|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
13.7.2006 20:38:50   
TVN
Punce, res mi je žal, da midve ne moreva priti. Če ne bi bil še mož bolan, potem bi vsaj njega poslala, saj ne bi imele nič proti, a ne? Je čisto šarmanten gospodič.... user posted image user posted image
Skratka, uživajte!

Pa še odgovor 2ursae: ja, mi smo že nekajkrat jedli corn flakes na Hipp3. Kar poje, ni pa ravno ful navdušena. Morajo pa biti fejst namočeni.

Ajde, gremo se počasi pripravljat na spanje. Ob devetih se začenja "bath time"....

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.7.2006 22:13:58   
Pia67
Najprej hvala za potrpežljivost in branje mojih monologov. user posted image

Si pa nisem mislila, da si poleg 2ursae, tudi ti Kati* z "južnega" dela obrobja LJ. Dopoldne še nekak gre, imaš prav, pa zdaj, ko so dopusti se je tudi malo sprostilo. Zadnje čase moram najmanj 2x tedensko v LJ in mi je ta zamašek, kadar ga doživim, tako odveč. Ne predstavljam si, da bi bila v tisti gužvi z Nino in mi začne jokat. Ko sva šli sami do Dalmacije, so bile občasno kar moreče maše. user posted image

Glede piknika, "nasrkale" ste ga user posted image . Pripeljem poganjalec, tricikel in nekaj igračk. In sadje za malčke (domače). Upam, da jutri zjutraj še kaj pametnega spedenam za popapat, dosedaj sem s čelno svetilko barvala leseno garažo, sem popikana(komarji+pike od čopiča) in grem samo še pod tuš ter spat.

Se vidimo,

Damjana

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.7.2006 14:51:55   
teta beta
No, kako?! Je že katera s piknika?! Tako dolgo pa tudi ziher ne čvekate. Hitro na raport!!! Pa slikice tudi čimprej!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 16:25:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.7.2006 17:36:13   
benika
Ja, res smo se imele super. Beni je mrknu že v avtu in se zbudil šele pred kratkim. Slikice so v albumu, geslo isto kot prejšnjič, če pa katera želi kako sliko, pa naj pove.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.7.2006 19:48:35   
tažana
čao.
no samo da ste še naprej uživale. Katarina je bila tudi čisto utrujena! je zaspala po 100metrih vožnje. pa smo šli še v mengeš pa se je zbudila doma. pa še poj je popolne spala v vozičku.
katja: ti bom napisla enkrat drugič kere slikce mi pošlji. da bom lahko enkrat Katarini pokazala njene "sotrpine".

še neki mam za povedat: ko smo prišli domov sem Katarinco previla kar na tleh pa jo potem pustim na tleh, ko pridem nazaj je imela na eni strani plenico že odpetouser posted image  res jo ne smem več puščati samo v plenici ali pa jo bom takoj začela navajati na kahlo!!!user posted image user posted image user posted image

aja moj možek je reku da je očitno pio skrbelo da mu je dolgčas ker mu je novice prinesla, ampak se je očitno kar zabaval  user posted image user posted image user posted image

no lepo se mejte

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.7.2006 20:32:43   
2ursae
ja, res je bilo super, pa tudi deca so vidno uživala user posted image . E, moj je bil pa še celo popoldne totano navit, nekaj si je brundal in se režal, zdajle sem pa porabila cele pol ure, da sem ga uspavala user posted image , čeprav bi po vseh naravnih zakonitostih moral biti totalka. Očitno ta srečanja delujejo nanj bolj poživilno.

Lepo bodte, nekaj smo se menile za naslednji petek - kako se vam zdi? Lahko tud kakšen drugi dan, razen pondeljka in četrtka.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
14.7.2006 20:40:42   
teta beta
kul slikice user posted image user posted image user posted image ! Zdaj sem se malo bolj am vzela, vaši otročki so res vsi bolj močni in večji od Daše. Pa še dobro, da nisva prišle, bi se z Anžetom ziher stepla zaradi dude (imamo namreč trenutno prav isto v obdelavi user posted image ). A Ninočke pa ni bilo? Se bom potrudila prit naslednji teden, če ne bom v preveliki gužvi. Pa tažane & family tudi ni na slikcah. kati, tebe sem pa komaj spoznala.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
14.7.2006 20:43:00   
teta beta
ja, 2ursae, od vseh dni bi meni petek še najbolj ustrezal user posted image . ČE mi bo seveda zneslo...

Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.7.2006 20:45:25   
2ursae
agrrrrr, vedno pozabim: če je ploh še aktualno, imam par DM točk. Če ktera nuca, lahko pošljem al pa naslednjič prinesem ... madonca, pa stalno jih vlačim s seboj. Res sem tikva. 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.7.2006 20:47:27   
2ursae
ja, teta beta, anže in beni sta si kar pulila dude in pol je anže kar benijevo cuzal user posted image user posted image . Okol teh dudic je bil res cel hudič user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.7.2006 20:55:04   
Pia67
Živjo!

Ne vem kaj se dogaja z mano, stanje me spominja na user posted image , ko sem bila zelo raztresena in pozabljivauser posted image . Bom morala počakat do "tistih dni", če jih bom dočakala, drugače pa se mi zdi, da pride pozabljivost kasneje, v kakem 2.trimesečju, vse skupaj je že tako daleč. Najbrž je EMŠO. user posted image

Namesto proti Litiji sem zavila kar proti NM. V ne pretirani gužvi (nesreča v tunelu), sem poklicala kolega, da sva se dobila v Biču (med Litijo in NM). Zakaj nakladam o tem? Prinesla sem mu krampe za plezanje v ledu, on pa mi je dostavil miniaturne izvijače z trikotno glavo. Razlog?

Že nekaj časa ima Nina Trimaxa, dosedaj se je vozila v nasprotni smeri vožnje. In ker je vrla mati ugotovila, da je bolje dete posesti da gleda mati v hrbet (do 9. kilograma nam manjka ena mala Milka), je danes navsezgodaj izvedla preobrat in rezultat tega je, da smo vožnjo preživeli po starem, ker je napenjalec za neležeči položaj sedeža med vožnjo ostal prišponan na varnostni pas avta. Sedež in avto sem ločila s ključem za matice user posted image in na srečo ima dosedanji sistem vožnje drugačen sistem napenjanja in tega napenjalca ne potrebuje.

Od sedme, ko je Nina zaspala (od piknika je bila ves čas pokonci, pojedla je zajeten kos govedine in juhico, šli sva do igrišča, se skopali in končno je padla v komouser posted image , sem se matrala z napenjalcem, trenutni rezultat je, da je napenjalec še vedno nov del avtomobilskega pasu, manjka pa mu 1/2 delov. Sedaj sem spila pol piva in morda mi rata s hmeljem pomirjena duša razrešit pas in znova sestavit napenjalec.

Navodil za sedež pri nakupu iz 2. roke jasno nimam. No, to je bila dobra šola...

Piknik je bil zelo poučen, saj sem izvedela nekaj zelo pametnih in uporabnih reči. Predvsem pa prijeten. Pogrešam takšno družbo. Zelo. Zato ga čimprej ponovite. user posted image

Jaz pa bom morala skrajšati naše morje, ker sem dobila vabilo za razgovor o morebitni čez teden dni. Poročam, ko se vrnem.

In zdaj najvažnejše: Račka Erna bo prespala pri naju. Je okopana v detergentu za ročno pranje, ker jo je Nina verbalno obdelala. Upam, da jo Katarina ali pa Luka ne pogrešata preveč, prosim lastnika, naj posreduje poštni naslov na ZS, da jo pošljem.

Tažana, jaz sem vzgojena v tradicionalni skwo maniriuser posted image , pa mislim, da je treba vedno nekoga pedenat. Škoda, ker se ne da takih zadev preprogramirat-erase disc sector... Upam, da mu nisem bila vsiljiva, članek o odpuščenih nosečkah pa je kar dober.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 21:22:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.7.2006 21:34:12   
teta beta
2ursae, saj dm točke so podaljšali do konca leta, tudi stari kartončki še veljajo (jaz sem ga pa ravno mislila vstran vrečt).

