|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
16.2.2006 14:34:21   
Naty_ka
Andy, tudi jaz sem rodila 28.
Naš user posted image  Sergej je pri drugi posvetovalnici tehtal 5900 g, velik pa je bil 61 cm.user posted image
Zdaj pa se že prav tako dvigne skoraj do sedečega položaja (ga sploh ne upam niti za sekundo spustit iz oči), za nič na svetu pa noče pasti kravic.
Pa nimam pojma zakaj mu je to taka muka user posted image
Drugače je pa pravi dobrovoljček in se vsakemu smeje user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.2.2006 14:52:53   
Anonimen
Eno neumno vprašanje imam. A se še kateri dogaja da ji med user posted image  začne tečt mleko iz jošk?user posted image  Mislim no, pa to takrat, ko sva najbolj v akciji user posted image  in to v potokih. Dragega kar vrže dol z mene.user posted image  Jaz pa ne folgam iskat robčkov, da bi se pobrisala.

Natyka - moj pa tako uživa v kravicah, da ga lahko kar 10 minut pustim samega tako. Pred  njega dam knjigico o rački in potem to gleda, pa že sega po rački. Vmes pa malo gleda tudi televizijo.  Je dobil enega vlakeca ČU ČUJA, ki se vozi sem in tja. Max pa pase kravice in obrača glavo levo in desno, kamor se ču ču pač pelje. Pa se zraven čudi, ker preden se obrne, ču ču vedno zapiska.user posted image

Ko ga gledam (Maxa) se dostikrat sprašujem, le kaj se mu mota po glavi in kaj premišljuje, da poka take grimase. Najbolj je začuden, ko zagleda svoje rokice pred sabo ali kakšno igračo.user posted image  Najraje pa ima malo pleničko, ki si jo tišči v usta

< Sporočilo je popravil URSKA -- 16.2.2006 15:02:18 >

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
16.2.2006 19:04:35   
amy26
Hvala punce za dobre želje.
Sva že nazaj, na srečo, ne maram bolnic, Aleks pa tudi ne. Ja že dva dni je bolj tečen kot ponavadi pa ko sem ga previjala mi je skos začel jokati. No seveda v začetku nisem pomislila na vročino al pa da je kej narobe sam ko mi je pa včeraj dvakrat ornk bruhal sem pa šla zmerit vročino in namerila 38, sam sem si mislila sej to še ni toliko, sem pomislila da bodo zobki kot pri Maksu in da je lahko to, tako da to nisem toliko resno vzela, poklicala sem zdr.dom in so rekli da kar prideva.

Zdravnica naju je pa za vsak slučaj poslala na inf.kliniko, ker ona ni mogla ugotoviti od česa je vročina in zakaj je bruhal. Ušeska so bila ok, nosek tudi, ni prehlajen, nič. Tam so pa naju kar ustavili v bolnici ker tudi niso nič ugotovili le temp. je takrat šla še gor na 38,7, no da skrajšam Aleksu je sedaj veliko bolje, čez noč je še imel vročino ampak proti jutru je padala pa tudi normalno sva se dojila. Pol so mu tudi vzeli vodo in kri iz prstka in ugotovili da je fantek zdrav oz. da je kri v redu le v vodi je imel nekoliko povečane "levkocite" upam da sem si pravilno zapomnila to besedo in da mu moram s kamilico čistiti lulček pa tako kožico dol dajat, nekaj je bilo belega na lulčku in so rekli da je verjetno to, na srečo, človek včasih pomisli na najhujše.

Lahko pa povem da sem bila zelo šokirana ko so rekli da bova oba notri ostala kr na jok mi je šlo. Pa še sestre in zdravnica v sprejemnici inf.klinike so bile tako smotane, zdravnica je nekaj naprej metala eni sestri zakaj nimajo za ušeska nečesa tako jo poniževala kr neki tamali pa med tem ful jokal. 
Pa vsem sem morala vse od začetka razlagati kot je npr. ali je bruhal v loku,...pa alergije, ali je bil v stiku z otroki,...vsem isto zgodbo pa pol še na oddelku vsakmu spet razlagat namesto da med samo sodelujejo, no da zaključim vesela sem da je vse ok in sedaj Aleks spet pridno spančka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.2.2006 19:10:13   
amy26
Urška, tudi meni se je že zgodilo ko sva user posted image  da je mleko kar začelo teči, ga je moj user posted image  kar pocuzaluser posted image . Sam mu nisem preveč dovolila sem rekla nekaj mora ostati tudi za Aleksa.

