|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
19.7.2006 16:07:01   
benika
Tažana, nč izgovorov!!!!Te z Benijem pobereva!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.7.2006 16:13:09   
2ursae
jeeeeeeeee, katja user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.7.2006 20:09:31   
ninocka
Katja, tko se dela user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kati, mi ne nakupujemo specerije prek speta. Ce bi se to tko delala, bi se mi pa res sfezlal - odhod v trgovino je vsaj ena svetla tocka, da pridem mal med ljudi (une nase vaske posebneze pr brunarci ne stejem).  Mi pase, da sem mal obkrozena z ljudmi, ki se nimajo otrok....

Jst lahko bazencek prnesem, ce bo ful vroce, pa se lahko not kopajo, sam ne vem kje bomo vodo dobile user posted image user posted image

Jst sem hotla it pa v petek na brazilsko depilacijo (tery, a si ze sla?), pa mam Muser posted image user posted image , pa se tolk lije iz mene, da ne morem niti s tamponom it. Pol pa ne bom brazilka na CRO plazi user posted image user posted image user posted image
Sranje, sej se na navadno depilacijo ne vem, ce bom lahko sla, ker tolk curlja...

A se je vam tud M spremenila po porodu?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.7.2006 22:59:15   
teta beta
haj,

samo par besed, da se javim, da smo še tukaj. in imam novico - daša je dobila danes sestriča, žal pa mi ne vejo povedat , kako mu je ime, ker si nihče ne more zapomnit user posted image , začne se na T, konča pa na in, mj je rekel, da je nekaj podobnega Tiln(e)nu. Ah, ja... Vam bom sporočila, v soboto pa ga gremo pogledat.

to bo kar vse, grem spat.

aja, ninočka, jaz še vedno nimam M user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.7.2006 23:44:59   
benika
Jah, ta user posted image  M. K meni se je vrnila po kakih dveh mesecih, dvakrat je bila normalna, potem pa se je začelo kr nekej. M bolečin sploh nimam več, pride ko strela z jasnega (sicer v normalnih razmikih) ampak krvavim dva tedna skupaj, potem je 14 dni mir in spet jovo na novo. Ne vem no, meni se to ne zdi lih normalno, ampak zaradi tega ne bom letala h G.

A potem je za petek vse zmenjeno? Same time, same place, same people?user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.7.2006 9:02:50   
ninocka
Dobro jutro!
Mi smo ze od 5ih pokonci user posted image user posted image user posted image user posted image , Evan je v tem casu osvojil ploskanje user posted image user posted image user posted image in pojedel macji bonbon user posted image . No, ne celga, sem mu ga prej iz ust pobrala.
Zdej je lih zaspal, jst grem tud nazaj ajat, mi kr oci skup lezejo. Pol ga pa peljem k zdravniku, ker mi neki cudno diha - vsake tolk casa na koncu ful zapiha in tko zavzdihne, kot da mu zraka primankuje. NO, sej lohk je samo kaksna njegova nova fora (izprobavanje glasov), ampak glede na to da gremo na dopust, ga raj preventivno tja peljem.
Pol grem pa kupit se une zaponke za omare, da ne bo vec macje hrane jedu user posted image

Jst jutri prinesem cokoladne mafne - sej jih jeste? - in pombere za tamale. Pa bazen bom cist tko, za vsak slucaj sabo prnesla, vi pa mejte kopalkice za tamale in brisace (lohk tud zase, ce se bo kera namakala, ker je kr velik bazencekuser posted image ).

Nocko user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.7.2006 10:47:16   
2ursae
evo mene, dala sem par morskih slikic v album user posted image  ... vabljene, ni zaklenjen

drgač pa, Ninočka, jaz sem menstro dobila pred 1 mesecem user posted image , pa ni nič drugačna kot prej. Zaenkrat.
Itak da jem muffine user posted image , jaz bom pa prinesla čokolado.

Nika, jaz sem spol vedela, ni bil mali na UZju nič sramežljiv user posted image . Pa tudi že prej sem imela občutek, da nosim desca.

Kati, sploh nisem vedela, da tud v Slo že obstajajo spletne štacune. Pa itak k nam nihče ne bi nosil, smo bolj zabačen kraj user posted image

Od včeraj moj otrok z rokico pokaže stvar in -pozor - velikokrat pokaže s kazalcem user posted image user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.7.2006 11:51:00   
TVN
Bravo, Katja! Lepo, da boš pobrala Tažano.

