|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
20.2.2006 10:16:33   
petarda
Amy kje ga pa imate, ko ste na obisku? Na rokah, v lupinici, vozičku?

Naš je priden samo če se nosi ali pa spi v vozičku.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.2.2006 11:47:29   
amy26
Sanja, ga imam kar v rokah v naročju pa je lahko cel cajt priden, pa tudi če ga komu drugmu dam v naročje bo priden ker sem jaz zraven. Če pa mal rata tečen in če vem da ni lačen ga dam v ležeč položaj spet v rokah pa dudiko pa takoj zaspi.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.2.2006 17:21:06   
petarda
Priden!user posted image

Kdaj pa se kaj smejejo vaši malčki? In čemu? Naš user posted image se je danes prvič smejal na ves glas in na vsa usta in to kakšnih 10 minut. In čemu se je smejal? Ne boste verjele. Od vseh predragih kupljenih igrač mu je bila tako smešna čisto navadna plenica. Ležala sva na postelji in jaz sem s plenico mahala nad njim in delala zzzzzz, zzzzz on pa v smeh. Vmes sem imela še toliko časa, da sem user posted image  poklicala naj pride pogledat. ( K sreči dela le en štuk nižje, pa lahko večkrat vskoči user posted image ). No kamere se pa nisem spomnila v roke prijet.user posted image  Sem potem poskusila še kasneje danes pa ni šlo. Škoda. Zdaj pa gruntam, kaj vse bi ga še lahko tako nasmejalo, pa mi ne rata.

No drugače pa pri nas tud vžge tisto..Maksi rito gor. Sam sliši na ime Luka.user posted image  URŠKA a ima tvoj bodoči mož za priimek kakšno denarno valuto?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.2.2006 20:31:33   
NinaŠ
Živjo!

Se nisem oglasila že celih "100 let". Saj ne da ne bi bila nič na RR, praktično vsak dan preverim kaj se novega dogaja, tud vsa ves čas spremljam, vendar kar nekako mi ni do pisanja... user posted image .

Pri nas je vsak dan kaj novega. Včeraj se je Tina prvič glasno nasmejala. No saj so ji že prej ob nasmehu uhajali tisti smehci, včeraj smo pa končno dočakali pravi krohot. Revico sem potem še ves dan malo "žokala", da sem se naposlušala njenega smeha. user posted image
Imam srečo, da je pridna punca, ki najraje leži na divanu (tleh) ali v ležalniku in se s kom pogovarja, mečka kakega pliškota ali tlači v usta ropotuljice (no pa roke so tudi zelooo dobre).Nosit se pa ne mara, postane kaj hitro nervozna - saj je v bistvu tako bolje, samo kaj ko me vsi, ko smo kje na obisku, gledajo postrani, ko izrazim željo naj jo pustijo ležat - ne vem zakaj je tako težko razumet, da otrok ne mara nošenja.
Glavico tudi že pridno dviguje in se s trebuščka prekotali na hrbet - tako da je pasenje kravic precej kratko, saj se hitro znajde na hrbtu.
Kake 14 dni nazaj je končno sprejela dudo - prej se ji je vedno dvigovalo, če sem ji jo dala v usta, žal pa flaške še vedno noče - ne z mojim mlekom, ne z umetnim - pa bi bilo fajn, če bi se navadila na to, da bi jaz lahko vsaj kdaj šla kam le z Anžetom (mogoče sankanje,...).
Ja pri 3 mesecih je tehtala 6260g in imela 61 cm.

Noči imamo(-m) mirne, Tina 1x ali 2x ponoči je in takoj zaspi nazaj, Anže pa če se zbudi (ca 2x na teden) sam prinese povšter (je navezan nanj) in copate (čist je usekan na copate, bognedaj da je kdo v njegovi navzočnosti brez) in pride sam v spalnico v tavelko posteljo, tako da o kaki pretirani utrujenosti ne bi mogla govorit. Zvečer Tino in Anžeta skopam (ob ca 19.00), potem Anže povečerja in gremo v Anžetovo sobo, kjer se Anže zvali v posteljo, jaz pa se s Tino vsedem na rob in jo podojim. Ko je tina sita jo le še nesem v njeno posteljico in imam prost večer - pa hop na PC ponavadi.

O kakem ljubosumju z Anžetove strani ne bi mogla govorit, res pa je če prinesem kako igračko, dudo, knjigico Tini moram tud Anžetu nekaj prinest, drugače stvar takoj vzame Tini iz rok z besedami "Že tud" (Anže tudi). Je pa bratec čist zaljubljen v sestrico, skoz jo lupča, boža, se stiska k njej - prav obseden je z njo - ko ga pridem iskat v vrtec najprej vpraša kje je Tina (če ni z mano)...., Tina ga pa tudi rada opazuje pri njegovih norčijah.

