|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.6.2007 14:37:26   
petarda
Sanja, saj ti nisi daleč doma ne. da prideš na kavico?

Mal več kot 200 km...sitnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.6.2007 14:38:09   
*bubi*
Ojoj, paštetka. Upam, da se v teh tednih obrne na bolje user posted image  Na slabše se skoraj ne more. user posted image  Sem prepričana, da še ni tako dokončno, sploh ker to ni 1. otrok. Baje da se 2. lahko še dan pred porodom obrne. Bodi optimistična. Če bo treba CR naredit, pa ti bodo že nekaj dali, brez skrbi. Če se ne motim, si rekla, da si alergična na analgetike, splošni anestetiki pa so nekaj čisto drugega. Nič se ne boj.

Jaz si edino ne bi upala it v kakšno manjšo porodnišnico. Predvsem zaradi user posted image .

Nič, grem zdaj po bubija, popoldan bova spet preživela zunaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.6.2007 14:44:07   
Anonimen
splošni anestetiki pa so nekaj čisto drugega.

ja, lubica..od angal S-a že lahko izgubim zavest, od unega, ki pa ga imajo pri zobozdravniku, ko ti pošprica , pa se mi že tak vrti, da je joj in sem tik pred tem, da skupaj zružim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.6.2007 15:10:21   
petarda
Paštetka...samo tole imej v mislih, pa ti bo boljeuser posted image

Vse bomo preživeli, ker smo tako naštelani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.6.2007 15:24:09   
nincy
Ti si pa ziher na sveže zaljunljenauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ne.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.6.2007 15:33:12   
nincy
Joj Paštetka user posted image  user posted image  user posted image

Drži se. user posted image  user posted image  user posted image  Se niti ne upam pomislit, da bi bila na tvojem mestu.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.6.2007 15:48:17   
ada2
ne bom več čvekala z vami, ker vedno, ko me ni načvekate pet strani, ko pa sem pa nočete niti eneuser posted image user posted image

drugače pa:

rada vas imam, pa ne pozabite na majhne stvari v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.6.2007 16:18:27   
Anonimen
ada, mislim, da je tvoja sreda že mimo in si moraš podpis spremeniti user posted image

Raketa, hvala, da si me spomnila na moj podpis user posted image .

Samo veš, česa se pa najbolj bojim? NE bolečine ali kaj bi se lahko zgodilo. Temveč tega, da me ne bodo tam spodaj še bolj razmesarili kot so me in da bi zgledala kot trobentica . KEr me še zdaj po letu pa pol boli in ne morem user posted image . In če bo tako  še 2 leti se mi bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem čudna, ne? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 1.6.2007 16:27:48 >

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.6.2007 17:32:40   
*bubi*
Paštetka, to pa so lokalni anestetiki. Tudi to je nekaj čisto drugega. user posted image

Raketa, hvala, da si me spomnila na moj podpis user posted image  

A zdaj pa je že raketa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.6.2007 19:56:52   
Anonimen
Mala petarda zraste v raketo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.6.2007 20:48:13   
*bubi*
Kje ste zdaj, babe? Jaz sem bila FUL pridna, sem že vse popravila user posted image  Joj, kak sem happy. Ni bilo tako hudo popravljat, kot sem pričakovala.

Bo prišla katera na čvek al naj se nad sladoled spravim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.6.2007 20:51:49   
petarda
Pridem čvekat na vsake 15 minutuser posted image user posted image user posted image , ker moram mal pospravit po hiši...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.6.2007 20:52:26   
*bubi*
Joj, to pa je zadnja stvar, ki bi se je zdaj lotila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.6.2007 20:57:18   
*bubi*
Evo, kak bubi zjutraj mleko pije:
- obvezno na maminem pojštru
- pokrit z mamino odejo, je topla user posted image
- pa vsi pliškoti morajo bit na dosegu roke