Ninočka, super za bazen, ampak kako je zdaj s to vodo? A jo je tam mogoče dobit? Če ne, potem najbolje, da vsaka prinese še eno 1,5 litrsko plastenko vode in jo zlijemo v bazen....user posted image

Kakšna pa je ta brazilska depilacija?! A ima to kako zvezo z laserjem? Jaz se sicer depiliram sama doma, včasih celo kar z (moževimi) britvicami, če sem v resni časovni stiski.

M pa sem dobila točno 5 mesecev po porodu, takrat se je moja Nika tudi nehala dojit. Pravijo, da jim mleko ne diši več. Očitno bo že nekaj na tem. Kakor koli, prve tri M so bile grozne. Kar lilo je iz mene v kosih, špikalo, križ me je bolel in oh in sploh je bilo katastrofalno. Sem bila že povsem na tem, da stopim do G, no, potem z naslednjo M pa so se stvari umirile, čeprav so M precej drugačne kot nekdaj. Včasih skoraj nisem vedela, da dobim M - prišla brez bolečin, trajala 4 dni, 2 dni močno, 2 dni komaj-komaj in to je bilo to. Sedaj pride točno (to je bilo tudi prej) na 28 - 30 dni, nekaj dni prej čutim bolečine v križu, prve 3 dni je izredno močna, mnogo bolj kot prej, potem pa še kake 3 dni traja in je recimo normalna. Skupaj 6, 7 dni. Očitno bo kar tako ostalo. Grrrr.....

Ja, pa user posted image  za ploskanje in malo manj za mačji bonbonuser posted image . Samo, da se je dobro končalo. Bonboni so lahko nevarni, ljudski ali mačji.

A si že od zdravnika, je Evi o.k.?

Teta beta, a sestrič pomeni bratranec? Torej otrok od tvoje ali moževe sestre/brata? Termin "sestrič" mi namreč ni poznan. 

Katja, jaz bi pa rekla, da tale tvoja M vendarle ni povsem normalna. Kaj ko bi raje stopila do G, da pogleda, če je vse o.k. Meni se ravno ne zdi prav, da traja 14 dni!! Kaj pa menite ostale?

2ursae, Bravo, Anže!! To kazanje s prstkom ali celo rokico je prav simpatično. Naša Nika kaže na oddaljene predmete večinoma s celo rokico (včasih tudi s prstkom, vedno je to kazalček), ko pa pokaže na dosegljive predmete, je to vedno kazalček. Tako luštkano ga stegne, ostale prstke pa skrije v pestko, da jo je prav lepo pogledati.
Slikice so krasne. Plaža izgleda super, mivkasta. Ste res uživali, a ne? Najbolj sta mi všeč tisti dve fotki, kjer je zavit v brisačko (pravi mali pozer) in tam, kjer spi na plaži. A je kakšne punčice osvajal?

Katja, Tery in 2ursae, hvala za poslane slike na e-mail. Prejela, shranila, v prihodnosti upam, da tudi razvila....

Se vidimo jutri. 99,9% prideva! Prineseva spalko za po tleh, pa še kaj... (vodo?!)

LP, Vanja

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.7.2006 13:22:03   
TVN
Še eno vprašanje: a imajo v Brunarici mikrovalovko? Če je, potem lahko moj grelec pustim doma, sicer pa bom morala nekje pogreti Niki kosilo (Hipp špageti bolonese)....

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.7.2006 14:20:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

sicer pa bom morala nekje pogreti Niki kosilo (Hipp špageti bolonese)....

ja, na soncu user posted image user posted image .

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.7.2006 19:38:26   
ninocka
Z Evijem je vse OK, ocitno me sam mal zivcira in sprobava nove glasove. Dons je zacel se grulit user posted image . Upam sam, da ne bo priklical celo jato golobov user posted image

Sva cel dan zabila po BTCju, sla na depilacijo (bolel ko 100user posted image , ne vem ce bi prenesla brazilko, pomoje bi ven pobegnila user posted image ) in sla nazaj v City parka po sestavine za mafne. Kupila sem si ful dobro ogromno rdeco torbo za na plazo, mojmu ene svetovne kopalke, eviju majcko, poganjalca in pa se en okvir in maso za odtis rokice, ko bo star 1 leto.
Un poganjalec je totalen hit, v trgovini sem ga poskusno posadila nanjga in se mi je pol kr iz narocja  odrivu in stegoval rokice proti njemu, ko sem placevala njegovga. Ko ga je user posted image sestavlju, je pa kr zraven stal in mi bezal iz narocja. In pol je bil cist paf in ful ponosen, ko sva ga nanjga posadil in je to trajal celih 5 min, dokler nismo balkonskih vrat odprli. Potem je pa na vsak nacin probu dol zlest, na koncu mu je nekak ratal (sevda se je pri tem tud mal nerodno zlozil) in odsibal do balkona, da ga ujet nisem mogla user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika, mislim, da mikrovalovke nimajo, lahko pa prosis, ce ti pod paro mal segrejejo user posted image Brazilska depilacija je pa na nulo zdepiliran bikini (no tko si jst predstvaljam, bom pa povedala tocno, ko jo bom enkrat cez dala).

