|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
24.2.2006 21:24:48   
Anonimen
OOOOOOoooooo Sanja....Kam so pa šle Lukčeve nogice user posted image

vidim, da vaši avatarji rastejo z vašimi sončki user posted image  

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
24.2.2006 21:40:49   
petarda
Ej URŠKA se tolk matram s temi avatarji. Bi rada eno lepo slikico naredila. (kot recimo ti, Tincci Urša...). Pa nisem glih strokovnjak za take zadeve. (saj že veš). Najprej sem se ful matrala, da bi slikco zmanjšala, pol sem hotla posnet normalno sliko in zrezat samo obraz in ga dat gor (saj tako imaš ti, ne?), no pa mi ni ratalo in danes sem ga slikala od blizu in zdaj kar je je. Ampak se še ne predam, ko bo kakšna na zunanji svetlobi, bom zamenjala. Al pa ko še kakšen novi (resize) program pogruntam. Ja, nogice so mi ble pa itak tolk kjut.user posted image  Sploh v copatkih.

Evo prejle sem malce eksperimentirala. Mi je Lory dala idejo. Moj user posted image  je danes vlekel, bolje rekel nategoval moje bradavice po dolgem in počez, tudi priden ni bil ne vem kaj in sem mu dala zvečer samo dodatek. Naredila sem kar veliko flašo (ker je nika tolk "požlampala"user posted image ) ampak je spil le 100 ml. Najprej sploh ni hotel piti, no potem se je "predal". In zdaj srečen pančka. Bomo vidli kako dolgo...user posted image  No, jaz sem si pol stisnila mleko in koliko ga je bilo - točno 100 ml.user posted image  In kaj sem se naučila? NE BOM se več sekirala, ker je očitno mleka dost! Evo, pa še srečna bom, da bo čimveč hormona sreče in čimveč mleka...Sem danes naročila, user posted image  da me mora vsak dan vsaj enkrat osrečit.user posted image user posted image

URŠKA meni že nekaj časa diši ta tvoja pesmarica, samo nimam corel draw-a, pa tudi nobenga ne poznam, ki bi ga imel.user posted image  user posted image

wawa tebi se pa priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.2.2006 21:44:22   
petarda
Ej wawa! Kakšen lep sonček! Res, se ti ne prilizujem zaradi pesmic.user posted image  S katerim programom si delala?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.2.2006 8:05:15   
Anonimen
Sanja jaz bi ti sprintala pa poslala, pa nimam printerjauser posted image
Bom mojega probala sfehtat, da ti v službi sprinta. Je ful strani, pa potem čudno gledajo v službi.

Ja, wawa jaz bi tudi imela. user posted image Prooooooooooooooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
25.2.2006 8:42:15   
wawa
Ahoj!

Pesmice dobite jutri popoldn.

Sanjab dela sem s Paint shop pro 8..............da se tudi z Mikrosoft Picture Managerjem, ampak ti malo preveč zmanjša resolucijo slike tako da je potem precej zrnata.....

Kar se tiče pa mleka sem pa jaz tudi že povedala, da se z njegovo količino ne obremenjujem več, dokler ima Andraž podbradek, pa šlaufke na nogicah, ga imam očitno dovolj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem jezna ko user posted image  ker pri nas sneži in to ne malo ampak pošteno. Potem me pa še dragi pokliče z Grčije (službena pot) in pravi ja tukaj je pa 15 stopin, da bi ga kar po glavi lopnila.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.2.2006 8:46:30   
wawa
Še to mojemu sončku so se po glavi  naredile neke rdeče pikice, kot kaka alergija, na srečo pa ga nič ne srbijo. Ampak ker ima fant v familiji (oče in nečak) alergijo na mleko in jajca, bom začasno omejila mlečne izdelje, zato sem zeloooooooooooooooooooooo žalostna, ker praktično že celo življenje zajtrkujem Čokolino, ki pa je seveda z mlekom......................Kaj hudiča človek sploh lahko je za zajtrk če ne gresa ali čokolina????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.2.2006 10:46:51   
amy26
Wawa, Sanja zelo lep avatar, sem se jaz prvič tudi matrala da sem ga sploh gor dala. 
Moj malček je pa alergičen na jajca na mleko še nisem opazila da bi bil ker tudi skoraj vsak jutr jem čokolešnik ali čokolino pa ni glih pikic edino po jajcih in svinjski salami ima rdeče pikice vendar po ličkih.

