petarda
|
Lukec se vsem zahvaljuje za čestitke. Mauri mi smo skoz aktivni na izletih. Če gremo na morje, ga ponavadi podojim kar v avtu, pa tudi na hitro previjem. Saj imajo na nekaterih bencinskih tudi previjalnice, samo je še mrzlo, da bi tam previjala. Kar podaj se nekam, sploh ker bo menda lep vikend. Vidim, da zobki že kar kukajo. Pri nas še nič. Sem pa tudi že nabavila tiste ščetkice, samo ga nič kaj ne zanimajo. Amy mi smo se do zdaj dojili na 3 ure, sedaj se pa kar na 2 ali pa 2.5. Morda je kak poskok pri rasti, ali pa imam res mleka manj, ker se trudim nekaj nazaj držat pri hrani . Glede zanositve, pa so nam v materinski šoli zatrjevali, pa tudi po internetu sem pobrskala, dojenje ni zanesljiva zaščita!!! Tudi moja prijateljica je mislila, da je zaščitena, ker še ni imela , no zdaj pa po enem letu ziba že drugega , tako, da ne se igrat. URŠKA - če si žalostna, da ni , pol pa hitr na delo. Ja tvoj je romantičen, ni kaj. Tudi moj me je presenetil. Mi je zjutraj v posteljo prinesel lično zavito darilce. Notri pa nov parfum od Jenifer Lopez- Live. Super diši. Sej vem, da velik pišem, ampak moram vam povedat, da sva šla danes prvič v kino po porodu. Sem si mleko izčrpala in sva peljala k moji mamici v varstvo, midva sva si šla ogledat Casanovo in potem hitro nazaj po . Sva ga že oba močno pogrešala. No on je bil čisto umirjen in že pripravljen za spančkat. Ja jaz sem pa svojmu pripravila škatlico presenečenja. Notri sem dala zavitek čokoladnih srčkov, eno srečko (v primeru, da nebi imel sreče v ljubezni, kar pa se mu seveda ne more zgoditi... ), zraven pa bone, ki sem jih sama naredila. So pa za razne usluge...masaža, tako, pa tako.... zraven pa še en cd ljubezenke poezije. Mu še nisem dala, se grem najprej uštimat, pol pa v napad.... Aja wawa dobrodošla nazaj. Ne oziraj se na Super mame, vsaka je za svojega super mama. Ta forum pa naj še najprej ostane zakladnica dobrih nasvetov, idej in tolažb. Pa, pa
|