|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
20.6.2007 20:11:18   
amy26
Kolk je lušna Ela Pa kako je že veliiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaa .

hvala, ja res je mali srčekuser posted image , ja pa velika je pa kar, nevem po komuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
20.6.2007 20:11:18   
petarda
Til....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
20.6.2007 20:13:07   
petarda
....sem mislila, da ti bom lahko user posted image user posted image user posted image  kazala, pa me je Amy prehitela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
20.6.2007 20:15:42   
Anonimen
MEni se zdi, da grem spat user posted image . Sicer bom itak vsakih 5 minut na wc-ju, ampak...pismo naj mi že 1x neha sedet na mehurju, ker je res grozno.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 20.6.2007 20:17:03 >

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
20.6.2007 20:16:48   
amy26
Paštetka, si sploh ne predstavljam da bi vstajala 2-3x na noč zaradi Aleksa, tako da iskreno upam da bo Maša bolj pridna in ti bo bolje spala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
20.6.2007 20:18:13   
Anonimen
Amy, jaz že sanjam o tem user posted image .

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
20.6.2007 20:18:13   
amy26
Jst bom pa še kar mal pokonc, vsi spijo tudi mojuser posted image  tako da brez slabe vesti jem kokice in brskam po internetuuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
20.6.2007 20:22:43   
petarda
Sicer bom itak vsakih 5 minut na wc-ju, ampak...pismo naj mi že 1x neha sedet na mehurju, ker je res grozno.

Ko sem bila jaz noseča sem bila tudi skoz ponoči na wc-juuser posted image ...pa sem mislila, da so vse tako...pa je ta kolegica, ki je zdaj rodila, spala cele noči v nosečnosti.user posted image

Ko sem se jaz takrat vstajala pa hodila na wc, sem se zmeraj tolažila s tem, da to je neka priprava na kasnejše življenje z malčkomuser posted image user posted image user posted image , sam nekdo tam zgoraj očitno ne vidi, da si ti že pripravljenauser posted image user posted image user posted image ....

Lahko noč paštetka user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
20.6.2007 20:26:41   
amy26
V nosečnosti z Elo sem spala nikakvo, ponoči na wc hodila vsaj 2x sem se tudi jaz tolažila s tem da se telo pripravlja na prihod malčka in res je takouser posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 20.6.2007 20:27:27 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
20.6.2007 20:55:12   
petarda
Jaz sem tudi končala za danes na RR. Sem na forumu o portalu videla, da so spet enim zbrisal strani, pa me je spet raz user posted image  in boljš, da grem, ker so mi pritisk dvignili.user posted image  Se je že prevečkrat zgodilouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
20.6.2007 21:02:01   
amy26
lahko noč petarda, pa umiri se, ni vredno tvojih živcevuser posted image

še skuham čaj za zvečer pol grem pa tudi jaz v mižule

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
20.6.2007 22:12:00   
til
Petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem bla tudi med nosečnostjo ponoči več na WC-ju kot v postelji sam se nisem tolažila s tem da se telo privaja na malčka ampak joj kako bi bilo sedaj lepo če mi ne bi blo treba vstat user posted image .

Zanima me pa tole ker vas med nosečnostjo nisem mogla spremljat a ste vprašale kaj bo med prvo nosečnostjo?
Jaz namreč nisem pa ne zato ker bi mi bilo vseeno, vse kar je blo sem si želela zdravega otroka tako kot vsaka, ampak ker sem hotla presenečenje in v vsakem primeru je to bilo ogromno presenečenje saj mi je zdravnica v 30t ko so me pripeljali v porodnišnico vprašala če že vemo kaj bomo imeli in ko sem rekla da ne je bila zadeva z moje strani zaključena, no očitno samo z moje saj mi je rekla, da bomo imeli punčko ampak da ni sigurna ker ima otrok prekrižane nogeuser posted image  ja zakaj mi je šla to potem govorit mi ni čist jasno! In ker sem jaz skoz med nosečnostjo govorila da bo po mojem punčka sem jo kar vzela za besedo drugim nisem povedala razen user posted image  in moji mami. No zdaj ste lahko ugotovile, da imamo punčko z lulčkom user posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
20.6.2007 22:12:39   
til
Joj kok sem naklobasala user posted image . pa kar preberte je zanimivo!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.6.2007 23:11:38   
sharpy
Lahko noč user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
21.6.2007 5:52:29   
petarda
Dobro jutrouser posted image  In tako vsako jutrouser posted image user posted image user posted image

Luka ima malce vneto desno očko, zdaj pa  ne vem ali ga je napihalo ali je virusnouser posted image  Če je virusno, ga ne bodo vzeli v vrtec...samo kako naj vemuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
21.6.2007 7:01:26   
Anonimen
sam nekdo tam zgoraj očitno ne vidi, da si ti že pripravljena ....

jaz pa pravim, da tisti zgoraj poskrbi, da je vse z določenim namenom. Boljše, da ne spi, kot bi bil bolan.

