TVN
|
Bravo, Katja! Lepo, da boš pobrala Tažano. Ninočka, super za bazen, ampak kako je zdaj s to vodo? A jo je tam mogoče dobit? Če ne, potem najbolje, da vsaka prinese še eno 1,5 litrsko plastenko vode in jo zlijemo v bazen.... Kakšna pa je ta brazilska depilacija?! A ima to kako zvezo z laserjem? Jaz se sicer depiliram sama doma, včasih celo kar z (moževimi) britvicami, če sem v resni časovni stiski. M pa sem dobila točno 5 mesecev po porodu, takrat se je moja Nika tudi nehala dojit. Pravijo, da jim mleko ne diši več. Očitno bo že nekaj na tem. Kakor koli, prve tri M so bile grozne. Kar lilo je iz mene v kosih, špikalo, križ me je bolel in oh in sploh je bilo katastrofalno. Sem bila že povsem na tem, da stopim do G, no, potem z naslednjo M pa so se stvari umirile, čeprav so M precej drugačne kot nekdaj. Včasih skoraj nisem vedela, da dobim M - prišla brez bolečin, trajala 4 dni, 2 dni močno, 2 dni komaj-komaj in to je bilo to. Sedaj pride točno (to je bilo tudi prej) na 28 - 30 dni, nekaj dni prej čutim bolečine v križu, prve 3 dni je izredno močna, mnogo bolj kot prej, potem pa še kake 3 dni traja in je recimo normalna. Skupaj 6, 7 dni. Očitno bo kar tako ostalo. Grrrr..... Ja, pa za ploskanje in malo manj za mačji bonbon . Samo, da se je dobro končalo. Bonboni so lahko nevarni, ljudski ali mačji. A si že od zdravnika, je Evi o.k.? Teta beta, a sestrič pomeni bratranec? Torej otrok od tvoje ali moževe sestre/brata? Termin "sestrič" mi namreč ni poznan. Katja, jaz bi pa rekla, da tale tvoja M vendarle ni povsem normalna. Kaj ko bi raje stopila do G, da pogleda, če je vse o.k. Meni se ravno ne zdi prav, da traja 14 dni!! Kaj pa menite ostale? 2ursae, Bravo, Anže!! To kazanje s prstkom ali celo rokico je prav simpatično. Naša Nika kaže na oddaljene predmete večinoma s celo rokico (včasih tudi s prstkom, vedno je to kazalček), ko pa pokaže na dosegljive predmete, je to vedno kazalček. Tako luštkano ga stegne, ostale prstke pa skrije v pestko, da jo je prav lepo pogledati. Slikice so krasne. Plaža izgleda super, mivkasta. Ste res uživali, a ne? Najbolj sta mi všeč tisti dve fotki, kjer je zavit v brisačko (pravi mali pozer) in tam, kjer spi na plaži. A je kakšne punčice osvajal? Katja, Tery in 2ursae, hvala za poslane slike na e-mail. Prejela, shranila, v prihodnosti upam, da tudi razvila.... Se vidimo jutri. 99,9% prideva! Prineseva spalko za po tleh, pa še kaj... (vodo?!) LP, Vanja