NinaŠ
|
Živjo! Se nisem oglasila že celih "100 let". Saj ne da ne bi bila nič na RR, praktično vsak dan preverim kaj se novega dogaja, tud vsa ves čas spremljam, vendar kar nekako mi ni do pisanja... . Pri nas je vsak dan kaj novega. Včeraj se je Tina prvič glasno nasmejala. No saj so ji že prej ob nasmehu uhajali tisti smehci, včeraj smo pa končno dočakali pravi krohot. Revico sem potem še ves dan malo "žokala", da sem se naposlušala njenega smeha. Imam srečo, da je pridna punca, ki najraje leži na divanu (tleh) ali v ležalniku in se s kom pogovarja, mečka kakega pliškota ali tlači v usta ropotuljice (no pa roke so tudi zelooo dobre).Nosit se pa ne mara, postane kaj hitro nervozna - saj je v bistvu tako bolje, samo kaj ko me vsi, ko smo kje na obisku, gledajo postrani, ko izrazim željo naj jo pustijo ležat - ne vem zakaj je tako težko razumet, da otrok ne mara nošenja. Glavico tudi že pridno dviguje in se s trebuščka prekotali na hrbet - tako da je pasenje kravic precej kratko, saj se hitro znajde na hrbtu. Kake 14 dni nazaj je končno sprejela dudo - prej se ji je vedno dvigovalo, če sem ji jo dala v usta, žal pa flaške še vedno noče - ne z mojim mlekom, ne z umetnim - pa bi bilo fajn, če bi se navadila na to, da bi jaz lahko vsaj kdaj šla kam le z Anžetom (mogoče sankanje,...). Ja pri 3 mesecih je tehtala 6260g in imela 61 cm. Noči imamo(-m) mirne, Tina 1x ali 2x ponoči je in takoj zaspi nazaj, Anže pa če se zbudi (ca 2x na teden) sam prinese povšter (je navezan nanj) in copate (čist je usekan na copate, bognedaj da je kdo v njegovi navzočnosti brez) in pride sam v spalnico v tavelko posteljo, tako da o kaki pretirani utrujenosti ne bi mogla govorit. Zvečer Tino in Anžeta skopam (ob ca 19.00), potem Anže povečerja in gremo v Anžetovo sobo, kjer se Anže zvali v posteljo, jaz pa se s Tino vsedem na rob in jo podojim. Ko je tina sita jo le še nesem v njeno posteljico in imam prost večer - pa hop na PC ponavadi. O kakem ljubosumju z Anžetove strani ne bi mogla govorit, res pa je če prinesem kako igračko, dudo, knjigico Tini moram tud Anžetu nekaj prinest, drugače stvar takoj vzame Tini iz rok z besedami "Že tud" (Anže tudi). Je pa bratec čist zaljubljen v sestrico, skoz jo lupča, boža, se stiska k njej - prav obseden je z njo - ko ga pridem iskat v vrtec najprej vpraša kje je Tina (če ni z mano)...., Tina ga pa tudi rada opazuje pri njegovih norčijah. Tino sem vpisala v tečaj plavanja, ki se začne aprila (ali konec marca). Bomo videli če ji bo všeč - v banji že neizmerno uživa. p.s. Mamica ima pa vsaj stimulacijo da je malo trebušnjake začela delat . No pa sem se razpisala..... še za nazaj malo. LP mi vsi
|