|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
23.8.2006 13:04:37   
kati*
2ursae - saj sem naredila to "potrdi" tudi na koncu ... celo večkrat user posted image

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
23.8.2006 13:41:00   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: kati*

2ursae - saj sem naredila to "potrdi" tudi na koncu ... celo večkrat user posted image

user posted image  pol pa ne vem ... a je 73x73 pixlov? Tuki se pa moje znanje konča ... bi mogoče Pia kaj vedela, al pa vpraš na forumu "o portalu"

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 17:32:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
23.8.2006 19:17:25   
ninocka
Mi smo meli dons delavce, so nama nardili stopnice. Sicere vse skupaj zdaj zgleda cudno, ker jih je treba se ometat in pobelt, pol bo pa ze leps. Tamalga mi je danes cuvala tasca user posted image user posted image in ga je peljala na sprehod, da sem jst lahko mal pospravla. Drugace je to nemogoce, ker se skoz obesa po meni, ce odprem pomivalca, da bi ven zlozila posodo, se on ven mece stvari (ni lih najbolj priporocljivo za kroznike baje user posted image ), vlece me za sesalec...
No mi je ratal kuhno pospravt, zlozit perilo, obesit perilo, od Evija cunje pospravt iz potovalke (ja, sej vem, da sem grozna, ker nisem takoj razpakirala...).

Drugac se pa Evi tud ze ful spusca, uceri je naredil svoj PRVI KORAK user posted image user posted image user posted image , in sicer od kavca do mize. Je bla miza lih tolk oddaljena, da se je mogu spustit, narest korak in potem prijet za mizo. Ce pozabi, da stoji sam, brez opore, tud ze lepo stoji in pocepne in se tud dvigne. Ko se pa spomne, se pa takoj na rit vrze.
Me je pa danes ful prestrasu - sem misnla, da je pojedel moj lak za nohte. Ko sva se zjutraj hranla, sem mela na polici lak in ga je videl in sem mu ga dala za drzat med hranjenjem (da je vsaj usta odpiral). Ko sem ga vzela ven iz stolcka, sem pa pozabila, da ga se zmeraj drzi v rokah. Jst sem cistla kuhnjo, Evi se je igral in naenkrat zavoham lak. Pa ful razmisljam, kako to, da stenge lakirajo, ce so rekli, da jih ne bodo. Pol pa se mal voham tist lak in mi ma tak ful cuden vonj, nic industrijski. In mi posteka, da je to moj lak! Vsa panicna se obrnem in se Evi cist skrusen (dobesedno kot polizan cucek) prplazi do mene, me tko cudno gleda in usta skup drzi. Jst ga dvignem, ga povoham okrog ust in ni nic po laku smrdel in mu vseen panicno izpiram usta. Pol koncno ugotovim, da ga ni pojedel in grem gledat kja zaboga je blo. In tuki pridejo na plano moje CSI sposobnosti user posted image user posted image user posted image   - Evi se je igral z lakom in ga je vleku po tleh (kar trenutno pocne skor z vsako stvarjo, zadnjic je npr. v vsaki roki drzal eno skatlo Jaffa keksov in z njimi drsal po hodniku) - to sem ugotovila na podlagi sledi na ploscicah. Ker je ocitno prvec mocno pritiskal, se je lak zlomil in razlil  - dokaz: polomljena flaska in razlit lak po ploscicah. Ker se je ustrasu, je pa potem zato tko ponizno do mene prsu. Hvalabogu, da ni blo nc, ker drugac sploh ne vem kaj bi nardila user posted image

Tery, sam da je Nik OK. Mene bi kap, da bi mi sred noci tko iz pojstlce ven padu. Pa ko niti ne pomislis na to...

Ceveljcki - jst sem mu jih do zdaj kupovala v H&M, take ki imajo gumjast podplat. Je lih za RD dobil ene, ful lustne. Bomo pa pocasi sli v nabavko "pravih" cevljev.

Kahlica - jst sem misnla, da bomo ze letos probali ga kaj dat nanjo, pa mi je svakinja rekla, naj ne kupujem kahle, ker ma ona eno (novo, jo je kupila hcerki, pa ni bla prave barve in je pol za Evija), ampak v 2 mesecih se ni priromala do nas. Bom sla vseen kupit sama eno, pa ga bom zdej probla obcasno posadit nanjo. Mene je baje mami ze pr 8 mesecih gor dajala.