Pleničko pa tudi rad tišči v ustih v bistvu vse kar mu ponudim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.2.2006 20:50:14   
petarda
Amy in Aleks me veseli, da ni kaj hujšega in da sta že doma. Upam, da se tudi levkociti kmalu postavijo v pravo stanje.

Meni mleko meduser posted image še nikoli ni samo priteklo. Moj bi ga verjetno tud pocuzal.user posted image user posted image user posted image

Lukec si še nič rokic ne ogleduje, tudi v joške ne gleda, so mu pa zelo zanimivi ljudje. Ko smo bili na posvetovalnici, mu je sestra z rdečim čopkom volne mahala pred očmi, pa ga sploh ni šmirglal, je samo njo bulil, kamor se je premaknila, tam ji je s pogledom sledil. Mi je bilo kar nerodno.user posted image  je pa rekel, da je to dokaz, da je že zdaj pravi moški, ko tako za puncami gleda. 

Naš ima tudi rokice skoz v ustih. Sem mu kupila eno grizalo, ki ima hladilni gel, ki naj bi umirjal bolečine v dlesnih, pa ga user posted image  kmalu spusti iz rok in spet rokice v usta. Pol ma pa po bradici polno majnih rdečih pikic, se mi zdi, da je to od slineuser posted image , čeprav se trudim in ga sproti brišem. Spi pa ponoči hvala bogu dobro. Se zbudi samo enkrat ali dvakrat za jest in potem naprej spi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.2.2006 22:36:03   
Anonimen
Uh, ste se razpisale. Pri nas nič posebnega, lahko rečem, da so bolj al manj vsi naši novembrčki na istem glede razvoja. Posvetovalnico pa imamo naslednji teden, bomo videli, koliko gramčkov smo pridelali.

v kremi je olivae oleum 5g in linole fett 45g.

Ta kremica ni čisto nič posebnega, olivno olje v podlagi pač. Navadno hladilno mazilo bi imelo enak učinek. Jaz zelo suho kožo mažem z Riboderminom.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
16.2.2006 22:46:25   
Naty_ka
Punce, jaz pa sem sedaj malo brskala po forumih in sem brala naša čvekanja ko smo bile še user posted image . Je bilo prav zanimivo. user posted image  Posebej proti koncu, ko smo bile že vse nestrpne user posted image user posted image user posted image .
Kar nekaj imen pogrešam. Pa zdaj ne vem, ali so se oglasile kaj in sem jih spregledala ali pa po porodu niso imele več časa za forum: Morgaine, Mauri, Wawa, NinaŠ, Mojamura, Mateja13, Julijana, Simi-2,... A mogoče veste kako je z njimi?
To jih je samo nekaj, vseh nisem niti iskala.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.2.2006 8:10:45   
wawa
ha ha ha kako ste ve face.

Amy26 sem ful full vesela da je vse ok, sva bila tudi midva na tem da bi mogla vodo dat zaradi vročine ampak je potem na srečo padla, se mi je pošteno oddahnilo. Kar se bolnic tiče je pa povsod enako, no ja skoraj povsod.

Jaz sem pri Andražu zadnje dni opazila, da je malo zgubil zanimaje za igrače ( tisto igralnico kjer igrače visijo nad njim) ampak je raje v stolčku in mene opazuje kaj delam......pa sevada vmes obe roki hkrati v usta tlači je prav smešen. Je pa zadnjič prišla na obisk prijateljica ki je patronažna in ga je zvagala, je imel 6,2 kg, je rekla da je to kar vredu............

No pridem nazaj samo malega iz postelje vzamemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.2.2006 9:51:07   
amy26
Se vam tudi dogaja ko tamalga približate joški oz. ga boste dojile začne jokati. Moj to že nekaj časa počne pa tudi če ni glih lačen, komaj čaka da mu jo v usta porinem in je ko da ni že celo večnost.