user posted image

Zvečer ga komaj prepričam, da sta Piki in Pu čisto dovolj za v posteljico. Joj, kaki cartljivček je moj bubi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.6.2007 21:39:35   
petarda
Je pa res cartkan bubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ful čudno videt, da pije mleko na flašo, ker Petardito tega nikoli ni hoteluser posted image ..... Pa sem vedno mislila še predno sem bila user posted image , da bo moj otrok dobil v posteljo flašo čokolina in bo lepo zaspal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Pa so se mi vsi plani porušiliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Ni šans...pri nas v flaški štejejo samo sok, čaj in hvala bogu spet vodauser posted image  Itak pa se mislim tudi flaške kmalu znebit, ker je to samo njegova (in moja) razvadauser posted image ....Pa ful mi je user posted image user posted image user posted image , ko jo vlači vsepovsod, pa kar hoče jo v ustih nosit (tako za cucelj...), pa ful ostane tisti zoprn vonj od soka recimo....user posted image user posted image user posted image user posted image ....Zdaj mu jo probavam dati samo ponoči, če se zbudi, pa zjutraj ob petih, ko upam, da se bo nazaj uspavaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...vsako jutro znovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.6.2007 21:39:45   
amy26
Paštetka upam da se ti detece kmalu obrneuser posted image user posted image  misli pozitivnouser posted image

bubi je pa res en crkljivčekuser posted image  k dojenček s temi pliškotiuser posted image

Danes sem dala Aleksu prvič v naročje Elo, kok je bil to vesel kr v šoku, navdušen, ni mogel verjeti da mu jo bom zaupala. Pol pa ko sem rekla da mora ajati se je pa drl pa jokal zraven tako da sem mu jo morala spet dati v naročje, vsekakor skos jo je hotel imeti pa božati pa lubčkati glavicouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.6.2007 21:43:54   
*bubi*
sem mu jo morala spet dati v naročje, vsekakor skos jo je hotel imeti pa božati pa lubčkati glavico

user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi komaj čakam to...... po moje se bubi še ne zaveda, da bomo imeli dojenčka. No, saj mu povem, pa poboža trebušček, ampak si verjetno ne predstavlja. Danes zvečer, ko je ležal v posteljici, sva se pogovarjala in je izbral imeni za user posted image . Za user posted image  je bil nekam bolj odločen, mogoče pa on ve kaj več kot jaz user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.6.2007 21:47:28   
*bubi*
zvečer, ko je ležal v posteljici, sva se pogovarjala

to pa se še meni smešno sliši user posted image  Samo midva se res pogovarjava zvečer. Se gledava pa mi pove, kaj je delal čez dan. No, danes mi je povedal, da pri teti A. pojejo pesmico mi se imamo radi, radi, radi, radi....

Pa vsak večer pove, katere živali je tisti dan gledal - v glavnem so to ovčke, račke, kužki in muce user posted image . Pa če je bil kdo na obisku, s kom se je igral..... cel dan podoživi, prav hecen je.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.6.2007 21:52:43   
petarda
Mi se tudi pogovarjamo zvečer, da obudimo spomine na dan in naredimo načrte za naslednjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Bubi a ga boš pustila v varstvu pri teti A ali bo šel v vrtec?user posted image

Pa še neki me zanima...kero ime je zbral za user posted image user posted image ? user posted image ....

< Sporočilo je popravil petarda -- 1.6.2007 21:54:02 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.6.2007 21:55:00   
*bubi*
Pa še neki me zanima...kero ime je zbral za user posted image user posted image ? ....

Tega pa niti ati ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.6.2007 21:55:25   
petarda
Bubi jaz se skoz motim in te pišem pod starim nickom, potem moram pa popravljatuser posted image user posted image user posted image  Mi kar ne zašteka, da si bubi...zmeraj tvojega cukra povežem s starim nickomuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.6.2007 21:56:15   
*bubi*
Zaenkrat so plani taki, da ostane še eno leto pri teti A. Potem pa 100% v vrtec, mogoče kar oba. Al pa bo bratec šel k teti A, mu bo bubi mesto čuval user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.6.2007 21:56:52   
*bubi*
sem videla, ja user posted image   Meni je tudi težko user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.6.2007 21:57:24 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.6.2007 22:00:06   
*bubi*
Ima katera kako idejo za presenečenje pb 30. obletnici poroke?

Pa še če ima katera kako idejo, kaj si naj dam natisnit na majčko. Si bom celo zbirko naredila. user posted image  V smislu:
Punčka ali fantek? To je zdaj vprašanje....
Spola vam ne izdam user posted image
Pa bubiju: kmalu bom veliki bratec.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.6.2007 22:02:41   
*bubi*
Pa kje si zdaj?

Gremo na novo stran čvekat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.