Zobki - jst sem mu zdej kupila pravo zobno scetko (prej je mel uno gumjasto). Spodi se pusti, da ga mal scetkam, zgori pa ne. Se pa zraven ful smeji. Tko da mu dam pol v roke krtacko in da jo se on mal pogrizlja. Cistimo, ko se spomnemo in ko je pri volji. Na silo mu itak ne mors.

Pia - vem, da je ze pozno in da samo pogrevam stvari, amopak NIKAKOR NISI SLABA MAMA NINI. Naj ti nikol vec ne pada na pamet kaj takega, unga vikend fotra pa sam butn nekam, ker drugac ga pridem jst!
Jst vedno pravim: slab stars se ne bo nikoli vprasal, a je dober/slab stars svojemu otroku, ker ga boli k**** za to. Dober stars vedno dvomi o sebi, kar ga dela se boljsega!

Ostalih vprasanj se pa ne spomnem, sorry.

Jst sem tud za srecanje, mi je vseeno kdaj in sem za to, da se dobimo bolj popoldne, se za sluzbariceuser posted image
Men se zmeri niso poslali odlocbe o podaljsnju porodniske, potekla mi je pa v ponedeljek. Ne vem, a majo tolk dela, al kaj?

A ste ze oddale vloge za otroski dodatek? Ne pozabit, mate samo se par dni casa!!

Jst sem danes dobila bon za BC v vrednosti 3000. Sploh mi ni jasno, da bi nakupli za tolk dnarja, se mi zdi, da so mal pomutili in je to se od takrat, ko tega bona nisem dobila.

Moram se to povedat: Evan je danes sam jedel  makarone z omako. Dala sem mu mal makaronckov in meseka v posodico, v roko novo vilcko in sem ga pustila da papa. Zgledal je pa nekak takole - z vilco je vse makarone zbezal iz posode, mislim da se je po nesreci na vilco napicu eden. Potem je spustu vilco iz rok in zacel makarone prijemat z rokami in jih tlact v usta. Ko je odpru pest, da bi dal makaron v usta, mu je padu iz roke na stolcek. Potem ga je neki casa iskal, obupal in vzel druzga. Tisti makaroni, ki so prisli do ust, so po 2 sekundah bli izpljuvani, ogledani in ponovno dani v usta, potem pa se enkrat izpljuneni. Mesek je letel po kuhnji, na koncu ga je pojedel macek. Evan je pojedel 3 makarone, umazal hlace, bodi, stolcek (na frisno pomit), sebe do las in se ves zadovoljen smejal. Za finale je obrnil posodico, da ja slucajno ni kaj v njej ostalo. user posted image user posted image user posted image
Tolk o samostojnem hranjenju.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.8.2006 19:22:27   
ameli
Samo na brzino: V Grazu imajo specializirano trgovino Naturino. Tam otročku nogico zmerijo, preverijo obliko stopala,.... in na podlagi tega predlagajo čevlje, ki malčku najbolj odgovarjajo. Svetovanje pa je brezplačno.Če bo kera kaj lutala tam, se splača.

Aja, da se še malo pohvalim: Mark zna žvižgat (brez piščalke). Očitno je žvižgalski talentuser posted image user posted image user posted image .

lp
v

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 20:10:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
23.8.2006 20:41:35   
2ursae
no, da poročam o čevljih: bili smo v Chiccotu, v Gali (CP nasproti Intaršpara, tam, kjer manikirajo nohte), kjer smo se sam obrnili, ker tam menda že 1 leto ne prodajajo več Naturina (kljub temu, da na njihovi spletni strani piše, da to firmo imajo user posted image ) in v Cicibanu. Ciciban definnitivno ne bo, ker je podplat čevlja trd kot pri gojzerjih, Chiccotovi čeveljci so mi pa fajn všeč - trda vpetnica in prepogib na podplatku, tak, kjer pridejo prstne blazinice. Mam rezervirano do jutri, da še mal premeljem. Stane pa 8 jurjev, sam kaj čmo.
Aja, številko nožice ima Anže 20.

Kati, plis, plis, povej, kje majo naturino v Šparu na Viču, greva z malim jutri tja pogledat. Upam, da boš danes zvečer kaj na netu, da boš tole videla user posted image . Pa ne vem, kaj sem se zdaj tako navila za ta Naturino. V Graz pa upam, da bomo šli jeseni in takrat nam ta specializirana trgovina ne uide user posted image .

