|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.6.2007 20:46:18   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  petardito. Ja, tega je samo on sposoben. Zaenkrat user posted image

Jaz pa bubija hecam, naj zjutraj Pikiju al pa Puju knjigico bere, ker se meni še ne ljubi gledat user posted image . Pa si je včeraj Puja dal tak lepo sedet, potem pa mu je s prstkom kazal, katere živali so narisane. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.6.2007 20:51:55   
Anonimen
fajn se mejte, jaz grem tudi spat. sem kot cota user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.6.2007 21:12:03   
Anonimen
nekaj me je špikat začelo.

bubi, nisi mi odgovorila...a si že kaj cotik nabavila za user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.6.2007 21:15:47   
til
Saj to greste v Bellevue, a ne?

Ja v Bellevue gremo in smo za 10 dni plačali 712€. Gremo pa 27.6.v sredo in v petek zvečer 6.7. nazaj tako da po mojem ne bo kakšne pretirane gužve drugače imamo datum za odhod 7.7. ampak se takrat sestrična ženi in sva rekla da bi bilo v vsakem primeru bolj pametno it v petek domov kot v soboto ko se vsi menjajo po hotelih in tudi drugod

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
21.6.2007 21:18:23   
Urša
Sm dobila AB, tistega za 3 dni, samo dvojno dozo, imam precej visok CRP. user posted image  Samo se mi pa zdi, da mi je hitro zagrabil! Vročina je šla stran, pa tud malo boljše se počutim. user posted image
Danes smo imeli popoldne v vrtcu vodno popoldne, sem kr šla zraven, saj nisem nalezljiva. Samo kašelj se mi je tako dolgo pacal, da so se razvile grde bakterije. Je bilo mokro! user posted image user posted image user posted image  Pravi vzgojiteljica, da je Jaka tak jedec, da vedno poje dvojno ali celo trojno porcijo! user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
21.6.2007 21:20:21   
*bubi*
bubi, nisi mi odgovorila...a si že kaj cotik nabavila za user posted image ?

A ti staviš na user posted image ? user posted image user posted image user posted image

Ja, veš, da sem user posted image  Zadnjič so imeli take lušne bodije na preklop v akciji (v Emporiumu, kjer je včasih bil Mothercare). Ampak sem upala, da se lahko za roza cotikami podam, pa si zaenkrat še ne upam user posted image

Pa moram se malo bremzat, ker imam še čisto vse od bubija. Več kot dovolj vsega. Kak lupn kompletek za domov bomo že kupili, samo je barva vprašljiva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
21.6.2007 21:20:46   
Urša
Urša, Lošinj nam je bil vsem zelo všeč otok,

Imaš mogoče link od APP?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
21.6.2007 21:24:22   
Urša
A Nalgesin je pa brez recepta?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
21.6.2007 21:26:36   
Anonimen
A ti staviš na ?

ne, samo sem upala, da mi barvo poveš user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa vidim, da še ne veš kaj boš imela. Sem mislila, da veš in da nem nočeš povedati user posted image .

JAz sem bila danes v Kik v Avstriji in imajo tako poceni in luštne stvari, da joj. pa pisane pleničke. Samo si tudi več ne upam nič roza kupiti user posted image . Je včeraj user posted image  govoril e neim G, ki ga je spoznal in nama rekel, da naj drug teden prideva na 3d UZ. Upam, da se bo takrat videlo kaj manj med nogami user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
21.6.2007 21:26:48   
Urša
"In? Kako je na morju? Dobro?"

Waw, kaj je napreden! user posted image user posted image user posted image  Si ga res želim v živo vidit! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
21.6.2007 21:28:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A Nalgesin je pa brez recepta?

SAmo 275 mg. 550 pa na Rp.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
21.6.2007 21:28:59   
amy26
Ada, zakaj pa naj bi merili oteklino kjer je vboduser posted image  no Aleks ima ful otečeno kompletno rame pa čist rdeče od cepljenja pa na otip ful vročeuser posted image  mal sem namazala z alkoholom tako da upam da bo jutri kaj bolje.

