|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.5.2007 21:40:35   
*bubi*
Oki doki, zdaj pa grem pred TV. Fajn se imejte, sladko spite user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
31.5.2007 21:41:40   
Anonimen
danes ste pa tak pametne, da je joj user posted image

PA jaz si blitvo, ne naročem k ribi, ampak k drugim jedem, pa dobim tudi limono. NE tudi dunajskega ne user posted image . Pa še s česnom zraven. Za kaj vse je pa česen dober, pa boljše, da vam ne napišem user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
31.5.2007 21:42:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, daj malo podgurko na RR povabi user posted image  Že ful težko slikice čakamo....

Sem jo že takoj po poroki....pa je rekla, da si bo res vzela čas in kako fotko gor prilimala... Danes mi jih je nekaj poslala po mailu, samo se ne upam jaz gor prilimatuser posted image ....So pa super lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
31.5.2007 21:44:39   
petarda
Za kaj vse je pa česen dober, pa boljše, da vam ne napišem

Za dece odganjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
31.5.2007 21:45:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

danes ste pa tak pametne, da je joj user posted image

Samo danes? user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
31.5.2007 21:47:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Oki doki, zdaj pa grem pred TV. Fajn se imejte, sladko spite user posted image

Enakouser posted image  Jaz pa moram še posodo iz stroja zložit, pa novo noter, pa perilo pogbrat, pa stroj naštimat, pa še ful dela...pa se mi ne dauser posted image

Ej...zdaj sem se spomnila....kje pa naša Nina hodi?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
31.5.2007 21:48:57   
petarda
Nincy je pa tudi verjetno z Laro zaspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
31.5.2007 21:51:45   
nincy
Nincy je pa tudi verjetno z Laro zaspala user posted image user posted image user posted image

Neeee. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
31.5.2007 21:54:04   
nincy
Je pa res da sem zmatrana kot user posted image . Sem šla ob 4 na Šmarno goro, prej sem pa še pilatesirala. user posted image  Samo se pa tko dobr počutm, ker sem nekaj naredila zase. user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
31.5.2007 21:56:27   
amy26
Nincy ti si pa ful pridna s to Šmarno goro, kako se ti da

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
31.5.2007 21:59:41   
amy26
petarda maš pa ful dela, sej boš jutri, boš petardita zbudilauser posted image  jaz zvečer nič ne delma glih zaradi tega da ne bi bila preglasna.

zdej grem pa spat, mi je Elo ratalo uspavat pred pol ure tako da moram še jaz hitro v posteljo da bom kokr tok naspana

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
31.5.2007 22:06:57   
nincy

Pogledam se v ogledalo user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
31.5.2007 22:32:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Pogledam se v ogledalo user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kokr se te spomnim iz ene slikice od lanskega poletja, ni sileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Jaz sem pa že zdaj v tej fazi, da grem mimo ogledala, pa se sploh ne pogledam noter..raje vprašam Lukita...kaka je mami? In reče..LEPA...pa mu verjamemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
31.5.2007 22:47:21   
nincy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Luka že zdaj ve, kako more odgovarjat na tipična ženska vprašanja. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
31.5.2007 22:48:51   
petarda
Nincy čestitam za dve user posted image user posted image .

Ej...zdaj sem poslušala mojega user posted image , ki je dobil noooorooo idejo. In je ful prepričan, da bomo z njo ful zaslužiliuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Njega včasih kar daje in razmišlja, kaj bi si lahko izmislil, to patentiral in potem ful služil na temuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa se včasih ful noter vživi, tak, da nas včasih že jaz vidim čez dve leti sedet tam nekje zraven Melanieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bi vam napisala kako idejo je dobil, samo mi ne pusti, ker pravi, da mu jo bo kdo ukradeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Ah....meni nič ne manjkauser posted image  Se mi zdi, da manj kot ima človek denarja, boljše se imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
31.5.2007 22:50:53   
Urša
In reče..LEPA...pa mu verjamem

user posted image user posted image user posted image  A ni to fajn? meni Nika rada frizure dela in mi zraven govori: Mami, ti si tako lepa! user posted image user posted image user posted image

Danes smo imeli zaključni žur v vrtcu, na štadionu, so bile vse enote in nas je nagovoril celo Jankovič! So otroci skozi celo leto zbirali denar za invalidski voziček in danes predali bon, pa je župan iz žepa še bankovec za 200 EUR skeširal!user posted image  Drugače pa v naš vrtec vsak mesec povabijo športnike in se potem otrokom predstavijo in danes so skupaj igrali nogomet-tavečji. Je bilo kar zanimivo. V golu je bil Stanovnik, napadalci pa Mankoč, Petkovšek, Jan, Miro Cerar, Kranjec pa še ene par (Rovana ni bilo) in so otroci zmagali!user posted image user posted image user posted image  So bli pa tako luštni, vsi so dobili majčke raznih barv in so imeli športne dejavnosti po skupinah. Jaka se je plazil čez tunel in ''preskakoval'' ovire. user posted image  Za tem vrtcem mi bo takoooo hudo, ker v Mozirju sigurno ne bo tako fajn. Ta je res fantastičen, ogromno projektov in skoz se nekaj dogaja, od 3.leta naprej imajo vsi angleščino, že od začetka 2x tedensko telovadbo pa zlate vzgojiteljice. Res vse pohvale!user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
31.5.2007 22:50:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Luka že zdaj ve, kako more odgovarjat na tipična ženska vprašanja. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
31.5.2007 22:53:15   
Urša
Enkrat je bil pri njih na obisku Martin Strel. Potem je bil pa slučajno čez par dni po TV-ju in Nika zavpije: ''Glej ga krokodil!'' user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
31.5.2007 22:54:57   
nincy
Nincy čestitam za dve user posted image user posted image .

Hvala, hvala. user posted image  Zdaj pa v boj za tretjo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
31.5.2007 22:56:05   
petarda
Je bilo kar zanimivo. V golu je bil Stanovnik, napadalci pa Mankoč, Petkovšek, Jan, Miro Cerar, Kranjec pa še ene par

In? Si se lahko skulirano držala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa res vse pohvale vašemu vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
31.5.2007 22:57:08   
Urša
In? Si se lahko skulirano držala?

Ni bilo problema! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
31.5.2007 22:57:52   
nincy
 Bi vam napisala kako idejo je dobil, samo mi ne pusti, ker pravi, da mu jo bo kdo ukradeluser posted image user posted image user posted image user posted image

No mene pa zdaj tko firbec matra.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
31.5.2007 22:58:07   
petarda
Babe bejžmo spat, ker drugače bomo jutri gagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nooooočkaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
31.5.2007 22:58:46   
nincy
Petarda, ko bo pa ta izzum v trgovin pa le povej. user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
31.5.2007 22:59:38   
nincy
Jaz sem jutr frej user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.