|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.5.2007 11:38:25   
petarda
Čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
31.5.2007 12:20:17   
*bubi*
Se pridružujem

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
31.5.2007 12:38:32   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Čakamouser posted image user posted image user posted image

kaj čakate user posted image    A moje slike? user posted image user posted image user posted image

Ne rata, mi je žal! user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
31.5.2007 13:40:44   
Anonimen
A mi lahko pomaga katera prosim?  user posted image

Kje naj kupim kakšen baldahin. Vse povsod je posteljina zraven, jaz bi pa samo baldahin.

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
31.5.2007 13:40:53   
nincy
Jutro user posted image

Sva odspali popoldansko spanje...2 uri. Jaz sem pa zdaj še bolj zmatrana, kot prej. user posted image  user posted image  user posted image
Grem pa zato zdaj še na ležalnik in se mal sončku nastavljat user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
31.5.2007 14:23:44   
petarda
Kje naj kupim kakšen baldahin. Vse povsod je posteljina zraven, jaz bi pa samo baldahin.

Paštetka moja mami ga je za Petardita kupila v user posted image .

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
31.5.2007 14:24:36   
petarda
Ne rata, mi je žal!

Zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
31.5.2007 14:24:39   
Anonimen
petarditka, če sem pa bila tam user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
31.5.2007 14:47:06   
sharpy

Ne rata, mi je žal!

Zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image

Nevem user posted image user posted image user posted image  ..... izberem slike in pol, ko potrdim, da naj jih pošlje,....mi vrže kr neki,....kao da je nekaj narobe s povezavo...mah brezveze user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
31.5.2007 20:59:03   
petarda
Čeeeeeeeeeruser posted image

Paštetka a mi lahko prosim pogledaš v tisto tvojo knjigo za kaj vse je dobra blitva?user posted image  Mislim kere vitamine ima pa za kaj koristijouser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
31.5.2007 21:02:38   
Anonimen

Čeeeeeeeeeruser posted image

Paštetka a mi lahko prosim pogledaš v tisto tvojo knjigo za kaj vse je dobra blitva?user posted image  Mislim kere vitamine ima pa za kaj koristijouser posted image

Vaša želja je moj ukaz user posted image .

A lubenice si se že najedla user posted image ?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
31.5.2007 21:03:17   
*bubi*
Se danes kateri klepeta? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
31.5.2007 21:11:03   
Anonimen
Uh, koliko tega piše user posted image . Naj ti bo:

Vsebuje veliko balastnih snovi, ki so najboljše prijateljice naše črevesne sluznice in flore. TE celulozne vlaknine vežejo nase vodo in s tem tudi maščobe in strupene snovi, pospešujejo prehod hrane skozi črevo ter na ta način prepičujejo zaprtost. ZAradi velike količine Ca, Fe, Mg, in Vit C je blitva zelo visokovredna hrana.

Zdravljenje z blitvo:
- poživlja možgane in živčevje daje energijo
- pomaga pri živčnosti,  user posted image , pomanjkanju koncentracije in preutrujenosti
- odpravljaa prebavne motnje in razstruplja črevo
- znižuje količino maščob v krvi
- krepi imunski sistem, srce in mišičevje
- varuje telesne sluznice
- krepi kosti in zobe
- pospešuje nastajanje krvi in celično dihanje
- pospešuje nastajanje hormonov in daje mentalno svežino user posted image

Blitvo je priporočljivo ponuditi z limoninim sokom, bogatim z vit. C ali s svežo papiko. NA ta način lahko preprečimo nastajanje nitrozaminov, ki spodbujajo nastajanje raka.

Aha, zdaj štekam, zakajv gostilni k blitvi dobiš zraven limono user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
31.5.2007 21:14:14   
*bubi*
Aha, zdaj štekam, zakajv gostilni k blitvi dobiš zraven limono

Ker blitvo s krompirjem zraven ribe postrežejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
31.5.2007 21:15:42   
amy26
Se danes kateri klepeta?

