|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
3.8.2006 8:52:32   
2ursae
če niste že vse odrajžale - a prinesemo igračke za tamale? Pridejo tam sploh v poštev?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
3.8.2006 9:09:26   
benika
Po moje lahko prnesemo igračke, vsaj midva jih bova. Tam so itak samo blazine in nimajo nobenih igrač.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
   [Brisano sporočilo]
3.8.2006 19:21:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.8.2006 19:27:23   
benika
O ja, naša je. Hvala tery, sem dolžna en sok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
3.8.2006 19:37:29   
2ursae
hopa hop, mi smo priskakljali domov (1 uro smo se prebijali skozi dolenjsko kolono user posted image ). Večerjico gospodeku daje oči user posted image , jaz imam pa malo fraj. Mali je izumil en nov recept - poje žličko gresa, žličko jogurta user posted image . Svašta. Mislim, da mu paše, da lahko sam kontrolira, kaj je s tem, ko s prstkom pakaže, kaj naj mu da.

Slikce bodo asap, upam, da že jutri.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
   [Brisano sporočilo]
3.8.2006 20:10:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.8.2006 20:34:16   
Pia67
Evo, midve sva že (skoraj) v postelji. Nino sem sicer zasačila, da je bingljajoč z nogami metala kopilote čez ograjico. Potrebovala je še 3. potrditevuser posted image , da nisem izginila in sem še vedno v bližini. Mislim, da je to to. Kaj bo, ko bo govorilauser posted image Jaz pa se bom tudi v kratkem zbrcala, ker komaj čakam na ledeni obkladek in da stegnem krake.

Pri punkciji vse OK, upam, da nobeno ne doleti, ni pa nič strašnega. Sem pa "lažja" za 4,5 šprice (okol 1 dcl). Zdravnica je postavila tezo, da je to od vode, ker sem veliko plavala in so skozi bradavice prišle bakterije. Svašta. Tega nisem vedela, pa tudi ne verjamem. kaj pa je bilo potem tisto prejuser posted image

Hvaležna sem za naša srečanja, tako vsaj vidim kje sva z Nino, mami sem omenila njeno krizico in mi je začela na dolgo in široko razlagati pomen negativne izkušnjeuser posted image . Kot nalašč je prišel še nečak, z Nino sta se mal scukala zaradi gumastih domačih živali in na koncu sta oba jokala.

Septembra bo privekala Ajda, Ninina bodoča sestrična. Je zelo drobčkana a živahna. Danes je bila cela družinica na morfologiji in moj nečak je čisto vzhičen (naredil si je buši iz blazineuser posted image No, jaz pa sem dobila stavo, ker sem edina trdila, da bo punčka user posted image

No, zdaj pa dost nakladanja.

Hvala za lep košček dneva,

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.8.2006 20:46:11   
kati*
evo - slikice so gor (sicer sem jih mogla ful pomanjšat, zato so nekatere izpadle malce temnejše user posted image )

Je bil pa Luka čist fuč in zdaj lepo spi še 1,5 ure - brez skakanja po posteljici user posted image . Očitno se je danes dovolj naskakal. Tery - danes doma je vstal sam ob kavču user posted image , sem si prav rekla, da očitno sploh ne dojemam kako hitro je napreduje. Prej 2 meseca skoraj nič - še obrnil se je komaj, tako da me je na momente kar malo skrbelo, zdaj pa v 10 dneh pa že vstaja sam ob kavču in posteljici. Pa kupila sem mu tri pare nogavičk z bremzami.

nič - lahko noč in lepo se imejte

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.8.2006 22:20:20   
pety78
Evo, pa da se še jaz po dolgem času oglasim na tem forumu. Prav vesela sem, da sem se udeležila današnjega srečanja. Tery, hvala za povabilo. user posted image  Ste same fajn punce, o malih sončkih pa itak ni besed, ki bi povedale, kaki cari so. user posted image user posted image user posted image  Vid je sicer veliko prespal, bo pa drug teden bolj buden, upam. user posted image

Sedaj pa eno vprašanje, ki ga bom seveda obarvala z rdečo.user posted image  S fantom sva si ogledala vse slike in ko sva drug drugega prepričevala, kateri dojenček je že ostrižen, sem na koncu rekla, da vas kar vprašam. Torej, katera je že ostrigla oz. peljala k frizerju svojega malčka? Jaz sem sicer trdila, da še nobena, moj pa se je skor stavil, da so nekateri že z novimi frizurami. Torej? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bo za nocoj, lepo se imejte in ....se beremo! user posted image

LP, Petra

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.8.2006 23:55:42   
benika
Pety78, mi se nismo strigli in se do nadaljnega ne bomo. Je pa baje tko, da dojenčka vsaj do enega leta naj ne bi strigli.

