ninocka
|
Tko - Evi je preseljen v svojo sobo in sladko spi, mi2 pa rahlo traumirava in se sprasujeva, kako bova prezivela noc brez njega. Natanko po enmu letu imava namrec nazaj spalnico - jutri bo 1 leto, odkar sva z Evijem prisla iz porodnisnice. Kolk gre cajt hitro. Varstvo je uspelo, Evi je bil baje ful priden in ni nic jokal, pojedel je vse, tud krompir s spinaco, ki mu ga je skuhala tasca (pacek, uceri, ko sem mu pa jst to nardila, je pa pojedu 5 zlic, pol je pa nehu). IN se me je FUUUL razveselil, ko sem prisla nazaj. Je skor s tricikla padu, tolk se je obracu in me gledal. Jutri gre spet tja v varstvo, ker imava se velik za narest, pa mi je kr mal hudo, ker s tem obremenjujem tasca in tasco, zdej ko sta mal frej, ker je svakinja s tamalo na morju. Pol pa namest, da bi mal uzivala in sla kamor jima pase, jima pa midva Evija podturiva. Mah ne vem, mogoce pa kr neki kompliciram BZ. Pa se za vikend smo ponavadi skupi, zdej ga pa cel dan ni . Bomo pa naslednji vikend nadoknadli, gremo na morje, ker je F1 s colni in je moj veliki piki reku, da bi rad sel to gledat. Je ze na dopustu skoz tecnaru s tem, tko da gremo tja. Upam sam, da bo lepo vreme, da se bomo lahko se kaj kopali. Pety, jst ne kupujem prek katalogov (razen kozmetike Avon sem v svojih cajstih pokupla na tone). Tko da zal nimam izkusenj. 2ursae poganjalci so (moje menje, lahko da se motim) uni avtocki, k se usede na njih in poganja (tist, k je Evi zadnjic v kolosej prvleku ), porivalcki (moj izraz) al pa hodalice so pa une, ko on stoji in se drzi in ob njih hodi (uni vasi tomiji 3 v 1). V bistvu nateg za starse, da vec zapravjo Ves kaj, midva mava na mesec med 35 - 45 jurjev poloznice za plin za ogrevanje. Pa naj bi blo to najcenej Pol pa men mami joka, kako ma ona stroskov za stanovanje (ogrevanje, voda...) 30 jurjev. Mi kr pritiska naraste in ko ji recem, da je samo ena moja poloznica vec kot vse njeno skupi, mi pa prjav - ja sej mormo se elektriko placat, pa telefon, pa ... Ja, k jst pa ne V glavnem, te cist razumem, za zjokat tole ogrevanje. Mi2 sva enkrat (prvo leto, ko se ni blo fasade in je blo ful mraz decembra) dobila poloznico za plin 115 jurjev!!!! Frslok, ti recem... Pia, Evan ko je jezen stisne pestke in se nekak strese al pa zakrici, pol pa od uzaljenosti joka in nardi drama queen sceno. Ga ignoriram al pa mu zakricim nazaj, pol me pa pisan pogleda, pa spet on spusti bojni krik, pa jst... in na koncu vse skupi izpade kot ena igrca in pozabi zakaj se je jezil. za dinarcke. Amelie jst zdej prijemam Evana za rokice, ker mi jo itak sam poda in pokaze, da bi rad hodil. Prej pa sem ga lahko 1000x prijela, pa se je butnu na tla in odplazu. Je mogu ratat tolk siguren vase, da zdej poda roko in hodi oz. mu je dost za samo ena. Frutki, hipp so pri nam kr dostikrat na jedilniku (sadni), sploh ker sva veliko zunaj in je najlazje to. Pa navelica(m) se ze nonstop banan in keksa, al pa breskev od sadja. Kuzek za darilo - ne vem, men se zdi pa se Mark premali za to, da bi vedel. Nas je tud cist nor na pse, zdej ko smo bli pa 1 teden skupi z naso kuzlico, je pa itak ni vec smerglal 5 posto na koncu. Jst mislim, da mora bit otrok dost zrel, da bo znal sprejet tud odgovornost, ki iz tega izhaja. Odlocitev je pa se zmeraj vajina. Kati za Lukata in prvi dan v vrtcu. Tery, sem ze nalepla link enkrat, ampak mislim da ni delal. Evo se enkrat slikca Evijevga herbija: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=33043&pcat=bulnl Zdej grem pa spat, me jutri se en naporen dan caka. In pa noc z usesom na bejbifonu