|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.6.2007 11:54:13   
Naty_ka
Halo.

Jaz sem na bolniški.
Včeraj sem zaradi  vročine in neredne hrane zopet dobila migreno in sem čisto boga. Zvečer sem bruhala kot zmešana. Če sem prehitro dihala, sem že bila pri školjki.
Tako sem danes doma. Lačna kot 300 user posted image . Zdaj žulim košček starega suhega kruha, ker drugače bo me zopet pričela boleti glava. In samo upam, da se mi je želodec pomiril in bo ta kruh ostal v meni.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
21.6.2007 11:57:59   
Naty_ka
Da vam povem. Moram na operacijo oči in mi je zdravnica rekla da upa, da bom še letos prišla na vrsto user posted image . Najprej eno oko, potem pa nekje po dveh mesecih še drugo. In kaj to pomeni? Da še lep čas ne bomo mogli delati na user posted image .
Bubi, ti se razumeš na te stvari: dr. mi je rekla, da dobim lokalno in sicer v oko-no pri oki v kožo. Ni priporočljivo biti user posted image  in na operaciji? Ali?

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
21.6.2007 12:28:53   
Urša
Ojoj, Naty, to pa ni fajn!user posted image
Kaj ti pa pomaga pri migreni? Jaz jo imam, sicer v bolj blagi obliki glede na tvojo verjetno in mi 2 lekadola skup in ogromno tekočino čisto nič ne nuca. Spolh ko zakašljam, se mi kar zvrti od bolečine! Lahko samo čakam, da mine.user posted image
Ima mogoče katera doma športnega navdušenca, ki kupuje Ekipo? Nikina skupina je bila objavljena not prejšnji petek, pa bi jo imela. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
21.6.2007 12:40:33   
urskula
Živio obema čist slučajno sem vskočila v vajin pogovor baje za migreno imajo v lekarni brez recepta prav tablete,ki baje full nucajo,to so ASPIRIN PLUS C , ENKRATNI ODMEREK MORATA BITI 2 ŠUMEČI TABLETI!!!!  LP  URSKULA

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
21.6.2007 12:42:41   
tincci
Hej user posted image Mi smo nazaj. Luštn je blo, vsi smo užival, je blo pa zadnje dni tako vroče, da smo vsi ful veseli nazaj v naših hribih user posted image

Hani sem probavala kaj novega uvedt, a po vsem je driska in izpuščaji, tko da bom zdej težila predstojnici alergološke za čimveč dodatnih testiranj.

IIIIIIIIIIN? Sem bla lepa nevesta, a neuser posted image Se pa še vedno nisem čisto navadila skos nosit prstanuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
21.6.2007 12:48:59   
Naty_ka
Tincci, WB!
Ne samo, da si bila lepa nevesta, bila fenomenalna user posted image user posted image user posted image

Urskula, meni za migreno pomaga naprosyn 375 mg (če ga vzamem takoj ko začutim bolečino, s tem da moram pojesti dve tableti), drugače pa imigran sprint 50 mg, če pa tega ne vzamem oz. pričnem prej bruhati, potem pa mi ne preostane drugega kot da grem do zdravnika po inekcijo- eno za bolečine in eno za slabost.
Včeraj na srečo nisem izbruhala imigrana in ni trebalo iti do dežurnega.

Hm... Da bi ta aspirin pomagal? Nimam pojma. Pa niti doma ga nimam da bi enkrat preverila, če deluje.

inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
21.6.2007 13:57:47   
Urša
Urskula hvala, bom še to problala. Sem včeraj že celo polico iz lekarne kupila.
Tincci, kako je bilo? Ste bili na Lošinju? Se res slača it?
Grem nazaj počivat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
21.6.2007 14:03:57   
Anonimen
Naty in Urša, baje zelo pomaga tudi močna kratka črna kava, pa pol limone noter.

Da vama bo boljše user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
21.6.2007 14:26:24   
tincci
Urša, Lošinj nam je bil vsem zelo všeč otok, ful je zelen in je ogromno sence, morje je na katerih mestih turkizno, ob obali pa čez ogromen del otoka sprehajalna pot... zakon! Mi smo šli v privat app, sem našla na netu in je bilo super, edino naslednjič bom poskrbela, da bo terasa čez dan v senci, ker takole smo morali bit čez hudo vročino v app, kar pa malo mori.