Pia, sam da se je dobr izšlo. Sej zdej bo bolš in drug teden boš na pikniku ko rožcauser posted image .

Gremo zdej tud pri nas v mižule. Nočko

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.8.2006 7:59:05   
kati*
evo navsezdodaj na forumu - otrok mi še spi (ful lepo nina že 13 ur user posted image ) , jaz pa sem morala vstat zaradi delavcev user posted image . No, vsaj prišli so.

Pety78 lepo vaju je bilo spoznat in mi je kar malo žal, ko bodo ta naša srečanja zaradi služb/vrtcev bolj redka (upam, da jih ne bo konec!!) . Luka še ni bil ostrižen in tudi ne razmišljam o tem; pravzaprav komaj čakam, da bo imel malo daljše laske, ker se mu daljši tako lepo kravžljajo user posted image .

lp, K

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.8.2006 9:26:03   
Anonimen
zivjo

najprej en lep pozdrav iz dezevnega logatca!
moj sinko ze dve uri veselo razkopava po stanovanju, ravnokar je nasel eno flaso in mu ni jasno kako se jo odpre zato pa se vsake toliko zacne kregat user posted image user posted image
na morju smo se mel zlo fajn, sam user posted image ni hotu it v morje tak da sem se bolj mal kopala, no ja pa drugo leto vec, upam!? pikice so mu cist izginile!
okol mene so spet same nosecnice, moja svakinja, od bretranca zena, in kolegica..... in se bi lahko nastevala. ful bo spet veselo, ker bodo vse tri dobile dojencka tam okol novga leta!

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.8.2006 10:40:05   
2ursae
jana iz logatca, ti bi pa tud lahko prišla na kakšno naše srečanje v Lj, kaj praviš?

kati, bi te prosila, da mi poveš naslov tiste dvdteke, ki sposoja na dom po pošti user posted image .

Kaka beda od vremena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.8.2006 11:18:02   
kati*
2ursae http://www.itivi.si/ nama se kar dopade - pogledaš film, ko ti pač paše in ko ga vrneš, čez 2 dni dobiš novega. Če pa vzameš dražje pakete, maš pa lahko skoz kak film doma. Midva sva izračunala (pogledava cca. 4 filme na mesec), da naju to pride cenovno enakot kot izposoja v DVD-teki (če prištejem še vse članarine ipd.) ter precej bolj komot je vse skupaj. Tud izbira filmov je preglednejša, bogatejša in enostavnejša. Uf - kakšno reklamor sem naredila user posted image

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.8.2006 15:21:11   
doroteja23
Lep deževen pozdrav tudi iz Maribora. Pri nas že cel dan lije. Me prav zanima če še bo sploh kaj lepega vremena.
Danes sma ble z Alino pri zdravniku, ker so se ji po glavici naredili takšni mozoljčki in sem šla da nebi blo kaj narobe. In kaj p ugotovi, da so jo popikali komarji. Zanimivo, mene pa že panika, od česa bi to bilo.
Smo pa bli včeraj na obisku pri enih kolegih, ki imajo dva meseca starega fantka. In on tak velikan. Pol pa gledam kakšne velike nogice ima in dam za primerajvo Alinino nogico zraven in šok. Ima skoraj večjo nogico kot Alina pri desetih mesecih. Mislim no. Kako veliko nogo bo te imel.

Naslednji teden, če bo lepo se gremo kopat v Doberno. Je moja mami v zdarvilišču in jo gremo obiskat ob enem pa izkoristimo kopanje.

Sem gledala slikice iz piknika oz. iz srečanja. Joj kak so luškani vaši malčki in malčice. Pravi lepotci in kak so veliki. Sploh si ne znam predstavljat ali je Alina tud tak velika kot so vaši korenjaki. In kako lepo stojijo samostojno. 

Alina že tud lepo stoji, ampak jo moreš še malo podržat. Plazit pa se noče. Bo že. Ni pa mus da se bo.
Pa še eno vprašanje.
Ali dobiva katera dodatek za nego? In tiste ki hodite v RA ali ste imele razgovor z socialno delavko?

JAz namreč mam razgovor v sredo v RA.  

