petarda
|
Hello! Kako smo? Evo mi super. Ampak hitro minejo tile vikendi, ko je še oči doma. Wawa a tvoj je pa v Grčiji. Ma pa super posel. No, vem, da bi ga ti raje videla doma. Je pa pol bolj veselo, ko pride, ne? Ste kaj našemile svoje srčke? Jaz sem mu dala samo eno lasuljo gor, pa je bil čist smešen. V Sparu pa niso imeli več oblekic za dojenčke, so rekli, da so vse prodali. Za torek pa moram nekaj pogruntat. So mu pa ful zanimive maškare, pa nič se jih ne boji. Mi bomo začeli počasi gosto hrano uvajat takoj po pregledu v četrtem mesecu. Komaj čakam. Od moje prijateljice je dva meseca starejši in zdaj je že vse - krompirček, korenček, rižek, banano. To bo še veselo. Na plavanje pa bomo šli maja, ko bo star 6 mesecev, zunaj pa bo že bolj toplo. Kar se pa tiče dopusta. Si ravno sedaj rihtamo en vikend na morju. Mamo že prefrajhano, ploščice položene, zdaj samo še laminat, pa kuhinjco noter, pa kopalncio in vsaj eno sobo, pa bo. Upam, da nam bo uspelo do poletja, če ne bomo pa spodaj pri tastu in tašči. Kakorkoli, komaj čakam poletje, ko se bodo naši že malce plazili in racali naokoli. Pa še oblačit jih ne bo treba tolk. Evo našemo se tudi zdaj zelo poznajo temence, samo še ne odpadajo same. Moram jutri po olje skočit v lekarno. URŠKA na dif si hodila? Pol pa ni čudno, da obvladaš telovadbo. Men je bilo pa čudno k si vsako vajo do potankosti opisala. No, ste razdelili vabila na poroko? Sem vas čakala, pa vas ni bilo nič okoli.
|