|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
23.5.2006 23:46:19   
teta beta
dober večer!

Midve sva bili spet pri mojih nekaj dni in sem bila spet brez interneta. Sem samo upala, da se še niste zmenile za kavo. Bova tudi midve prišle!!

Grem na hitro skozi poste in/ali vprašanja.

Doroteja23, vaša družina pa ima res neko smolo letos, ampak boš videla, se bo vse dobro izteklo! Pa saj so ti tudi druge že napisale, da to ni tako nevarno. Držim pesti, da bo vse v redu!

Pia, jaz sem ji tudi zadnjič dala ta stiroporček iz dm-a po sadju in to je glodala kot velika. No, hotela je glodat, letelo je pa vse po tleh.

Joj, KMA, jaz pa nisem nič spremljala, kaj se dogaja. Pa to je grozno, veš tale tvoj je pa res en butl, oprosti izrazu. Mislim, da te poba ni vreden. Pa da ti takele govori, jaz bi ga tako našutirala nekam! Ali pa bi ga totalno ignorirala in ga probala čisto izbrisat iz svojega življenja. Povsem seveda ne bi šlo, ker imaš tu njegovega Lukca, ampak glej na to tako, da je v Lukcu najboljše od njega, kar je ostalo, pa naj gre nekam. Sicer pa moram priznat, da tudi moj dragi kdaj pa kdaj skadi kak džojnt. Jaz nikoli nisem kadila (razen poskušanja), ker mi ni bilo nikoli fajn in sem tudi proti temu, on pa je imel v življenju tudi obdobje (preden sva se sploh spoznala), ko je to kar pogosto prakticiral. Tudi zdaj še skadi kakega, ampak to doma v kurilnici ali pa s kakimi kolegi tu pa tam, predvsem kadar ima ful gužvo in stres v službi. Meni to sicer ni všeč, ampak ajd, ne kompliciram, ker pa sicer nimam nobenih pripomb ali pa kaj takga; ne pohajkuje, hodi v službo, dela faks, ful je aktiven v svoji lovski družini, ima rad naravo, kolesari, smuča itd.

2ursae, ja, naša je tudi temnolaska, čeprav pa se ji lasi svetlijo. Znabiti da bodo čez poletje spremenili barvo. Pa tudi poltt ima bolj temno, čeprav jo imam nonstop v senci. Zadnjič je imela neke pikice po obrazu in rečem bratu, naj pogleda, kaj bi to bilo. Pa mi reče, čuj pazi, da je nimaš kaj na soncu, poglej kak je rjava, to ziher ni od sence. Pa je res nimam na soncu, kvečjemu po peti, šesti uri zvečer. Takoj naslednji dan sem šla kremo kupit. V lekarni so mi svetovali kremo od Nivee, faktor 30. Katere kreme pa ve uporabljate?
Od South parka pa sva kupila senčnike za v avto. Ja, v Toysu user posted image . Pa prav džabe je bilo, dva senčnika, pa mislim da ni bilo več kot tri evre.

Katja, nimam idej glede vzglavnika user posted image .

tažana, saj se bo Katarina naspala malo v avtu, pol se bo pa tolk dogajal, da ne bo imela cajta bit sitna.
Evrovizija  kr neki!!!!!! Men so grozni !

Aja, jaz ne vem, če bi kaj nosila s sabo na piknik, ker se mi lahko spajsa v avtu. Klime nimam. LAhko pa prinesem spalko za po tleh.

Doroteja, bom držala pesti jutri zjutraj za tvojo mamo! Saj bo! Pa hvala za čestitke. Ja naša pupika ima danes 8 mesecev .

2ursae, bravo za pa-pa! Seznam pa se mi zdi preobširen, ampak zdajle grem pa res spat in ga ne bom komentirala. Mogoče jutri.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil teta beta -- 23.5.2006 23:47:23 >

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.5.2006 8:59:53   
Pia67
Živjo!

Dobre ideje za piknik. Glede kartona bom pogledala v NM, danes dežuje, pa grem ravno do Mercatorja.
Glede hrane, jaz bi prinesla pite (take majhne, krema+testo v več plasteh, zelo redilne user posted image No, bom videla kako bom s časom prek vikenda. Pa kako Za+life bom prinesla in kozarce.

Aja, nekaj me zanima (sicer sem si ogledala fotke avgustovskega piknika, Ninocka, hvala za link):
Zakaj imamo piknik ob 12. uri? Ne mi zamerit, če malo podrekam, ampak jaz se ponavadi takrat z Nino zavlečem v senco ali pa sva že doma. Saj ne da bi vas utrujala z spalnimi in prehranjevalnimi navadami malčice, ker jemo povsod in spimo kjerkoli. Ampak mal nehumana ura glede sonca in vročine se mi zdi. Dobr, saj je senca, pa vseeno. No, toliko o tem... Jaz bi bila vesela kake 9., 10. ure (glede na to, da imava do LJ slabo uro, se mi zdi, da za vse, ki živite v bližnji in malo daljni okolici LJ, ne bi bila taka žrtev...)