Pia, najbrž imaš v mislih Ultimaxa. Trimaxa je nemogoče montirat v nasprotni smeri vožnje. Priznam, da mi sploh ni jasno, o čem razlagaš, lahko pa vprašam brata, če še imajo navodila, oni so prej imeli ultimaxa, zdaj pa imajo tudi trimaxa.

joj, jaz morm it pa likat, pa same vidite, kako zelo se mi da...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.7.2006 21:37:38   
teta beta
aja, še to sem pozabila: pia, ti si zdajle v kratkem času že večkrat namignila na user posted image . khm, khm, khm............ ???????!!!!!! Mogoče boš pa ti prva ponovna nosečka med septembrkamiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1840
14.7.2006 21:41:47   
kati*
živjo punce ... mi smo šele zdaj priromali domov ... uf - smo naredili še en večerni špancir po LJ in je bilo prav prijetno za spremembmo, čeprav mi mali zdaj še zmeraj ne spi in se zabava in obrača v posteljici - skratka buden ko user posted image

bilo je luštno in sem za naslednji petek

sploh se ne spomnim, da bi mene kdo fotkal user posted image

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 1841
14.7.2006 22:09:59   
doroteja23
Oj punce! Lepe fotke! Morem vam povedat da bi meni blo prav smešno če bi bili midve na pikniku, ker Alina še pol tolko ne stoji kot vaše, pa pol manjša je, pa ko sedi se ziba. Tajk da sploh nebi mogla sedet z vašimi malčki na tleh, ker bi jo mogla pač držat.
Pa da bi se ona igrala z drugimi. Kaj si ja ti nor. Ona se igra sama in ko ji jaz ponudim igračo me sploh ne šmirgla.

Drugače pa je pri nas vse po starem.

Ameli si za kavo naslednji teden? Midve imama v četrtek fizioterapijo. Tak da bi mi v četrtek odgovarjalo. Č si za to seveda.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.7.2006 9:50:12   
ninocka
Ojla!

Najprej - se opravicujem, ker me vceraj ni bilo. Smo se domov vracali sele vceraj dopoldne, sem hotla vas pridt pogledat, pa sem padla v guzvo na obvoznici pred Grosupljem in se cijazla eno uro. Od morja do LJ pa uro in 10 min user posted image . Tko da sem vas zamudila. Bom sla pogledat slikce in mal jokala zraven, ker sem se ful veselila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dela na cesti!

Drugac smo se meli pa na morju fino, dopoldne smo sli mal ven na sprehod, mami in teta pa na kavico. Evan se je zbujal zjutraj ob 6ih, popil flasko mleka, se cca 2 uri igral in potem zaspal za 2 -3 ure user posted image . Potem smo pojedli, se mal igrali in ob 4ih ga je spet zmanjkalo do ene 6 - 7ih. Potem sva ga pripravle za spat user posted image user posted image , no skopale in smo sli ven na portorsko promenado cekirat moske user posted image user posted image user posted image . Moja sestra je bla cist paf, kolk lusntnih tipov user posted image user posted image user posted image . Domov smo se vracale okrog 11ih, Evan je vedno zaspal zadnjih 300m pred blokom, tko da sva ga mogle pol zbudit, ko sva ga nosile po stengah (grrr tam ni lifta in je blo treba vsak dan pes v 4 stuk user posted image ), potem pa nikakor ne nazaj zaspat oz. smo meli prave jokaste borbe. Kopali se nismo - 1. jst ne najdem kopalk, 2. moja sestra jih nima, ker ne hodi na morje. Sva pa Evanu namocile nogice v valovito morje in mu je blo tko - tko vsec.
Evan je ocaral cel Portoroz, folk naju je nenehno ogovarjal in vsi bi ga bozali in mu mahali in ga kr meli.  Sem se jih mogla prav otepat user posted image user posted image

Zapravle sva celo premozenje (k*** pa razprodaje, zdaj vsaj vem, zakaj je Portoroz mondeno mesto user posted image ), jst sem si na koncu kupila ene kopalke in torbico v Championu, uhane, zapestnice, mojmu eno ful lustno srajco in tamalmu za 13 jurjev poletnih cunj. Groza!!!