2ursae bravo za kazenje user posted image user posted image user posted image . Evi tud s kazalcem kaze kaj bi rad.

Katja, jst bi tud na tvojmu mestu kr G poklicala glede M. Men tud to ni nc kaj vsec, da po 2 tedna skup krvavisuser posted image user posted image

Teta beta a ste ze zvedli za ime? Pa cestitke za bratranca user posted image user posted image

Zdej grem pa mafne pect, za nas sem kupila se ene smokije in za tamalcke pombercke.

Se vdimo jutri!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.7.2006 19:39:48   
ninocka
Se to sem pozabila povedat - pozabila sem kupit une zaponke za omare. Matr sem smotana, pa po to sem sla v BC...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.7.2006 20:24:25   
2ursae
Ninočka, a ni pri brazilski tako, da ti pobrijejo skoraj vse, pustijo ti pa na sredi eno črtico ... men se zdi, da je tko.

Mi2 prideva spet okol pol desetih. A pol naj prineseva flašo vode za v bazen?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.7.2006 20:38:35   
benika
Naju jutri ne bouser posted image user posted image user posted image , ker je nekaj neodložljivega prišlo vmes. Fak no!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.7.2006 20:44:15   
2ursae
katja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.7.2006 21:28:27   
TVN
O, škoda, Katja! user posted image  A to pomeni, da tudi Tažane ne bo?!? Tažana, kako je s tvojim avtom?

Ninočka, kaj je zdaj z vodo za bazen? A jo je mogoče dobit al ne? Samo da ne bomo na koncu imeli bazena, pa plavalne pleničke, pa mi s sabo kopalke in ne vem kaj še, potem pa bomo na suhem plavali...user posted image  

Mi smo se danes popoldan kopali na terasi v bazenu brez pleničke in se je Nika noter pokakala, potem pa z velikim veseljem mlatila po vodi, da so drekci razpadli v prafaktorje. Sem bila še jaz vsa mokra. Potem jo vzamem ven in nesem v kopalnico, da se umijemo, vmes zamenjam obleko, potem spet primem Niko, da jo položim v fliperja in pljusk, ona curek lulice po meni in brisači. Resume celotnega projekta je, da je mamica umazala 2 kompleta obleke, 1 mokra in pokakana brisača, 1 polulana brisača. V trenutku je bila košara za perilo polna! Katastrofa.

2ursae, tole z gretjem na soncu sploh ni slaba ideja.... Ampak mislim, da bom rajši s sabo vzela grelec, pa v avtu pogrela.

Ravno gledam tale kup zraven mene - saj imam robe za jutri, kot da bi šla za 14 dni na morje!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 22:41:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.7.2006 23:09:11   
teta beta
Čer!

Ja, punce, naju tud jutri žal ne bo user posted image . Je čisto prevroče, da bi Dašo matrala v takem. In slaba novica - tudi na dopust gremo z mojim avtom, džipa ati ni imel cajta dat zrihtat (poleg tetga da nafila klimo še neka manjša popravila), tako da... No, ja, bova vsaj malo bolj mirno spala, čeprav so tudi golfi iskano blago.

Nika35, sestrič je bratranec, pri nas se tako reče, mislim, da po vsej Štajerski tako. Ne, lažem, po vsej ne, ampak kar dosti. Zanimivo, na Koroškem (pa tudi ne povsod) pa rečejo bratranec in bratranka, namesto sestrična.
Aja, pa za spol nisva vprašala, jaz tudi nisem imela nobenega občutka, kaj bo, mogoče zadnjih nekaj dni nekaj malega. Moj je bil pa od vsega začetka prepričan, da bo punčka. No, pri svoji sestri se je pa zmotil, ta ima zdaj že tri fantke. In ime mu je TAI. Sploh ni podobno Tilnu, saj vem, ampak moški in njihov spomin in asociacije... no comment

Pa brazilska - men se tud zdi, da je tako kot je rekla 2ursae plus to, da te še zadaj zdepilirajo in lahko potem oblečeš tiste trakce, ki jih nosijo one bejbe na karnevalu user posted image .

