|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.5.2007 23:00:57   
nincy
Ampak grem tud pod kovter.

Nočka...DO JUTRA

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
31.5.2007 23:01:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Bi vam napisala kako idejo je dobil, samo mi ne pusti, ker pravi, da mu jo bo kdo ukradeluser posted image user posted image user posted image user posted image

No mene pa zdaj tko firbec matra.

Saj bi....pa ne smemuser posted image . Če se pa ne bo odločil je izvesti, ker je resnično potrebno veeeeliiiiiiiiko časa vnesti v projekt....meni pa se to res ne da, ker mi res nič ne faliuser posted image , potem ti jo lahko zaupamuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Poskusit ni greh pravijo...če ne riskiraš, ne profitirašuser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
31.5.2007 23:04:13   
petarda

Petarda, ko bo pa ta izzum v trgovin pa le povej. user posted image

Ne bo v trgovini....brez njega pa vseeno ne gre....user posted image

Ajdiiiii nooooooooooooočkaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
1.6.2007 6:38:50   
*bubi*
Jutrooooooooo, čvekice. Zdaj pa vse še godrnjohate? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
1.6.2007 7:18:47   
til
Čao pupe!

Kako ste kaj? Glede na to da nobene ne poznam lahko samo rečem, da ste prave čveke user posted image ! Sploh nisem imela časa brat kaj ste napisale!

Mi smo uredu Tilen je že prav velik fant in 6.6.. imava sistematski pregled a ga je katera že imela?

Tilen se trudi govorit in ima že kar pester besedni zaklad sicer bolj po svoje a  vseeno user posted image !

Jutri gremo na srečanje nedonošenčkov, ki je v Mostecu in upam, da nam ga vreme ne pokvari!

Kje je Sanjauser posted image .

A katera ve kako se imata Urška in Someone user posted image .

Kako napredujejo nosečnice a je katera nova med njimi, če je čestitke user posted image . Jaz nisem user posted image  in še kar nekaj časa ne bom no vsaj upam, ker mi moj navihanček pobere vso enegrijo. Joj kako je živ včasih sam sebe ne dohajauser posted image  kaj šele da bi ga jaz. Vse ga zanima vse si želi probati nič ga ni strah kar pa je po eni strani dobro po drugi pa niti neuser posted image .

Lepo se imejte vam, ker vam pišem iz službe moram zdaj končat pa se pišemo še kaj kasneje!

Aja preselili se še nismo pa ne zaradi tega ker nebi imeli narejeno ampak ker se vsak dan pokaže da bi pa lahko naredili še kaj predno se preselimo da ne bi še potem ko bomo že not še kar delali in svinjali po stanovanju.

Lep pozdrav!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
1.6.2007 7:23:20   
nincy
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
1.6.2007 7:58:13   
petarda
Kje je Sanja .

A katera ve kako se imata Urška in Someone

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutrooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
1.6.2007 8:11:12   
til
PETARDA user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
1.6.2007 8:13:02   
amy26
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
1.6.2007 9:37:37   
sharpy
Kje je Sanja .

A katera ve kako se imata Urška in Someone .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Til,...oprosti ma sem se prav iz srca nasmejala user posted image user posted image user posted image

Vse so dobro in so user posted image ,...čveke user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
1.6.2007 9:39:09   
sharpy
Jutroooooooooo čvekice moje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
1.6.2007 9:58:51   
Teni_
Jutro!

Vas sicer berem, samo pisat se mi ne da, ker sem čisto hin.

Jupi, še danes, pa končno vikend fraj. No, pavza od službe, fraj pa ne. Ampak še vedno mi je full fajn, če odmislimo delovnik in to, da me Teja in Nika bolj malo vidita in se prideta (ko delam popoldan) za pet minut v trgovino pocartat.