Jaz letam najprej 100 x na Wc, potem pa tako potrebna user posted image  postanem, da se mi mešat začne. In ne folga 1x ali 2x user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
21.6.2007 7:02:56   
Anonimen
Pa tak sem srečna...končno sem se naspala. Sem šla zgodaj spat, max je itak vsatl ob enih, ampka zaradi mene bi takrat že lahko vstal user posted image . Potem smo pa spali do pol sedmih user posted image . Sem se že 5 minut spraševala, če še diha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
21.6.2007 7:23:52   
amy26
potem pa tako potrebna postanem, da se mi mešat začne.

dobra siuser posted image user posted image user posted image  jst nisem bila niti mal potrebna v nosečnostiuser posted image  še zdej ne prevečuser posted image  ampak mislim da se bo poštimalo ko bo Ela začela malo bolje

petarda, nimam pojma kdaj je uček nalezljiv in kdaj ne, prvič slišimuser posted image  tako da vseeno upam da ima L samo malo vneto in da ti ga boto vzeli v vrtec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
21.6.2007 7:25:15   
amy26
paštetka, a kej veš kake vajo so priporočljive za rit, pa kaj delat da mal celulita zgubim kera vaje najbolj pomagajo, pa vem zdrava prehrana kar pa ni glih kokr kdaj

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
21.6.2007 7:42:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

paštetka, a kej veš kake vajo so priporočljive za rit, pa kaj delat da mal celulita zgubim kera vaje najbolj pomagajo, pa vem zdrava prehrana kar pa ni glih kokr kdaj

najboljša vaja:

Ležiš na hrbtu, noge rahlo pokrčene in narazen. Seveda rabiš pomoč tvojega dragega, ki nad tabo kleči. Z rokami se okleneš dragega in potem dvigaš v ritmu rito gor in dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa kakor vzameš. Jaz mislim čisto resno, če pa smatraš, da ni dovolj dobra vaja, pa ti lahko kasneje, napišem še kakšno user posted image . Grem zdaj s kolegico na user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
21.6.2007 7:46:14   
amy26
Z rokami se okleneš dragega in potem dvigaš v ritmu rito gor in dol

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
21.6.2007 8:01:53   
*bubi*
Dobro jutro!

Elauser posted image user posted image user posted image   

Pa Maxica user posted image user posted image user posted image .

Pa Tilen user posted image user posted image user posted image

Vsi so taki cukri...... za pojest..... samo ne smem, imam že too much kil user posted image user posted image user posted image

Bubi je k sreči čisto zdrav, jaz pa sem taka cota, da sem včeraj komaj preživela. Slabo mi je bilo za popiuser posted image  , sem že mislila, da bom morala prekinit z maturami. Pa je nekako šlo. Potem pa sem cel popoldan preležala, bubi je bil ful priden, se je igral okoli, pa skoz za dedijem hodi.... mu da en šrauf in je že polno zaposlen. Pa tisti mali električni šraufnciger in vse popravi user posted image  Bom pol prilimala eno fotko, kak je doma svoj avtek popravljal user posted image

Danes sem k sreči fraj, kasneje imamo konferenco, to bom že preživela. Do takrat pa v horizontalo, pa klimo na ON.

Kar se 1. user posted image  tiče.... jaz se ne spomnim, da bi ponoči kaj veliko na wc hodila, običajno šele proti jutru, pa še to ne redno. Tudi zdaj zaenkrat ponoči ne šetam. Bubija pa imam na dosegu roke in mu moram včasih pomagat dudko poiskat, ampak za to mi ni treba vstat user posted image  Pa mi ni žal, bi mi bila prav muka stat poleg kinderpeta in čakat, da nazaj zaspi. Zdaj je že 2 noči nazaj v kinderpetu, pa ni bilo hudih težav. Sem se bala, ker je 1 teden kar avtomatsko poleg mene spal, je že imel v načrtu, da bi nadaljeval.... user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
21.6.2007 8:06:06   
*bubi*
Bom raje slikice prilimala kot da bluzim user posted image user posted image user posted image  

user posted image

user posted image

Petarda, imate kako službo za njega? user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.6.2007 8:11:20 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
21.6.2007 10:05:15   
petarda
Petarda, imate kako službo za njega?

vzamemo takojuser posted image user posted image user posted image  Je čist v profesionalnih pozahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
21.6.2007 10:28:59   
Urša
Hej po dolgem času!
Jst sm čist adijo, na bolniški. Sm 2 dni delala z vročino, potem pa ni več šlo, vrtelo se mi je, glavobol, kašelj... Jutri moram nazaj, je še en kup spričeval za podpisat pa diplom...in teh zaključnih stvari, tako da moram. Pa še sindikalni izlet imamo čez vikend, v Sarajevo in sem se nafilala raznih vitaminov, imunala, tako da upam, da se zližem ven. Si res zelo želim it, ker bomo videli še Mostar in nazaj grede se ustavimo v Splitu. user posted image  Jst verjamem, da je veliko v glavi in dans bom maksimalno počivala in odgnala vse viruse stran! Še čakam na rezultate krvi ali dobim AB ali ne. Nika in moj mož sta ga že dobila pred nekaj časa-smo vsi kašljali, samo Jaku zaenkrat še ni prišlo do živega.

Jaz sem pa danes sanjala, da sem šla na Florido! Joj, kaj je bilo fajn! user posted image Sploh se zbudit nisem hotla!

Urša dej mi prosim nekaj povej.

Mleko ti bodo pogreli brez problema, so res prijazni, posteljnine pa ti ni treba sabo nosit.user posted image  Saj to greste v Bellevue, a ne? Koliko so vam pa zaračunali na dan, da vem če se bolj splača it direktno prek njih ali prek agencije. Se pa pripravi na čakanje na trajekt. Pri nas je bilo nazaj grede nevzdržno in še vode nam je zmanjkalo, res kriza-3 ure čakat!!! Nazaj ti svetujem it ali čimbolj zgodaj ali pa pozno, nikakor pa okrog 10h, ko se ven sčekira in je polno avtov. user posted image  Naša dva sta tako jokala, ker se nismo imel kam dat, zunaj sama skala in vročina za pop...user posted image  Sicer smo imel klimo, samo če stojiš na mestu, avto kmalu ugasneš.

Kolk sta pa paštetek in Ela cukra! user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi pa Ela čedalje bolj bratcu podobna. Bubi je pa pravi avtomehanik!user posted image

Mi smo imeli včeraj 4 urno konferenco, brez odmora! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.