Kar se pa igračk zadeva ko mu ponudim eno ropotuljico ki jo že obvlada držat mu tudi ni več tako zanimiva se dela kot da vse obvlada.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.2.2006 10:53:17   
Urša
Amy dobrodošla nazaj!user posted image  Sm vesela, da ni bilo nič hujšega.
Danes je Jaka taka tečka, da mi ne pusti čist nič tipkat, tako da vas vse samo lepo pozdravljam.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.2.2006 11:52:30   
Anonimen
Urša, kdo pa je ta pobič na tvojem avatarju? Jaka verjetno niuser posted image  ali user posted image

Amy, ko moj vidi samo modrc, ve da  bo jedel, saj mu oči izstopijo iz jamic, pa ful začne mahat z rokicami in nogicami - se ne more učakat user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
17.2.2006 12:00:51   
wawa
Mam eno prošnjo - prosim povejte kaj se igrate z vašimi cukrčki, ker meni proti popoldnevu začne zmanjkovati idej.........zato helppppp

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.2.2006 14:37:02   
tincci
Meni gre pa danes moj dragi na živce... kar tako... ker je revež vedno preveč zmatran, da bi mi kej pomagu.. rečm, da sem zmatrana, on, da je tud.. rečem, da morm pod tuš, on, da mora tud.. rečm, da že pol leta nisem prespala noči medtem ko on spi v drugi sobi po 8 ur v kosu... no, takrat sem pa tečna! Ah...

Sem ga poslala v službo že zjutraj, čeprav dela popoldan, tako da bo imel čas zase pa se odpočil! user posted image Od službe, ker jst sem itak doma! Grrr, sem bla jezna... pol sva šli pa na dooolg sprehod in življenje gre dalje. Ker itak, ne glede na to, ali se pritožim ali ne, še vedno bom naredila kar je treba, poskrbela za tamalo, stanovanje... Mah... sej nočem vaše simpatije, samo zjadat se moram malo user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.2.2006 22:56:37   
petarda
Tincci ti se kar zjadaj, saj zdaj je verjetno že bolje ne? Meni moj (moram potrkat) za zdaj še kar pomaga - vsaj pri tamalem. Pospravlja pa itak ne, ker mu je samoumevno, da to jaz, on je pa v službi. Jaz pa tudi raje vidim, da jaz, je vsaj pospravljeno, kot je treba.user posted image  Pa itak mi je pospravljanje zdaj HOBI. Sem ful vesela, da ga on malo vzame pa ga zabava, jaz pa sesalc v roke, pa krpice za prah....

Meni se zdi, da je na Uršinem avatarju Nikauser posted image

Wawa - mi se večinoma zamotimo, kar na postelji. Ga poležem, pol se pa valjava, pa kravice paseva, pa pogovarjava se o tem in onem. Dosti navetov je v knjigici, ki smo jo dobili v porodnišnici, pa lahko malce pogledaš. Berem mu kakšno pravljico, samo ga še kaj dosti ne zanima. Najbolj mu je zanimivo, ko vzamem v roke slončka ali pa kačo klopotačo in se potem z igračami smukam okoli njega in mu govorim razne stvari...npr. kje ima noska Luka, pa kje ga ima slonček, kje ima usta Luka, pa kje ima usta slonček. Pa kako dela muca, pa kako dela kuža, pa prašiček.... Včasih mu kakšno zabrenkam na kitaro in zapojem. Ne znam špilat kitare, sam zgleda, da ga to nič ne moti.user posted image  Je pa vseeno bolj navdušen, ko igra moj dragi. Pol se skoz smeje, pa z rokicami maha. No to je nekaj idej, upam, da ti bo kaj prav prišlo, čeprav verjetno večino od tega že delaš.

Ja Amy, moj isto reagira, kot tvoj. In če ni joške v 5 sek. v njegovih ustih, jok da groza.

Naš ma ful po bradici rdeče pikice, k si skoz roke v usta rine, pol se pa razmaže. Pa ga skoz brišem, danes sem ga umivala s kamilicami. Še kakšen nasvet?

