|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
23.7.2006 16:05:35   
kati*
v petek je bilo spet prav luštno, čeprav se mi zdi, da Luka ni bil ravno najboljši, a vseeno je pa eno rundico odspal user posted image .

Sicer pa je dedi montiral gugalnico za Lukija. Se je ful potrudil in jo sam naredil iz lesa, jaz sem pa kupila stolček podoben tistemu pri brunarici in danes se je guncal 45 min. Bi se še kar, a se je meni zdelo vseeno mal hudo dolgo in sem ga vzela ven. Smo pa vsi stali zraven (še sosednje so prišli na ograjo user posted image ) in ga gledali, se smejali ... user posted image .
Včaraj pa se je Luka sam vstal user posted image - v bazenčku se kopa in kar naenkrat se nekaj dviguje (brez opore!) in se vsede na rob bazena. Sem bila tolk šokirana, da mu pravzaprav sploh nisem nič pomagala, ampak sem ga sam debelo gledala user posted image . Sem opazila, da je v bazenu (verjetno voda ful pomaga, čeprav mu sega le do pasu) precej bolj gibljiv.

JOJ kolk jo VROČE user posted image . Smo naročili klimo in upam, da res pridejo v sredo, kot so obljubili.

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
24.7.2006 11:04:58   
Pia67
Madona, to je pa res čas kislih kumaric, še na septembrskem delu RR-ja vlada pravo mrtvilo user posted image

Midve sva včeraj prišli s Kolpe (še dobro, da sem imela oprana Ninina oblačilca, da sva v petek popoldan pobegnile pred vročino). Priporočam, najbrž pa vam je vsem kar precej daleč. Voda je bila v primerjavi z morjem topla, senca in vetrc prijeten, le Nino so opikale rdeče mravlje in bi danes skoraj morale v karantenski del ZD-otroški oddelek. Spuščaj zgleda ko kake norice, tako na hitro.user posted image Sva pa v pičlih 10 minutah napolnile urinsko vrečko in pobegnile domov.

Hit igračke so trenutno:
- milni mehurčki (napihujem jaz, da ne bo pomote).
- vodni/peščeni mlinček, Nina sicer nerodno trpa v docirno posodico, ko pa se mlinček zavrti, veselju ni konca.
- peskovnik, podiranje potičk je zakon.
- bazenček po peskovniku (nujno, ker nama v stanovanju že škripa pod nogami).
- klančina za spuščanje avtomobilčkov.
- škatle v katere zapira drobne igračke.

Naj hrana:
- poleg goveje juhe kumarice v zosu in pire krompir.
- obroke v koščkih in grobem pireju je sama user posted image , potem pa jo dohranim jaz. Posledično imava freske na zidu in časopisni papir pod stolčkom.

Nove finte:
- obriše si roke in obraz, ko ji rečem, nerodno, ampak nek začetek je že;
- potegne si bodi čez glavo, ko se slačiva in jo za to prosim;
- v roke mi da željeni predmet, ki ga seveda pozna;
- gradi stolpe iz različnega materiala;
- plazenje=0, dvigovanje ob vsaki opori in nerodno tancanje ob njej,
- mojega očeta kliče dedi, o kaki mami ne duha ne sluha, najbrž bom prej Dada, glede na besedi duda in dedi.

Kati, user posted image za Benija. Zame je to še znanstvena fantastika.

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
24.7.2006 15:26:14   
TVN
Šele sedaj sem nekako prišla do računalnika. Ja, v petek je bilo zelo luštno. Upam, da se kmalu spet vidimo.

Kati, user posted image  za Lukca. Si predstavljam tvoje presenečenje. Sicer pa - v soboto smo šli po tvojih nasvetih in obiskali Robanov kot. Ker smo bili malce pozni, smo šli samo do Govca na kosilo, naprej na planoto pa ne.
A mi lahko poveš, če je tam gor na planoti kaj za sprehajat?
Mi smo namreč parkirali spodaj pri tabli za Robanov kot in potem šli peš po asfaltirani cesti tistih 200 m do Govca, potem pa še tam malce okoli (dol do mostička, pa kravice pogledat, ki so šle v vodo pit, itd.).

