|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
14.2.2006 11:03:35   
Anonimen
Lukcu ena pusa od Maxija za roj. dan

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
14.2.2006 14:43:36   
Anonimen
No, pa ne bo nič z Maxovo sestrico. Sem naredila test.
Pa saj ne vem, če sem žalostna ali vesela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
14.2.2006 15:20:59   
Evina
No, sedaj pa gre se moja mala po Maxovih stopinjah. Komaj ta teden bo dopolnila 3 mesece, pa je na svet prikukal prvi zobek. Opazila sem ga ravno danes - na valentinovo. Ze dva dni je nekaj več jokala - ni mi bilo jasno kaj je narobe. Pa ji danes pogledam v usta in vidim zobek. Urska - a si mu ti s kakšnim gelom namazala - baje se nekaj kupi, da manj boli. Drugače pa zaenkrat zaradi tega nic manj ne spi, le čemerna je bolj. Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.2.2006 16:10:48   
Anonimen
Ne,Eva nič nisem mazala. Lahko pa kupiš gel v lekarni.
Jaz sem mu samo kupila 1.ščetko (tako, ko so tri različne noter - za različne stopnje)in mu masirala dlesni. Je prav užival in se smejal zraven. Poavadi si to sami držijo in žvečijo, samo MAx je še premajhen, pa si še ne zna dati redno v usta. Je pa taka gumijasta.

(odgovor članu Evina)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
14.2.2006 19:43:38   
mauri
Hojla!

O Urška škoda. Jaz sem se potiho že veselila s tabo.

Ja tudi mi smo že opazili prva zobka. Roke ima skos po ustih, pa slini se nenormalno, pa malo bolj je sitna... Pa smo ji kupili ščetko in je takoj boljše volje. Kar usta odpira ko jo zagleda.

A že kam hodite s svojimi sončki, npr. na kakšen izlet? Mene ful mika da bi šla v nedeljo na morje na sprehod (samo ne vem kje bi dojila), ker gre moj smučat za 4 dni, men se pa ne da cele dneve doma viset.

Lepo valentinovo vsem!

Mauri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.2.2006 20:19:41   
amy26
Moj Aleks se tudi nenormalno slini tudi že zelo dolgo časa, pa rokice skos v ustih mu poskušam jih dati ven pa se začne pritoževati, zobke pa še nisem otipala.
Urška tudi jaz sem že mislila da si n., sicer pa kako je če še nimaš Muser posted image  A potem ne moreš zanositi, to sem nekje prebrala da če dojiš in če je še nimaš da je to skoraj takšna zaščita kot kondom. No midva še paziva in nekaj časa še bova.

Pa še nekaj, na koliko ur se čez dan dojite midva se na uro do 1,5 h skos bi se dojil, očitno nimam zadosti pa skoraj vsako uro išče. 

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.2.2006 20:21:45   
amy26
Lukcu čestitke za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.2.2006 20:55:38   
petarda
Lukec se vsem zahvaljuje za čestitke.user posted image

Mauri mi smo skoz aktivni na izletih. Če gremo na morje, ga ponavadi podojim kar v avtu, pa tudi na hitro previjem. Saj imajo na nekaterih bencinskih tudi previjalnice, samo je še mrzlo, da bi tam previjala. Kar podaj se nekam, sploh ker bo menda lep vikend.

Vidim, da zobki že kar kukajo.user posted image user posted image user posted image  Pri nas še nič. Sem pa tudi že nabavila tiste ščetkice, samo ga nič kaj ne zanimajo.user posted image

Amy mi smo se do zdaj dojili na 3 ure, sedaj se pa kar na 2 ali pa 2.5. Morda je kak poskok pri rasti, ali pa imam res mleka manj, ker se trudim nekaj nazaj držat pri hraniuser posted image . Glede zanositve, pa so nam v materinski šoli zatrjevali, pa tudi po internetu sem pobrskala, dojenje ni zanesljiva zaščita!!! Tudi moja prijateljica je mislila, da je zaščitena, ker še ni imela user posted image , no zdaj pa po enem letu ziba že drugega user posted image , tako, da ne se igrat.user posted image

URŠKA - če si žalostna, da ni user posted image user posted image , pol pa hitr na delo.user posted image  Ja tvoj je romantičen, ni kaj.