Drugače sta še koliko toliko zdravi zaenkrat in upam, da tako ostane.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
1.6.2007 10:44:01   
sharpy
Teni user posted image user posted image user posted image

Sem si ful želela srečat s tabo, ko sem bila na vašem koncu, pa je bilo premalo časa za vse user posted image

Lep pozdravček tvoji družinici od nas user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
1.6.2007 10:47:01   
sharpy
Da vam povem še to.....

Glede tiste ga delovnega mesta, zaradi katerega sem šla na Brnik na razgovor......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imajo danes v KP razgovore s kandidati, ki so prišli v ožji izbor..... user posted image ....mene niso povabili

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
1.6.2007 10:58:59   
Teni_
Sharpyuser posted image , saj bo, boš videla. Boš dobila službo, ko jo boš majmanj pričakovala. Vsaj tako je bilo pri meni. Za to delo mi je sicer mama poslala prošnjo (jaz nimam tiskalnika, pa to dela mama), ampak bi morala šefico poklicat in se zmenit, pa sem si mislila, eh, ne bom šla delat v trgovino, ker bom non- stop delala. Potem pa me je šefica klicala na razgovor in sem pač čisto brezveze šla in še upala, da me ne bo poklicala. Sem si pač vedno želela delat nekje v pisarni. No, zdaj pa ne bi šla več v pisarno, ampak mi tako delo full odgovarja.

Ti si bila na naših končih čez vikend, ne? Takrat sem tako ali tako delala in ne bi šlo. Na morej pa letos tako ali tako ne gremo, ker ne bom imela dopusta. Upam, da vsaj na svojo poroko ne bom zamudilauser posted image .

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
1.6.2007 12:13:25   
Urša
Kje je Sanja .

A katera ve kako se imata Urška in Someone .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ŠALA DNEVA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
1.6.2007 12:45:18   
nincy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ŠALA DNEVA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
1.6.2007 12:46:04   
nincy
BTW, jaz sem že iz Šmarne gore user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.6.2007 13:34:25   
petarda

BTW, jaz sem že iz Šmarne gore user posted image  user posted image  user posted image

Ti si pa ziher na sveže zaljunljenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.6.2007 13:35:10   
petarda
sem mislila zaljubljena

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.6.2007 13:56:39   
Anonimen
vas preberem kasneje, ker sem trenutno v šoku.

Danes sem imela pregled pri 30t in UZ. Imam medenično vstavo II. In zgleda, da se naše dete ne bo obnilo do konca poroda, ker je zagozdeno čisto spodaj pod kostjo. Nogice ima tako spodvite, da jih G. niti ni mogel videti. V glavnem čez 2 tedna imam ponoven pregled, pa še 1x bom imela dodaten UZ. Upam, samo, da mi ne bo voda odtekla, ker sem potem v dip šit, ker lahko gre ven tudi nogica. In ker je pač v takšnem čudnem položaju bom rodila s CR. kako bo to izgledalo, glede na to, da mi nič ne smejo dati, si sploh ne upam pomisliti. Sem se kar cela začela tresti. 

V glavnem moram skoz ležati na Desnem boku, da ima vsaj malo možnosti da se obrne, čeprav že zdaj itak skoz ležim na desnem user posted image .

Glede na to, da je tole dete (spol se ni videl zaradi položaja) še precej večje od M., me čaka spet eno mesarsko klanje.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.6.2007 13:58:24   
Anonimen
drugače je pa detece zdravo, edino probleme s kolki lahko baje pričakujem, ker jih ima tako spodvite in ne more toliko z nogicami brcati in se gibati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.6.2007 14:18:34   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te berem in sem v šoku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se bo dete obrnilo in bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.6.2007 14:23:54   
Anonimen
Sharpy, od 7.-14. julija pridemo v Portorož. Sanja, saj ti nisi daleč doma ne. da prideš na kavico?

Mogoče bom pa v morju rodila user posted image , ker mi je PDP glede na mere buščka in glavice pokazal PDP proti koncu julija user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 1.6.2007 14:24:59 >

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.6.2007 14:25:37   
Anonimen
 OK, zdaj pa še zmedeno pišem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.