bubi, kako si pa ti kej? kako prenašaš drugo nosečnost, si kaj več utrujena kot v prvo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
31.5.2007 21:16:46   
amy26
blitva je pa nekam zelo zdravauser posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
31.5.2007 21:25:16   
*bubi*
Gre, Amy, hvala. Težko primerjam.... zdaj si ne morem privoščit, da bi prišla ob treh iz službe in cel popoldan noge v luft držala. user posted image  
Pa služba je trenutno (in še vsaj 1 mesec) veeeeeeeliko bolj stresna kot prvič. 6 zaporednih sobot user posted image  To bomo bogati user posted image user posted image user posted image

No, ko sem bila 1. toliko noseča, sva se poročila, zdaj vsaj tega ni user posted image

Kako pa še bo.... bomo videli user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
31.5.2007 21:28:23   
amy26
No, ko sem bila 1. toliko noseča, sva se poročila, zdaj vsaj tega ni

pri meni je bilo isto, s tem da sem jaz bila v sedmem mesecu ko sem se poročila

Mal je res nerodno ker ne moreš toliko počivat, dej pa vsaj takrat ko gre bubi spat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
31.5.2007 21:32:38   
*bubi*
Mal je res nerodno ker ne moreš toliko počivat, dej pa vsaj takrat ko gre bubi spat.

Ja, pri nas je tako, da bubi pridno zaspi, ko gre mamica spat user posted image  Redko se zgodi, da ne zagodrnjoham pred njim. Samo potem še vstanem, da bi kaj naredila.... mature popravila recimo, pa danes to odpade. Se bom kar pred TV zvalila user posted image

Čez vikend pa pojma nimam, zakaj se ne spravim spat, ko gre bubi opoldne user posted image  aja, mogoče zato, ker po sobotah delam, v nedeljo pa si ne smem ritma kvarit user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
31.5.2007 21:34:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aha, zdaj štekam, zakajv gostilni k blitvi dobiš zraven limono

Ker blitvo s krompirjem zraven ribe postrežejo user posted image

Nekaj takega jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka ful si se potrudila! HVALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je podgurka dala pol vrečke blitve, pa mislim, da jo bova imela jutri s Petarditom kar že za zajtrk, ko je tako zdravauser posted image user posted image user posted image  Saj, če ob petih vstanem, mam ob šestih že skuhan krompir in blitvo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful se mi zdi dobra ta tvoja knjiga...ko vidiš za kaj vse je zdrava kera stvar, jo potem še raje ješuser posted image user posted image user posted image user posted image  No, od zdaj lahko vsak dan napišeš za eno sezonsko stvar sem gor za kaj je dobra...jutri začni z jagodami, pol so marelice....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
31.5.2007 21:35:48   
*bubi*
Saj drugače mi ni sile.... veliko sva zunaj, danes smo bili cel popoldan pod Pohorjem, smo račke hranili. Ful je lepo v tem našem koncu, res uživam. Pa bubi je zunaj običajno priden.

Nekako se mi zdi, da ta moja izčrpanost izhaja bolj iz psihičnega stresa kot iz fizične preobremenjenosti user posted image  Pa saj bo junij hitro minil, potem pa si privoščim 6 tednov..... v jeseni pa magari bolniško, če ne bom zmogla it nazaj za en mesec.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
31.5.2007 21:37:19   
*bubi*
Ful se mi zdi dobra ta tvoja knjiga...ko vidiš za kaj vse je zdrava kera stvar, jo potem še raje ješ

No, poskrbi, da se še Petardito nauči brat, bo potem tudi on z veseljem jedel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
31.5.2007 21:37:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

No, ko sem bila 1. toliko noseča, sva se poročila, zdaj vsaj tega ni

pri meni je bilo isto, s tem da sem jaz bila v sedmem mesecu ko sem se poročila

Pri meni tudiuser posted image . Jaz sem bila v četrtem.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
31.5.2007 21:39:45   
*bubi*
petarda, daj malo podgurko na RR povabi user posted image  Že ful težko slikice čakamo....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
31.5.2007 21:39:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ful se mi zdi dobra ta tvoja knjiga...ko vidiš za kaj vse je zdrava kera stvar, jo potem še raje ješ

No, poskrbi, da se še Petardito nauči brat, bo potem tudi on z veseljem jedel user posted image

Ja, to pa ja...Midva morava OBVEZNO, ko jeva zraven knjigice gledat. Danes zjutraj mu nisem dala na njegovo mizico nič, ko sva zajtrkovala in je takoj rekel....MAMI KNJIGICO GLEDALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.