ninocka
|
Mi smo meli dons delavce, so nama nardili stopnice. Sicere vse skupaj zdaj zgleda cudno, ker jih je treba se ometat in pobelt, pol bo pa ze leps. Tamalga mi je danes cuvala tasca in ga je peljala na sprehod, da sem jst lahko mal pospravla. Drugace je to nemogoce, ker se skoz obesa po meni, ce odprem pomivalca, da bi ven zlozila posodo, se on ven mece stvari (ni lih najbolj priporocljivo za kroznike baje ), vlece me za sesalec... No mi je ratal kuhno pospravt, zlozit perilo, obesit perilo, od Evija cunje pospravt iz potovalke (ja, sej vem, da sem grozna, ker nisem takoj razpakirala...). Drugac se pa Evi tud ze ful spusca, uceri je naredil svoj PRVI KORAK , in sicer od kavca do mize. Je bla miza lih tolk oddaljena, da se je mogu spustit, narest korak in potem prijet za mizo. Ce pozabi, da stoji sam, brez opore, tud ze lepo stoji in pocepne in se tud dvigne. Ko se pa spomne, se pa takoj na rit vrze. Me je pa danes ful prestrasu - sem misnla, da je pojedel moj lak za nohte. Ko sva se zjutraj hranla, sem mela na polici lak in ga je videl in sem mu ga dala za drzat med hranjenjem (da je vsaj usta odpiral). Ko sem ga vzela ven iz stolcka, sem pa pozabila, da ga se zmeraj drzi v rokah. Jst sem cistla kuhnjo, Evi se je igral in naenkrat zavoham lak. Pa ful razmisljam, kako to, da stenge lakirajo, ce so rekli, da jih ne bodo. Pol pa se mal voham tist lak in mi ma tak ful cuden vonj, nic industrijski. In mi posteka, da je to moj lak! Vsa panicna se obrnem in se Evi cist skrusen (dobesedno kot polizan cucek) prplazi do mene, me tko cudno gleda in usta skup drzi. Jst ga dvignem, ga povoham okrog ust in ni nic po laku smrdel in mu vseen panicno izpiram usta. Pol koncno ugotovim, da ga ni pojedel in grem gledat kja zaboga je blo. In tuki pridejo na plano moje CSI sposobnosti - Evi se je igral z lakom in ga je vleku po tleh (kar trenutno pocne skor z vsako stvarjo, zadnjic je npr. v vsaki roki drzal eno skatlo Jaffa keksov in z njimi drsal po hodniku) - to sem ugotovila na podlagi sledi na ploscicah. Ker je ocitno prvec mocno pritiskal, se je lak zlomil in razlil - dokaz: polomljena flaska in razlit lak po ploscicah. Ker se je ustrasu, je pa potem zato tko ponizno do mene prsu. Hvalabogu, da ni blo nc, ker drugac sploh ne vem kaj bi nardila Tery, sam da je Nik OK. Mene bi kap, da bi mi sred noci tko iz pojstlce ven padu. Pa ko niti ne pomislis na to... Ceveljcki - jst sem mu jih do zdaj kupovala v H&M, take ki imajo gumjast podplat. Je lih za RD dobil ene, ful lustne. Bomo pa pocasi sli v nabavko "pravih" cevljev. Kahlica - jst sem misnla, da bomo ze letos probali ga kaj dat nanjo, pa mi je svakinja rekla, naj ne kupujem kahle, ker ma ona eno (novo, jo je kupila hcerki, pa ni bla prave barve in je pol za Evija), ampak v 2 mesecih se ni priromala do nas. Bom sla vseen kupit sama eno, pa ga bom zdej probla obcasno posadit nanjo. Mene je baje mami ze pr 8 mesecih gor dajala. Zobki - jst sem mu zdej kupila pravo zobno scetko (prej je mel uno gumjasto). Spodi se pusti, da ga mal scetkam, zgori pa ne. Se pa zraven ful smeji. Tko da mu dam pol v roke krtacko in da jo se on mal pogrizlja. Cistimo, ko se spomnemo in ko je pri volji. Na silo mu itak ne mors. Pia - vem, da je ze pozno in da samo pogrevam stvari, amopak NIKAKOR NISI SLABA MAMA NINI. Naj ti nikol vec ne pada na pamet kaj takega, unga vikend fotra pa sam butn nekam, ker drugac ga pridem jst! Jst vedno pravim: slab stars se ne bo nikoli vprasal, a je dober/slab stars svojemu otroku, ker ga boli k**** za to. Dober stars vedno dvomi o sebi, kar ga dela se boljsega! Ostalih vprasanj se pa ne spomnem, sorry. Jst sem tud za srecanje, mi je vseeno kdaj in sem za to, da se dobimo bolj popoldne, se za sluzbarice Men se zmeri niso poslali odlocbe o podaljsnju porodniske, potekla mi je pa v ponedeljek. Ne vem, a majo tolk dela, al kaj? A ste ze oddale vloge za otroski dodatek? Ne pozabit, mate samo se par dni casa!! Jst sem danes dobila bon za BC v vrednosti 3000. Sploh mi ni jasno, da bi nakupli za tolk dnarja, se mi zdi, da so mal pomutili in je to se od takrat, ko tega bona nisem dobila. Moram se to povedat: Evan je danes sam jedel makarone z omako. Dala sem mu mal makaronckov in meseka v posodico, v roko novo vilcko in sem ga pustila da papa. Zgledal je pa nekak takole - z vilco je vse makarone zbezal iz posode, mislim da se je po nesreci na vilco napicu eden. Potem je spustu vilco iz rok in zacel makarone prijemat z rokami in jih tlact v usta. Ko je odpru pest, da bi dal makaron v usta, mu je padu iz roke na stolcek. Potem ga je neki casa iskal, obupal in vzel druzga. Tisti makaroni, ki so prisli do ust, so po 2 sekundah bli izpljuvani, ogledani in ponovno dani v usta, potem pa se enkrat izpljuneni. Mesek je letel po kuhnji, na koncu ga je pojedel macek. Evan je pojedel 3 makarone, umazal hlace, bodi, stolcek (na frisno pomit), sebe do las in se ves zadovoljen smejal. Za finale je obrnil posodico, da ja slucajno ni kaj v njej ostalo. Tolk o samostojnem hranjenju.