Tudi moj me je presenetil. Mi je zjutraj v posteljo prinesel lično zavito darilce. Notri pa nov parfum od Jenifer Lopez- Live. Super diši.

Sej vem, da velik pišem, ampak moram vam povedat, da sva šla danes prvič v kino po porodu. Sem si mleko izčrpala in sva user posted image  peljala k moji mamici v varstvo, midva sva si šla ogledat Casanovo in potem hitro nazaj po user posted image . Sva ga že oba močno pogrešala. No on je bil čisto umirjen in že pripravljen za spančkat.

Ja jaz sem pa svojmu pripravila škatlico presenečenja. Notri sem dala zavitek čokoladnih srčkov, eno srečko (v primeru, da nebi imel sreče v ljubezni, kar pa se mu seveda ne more zgoditi...user posted image user posted image user posted image ), zraven pa bone, ki sem jih sama naredila. So pa za razne usluge...masaža, user posted image  tako, pa user posted image  tako....user posted image  zraven pa še en cd ljubezenke poezije. Mu še nisem dala, se grem najprej uštimat, pol pa v napad....user posted image

Aja wawa dobrodošla nazaj. Ne oziraj se na Super mame, vsaka je za svojega user posted image  super mama. Ta forum pa naj še najprej ostane zakladnica dobrih nasvetov, idej in tolažb. user posted image  Pa, pa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.2.2006 10:10:59   
Urša
Glede zanositve, če še ni M... tkole je tole: 14 dni pred M je ovulacija, torej se lahko zanosi preden sploh dobiš prvo M, v tem je fora. Men je G na pregledu naredila UZ in rekla, da se ovulacija še ne kaže, zato si lahko mirne duše prvoščva na polno 2 tedna. user posted image user posted image user posted image  No, to je zdej že mimo in paziva, ker se mi ob dveh majhnih user posted image  zmeša bit še user posted image ! Urška, ti pa kr v akcijo!user posted image
Danes smo imel posvetovalnico in ni bil cepljen, ker ima še vedno nosek zabasan in mal pokašljuje, zelo malo. Smo dobil antibiotične kapljice za nos in to na beli recept, tko da smo mogl plačat čez jurja. user posted image user posted image user posted image  Sej se mi ne gre za denar, samo da zdravstvo že pri tako majhnih obira! user posted image  Sramota...
Zredil se je 750g, kar je proti mojim pričakovanjim, v plus, sej veste, kakšne probleme mava z dojenjem, ker se skoz jezi in imam občutek, da ful mal poje, pa zgleda dost. Sm vesela, da ni treba dodajat.user posted image
Nika je mogla pa kocke zlagat na sistematskem pregledu pa na slikice kazat in povedat katere živali so. Potem je mogla dat dojenčku flaško za pit in pokazat dele telesa, pa rozino spravt ven iz ozkega lončka-ga je kr okrog obrnila!user posted image  No, tako izgledajo pregledi pri dvoletnikih. Mami in ati sta bila seveda vsa ponosna, ker je vse znala.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.2.2006 13:38:27   
Lory
Mi smo po danes dobili prvo pikico v stegenček. Ko jo je piknila je ustko na dol zavihala, pol je bilo pa takoj dobro. Zdaj pa že 3 ure spi. Upam, da ne bo reakcije.
Drugače ma pa moja Nika solzice že od rojstva. Pa to kakšne.
Ornk velike. So se ji še babce v porodnišnici smejale. Še preden se na glas zajoka naredi šobico na dol, pa takoj debele solze, šele potem glas spusti.