Meni je bil Veli Lošinj najlepši, ful lepa vasica, taka idilična user posted image Mi smo bili pa 2km pred mestom Mali Lošinj. Šli smo tud do Nerezin, pa sem bila ful razočarana, naselje sicer super, ampak sami slovenci, gostilna kot socializem na vasi pa sami upokojenci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
21.6.2007 14:37:39   
Naty_ka
Tincci, daj prilimaj kakšno slikico.

Moj ima ful željo iti na Lošinj, pa nekako nikoli nisva našla primernega app.

Paštetka, meni kava z limono ne pomaga pri migreni. Že zato ne, ker želodec ni sposoben sprejeti kaj tako močnega.

Grem še malo ležat. Uživat te zadnje pol urce v miru. Potem pa grem po našega razgrajača.

inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
21.6.2007 14:47:47   
*bubi*
Ojoj, Naty user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče operacije in user posted image  - lokalna anestezija ne bi smela bit problem, izogni se ji le v prvem tromesečju. Takrat je malo bolj kritično obdobje. Pa čisto proti koncu nosečnosti tudi ni fajn, da bi bila, boš težko na hrbtu ležala tako dolgo.  user posted image  Kaj pa bodo operirali - veke verjetno, ne očesa?

Kar pa se migrene tiče. Tale aspirin migran je ena sama reklama. Dejansko gre za navadne šumeče tablete, treba je popit 2 po 500 mg. Kar je isto kot če bi 2 navadna aspirina hkrati vzela. Edina prednost šumečih farmacevtskih oblik je v tem, da jih že prej raztopiš v kozarcu in se zato prej absorbirajo in prej delujejo. Kako pa bo 1g aspirina vplival na želodec (sploh, če je treba bolj pogosto jemat), pa raje ne pomislim.

Tudi Naprosyn ali Nalgesin (ista učinkovina) je navaden analgetik. Pač deluje proti bolečini. Se mi zdi, da Lekadol od vsega tega še najmanj pomaga.

Pravi antimigrenik, ki ga je omenjala Naty, je Imigran. Ta je meni ful pomagal, ga je pa res treba zelo hitro vzet. Notri je sumatriptan, ki ima čisto drug princip delovanja kot analgetiki. Včasih je obstajal tudi sprej za v nos, če so težave z bruhanjem, mogoče bi ti to prav prišlo, Naty. Je pa zadeva itak samo na Rp.

Dobi se še Avamigran, ta ima not spet eno drugo učinkovino  v kombinaciji. Ta bi tudi znal pomagat, nisem pa ga nikoli probala.

user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
21.6.2007 15:13:51   
Naty_ka
Bubi, ja operirali mi bojo veki (malo sem se narobe izrazila). Končno!
Da nebo izgledala kot da sem glih vstala. Malo me edino moti, da bo med eno in drugo operacijo tak dolg časovni razmak.
Jutri maš čas za kavo? Jaz pridem v Mb.

Drugače pa te tablete se dobijo na recept verjetno, ali? Ta avamigram.
Glede aspirina, pa imam jaz tudi bolj slab občutek. Mi je že par zdravnikov odsvetovalo jemanje. Majo baje vač slabih učinkov, kot dobrih.  Ne vem.

Šibam zdaj po malega. Potem bom pa morala nekaj pojesti, ker drugače bom umrla od lakote. Tista skorjica kruha je zaenkrat še v meni. Zdaj pa tuhtam kaj naj  še drugega pojem...

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
21.6.2007 15:38:07   
Anonimen
petarda, sem našla vse sestavine babyfona, tak, da bo...user posted image  

Sem danes cel dan predalčkala, predale urejala in sem našla še en adapter, ki je manjkal. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
21.6.2007 17:17:31   
*bubi*
Ja, NAty, Avamigran je tudi na Rp. Učinkovine so čisto nekaj drugega, samo so to malo starejša zdravila. Mogoče nekaterim bolj pomagajo kot Imigran.