Pri nas je pa sneženje skoraj ponehalo ga je pa ful.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.2.2006 17:32:07   
wawa
Amy26 daj mi povej dvoje: 1. ali ga te pikice srbijo
                                          2. ali dojiš in če kaj ti je svetovala pediatrinja, ali povsem nehaš jest mlečne izdelke ali kaj?

Kot sem napisala sumim da ima naš nekaj podobnega zato bom vesela vsake informacije, preden rinem k pediatru...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.2.2006 17:43:55   
amy26
Wawa, še vedno polno dojim, te pikice ki jih dobi po obrazku ga na srečo nič ne srbijo in mu ponavadi zginejo v enem ali dveh dneh če ne jem spet kaj takšnega ki mu ne ustreza, mlečne izdelke zato normalno jem razen jajc bi se morala izogibati. Verjetno nima istih pikic kot tvoj zato res ne bi bilo napačno če bi se posvetovala s pediatrom.
Pri mojmu pa temenca nikakor da zginejo vedno se nova pojavijo, tako da vedno bo nekaj.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.2.2006 22:16:20   
tincci
Wawa, tudi naša ima že nekaj časa ful rdečih pikic po čelu. Ker pa se vsakič, ko je zaspana, praska okrog oči, nočejo pa nočejo izginit, prov boga zgleda... ma linola fett mazilo za po obrazu, ampak pomaga lih toliko, dokler se naslednjič ne začne praskatuser posted image

Ima pa eno belo pikico spodaj na dlesni, pa slini se že kak teden pa vse gre v usta, tako da po moje se obeta zobek... Pa zdajle se joka že eno uro, kar ni ravno v njeni navadiuser posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.2.2006 18:56:34   
petarda
Kaj hudiča človek sploh lahko je za zajtrk če ne gresa ali čokolina????
IZVIRNO SPOROČILO: wawa

user posted image user posted image user posted image  Si že slišala za marmelado, muslije, nutello, jajca, cmoke take in drugačne, hrenovke, paštete, šmorn....? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.2.2006 19:14:42   
petarda
Hello!

Kako smo? Evo mi super. Ampak hitro minejo tile vikendi, ko je še oči doma. Wawa a tvoj je pa v Grčiji. Ma pa super posel. No, vem, da bi ga ti raje videla doma. Je pa pol bolj veselo, ko pride, ne?user posted image

Ste kaj našemile svoje srčke? Jaz sem mu dala samo eno lasuljo gor, pa je bil čist smešen. V Sparu pa niso imeli več oblekic za dojenčke, so rekli, da so vse prodali.user posted image  Za torek pa moram nekaj pogruntat. So mu pa ful zanimive maškare, pa nič se jih ne boji.user posted image  

Mi bomo začeli počasi gosto hrano uvajat takoj po pregledu v četrtem mesecu. Komaj čakam. Od moje prijateljice je dva meseca starejši in zdaj je že vse - krompirček, korenček, rižek, banano.user posted image  To bo še veselo.user posted image

Na plavanje pa bomo šli maja, ko bo star 6 mesecev, zunaj pa bo že bolj toplo.

Kar se pa tiče dopusta. Si ravno sedaj rihtamo en vikend na morju. Mamo že prefrajhano, ploščice položene, zdaj samo še laminat, pa kuhinjco noter, pa kopalncio in vsaj eno sobo, pa bo. Upam, da nam bo uspelo do poletja, če ne bomo pa spodaj pri tastu in tašči. Kakorkoli, komaj čakam poletje, ko se bodo naši user posted image  že malce plazili in racali naokoli. Pa še oblačit jih ne bo treba tolk.user posted image  

Evo našemo se tudi zdaj zelo poznajo temence, samo še ne odpadajo same. Moram jutri po olje skočit v lekarno.

URŠKA na dif si hodila? Pol pa ni čudno, da obvladaš telovadbo. user posted image  Men je bilo pa čudno k si vsako vajo do potankosti opisala. user posted image  No, ste razdelili vabila na poroko? Sem vas čakala, pa vas ni bilo nič okoli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 612
27.2.2006 8:30:41   
wawa
user posted image user posted image Ha ha Sanjab ok lepo povrsti, marmelada je kar ok samo če je pod njo putrček, musli se ne da jest prez mleka, nutelja je mnjami....full full dobra, no to jaz ponavadi večerjam, ampak bi šlo tudi za zajtrk, jajca - blek, hrenovke pašetete ------že dolgo ne jem pa jih ne pogrešam, šmorn je pa super...........ha zdaj si verjetno misliš tale je pa zbirčna metka, ne ne bo to včasih sem jedla vse, ko pa sem nekaj let nazaj imela težave z želodcem se je moj jedilnik kar precej skrčil.....ampak je ok.