Ameli, user posted image  za Marka in žvižganje user posted image

Ninočka, jaz tud tamalga še nisem zapila, niti moj ga ni ... pa bi ga on moral, je to bolj moška domena, sam kaj, ko ne pije user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Evija in njegove peš podvige.

V ponedeljek nama ful ustreza ... celo tako zelo, da prideva, tud če nobene druge ne bo user posted image

Nekaj bi vprašala, pa čeprav bom spet izpadla ful komplikator user posted image : ko greste ven, npr kam v gostilno, v park ... a pustite deco, da hlačajo po vseh štirih tam po okolici? Če je po tleh trava, beton, skratka bolj umazano, jih pustite?

bom zaključila, moj ima delo,
Nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2232
23.8.2006 21:13:34   
benika
Tery, sorčiuser posted image , sej te res nisem mela namena prestrašit, ampak vsaj pri nas je tko, da imamo precej štorastega in kaskaderskega otroka. Upam, da bo Nik imel čimmanj takšnih podvigov.

EVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 1. korak. Še kakšen teden ali dva, pa bo mami letala za tabouser posted image

2ursae, pponavadi v gostilni ali v večji množici ljudi najrajš vidim, če Beni lepo čiča v vozičku in se ne pritožuje, kaj pa je zadnje čase vse prej kot lahko. nekako mi ni, da bi mi puzal po gostilni al kaki barski terasi.

Čevlje smo zadnjič kupili v eni štacuni pri Kranju. Je privat čevljarstvo, imajo tko luštkane male čeveljčke, so ortopedske in neprimerno cenejše kot Cicibanove. Tako sva mu nabavila ene zimske čeveljčke in ene prehodne športne batke. Št. noge-22 (jap, imamo doma bigfootauser posted image ).

Za ponedeljek sem takoj za. Res upam, da se nam rata dobit, preden vse pocepamo po delovnih mestih.

lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 21:22:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
23.8.2006 21:23:21   
teta beta
Čer!

Ena izgubljena duša tukaj! Saj ne vem, če ste me kaj pogrešile, bom šla za nazaj brat user posted image . No, resno, nekaj si preurejava stanovanje in imava odklopljen računalnik, doma pa nisem nič kaj bila oz. sva bila samo skupaj, ker jaz nimam avta. Aja, nimam avta, ker smo imeli prejšnji ponedeljek prometno nesrečo in je moj lepi dragi golf vzel slovo user posted image . Ena punca se nam je zabila v rit, ker ni mogla bremzat, ker je imela strgan predpražnik in se ji zahaklal pod bremzo ali bremza pod tepih ali tako nekako, v glavnem, odneslo nas je daleč naprej (sicer smo zavijali levo), moj avto je totalka, ni pa bilo nikomur nič hujšega razen bolčin v vratu in hrbtenici. Daša je ok, malo se je ustrašila, ampak se je kmalu pomirila.

To je menda to, grem malo nazaj pogledat, kaj se je pa vam dogajalo. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
23.8.2006 22:56:15   
ninocka
Ojoj, teta beta, sam da ste vsi OK!

Jst sem te pogresala, sem hotla ze parkrat vprasat kje si, pa tej polovicki mozganske celice manjka spominski del user posted image

Plazenje po gostilni - jst tud najraj vidim, da se ne plazi, ampak ne uspeva. V vozicku noce bit, se kar dviguje in rita, tko da ga pol dam na tla al pa zlo hitro odsibamo. Ze doooool, doooooolg, dooooolg casa nismo spili kavice v miru user posted image Tud jst komi cakam, da shodi, ker njegove hlace od tega plazenja so ze vse znucane user posted image