Če ti Imigran prime, je po moje čisto OK.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
21.6.2007 18:01:15   
ada2
pisker marmelade sem čudna!!!

namreč vroče mi je.....

so naši stanovalci rekli, da bi bilo fajn, če bi 2 uri snežilouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
21.6.2007 19:06:54   
petarda
Čeeeeeeeeeeeruser posted image

Meni tudi črna kava z limono ne pomaga, pa lekadol tudi ne. Prime samo nalgesin.user posted image  In dokler prime, ne bom sprobavala drugega, ker če tle samo mal zaribaš in vzameš kasneje....adijo pametuser posted image . Naty te popolnoma razumem kako ti je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
21.6.2007 19:07:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

petarda, sem našla vse sestavine babyfona, tak, da bo...user posted image  

Sem danes cel dan predalčkala, predale urejala in sem našla še en adapter, ki je manjkal. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
21.6.2007 19:24:07   
petarda
Ej! Kaj se je danes zgodilo....jaz zjutraj likam v sobi (pri nas je to že stalnica, da je treba še zjutraj kaj polikat user posted image ) in Luka prinese v sobo svojega medvedka Puja, ga da na tla zraven likalne mize, sede zraven njega po turško, se nasloni na rokice in ga vpraša: "In? Kako je na morju? Dobro?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se skor polulala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image  Zraven tega pa je to prvič, da sem opazila, da sam komunicira z medvedkomuser posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, ravno kar se bo začel z igračami pogovarjat....kak hitro gre cajtuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
21.6.2007 19:43:20   
petarda
Zanima me pa tole ker vas med nosečnostjo nisem mogla spremljat a ste vprašale kaj bo med prvo nosečnostjo?

Jaz sem vprašala.user posted image  So mi povedali, da bo fantek.user posted image  Načeloma mi je bilo vseeno, samo da bo vse OK, samo potihem sem vedno najprej želela fantka in potem punčko.user posted image ...to pa samo zato, ker sem bila pri nas jaz starejša, pri enih družinskih prijateljih pa je starejši fantek,  ki je tudi eno leto starejši od mene in sem ga imela zmeraj za starejšega bratauser posted image ....Se mi zdi lepo, ko potem pazijo na majhne sestrice, pa potem jim kakega v redu prjatla predstavijo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa obratno seveda tudiuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
21.6.2007 19:47:22   
petarda
IIIIIIIIIIN? Sem bla lepa nevesta, a ne Se pa še vedno nisem čisto navadila skos nosit prstan

FUUUUUUUUUL si bila lepa nevesta user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ful hudo obleko si mela...samo sem si predstavljala tako bolj vsakdanjo, ko si govorila, da ti pa ne boš imela take "taprave" ohceti. user posted image  Drgač pa....vpraš podgurko...ko sva šli zanjo izbirat obleko, sem ji rekla, da če bi se jaz še enkrat poročila (upam, da se mi nikoli ne bo trebauser posted image ) bi si izbrala rdečo obleko...samo jaz sem imela ogledano eno rdeče belo kombinacijo v Grazii.user posted image ...No, v glavnem...taka si bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
21.6.2007 20:32:32   
ada2
nekaj me zanima:

tisti, ki ste že dali tretje cepljenje skozi

kam so bili sončki cepljeni, pa ali se jim je pokazal rdeči flek na mestu vboda, pa koliko je bil velik.

namreč mi je P rekla, da se lahko pojavi rdeč flek, ki ni nič nevarnega, pa naj ga izmerim, pa ji javim koliko je bil velik.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
21.6.2007 20:34:09   
ada2
In? Kako je na morju? Dobro

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj je medo odgovoril?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
21.6.2007 20:35:44   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
21.6.2007 20:42:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

In? Kako je na morju? Dobro

user posted image user posted image user posted image

in kaj je medo odgovoril?

Do te faze še nismo prišliuser posted image user posted image user posted image  Tudi tebi en  user posted image user posted image user posted image . Imam občutek, da prihajajo boljši časi zate user posted image ...grem...sem samo med reklamami skočila pogledat, če se je kak čvek razviluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
21.6.2007 20:43:28   
*bubi*
Hajli, hajlo!

Jaz bi z vami klepetala.....pa je tu pri računalniku prevroče za zdržat. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.