Jaz imam pa že ta drugi mesec tak izcedek, kot bi hotla bit M.
Tri dni imam malo krvi, ampak samo na papirju se vidi pol je pa konec. No in ta mesec zopet isto. Verjetno bo pa drugi mesec že ornk M. Midva se zaščitla ne bova, ker sva na Niko čakala 8 let in nama je vseeno, če tudi takoj rata sestrica ali bratec.user posted image

O popolnih mamah pa tko ne bi....user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.2.2006 15:55:42   
chips
Mi smo tudi imeli danes posvetovalnico.Je dobila prvo pikico v nogico.Malo je zajokala potem je pa kar bilo dobro.Ko smo bilo konec je pa spala 4 ure skupaj,revica se je zdaj najedla in je kr zaspala nazaj.
Aja pa stehtali so jo ,ima 6170g.
Velika pa je 66,5 cm.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.2.2006 16:46:03   
tincci
Hana se pa zadnje dva dni ful dviguje. Če jo primeš za rokice, se potegne gor, drugače pa dviguje glavo pa prsni koš z ležalnička ali polsedečega položaja user posted image

Pa še vedno ne morem računat na en ritem ponoči.. včasih spimo, včasih se na 3 ure dojimo, zadnje par dni ji pleničke vsako noč premočijo samo od lulanja user posted image pa pol ne more zaspat, dokler je ne preoblečem... skratka, dnevi kr letijo mimo pa skos neki..

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.2.2006 17:55:13   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Mi smo imeli danes posvetovalnico, kjer so user posted image  stehtali in ugotovili, da je dobil samo 450 g. Sedaj tehta 5150 g in je velik 60 cm. Pediatrinja je rekla, da načeloma, če ni nobenih problemov in če lepo spi in je živahen, ni nobenih problemov, da pa naj začnem dojiti na obe dojki, da se bo res pošteno najedel. Dobil je tudi pikico in je čisto malo zajokal, popoldne pa mineva brez posebnosti, tako, da ni nobenih hudih reakcij.

Sem kar malo žalostna, ker je tako malo pridobil. user posted image  Zdaj se bomo pa samo še fotrali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.2.2006 22:31:03   
Urša
Sanjab, ne bit žalostna. user posted image  Vglavnem, da je zdrav!user posted image
Prejle sem zvedla, da sta šla Amy in njen Alex v bolnico. Moja mami in njena tašča sta namreč sodelavki (ja, svet je majhen) in je baje dobil visoko vročino pa so ju iz ZD poslal direkt v bolnico, bosta najbrž not ostala. Bo sama kaj več napisala, če prideta nazaj, drugače pa sporočim jutri, ko kaj več izvem. Držta se in upam, da ni nič hudega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.2.2006 23:02:26   
petarda
Urša hvala za tolažbo. Res je, v glavnem, da je zdrav.

Amy in Aleks, držta se, držim pesti, da ni kaj hudega.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.2.2006 9:21:54   
Anonimen
Amy in Alex, tudi mi držimo pesti za vaju, da bosta čim hitreje okrevala.

Tincci Max se tudi dviguje že kakšna 2 tedna gor. Je ati vedno telovadil tako z njim, da ga je prijel za rokice in ga povlekel. Zdaj pa, ko ga že primemo za rokice, ve, da gremo gor. Pa tak uživa pri tem. Če ga ne nosim gor, kar glavo dviga gor, da bi šel gor . Ti naši falotki.

Sem opazila, po avatarjih, da so naša deca ful čupasta. user posted image  A jim vi tudi delate frizurce? Moj mu vedno naredi širokeza ali kako že temu reče. V glavnem na sredini glave vse goruser posted image

Pa da se še malo potožim. MAx Luka se že 4 dni budi od polnoči pa do osmih zjutraj vsako uro in zahteva joško za tolažbo. Potem, pa 1-2x potegne pa zaspi. Dudo ven meče in sitnari tako dolgo, dokler mu ne dam joške. Danes sem mu prižigala fen in mu nisem dala joške. Bilo je OK, je zaspal nazaj, vendar spet samo po eno uro. Zjutraj pa, ko smo se zbudili, je še vedno brnel fen Spal je 2 uri celo skupaj. In ko ga je dragi ugasnil, je bil mali že auf.user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
16.2.2006 10:35:36   
sharpy
Mark lih spančka pa se vam utegnem malo oglasit.