Sem se spomnla se enga vprasanja - stopnice - sej mogoce sem to ze napisala, ampak se ne spomnem. eEan ze ful pleza po njih navzgor. V Crni sploh nismo smeli met vhodnih vrat odprtih, ker se je takoj zapodil na stenge in je pol plezal po njih cist do podstresja. Do tja jih je pa (mislim da) 3 x 7. Sej pr tazadnjih je bil ze kar zmatran, si ga mogu ful pazit, ker ga je mal spodneslo. Navzdol smo sli pa tko, da sem ga nesla al pa drzala in je kao hodu, sam se je bolj spuscal in poskakoval. S pojstle, kavca itak ze kaksen mesec sam spleza dol, obrne se na trebuh in se pol k ena kacica ritensko pomika do roba in se spusti na nogice. Dons me je pa ful presenetu - jst sem sedela na kavcu in studirala reklame, on se je pa pr drugmu kavcu drzal in hodu ob njem. Ko sem pogledala gor ga pa vidim, kako  neki maha z rokami in se premika, pol se pa prime za moj kavc. Ko nisem gledala, je prehodu tisto pot med kavci, ne vem pa kolk korakov je naredil. POtem pa stoji pr meni, jst spet berem tiste reklame in pogledam gor (to je blo v parih sekundah) in je mali lepo splezal na kavc, se usedu zraven mene in se zacel smejat. Mislim...user posted image

Tery, teb sem se hotla neki povedat, pa sem pozabila...pa drugic user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
23.8.2006 22:57:40   
doroteja23
Večer!

Midve sma danes meli po dolgem času fizioterapijo. In spet boma ostale brez fizioterapevtke, no novo dobima. Ker je tudi ta noseča. Ja vse so začele načrtovst zdaj ko sma midve pri njih. No tak da bomo spet rabli nekaj časa da se navadimo na novo. Pa še to, Alina se še ne plazi ker je premehka v medenici. Je pa že pripravlena, no malo pa je tud lena. Pojma nimam po kom ma touser posted image user posted image user posted image
Sem pa jo danes vprašala za čeveljčke in mi je rekla naj jih še ne kupujem. Za zdaj jeseni ko je že bolj hladno ji naj rajši kupim ene bolj tople mehke čeveljčke, drugače pa naj bo bosa. Tak da mi bomo z čevlji počakali. Ko pa bo tak daleč da bo začela hodit pa bomo šli po njih.

Ameli user posted image user posted image za žvižganje. Kdaj pa kavica? Jaz bi šla. Pa ti?

Ninočka jaz sploh ne  pijem. No včasih kak kozarec. Pijana pa še nisem bla. Moj pa je Alino fuuuuuulllllllll zapil. Tak je zapil da mu je blo full slabo in je tak bruhal, da so misli da bo umrl. Drugi dan sploh k nama v bolnico ni mogo prit. 

No to bo vse za danes. Lepo noč in velikuser posted image  vašim sončkom.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 2237
24.8.2006 0:14:30   
kati*
teta beta sam da ste vsi celi !!

uspel mi je avatar user posted image - kako bedno, pozabila sem na še en "uporabi" kliknit.

spet bluzim ponoči user posted image . Sem zdaj v nulo spucala stanovanje po beljenju (še ko sva z Bojanom sama belila, ni bilo tako umazano user posted image ). Še parket nam pridejo zrihtat v sobici in drug teden se seliva v svojo spalnico user posted image .

še to - v Šparu na Viču sem naletela na eno trgovino z otroškimi oblekicami in majo ful lepe stvari. Dobrodošla sprememba po H&Mu in BC. Sicer so kar dragi, a imajo zelooo lepe stvari.

A potem velja za ponedeljek ob 12ih. Kje pa? Kolosej?

< Sporočilo je popravil kati* -- 24.8.2006 0:22:05 >

lp, K

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
24.8.2006 11:40:29   
kati*
2ursae joj sem šele zdaj ugotovila, da me sprašuješ kje je Naturino - če že ni prepozno. V centru je ena trgovina s čevlji (mislim, da edina) nasproti banke in notri imajo oddelek Naturino

se opravičujem še enkrat, a dostikrat mi ne uspe vsega prebrat pol pa mal zgrešim meni namenjena vprašanja user posted image .

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
24.8.2006 13:30:05   
2ursae
kati, žal si prepozna, sem ravno prišla domov s Chicco čeveljčki. Pa sem bila še do zadnjega nekako neodločena, a sploh čm že kupit čeveljčke, pol mi je pa prodajalka razložila, da drug teden pride nova roba in da so ti čeveljčki v bistvu za 40% off in da je sicerjšna cena okoli 15 jurjev, sem jih pa kar vzela user posted image .
Tko da, kati, sem te mislila zdaj mal okregat, ker mojega lepo označenega in v oči bodečega vprašanja nisi šmirglala, ampak naj ti bo user posted image , sem s svojim nakupom zadovoljna, pa itak ne bi hodila v center, grem tja ful malokrat, ker je kar logistični problem, kje parkirat. Po navadi so frej taki mali placi, jaz pa tele svoje ladje še ne obvladam tolk dobro, da bi jo glih kamorkoli stlačila user posted image .

