|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
16.7.2006 19:37:53   
ninocka
Ojla, sej nimam nic pametnega za povedat - ucer smo cel dan zabili pri tasci in tastu, dons pa dopoldne pri kolegu in kolegici, popoldne smo se pa matral en film pogledat.

Mi je lihkar ena kolegica ZS poslala, k je bla v petek tud pr brunarci in je rekla, da je spoznala Tery in Nika. Prepoznala te je pa baje zarad hladilne torbe user posted image user posted image user posted image user posted image Men je to ful smesen; mi je napisala, da je to zascitni znak tistih, ki me poznajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugac so ble pa tam tud februarcice in marcice. A ste se kaj bondale?
JSt ne vem, ce bom sla v Crno v sredo, ker se zmeri ni elektrika napeljana, tko da mi je za piknik vseeno ker dan, ce ste se za to?
Teta beta user posted image user posted image user posted image user posted image za Daso.

Jana jst tud mislim, da je tvoj prebolel 6 bolezen, pikice po koncu vrocine so ze znak za konec bolezni, tko da kr veselo na morjeuser posted image

Ne vem kera je sprasevala za kornflekse. Jst vsako jutro zajtrkujem nesquick kroglice in kakav. Tamal cist vedno pricaplja do mene, se dvigne  in odpre usta, da mu jih par dam. Poje ene 3 - 4 z mal kakavcka in je cist happy.

Aja, danes sem mu kuhala kosilo (ki ga na koncu ni pojedeluser posted image ) in prileze do mene, se dvigne in se me drzi za krilo. Pol me pa pocuka za kiklco in zraven pravi MAMA!! No, sej se ze neki casa dere, ce kaj hoce od mene: mama mama mam am am, sam dons je blo pa prav fino user posted image user posted image user posted image Je pa se zacel kazat stvari, ki bi jih rad imel, tko da mi ni treba vedno ful ugibat kaj bi rad.
Pa eno ful hudo novo foro ma - ko sedi na tleh, se zacne z ritjo in nogicami odrivat v zrak (brez pomoci rokic), da se dvigne na kolena in potem spusti na rokice user posted image user posted image user posted image Ne vem a si predstavljate kako to zgleda? Drugac boste pa ziher v zivo vidle user posted image

Sem pogledala slikce in vidim, da ste se mele prav fino user posted image user posted image . A ste kaj vec zapravle kot zadnjic?user posted image user posted image

Tazana - dobra si, da si lovila tistga netopirja. Jst bi sla raj v bano spat, kot da bi za njim skakala user posted image user posted image user posted image No, pa zdaj vsaj vem, koga poklicat ob bat-situation user posted image user posted image

Tery, a mas ti spet nov avatar? Ful je dober. Jst ga moram tud mal posodobit. Mam se ta zimskega...

Glede na to, da nisem mela nic za povedat, sem kr velik naklofala user posted image user posted image user posted image

Uzivite!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.7.2006 13:17:32   
TVN
Živjo vsem! Slikic sicer še nisem pogledala, ampak ne dvomim, da ste se imele super. Res mi je žal, da midve z Niko nisva mogli priti. Jaz sem za novi piknik v petek, ker imam edino tako upanje, da se ga mogoče udeleživa. Sem namreč fino zbolela. Po enem tednu hudega prehlada, božjastnih glavobolov, pritiska v glavi in ne vem kaj še, sem šla danes vendarle do zdravnika, ki je diagnosticiral vnetje sinusov, bakterijski prehlad, vneto grlo ..... ter mi predpisal Hiconcil antibiotik za 14 dni!! Lepa reč. Se mi je kar zdelo, da to ne more biti navaden prehlad, ker me še nikoli ni tako vrglo. Pa sploh nič ne voham. Ful čuden feeling. Menjam pokakane plenice, pa nič ne vonjam. Upam le, da Nika ne stakne kaj od mene. Ona je namreč precej bolje, malce še smrka.