No pa sem se spet razpisala. Mejte se.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.2.2006 0:14:53   
Pikica76
Haha Tincci kot da bi pri nas živela ne morem verjet, naš je tud skoz neki utrujen. Ga že od vrat slišim kako stoka, ko pride domov iz službe. Mislim da smo ženske sposobne veliko več narest kot naši deci. Men je moj zadnjič ko je ležu na kavču in buljil v televizijo, rekel da sem malo hiperaktivna. (in to zato ker sem skuhala kosilo, pospravila in se igrala z otrokom) Oh moški.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.2.2006 8:35:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Meni gre pa danes moj dragi na živce... kar tako... ker je revež vedno preveč zmatran, da bi mi kej pomagu.. rečm, da sem zmatrana, on, da je tud.. rečem, da morm pod tuš, on, da mora tud.. rečm, da že pol leta nisem prespala noči medtem ko on spi v drugi sobi po 8 ur v kosu... no, takrat sem pa tečna! Ah...

Sem ga poslala v službo že zjutraj, čeprav dela popoldan, tako da bo imel čas zase pa se odpočil! user posted image Od službe, ker jst sem itak doma! Grrr, sem bla jezna... pol sva šli pa na dooolg sprehod in življenje gre dalje. Ker itak, ne glede na to, ali se pritožim ali ne, še vedno bom naredila kar je treba, poskrbela za tamalo, stanovanje... Mah... sej nočem vaše simpatije, samo zjadat se moram malo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a si ti to mene in mojega opisalauser posted image ?

Moj dragi še celo pride domov iz službe po 5 uri. user posted image  

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
18.2.2006 8:51:49   
Anonimen
wawa, mi veliko pojemo. Če želiš ti lahko pošljem pesmarico po mailu. Naredila sem jo za Max Luko in ima več kot 150 pesmic opremljene s slikami. Drgače pa veliko pasemo kravice in pri tem gledamo knjigice. Jaz mu pa kažem in razlagam in kaj je narisano, kakšne barve so. Veliko se tudi pogovarjava tako, da mi sedi-leži na nogah. Razlagam mu kje ima Max noseka, rokice... pa  to zapojem ponavadi, v melodiji jingle bels user posted image user posted image , da mu je bolj zabavno. NA ta način mu tudi pojem, ko maževa s kremico obrazek, ker je drugače jok.
ZElo pa uživa, ko mu pojem: Bum bum bum....bum bum bum.user posted image  Pa pri tem malo spreminjam višino glasu.
Pa zelo rad igra činele - z rokicami mu delam tako, kot če bi jih igral pri tem pa spuščam glas, kot naj bi jih činele: čin, čin činuser posted image  in pa bobne - bum bum bum: z rokicami mu grem gor dol - kot če bi jih igral.
Pa ko se pogovarjava mu pokam različne  face-grimase. In ko on spušča razne glasove, jih ponavljam, pa se smejeva zraven.

Zeloooooo rad pa čita reklame in revije. Jaz spredaj on zadaj- spet ga imam na kolenih, tako, da je hrbet na mojih stegnih. je zadnjič atiju cel Stop raztgal in zmečkaluser posted image
Ko leži (ponavadi na previjalni, ko nima plenice gor) mu pokrčim nogice in mu držim stopala na tleh. Pri tem pa mu govorim in vzklikam: Maxi rito gor! Io jo res dviga in se odriva nazaj, pa se smeje

Lahko jo pošljem tudi ostalim. SAmo pošljite mi mail, pa napišite zraven kakšen corel draw imate, da vam potem tja shranim. Jaz imam12-ko. Če nimate corela, ne boste mogle odpreti maila, in vam bo kazalo,da je mail prazen. V tem primeru povprašajte kakšnega prijatelja ali po službah, če ga imajo, pa vam tja pošljem.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 18.2.2006 9:08:10 >

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
18.2.2006 9:12:42   
Anonimen
wawa pa tudi rožice zalivava. v eni rokiga držim, z drugo pa zalivam, pa mu poleg razlagam, kaj delam, kdo so rožice, pa tudi ostale stvari v stanovanju, npr. pospravljava, kuhava....