Mogoče ste opazile, da sem uspela spacati avatar. Takole smo se namreč namakali včeraj v Atlantisu. Naša Nika je čisto udarjena na vodo. In to mora biti veliiika voda. Domači bazen, kad ali otroški bazeni so zanjo čisti dolgčas. Ko pa pride v pravi, veliki bazen, čisto ponori. Včeraj je tako mlatila z rokicami okoli sebe, da je bil ves folk, ki je prišel v njen bližnji radius, povsem moker. V vodi smo se srečali z enim 11-mesečnikom, ki je cucljal dudico in našo razgrajačico samo osuplo gledal. Premaknil se ni niti za milimeter.
Atlantis je prav fina zadeva. Mi smo bili cel dan in Nika je kljub trušču lepo zaspala - najprej od 12.30 do 14.30 in potem še zvečer od 18.00 - 20.00. Potem je doma babici in dedku na veliko "pripovedovala" o svojih dogodivščinah in utrujena zaspala okoli 21.30.

Tiste, ki se odpravljate na morje, uživajte, vse ostale pa bomo iskale ohladitev kako drugače.

Pa, pa!

Vanja

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
24.7.2006 16:20:12   
kati*
Nika35 Robanov kot je sicer ozka dolina (ledeniškega izvora user posted image ) in ne planota user posted image . Je pa do konca doline lepa sprehajalna pot - sicer ne vem kakšen vozek imate, saj je tam makadam (utrjen) in na koncu tud mal po gozdni poti (se ne spomnim čist točno user posted image ), a zelo prijetna pot (sem dala tri slikice v svoj album (geslo isto kot pri naših piknikih).

Pia67 verjetno si mislila Luka ali pa morda Katjo & Benija user posted image

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.7.2006 8:48:32   
kati*
kakšno zatišje user posted image

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.7.2006 9:00:50   
2ursae
kati, evo, jaz grem zdaj malemu narest maličico, pol bo pa zaninal user posted image . Ti je dolgčas user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.7.2006 9:20:45   
2ursae
punce, je prišel prejle poštar in prinesel modro kuverto. Sem takoj vedela, da je al od DURSa al pa od CSDja in ko sem videla gor štempl od CSDja sem začela kar hiperventilirat user posted image , poštar pa "tle podpište pa tle podpište...". Pol sem s tresočimi nogami šla do mize, se usedla na stol, raztrgala ovojnico in ... ODOBRENO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jeeeeee, doma sem še do 22.11. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo punce, da vas častim eno virtualno user posted image , ko se dobimo, pa še tapravo user posted image . Kva sem hepi user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
25.7.2006 9:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.7.2006 10:52:49   
TVN
Ja, bravo, 2ursae!! user posted image user posted image user posted image  Si kar zamišljam tvoje veselje. Veš, kako ti zavidam. Jaz pa ravno pišem pritožbo na negativni odgovor, ki sem ga prejela v petek. user posted image user posted image user posted image user posted image
A mi poveš, pri katerem CSD-ju si? Saj najbrž to nima posebne veze, ker se odloča drugje (Metelkova), pa vendar....

Kati, hvala, slikice so krasne. Ampak tole izgleda povsem drugače od tistega, kar sva midva videla v soboto?! Kako prideš do tele krasne potke? Midva sva, kot rečeno, parkirala spodaj pri glavni informacijski tabli za Robanov kot, kjer tudi piše, da je na cca. 800 m planota! Od parkinga do kmetije Govc je cca. 200 m po asfaltirani cesti. Tudi naprej od Govca navkreber je asfalt. Kam torej? Prosim, povej mi, kako pridem do te krasne sprehajalne potke. Imam Quinny Comfort, ki se lepo obnese na vsakem terenu.