Sicer pa je novica dneva ta, da se je včeraj začela plaziti!!! Končno!user posted image  
V enem mesecu je prav "eksplodirala" - najprej ji je uspelo, da se samostojno usede, potem smo dobili prvi zobek, sedaj pa še plazenje. V sredo imamo RA, me prav zanima, kaj bo rekla zdravnica.

Drugače pa je prava lumpa. NE zanjo ne obstaja oz. če rečem, da česa ne sme, to zanjo pomeni ravno nasprotno. Potem se pa prav pobalinsko krohota.

Toliko od mene tokrat. Grem jest antibiotik in pripravit papico za Niko. Se še slišimo!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.7.2006 13:54:32   
benika
Meni je vseeno kdaj bo piknik, z zverino prideva kadarkoliuser posted image .

Drugače pa nam gleda ven že 6. zobek, kar se kaže predvsem v količini sline, ki mulčku teče iz ust.
Ker očka zjutraj po nočnem šihtu spi, midva veselo tacava zunaj po travi, namakava noge in rit v bazenčku, loviva mravlje in ostali mrčes ter osvajava sosede.
Včeraj se je Beni sam postavil na noge brez oprijemanja iz sedečega položaja.user posted image Nekaj časa je tako stal sredi kuhinje, potem pa bruhnil v pravo ihto, saj je zgleda pozabil, kako se je treba vsestuser posted image

Ninočka in Nika, upam, da vama uspe prit na piknik. Tažana, tebi tudi, Aljaža pa komot s sabo pripelji.

Nika user posted image user posted image user posted image  za malo kobacačico. Sedaj pa učke na vse štiri strani!

Ninočka, a ni lepo, ko reče mama? user posted image user posted image  Evi!!!!

lp od naju

< Sporočilo je popravil katja -- 17.7.2006 13:56:10 >

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.7.2006 20:01:24   
tažana
no kva je zdej??
kdaj bo piknik???
kje so organizatorji??

a kera kdaj gleda video smešnice na E+ (kanalA) mal do osmih. jest ravno zdej umiram od smeha ene so res dobreuser posted image user posted image user posted image

nika: bravo za prve premike!!! user posted image  Katarina se je tudi že mal premikala ampak mora res imet močno željo kam pridt da se odplazi.user posted image  se mi zdi da gre zdej večinoma rikverc. pa vse bolj ugotavljam, da sploh nič ne uporablja nog. Ko se plazi samo prazno brca po zraku. na noge se pa tut čisto nič ne postavljauser posted image
samostojno se pa tudi še ne vsedeuser posted image
toliko o našem napredkuuser posted image .

katja: sej bi ga pripeljala sabo ampak res nameravam darilo za njega kupit- pa ne morem pustit da že v pred trgovino vidi kaj bo dobil za roj. danuser posted image
Katja, če si še za to da gremo na bazen pokliči ali pa napiši. sem mislila v sredo ali četrtek????
aja nekaj napredka imamo pa le: 4 zobekuser posted image

lepo se imejte

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.7.2006 20:44:21   
2ursae
ja, nč, kva, žabarski piknik bo ... menda v petek, ne? Ninočka, ki je najprej predlagala torek, je pol požegnala tudi petek, pa še Nika mogoč pride (bejba, držim pestke, da čimprej ozdraviš user posted image user posted image ), tko da zaenkrat so izgledi dobri. Bi pa spet predlagala bolj zgodnjo uro, mi je bilo zadnjč zelo všeč, ker smo bile že kar nekaj časa tam, pa še ni bilo konec dneva.

nika, hura za muvanje user posted image .
tažana, jupi za zobek user posted image
teta beta, bravo za postavljanje na nogice user posted image
ninočka, tvoj pa itak že obvlada vsega boga stvari user posted image ... najbrž bi ti znal tud netopirja zjagat user posted image

naš napredek - pogleda (včasih se mi zdi, da tud stegne ročico, nisem še zihr, al gre morda za slučaj) v smeri zmaja, rože in ure, čeprav se mi včasih zdi, da še ni siguren, in če mu rečem "kje je roža" pogleda tudi kdaj k uri, češ "a tole?", pol pa, ko vidi, da nič ne ploskam, pa pogleda k roži user posted image . Preračunljivko mali user posted image . Aja, pa če, npr, zmaja premaknem z običajnega mesta na kavču, ga ne nejde, čeprav ga ima praktično pred nosom, ampak začudeno bulji v prazen kavč user posted image . Trening, trening.

zdaj grem pa k počitku, je mali ponoč nekaj štrajkal in se premetaval, tako da nisem čisto prespana. Nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.7.2006 21:09:44   
benika
Tažana, sem za bazen v sredo, če ti je prav.