Tino sem vpisala v tečaj plavanja, ki se začne aprila (ali konec marca). Bomo videli če ji bo všeč - v banji že neizmerno uživa. p.s. Mamica ima pa vsaj stimulacijo da je malo trebušnjake začela delat user posted image .

No pa sem se razpisala..... še za nazaj malo.

LP mi vsi

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 554
21.2.2006 7:09:32   
amy26
NinaŠ dobrodošla nazaj,

Moram spet pohvaliti Aleksa mi je celo noč spal, od 21.30-6.00 brez dojenja, sam je pa sedaj pokonci se mu več ne da. Težave imava z drisko bogi revček kaka po 6x na dan in to precej. Na srečo ni čisto vodeno ampak vseeno je pol pol. Dajem mu sicer čajček od suhih borovnic tako da upam da se bo stanje umirilo, ker traja že skoraj en teden tudi na teži ni čisto nič dobil že en teden, le pazim da mu teža ne začne padati.
Ker če bi ga še enkrat peljala zdravniku nebi čisto nič naredili tudi če bi ga še enkrat dali v bolnico, le tehtali bi ga vsake toliko ampak to lahko tudi doma. Edino če bi teža ful padala pol bi ukrepali.

No lepo se imejte pa oglasite se še kaj ostale novembrke sva izgleda v glavnem s Sanjo kle gor user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 555
21.2.2006 7:42:16   
Urša
Bravo Aleks!user posted image  Jaka je danes tud kr vredu spal, 6 ur v kosu... mi je pa zadnje noči precej nagajal in se zbujal tud na 1 uro.user posted image
A so vaše joške tud bl mehke? Jst mam trde sam zjutraj, drzgač so pa čist mlahave. Baje se nekje po 3h mesecih vzpostavi ravnovesje povpraševanje-ponudba in zato do tega pride.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 556
21.2.2006 10:22:37   
amy26
Urša men so pa čez dan joške skos mehke, samo čez noč so ful trde in polne mleka ker Aleks spi veliko ur skupaj včasih si vmes mal spumpam no kokr se mi da.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 557
21.2.2006 13:40:59   
chips
Evo še pozravček od mene,user posted image user posted image .
Ker se že dolgo nise oglasila sem morala malo za nazaj prebrati kašne dogodivščine se vam dogajajo.user posted image
No pri nas je pa tako:Do dveh mesecev so nas matrali krčeki, od tretjega meseca naprej pa nas matrajo dlesni.user posted image
Tako se mi smili,vse si v usta tišči(kar ji pride pod roko).Pa sem ji kupila tisto gumo pa ne velja,ima dudo ki je bolj za večjo silo drugače so pa kr roke in plenička. Dojenje sva imele že lepo porazdeljeno  čez dan na 3 ure ,ponoči pa od 3-5 ur.Ampak sedaj pa že en teden neki protestira.. Čez dan se dojiva na 3  ure ponoči pa na 2.Nevem kaj a so to zobki krivi??
Jutri greva na UZ kolkov upam da bo v redu,da se bomo znebil teh povijalnih plenic.Postane kr tečna ko jih zagleda.
Aja kaj pa maškare???
Našauser posted image bo muca!!user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 558
21.2.2006 20:16:57   
petarda
Hello! Jaz ne vem, če bi ga kaj šemila? Nimam nobene ideje, da bi naju čimmanj motilo.user posted image

Moje punce so tudi čist mehke. Se pa zdaj že kakšna dva dni kar odganja od njih. Urša a se je to tebi dogajalo? Samo vleče pa. Pa zgleda, da se tudi naje, ker je skoz dobre volje. Pa tudi user posted image  trenutno nimam. Bog ve kaj mu je?

Dojiva se spet na 3 ure, ponoči pa na 3-4. Smejčka se pa danes spet (samo) po tiho. No tudi to bolje kot nič. Jaz pa samo prežim nad njim, se pačim kot nora in čakam tisti krohot. user posted image

Ej, kje je pa URŠKA? A smo se ji kaj zamerile? Upam, da sta z Maksijem v reduuser posted image . To ni v njeni navadi, da se nebi tako dolgo javila.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 559
21.2.2006 20:46:15   
Anonimen
Ker sem morala danes obvezno v službo sem morala pustiti Maxa pri mojih starših. In to za 5 ur. user posted image Naj vam povem, da celo noč nisem spala in da mi je zaradi skrbi zmanjko mleka. Sem si uspela včeraj cel dan iztisniti le 40 ml.  In ko sem se peljala v službo, sem se še skoraj zaletela z avtom. Celi čas sem na Maxija mislila. Tudi zjutraj ni bilo mlekauser posted image .

