teta beta
|
dober večer! Midve sva bili spet pri mojih nekaj dni in sem bila spet brez interneta. Sem samo upala, da se še niste zmenile za kavo. Bova tudi midve prišle!! Grem na hitro skozi poste in/ali vprašanja. Doroteja23, vaša družina pa ima res neko smolo letos, ampak boš videla, se bo vse dobro izteklo! Pa saj so ti tudi druge že napisale, da to ni tako nevarno. Držim pesti, da bo vse v redu! Pia, jaz sem ji tudi zadnjič dala ta stiroporček iz dm-a po sadju in to je glodala kot velika. No, hotela je glodat, letelo je pa vse po tleh. Joj, KMA, jaz pa nisem nič spremljala, kaj se dogaja. Pa to je grozno, veš tale tvoj je pa res en butl, oprosti izrazu. Mislim, da te poba ni vreden. Pa da ti takele govori, jaz bi ga tako našutirala nekam! Ali pa bi ga totalno ignorirala in ga probala čisto izbrisat iz svojega življenja. Povsem seveda ne bi šlo, ker imaš tu njegovega Lukca, ampak glej na to tako, da je v Lukcu najboljše od njega, kar je ostalo, pa naj gre nekam. Sicer pa moram priznat, da tudi moj dragi kdaj pa kdaj skadi kak džojnt. Jaz nikoli nisem kadila (razen poskušanja), ker mi ni bilo nikoli fajn in sem tudi proti temu, on pa je imel v življenju tudi obdobje (preden sva se sploh spoznala), ko je to kar pogosto prakticiral. Tudi zdaj še skadi kakega, ampak to doma v kurilnici ali pa s kakimi kolegi tu pa tam, predvsem kadar ima ful gužvo in stres v službi. Meni to sicer ni všeč, ampak ajd, ne kompliciram, ker pa sicer nimam nobenih pripomb ali pa kaj takga; ne pohajkuje, hodi v službo, dela faks, ful je aktiven v svoji lovski družini, ima rad naravo, kolesari, smuča itd. 2ursae, ja, naša je tudi temnolaska, čeprav pa se ji lasi svetlijo. Znabiti da bodo čez poletje spremenili barvo. Pa tudi poltt ima bolj temno, čeprav jo imam nonstop v senci. Zadnjič je imela neke pikice po obrazu in rečem bratu, naj pogleda, kaj bi to bilo. Pa mi reče, čuj pazi, da je nimaš kaj na soncu, poglej kak je rjava, to ziher ni od sence. Pa je res nimam na soncu, kvečjemu po peti, šesti uri zvečer. Takoj naslednji dan sem šla kremo kupit. V lekarni so mi svetovali kremo od Nivee, faktor 30. Katere kreme pa ve uporabljate? Od South parka pa sva kupila senčnike za v avto. Ja, v Toysu . Pa prav džabe je bilo, dva senčnika, pa mislim da ni bilo več kot tri evre. Katja, nimam idej glede vzglavnika . tažana, saj se bo Katarina naspala malo v avtu, pol se bo pa tolk dogajal, da ne bo imela cajta bit sitna. Evrovizija kr neki!!!!!! Men so grozni ! Aja, jaz ne vem, če bi kaj nosila s sabo na piknik, ker se mi lahko spajsa v avtu. Klime nimam. LAhko pa prinesem spalko za po tleh. Doroteja, bom držala pesti jutri zjutraj za tvojo mamo! Saj bo! Pa hvala za čestitke. Ja naša pupika ima danes 8 mesecev . 2ursae, bravo za pa-pa! Seznam pa se mi zdi preobširen, ampak zdajle grem pa res spat in ga ne bom komentirala. Mogoče jutri. Lahko noč!
< Sporočilo je popravil teta beta -- 23.5.2006 23:47:23 >