Glede piknika se strinjam z 2ursae, zgodnja ura je veliko bolj primerna za piknikovanje,

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
18.7.2006 9:39:50   
ninocka
Jst ne grem v Crno, tko da pridem, ko se zmente.
Zgodnja ura je tud men OK, glede na to da smo budni ze od 6ih naprej in sem do 9ih ze cist zdolgocasena user posted image
Sem bla pa uceri tam in je blo ob 10ih se kar mal hladno. Ah, bomo pa soncka poiskale, a ne?
Uradno mamo zunaj ze 4 zobek (se cuti spicka).

Katja user posted image za Benija user posted image user posted image user posted image . Sej boljs, da se sam tko postavlja, pa je pol bolj siguren vase. Jst sem ugotovila, da to kar zdaj Evi dela (tisto cudno odrivanje), da se proba postavit na nogice brez opore. sam mal cudno je startu user posted image user posted image Ah, bo ze...user posted image user posted image user posted image

Nika user posted image user posted image user posted image bravo za Niko user posted image . Zdej bo pa kr naenkrat zacela spidirat okrog user posted image

2ursae - hvala za kompliment, sam men se pa ne zdi, da bi znal Evi kaj extra vec, kvecjemu manj, kot ostali. Se zmeri noce ploskat, stvari enkrat jih pokaze drugic ne, mahanje - ko mu pase oz. ko so vsi ze sli....user posted image user posted image user posted image Razen, ce si misnla dramaqueen scene - te pa obvlada v nulo. Trenutno je dodal se vsiokofrekvencno vrescanje in dretje. Nasi gasilci bi ga lahko uporabli za sireno user posted image user posted image

Moram it nasga kricaca potolazit. Sem ga dala spat, ker si menca oci ze pol ure, pa je gasilsko sireno vklopu user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
   [Brisano sporočilo]
18.7.2006 10:51:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
18.7.2006 11:49:02   
TVN
Hvala za vse ploske z ročicami in dobre želje. Pridno papcam antibiotike in skratka delam vse na tem, da se v petek oglasiva. Nika je praktično že povsem o.k., tako da se bomo najbrž jutri ali v četrtek celo skopali (po enem tednu - fuj in fej, smo packi, a ne?!)!

Tažana, jaz sem pa malo firbčna. Če ni prevelika skrivnost, kaj boš pa kupila svojemu dragemu? Saj veš, ideje so vedno dobrodošleuser posted image
user posted image  za 4. zobček!

2ursae, tako simpatično si napisala tisto o netopirju in kako bi ga Evi znal "zjagat", da sem se prav nasmejala.user posted image

Ninočka, a tako zgodaj vi vstajate? Uf, mi takrat ali pa malce prej pomalicamo flašo mleka in zaspimo naprej do osmih. Potem se še kake pol urice igra v posteljici, da se mamica malce zbrihta, potem pa začneva z jutranjim umivanjem in ostalimi postopki. Zajtrk je okoli 9.30, včasih tudi ob 10. uri.
Po najinem urniku sodeč, naju torej v petek ne bo pred 10.00. Ja, bova res poskusili priti, če se bom le dokaj dobro počutila.
Glede dretja pa se ti lahko pridružim. Tudi naša Nika se je začela nenormalno dreti, spušča take nečloveške glasove, da je kaj. Jaz ji pravim mala pošastka. Pa to ne pomeni, da bi jokala, le med igro spušča tarzanske krike....