Ajd, se še pišemo. Grem dokončat pritožbo, potem pa v trgovino in na banko. Nika se crklja pri babici.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.7.2006 13:52:10   
2ursae
evo en luškan recept za bučke (v katerih se mi zdaj utapljamo), je šel našemu tamalmu danes ful v slast:

Bučo olupiš, razrežeš na koščke in pokuhaš v slani vodi (lahko z malo kocke - jaz sem dala ene par zmrznjenih kock zelenjavne juhe). Ko je dovolj mehka (oz. ko so koščki dovolj mehki), jih pretlačiš; lahko s paličnim mešalnikom. To gosto maso potem zliješ na maslo (dala sem čist mal masla, sam za okus, drgač pa olivno olje), malo popražiš in dodaš vodo, če je pregosto. Dodaš začimbe pač kar ti je všeč; razen soli in popra tudi česen (lahko v prahu), peteršilj, lahko tudi luštrek. Jaz sem dala le petršilj pa vejico svežega origana.
Na koncu lahko v juho zakuhaš še jajček in kislo oz. sladko smetano (po okusu).
To je najbolj preprost način. Juha je pa super!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.7.2006 14:20:08   
TVN
Super recept, 2ursae. Zdaj si mi dala idejo - jutri bom naredila juho iz bučk. Jih imamo tudi mi na pretek na vrtu.

Sicer pa jaz podobno delam z ohrovtom in cvetačo. Oboje skuham, naredim prežganje, pretlačim kuhano cvetačo in ohrovt (kar z vilicami, nekaj koščkov pustim tudi večjih), zalijem z vodo, v kateri sta se kuhala cvetača in ohrovt, zgostim z rumenjakom in kislo smetano, dodam začimbe. Je njami. A ti si dala celo jajce noter - beljak in rumenjak?

Naša Nika pa je včeraj poskusila malo pizze. Ja, sva bila z možem na kosilu in sva ji dala malo testa, sira in paradižnika ter bučk. Ona sicer obožuje kruh, zato ji je bila tudi pizza (testo) ful všeč. Je odpirala usteca in mrmrala: "am am am...". To dela, kadar ji je nekaj blazno všeč. Z istimi besedami tudi pove, da je lačna, le ton je drugačen.

Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.7.2006 14:42:56   
kati*
2ursae uau - čestitam!! user posted image Jaz pa očitno moram it v službo - mi je očitno res dolgcajt user posted image

nika35 od Govca (a nimajo dobre hrane tam!? user posted image ) greš naprej po asfaltirani potki (spodnja cesta), grep naprej mimo ene simaptične hiške, nato pa prideš na makadam in greš skozi eno ful staro kmetijo in nato samo po tej isti poti naprej. Mislim, da se od Govca skoraj nič ne dviguje pot in ne prideš na planoto user posted image . Kot že ime pove, se dolina na koncu zoža in prideš ob vznožje Kamniškega sedla. Od tiste pastirske koče (kjer je konec poti) je nato izhodišče za planinske ture. Praktično je od Govca naprej le ena pot in nimaš kaj zgrešiti. Kolikor pa se spomnim, pa je kar dolga pot. Kot pa sem že rekla, pa se mi zdi, da je na kocu gozdna pot, a če pridejo tja z avti, boste tudi z vozičkom.

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.7.2006 14:55:01   
TVN
Ja, super hrana, luštkan ambient pri Govcu. Smo zelo uživali na terasi s prekrasnim pogledom. Goveja juha je bila mljask. Nika jo je pojedla cel krožnik!

Sicer pa do Govca kot rečeno pelje asfaltirana cesta, pri tabli se odcepi levo do njihove domačije in parkirišča. Če pa bi nadaljevali pot po tej asfaltirani cesti, pa je kar precej navkreber. Ravno tukaj pri Govcu se cesta strmo dvigne, kako pa izgleda pot naprej, pa ne vem, ker nismo šli.
Hvala za pomoč. Torej, naslednjič bomo šli še kar naprej po tej cesti, pa bomo, upam, prišli prav. Je pa res štosno, da na info tabli piše planota. Čisto zares.user posted image

Imaš še kakšno idejo na zalogi?

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
25.7.2006 15:59:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.7.2006 16:17:42   
benika
Čao punce!

Jaz sem trenutno bolj v zatišju, saj imam okužen računalnik in nimam zaščite, tako, da bom res hitra (za RR se splača reskirat tud virususer posted image ).

