|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.8.2006 20:36:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: septembrke 2005
17.8.2006 20:39:57   
tažana
ja ta stvar pri P. naj bi bila za eno leto, ker pa gre prej v vrtec je potrebno oddat blato. mislim pa da bo cepljena ravno tako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.8.2006 22:22:41   
kati*
posvetovalnica mi smo tudi imeli zadnji pregled pri 9m in naslednjega imamo šele 2. oktobra (torej pri 1. letu) in sem se še mal jezila, ker je ob taki uri, da bom morala ravno dopust jemati user posted image in ni nič rekla, da bi morali zaradi vrtca prej priti. Pa blata tud še ni dal.

2ursae sem postala nočna ptica na morju, ko mi mali ni nič spal. Zdaj ko pa spi, pa v luft gledam user posted image .

< Sporočilo je popravil kati* -- 17.8.2006 22:25:48 >

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.8.2006 9:45:58   
2ursae
en-kup-smajlijev-ki-igrajo-na-fanfare

Evan, vse najboljše za rojstni dan!!!      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in čestitke, ker si tud uradno odprl septemberski niz rojstnih dnevov user posted image . A te je mami naučila upihnit svečko user posted image ?

skratka, Ninočka, uživajte v praznovanju  user posted image  , pa pol kaj poročaj, kako je bilo. Pa še enkrat čestitke in vso srečo pri štartu v novo leto (pa ne koledarsko, da ne bo pomote user posted image ) za tvojo malo divjo ovčko user posted image  user posted image .  Pa zdravi ostanite user posted image  .

ej, sori, ful sem ti enih smajlijev pripopala, pa nič ne dela user posted image  ... sam ti RR smajliji user posted image  - bom pa te uporabila, sam niso tko kul kot oni ta drugi...

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 18.8.2006 9:49:28 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.8.2006 9:48:32   
ameli
user posted image user posted image user posted image  za Evana (in meneuser posted image )

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.8.2006 9:53:24   
Kinokija
Evan, za prvi rojstni dan ti želim velikoooooooooo torto  user posted image  in ubogljive starše. user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.8.2006 10:12:53   
2ursae
user posted image user posted image  Ameli, tebi tudi vse dobro user posted image . Kolk jih že šteješ user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.8.2006 11:17:11   
ameli
preveč!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.8.2006 11:48:11   
2ursae
nekaj me zanima: a svojim malčkom še vedno mixate hrano?

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.8.2006 11:54:41   
kati*
Evi VSE NAJBOLJŠE!! user posted image Prilepite kako slikico s svečko in tortico na album.

Mi ne miksamo več hrane - včasih ji speštam z vilico.

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 12:24:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 12:33:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.8.2006 12:53:37   
2ursae
tery, kako pripopaš takole slikico? Sem že drugje zasledila, da punce tako delajo, ko sem pa sama poskusila, pa obični copy-paste stil ne deluje user posted image .
user posted image user posted image user posted image  za vrtec user posted image  in vzgojiteljice user posted image user posted image

Ok, če ne mixate več (jaz še user posted image ), kako pol pripravite npr. meso (a v koščkih?) pa testenine ( uporabljate tamale?) ... Evo, danes kuham blitvo (zmixano) s pire krompirjem (pretlačen). a se pol potrudite, da dajete take jedi, ki so že same po sebi mehke? Zadnjič sem mu dala eno njami rižoto, pa ful ni hoetl. A vaši že pojedo rižotko? Moj tako bolj konkretno stvar kar vzame iz ust, si ogleda in da nazaj v usta al pa kar na tla vrže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.8.2006 13:16:03   
tažana
čao. evo naju.

najprej VSE NAJBOLJŠE EVIuser posted image !!!!!!!! pa še veliko veselja ti želiva jest pa Katarinauser posted image

ameli: eno user posted image tudi zateuser posted image .
dobili sva potrdilo za sprejem za vrtecuser posted image user posted image . pregled je pa zgledal tako: pregleda izvide blata, posluša srček, pregleda ušesa, vpraša če kaj kiha, kašlja, cepljena je in to je vse.
vaganje in ostalo pa imava pri enem letu. torej danes nimam naših meruser posted image .

kati: skoraj ziher, da morata vidva tut prej oddati blato pa biti cepljena. kar hitro v akcijo!!