Pa brez zamere, meni je vseeno, bom pa Nino razgvantala.user posted image

Damjana

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.5.2006 11:20:40   
teta beta
Ja, Pia67, to pa imaš čisto prav! Saj če je tam senca, pol ni panike, sicer pa je ob 12 lahko hudič! Da sploh ne omenjam, kako je mene včeraj nažgalo po ramenih. Dašo seveda spedenam, namažem, lepo v senčki, pod marelco, kapico na šilt, sebe sem pa namazala z običajno kremico po obrazu, ki ima UV schutz, ostalo pa nič. In sem šla v majčki na naramnice po največjem soncu. Sploh mi ni kapnilo, da rabim tudi jaz zaščito user posted image . Pa niti nisem bila tako zelo dolgo na soncu, ampak včeraj je res žgalo, imam še danes malo rdeča ramena. Zdaj pa razmišljam, mislim - budalo, kako sem neodgovorna, pa to se vsako leto ponavlja, kaj če dobim kožnega raka, kaj če daša ostane brez mene... A grejo kdaj tudi vam kake take nebuloze po glavi in ali vas je zdaj, ko ste mamice, kaj bolj strah za lastno zdravje in življenje? Mene je, pa ne toliko zaradi sebe, kot zaradi Daše.

Aja, da še vam to povem. Danes se bom mogoče še kaj javila, poetm pa nekaj dni spet ne, ker bo pa moj sformatiral računalnik in ga odnesel enemu kolegu, da mu ga nekaj zrihta. Pred ponedeljkom bom ziher kaj prečekirala, da vidim, kako se boste zmenile glede ure.

No nekaj časa še imam, pa vam povem, kako napreduje naše hranjenje. Pred nekaj dnevi sm začeli s tretjim obrokom, večerjo. Ful ma rada kašice - riževo navadno ali s sadjem in proseno. Tudi dopoldanska malica, sadje, nam gre kar v redu. Včasih poje že cel sadež, npr. skoraj celo hruško, dobro polovico breskve ipd. Jabolke nima preveč rada, bom še poskušala s kako drugo sorto, zelo ima rada hruške, suhe slive in suhe marelice. Te ji dajem tudi kar tako, da jih sama je oz. cuza, jaz jih pa držim. Manga nima rada (tudi jaz ne), danes pa dobi melono. Zadnjič sem ji jo dala malo na tržnici za probat in je mlajskala. Imamo pa probleme s kosilom.

No, o tem pa drugič. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.5.2006 12:04:16   
2ursae
kaj pa vem, pia, ko smo se 1. zmenile (še pozimi), smo določile 12. uro, ki je ponavadi čas sprehodov, pol je pa tako ostalo ... men osebno sicer opoldne bolj odgovarja, ker grem lahko potem naprej do moža in pol še skupaj kam gremo ... pa zjutraj smo glede spanja še mal konfuzni in mi ta ura kar paše. Pa mal topleje je takrat. Drgač pa, če se zmenite dopoldne, bo tud šlo.

teta beta, jaz malega s kremo za sončenje ne mažem, ampak uporabljem "mehansko" zaščito - klobuček, marela. Je pa res, da je po izpostavljenih delih (obrazček, tačke) že kar porjavel, ker se stalno nekaj sklanja v vozičku in grabi po mimoidočih ograjah, rožah ... Je očitno bolj take polti, da ga ne ožge user posted image .
Ja, imam take blodnje, kaj če se komu kaj zgodi, sam nimaš kaj. Razen skleniti življenjsko zavarovanje, da je za zanamce kolikortoliko poskrbljeno. Bljak, zoprna tema user posted image .

danes sem slišala nekaj zanimivega o mleku Ljubljanskih mlekarn - menda Slovensko mleko prodajajo Italijanom, v svoje tetrapake pa dajejo mleko v prahu, ki ga odkupijo iz V Evrope pa Kitajske (al kje že?), zmešanega z vodo user posted image .. tako da tisto v bistvu sploh ni mleko, ampak ena kemija user posted image . A katera kaj ve, a je to res? Jaz bom zihr probala prešaltat na Pomurske mlekarne al kakšno drugo, samo kaj, ko je v Lj taka slaba ponudba mlek drugih mlekarn user posted image