Najprej 2ursaeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . So mi kar solze stopile v oči, ko sem si predstavljala tvoje veselje.

Piauser posted image user posted image  tudi za Ninčo. Kar zna tvoja pupa, naš tud pod razno ne zna. Zna samo dvignit rokice, da mu potem potegnem majčko dol, sestavljanje stolpov pa je za nas ZF. Sem tudi Benilu naredila klančino za spuščanje avtomobilčkov. Ga posadim zraven, vzamem avto, ga spustim po bregu, to parkrat ponovim, Beni me pa gleda. Potem pa vzame avto, ga položi na klančino, me nekaj časa gleda....in zabriše avto z vso močjo na drugo stran sobeuser posted image . Grem ponj, se obrnem, Beni pa stoji sred klančine in se smeje ko zmešanuser posted image

Dokončno smo osvojili besede mama, ata, teta, aja aja in dan.

Kati, user posted image user posted image  za Luka in njegovo vstajanje.

lp vsem. Več napišem, ko uštimamo računalnik.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.7.2006 17:03:13   
2ursae
nika, jaz sem v bučno juhco dala kar kislo smetano. Ne vem, za jajc se sploh ne morem odločit - najbrž zato, ker ga sama ne maram in smatram, da malemu ne bo nič hudega brez njega user posted image .
Spadam pa pod CSD Grosuplje in ja, kakor si že sama rakla - to nima veze.

Kati in Nika - pa dobr, kje je ta opevani Govec oz. Robanov kot? Tolk pišeta o tem pa slikce od Kati sem pogledala, da se mi že kar sline cedijo po njem oz., če smo čisto iskreni, po uni gostilni user posted image .

Pia, mi bi z veseljem šli na Kolpouser posted image . Imamo jo namen mahnit na Vinico. Menda je tam en fajn kamp in zelo lepo. Kje sta bili pa vi2?

Da se še jaz malo považim: znamo že poplesavat ob glasbi user posted image  - ko sedi, miga s trupom al pa mahlja z rokicami. Najraj na ta novo Siddharto user posted image .
Aja, pa klančino za avtek sem tud naredila, pa je ne šmirgla pet posto, oz (klančina je iz knjig) začne listat po knjigi user posted image . Vsak po svoje. Kako pa ve naredite klančino, da je manj zanimiva kot avtek? user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.7.2006 20:32:40   
Pia67
Živjo!

Najprej opravičilo tebi Kati*. Torej Lukiju user posted image za tak lep samostojni dvig.user posted image . Sem mislila na angelskega blondinca, potem pa napišem kar Beni. Oprosti. user posted image

Beni pa je tudi še vedno znanstvena fantastika za našo Nino.user posted image

Ej, 2 ursae, enkratno. Pa prav je tako. user posted image
Midve sva bili v Podzemlju (poleg je kamp, pa sva zvečer kar šotor razpeliuser posted image . Mal je smotan vstop za v Kolpo je, ker je zelo porasla z algami in je zelo spolzko. Ne pomagajo nobene teniskeuser posted image . Tako, da sem jaz mati imela ritoplazenje do globoke vode, da sem kolikor toliko tamalo varno spravila v vodo.
Klančina je iz dile, ki je položena na škarpico, Nina se dviguje ob njej in ko stoji, rukne avto, da se odkotali dober meter navzdol. Je pa potrebna dodatna motivacija, priznam. Njeno leseno lutko v kason, pa jelenčka v kiblo, dila je s strani dvignjena, da kamion ne pade vmes dol. Skratka, cela znanost. Očitno igračke izdelujem bolj zase kakor za otroka.user posted image
Poplesavanje je pa dobra ideja, jutri bova mal plesali, ker sem izčrpala že vse kratkočasnice okoli in v hiši. Ne pretiravam, pri nas je trenutno še vedno 30 stopinj, popoldne pa je bilo v senci 36, ker seva od kamna in betona. Tri tedne pa ni bilo dežja. Bučke moram kupovati, ker so preprosto sežgane, kljub zalivanju.user posted image
Za nameček trenutno "dežuje", par kapelj, toliko, da ima prah pikice.