In kaj se mi zgodi zadnji vecer? Ko smo prisli s sprehoda, damo Evija spat, tamala se gre tusirat, jst pa zacnem bult TV (to je blo ob 11:30). In gledam eno oddajo na Popu o indijskih fantih, ki se dajo kastrirat. In padem ful not, tok, da se pozabim it tusirat, okna na terasi odprta, balkonska vrata odprta, mal piha...skratka ful uzivam. In kr naenkrat mim mene prleti neki crnega. Me je tolk v luft odneslo, ker sem misnla, da narobe vidim. In pol gledam in una crna stvar oz. NETOPIR leta po sobi. Spizdim (da se je kr kadil za mano) iz dnevne z daljincem v roki, zaprem vrata in grem tezit sestri v spalnico, da je netopir v dnevni. Je misnla, da jo zezam in greva gledat, cist mal odpreva vrata in un netopir tam kroge nabija. Dobr, da sem daljinca s sabo vzela, sem sam TV ugasnla, zaprla vrata in upala, da bo netopir cez noc se ven spoku. Valda celo noc nisem spala (sestra mi je predlagala, da si okrog vrata obesim cesen user posted image user posted image ) in sem bla bolj ali manj budna ze od 4:45. IN lih ta dan Evan podaljsa spanje do 7ih. Zjutri netopirja ni blo vec (nisem sla pa gledat za omare, ce se je kje tam obseu). Upam, da je sel ven, ker drugace nas bo v soboto pricakal hud smrad user posted image

Glede Evija - naucu se je pit po slamici user posted image user posted image user posted image user posted image , imamo ze 3 zobe (obe spodnji enki in zgornjo dvojko spicko ter zgornji enki bosta v parih dneh zunaj - dlesen je ze prebita, samo zobk se se ne cuti). Ne morem verjet - prej 10.5 mesec nobenga zoba, zdej bomo pa do 11ga mesca jih meli 5! user posted image user posted image user posted image
Ugotovila sem, da ful obozuje Pom beare (krompirjev smoki al cips). Jih je ful jedu in si je kr sam z rokico iz vrecke ga ven potegnu in dal v usta. Je pa to najbolj zdrav in najmanj redilen snack (povedala ena kolegica, ki je ful frik glede hrane - sama zdrava hrana, nc mascob oz. samo zdrave mascobe, ...fitnes... skratka obvlada v nulo).
Aja, pa ko sem si lakirala nohte, je vzel moj lak in se prplazu do mene in mi pol z lakom po nohtih neki pacal (z zaprto flasko, da ne bo pomote) - v glavnem posteku je, zakaj je tista stvar.

OK -  sem se ful razpisala, grem pogledat slikce. JSt grem naslednji teden v sredo (verjetno) v Crno do petka zvecer, tko da jst bi bla za piknik v torek, ce je mozno ?

PA se enkrat  se opravicujem, ker naju ni blo user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.7.2006 10:38:02   
Anonimen
najprej en lep pozdravcek vsem septemberkam!

mam pa eno vprasanje?!

a je mela katera kaksne izkusne z user posted image , da je mel bakterije v urinu! a ste kaj dobile pr P. za to, kaksne antibiotike? men ni dal cist nic sam reku je da je to normalnouser posted image ?!
me zanima, ker naj bi sli v ponedeljek na morje, ce gre lahko tak, ker vrocine nima, in zdaj ko mu je padla vrocina pa je dobu se ene izpuscaje..... P. je reku da je to cist normalno....user posted image ,da ko pade vrocina se mu bodo pajavili?!user posted image !

kaj pravte a grem lahko namorje, ce ma bakterije v urinu, naj bi jih mel cist maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.7.2006 14:28:52   
tažana
čao!

ninočka: naj ti povem moje srečanje z netopirjem!
lansko leto ravno takle čas se je po poroki moj možek za 14 dni preselil k meni v mojo sobo, kjer sem prej živela. no sredi noči on meni reče hej Andreja netopir je v sobi!!! pa sem mu rekla kaj mu je da je sigurno kaj sanjal pa naj zaspi nazaj! ko tako leživa zaslišim prpotanje s krili in ugotovim, da se mu ni sanjalo ampak je to res! seveda sem prižgala luč in tista pošast je letala točno nad najino posteljouser posted image .
sem možeku rekla naj jo odstrani pa mi je rekel da njega ne moti in se je pokril in spal daljeuser posted image . no tako sem jest s trebuhom ob dveh ponoči skakala po sobi v eni roki škatlo v drugi zvezek in ga lovila! ko sem ga ujela pa sem ga šla na balkon spustit. pa še zabičala sem mu če se vrene jo ne bo tako poceni odneseluser posted image user posted image

no samo toliko...
fajn se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.7.2006 14:30:32   
tažana
aja pia račka Erna je našauser posted image . evo če ne vzamem kakšne igrače jo pa tam pustimuser posted image user posted image user posted image user posted image . sej mogoče drug teden tudi prideva pa mi jo takrat daš. se sploh ne mudi