Mejte se

Ja ja, kaj se je danes zgodilo pri malici user posted image . Malemu sem naštimala mango s suhim sadjem in ko sem probala, je vleklo malo na kislo, ampak sem malemu vseeno ponudila. No, in je na začetku delal tista "to je bljak" face in jaz rečem "o, miško, kaj, a bi ti morala mal datelja not zamešat?" on pa "nenene!". Kva sem se smejala ... in seveda mu nisem dodala datelja user posted image .
Očito bolj ni za exotično sadje, je včeraj papajo totalno spljuval, tega danes je pa čisto malo pojedel.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.5.2006 12:26:43   
2ursae
doroteja, kako je kaj pri vas? Javi se kaj, ko boš utegnila.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.5.2006 15:03:16   
kati*
ninocka ja, telebajske je sicer le enkrat gledal (smo jih slučajno ujeli) in je bilo prav luštno gledat to veselje in menim, da so telebajski super za otroke stare tja do 1,5 leta, saj se objemajo; govorijo "pa-pa", se smejejo, ipd. Skratka itak nič kaj doti ne govorijo - delajo pač to kar se otroci učijo do 1. leta. Za kasneje mi je pa risanka osebno mal premalo "poučna", a očitno jo imajo otroci vseeno zelo radi (poznam 6 letnega fantka ki je čist nor user posted image ). Po mojem je popularnost risank kot do Franček, Nodi in Telebajski le dokaz, da si otroci želijo nežnih risank, brez grobosti in nasilja. Kar mi je pa ful všeč. Tu moram omeniti še, da zdaj z Bojanom gledava ob nedeljah zjutraj Živ-žav (pač zdaj vstajamo bolj zgodaj user posted image ) in da so risanke tam zelo dobre: poučne, brez nasilja in simpatične.

tery
bom dala seznam na RR, a ga moram še mal dopolnit. Čeprav se mi zdi mal dolg user posted image in gruntam, da ne bi bilo slabo prej napolnit kovček, da vidim ali bo vse sploh šlo vse notri. Jaz lahko prinesem fotoaparat + 2 piknik deki (ena je ful velika in so lahk vsi otroci gor) + sadje. A je to v redu?

doroteja23 držim pesti za tvojo mami.

2ursae naš Luka je tud včeraj pomahal babici "pa-pa" user posted image , čeprav mu je bolj ratalo - bomo videli kako bo naprej. Je pa danes odkril, da lahko pritisne na gumb na igrački in začne piskat - se tolk namatra, ker mora pritisnit gumb z enim prstkom user posted image . Se mi zdi , da nas vsak dan presenetijo s kakšnimi novimi pogrutavščinami. No - plezat pa ne zna tako kot vaši mulčki. A čep je izpulil user posted image user posted image user posted image - ojej.

lp, K

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.5.2006 15:06:16   
kati*
Pia67 uro piknika lahk prestavimo na prej - jaz sem za - ob 10ih?

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
24.5.2006 17:14:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.5.2006 19:59:19   
Pia67
Hm, če imate take "maše" do 12. ure in navade, da otročičke sprehajate opoldne (sem samo direktna in si ne ženite tega k srcu, ker je sprehod popolnoma vaša stvar), potem pa naj bo opoldne. Ne mislim spreminjat ustaljenih šeg in navad. Vem le, da je takrat tudi v senci soparno in kot kaže tudi bo (napovedan je dež in sonce, vsakega po malem). Pač, očitno sem toliko stara, da malo preveč težim. user posted image

kati* , kaj praviš ti? user posted image

Kot sem omenila bom prinesla domače redilno pecivo, kartonov nisem dobila, omenjena Zalife pa ni fer do gostinskega objekta, če ne drugega, gotovo kosijo travo okoli brunarice. Govorim na pamet, ker tam še nisem bila.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.5.2006 20:44:59   
doroteja23
Da vam javim, da mi je blo zjutraj preden sem klicala dohtarjs fuulll slabo. Komaj sem uspela poklicat. Vse živo mi je šlo po glavi. pol pa sem poklicala in sem si malo odahnila, ker je bla dohtarca full prijazna. Povedala mi je da to kar je rekla da je. To pomeni rak na maternični sluznici. Za ostalo pa dobro kaže. Točno pa bojo lahko vidli med operacijo kolko bojo vzeli. Pol pa še14 dni po opreciji ko bojo dokončni izvidi. Pa da se bo po njenem dalo to odpravit z operativnim posegom.

No to bi blo vse za dans. Aja zdaj je mami doma, v nedeljo gre nazaj v ponedeljek je operacija.