Tery, a vi hodite na FZT privat ali na napotnico? Nisem opazila, da bi Nik potreboval kakšno posebno pomoč pri razvoju. Pa oprosti vprašanju, sem bolj frišna in mogoče si vse podrobnosti že kdaj povedala, tako da ..... sorči že vnaprej.
Mi imamo RA jutri, me zanima, kaj bodo rekli. Meni se zdi, da smo precej napredovali.

Zdaj grem pa raziskat, kako je z okulisti na Metelkovi. Tam baje priporočajo eno dr. Dakskobler ali nekaj takega. Midve z Niko imava namreč napotnico za okulista, saj je pregled vida priporočljiv pri tistih, ki imajo okvare vida v družini. Jaz imam astigmatizem in visoko dioptrijo, kratkoviden je tudi mož, tako da sem P na to opozorila in mi je brez problema napisala napotnico.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
18.7.2006 12:25:06   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

jutranjim umivanjem in ostalimi postopki

a zjutraj se tudi umivate? Sicer se spomnim, da so v porodnišnici tudi zjutraj izvajali nego, ampak mi se umivamo samo zvečer. Pravzaprav sem bila na začetku srečna, če sem si jaz uspela zjutraj zobe umit, kaj šele da bi malo umivala. Sploh pa jo že dober mesec ali dva bolj kot ne samo tuširam, to pa vsak dan, tudi ko je bila bolna. Nega oz. umivanje s pleničko je čisto odpadlo, ker je postalo neizvedljivo in mučno za obe strani.

V petek se mogoče tudi midve prikaževa na pikniku, ni pa sigurno. Bom tudi videla, če do takrat že dobim fotrov avto, da se ga malo navadim.

še vedno imamo gužvo zaradi dopusta, nič še nimava pripravljeno, točno določeno itd., pa bo že... lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
18.7.2006 12:47:34   
TVN
Ja, teta beta, mi smo kar ohranili rituale iz porodnišnice. Če je vse normalno in je zdrava, se kopamo 2 - 3 x na teden, sicer pa se umivamo zjutraj in zvečer. Enkrat bolj, drugič manj natančno, včasih jo samo malce osvežim. Tuširanja ne mara preveč, čeprav jo počasi navajam.

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.7.2006 12:54:22   
teta beta
Zdaj ko se je Nika začela plazit, bo mogoče šlo težje user posted image . Tuš je res bolj enostaven, jaz Daše ponavadi še previt ne morem leže.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
18.7.2006 13:01:40   
TVN
Ja, bomo videli, kako bo. Previjalna je sicer že nekaj mesecev najhujša mora - ko jo prinesem v sobo in mora gor na previjalno, začne vedno jokat in trmulit. Ampak potem se zamoti z igračkami in je vse o.k. Je pa res, da je en dan bolj pripravljena na sodelovanje, drug dan pa manj. Ampak kot rečeno zaenkrat še nekako gre brez večjih problemov.

In kako jo potem previješ?!?

Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
18.7.2006 13:45:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
18.7.2006 14:00:51   
2ursae
ja, Nika, to moraš videt, kako teta beta vešče previje Dašiko kar med tem, ko se ona plazi user posted image . Men to ne rata, no morda je pri fantkih vseeno malo težje, ker mu moram lulčka nacentrirat - če je postrani, pol plenica premoči. Oh to previjanje user posted image .

Mi tud jutranje nege ne izvajamo več, odkar se kopamo. Če se nismo kopali zvačer, sem mu pa nego naredila. Zjutraj pa že dolgo nič več ne izvajamo.

A ni hec, kako imamo tri med septemberkami extenzijski vzorec, ko sem pa enkrat na forumu spraševala, če ga ima še katera, pa se nobena ni javila. Pa bi človek po tem, koliko nas je samo tukaj, pričakoval, da jih je še kar precej "out there". Sicer sem dobila kar nekaj ZS in sem pol morala vsaki posebej razlagat, kaj je to in kako to izgleda ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
18.7.2006 20:16:59   
tažana
čao!
no evo Katarina spi jest sem že kuhinjo pospravla zdej pa mal na RR...

