|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
10.2.2006 11:35:30   
tincci
Jaz sicer nimam starejšega obraza, je pa drugačne oblike, nekako bolj podolgovat pa zdi se mi, da imam nos ful bolj izrazit user posted image Mi vsi pravijo, da sem malo drugačna... svašta. No, čeprav moji mami se je ob porodu spremenila barva oči, ful je svetle dobila... tko da očitno je vse mogoče user posted image

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 476
10.2.2006 12:02:10   
Anonimen
Tincci jaz ko gledam Maxa non stop in potem, ko pogledam dragega od blizu ali pa sebe v ogledalu, se mi zdi, da so nama ful zrasle glaveuser posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
10.2.2006 12:24:15   
Anonimen
Urska, pa veš, da se meni tudi to včasih zdi - da ima moj user posted image  ful veliko glavo user posted image user posted image user posted image . Kaj čem, ko pa ves čas gledam to drobceno bitje.

Danes sva bila spet na fizioterapiji. Brezveze, malo ga pogleda in reče, da je OK. To itak že vem, čisto normalno se razvija, je pač v rizični skupini ker je imel zlatenico. Jaz pa moram sama z avtom na Metelkovo, ko je taka gužva pa nikjer za parkirat.

Danes zjutraj me je presenetil - ni me zbudil. Očitno je postal nezanesljiva budilka, ker lepo tiho leži v posteljici in se preteguje. Mama pa spi user posted image . Pa včeraj popoldne je spal skoraj 5 ur!!! Sem se ful bala, kaj bo ponoči, pa je čisto lepo spal. user posted image

Imajo vaši user posted image  že kaj solzic? Oz. kdaj se začnejo delat?

Pa še ena lepa novica - letos poleti se bomo selili!!! Končno sva zbrala pogum za tako pomembno odločitev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
10.2.2006 12:49:08   
Anonimen
someone moj tako redko joče, da sploh ne vem, kdaj so se začele delati. je pa včeraj jokal s solzami, ko je dobil inekcijo 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
10.2.2006 14:36:20   
Naty_ka
Tudi jaz zdaj že nekaj časa opažam, da se joče z solzicami. Pa ne vedno. No, je pa res, da se bolj redko joka.
Tale zadeva z velikimi glavami je tudi meni znana user posted image .
Včeraj sem začela z dieto in upam, da bom zdražala vsaj nekaj časa. Bomo videli.
Moram pa se pohvalit, da smo danes že peti dan brez kapljic proti krčem user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da smo zaključili z njimi.
Max Luka, čestitke user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
10.2.2006 17:21:28   
tincci
Ja, ampak če orng pomislim, ma moj dragi res nekam veliko glavo zadnje čase user posted image user posted image

Tamala ma pa ful suho kožo po obrazu, po obrveh pa nekaj malega temenc in se skos praska. Je pediatrinja dala eno kremo, upam, da bo boljš. Zdej ji dam kar rokavičke gor, ker drgač se cela popraska, ko je zaspana, si namreč skos oči mane, včasih pa ne zadane ust s prstkom pa je pol cela krvava. Bl kot ji nohte strižem, slabš je. Ampak se ne sekiram, bo tud to enkrat mimo.

Eno vprašanje: a se lahko jemlje homeopatska zdravila medtem ko dojiš? A katera ve? Uradne medicine se nej ne bi jemal razen Lekadola ipd., to vem, kaj pa homeopatija?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
10.2.2006 19:11:28   
Minka Pobalinka

Ooo ste bile pridne, pa ste se lepo razpisale.. user posted image

No glede mojega izgleda - obraz imam tak kot je bil, nič manj gub, več tudi ne... pa tudi nihče mi ni rekel, da sem se kaj spremenila, je pa res da me itak nobeden več ne gleda, ker se vsi osrdotočijo na malega.. user posted image  Sem se šla prav pozorno ogledat, ko sem prebrala kar ste napisale, pa nič novega nisem opazila.. Razen, da imam večjo rit pa mlahav trebuh pa en kup kilogramov viška user posted image . user posted image

Sem se pa spremenila karakterno.. Stvari, zaradi katerih mi je prej "metalo pokrovko v luft" me ne ganejo več, veliko manj se obremenjujem z nepomembnimi stvarmi, veliko bolj sem umirjena in potrpežljiva.