miksanje hrane: se sploh več ne spomnim kdaj... tudi meso recimo purana ji na koščke narežem pa ga poje. tudi skorjo kruha kdaj pa kdaj odgrizne in jo tudi poje. kruh ji recimo kar cel pustim. jest ga držim ona pa odgrizne košček.

tery: jest sem ravno včeraj klicala v vrtec kdaj se vzgojiteljica vrne iz dopusta da začnem uvajat. pa so mi rekle da se vrne šele 28.08 ampak da se za otroke, ki pričnejo 1.9 smatra, da se uvajajo s 1.9user posted image  . ja sem rekla prav pa mene delat ne bouser posted image . zdej jih bom pa izsiljevalauser posted image . no so poj rekle za tiste, ki so iz "hiše" da se bo dalo kej zmenituser posted image . dober da grem drug teden k ravnateljici da se vse zmeniva. - pa posebej sem jo vprašala, kdaj napišem da bo začela hodit v vrtec ali štejem tudi uvajanje zraven pa je odločno rekla NE!user posted image
jo bom kar 28. tja peljala pa bom videla ven me pa že ne bo vrgla. dobr da bom tut poj samo 2- je vrata naprejuser posted image .

včeraj sta mi sestra in kolegica rekli naj pokličem na psihiatrično bolnišnico naj odprejo še porodno sobo ker ju bodo morali ravno kar premestiti.
sestrica je že čist živčna in naveličana in hoče rodit
kolegici pa so po dveh mesecih predpisanega ležanja povedali da so ji narobe zračunali rok, in ji ga prestavili za 3 tedneuser posted image !!!!
torej bo morala svojo terapijo podaljšati do 3. 10user posted image

lepo se imejte pa se še kej beremouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.8.2006 14:15:11   
ninocka
Hvala za cestitke v Evijevem imenu. Mene ste kr v jok spravle. Kr ne morem verjet, da je ze 1 leto star!!!!!
No, evi zdej spi, jst pa napihujem balone za njegov "zur". Torto smo ze sli  iskat (v obliki vlakca), zdej bomo pa pocasi zaceli pect. daril ma tud cel kup, midva sva mu kupila tricikel in avtocek poganjalcek od Fisher pricea in se en kup malenkosti.  Sem ga ucila tud pihnt svecko, bomo vidli, kako bo.
Vec pa porocam v nedeljo, ko se vrnemo in bom objavla tud slikice, da boste vidli, kako smo se meli.
Se enkrat hvala za cestitek!!!

Ameli tudi tebi vse najboljse!!!!
Tazana, cestitke za sluzbo!!!!
Hrano kar v vecini se miksamo, ceprav mu dajem zdej vecje kose, da se nauci grist.

To je vse kar sem prebrala, vec pa naslednjic.

Pozdravcek iz Crne!!!

PS: a veste, da je blo tle tok mraz par dni, da je Evi mel oblecene ze zabice in 3 dolge rokave!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.8.2006 14:37:52   
benika
DRAGI EVI! VSE NAJBOLJŠE, NAJLEPŠE IN SPLOH VSE NAJ, NAJ!
žELIMO TI ZDRAVJA, POLNO SMEHA IN ČIMMANJ JOKA, PA VELIIIIIKO DARIL IN DOBRO TORTO, PA DA TE BOSTA ATI IN MAMI UBOGALAuser posted image !

user posted image

Ameli, tudi tebi vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image .

Hrane pri nas ne miksamo več, meska narežemo na majčkene koščke, makarončke imamo tamale, ali jih pa z vilico prepolovim, rižotko pa tud lepo je.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.8.2006 20:45:00   
TVN
Evi, vse najboljše! Bodi še naprej tak fejst fant. Pa ena user posted image  za mamico in druga user posted image  za Ameli in njenih skrivnostnih _ _ let.

Tery, krasno je slišati, da se je prvi obisk v vrtcu tako dobro obnesel. Bravo, Nik, bravo vzgojiteljice!

2ursae, mi hrane že dolgo ne miksamo več, pravzaprav sem ji miksala samo nekaj prvih tednov, ko smo začeli z uvajanjem goste hrane. Potem pa sem kar hitro prešla na vilice. Sedaj je praktično že vse, lepo ji gredo dol tudi večji kosi (kljub temu, da imamo samo en mali zobček + drugi prihaja na plano). Poje npr. celo žemljo s skorjo vred bp (po koščkih seveda), riža ji ne tlačim, manjših makaronov tudi ne, meso je po koščkih, zelenjavo tudi samo rahlo pretlačim, skratka ni blema. Moje mnenje je, da je skrajni čas, da mu nehaš miksati hrano, ampak poskusi jo le pretlačiti z vilico. Počasi se mora navaditi. Najprej začni s tistim, kar je že tako mehko. Npr. blitva, ki jo omenjaš, po moje res ne rabi miksanja, saj je ful mehka in če jo zmešaš s pirejem, bi jo moral lepo pojesti. Anže, kaj pa je sedaj to, pa takle velik fant si, pa ti mora mamica še hrano miksati?! Kaj bodo pa punce rekle?!

