|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.6.2007 22:02:56   
*bubi*
Ajde user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
1.6.2007 22:08:57   
petarda
No pa dajvauser posted image  Se mi ne da več pospravljatuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.6.2007 22:13:49   
*bubi*
Ja hvala bogu.... kje pa si hodila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.6.2007 22:13:56   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za spol že veš????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nam nič ne povešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj zdaj nam lahko zaupaš, ko si pod user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.6.2007 22:14:44   
*bubi*
No, pa mi ti povej, kakšno ime bi izbrala, da bi k bubi pasalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.6.2007 22:15:35   
*bubi*
Ne, petarda..... morfologijo imam šele sredi junija. Bubi se je odločil,  da bo bratec, mu je ime izbral user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.6.2007 22:16:46   
*bubi*
Samo vprašanje, če vam bom izdala. Si bom res dala majčko natisnit: spol ostaja skrivnost user posted image user posted image user posted image  Ali pa spola vam ne izdam. Spol vam izdam oktobra.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.6.2007 22:31:37   
sharpy
Paštetka upam, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si napisala na koledar kdaj prideš in vas bomo ful veseli user posted image
Ja pa petarda pol pride na kafe...OK user posted image user posted image user posted image pa še kaka novembrka, če bo kje okolo.
Lahko bi pa srečanje organizirali,...pa se vse v Portorožu dobimo user posted image user posted image user posted image ...vsaj se nobena ne bi po poti zgubila user posted image user posted image user posted image

No do takrat pa moram še fuuul shujšat, pa da se gremo lahko skupaj kopat user posted image user posted image user posted image ...ali se ti ne boš smela kopat več takrat user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.6.2007 22:33:18   
sharpy
Mark je spet prehlajen user posted image user posted image user posted image ...včeraj je popil zadnjo dozo AB, zaradi vnetja ušes...danes pa ima spet čisto zabasan nosek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.6.2007 22:34:07   
sharpy
bubi ........ petarda........  kje ste?????????

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.6.2007 22:35:20   
nincy
Čer user posted image

Mala spi že skor 2 uri. Jaz sem pa ravn izpod tuša...sem pilatesirala.
Petarda kaj je zdaj s tabo? Boš kaj migala al nič? user posted image

Jaz pa skoz mislim, da je danes sobota... se vid, da sem že 2 dni frej user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.6.2007 22:35:48   
petarda
No do takrat pa moram še fuuul shujšat, pa da se gremo lahko skupaj kopat

Jaz mal računam na to, da bo imela paštetka takrat že vsaj tak trebuh kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.6.2007 22:36:41   
sharpy
o....nincy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti si ful pridna...šmarna gora,...pilates...in pol še vadba za prste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.6.2007 22:36:48   
nincy
Lahko bi pa srečanje organizirali,...pa se vse v Portorožu dobimo user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.6.2007 22:37:04   
petarda
Petarda kaj je zdaj s tabo? Boš kaj migala al nič?

Ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.6.2007 22:38:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Lahko bi pa srečanje organizirali,...pa se vse v Portorožu dobimo user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nincy bo kar pritekla do tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.6.2007 22:38:34   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

No do takrat pa moram še fuuul shujšat, pa da se gremo lahko skupaj kopat

Jaz mal računam na to, da bo imela paštetka takrat že vsaj tak trebuh kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro, da smo se slikale za mizo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.6.2007 22:39:20   
nincy

Joj zdaj bi rabila smeška, ki se po tleh valja.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.6.2007 22:39:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

bubi ........ petarda........  kje ste?????????

Sva bili na gmailu, ker meni nekaj šteka povezava...tak, da veste, če nenadoma zginemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol je pa bubi začel jokat in je šla bubika k njemuuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.6.2007 22:40:21   
sharpy
Že ki smo pri kg user posted image ...a se vam lahko malo pohvalim ??? user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.6.2007 22:41:21   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  A če to delaš pod tušem so večji učinki potem al kako?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.6.2007 22:41:21   
sharpy
a zdaj pa nisi več na gmailu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.6.2007 22:43:02   
petarda
...a se vam lahko malo pohvalim ???

No pa daj...user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.6.2007 22:43:27   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  A če to delaš pod tušem so večji učinki potem al kako?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa sem res trapast napisala. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.6.2007 22:45:16   
petarda

a zdaj pa nisi več na gmailu

Ne...ker ne morem tam z vama obema čvekat, ker bom pol vse zbluzila...pa lahk slučajno tebi napišem...a se ti ne zdi, da je Sharpy zdaj mal važna, k je shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.