petarda
|
Tincci ti se kar zjadaj, saj zdaj je verjetno že bolje ne? Meni moj (moram potrkat) za zdaj še kar pomaga - vsaj pri tamalem. Pospravlja pa itak ne, ker mu je samoumevno, da to jaz, on je pa v službi. Jaz pa tudi raje vidim, da jaz, je vsaj pospravljeno, kot je treba. Pa itak mi je pospravljanje zdaj HOBI. Sem ful vesela, da ga on malo vzame pa ga zabava, jaz pa sesalc v roke, pa krpice za prah.... Meni se zdi, da je na Uršinem avatarju Nika Wawa - mi se večinoma zamotimo, kar na postelji. Ga poležem, pol se pa valjava, pa kravice paseva, pa pogovarjava se o tem in onem. Dosti navetov je v knjigici, ki smo jo dobili v porodnišnici, pa lahko malce pogledaš. Berem mu kakšno pravljico, samo ga še kaj dosti ne zanima. Najbolj mu je zanimivo, ko vzamem v roke slončka ali pa kačo klopotačo in se potem z igračami smukam okoli njega in mu govorim razne stvari...npr. kje ima noska Luka, pa kje ga ima slonček, kje ima usta Luka, pa kje ima usta slonček. Pa kako dela muca, pa kako dela kuža, pa prašiček.... Včasih mu kakšno zabrenkam na kitaro in zapojem. Ne znam špilat kitare, sam zgleda, da ga to nič ne moti. Je pa vseeno bolj navdušen, ko igra moj dragi. Pol se skoz smeje, pa z rokicami maha. No to je nekaj idej, upam, da ti bo kaj prav prišlo, čeprav verjetno večino od tega že delaš. Ja Amy, moj isto reagira, kot tvoj. In če ni joške v 5 sek. v njegovih ustih, jok da groza. Naš ma ful po bradici rdeče pikice, k si skoz roke v usta rine, pol se pa razmaže. Pa ga skoz brišem, danes sem ga umivala s kamilicami. Še kakšen nasvet? No pa sem se spet razpisala. Mejte se.
|