Glede solzic pa.. tudi Mark bolj malo joče, solzice sem pa opazila nekje pri 1,5 meseca.. pa tako žalostno šobico je naredil, pa tolk sozne učke je imel, da sem se takrat zjokala še jaz.. user posted image

Sem pa dala nekaj novih slikic v album, če katero zanima.. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 482
10.2.2006 19:53:28   
petarda
Men se pa ne zdi, da mam kaj večjo glavouser posted image . Tudi postarala se nisem, ugotavljam edino, da imam bolj mehko in gladko kožo na obrazu.user posted image

Luka tudi že joče s solzicami. Pa preden začne usta čisto na dol obrne.user posted image user posted image

Danes sem v Baby centru srečala mojo kolegico, ki ima 14 mesecev starega fantka. Sem ga nazadnje videla, ko je imel 8 mesecev. Se mu nisem mogla načudit. Je kar sam igrače gledal in izbiral kaj bi in kaj nebi, ga je dala na tla je hodil, pomahal je pa-pa...se mi je zdel kot en mali čudež, ko samo svojga gledam in nič od tega (normalno) še ne dela.user posted image  Če pomislim, da bo čez nekaj mesecev že on tak, me kar malo stisne. Uživam v vsakem trenutku, ko je še dojenček. Otroci res hitro rastejo.

Max Luka vse najboljše
user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
10.2.2006 21:59:30   
Anonimen
Max vam za čestitke pošilja koš poljubčkov.user posted image

Ja, kak so smešni s tisto šobico, ki jo obrnejo dol user posted image .

Jaz vpijam vsak njegov dah in uživam v vsaki sekundi z njim, Še vedno se ga ne morem nagledati. Še posebej, ko ga dojim. Najbolj pa mi je cart, ko ima joško v ustih, pa me gleda navzgor in se mi nasmeje tako, da je bradavica  vedno v ustih. Bi ga kar pojedla. Pa non stop bi ga lubčkala z dragim. Revček.user posted image
Pa kako je smešen, ko se gledava v ogledalo. Najprej  se nasmeje sam sebi, nato se mi pa skrije noter v vrat.user posted image  

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
11.2.2006 8:22:13   
tincci
Ja, ampak res, kaj je s tem skrivanjem v vrat?? To je tud Hana začela delat, kukr da se stisne al skrije al kaj jst vem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.2.2006 19:58:44   
petarda
Luka se pa ne stisne za vrat, ampak se začne odrivat z rokicami in nogicami naprej, kot da bi se že notel sprehodit do ogledala.user posted image

Današnji dan je bil ČUDOVIT. Ni ga lepšega kot sonček in sprehod!

Zadnjič sem brala, ne vem katera je pisala, da se user posted image  ful opraska z nohti, ki pa jih je seveda težko ostrič.user posted image  Tudi jaz sem se matrala 100 na uro, nikdar ni bil pravi čas, da bi bil user posted image  čisto pri miru. Predvčerajšnjim pa se v Baby centru kupila ščipalnik za nohte, po domače grickalico, tako malo manjšo otroško, za tam nekje 500 SIT in včeraj sem mu ostrigla nohte z LAHKOTO in se nič več ne praska.user posted image user posted image user posted image  

Tako en majhen nasvet, če bo kateri prav prišel.user posted image

A Valentinovo boste kaj praznovale? Kaj pripravljate? Kako boste presenetile?  user posted image user posted image

Jaz svojga že tri dni držim brez user posted image  tako, da bo že to eno darilo.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.2.2006 9:54:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

A Valentinovo boste kaj praznovale? Kaj pripravljate? Kako boste presenetile?  user posted image user posted image

Jaz svojga že tri dni držim brez user posted image  tako, da bo že to eno darilo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja b tukaj imaš odgovor od mojega bodočega moža! Ti bo sam napisal:

"Mene moja drži brez seksa že 3 tedne, tako da bom jaz za valentinovo najverjetneje znorel..."

