|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.6.2007 21:43:12   
Urša
A da bom imela kmalu 5 user posted image ? Končno! user posted image  Vam povem kako vem, da bo 3. punčka, če se bomo seveda odločili?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
21.6.2007 21:43:18   
*bubi*
Sej je faca tale šef, ga kmalu potuhtaš, da se rad heca

Kaj pa tebi je kaj zrihtal? Al boš njegova osebna tajnica? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
21.6.2007 21:43:53   
*bubi*
Vam povem kako vem, da bo 3. punčka, če se bomo seveda odločili?

Ja, to pa mene tudi zanima user posted image  Bo moj user posted image  rabil inštrukcije.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
21.6.2007 21:46:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

"In? Kako je na morju? Dobro?"

Waw, kaj je napreden! user posted image user posted image user posted image  Si ga res želim v živo vidit! user posted image

No...pol pa nas pridi pogledat kak vikend na morjeuser posted image ...Ker si moraš res cel vikend vzet čas...če bi ga videla samo za pol ure, bi rekla, da nima tri čisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dokler se ne navadi folka, se skrije za mamino kiklo, usta ma pa čiiiiiiiist zaprtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
21.6.2007 21:48:50   
petarda
jst sm pa kr ustrelila, če ga bo spustil kaj na morje, pa odgovori, da vsaj do 2011 ne. Sej je faca tale šef, ga kmalu potuhtaš, da se rad heca

Kaj pa, če se ne heca? user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
21.6.2007 21:49:06   
Urša
Kaj pa tebi je kaj zrihtal? Al boš njegova osebna tajnica?

Ja, zrihtal je pobudo, da bi delala na šoli, se pa še nič ne ve kako bo. Še čakajo od Ministrstva sistematizacijo. user posted image  Njegova osebna tajnica je pa že kar njegova žena, ful fajn ženska! Sva se lepo začvekali!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
21.6.2007 21:49:34   
Urša
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, 2000 objav!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
21.6.2007 21:50:17   
Urša
Kaj pa, če se ne heca?

Bohnedaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
21.6.2007 21:50:34   
*bubi*
petarda, ta vikend greste tudi na lušno? Glede na to, da bo podaljšan, že vem odgovor user posted image

Mi se namreč v nedeljo z veliko verjetnostjo odpravljamo v ZOO. Je napovedano malo manj vroče, pa računamo na to, da bomo zdravi. Razen če si žlahta kaki super piknik zmisli.

Pride še kdo?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
21.6.2007 21:51:54   
*bubi*
Kaj se je NKZ začelo? Pol se počasi poslavljam..... bom probala gledat.

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
21.6.2007 21:53:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Jaz imam še vedno filing, da bo user posted image , samo mi na živce grejo drugi, ki me skoz sprašujejo, kaj pa če bo user posted image . Tako kot npr. Petardauser posted image . Potem pa še mene spravljajo v dvome

user posted image user posted image user posted image  Zdaj...al me spet zajuser posted image ....al kaj? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
21.6.2007 21:55:08   
tincci

Urša, Lošinj nam je bil vsem zelo všeč otok,

Imaš mogoče link od APP?

http://www.cres-losinj.net/margan/app2.htm

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
21.6.2007 21:57:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, ta vikend greste tudi na lušno? Glede na to, da bo podaljšan, že vem odgovor user posted image

Zanimivo...user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ga pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Ker bomo šli, če bo moj lubi spakiral sebe IN Lukita. Ker danes se mi je pa tooooolk zameru, da sem mu dala ta ulitmat. Zaenkrat je še v delavnici, spakirano pa nič.user posted image

Itak, da bomo šliuser posted image  V bistvu bomo zdaj vsak vikend dol, če bo lepo vreme in z Lukitom vse v redu.user posted image  Pa upam, da bomo kdaj dobili še kako družbo.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
21.6.2007 21:59:49   
petarda

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, 2000 objav!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživaj, dokler jih še imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
21.6.2007 22:00:17   
Urša
Torej, zgodba kako to, da bo naše 3. dete punčka, seveda če bom še godna takrat:

V naši družini imamo hemofilijo. To je dedna bolezen, pri kateri zbolijo fantki v vsakem 2. kolenu, punčke isto v 2. kolenu pa so prenašalke. To je motnja strjevanja krvi, ker manjka nek faktor in je treba pri kakšnih poškodbah takoj v bolnico po dozo tega koncentrata, drugače lahko hitro izkrvaviš, tudi če ti spulijo zob, ti ga morajo v bolnici pod nadzorstvom. Ena takšna doza stane 1000 EUR. user posted image  Je pa redka bolezen, nekje 100 hemofilikov je v celi SLO: Torej, moj oče jo ima, jaz pa sem prenašalka. Nika je ven iz tega, veja prekinjena, Jaka je imel 50% možnosti, da bi to podedoval, pa na srečo ni. user posted image  Sem bila ful srečna, ko so v porodnišnici naredili testiranje! Pri njemu je zaključeno. Z mojo G sva se pogovarjali, da imam možnost it pri naslednjem otroku v genetsko posvetovalnico, kjer bi imela neke vrste umetno oploditev, ne vem točno kako to poteka, samo to vem, da so zelo dragi postopki, je pa to v interesu zdravstva, ker se bi s tem popolnoma izničila ta bolezen. Torej, 'vzeli bi mi jajčece, dodali atijev prispevek in čakali, da bodo 'vzgojili'' deklico in mi jo potem dali not, nekaj tazga.  Se kruto sliši, nisem še čist 100 % če bi šla to delat, samo če pa pomislim, da bi imela bolnega otroka, skoz po bolnicah in v strahu, da se ne bi porezal...pa mogoče tole niti ne bi bilo tolk švoh. Bi pa absolutno pogrešala tisti feeling, ko greš user posted image  z namenom, da ustvariš živo bitje in v pričakovanju delaš test, samo potem bi bilo pa naprej isto kot če naravno zanosiš.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
21.6.2007 22:00:56   
Naty_ka

Vam povem kako vem, da bo 3. punčka, če se bomo seveda odločili?

Povej. Mene zanima user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
21.6.2007 22:03:32   
Naty_ka
No, pa si me pehitela.

Zanimivo. Jaz se na trenutke samo čudim česa je današnja medicina vse sposobna.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
21.6.2007 22:03:48   
Urša
Tincci, fajn zgleda! Pa je za kopat na tisti plaži, ki je 50 m oddaljena?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
21.6.2007 22:05:23   
ada2
ok, 5 minut me ni, pa naklofate 3 straniuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
21.6.2007 22:05:56   
petarda
Kr neki Urša user posted image user posted image user posted image ...Jaz bi se na tvojem mestu isto odločila za "umetno" oploditev...

...tisti feeling user posted image , pa si itak že doživelauser posted image .... Če je stvar taka, ste imeli res veliiiiiko srečo pri Jakatu in škoda, da bi riskirali, če ni potrebe user posted image ....ker to si potem res skoz v strahu pred najmanjšo poškodbouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
21.6.2007 22:06:49   
ada2
smo prej malo nazdravili, ker je moja mama danes stara 70 let, prav praznovali bomo pa v ponedeljek, ko imam jaz prvi zares prosti dan v tem mesecu.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
21.6.2007 22:07:39   
petarda
...no? A ime imate že zbrano?user posted image user posted image user posted image  V bistvu je kar fora vedet spol tvojega še nespočetega otrokauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
21.6.2007 22:08:53   
ada2
Ada, zakaj pa naj bi merili oteklino kjer je vbod no Aleks ima ful otečeno kompletno rame pa čist rdeče od cepljenja pa na otip ful vroče mal sem namazala z alkoholom tako da upam da bo jutri kaj bolje.

saj ne, da bi merila oteklino, pač pa flek, če bi nastal. Adam ima manjši flekec, ampak ni glih živo rdeče barve. aja, pa Adam je bil cepljen v stegno, ne v rameuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
21.6.2007 22:09:16   
petarda
ker je moja mama danes stara 70 let

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
21.6.2007 22:09:41   
Urša
Ja, petarda, jst tud tako razmišljam. So mi pa težiliv nosečnosti naj grem na pregled v 12. tednu-takrat namreč z eno iglo pregledajo kromosome in lahko določijo, če je otrok to podedoval, da imaš še čas za splav, samo jaz sploh slišat nisem hotla! Zato vbistvu nisem želela vedet spola, ker bi me preveč morilo, splava pa ne bi hotla it delat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.