V prvo sem tudi jaz vedela da bo fantek, čeprav mi je bilo vseeno kaj bo samo da bo zdravo. V ta drugo pa nisem vprašala, me tudi ni mikalo da bi vprašala, ker sem bila prepričana da bo fant in potem me je Ela prijetno presenetilauser posted image . Sem si pa tudi jaz vedno želela imeti najprej fantka tako da bo sestrica imela starejšega brata.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
21.6.2007 21:29:26   
Anonimen
Petarda, ti lahko petarditoja drugo leto v šolo vpišeš user posted image . Mogoče bo pa pri 13-ih že doktoriral user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
21.6.2007 21:30:25   
Anonimen
Sem si pa tudi jaz vedno želela imeti najprej fantka tako da bo sestrica imela starejšega brata.

enako user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
21.6.2007 21:31:03   
amy26
Paštetka, a ti tudi ne veš kaj bo ali user posted image aliuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
21.6.2007 21:32:06   
*bubi*
ne, samo sem upala, da mi barvo poveš .

Zdaj pa vidim, da še ne veš kaj boš imela. Sem mislila, da veš in da nem nočeš povedati

Ne, dete je noge skupaj tiščalo user posted image . Dedi pravi, do bo sigurno punčka, ker fantek ne bi mogel nogic tak stisnit user posted image . Imam drug teden ponovno morfologijo, upam, da izvemo.

Kako to misliš, da se bo videlo kaj manj med nogami? Ima Maša kaj preveč? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
21.6.2007 21:32:20   
amy26
kdaj so razprodaje v A? a kera ve?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
21.6.2007 21:33:27   
Urša
Še nekaj slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še Jaka kot svinjski pastir: user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
21.6.2007 21:34:16   
*bubi*
Bi že bil čas počasi.... user posted image  Jaz si moram nekaj za na poroko kupit. Pa itak mi obične razprodaje nič ne pomagajo, je trebuh že prevelik user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
21.6.2007 21:34:41   
Urša
Jaz nisem nikoli vprašala za spol, sem pa obakrat pravilno napovedala! user posted image  Ta tretjič bom pa itak že vnaprej vedela, da bo punčka! user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
21.6.2007 21:37:25   
amy26
Urša, luškan Jaka pa frizurca mu zelo pašeuser posted image

še malo pa boš imela 5user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
21.6.2007 21:37:54   
Anonimen
na 1. Uz je bila Maša, na ta drugem pa se ni nič videlo zaradi medenične vstave, niti nogic, ker je samo rito držala k nam. Vse ostalo je pa skrila pod mamino kost. Zdaj pa čakam dodatni UZ zaradi medenične vstave. Edino, če bo drug teden se kaj videlo.

Jaz imam še vedno filing, da bo user posted image , samo mi na živce grejo drugi, ki me skoz sprašujejo, kaj pa če bo user posted image . Tako kot npr. Petardauser posted image . Potem pa še mene spravljajo v dvome

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
21.6.2007 21:38:50   
*bubi*
Lušn Jakec user posted image

Danes sem gledala bubija, ko se je igral, in me je spet pičilo, da bi moral it v vrtec. Da bi bil ful srečen med otroci. Pa saj ima zdaj v varstvu 3 kolegice user posted image , samo so vse mlajše od njega. Zdaj je v fazi, ko bi plesal RR in je bil tak srečen, ko smo vsi trije + zajček plesali. Pa se je ati metal z njim po tleh. Joj, kak malo rabijo ti naši otročki, pa jim vidiš v očeh, da so ful srečni user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.6.2007 21:39:04   
Anonimen
kakšen kjut pastirček user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.6.2007 21:40:25   
Urša
Til, ste kar vredu ceno dobili, saj imate polpenzion, a ne? Pa upam, da so naštimali klime v vse sobe!user posted image  Saj če ne greste v soboto nazaj, res ne bo panike glede trajekta. Mi pa še vedno ne vemo kdaj, kam in če sploh bomo kam šli na dopust. Moj začne julija delat na novi firmi in je vse odvisno od šefa če mu bo kaj dal. Sva bila zadnjič pri njemu na obisku pa se moj ni upal vprašal kako bo glede dopusta, jst sm pa kr ustrelila, če ga bo spustil kaj na morje, pa odgovori, da vsaj do 2011 ne. user posted image user posted image user posted image  Sej je faca tale šef, ga kmalu potuhtaš, da se rad heca. user posted image  Itak bomo pa tako zasedeni s prenovo, da ne bo nobenega časa. No, za kakšen vikend bomo že kam skočili, čeprav jaz bi šla rada kar za en teden.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Pralne plenice
oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!