Katja: sory mal sem pozna jest sem za. torej jutri v sredo se vidimo! ob devetih se bazen odpre pa sva medve poj dol tja do ene 11:30. aja karta je 700 sit. a veš kam pridt? no če se slučajno ne ujameva tuki gor se pa slišiva.

nika35: mislim da ti darilo ne bo v kakšno idejo. moj možek igra trobento pa že od nekdaj je fen U2. pa sem videla zadnjič v Big bengu note za trobento+ CD od U2. sej je že ful gledal potem jepa ceno vidu pa je ubogljivo položil nazajuser posted image user posted image .

no pri nas imamo zopet 2x nočno bujenje. zato se bova zuser posted image  zopet preselila v dnevno sobouser posted image . samo ne vem a že to noč ali naslednjo. se mi ne da jogijev sem pa tje nosit user posted image .
v petek tudi midve prideva. sem že mislila da bom še fotra mogla sabo vlečt, ampak sem mu povedala da poj gremo pa še  druge septembrčke pogledat se je pa ustrašuuser posted image .
sva imela dons celo krizo!user posted image  me je očitno za osebnega psihiatra izbraluser posted image . mi ni to nič všeč ampak kaj pa čemuser posted image
tako bom mal kasneje še enkrat preverila , če je kera kaj novega napisla.

lepo se imejte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
18.7.2006 21:26:24   
TVN
Hvala, Tery, za razlago. Se mi pa zdi zanimivo, kako vse hodite na FZT, nas pa ni poslala (kljub enaki diagnozi). Mi ves čas vadimo doma, približno na mesec in pol do dva pa imamo kontrolo v RA. Dobili smo tudi blazino, ampak FZT nam pa ni predpisala.user posted image

Tažana, tole darilo res ne bo primerno za mojega možeka, mogoče pa mi pride prav ob kaki drugi priložnosti. Sem sama tudi malce glasbenice (dolga leta sem prepevala v eni vokalni skupini, pa malce kitara, pa solopetje, itd.), tako da poznam cel kup ljudi iz glasbenih voda. Tudi enega trobentača.... (pa to ni tvoj mož, bi reklauser posted image ).

2ursae, mogoče bom imela priložnost videti, kako teta beta previja Dašiko.... Si sploh ne znam predstavljati, kako bi tole izgledalo..... Se pa strinjam, da je z lulčki še težje verjetno. Smešno, ko sem nosila Niko in še nisem vedela spola, sem bila ves čas prepričana, da mi pod srčkom bije - lulček! No, potem pa me je G postavila pred dejstvo, da se na UZ lepo vidi ..... klitoris!

Mimogrede, a ste spol vedele pred porodom? Če ste o tej temi slučajno že govorile, mi oprostite in preprosto spreglejte vprašanje.

Pa, pa, gremo spat!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
18.7.2006 22:16:02   
benika
Tažana, resnično upam, da mi jutri znese prletet na bazen. Te bom že najdla tam, če ne, se bo pa Beni zadrl, pa mal poglej naokol.

Nika, za spol nismo vedeli, sem pa bila vseskozi prepričana, da nosim fantka. Vedno sem bitjece v trebuhu nagovarjala v moškem spolu, tudi v sanjah sem vedno rodila fantka.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
18.7.2006 22:59:10   
ninocka
Oj,
sem prej pozabila povedat, da ma dons Evi 11 mesecev!!! 11 mesecev, zenske, ne morem verjet!!!!! Cez en mesec bomo ze RD praznovali... in pol gledam tega mojga soncka, kok je res ze en velik fantic ratu...nc vec ni dojencek, tista mala strucka, ki sem jo  prinesla iz porodnisnice...
Jst pa se zmeri ful v zivo dozivljam, kako je blo, ko se je se v trebuhu kobacal, pa me mal pobrcal, pa mal kolcal...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika, jst sem vedal za spol, sem bla pa od trenutka, ko sem test nardila 100%, da bo fantek. PA se preden sem zanosila, sem predvidevala, da bom mela fantka...Glede na druzinsko "zgodovino" - jst mam sestro, moj ma tud sestro, njegov oce ma brata, mama ma tud brata, moja mami ma in brate in sestre, moj oci ma pa tud sestro. Tko da sem pol po tem sklepala, da bomo mel fantka (oz. se enga, pol pa sele puncko user posted image ).