Ja moj skoz potuje, ma pa saj se navadiš, zdaj je bil v grčiji, jutri gre v Italijo za nekja dni, potem bo en mesec doma, potem pa Kitajska, kar pa res ne marem. Se mi zdi da je dol leglo bolezni, čeprav je cepljen proti vsem za kar je cepljen lahko, me vseno včasih skrbi, ampak sedaj sem se že navadila. Ah mislim da se nimam kaj pritoževati, saj takrat ko je pa doma se pa full za naju oba trudi., pa še zanimiva služba je.....

Me zanima kako bo ko bom jaz šla nazaj v službo, no verjetno bom precej manj delala kot sem prej, ko sem hodila domov okrog 6ih zvečer. Bomo videli, saj je še daleč.

Andraža nisem nič našemila, bomo o tem razmišljali drugo leto.

Ej a sem že povedala da imam polhn hufer tega groznega vremena, še vn ne morenuser posted image user posted image user posted image

Papa

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.2.2006 8:40:38   
Naty_ka
Ej, Wawa, tudi moj je skozi na terenu. Sicer ni tako daleč kot tvoj (večinoma dela v Novi Gorici), a sva z Sergejem tudi veliko sama. Problem nastane potem ob vikendih, ko bi jaz z malim šla malo ven in na kaki obisk, user posted image  pa bi bil najraje doma. No, pa nama skoraj vedno ugodi user posted image user posted image user posted image
URSKA, tudi do nas ni daleč, če boš prinesla vabilo user posted image user posted image user posted image . Par km vstran od Mure. Hitro najdešuser posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.2.2006 9:21:55   
Anonimen
a bi res rade prišle? Nekaj vabil je še ostalo...tako, da ni problema. Komot. Če nas bo cca 160, potem še par novemberk gor ali doluser posted image

Wawa prid k meni. Tu je sonček, pa se bosta mala igrala, midve pa potepaleuser posted image .

< Sporočilo je popravil URSKA -- 27.2.2006 9:23:43 >

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
27.2.2006 9:59:22   
Anonimen
Pozdravljene, novembrke!

Pri nas vsak dan kaj novega, Primožek zna res presenetit. Tudi mi smo trenutno brez atija, ker dela nočne in je zato sam v LJ, midva pa sva na Štajerskem.
Začela sva izbirati pohištvo za naš novi domek. Bo kar velik zalogaj.

Selitev in moja nova služba potegneta za sabo tudi to, da bo user posted image  prevzel 2 meseca dopusta za nego in varstvo. Saj res ne vem, kaj naj naredim. Po eni strani s tem zgubimo ful denarja, po drugi pa bi moral Primož pri 9,5 mesecih ostati z varuško.
Boste ve vse same doma do konca ali bo še kak očka na porodniški?

Pa še to sem hotela vprašat - ali katera uporablja kengurujčka? Al pa ima katera za posodit za 2, 3 dni (trenutno v MB)? Vidim po forumu, da so mnenja tak različna, pa ne bi rada za brezveze kupila. Če bi ga lahko prej stestirala, bi bila lažja odločitev.

Fajn se imejte, pa hitro maske za naše sončke nabavit, drugače ne bo pomladi. user posted image  To zimo je zapadel prvi sneg na dan, ko se je rodil Primož.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
27.2.2006 10:18:41   
petarda
Pa kaj so vsi novembrčki od istga ateta? Mene tudi Primož spominja na našga user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

URŠKA jaz bi prišla pogledat vsaj na grad, če bi bil lep dan, pa se mi zdi, da maš poroko 11.marca user posted image , če se prav spomnim, takrat pa ima moj tast 50 let user posted image user posted image user posted image . No, boš pa slikce pol pokazala kako boš lepa v tisti poročni obleki. Pa za Maxa si dobila smoking? Pri vas je sonček? Blagor vam. Pri nas sneži in nas bo čist zametalo. Bo treba res mal maske nabavit, da pospremimo to zimo za nekaj časa.user posted image  Someone jaz ti lahko posodim kengurujčka za dva tri dni, samo sem iz NM. Naš noter uživa maximalno. user posted image

