ninocka
|
Evo, da nadaljujem, zdej, ko je moj odspilal Kje sem ze bla? Aja, sem se prtozevala cez moje in njihovo cuvanje Evija. Da ne govorim, kako so mi skoz glede hrane tezili in glede tega kako je (smo pac mali packi, pa kaj?). Najbolj butasto prijavo mi je pa sestra spustila na Evijev RD. Z mojim sva sla po futr za piknik in po torto in jo vprasam, ce gre z nami in rece, da ne. Pol jo pa vprasam, ce ma lahko ona Evija, da ga ne vlacva s sabo. In mi rece - jst bi bla rada tud en dan frej, da lahko delam kar hocem S tem, da ni tamalga cuvala niti 5 minut, pa itak je nisem cist nic vidla - dopoldne je nohte delala in na kavicah visela, zvecer je sla pa spet ven. RD: meli smo piknik (moji, mi 3, kolegica s tamalima in moja oma). Najprej smo mal spekli na zaru, pojedli, potem pa tortica. Eviju je v drugo ratal svecko upihnt (v prvo je ugasnila sama od sebe), v tretjem poskusu smo jo pa mi trije skupaj. Dobil je en kup daril (moji: ful stvari za oblect, knjigica, volan, od sestre je dobil komplet za hranjenje - vilcke, zlicka, kroznicek, kozarcki, posodice (vse medvedek Pu) in tistega sivga medvedka stekleno snezno kuglo, na kateri pise Special little boy, od naju poganjalcka, trikolesnik, zogo, pa za oblect..., od ome pa enga medvedka in cokolado (jo bom jst unicla )). Torta je bla v obliki vlakca in je bla ogromna. Lokomotiva in kolesa so bili cokoladni, vagoncka pa sadna. Fenomenalno dobra, smo misnli, da je ne bomo mogli pojest (mislim, da je blo ene 25 kosov), ampak uceri zjutraj sadne ze ni blo vec. Tamal se je pol igral z darili, najbolj zanimiv je bil un poganjalcek herbi (http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=33043&pcat=bulnl), ker poje in govori, ceprav dons pa ze ni bil vec aktualen. V bistvu nic posebnega, nic pompoznega.... Itak bomo meli se enkrat tuki v LJ za kolege (pa se moj bo praznoval svoj RD, ker ga ma en dan pred Evijem), pa bo takrat mal vec zura. Ce bi vedla, da bi ga moji pazli, bi si pa za 1. rojstni dan mal prvoscla in bi sina tud zapila. Mi v enmu letu se to ni ratal. A ve ste zapile otroka? AL pa vasi ? En dan smo skocili cez mejo in smo sli tud v Toysa. Sem kupila ograjco in je ze namontirana. Eviju sem skor kupila elektricen avto - jeepa - za RD, pa je bla prevelika skatla in ni sla v avto. Hvalabogu, ker bi rabli prikolco se to za dam prpelat. Sem pa kupila dezno prevleko za vozicek (ne vem kera je sprasevala), bla je 13 EUR, je pa od Bruina (ferma od Toysa). In seb Nivein nahrbtnik - majo nov model, ful je lep, pa ful je bil pocen (20 EUR). Sem pol v Mercatorju gledala tastarga pa je bil 8600!!!! Moj najljubsi enoletnik se je naucil par novih stvari: - ce ga vprasas, kako dela kuza, rece Vau Vau (tud ko vidi kuzata, pokaze nanjga in rece Vau vau. Fora pa je, da so tud nasi macki zdej vau vau - to pa se ne loci). - ce ga vprasas, kako dela avto nardi BRRRR - ce hoce vetrnico zacne pihat - ce se mu da, dvigne roke in pokaze kolk je velik - ko vozi poganjalcka zraven dela BRRRR, enako nardi, ce vidi avto - ve, da AM AM pomeni hranjenje (zadnjic je celo prisel iz dnevne, ko sem se mu iz kuhne zadrla, da greva AM AM) - danes se je spustil in stal ene 20 sekund, predno je dojel, da v rokah drzi kocke, jst pa teh kock ne drzim - zacel je ponavljat glasove (ce jst nardim MMMM, pol on tud) - z rokico se nekak tolco po ustih, da ustvarja indijansko "vriskanje" Kaj govori: TO (in kaze na stvar), MAMA, ATA, AM AM, VAU VAU, BAUBAU Se mi zdi, da se je v enmu tednu ful naucu. Zdej bo verjetno slo s svetlobno hitrostjo naprej. Pol bo pa ze maturiral OK, sem sla vmes gledat dokumentarc od LOST (k je bil cist BZ in je trajal 15 min), pol sem gledal pa se LAW&ORDER in sem hotla it ze spat, ko sem se spomnla, da moram se to do konca stipkat. Sam se to, ostalo pa jutri: BENI za prve in vse naslednje korake! (Upam, da ti bo Evi kmal sledil) Katja, zdej pa najboljs, da si flexi za otroke kupis, da ti kam ne odluta Nocko