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.8.2006 16:55:09   
TVN
Ja, ni kaj, prav simpatično je tako druženje. Midve z Niko sva uživali in z veseljem prideva tudi prihodnji teden. A mogoče že lahko malce bolj definiramo dan - ostane četrtek? Same day, same place? Glede na vreme in obete, nam najbrž ne kaže drugega kot znova Kolosej....

Pia, lepo, da si uspešno (in pogumno) prestala punkcijo. Upam, da bo hitro bolje in da se zadeva ne ponovi. Da bi pa skozi bradavice ob kopanju prišle bakterije, je pa res malce "huda" diagnoza...
O, lepo ime za bodočo malo princesko. Ajda je bila tudi eno od imen, ki sva jih z možem imela na zalogi. Pravzaprav je bila celo na drugem mestu, takoj za Niko...

2ursae, očitno so naši nasveti zalegli, saj si kar takoj očkota vpregla v prehranjevanje. user posted image  Le tako naprej. In kdaj greš na barvanje k frizerju ali pa na manikuro (da ti še malce dodela tvoje naravno lepe nohteuser posted image )?

Kati, kje pa si kupila ABS nogavičke? Jaz sem ravno danes dopoldan ugotovila, da moram pod nujno ponje, ker Nika ves čas poskuša vstajati, pa ji drsi v nogavičkah. Prej smo bili ves čas bosi, pa seveda ni bilo blema, sedaj v temle BUU vremenu pa mora imeti nekaj na nogicah. Že tako ji drsi, ker ima dolge hlačke in po parketu kar "zaplava", potem pa še drseče nogavičke. Je bila danes prav huda, ker ji je nogica spodrsavala.

Pety78, krasno te je bilo spoznati. Upam, da se nam z Vidom tudi v bodoče pridružita na naših srečanjih.
Ja, pa še odgovor. Strigli se nismo in enako kot Kati, jaz pravzaprav komaj čakam, da Niki še bolj zrastejo laski. Saj si videla, da se že sedaj malce igračkamo s špangicami. Hja, vedno sem rada urejala in česala Barbike. Sedaj imam pa živo.....

Ja, Jana, tebe pa sploh redko zasledim na forumu. Kaj ko bi prišla na naslednje srečanje, da se spoznamo? Nika bi bila ful vesela, če bi lahko spoznala še enega šocejauser posted image .

Doroteja23, mi hodimo v RA, pa ne dobivamo nobenega dodatka za nego. Kako pa si ti prišla do njega in - če ni seveda skrivnost - koliko znaša? Tudi o kaki socialni delavki nimam pojma, le zakaj bi jo potrebovali, ne vidim povezave med RA in socialno delavko?!

Zdaj grem pa gledat slikice. Se še beremo! Pa, pa!  

Uf, zdaj sem se spomnila, da bi bilo lepo, da tudi jaz dam gor svoje (še od prejšnjega piknika). O, kakšna lenoba. Se bom poboljšala....

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.8.2006 17:21:21   
doroteja23
Nika35 mi dobivamo 22.000 sit dodatka za nego. Do njega pa se prišla tako da sem dala vlogo na center za socialno delo. Prebrala pa sem na forumu. In potem mi je tud kardiologinja rekla da naj kr dam in pol sem vse ozvide fotokopirala in dala not. Setovala pa mi je tud na fizioterapiji. Pač da naj poskusim. Saj nisem bla prepričana da bom dobla. Pol pa sem bla prav šokirana. In odgovor sem dobla v roku 14 dni. Dobla pa sem ga za eno leto.
Aja pa eni sami napišejo dopis, jaz nisem nič. Samo izvide in njihovo polo.

Kak se mate vi vedno fajn na srečanjih. Kaj pa me štajerke, bi se tud lahko doble. Ali pa bi se vse doble nekje na pol poti, da nam štajerkam nebi blo predaleč.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.8.2006 18:19:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

In kdaj greš na barvanje k frizerju

jutri user posted image

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.8.2006 18:32:17   
ninocka
Dober dan!!!!!!!

Kako ste? A uzivate v "prekrasnem" vremenu? user posted image user posted image user posted image

Mi smo se vrnili vceraj zarad dezja, kopali smo se samo se v ponedeljek ta teden, pa ze takrat je blo malo bolj mrzlo, tko da smo sli v vodo samo 1x, pa se to za cist mal casa. POoil je pa skoz dezevalo in smo skrajsali dopust.
Mah, BZ, to je zdej ze 3 leto, k smo skrajsali zard dezja. NO lani sem bla se jst mal kriva, ker v skoraj 9 mesecu, mi je pocasi slo ze vse na zivce.