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
24.8.2006 15:38:12   
ameli
Dototeja javi kdaj bi ti pasala user posted image  . Jaz imam samo še drugi teden čas (do četrtka), ker potem začnem delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Javi, ker zaj se pa že res dolgo bašema na toto kavo!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
24.8.2006 15:45:52   
kati*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kati, da je sicerjšna cena okoli 15 jurjev, sem jih pa kar vzela user posted image .
Tko da, kati, sem te mislila zdaj mal okregat, ker mojega lepo označenega in v oči bodečega vprašanja nisi šmirglala,

madona 15kSIT za otroške čevlje, ki jih prerase v 1/2 leta je pa OGROMNO .... pa še enkrat SORY - se ti odkupim v ponedeljek user posted image , če se dobimo

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
   [Brisano sporočilo]
24.8.2006 18:32:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
24.8.2006 19:36:12   
ninocka
Jst sem bla dons spet brez Evija - tasca mi ga je spet odpeljala na sprehod, da sem lahko pospravljala. Neverjetno, kolk lahko pospravis, ce nimas otroka pr seb user posted image . V glavnem sem razpakirala 2 potovalki, pospravla Evijevo previjalno in se mal sobe (ostalo me se caka), oprala  6 strojev perila, mal manj obesla (sem ugotovila, da nimam kam obesat in da prevec perem). Kje je se vse likanje user posted image user posted image . Na sreco mi je vceraj tasca odnesla eno kosaro, da bo vmes, ko bo kuhala marmelado, se men mal zlikala. Je dons hotla odnest se perilo za prat, pa sem rekla, da ne, da to bom pa res sama nardila. V soboto in nedeljo bo Evi verjetno v celodnevnem varstvu pri njej, ker morva midva stenge dokoncat, pa Eviju lucko zmontirat, pa obesalnik, pa do konca pospravt in ga preselit v njegovo sobo. Mislim, da je zdej pa ze RES SKRAJNI CAS (ja, sej vem, da to govorim ze od 6 mesca naprej...).
Sploh si ne predstavljam, kako bo, ko ga cel dan ne bo doma user posted image user posted image

Zdej pa najprej, da vas nekja vprasam, preden pozabim:
1. Kako strizete nohtke? A mate kaj problemov al nic? Jst mu jih nikakor ne morem postrizt, ful lovim trenutke, da je vsaj mal pri miru, da mu odscipnem noht ali dva. Pol mu pa se 2 dveh dneh tolk zrastejo, da se pol itak vsak dan matram s tem strizenjem...
2. Za tiste s fantki: a se vlecete kozco? jst je Eviju ne morem vec, ker ima premehek lulcek. Ce mu slucajno "stoji", mi rata dol potegnt, ampak je ful slabs kot je blo.

Tery, se zmer se nisme spomnla kaj sem hotla povedat. Mogoce to (nisem pa 100%) - KO SI NAPISALa, DA niK FUL LAUFA ZA PORIVALCKOM/POGANJALCKOM  (ups, crke) - Evi je tud od zacetka ful laufal oz. kr po kolenih dirjal z njim. Sem pogruntala, da zato, ker ni mel ravnotezja, je vso tezo prenesl na porivalcka in ker je ful lahek, je tisto samo drvelo naprej. Zato je tud dirjal po kolenih, ker se ni mogu dvignt zarad prenosa teze. Zadnjih par dni pa opazam, da cist lepo pocasi hodi za njim, se lepo tud dvigne (no vcasih mu tud ne rata), je pa tud bolj stabilen v ravnotezju in samostojnemu stanju. Ne vem, mogoce se pa tud motim, ampak mislim, da zato tolk "divjajo" od zacetka.

Me je pa se neki zbodlo v oci par strani nazaj, pa vedno pozabim:

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Tažana - kakšno kahlico . jaz pred naslednjim poletjem ziher še ne bom začela, pa tudi takrat je bolj vprašljivo, saj niti 2 leti ne bo star. Sploh pa, če bom ravno takrat imela še enga , se mi pa sploh ne bo dal zezat.