Mi imamo pa že dva tedna skozi nekaj...user posted image   Prejšnji teden je imel Mark nahod pa vneto okico, sedaj pa je poln nekih flekcov po telesu pa na obrazu ima tako suho kožo, da mi je prav hudo.user posted image Pa nonstop se praska.

Tincci, mislim da imamo podoben problem. A mi lahk poveš kako kremo so ti naredili v lekarni, ki je Hani pomagala?

Tudi Mark je s tatijem vedno tako telovadil, da se je z rokicami gor vlekel. Sedaj pa to počne, čim ga malo primeš za roke in ful uživa v tem. Zjutraj ga prav težko oblečem, ker se tako zvija in telovadi...je ko en črviček, nima niti sekunde mira user posted image user posted image user posted image . Pa tudi zadnjič smo bili na sprehodu in je v vozičku kar dvigoval glavo in prsni koš, sploh ni hotel ležat not...na koncu smo ga morali ven vzet in ga je pol tati nosil...pa je tako ponosno okrog gledal. Res so zanimivi ti naši sončki.

URŠKA tudi mi smo imeli pred dvema tednoma tako obdobje, ko Mark štiri noči ni dosti spal. Nonstop se je zbujal in hotel je jesti. Se je zbujal na 1-2 uri. Na koncu pa sem ga dala spat k nam in je bil skoraj skozi priklopljen name. Pa je tudi to šlo mimo.

Posvetovalnico so nam premestili, zaradi nahoda in gremo šele 1. marca, ko bo imel že 3 mesece in pol.

Tudi mi se čez dan malo več  dojimo in ponoči odvisno ali se zbudi 1x, ma večkrat se zbudi kar 2x na noč.

Jaz tudi upam, da bosta Amy in Aleks čimprej nazaj..jima želim vso srečo.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.2.2006 10:39:34   
Lory
Joj kolk mate vse velike falotke. Moja Nika pa je zdaj  pri 3. mescih velika 57 cm in težka 5400.
No saj sta ati pa mami tudi bl pri tlehuser posted image . Delo je pa itak pri tlehuser posted image . Uh pa strup je tudi v majhnih flaškah ane.user posted image

A so vaši že opazili svoje rokice. Men se je včeraj zazdel, da jih je par sekund opazovala. V ustih jih ma pa itak skosuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.2.2006 11:04:42   
Andy13
Ojla novemberke! user posted image

Da se še jaz malce oglasim, sicer sem pozna novemberka in me zanima ali je še katera, ki je rodila 28.?
Moja Mia je tudi malce bolna, ima vneto grlo in kašlja, pa precej kiha. Skratka se je nalezla od očka in mi je prav hudo, ko jo gledam in poslušam. user posted image  Včeraj sem bila tudi pri zdravnici in so me komajda sprejeli (menda ker nima vročine, vendar sem vztrajala), na koncu pa mi niso znali pomagati. Menda naj dojim, dodajam kak čajček - nekaj kar rada popije, pa manj na zrak, stanovanje vlažim kot nora in da se bo samo uredilo. No, upam, da res.

Tudi ona se že pridno dviguje in je najraje na rokicah, pa obrnjena naprej, da opazuje svet iz naše perspektive. Malce se še bojujemo s krči, vendar mislim, da ponehujejo. Pridno se smejčka, je pravi dobrovoljček in gruli. Jo je tako lepo poslušati in se pogovarjati z njo. user posted image  V posvetovalnici pri 2. mesecih je tehtala 5.300, ja je prava korenjakinja. user posted image

Lep dan vsem!
Andy

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.2.2006 11:12:30   
Urša
Alex in Amy sta ostala na infekcijski na opazovanju. Je imel vročino in močno bruhal, bošček. user posted image
Jaka tud nagaja zadnje čase ponoči, se zbuja na 1-2 uri in hoče jest, pol pa takoj zaspi...user posted image samo da morm vstat!