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.7.2006 17:37:38   
kati*
danes je bil pa Luka s svojo babico in dedijem v ZOO. Sem pol vprašala, kako je kaj opazoval živali in pravi moj ati: ah, sej ga vse zanima, tud kamenčki, pa drevesa, .. in pri medvedih je menda tko vriskal od navdušenja (sej ste to že doživele user posted image ), da so se menda vsi ustrašli zraven user posted image user posted image .

ninocka škoda da te ni bilo, a menda se drugi teden spet dobimo.

pa luštne zgodbice o netopirjih - ni kaj user posted image

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.7.2006 21:38:20   
Pia67
Živjo!

Evo, Scenic je pohvalno malo nabasan, (le konkretni prtljažnik), vikend-ata pride šele zjutraj, tako, da sem imela mir pri pakiranju, placa zanj, njegovo šteko mleka (še en dokaz, da še ni odrasel, za zajtrk požlampa liter mlekauser posted image ), njegove kopalke, grrr, jaz pa sem mislila, da se bomo šli nagce in 2 kili krompirja je dovolj. Lepo se bosta z Nino zabavala zadaj, jaz pa bom imela mir med šofiranjem. Zaenkrat zgleda še vse normalno.

Kaj je z Nininim sedežem? Najprej zahvala teti-beti za opozorilo, prav imaš, ko sem si povlekla dol navodila za Trimax(končno, saj bi lahko že prej, pa sem lena), sem ugotovila, da imam vendar Ultimaxa. Viš, drugič te moram kar na ZS pocukat, da mi poveš.user posted image Še en dokaz, da moji možgančki ne delujejo. Napenjalec je sestavljen 3/4, ostalo pa je še nekaj delov, ki jim ne vem mesta user posted image . Je pa zadeva podobna napenjalcem, ki jih uporabljajo v kargu in na odpravah. Bom že ugotovila, ker najraje sestavljam stvari, ki so fuč. To mi je manija...user posted image

Kar se tiče user posted image , priznam, sračkala sem ga, še ena zadeva, moje čelo je polno mozoljev, kakor na štaru user posted image , konc naslednjega tedna pa mi bo jasno. Kakor včasih pravi 2ursae, tokrat sem jaz ena tikva.user posted image

Tažana, naslednji teden naju ne bo, ob 10. uri bom krvavi pot potila na razgovoru za službo, sledi mu še praktični preizkus. Pošlji mi naslov, pa ti konec tedna pošljem Erno. Še nekaj glede pleničk, Nina ima tudi manijo slačenja, če se le da. Zadevo sem rešila s slip varjanto pleničke, trenutno spi z Baby love, maxi varjanto, imajo tudi večje za Katarino, lahko pa si za štart kupiš le 2, da preizkusiš, če si tvoja madam ne zna tudi pleničnih hlačk dol potegnit. Cena ene pleničke pa je okoli 80 SIT, kar precej dražje od navadnih, pakiranje 20 je slaba 2 jurja. Jaz, oz. Nina jih ima za vročino in za španciranje po plaži.

Jana Koprivc, Nina je dobila obvestilo, da ima zelo slab izvid urina. Preveč bakterij, lahko, da sva predolgo časa čakali z ono vrečko in bi morali zahtevati novo. Maksimum je pol ure. Naredila sem tudi napako in vrečko izpraznila sama v kozarček (me ni nihče kregal), na pozivu piše, da se zglasiva čimprej. Jaz se bom v petek, ko se vrneva z morja, pred omenjenim razgovorom. Mislim, da če bi bilo kaj zelo hudega z ledvičkami in z mehurjem, bi bila Nina drugačna. Tolažim se, da je vse OK, ampak imam tudi slabo vest.user posted image

ninocka WB, pestro ste se imeli user posted image . O netopirjih pa tole. Ko smo pred 2 letoma zgodaj spomladi plezali v Ledeni jami (naredil se je en lep ledni slap, bil je kot iz putra), so se dremajoči netopirji maščevali za kratenje zimskega spanja z mastnim kakanjem po naših čeladah, opremi in gvantih.