A ste se odlocili se za enega? A bova spet skupi na porodniski?user posted image user posted image Upam sam, da mi (nama) cimprej rata. Mene ze tolk mece to, res komi cakam, da mi trebuscek zacne spet rast. Sploh pa zdej, ko je se Anja noseca, mam pa itak se 100x bolj velke skomine user posted image

Evo, jst zakljucujem za danes, moj ma spet igrce, jst grem pa likat kupe in kupe in kupe in kupe in kupe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opranga perila. Matr, kaj mi je blo, da sem tolk prala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2244
24.8.2006 21:21:46   
teta beta
hojla!

Uboga Ninočka, upam, da ti bo šlo likanje hitro od rok, vem, kako je to ko se ti nabere.

Sem že pozabila, kaj vse ste obdelale na teh straneh za nazaj in kaj sem hotela pokomentirat, zato samo par stvari, kar se jih spomnim.

-pasiranje hrane; že dolgo ne več, to sem delala samo na začetku. Določenih stvari sploh nikoli nisem miksala, npr. riž ali makarone (kuham polžke). Mislim, da je hrana čisto lepo prežvečena in prebavljena, v kakcu ostane samo tu in tam kak večji kos. Korenček iz juhe dobi v usta recimo velik košček, v kakcu je kot bi bil nariban, rezancev sploh ni.

- čeveljčki; o tem sem tako že pisala in podala svoje mnenje, videle ste jih pa tudi že user posted image . Smo pa mi kar velikokrat v Grazu in mi zato hitro povejte, kaj je tako fajnega v teh čeveljcih naturino in zakaj so boljši. Bomo mogoče šli kdaj pogledat, zdaj sem pa prvič slišala za njih.

- govorjenje; naša daša obvlada ata, mama (oboje se mi zdi da nespecifično), aka, aja, eja, gaga, dada ipd. In brrrrrrrrrrrr, ko vozi avto.

- bolezen; daša je imela ta vikend malo vročine, ampak samo zvečer, predvsem vroče čelo, od nedelje ali ponedeljka pa ima tudi pikice po teselsu. Ampak to so take zelo neizrazite pikice, bledo rdeče, zdaj že počasi izginevajo. Ko sem brala vaše poste, sem pomislila na 6. bolezen, a je možno? Prej sem mislila na kakšno alergijo ali pa od prahu in cementa/mivke/gipsa, ki ga je najbrž kaj dala v usta, ko delava doma. Zadnja dva tri dni pa tudi malo kašlja (vročine nima) in sem ji danes dala sinecod kapljice.

- imamo že 4 zobke, ven pa sili še peti, zgoraj desno. Kako se gledajo zobje - a je desno na moji desni ali na njeni? Najbrž na njeni, jaz sem vedno to tako štela. Ali pač?!

- rojstvo in pitje; moj je Dašo seveda zapil in tudi moral častit, med svojimi kolegi je namreč prvi z naraščajem. Jaz je nisem in tudi ne vem, če jo bom, ker mi sloph ne paše pit. Gremo na kak rojstni dan ali na kako kosilo, vam povem, da komaj spijem tist kozarec vina za nazdravit ali pa ga sploh ne. Zadnjič sem na rojstnem dnevu od kolega naročila smajla, s težavo sem ga spila, mi je šlo bolj gor kot dol. Pa tudi jaz sem včasih prežurala vse noči user posted image . Mogoče pa tudi to mine, če prej ne, ko bodo otroci zrasli user posted image .
2ursae, kati in doroteja, user posted image  za nove avatarje! Jaz se ga tudi moram lotiti. Doroteja, a je ta posteljnina iz Ikee? Midva sva bila zadnjič tam in sva kupila glih tako ali pa ful podobno. Oh, ja Ikea, tam pa res lahko pustiš kar nekaj dinarčkov.

2ursae, a ti že imaš menzes ali sem jaz še edina brez? Pa saj ne, da jo tako pogrešam, ampak bom začela malo razmišljat, če ni kaj narobe.

Jutri imam pregled in grem oddat papirje na CSD, nato pa pride ati po naju. Ne vem točno, kdaj bova midva spet imela priklopljen računalnik, upam, da kmalu, da bom spet malo bolj ažurno sodelovala. Lp!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
24.8.2006 22:25:20   
kati*
tery kako si učila, da bo gre dol s kavča - z nogicami naprej, obrnjen na trebuščkek?

ninocka
mi nimamo zaenkrat težav s striženjemnohtov - sicer najbolj pusti v banji med kopanjem in ponavadi mu dam kaj v drugo roko, da mi ne sega pod škarje. Kožica pa pol, ko enkrat gre nazaj (ko ni več nič zlepljena) gre tudi pri mehkem luliju. Mi to naredimo po/pri vsakem kopanju.