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
12.2.2006 10:08:23   
Anonimen
Ženske, jaz ne vem, če nisem noseča. ŽE, JAuser posted image .
Me šraufa že 2 tedna, cela sem mozoljasta, slabo mi je, smrdi mi hrana...
Ali pa bom dobila user posted image . Saj sva hotela še enega (eno - Emmo user posted image ), samo nisem mislila, da bo tako hitrouser posted image , ker sva Maxa delala precej dolgo. Pa ne upam delati testa. Lani nama je samo Sparov test Jes or No pokazaluser posted image , zdaj pa ga pri nas ni več za dobiti. Ali ga je katera kje videla?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
12.2.2006 18:34:32   
petarda
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! URŠKA saj ne morem verjet! Vidva pa sta hitra! Vem, da si želita še enega, ampak tole je blo pa res hitro. (Če seveda je res). Itak, da pejt test narest (če ga še nisi), saj kar je je. Še mene ful zanima. Sem bila tako vshičena, ko sem to prebrala, kot, da bi bila jaz noseča. No kar se mene tiče, jaz bom rajš mal počakala na svojega drugega sončka ali sončico, vsaj kakšno leto ali dve, da najpraj Lukca srcrkljam do konca.user posted image user posted image

Ja, kar se pa tiče Valentinovega, mi je pa danes moj porušil vse načrte. user posted image  Ni zdržal več. Pol pa tiste fore...pa zakaj bi moglo bit glih na Valentinovo, pa naj bo Valentinovo vsak dan...user posted image user posted image user posted image  Kaj vse se moški ne spomnejo, ko teče voda v grlo. On mi bo ziher v torek prinesel vrtnico, zakaj mi je pol ne vsak dan?user posted image user posted image user posted image   No se bo treba potrudit in še s čim presenetit. Še dobro da mam dost cajta, hvala bogu pa tudi domišljije. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
12.2.2006 20:55:28   
amy26
Urška, si pa res hitra oz. znake že imaš, jaz mislim tudi vsaj malo počakati kar se mojega user posted image  zadeva on bi še enga otročka takoj, jaz si pa le želim da Aleks vsaj mal zraste, bomo še videli upam le da me ne bo presenetilo.

Včeraj smo pa hodili cel dan okoli po obiskih, danes smo jih pa mi imeli, Aleksu se pa res ful dogaja. Pa še dvakrat smo bili danes zunaj po eno uro.

Dobili smo končno sedežno garnituro, sem prav vesela zaradi Aleksa izgleda da mu je všeč je bil cel čas na njej ful priden pa skos nekaj čebljal.  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.2.2006 21:36:44   
Urša
Urška, kolk časa boš zdržala preden greš test delat? user posted image  
Ja, res je bil krasen dan danes. Včeraj smo pa mi feštal na enem RD, Jaka je itak vse prespal, Niki je pa dogajal in je bla pokonc do polnoči! Ponavadi spi normalno naslednji dan do jutra, nič ne potegne, če gre kasneje spat, sam bolj tečna je, danes je pa spala do 12h v enem kosu! user posted image  Sm mogla kr vmes prevert, če še diha! user posted image
Valentinovo? user posted image  Mah, men je presenečenje že v vodo padlo. Sm mu zadnjič na skrivaj kupila en CD, ki si ga je želel in včeraj hodimo po trgovini, pa vzame enak CD, ga da v voziček, jst ga prepričujem, da naj ga ne kupi in se ni dal!user posted image Na vsak način ga je hotel met in pol sm mu mogla povedat, da je že kupljen. Ah, ti moški tud vse zvohajo!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.2.2006 22:00:23   
Naty_ka
Uau, URSKA, to pa je novicauser posted image . Samo me pa res zanima, kako dolgo misliš čakat z testom? Jaz bi že letela v lekarnouser posted image .
Sicer pa če te kaj tolaži, tudi mene je začelo pred pari dnevi možno šraufat in zvijatuser posted image , pa je bolj malo verjetno da sem noseča, ker sva res pazila. Meni se vedno bolj zdi, da bo tista zadeva počasi nazaj (user posted image ). Eno leto sem uživala brez in vsega lepega je enkrat konec user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.2.2006 22:17:21   
petarda
Urša pol si pa res zadela z darilom za valentinovo, če je tvoj user posted image  na vsak način vztrajal, da ta cd mora imeti.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem pozabila napisat - Tincci lep nov srckan avatar.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
13.2.2006 18:57:14   
Pikica76
Mi smo bili pa danes cepljeni in smo že cel dan tako jokavi da je joj user posted image . Se mi tako smili revček.

Kako ste ostali novembrčki prenesli cepljenje? Upam da bo jutri že vse ok.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 494
13.2.2006 21:53:51   
tincci
Hvala, SanjaB user posted image

Naša je kul prenesla cepljenje, malo bolj zaspana je bla, to je blo pa to. 8. 3. ima že drugo!