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.2.2006 11:37:41   
sharpy
Amy in Aleks čim prej se pozdravita, upam da ni nič hudega user posted image .

Andy13  dobrodošla, sem se vsake toliko spomnila nate, kako si ker se nisi nič oglasila.
Ja Mark že dolgo opazuje rokice, prej je cele rokice v usta dajal, sedaj pa svoj palec duda user posted image .
Dudice pa ne mara, niti pit noče iz flaške..mu uspem dat lih malo čajčka po žlički.
Kako pa vaši user posted image , imajo radi ducico?

Jaz sem opazila, da ko je user posted image lačen in ga nekdo v rokah drži me sploh ne pogleda v obraz, ampak samo v joške gleda user posted image     Sem en dan mislila, da je slučajno...zdaj pa že nekaj dni tako dela, tako da ....... pravi moški user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.2.2006 11:54:42   
Lory
Moja Nika je že spala celo noč zdaj en teden pa se enkrat zbudi in je.
Nekaj časa sem ji dajala večerni obrok po flaši (moje mleko), zdaj pa že dolgo ne in zdaj ne zna več piti po flaši. Po moje preveč potegne in jo zalije. Cucelj je št. 2. Rada bi ji zvečer spet dajala po flaši, ker tako je vedno več pojedla. Mami hoče ponoč spatuser posted image .

Drugače ma pa naša dudo kr rada. Ampak ni neki odvisnik od nje. Rada jo ima, ko je zmatrana in tako jo vleče, da se jo sliši skozi zaprte vratauser posted image . Ko zaspi ji jo vzamem stran, ker drugače ji pade iz ustk direkt pod obrazek, in pol leži na dudiuser posted image  in jo tišči.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.2.2006 14:18:52   
tincci
Sharpy, v kremi je olivae oleum 5g in linole fett 45g. Smo jo dobil za obraz, ker ma ful občutljivo kožo, zdej jo pa po vseh flekcih mažem, k jih ima po celem telesu ene 10 user posted image Pa kr pomaga, počasi izginjajo. Tok suha koža očitno.

Jaz sem pa Hani kupila dva bodija 74, da bo mela nekaj časa, pa sta ji ravno pravuser posted image ah... vse mi prerašča, sploh ne folgam cunj vsaj mal ponosit...

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.2.2006 14:25:32   
Andy13
Iii sharpy, to je pa lepo prebrati, da se me še spomniš. user posted image
Aktivna sem bila bolj med nosečnostjo, pa vedno sem capljalauser posted image  za novemberkami, ker sem imela rok 30., rodila sem pa 28. Zadnje čase sem bolj spremljala kaj pišete in si nisem vzela kaj časa, pa tudi Mia mi ga ne da ravno dosti, saj ko ima krče jo precej pestvam.
Glede rokic je tudi pri nas tako in je še samo vprašanje dneva kdaj ji bo uspelo palček spraviti v usta, no danes ga je že dala v ustka, potem pa tudi ven...še ni ugotovila kakšen namen ima. user posted image  Je polno dojena in prejšnji teden, ko sem šla k frizerju jo je čuvala moja mama. Pustila sem ji svoje mleko, da bi jo lahko nahranila preko flaške, vendar iz flaške ni hotela piti. Mislim, da če bi bila fajn lačna, da bi jedla tudi iz flaške, tako pa ker sem prišla domov, sem jo pristavila in je bila v hipu happy. Dude ne mara, jo vedno vrže ven. Sem jo poskušala navaditi nanjo, ko je imela krče, da bi se malce pomirila, pa ni šlo. Glede buljenja v joške, je pa tudi pri Mii isto, ko se zagleda vanje, jih pri vseh išče. user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.2.2006 14:28:22   
Andy13
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Amy in Aleks čim prej se pozdravita, upam da ni nič hudega user posted image .

Se pridružujem željam! Naj bo čimprej boljše!user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?