In vmes sem jaz 100 x klicala, če je vse OK, pa dragi tudiuser posted image . Zdaj se pa smejeva z dragim. V glavnem Max Luka je pri babici in dediju užival 100 na uro. Baje ni niti enkrat zajokaluser posted image user posted image . Tako, da bo v prihodnje šel večkrat služituser posted image .

...in potem, ko sva prišla domov, je mleko kar vrelo iz jošk user posted image , verjetno še včerajšnjeuser posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 21.2.2006 20:47:52 >

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
21.2.2006 21:00:22   
petarda
Samo, da je mleko nazaj.user posted image  Prva preizkušnja je torej za tabo. user posted image  Jaz imam za nujne primere eno dozo svojega mleka zamrznjeno. Nikoli ne veš kdaj prav pride. Kaj so mu pa tvoji dali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
21.2.2006 21:09:01   
Anonimen
oooooo Sanja, šele zdaj vidim, da me pogrešašuser posted image  

LE kaj bi se mi ve zamerile, če vas pa imam takoooooooo rada.user posted image  

Malo sem utrujena edino, ker se mi Maxi ponoči zbuja že cel teden na 1 uro.user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
21.2.2006 21:43:33   
petarda
No, še dobro user posted image user posted image user posted image user posted image  (da se ti nismo zamerile), ker so tvoji nasveti na tem forumu neprecenljivi.user posted image

Maksi se zbuja vsako uro? In kaj delata? Se hranita? Kaj pa podnevi, spi? Ne vem kaj naj ti rečem? Verjetno bo držalo kar to, kar rečejo že izkušene mamice: SAJ BO MINILO.user posted image  Naj čimprej!

No, nisi mi odgovorila, če imaš v priimku denarno valuto. Me zanima, če je tisti Maksi v reviji Moj malček tvoj Maksi? Sem pa res firbec.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.2.2006 8:59:40   
Anonimen
Sanja moj Maxi v revijiuser posted image . Grem pogledatuser posted image

No ta teden se že zbuja na 2 uriuser posted image . max je tako lačen, da samo je. Je že prava mišelinka.user posted image

Ja, eure imam v priimkuuser posted image

Zjutraj pa naju je z atijem presenetil. Se je 5 x čisto sam obrnil s hrbta na trebuh in takoj postavil v kravice.user posted image  En aplavz prosim za malega Maxija! user posted image

A ste videle, da imajo v šparu obleke za maškare za dojenčke. Jaz grem danes pogledat. Na voljo je čebelica, žabica, zajček,...

< Sporočilo je popravil URSKA -- 22.2.2006 9:03:01 >

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
22.2.2006 10:09:06   
Anonimen
user posted image  Max! Kaj pa s trebuščka na hrbet? To je našemu Primožu bolj všeč, že od 7. tedna.
Včeraj se je izkazal v posvetovalnici. Pediatrinja (nadomestna) je nekaj razglabljala, če mu je treba pri starosti odštevat 2 tedna ali ne, potem pa se je pri pasenju kravic postavil čisto navpično z zgornjim delom, tako da se tista 2 tedna res nikjer ne poznata.

Spet smo malo zrasli in se poredili - 62 cm in 5980g, obseg glavice pa je 41cm. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
22.2.2006 10:10:01   
tincci
Urska, sej tole nočno zbujanje mine. Hana je isto počela 14 dni, pa je zdej spet vse po starem. Glede na to, da je 10 dni starejša od Maxa pa da bi šla lahko tud v reklamo za mišelinke, se glih sklada. Po moje je to tisti poskok v rasti. Zdaj je pri nas spet normalno, upam, da bo tko ostalo. user posted image

Mam pa tud jaz skos mehke joške, tudi ponoči, ko po 6 urah je. Ampak očitno se naje.

Zdaj se že vsak dan krohota po par minut. Ful je smešna, k en odrasli se smeje. Zraven se moram krohotat tud jst, da me na koncu čeljust boli user posted image Pa skos se dviguje. Pri obračanju je pa bolj lena, ji grem malo težje, ker jo trebuh skos v luft drži ko je na njem user posted image Danes teden bo stara že 4m, kok gre hitro...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.2.2006 15:05:22   
Anonimen
tincci in sanja upam, da res mine tole nočno zbujanje. Sicer pa, kaj čem, to je moj sine. Zjutraj, ko me z nasmehom prebudi, mu je vse oproščeno user posted image

Someone ja tudi Max se je že tam nekje obračal s trebuha na hrbet (no bolj se je prevrnil s kravic).