Jaz bom na porodniški do konca in verjetno še naprej, saj sem trenutno brez službe. Pred porodom sem delala honorarno in preko študentskega servisa, zdaj bomo pa vidli kako bo. Honorarno še vedno lahko delam tudi popoldne ali pa zvečer, če se mi bo nasmehnila kakšna " ta prava" služba bom pa sploh srečna. Pa še študij bo treba končat. Joj, kolko dela me čaka.user posted image  

No, jaz imam to srečo, da moj ni nič po terenu. Še več, dela le en štuk nižje in tako pride pogledat večkrat na dan.user posted image user posted image user posted image

Uživajte, preženite sneg in se tipkamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.2.2006 11:56:13   
amy26
Pri nas je pa danes ful snega, prava sibirija, s tamalim sem bila naročena na tretjo posvetovalnico in če ne bi bilo tasta doma ki ma jeep nebi prišla v Ivančno G. smo 1,5 km od glavne ceste pa v hribu tako da še sploh niso nič plužili.
Smo pa zrasli, velik je 61 cm user posted image , 5800 g user posted image  in obseg glavice 42cm

Pa še cepljen je bil zaenkrat še ni reakcije in upam da je ne bo.

Moj user posted image  ima pa ta teden dopust se uči za izpite tako da sva s tamalim prav srečna da bo doma.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.2.2006 12:02:22   
amy26
Moj user posted image  se je včeraj pol ure naglas smejal ko smo imeli obiske res prvič tako glasno da sem ga večkrat uspela posneti na mobitel. Pa še danes ko sva bila pri zdravniku se je med.sestri ful smejal, me je pa najprej vprašala če se kaj smeji takrat se je pa on začel na ves glas pogovarjati in smejati.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.2.2006 12:53:30   
Anonimen
Sanja jaz bi se na tvojem mestu vprašala kaj počne tvoj dragi in kje se vse potepa user posted image . Poroka bo pa 25.3. Glede poročne sem se teden dni nazaj premislila. Bo šla po celi obleki čipka čez. Ena taka baročna-zelo bogata, zlata čipka. Pa čeveljčke imam tudi zlate. Kot Pepelka user posted image . Za Maxa bomo pa šli naslednji teden  pogledat v Avstrijo. Tu ne najdem ničesar.

No Sanja zdaj pa lahko prideš pogledat.user posted image  Če bo pa katera takrat na dopustu v M. Toplicah, pa lahko pride še na fešto. user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
27.2.2006 13:35:58   
wawa
Razpišete se lih takrat ko mene ni.

Ma je Andraž danes prava mala tečka, se mi zdi da mu ponedeljki ne ležijouser posted image user posted image user posted image user posted image .

No jaz bom uradno na porodniški do kanca, neuradno pa delam že sedaj, na srečo imam tako delo da lahko delam doma, pa tudi potem ko bo konec porodniške, bom šla v službo le za nekaj ur na dan ali pa dva dni v tednu, ostalo pa bom naredila doma, če bo šlo. Ker se mi Andraž res smili da bi ga že pri 11 m  dala v jasli.

Naš se glasno smeji kadar ga zgečkam, ali kadar se greva avijončka, pa bibi se smeji, skratka važno da je akcija. Drugače pa raste kot kopriva po dežju, merili mi gabodo sicer durgi teden v posvetovalnici, ampah 62 številka cun mu že dolgo ni prav, tako da smo vse zamenjali za 68.

Urška kje se pa poročiš? Verjetno si povedala ampak sem spregledala. Veš kaj v Avstrijskem H&M majo veliko veliko več kot tukaja, jaz se bom enkrat spomladi odpravila gor, malo pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.2.2006 21:22:31   
petarda
A 25.03?  Če ne bomo na obali in če bo lepo vreme pridemo ziher na en izlet, mal riža vreč al pa v maškare. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  In kdo ti bo špilal? A je user posted image  zrihtal  Mambo Kingse?