Primem ga za rokice pa ga povlečem gor, tako da se vsede. Pri tem pa pojem: Pa po lojtrici gor, pa  lojtrici gor..... Ko ga pa spuščam pa: Pa po lojtrici dol....

< Sporočilo je popravil URSKA -- 18.2.2006 9:24:41 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
18.2.2006 9:24:20   
Urša
Res je Nika-mislm, da je bla stara 8 mesecev takrat. user posted image
A vam in vašim user posted image  kej izpadajo lasje? Pri nas bi jih lahko po tleh pobral že skor za celo lasuljo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.2.2006 9:27:06   
Anonimen
urša moj se prijema za čupo, pa si jih ven cuka user posted image

Uh, se mi danes čvekauser posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
18.2.2006 14:00:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Primož je danes star 3 mesece! user posted image user posted image user posted image
Res je hitro minilo, je že veliko lažje, ko se sam zamoti za kake pol urce ali celo več. Če bo lahko nehal železo jest, bo pa še toliko bolje.

Urša, to z laski sem ravno hotela vprašati - Primožu ne izpadajo pretirano, pa ne vem, če mu sploh bodo user posted image . Saj ni nujno, da bo čisto gologlav? Nima pa več take čupice, kot je imel pri rojstvu.
Ko je bil še majhen, se je obvezno na previjalni zgrabil za laske in vlekel. Zraven pa user posted image , ker ni znal spustit. Zdaj pa ga je to minilo.

Lep vikend vsem, uživajte na sončku!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
18.2.2006 14:57:38   
amy26
Aleksu tudi odpadajo laski vidim po pelenici kjer spi, sam ni panike lask ima ful pa še novi laski so veliki en centi.

Danes se je skoraj za celo uro zamotil z muckom, imam enga sicer ne tapravega tak mehak, pa sem mu ga položila na trebušček, Aleks ga je skos gledal se z njim pogovarjal in ga občasno božal po tačkah. Na koncu ko se je pa že mal naveličal ga je pa zbrcal da je padel na tla.

Mi pa danes ful mal je, no že včeraj, tako da je mal tudi zgubil na teži, sploh nima apetita no upam da bo minilo in bo ratal spet mali požerušček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.2.2006 20:19:48   
tincci
Mi smo pa danes kupili športni voziček Peg Perego P3 completo rumene barve in ga že sprobal. Čist sem srečna user posted image Zdaj sva imeli voziček s košaro in je skos pančala notri, dons v novem je imela pa oči kot čuk user posted image

Drugače sem se pa že pomirila isti dan, kaj pa čem... do naslednjič user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.2.2006 21:48:32   
petarda
Primož čestitke za tvoj rojstni dan.user posted image

URŠKA tvojmu Maksiju pa ni dolgčas. user posted image  Sem poskusila tudi jaz mojmu pet v melodiji jingle belsa kje ima nosek, ušeska....pa mi ni šlo. Sploh ne morem melodije ujet.user posted image  Pol se pa mršči zraven.user posted image  

Našmu laski ne izpadajo, vsaj jaz nisem opazila, izpadajo pa meni.user posted image  Frizerka pravi, da bodo v četrtem mesecu izpadali, kot nori.user posted image

Mi smo bli pa danes spet na obali. Sonček je bil super in smo šli na en doolg sprehod. Pol sem šla pa jaz kuhat, user posted image  je pa pančkal v vozičku na terasi. Samo sem ga imela v senčki, bo treba najprej zaščitno kremico kupit, preden ga postavim na sončka. Je zadnjič njegovega dva meseca starejšega prijatelja kar malo ožgalo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 549
20.2.2006 8:16:42   
amy26
Dobro jutro, danes je pa mal čuden dan upam da se bo kaj sonček pokazal da bomo šli ven. Končno se je pri nas mal sneg stopil da gremo lahko po gozdni poti na sprehod imam lahko vsaj turo najmanj 2 uri.

Moram pohvaliti svojga Aleks je ful priden ko gremo kam na obisk, včeraj smo recimo šli k sorodnikom pa je štiri ure bil skos priden kot da ga ne bi bilo, sam ko je bil čas za papcat je jedu in spet skos priden. Upam da bo tako še naprej.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?