Sem bila v Sparu in še nimajo pustnih oblačil za dojenčke. Baje dobijo jutri.
Sem mu pa kupla celo vrečko (8) knjigic za 4.000. Imajo pri mladinski knjigi akcijo, Vrečka stane 4. jurje, potem si pa nabereš toliko knjig, kolikor ti gre v vrečko.. Jaz sem jih 8 stlačila noter user posted image . Mi je prodajalka še pomagala noter tlačit, da sva še raztrgale vrečko.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
22.2.2006 17:48:08   
Anonimen
Urska, kake knjigice so to? Slikanice, pravljice,...? Pa če veš slučajno - je ta akcija v vseh MK?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
22.2.2006 18:01:43   
Anonimen
Vse kar so pač imeli tam.

Jaz sem vzela:
- slednik Smrčko (slikanica za dojenčke)
- Kakšno je vreme? - čisto prva odkritja  (slikanica za dojenčke)
- Janko in Metka  (pravljica)
- Mizica pogrni se (pravljica)
- Pripovedke od E.T.A. Hoffmann
- Pripovedke iz Shakespeara
- 6 knjigic, ki se zložijo v puzle (Moje kocke, Moj vlak, Moja račka, Moj medvedek, Moj telefon, Moj žoga) - (za dojenčke)
- Budistična modrost (ena taka mini knjigica. Je prodalka rekla, da lahko podarim komu. Ta je še zapolnila zadnji plac v vrečkiuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
22.2.2006 18:33:10   
petarda
user posted image  Maksi! Mi se še nismo obrnili s hrbta na trebuh. Obratno pa že. user posted image

V Sparu imajo pustne oblekice za dojenčke? Grem jutri tudi jaz pogledat. user posted image

Mladinska knjiga - zanimivo, tudi za preverit.user posted image

Ja, Urška. V Mojem malčku je slikica, ki jo je poslala Urša Dolar, na njej je dojenček v porodnišnici, spodaj pa je napisano - Naš Maksi je mini Maksi. Pa sem mislila, da je tvoj Maksi. No, očitno ni.user posted image  

Iz vašega pisanja pa lahko razberem, da mojega čaka poskok v rasti.user posted image  Tako čudno vleče. No prejle sem mu šla naredit dodatek in ga je zavrnil. Očitno se vseeno naje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.2.2006 10:04:57   
amy26
Danes je pa Aleks star tri mesece user posted image user posted image user posted image
Čas pa res beži še včeraj je bil Aleks tako majhen ves mehak si moral prav paziti kako ga primeš, zdej je pa že fejst fantek pa zelo priden.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.2.2006 10:28:19   
sharpy
Čestitke Aleksu user posted image !
Res gre hitro ta čas.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.2.2006 10:39:00   
Urša
Čestitke Aleksu!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanja, ja, meni moj nagaja pri dojenju, zdej je že 2 meseca. Ti povem, da mi je šlo ful živcev, če ne bi vztrajala, bi bili že zdavnaj na umetnem mleku. Se je pa normalno poredil, tko da očitno res neki dobi od stalnem odtrgavanju iz bradavic. Kaj čmo, ne vem kaj jih to piči.user posted image
Urška, jst pa Jaka z veseljem dam v varstvo, vsak teden! Pol jo pa mahneva z možem kam, tko paše! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.2.2006 11:55:48   
Teni_

Da se oglasim po dolgem času. Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico. Nika je velika 60 cm in težka 6210 g. Cepljena ni bila, ker je imela vneto uhico. Je sedaj že tretjič na antibiotikih. Drugače je full pridna, lepo je, spi celo noč (od 20. - 5. ure), tako, da se lepo naspimo. Čez dan je sicer večinomabudna, ampak pridna.

Vidim, da nekateri že pridno zobke dobivajo. Pri nas še verjetno ne bo nič, je patudi Teja dobila prvi zobek pri 7.mesecih - torej je še čas, če bo kaj bo njej.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.2.2006 12:08:06   
tincci
Hana se tud skos zafrkava, vleče pri dve minuti pol pa povleče bradavico pa ven da pa okrog gleda pa se pogovarja pa spet ... To ziher ene dve, tri runde na dan počne. Ampak očitno se naje, po nekaj časa pač zaprem modrc pa adijo in se ne pritožuje. Po moje ma že polno rit mleka user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?