Tažana, ti smola, da nimate najnovejših mer. Sva se z Niko že veselili, da izveva, za koliko dekagramov naju Katarina prehiteva (ali pa tudi ne?). Mi smo se merili doma pred dobrim tednom in sem namerila 81 cm ter 10.800 gr. Punca in pol. Mi težkokategorniki moramo držati skup.user posted image
Kdaj pa ima sestra uradni rok poroda? Moram pa priznati, da ubogi revici kar malce razumem. Saj je najbrž res hudo ležati tam toliko časa....

Uf, ura teče, nič ne reče. Se bo treba pripravit za ajanje. Mi smo "naštimani" na 21. uro, ko se začne mučenje na previjalni in priprava na spanje. Danes sem jaz na vrsti za uspavanje (se z možem menjavava), moj dragi pa gre v banko (semle gor na računalnik plačevat položnice, ker smo 18.)...

Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.8.2006 20:46:58   
Anonimen
zivjo

jz pa kot ponavad spet vprasanje?!user posted image

jz uporabljam za mojega sinka pampers plenice in sem zdaj naletela na to da kar pocijo in tisti gel frci vse uprek, a je mela katera tud te izkusnje?!
in katere plenice so take da ne bodo pokala, da ne bo vs tist gel karnaprej lezal vse povsot!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

l.p

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.8.2006 22:27:50   
doroteja23
EVAN VSENAJBOLJŠE IN DA TE BOSTA MAMI IN ATI FEJST UBOGALA!!!!!!!!!
user posted image

user posted image
user posted image

AMELI TUDI TEBI VSE NAJ NAJuser posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.8.2006 22:30:20   
doroteja23
Aja pa še to. Mi hrane ne miksamo, jo samo pretlačim, kljub tamu da še nima nobenega zobka.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
18.8.2006 22:43:10   
TVN
Jana, o kakšnem gelu ti to govoriš?! Mi uporabljamo Pampers Active Fit (za ponoči), podnevi pa Pampers Active Baby Special Edition (to so tiste, ki imajo slikico na obeh straneh in stretch robove). O kakem gelu ni ne duha ne sluha.

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2196
18.8.2006 22:58:12   
Pia67
Živjo!

Evi, z zamudo, ampak od srca, vse naj, naj... Pa tebi Nina prav tako.

Zdaj pa se bom kar lotila odgovorov in komentarjev:

Kinokija: če si le v evidenci(ker me še vedno niso pisno obvestil in nimam tega pildka s strani NM CSD, da je moje porodniške z včerajšnjim dnem konec) in še nimaš popolne vloge na zavodu, potem ne moreš bit zavarvan. Zato sem danes bila v Domžalah, da sem dvignila pogodbe za 6 let nazaj (jasno, ne hranim vseh) in popis plačk od aprila do septembra 2005. Najbrž pa to nobeno ne zanima. Hvala bogu, papirologije je toliko, da glava peče.
Kar se tiče Menine planine, Marijinega praznika tam ni bilo čutiti, je pa veter nosil musko z Velke planine(tam je cerkev Marije Snežne). Malin je bolj malo, več je bilo robid. Kar se tiče dolge vožnje pa to, do Kamniške Bistrice imam uro in deset minut vožnje, denar, ki ga imam, kljub situaciji, z veseljem odrinem za vožnjo, saj je to edino veselje, ki si ga privoščim. Če primerjam, imam do Mirne gore uro in pol, edini kucelj v okolici NM pa je Trška gora in Trdinov vrh. O tem kaj se splača in kaj ne, je po moje popolnoma brezpredmetno.