Upam, da bo v soboto res padal. Dam za mašo...

Aja, klicala sem fizioterapevtko, ki me je prijazno poklicala nazaj. Po telefonu mi je svetovala, da dela tiste vaje, ki si mi jih pokazala ti 2ursae. rekla je, da Nina nima dovolj razvitega ramenskega obroča(njeni lopatici sta resnično štrleči), zato si ne upa premakniti rok in ime težišče na riti. Vaje so obrodile prvi uspeh. Sedaj lahko zagrabi predmet z eno roko in je le z nogama in eno roko na tleh. Nič več se ne guga, ko se skupaj priplaziva do predmeta, ga lepo zagrabi in se vsede prek boka. No, nekaj je že.

Zato pa me redno vsako jutro zbudi stoje ob ograjici posteljice. Upam, da se ni vrgla po meni, ker sem večkrat preplezala ograjo in cmoknila na tla.

Damjana

P.S. Zdaj bom hodila Kati* v zelje, link http://www.logarska-dolina.si/slo/index_s.html, ta vikend bodo celo dnevi turizma (tako piše, madona sem pametna). Res je zelo lepo, jaz zadevo bolj poznam v zimski podobi (jasno, slapovi oz. led). No, še lepši pa mi je Matkov kot, ker je manj obljuden. Potke pa so čisto spodobne za kakega terenca, za malčkov nahrbtnik pa še toliko bolj.

http://www.logarska-dolina.si/slo/index_s.html

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.7.2006 10:38:44   
2ursae
tale zatišje je pa res že mal too much user posted image . Vsake tolk mal pogledam, ker se mi ne da pisat, pa nič novega.

Skratka, zdajle sem klicala zobarja, da tamalga naročim in veste kdaj imamo datum? - 18.1.07 !! user posted image user posted image user posted image . Mislim, ej ... taka čakalna doba ... pol leta user posted image . Saj ne, da se nam mudi k zobarju, sam tole je pa res mal pozno, pa tolk se propagira, da je treba čim prej it user posted image . Svašta.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.7.2006 10:44:46   
2ursae
kati, vidm te, da si gor user posted image user posted image  - da ne bi slučajno brez besed odšla user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
26.7.2006 10:54:00   
kati*
da bomo že enkrat zaključili temo Robanov kot user posted image

http://www.logarska-dolina.si/slo/solc/robankot.html
http://www.kam.si/izleti/robanov_kot_dolina_blagoslovov.html
http://franc.prelog.org/2003_7_26_27%20Robanov%20kot_Korosica_Klemenca_Logarska/index_2.htm (slike)

Joj - danes je pa tako nemirna noč za nami kot že dolgo ne. Luka se je budil na 2 uri, skoz pil, ob 5. pa čist buden, kar se do sedaj še ni zgodilo user posted image . Danes naj bi prišli klimo montirat, pa mi prestavijo na petek, sem bila besna ko user posted image . Z delavci se kaj zmenit, to je tud ... user posted image user posted image . Pridejo menda v petek. Kako - bo piknik v petek?

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
26.7.2006 10:55:23   
2ursae
a piknik? Zaradi mene lahko user posted image .

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
26.7.2006 10:56:22   
2ursae
oj, še neki važnega - a ktera ve, a so ta teden še razprodaje al je že vse finito?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
26.7.2006 10:56:57   
kati*
2ursae user posted image sem tu in mam še nekaj časa - upam, da bo mali se uspel kaj naninat user posted image
Jaz pa sploh ne vem, očitno moram sama poiskat zobarja - verjetno bom kar ZD VIč vprašala, če imajo otroškega zobarja.

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.7.2006 10:57:59   
kati*
ja - jaz sem včeraj ko je mali zaspal šibala v City park in zapravljala sam zase - otroških cot sploh pogledala nisem - ne morem verjet user posted image

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.7.2006 10:58:02   
2ursae
iiiiiiii, kati, tale Robanov kot pa res izgleda user posted image user posted image user posted image . Ok, zdej bom pa nehala štepat objave, bom pisala samo, če bom mela kaj pametnega za povedat user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.