Wawa, naš je danes tudi malo tečkast. Pravzaprav ne samo danes, se že kar nekaj dni vleče. Sploh ne more biti pri miru, v ležalničku sploh ne, najraje se nosi, bog ne daj, da se mami vsede.... ful rad telovadi, pa hodi že kot " ta velik" samo se ga ne upam kaj dost na nogice postavljat. No, pol pa telovadiva, pa trebušnjake delava, dokler ni tako zmatan, da je čist happy ko ga dam v posteljico, da lahko zaspi. V glavnem se mi zdi, da je kar malo hiper aktiven.user posted image  Upam, da je le prehodno obdobje in da BO MINILO!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 622
27.2.2006 22:14:37   
Naty_ka
No, pa sem že mislila, da samo naš user posted image  nima mira. Na trenutke se mi zdi, da sam ne ve kaj bi. Pa ni dobro na rokah in ne v vozeku, pa nikjer,... user posted image  Oh tota naša deca...user posted image user posted image user posted image
URSKA, v Mb, v mercatorjevem centru na Tržaški, je otroška trgovina Aladin. Tam majo en bel kompletek. Jaz sem ga hodla gledat parkrat, ker sem hotela Sergeju kupit za krst, pa so me pregovorili, da se mi ne splača za tiste pol ure tega kupovat, ker sem že imela cotike za oblečt. V glavnem, v kompletu so hlače- speglane na rob, srajčka, brezrokavnik in sako- vse je v snežno beli barvi. Stane pa 6990 Sit. Ful je lep kompletek. Edino ne vem če je kravata ali pa metuljček zraven.
Jaz tega nisem kupovala, sem pa oblekla Sergeja pozneje po krstu v črne hlače na črto, pa srajco, štrikan brezrokavnik in kravato. Bil je prava FACA. user posted image
Z veseljem  bi dala slike v album, pa še do sedaj nisem pogruntala KAKO!!!user posted image
Wawa, tvoj user posted image  in moj user posted image  sta si neverjetno podobna.
Moram tudi jaz mojega user posted image  vprašat kje vse hodi ko je na terenu...user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.2.2006 8:21:21   
Minka Pobalinka

No, pa sem že mislila, da samo naš nima mira. Na trenutke se mi zdi, da sam ne ve kaj bi. Pa ni dobro na rokah in ne v vozeku, pa nikjer,...

No lepo.. sem mislila, da je samo pri nas tako zadnje tri dni. Vikend je bil grozen. Mark se je iz najbolj pridnega otročka prelevil v user posted image . nič ni bilo prav.. karkoli smo počeli z njim je bil minuto smeh in potem takoj v jok? Sem bila že čisto obupana. No včeraj je bil pa spet tak kot je - dobrovoljček. pa mi je kolegica rekla, da je bila luna te dni? user posted image

Drugače je bil pa 22. feb star 3 mesece in sem ga merila in tehtala, saj imamo posvetovalnico šele 14. Ima 7100 g, 63 je dolg, obseg glave pa je 41,5. No torej je pridobil "samo" 910 g in se je očitno prirast teže malo zmanjšal.. user posted image user posted image

A že katera razmišlja, da bi dala otroku kako in kdaj začeti z uvajanjem goste hrane?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
28.2.2006 8:35:13   
Urša
Naš Jaka je pa punčka za maškare. Sm mu gor navlekla Nikino kliklco.user posted image  Drugač je pa pravi tečko, včeraj mi je zaspal ob 17h in se je zbudil ob polnoči, potem pa konec-smo imeli pestro noč. user posted image  Jah, prov mi je, zdej vem, da ga pred deveto ne bo dajala spat.
Glede goste hrane-se res ne mudi, samo mu bom vseeno dala čez ene 2 tedna rižolino zvečer po flaši in upala, da bo bolj pridno spal.
Še od katere novembrke user posted image  ni bil cepljen? Nam so zarad zamašenega noska prvo prestavil in tud jutr ne verjamem, da ga bodo cepli.
V soboto sva si z user posted image  privoščila gledališče, sva gledala Desino komedijo Neskončno ljubljeni moški. Res za nasmejat in sprostit!
Ena je spraševala glede odmrzovanja mleka. Jst sm bla prva 2 meseca zelo pridna in si ga črpala pa v skrinjo dajala za hude čase-zdej se mi ne da več. Nekaj vrečk mam še v zmrzovalniku, uporabljam jih pa ko ga dam v varstvo. Jst kr potunkam vrečko v vročo vodo in se kmalu odmrzne. Je treba pa vse porabit, ponovno se ne sme gret, zarad bakterij.
Tud Jakatu se neki spušča po obrazu, kot eni lišaji suhe kože, z Bepantenom izginejo pa kmal nazaj pridejo. je rekla pediatrinja, da je najbrž kakšna alergija in naj ne jem mleka&ml.izdelkov. Kaj pa mi ostane, že tko ne maram mesa...user posted image  Ah, ne vem, no...
V četrtek ima Nika 2 leti in bo pester vikend! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?