No, sem se hotla sam mal razjokat, kok je moj zabonci ze velik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
18.7.2006 23:15:23   
doroteja23
Ha Ninočka kak gre čas. Kdo bi si mislo da bo tak hitro minilo. Vse lepo hitro mine. Evi pa vse najboljše za 11 mesecevuser posted image user posted image !

Nika jaz nisem vprašala za spol, ampak sem skoz mislila da bo fant, pa imamo babiko.

Danes sma se z Alino hodle kopat v Čatežke toplice. Full je blo fajn. Pa sestra  je bla z tamalim zraven. Alina je fuulll uživala in čofotala po vodi. Tak je čofotala da je imela polne očke vode. Jutri pa bo imela spet vnete očke, kot ponavadi, ko se kopa.

Punce kaj sma midve z Alino še vedno edine brez zobka. Vsi že imate po dva tri. Ena je rekla da ima že 6, če sem prav prebrala. Nam pa sploh še nakazano ni da bo kaj pokukalo. Tak da ne vem, če bomo dočakali zob pred prvim roj. dnevom.

Fajn bodite, grem spat sem utrujena od vode in vožnje. Se pišemo.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
19.7.2006 10:46:22   
kati*
živjo punce

da se še jaz malo oglasim in povzamem kar za vse: user posted image za vaše malčke, res izredno napredujejo. Ko sem doma pravila, kako drugi septemberčki že hodijo skroaj samostojno, mi noben ni verjel user posted image . In vse mini-najboljše za 11m EVI. Joj tudi jaz ne morem dojeti, kdaj je vse skupaj minilo.

Nika sem imela nekako tih občutek za fantka (tako, da bi bila zelo presenečena, če bi bila punca), čeprav so vsi okrog mene navijali za punčko, saj so do sedaj v družini med otroci skoraj sami fantje. Sicer pa še preden sem vprašala za spol, se nam je na UZ tako lepo nastavil, da je bilo takoj jasno user posted image .

Ne vem katera je spraševala, a čokolino je danes dobil prvič in ga tudi pojedel. Dala pa sem mu ga zgolj zato, ker imam izropan hladilnik in ker mu ne morem dat že tretji dan zapored gris. Nič - bom morala naročit špecerijo. Ali še katera uporablja Mercatorjevo spletno trgovino?
Od kar imamo Lukata, samo še tako nakupujem, ker nam je prvič v trgovini tako tuli, da smo se morali hitro pobrati ven. No, zdaj že uživa, ker se vozi v nakupovalnem vozičku, a je vseeno luštno, ko ti vse prinesejo kar domov oz. kar v kuhinjo (sam še v hladilnik bi mi moral nekdo zložit user posted image ). Joj, kam bomo prišli ...

Sicer pa želi bit naš Luka skoz na nogicah in hodkat ob opori in mu gre vedno bolje. Tud s plazenjem se matra naprej. Zaenkrat se že obdrži na kolenih, čim pa se premakne naprej, pa pikira na glavo user posted image . Po novem pa kosilo je kar enkao kot modva - sploh ne kuham več posebej zanj. Le začimb uporabim precej manj ali pa začinim kasneje. Zadnjič sem naredila kuskus (prvič) in moram reč, da je enkratna priloga za spremembo in izredni hitro (5 min) ter enostavno pripravljena.