Meli smo se fajn, Evi se je namakal v morju, mal se je igral ob obali, spal od 2-3 ure, potem pa razgrajal in norel po brisacah. Ene parkrat jih je se polulal (vmes tud mene, kolegico in njenegauser posted image , samo ocija ni user posted image user posted image ). Odkril je lulcek in se mu je pol ful smesno zdelo, ker je lulcek skoz za njim hodu user posted image user posted image user posted image , prvic je vidu, kako lula in se je tega tolk ustrasu, da je zacel jokat user posted image . Zuni mamo ze vseh 5 zob, me je tud ze ugriznu z njimi (au, boli, na to sploh nisem bla pripravljena user posted image ). Kaj zna novega? Nc posebnega - ko kaze stvari, se mi zdi, da rece TO, priziga in ugasa luc, zadnjic je pil sokec po slamici iz tetrapaka in je salmico ven zvleku, potem jo je pa nazaj v tisto mini luknjo dal. Za kaksno sekundo se spusti in obstoji, potem pa se usede, brez da bi se cesa drzal, ucili smo ga reci HVALA in je par dni ful vneto ponavljal UVALA al LALA, potem je pa nehu. Zacel je skakat in ob muzki poplesuje oz. se neki giba. Pokrije in skrije se z deko, potem se pa pokaze. To je pa tud vse. Ja, pa dones je vzel svoj GSM in ga dal na usesa in se kao pogovarjal. Me je kr  frslok zadel. PA neki v stilu HALO HALO je govoru. In ma spet neko novo foro - z dlanmi si pokrije usesa in potem tko z rokami maha. Zgleda k ena izmed unih opic - ne vidim, ne slisim, ne govorim user posted image user posted image user posted image (una ta gluha user posted image user posted image user posted image ).

Vidim, da ste se ve tud mele fajn in da se je kr dogajalo vam in vasim malim. V glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse osvojene vescine.

2ursae cestitke za podaljsnje porodniske. Men so jo tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva bla lih v sredo z mojim na kavici (slabo vreme, nismo mel kaj druzga za delat) in so me klicali iz CSDja in je rekla, da majo eno veselo novico zame. Jst sem dobila ful knedel in sem zacela kr jokat od srece. Moram pa zdej se dopolnit vlogo - se prnest obvestilo delodajalcu in place. A teb tega ni blo treba, al si ze takoj vse oddala?

Pa se eno opozorilo za vse - da ne boste pozabile - do konca meseca morte oddat vlogo za otroski dodatek, ker ce ne boste oddale, se vam ukine in boste spet prejemale sele, ko bodo na CSDju dobili vlogo. Za nazaj pa ne povrnejo.

Men se je celo zvisaluser posted image user posted image user posted image in lahko zdaj kupim 3.5 paketov (prej sem lahko samo 3) Mullerjevih plenic (zdej, ko so v akciji)  na mesec user posted image user posted image user posted image . Se mi je pa povecal  za 20%, ker ni v vrtcu.

Evo na hitrco, kaj je novega. Se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.8.2006 19:08:08   
2ursae
je, Ninočka, dobrodošla v sivem vsakdanu user posted image . Fajn, da so ti podaljšali, bom imela kaj družbe na RR user posted image .

Nika, jaz sem ons kupila abs štumfke v H&M, so 3 komadi jurja user posted image .

Doroteja, nisem imel nič pogovorov s socialno delavko user posted image . Lahko, da jih imate le tisti, ki dobivate kakšno denarno pomoč, al kaj.

Pety, mojga tud nisem dala še nič pod kosilnico in tud ne bom, saj že vidim, da bomo imeli kravžlčke. To je pa men takoooo luštkano user posted image user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.8.2006 19:37:27   
ameli
2ursae tudi Marku se že vidijo kravžlčki in jaz sem tudi cela nora nanje. Ko ima mokre laske pa je itak ful skravžlan.
Doroteja mi 4 bi se lahko kdaj dobli na kavi. Zadnjič sem prepozno vidla tvoj odgovoruser posted image .  Naslednji teden imam polno zaseden, pol onega pa bi blo fajn, kaj paviš?
Ninočka a že v avgustu moramo podaljšat  otroškega?? Svašta, jaz bi to že spregledala. Sicer tiste 4 jurčke ne bi tak strašno pogrešala, ampak šenkala pa tud ne bom. user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za podaljšanje. Jaz bi še tudi kakšen mesec ostala domauser posted image .
Pety mi se še nismo strigli. Tudi kodrčka za knjigico (to sem jaz) še nisem odrezala, ker mi je tako žal vsakega laska.

