Urša
|
Hej po dolgem času! Jst sm čist adijo, na bolniški. Sm 2 dni delala z vročino, potem pa ni več šlo, vrtelo se mi je, glavobol, kašelj... Jutri moram nazaj, je še en kup spričeval za podpisat pa diplom...in teh zaključnih stvari, tako da moram. Pa še sindikalni izlet imamo čez vikend, v Sarajevo in sem se nafilala raznih vitaminov, imunala, tako da upam, da se zližem ven. Si res zelo želim it, ker bomo videli še Mostar in nazaj grede se ustavimo v Splitu. Jst verjamem, da je veliko v glavi in dans bom maksimalno počivala in odgnala vse viruse stran! Še čakam na rezultate krvi ali dobim AB ali ne. Nika in moj mož sta ga že dobila pred nekaj časa-smo vsi kašljali, samo Jaku zaenkrat še ni prišlo do živega. Jaz sem pa danes sanjala, da sem šla na Florido! Joj, kaj je bilo fajn! Sploh se zbudit nisem hotla! Urša dej mi prosim nekaj povej. Mleko ti bodo pogreli brez problema, so res prijazni, posteljnine pa ti ni treba sabo nosit. Saj to greste v Bellevue, a ne? Koliko so vam pa zaračunali na dan, da vem če se bolj splača it direktno prek njih ali prek agencije. Se pa pripravi na čakanje na trajekt. Pri nas je bilo nazaj grede nevzdržno in še vode nam je zmanjkalo, res kriza-3 ure čakat!!! Nazaj ti svetujem it ali čimbolj zgodaj ali pa pozno, nikakor pa okrog 10h, ko se ven sčekira in je polno avtov. Naša dva sta tako jokala, ker se nismo imel kam dat, zunaj sama skala in vročina za pop... Sicer smo imel klimo, samo če stojiš na mestu, avto kmalu ugasneš. Kolk sta pa paštetek in Ela cukra! Se mi zdi pa Ela čedalje bolj bratcu podobna. Bubi je pa pravi avtomehanik! Mi smo imeli včeraj 4 urno konferenco, brez odmora!