2ursae
|
ja, nč, kva, žabarski piknik bo ... menda v petek, ne? Ninočka, ki je najprej predlagala torek, je pol požegnala tudi petek, pa še Nika mogoč pride (bejba, držim pestke, da čimprej ozdraviš ), tko da zaenkrat so izgledi dobri. Bi pa spet predlagala bolj zgodnjo uro, mi je bilo zadnjč zelo všeč, ker smo bile že kar nekaj časa tam, pa še ni bilo konec dneva. nika, hura za muvanje . tažana, jupi za zobek teta beta, bravo za postavljanje na nogice ninočka, tvoj pa itak že obvlada vsega boga stvari ... najbrž bi ti znal tud netopirja zjagat naš napredek - pogleda (včasih se mi zdi, da tud stegne ročico, nisem še zihr, al gre morda za slučaj) v smeri zmaja, rože in ure, čeprav se mi včasih zdi, da še ni siguren, in če mu rečem "kje je roža" pogleda tudi kdaj k uri, češ "a tole?", pol pa, ko vidi, da nič ne ploskam, pa pogleda k roži . Preračunljivko mali . Aja, pa če, npr, zmaja premaknem z običajnega mesta na kavču, ga ne nejde, čeprav ga ima praktično pred nosom, ampak začudeno bulji v prazen kavč . Trening, trening. zdaj grem pa k počitku, je mali ponoč nekaj štrajkal in se premetaval, tako da nisem čisto prespana. Nočko