Zaj se pa zopet spravljam k pisanju diplome. Tažana, kako gre tebi? Tečno, a ne!

Nočko,
v

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.8.2006 21:14:23   
tažana
čeruser posted image .

no tako, končno mi internet dela. cel dan slab vreme jest pa brez interneta in RR- jauser posted image user posted image user posted image .

iz kuhinje mi prijetno po golažu diši in sedaj lahko v miru pišem (upam da se mi kaj ne prismodne- se mi to kar prepogosto dogaja)user posted image

s Katarino sva danes imele zelooo doooolg dan. sva bili skoraj ves dan noter. nisem bila že cel dan doma celo večnostuser posted image .
prestavljali sva se iz spalnice v dnevno in kuhinjo- da sva vsaj malo okolje zamenjaleuser posted image .

no naj povem, da sem jest Katarino že striglauser posted image . smo spredaj - so ji res že skor do učk zlezle. pa sem jih čisto malo odstrigla potem se mi je pa tako fino zdel da sem ji pri naslednjem kopanju še mal skrajšalauser posted image . ampak samo spredaj. sem bila pa seveda kregana od  user posted image  , kako lahko te prelepe laske strižemuser posted image . ampak je res finouser posted image . pa čist se poteze obraza spremenijouser posted image

do kdaj pa ste ostale včeraj? a sva veliko zamudile?

ameli: ne boš vrjela cele 2 strani imam že napisaneuser posted image .
vraga mi gre tako počasi, da kar obupavam vsak dan sproti.user posted image user posted image
upam da se mi kmalu odpre pa tole hitro skupi spacam.

tery, kati*:  a vama lahko na ZS pošljem številke slik, da bi mi jih po mailu poslaleuser posted image ?

lepo se imejte.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.8.2006 22:12:44   
teta beta
Najprej lep pozdrav, mi smo se imeli ful fajn na dopustu, zdaj grem pa najprej brat, ker ste mi dale ful dela. Mislim.... ko da me cel mesec ni bilo, čist out se počutim :(

čau čau

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.8.2006 22:40:09   
TVN
Slikice na ogled postavim....

Doroteja23, to pa ni tako malo denarja! Se bom vsekakor pozanimala na CSD-ju, če bi lahko tudi mi kaj dodatnega dobili... Vsak tolarček prav pride, saj so tisti 4 kosi za OD res borni. Kot pravi, Ninočka, le za nekaj paklcov plenic.

Ninočka, WB! Pa čestitke za podaljšanje. Grrr, kako sem vama z 2ursae fouš. Kar zelenim od zavisti. Pa kako vam to rata?!?!
Lepo, da si nas spomnila na otroški dodatek (OD), jaz sem ravno danes oddala vlogo. No, moram priznati, da je bil mož tisti, ki je za vse poskrbel (se spomnil, poklical na CSD in preveril, izpolnil), jaz sem samo obrazec kupila in oddala kuverto.
A povišajo ti OD, če otroka nimaš v vrtcu? Vsaj nekaj.

2ursae, ti se pa res hitro učiš! user posted image user posted image

A so ABS-ke iz H&M tanke? Sem oni dan gledala v eni štacuni, pa so imeli samo take zimske, debele. Prosim, lepo, pa ne bom otročka sredi poletja obuvala v debele štumfe!

Tažana, še meni je golaž zadišal.user posted image  Je bil dober? Vidim, da si gor.
Vztrajale smo tja do 15.30. Vsekakor si zamudila čvek na koncu - smo obdelovale 2ursae, kako nič zase ne skrbi, pa nas je povsem prepričala, kako je ona naravno lepa in negovana. No, zdaj pa lahko bereš, kako je zaposlila moža s hranjenjem otroka in jutri gre še k frizerju na barvanje....user posted image user posted image

Teta beta, še tebi dobrodošlica. In lepo branje. Upam, da se vidimo prihodnji teden.

Nočka!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.8.2006 22:49:11   
TVN
Sem ravnokar hotela vse skupaj zapreti in se spravit dol v kopalnico, pa opazim, da je cela RR tukaj na mojem računalniku v odebeljenem tisku. user posted image  Na katerikoli forum grem, so vse teme bold!
A se to tudi vam dogaja ali se je tukaj pri meni kaj sfrkalo?

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.