Ej, doroteja23, za Nino bi bila Alina idealna družba. Itak samo sedi, oziroma se vrti na riti, če je podlaga drseča, pa "biksa", da pride do željenega predmeta. Po moje bi bile idealni par, Nina itak pusti, da ji vzameš iz rok karkoli, pa še kar nežna je. Če bi imela pa kako hrano v rokah, bi pa hotela Alino pitat. user posted image

No, jaz grem napenjalec do konca sestavit, in zmontirat "prestol". Hm, kaj bi mi pasal en kratek giro po mestu user posted image

Mejte se,

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
16.7.2006 12:27:26   
tažana
čao.
no evo prelepa nedelja, Katarina spi, možek dela, jest imam pa pavzo med pospravljanjem. dnevno sem zrihtala zdej grem pa na kuhinjo! spalnica pa itak nikoli ne pride na vrsto, ker pospravljam samo kadar Katarina spi- takrat pa ne hodim po spalnici- naj ima miruser posted image user posted image user posted image .
včeraj sem se spravila voziček pratuser posted image . sem mislila da bom lahko vse slekla pa v stroj fliknila pa ne greuser posted image . sej z vozička vse spravim samo v prevlekah so tisti trdi deli, ki ne grejo venuser posted image . tako da sedaj vsako stvar posebaj perem s krtačkouser posted image .

prejšni dan sem se ful razjezila na svojo sestro! je noseča in pričakuje 21.09 (na Katarinin roj. dan). eno princesko ima že doma in bo oktobra stara dve leti. že Saro je rodila 6 tednov prezgodaj, sedaj pa ji tudi že lep čas otrdeva trebuh. že nekajkrat pa je imela tudi popadke (očitno lažne ampak vseeno) gospodična se sploh ne spravi k dohtarju in za nameček je v petek saro nesla v tretje nadstropje po stopnicah!!!user posted image  itak je zvečer že mislila da bo rodila ampak pokazat  se pa še vedno ni šla! sedaj se je odločila da mora počivat ampak to zgleda tako, da so šli včeri zjutraj vsi v trgovino, danes jo pri maši sreča, aja dons so šli pa v Kranjuser posted image    tok se jezna da sem se mogla mal razpisat...

Za torek tudi jest ne vem če pridem je Aljaž spet doma menda. pa bom itak mogla it še enkrat v Ljubljano mu kupit darilo za rojstni dan 2x v enem tednu se mi pa ne da Katarine v tej vročini matrat.

no se še kej oglasim...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
16.7.2006 14:03:12   
teta beta
Zdravo punce!

Tako sem se napokala prejle, da ne morem nič delat. Samo za računalnik se lahko usedem user posted image .

Včeraj smo bili v Ormožu oz. njegovi okolici in je bil res super izlet. Dašiko smo dali mdr. na konja sedet, spala je v prikolici za seno, očarala vse sorodnike in se postavila na nogice! To je bilo že čist na koncu dneva, ko sm bili še na enem obisku in me Bernardova sestrična pokliče v dnevno, daj pridi gledat, glej ko se je na noge sama postavila. Tako da to je zdaj največji hit. Aja, pa kar v nahrbtniku nama je spala ves čas, ko sva šla gor v gorco. Pestro je bilo in ful luštno.

Upam, da ta teden dobim on roza šrauf od Tomya za voziček sestavit. En šrauf se je izgubil in sem zadnjič kar uvoznike poklicala, če lahko dobim rezervnega in upam, da bo zdaj, da ga lahko vzamemo s seboj na dopust.

koprivc jana, če je P rekel, da bo dobil izpuščajčke po vročini, potem je najbrž diagnosticiral šesto bolezen. Potem lahko greste na morje, saj otrok ni več kužen, ko se pojavijo izpuščaji.

Grem pogledat, če se je že kaj prostora naredilo v mojem želodcu, me namreč v hladiliniku še čaka kremšnita........ njami

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.