2ursae: JAZ ŠE VEDNO PEŠTAM (zame je pretlačenje hrane in in 1 miks na kratko enainisto) NEKATERO HRANO. Javno priznam in jo mislim kljub bližajočemu vrtcu še vedno miksati. Razlog? Vaš otrok ne prežveči večjih kosov in se le ti slabo prebavijo. Da to ni iz trte zvito, si oglejte kak dreki svojega srčka in odkrili boste, da se dotična stvar, ki je prišla z vaše žličke, vilčke, ni kaj dosti spremenila (pri nas je zmagovalec stročji fižol in zrnjeuser posted image ). Nina sicer npr. meso dobi v pramenih in ga odgrizne, prežveči kljub zobkom, pa dokaj malo. Speštam ji npr. obaro, govejo juho z rezanci, nasesekljam kak narastek, če riž ni ravno razkuhan, ga moram tudi mal "zmatrat" z vilicami. Saj je sama z rokami, zadnje čase tudi namaka žličko in si jo nosi v usta, ampak za nekatere stvari je pač potreben poseg.
Zelo je odvisno od tega kaj v bistvu dajete otroku, mehkejše zadeve ali skuhate sebi in hkrati še njemu. Tako, kakor jsi ti komentirala, Urša.
Zato si ne ženi k srcu, vsi bodo enkrat jedli po odraslo, eni prej, drugi kasneje. Če pa je v tem kazalec naprednega otročička, lahko napišem, da sva z Nino oduzad. Pa sem spet mal sarkastična.user posted image Ne me user posted image

SP ob enem letu: jaz se moram naročit, ker je Ninin pediater na dopustu. Predvidoma bo zadnji teden v avgustu. O blatu ne duha ne sluha. Bom morala poklicat, hvala za opozorilo, Tažana.

Uvajanje v vrtec: pri nas se začne s 1. 9. in nič prej. Zaželjeno je, da mam ni poleg, otroka pripelješ in ga pustiš. Okoli 28.8. pa imamo sestanek. Lahko pa Nino pripeljem do ograje, da kukava skozi in da se navadi novega okolja. Tako piše v navodilih. Simpatično.user posted image Me prav zanima kako bo šlo.

Janja: Pampersk ne uporabljam (oz. uporabljala sem jih nekoč davno , ko se porabila nek podarjeni paketek). Kupujem plenice v akcijijah, nobena dosedaj še ni počila(ker nobena ne vsebuje granul dehidrirane .... raje ne napišem česa), trenutno imam Mulerrjeve in so čist fajn (previjam 6-7x dnevno). Itak pa je o plenicah napisanega preveč na RR-ju, najbrž si imela smolo in dobila mal hecno serijo.

Mejte se,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 2197
   [Brisano sporočilo]
19.8.2006 9:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.8.2006 10:02:13   
2ursae
tery, saj valjda poznam ctrlC in ctrlP bližnjici, sam nje pomjaga (pri nas doma se kdaj zezamo iz ruščine user posted image ). A maš link za tele "happy birthday" in podobne luškanosti?

jana, jaz Pampersk še povoham ne, itak je bilo o njih ogromno negativnega napisanega. Mi uporabljamo Moltex plenice, sam se dobijo le v Mullerju, tko da, če ti je to od rok, probi s čim drugim. Mi smo en čas mel Fixies, pa so se kar obnesle.

mixanje: oh, saj se ne sekiram, sam včasih mi je mal hecn, ko vidim, da smo mal "za cajtom". Tko se navadiš na eno rutino, čas beži in preden se dobr zaveš, že vidiš, da te je čas povozil user posted image . Se bom potrudila poboljšat, sem pa tud jaz opazila, da moj mali marsikaj kar požre in sploh ne požveči. Kar se pa tiče blitve, pa saj se tud za nas kdaj mixa, tamalga si pa ne predstavljam, da bi tiste ogromne razkuhane liste po ustecih valjal. To je pa res nemogoče s čeljustkmi pogrizt. Itak naša deca meljakov še nimajo, sem pa sama že probala sam s sekalci kaj prežvečit in je user posted image  težko user posted image . Pri nas je pa to problem, da imava z možem ful rada vse al dente in kakšna razkuhana rižota ne pride vpoštev ... čeprav vidim, da bo kar morala user posted image .

Doroteja, nov avatar user posted image user posted image user posted image . Hip hip hura, super je. Jaz se moram tud potrudit. Evo, tud tle me je cajt povozu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.8.2006 15:04:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

tery, saj valjda poznam ctrlC in ctrlP bližnjici,

ermmm, mislila sem ctrlC in ctrlV user posted image . CtrlP je bližnjica za print ... se zgodi user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.