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Evo, jst zakljucujem za danes, moj ma spet igrce, jst grem pa likat kupe in kupe in kupe in kupe in kupe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opranga perila. Matr, kaj mi je blo, da sem tolk prala user posted image

user posted image jaz sem tud dons oprala 5 žeht in imam en OGROMEN kup za zlikat. Po mojem bom zlikala glih do naslednje žehte user posted image . Zadnjič sem že resno razišljala o likarici - kolk to stane?

sva pa midva oba zapila Lukata za Novo leto - ko sva si ga zaželela in ta želja se nama je uresničila zelo hitro user posted image

teta beta jaz sem čist slušajno kupila te čevejce, ker sem naletela nanje in sem pol šele vna RR brala, da so fajn. Pa res niso bili dragi, tako da sem kupila kar dva para. Možna je 6. bolezen (sploh zaradi naših bolnikov, je to najverjetneje), a je dobro stopit do pediatra, da to potrdi in izključi škrlatinko ali ošpice, kjer so podobni simptomi in izpuščaji.

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.8.2006 10:07:46   
2ursae
teta beta, mi smo imeli zelo podobno situacijo - vročinca okoli 37'5 v soboto popoldne in v nedeljo dopoldne, pol pa pikice in nato še kašelj. P je rekel, da 6. bolezen ni, ker je vročina prenizka in je premalo časa trajala, da pa kažejo pikice na virusno obolenje in sva, ker so bila pljuča čista, dobila najprej sirup proti kašlju in ker ni bilo nič boljše, sva čez pr dni prišla nazaj. Takrat pa je bilo slišati, da pljučka niso čist čista in je dobil mal antibiotikov. Ker je pa še kar kašljal tudi potem, ko sva jih nehala jemat, sva šla spet k P, ki je rekel, da je Anže zdrav user posted image  in da naj, če bo še kašljal, prideva čez 1 teden (to bo v pon.), ker razsaja ena manjša epidemija oslovskega kašlja in bo malemu vzel kri in preveril, kaj je na stvari.
Aha, pa še to - jaz sem ga zato takoj k P vlekla, ker sem sama imela pred kratkim bronhitis in sem se ustrašila, da ni mali preko dojenja mogoče kaj faal od mene.
Jaz imam menstro že 3 mesece user posted image .
Zobe jaz gledam po zobarsko user posted image : z njegovega vidika.
Ej, v čem je keč teh Naturino čevljev, tudi sama ne vem, ker še nisem uspela prit do njih user posted image , sem pa slišala pohvale, da so lepo mehki in se nožica lahko dobro razvija.

Ninočka, z striženjem nohtkov ni problema, s kožico na lulčku tud ne, jo povlečem 1x tedensko po kopanju.
Pa dobr, ženska, kaj pa maš ti tolk za peglat? Pri nas sploh ne peglamo (upam, da se ne vidi user posted image ). Z možem si na hitr speglava tist, kar bova oblekla tik preden oblečeva, tamal je pa itak takoj čist pomendran. Je pa res, da je mož računalničar in nosi kavbojke, majco in pulover, jaz si pa zlikam zvečer tisto, kar bom imela za službo naslednji dan ... če se še prav spomnim, da sem tako delala.
A vi2 sta že začela delat novega user posted image ? Po mojem naju bosta prehitela, ker mi2 še par msecev ne bova... kar pomeni, da naslednje poletje dojenčka še ne bom imela ... ja, sem se mal ukalkulirala pri tej kahli user posted image .