V petek prideva med 10-11 uro. A veste kolk stopinj je napovedanih user posted image - 35. Še dobro, da je tam fino hladno.

lp, K

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
19.7.2006 10:53:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: kati*

A veste kolk stopinj je napovedanih user posted image - 35. Še dobro, da je tam fino hladno.

a kar minus bo user posted image user posted image user posted image ? Kati, kati .... ja res, še dobr, da bo vsaj tam hladno user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
19.7.2006 13:38:57   
tažana
no tako. medve s Katarino sva se naplavale, Katja ti pa pokliči, ko se ti bo zluštal plavat pa gremo na bazen. jest sigurno nisem šla zadnjič.user posted image  dol na bazenu je bil vrtec. je bila Katarina čist navdušena se je kar tresla in vriskala ko so skakal okrog nje pa jo špricaluser posted image . mi je bilo prav zanimivo pomislit- lansko leto takle čas so me ti otroci še po trebuščku božal zdej je bila pa Katarina že v bazenu z njimi. me je ena punčka prašala: a to je ta dojenček k si ga v trebuhu imela?  user posted image user posted image user posted image user posted image  

ja tudi jest se zelo velikokrat spomnim ah lansko leto takle čas sem pa še s trebuham okrog skakala pa sanjal se mi ni a bo Jurij ali pa Katarina (sem sumila na user posted image  - samo občutek) možek je pa itak za user posted image  navijaluser posted image .  pri nas smo itaka same babe. že mami ima dve sestre pa vse mojo po dve hčerke pa sedaj sva medve s sestro spet mele dve babeuser posted image . no maja pa se je tradicija prelomila. sestrična je rodila fantka Majauser posted image . so jo spraševali, če so ji v porodnišnici dali kaj navodil za uporabo fantkauser posted image user posted image user posted image .
sedaj pa upam da sestrica dobi še eno babo, pa še ta druga sestrična januarja še kakšno babouser posted image .

no sedaj me pa Katarina kliče.

aja za petek še ne vem če pridem je naš avto crknuuser posted image user posted image user posted image .

lepo se mejte

< Sporočilo je popravil tažana -- 19.7.2006 13:45:02 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
19.7.2006 14:58:59   
kati*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a kar minus bo user posted image user posted image user posted image ? Kati, kati .... ja res, še dobr, da bo vsaj tam hladno user posted image

ja očitno se mi že res v glavi vrti od te vročine user posted image

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
19.7.2006 15:36:52   
TVN
Evi, vse najboljše za 11. mesecev!!

Ja, tako hitro mineva, se strinjam, Ninočka. Očitno nas je vse udarilo tole odštevanje mesecev in dni do vrnitve v službo. Tudi jaz sem ravno dva dni nazaj prelistavala albume povsem od začetka - še s trebuščkom, pa prve minute v porodnišnici, pa micena štručka doma.... itd. do današnjega dne, ko smo veliki že 76 cm in tehtamo 10.180 gr. Merjeno in tehtano danes v RA. Obseg glavice 46.
Ja, smo bili pohvaljeni za velik napredek, vse bolj ali manj o.k., sedaj imamo kontrolo, ko bo shodila.

Kati, mi spletne trgovine ne uporabljamo, gremo rajši kar v živo trgovino, pa potem še na kavico. Včasih gre Nika z nama, včasih ostane pri babici in dedku, včasih nas gre vseh pet. Je pa zelo pridna v trgovini, glavica se ji vrti za 360 stopinj, ker se vsepovsod toliko dogaja. Nerodno je le to, da se kot po pravilu ravno v trgovini pokaka in potem moramo še v previjalnico. To se nam je sedaj zgodilo že ene petkrat v relativno kratkem času. Prvič se je tako pokakala, da je vse čez prišlo, da bi bila smola še večja, pa nisem imela prav ničesar s sabo. Pa sem letela noter v Mercator in kupila jumbo pack Pampersk, pa hladilno mazilo, pa robčke in en body. Od sedaj vedno jemljem s sabo plenice in rezervo za preoblečt.

O, Tažana, kakšna smola z avtom. Upam, da ti vseeno uspe priti. A je še katera druga z onega konca, da bi te mogoče lahko pobrala....

Letim dol, da spakiram naše stvari, ker gremo v Čad na kosilo/večerjo. Kolegica vabi na rojstni dan.... Super, obožujem čevapčiče!!!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.