ninocka
|
Dober dan!!!!!!! Kako ste? A uzivate v "prekrasnem" vremenu? Mi smo se vrnili vceraj zarad dezja, kopali smo se samo se v ponedeljek ta teden, pa ze takrat je blo malo bolj mrzlo, tko da smo sli v vodo samo 1x, pa se to za cist mal casa. POoil je pa skoz dezevalo in smo skrajsali dopust. Mah, BZ, to je zdej ze 3 leto, k smo skrajsali zard dezja. NO lani sem bla se jst mal kriva, ker v skoraj 9 mesecu, mi je pocasi slo ze vse na zivce. Meli smo se fajn, Evi se je namakal v morju, mal se je igral ob obali, spal od 2-3 ure, potem pa razgrajal in norel po brisacah. Ene parkrat jih je se polulal (vmes tud mene, kolegico in njenega , samo ocija ni ). Odkril je lulcek in se mu je pol ful smesno zdelo, ker je lulcek skoz za njim hodu , prvic je vidu, kako lula in se je tega tolk ustrasu, da je zacel jokat . Zuni mamo ze vseh 5 zob, me je tud ze ugriznu z njimi (au, boli, na to sploh nisem bla pripravljena ). Kaj zna novega? Nc posebnega - ko kaze stvari, se mi zdi, da rece TO, priziga in ugasa luc, zadnjic je pil sokec po slamici iz tetrapaka in je salmico ven zvleku, potem jo je pa nazaj v tisto mini luknjo dal. Za kaksno sekundo se spusti in obstoji, potem pa se usede, brez da bi se cesa drzal, ucili smo ga reci HVALA in je par dni ful vneto ponavljal UVALA al LALA, potem je pa nehu. Zacel je skakat in ob muzki poplesuje oz. se neki giba. Pokrije in skrije se z deko, potem se pa pokaze. To je pa tud vse. Ja, pa dones je vzel svoj GSM in ga dal na usesa in se kao pogovarjal. Me je kr frslok zadel. PA neki v stilu HALO HALO je govoru. In ma spet neko novo foro - z dlanmi si pokrije usesa in potem tko z rokami maha. Zgleda k ena izmed unih opic - ne vidim, ne slisim, ne govorim (una ta gluha ). Vidim, da ste se ve tud mele fajn in da se je kr dogajalo vam in vasim malim. V glavnem za vse osvojene vescine. 2ursae cestitke za podaljsnje porodniske. Men so jo tudi . Sva bla lih v sredo z mojim na kavici (slabo vreme, nismo mel kaj druzga za delat) in so me klicali iz CSDja in je rekla, da majo eno veselo novico zame. Jst sem dobila ful knedel in sem zacela kr jokat od srece. Moram pa zdej se dopolnit vlogo - se prnest obvestilo delodajalcu in place. A teb tega ni blo treba, al si ze takoj vse oddala? Pa se eno opozorilo za vse - da ne boste pozabile - do konca meseca morte oddat vlogo za otroski dodatek, ker ce ne boste oddale, se vam ukine in boste spet prejemale sele, ko bodo na CSDju dobili vlogo. Za nazaj pa ne povrnejo. Men se je celo zvisal in lahko zdaj kupim 3.5 paketov (prej sem lahko samo 3) Mullerjevih plenic (zdej, ko so v akciji) na mesec . Se mi je pa povecal za 20%, ker ni v vrtcu. Evo na hitrco, kaj je novega. Se beremo...