Fajn se imejte jutri!!!!!!!!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.7.2006 23:11:14   
teta beta
Aha, me je tery prehitela user posted image . Bo že držalo, informacija iz prve roke.

Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.7.2006 12:13:30   
Pia67
Živjo!

Midve sva zjutraj prišli z morja, no, še vikend očka sva pritrogali. Nino je popazil, ko sem šla na razgovor (spraševali so me vse živo, tudi to, koliko sem imela matematiko na gimnaziji user posted image ). Upam, da pridem vsaj v 2. krog, možnosti imam majhne, ker je mišljeno tudi to, da me kak mesec dni ni v Sloveniji in se npr. v Rusiji, Kitajskem itd. Ker pa imam user posted image , pač sem morala povedat, da jo imam, ker imam prekinjeno delovno razmerje, sem že v štartu mal zatrokirana. No, bomo videl, vsaj razgovor sem imela.

Morje je bilo super, Nina je uživala v vodi in v mokri mivki (jo je končno nehala jest). Ata je res potrudil in se je zaradi mojega "renčanja" na začetku dopusta, pošteno ukvarjal z malčico.

Nina ima tek malega termita, raje ne napišem kaj vse poje v enem dnevu, zvečer pa je bila najsrečnejša v gužvi, ker se je v Puli stalno nekaj dogajalo.

Ko je danes videla mojo mami, si je izpulila dudo iz ust in dahnila duda, ko pa je dobila kifeljc, je na vsak način želela nakrmiti dedka.
user posted image za kazanje s kazalcem, je pravo olajšanje, ker vsaj približno veš kaj bi otrok želel.

Drugače nič novega, razen pri divjem valjanju in postavljanju na vse 4. Potem pa Nina obstane in ne naredi niti "koraka" z ročicami. Bom vašo fizioterapevtko poklicala.

Upam, da je lepo hladite ob bazenčku in da bo naslednji teden hladneje, ko se ponovno vidimo.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.7.2006 16:16:58   
tažana
čao, čao

medve sva že doma. nama je bilo takoooo vročeuser posted image . Katarina ima čisto moker sedež pa laske je imela čisto mokre, med vožnjo sem ji pa  kapljice iz noska in čela brisalauser posted image .dobro da sva bili hitro doma 45 minutuser posted image . pa nisem hitro vozilauser posted image . zdej je čisto omagala in spi...- torej bomo očitno danes precej zmešali ritem. user posted image

sej več se mi pa ne da pisat se grem mal spočit na kavčuser posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.7.2006 21:10:36   
teta beta
Tole sem dobila danes na mail user posted image user posted image user posted image . Bomo videli, če bo res tako, čist možno...

Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku

Oblačila:  
1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog potrdi nosečnost.
2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.  
3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.

Ime za  otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate  itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to ne bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se  vam je ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!

Priprave na porod:
1.  otrok: Zelo resno vadite dihanje.
2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami,  ker vam dihanje prvič ni pomagalo.
3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8.  mesecu nosečnosti.

Oprema za dojenčka:
1. otrok: Skrbno perete vse  perilo, ga zlagate po barvah in shranjujete v otrokovo omarico.
2. otrok:  Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z največjimi madeži.  
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!

Skrbi:
1.  otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak  nezadovoljstva ga vzamete v roke.
2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko  obstaja nevarnost, da bo zbudil prvorojenca.
3. otrok: Svojega triletnika  naučite pestovati dojenčka s kolikami.

Aktivnosti:
1. otrok: Otroka  peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete, sprehode.
2. otrok:  Otroka peljete na sprehode.
3. otrok: Otroka peljete v supermarket.  

Večerni izhodi:
1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
2.  otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko pustili številko,  na kateri ste dosegljivi.
3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.  

Doma:
1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega.  
3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred  otroki.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 21:21:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.7.2006 20:46:07   
teta beta
hja, nič, še vedno nimava vsega spakiranega, ampak 5 minut sem si pa vzela, da povečerjam in vam rečem ADIJO! Pridne bodite in čuvajte malčke!

se vidimo avgusta!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.7.2006 11:41:11   
tažana
no kaj je zdej to a štrajkate?
me včeraj nič ni bilo tuki pa sem si mislila da bom pa zdej imela ful za brat, ampak...
Katarina je danes spala od 20h - 7h v enem kosuuser posted image user posted image . bomo videli koliko časa bo držalouser posted image .
no pa lepo se imejte čao

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.