Mejte se

teta beta, nič nisi omenila: a prideš v ponedeljek?
Pa delovne mame: kinokija in katja - bo šlo?
Ti jana pa itak maš da prideta.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.8.2006 15:18:07   
teta beta
2ursae, mogoče nisi dobro prebrala; jaz sem brez avta!!! user posted image user posted image  prav hendikepirano se počutim. Ne vem še, kdaj dobim novega in kakega, najbrž nekaj samo za začasno in bomo potem jeseni kupili kaj boljšega. Tako da, fajn se imejte na kavi, sicer pa bom danes še ziher z vami, sva se glihkar z mojim menila, da pride šele jutri po naju.

aja, še nohtki - večinoma jih striže ati, ker meni ne da miru.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.8.2006 19:21:15   
ninocka
Vceraj sem likala od 8 -11h. Vmes sem pogledala en film s Kevinom Costnerjem (neki o Kennedyju in enih raketah, ki so jih meli Rusi na Kubi) in del Ivane Orleanske. Sem nasla na eni videokaseti, sem si posnela ze bogvekdaj, ampak ni blo nc druzga po TVju, pol sem pa to gledala.
Dons sem oprala se 2 zehti, vec pa nisem mogla, ker sem zapovnla vsa stojala, kar jih imam.
Evan gre jutri v varstvo k tasci za cel dan, midva pa bova mela delovno akcijo. Me kr mal stiska, ko bom cel dan brez njega user posted image user posted image user posted image , sam drugac ne gre. Pa mogoce bova sla se na eno kavico v miru, k je res nisva mela ze dolg, dolg casa.

Likanje - jst tud najraj ne bi likala, pa mi moj tolk tezi in se ful sekira, ce gre z nezlikano majco v sluzbo (da je pa stara, razvlecena in strgana ga pa ne moti user posted image - moskiuser posted image ). Sej itak ze ful stvari v osnovi ne likam - posteljnine, brisac, gat, stumfov (eni likajo tud to user posted image ), Evanovih tetra plenic, pizam, Samotovih majc za spat...
Ampak se zmeri ostane dost stvari - njegove majce, ker si oblece vsak dan novo za v sluzbo in nova za doma in vsak 3 dan mu jst vrzem uno za spat prat. Pa valda moje stvari, ker mam zdej lih vsako stvar 1x obleceno, ko me Evi tolk paca... Na sreco men dost tud tasca zlika, pa sej ko enkrat zacnem ni krize...sam pripravt se do tegauser posted image
Jst sem 1x sprasevala kolk stane 1 ura likanja in baje da so po 1000 SIT. Sem razmisljala, da raj dam eni 5 jurjev, pa da mi zlika tist kup, pa se jst ne sekiram, pa me moj ne sekira, pa se koristno porabim cajt za kaj dreugega (magar za lezanje in v luft gledanje user posted image - resno: recimo za kaksen sprehod z Evijem). Sem zadnjic tasco vprasala kolk racuna za likanje, pa me je sam cudno pogledal. Sam jst bi ji res placala, da ne bi mela take slabe vesti, da mi ona lika...user posted image

Bebica - mi nic ne delamo, mi samo uzivamo user posted image user posted image Ce pa se beba pride, pa tud prav oz. jo bomo prav veseli. A je kera razmisljala, kaj bi blo, ce pa v drugo zanosi z dvojcki al pa trojcki? Mene bi po moje kap, ze zdej sem mela skoz tak obcutek, da se za Evijem se en skriva, ko sem mela tak trebuhuser posted image . Si sploh ne predstavljam, da bi mela dvojcke al pa celo kaj vec. Vsaka cast tem mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh pa, ko sem brala na enmu forumu (mislim da nedonosencki), ko je mela ena ze 3 od prej, zdej ma pa se dvojcka. Res, kapo dol zenski user posted image user posted image user posted image user posted image
2ursae zakaj si se pa zakalkulirala - sej ce rodis avgusta, bo se zmer poletje, ma se septembra bo user posted image user posted image

Zdej grem pa mal pomagat lubiju kuhno pucat, Evi je naredu totalni raztur, in glede na to, da ze spi, lahko zdej kaj nardimo.

Pa se to - njegova hoja - danes se je kr ene parkrat sprehodil (t.j. naredil 2-3 korake) od mene do mojga in spet nazaj. Se mu je zdelo ful fino in se je ful smejal, pol je pa od vsega navdusenja zacel tolk hitet, da sploh ni vec hodil od enega do druzga, ampak se je kr vrgu user posted image user posted image user posted image Je pa tolk smesen, ko en pijancek se maje, kril pa z rokami ko ena raburjena gospodinja user posted image user posted image

Uzivajte,

Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.8.2006 19:22:10   
ninocka
Ce se nisem povedala user posted image - se strinjam s ponedeljkom in prideva.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.