Pia67
|
Živjo! Evo, Scenic je pohvalno malo nabasan, (le konkretni prtljažnik), vikend-ata pride šele zjutraj, tako, da sem imela mir pri pakiranju, placa zanj, njegovo šteko mleka (še en dokaz, da še ni odrasel, za zajtrk požlampa liter mleka ), njegove kopalke, grrr, jaz pa sem mislila, da se bomo šli nagce in 2 kili krompirja je dovolj. Lepo se bosta z Nino zabavala zadaj, jaz pa bom imela mir med šofiranjem. Zaenkrat zgleda še vse normalno. Kaj je z Nininim sedežem? Najprej zahvala teti-beti za opozorilo, prav imaš, ko sem si povlekla dol navodila za Trimax(končno, saj bi lahko že prej, pa sem lena), sem ugotovila, da imam vendar Ultimaxa. Viš, drugič te moram kar na ZS pocukat, da mi poveš. Še en dokaz, da moji možgančki ne delujejo. Napenjalec je sestavljen 3/4, ostalo pa je še nekaj delov, ki jim ne vem mesta . Je pa zadeva podobna napenjalcem, ki jih uporabljajo v kargu in na odpravah. Bom že ugotovila, ker najraje sestavljam stvari, ki so fuč. To mi je manija... Kar se tiče , priznam, sračkala sem ga, še ena zadeva, moje čelo je polno mozoljev, kakor na štaru , konc naslednjega tedna pa mi bo jasno. Kakor včasih pravi 2ursae, tokrat sem jaz ena tikva. Tažana, naslednji teden naju ne bo, ob 10. uri bom krvavi pot potila na razgovoru za službo, sledi mu še praktični preizkus. Pošlji mi naslov, pa ti konec tedna pošljem Erno. Še nekaj glede pleničk, Nina ima tudi manijo slačenja, če se le da. Zadevo sem rešila s slip varjanto pleničke, trenutno spi z Baby love, maxi varjanto, imajo tudi večje za Katarino, lahko pa si za štart kupiš le 2, da preizkusiš, če si tvoja madam ne zna tudi pleničnih hlačk dol potegnit. Cena ene pleničke pa je okoli 80 SIT, kar precej dražje od navadnih, pakiranje 20 je slaba 2 jurja. Jaz, oz. Nina jih ima za vročino in za španciranje po plaži. Jana Koprivc, Nina je dobila obvestilo, da ima zelo slab izvid urina. Preveč bakterij, lahko, da sva predolgo časa čakali z ono vrečko in bi morali zahtevati novo. Maksimum je pol ure. Naredila sem tudi napako in vrečko izpraznila sama v kozarček (me ni nihče kregal), na pozivu piše, da se zglasiva čimprej. Jaz se bom v petek, ko se vrneva z morja, pred omenjenim razgovorom. Mislim, da če bi bilo kaj zelo hudega z ledvičkami in z mehurjem, bi bila Nina drugačna. Tolažim se, da je vse OK, ampak imam tudi slabo vest. ninocka WB, pestro ste se imeli . O netopirjih pa tole. Ko smo pred 2 letoma zgodaj spomladi plezali v Ledeni jami (naredil se je en lep ledni slap, bil je kot iz putra), so se dremajoči netopirji maščevali za kratenje zimskega spanja z mastnim kakanjem po naših čeladah, opremi in gvantih. Ej, doroteja23, za Nino bi bila Alina idealna družba. Itak samo sedi, oziroma se vrti na riti, če je podlaga drseča, pa "biksa", da pride do željenega predmeta. Po moje bi bile idealni par, Nina itak pusti, da ji vzameš iz rok karkoli, pa še kar nežna je. Če bi imela pa kako hrano v rokah, bi pa hotela Alino pitat. No, jaz grem napenjalec do konca sestavit, in zmontirat "prestol". Hm, kaj bi mi pasal en kratek giro po mestu Mejte se, Damjana
|