Kakšno imajo pa kej kožo vaši user posted image ? Hana ima čisto suho po obrazu, po telesu ima tudi sem ter tja kak suh flekec pa jo skos mem user posted image

< Sporočilo je popravil tincci -- 13.2.2006 21:55:16 >

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.2.2006 7:50:15   
wawa
No po dolllllgggeeemmmmmm času se vam oglašam tudi jaz.

Nisem uspela vsega prebrat kar ste med tem napisale, sem pa prebrala da je Urška mogoče spetuser posted image ,  sta pa pridna, jaz mam kontracepcijo tisto ki jo dobiš z inekcijo in traja 4 mesece...............bomo počakali še kako leto da se jaz in Andraž še malo sama crtava.

Tok časa me ni bilo ker sem malo skenslala RR mi je šlo že vse skupaj pošteno na živce (pa ne ve da ne bo pomote) se mi zdi da so tu na RR " same popolne mame, ki vsako sekundo namenijo svojim sončkom" no jaz pač nisem popolna mama in se mi je zdelo, da pač ne spadam na RR. Ampak sem vas pošteno pogrešala in tako sem že nazaj.

Zasledila sem da je Urškin sonček rekorder v dobivanju zob.....................čestitke Maxu za prvi zobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No midva z Andražem uživava v sprehodih, v jutranjem crtanju v mamičini in atijevi postelji, trenutno so najbolj aktualne ropotajoče stvari............skratka zabavno na kubik....

Zanima pa tudi mene kaj je s tem skrivanjem v vrat???????

Zdaj grem pa poskusit slikico gor dat, pa pa

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.2.2006 9:00:39   
Anonimen
ojla wawa, ja tudi jaz imam včasih ta filing. Pa če kaj tagega vprašaš te kar naderejo. Še dobro, da ne slišimo, kako se derejo in jim piska v piskrčlih. Kaj češ, ... mene več ne vžejo iz tira. Pa tudi ti se ne sekiraj.

Ej danes se pa ptički ženijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj danes ni šel takoj v službo. Najprej se je cartal z Maxom v veliki postelji, dal mami puso (mama, je še napol spala in sploh ni mogla očk odpretuser posted image ), nato pa je izginil. .... Pa je spet prišel nazaj. Je samo skočil v trgovino po žemljice, čokoladice ferrerro, v cveličarno in naredil čajčeka ter zajtrk v postelji (seveda z rožicami) user posted image user posted image . Sem bila cela paf. To se je zgodilo 1. To moram nujno zapisati v Maxov dnevnikuser posted image . Upam, da me bo še kdaj tako presenetil. Potem je še skuhal kavico, da sva še malo počebljala.
Jaz bom pa Maxu dala v roke flomastre, da bo potegnil par črt, pa bova atiju dala slikico v okvir. Upam, da ne bo več črt na Maxu in na meniuser posted image  in da, ga ne bo takoj potisnil v usta. user posted image
Jaz sem pa dragemu kupila magnetek z ljubezenskim motivom, da mu bom ponoči puščala ljubezenska sporočila na hladilniku in da jih bo vedno pred zatrkom in službo prebral.user posted image

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
14.2.2006 9:47:11   
Anonimen
Ne vem zakaj se tako obremenjujete s to popolnostjo. Kaj pa je popolna mama? Tista, ki vse naredi sama? Dvomim. Sama sem potem daleč od popolnosti, ne skuham vsak dan (če smo pošteni zelo redko), še bolj redko zlikam, pač dopuščam drugim, da kaj naredijo, brez slabe vesti pustim malega za kakšno urico in si vzamem čas za frizerja, trgovino, klepet s prijateljico, potep po snegu. S tem se nafilam z energijo, ki jo potem dam malemu in sva oba zadovoljna. Meni je ok, tudi če ni popolno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
14.2.2006 10:19:42   
petarda
user posted image     Punce vesel dan ljubezni! Da se še pohvalim, mi smo danes stari 3 mesece.user posted image user posted image user posted image  Se tipkamo zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.2.2006 10:32:45   
Urša
Čestitke Luka!user posted image user posted image user posted image
Wawa, a se tvoj še pritožuje med dojenjem?
Urška-romantično, ni kaj!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?