V glavnem punce hvala za tolažilne besede in podporo v teh težkih trenutkih. Ko sem brala vaše besede sem bla full vesela da ste bile z mano in me bodrile. Še enkrat hvala! In upam da me boste še naprej, ker rabim še vedno spodbudne besede. 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.5.2006 8:05:05   
ninocka
Cao, dons ma BC v akciji Romerja, ce kero zanima.

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx

Midva mava dons razvojno, pa se oglasim potem, da sporocim, kako je slo.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.5.2006 9:28:51   
kati*
Pia67 meni je pravzaprav vseeno, itak bomo težko ujele uro, ko vse bebice nimajo počitka user posted image - verjamem, da bo tebi še najtežje, ker prideš iz NM (sem prav prebrala?), a bomo že našle kako senčko - itak pa vsi rabimo mal vitD user posted image

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.5.2006 10:57:28   
benika
Meni je za uro kofetkanja čist vseeno, ker Benjamin itak čez dan ne spi. Prideva, kadar se boste zmenile. Kaj pa naj prinesem?Sladkarije vidim, da imamo že kr nekej, deke imamo tud, pijačo tudi....mogoče čips? Palčke? Smokije? Piškote? Sendvičke?

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.5.2006 16:22:49   
Pia67
Grrr, mal sem jezna. Pa saj nimam nič proti soncu in vitaminu D. user posted image

Primer: danes, po dnevu ohladitve sem ob 12.30 pricapljala domov čisto mokra (sonce+vlaga). Samo to. Pišem iz lastnih izkušenj. Glede tega kdaj kdo spi, pri Nini je vseeno, zaspi kjerkoli, jemo karkoli, kjerkoli.

Sem pa res izpadla zateženo. Pa samo predlagala sem user posted image

Slaba stran forumov je tudi ta, da se dostikrat beremo drug mimo drugega. Ampak, ni panike, vesela sem, da vas bom končno videla v ponedeljek, plehi za pite so pripravljeni, v načrtu imam še nekaj postorit v LJ/ponedeljek in to je to.

Aja, če ima katera kake želje po nakupu nahrbtnika za nošenje otroka, 1.6.2006 bo imela MayaMaya hišno obletnico in bodo izdelki 50% ceneje (upam, da velja to tudi za omenjeno robo, ponavadi so bili skonto le 30%, pa tudi to je že nekaj).

Toliko o tem, se grem cmarit na teraso in Nino preganjat puzat in valjat user posted image

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.5.2006 17:50:19   
ninocka
Mi smo nazaj iz RA. Evan je OK, njegovo plazenje je mal nepravilno, ker se pac odriva z eno nogo (to sem vedla, da bo narobe) in ga moram zdej mal pritiskat, da se bo po kolenih plazu. Drugac pa postavljanje na nogice in stanje je OK, pri sedenju v hrbtenici se ni cist zravnan (to sem tud vedla) in treba ga je se sproscat, ker ima levo stran bolj zategnjeno (tud to sem vedla). Drugace je pa OK, ful napredek, ni nama treba vec v RA, razen takrat, ko bo ze sam celo sobo prehodu.

Piknik: idealna ura za prihod je med 10:30 in 11:30. Pred tem je tam premrzlo (vseeno je tam gozd in voda) in ni lih najbolj prijetno. Pol pa posije soncek in se otopli. Sence je pa ful velik, tud skoz (ponavadi) rahlo pihlja, tko da se zna zgodit, da bomo se sonce iskale (no, vsaj men se je ze ene parkratuser posted image ).
Jst prnesem  jogurtno neredilno pecivo, tortilja cips  in omakice za zraven. Ce se bom kaj spomnla, bom se dodala. Fotoaparat itak, kaksno cokolado? Z lesniki, brez, rizevo? Mogoce zelenjavno - piscancjo juhico za tamale?

Kati, dej ti se enkrat seznam nared kdo pride + se kaj zraven prnese, ce se ti da.

2ursae eno vprasanje zate - ti mas vozicek Zappa, ce se ne motim (al buzza)? No, ce je Zapp, kako si zadovoljna z njim? Jst namrec razmisljam, da bi ga kupila, pa se kar ne morem odlocit (predvsem zarad cene in ker nima naklona za lezanje).

Zdej se grem pa se mal s sinckom ukvarjat in cesnje glodat. Bom probala kaksno se Eviju dat, ce bo hotu. Zadnje case ful strajka pri hrani, tko dasploh ne vem vec, kaj naj mu dajem. Pol mi pa se rece v RA zdravnica, naj mu z vilico meckam hrano, ne vec pasirane. Po moje tud, Evan se frutek ven spluva, ce  so preveliki koscki user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.5.2006 18:10:26   
benika
Punce, jaz prinesem sadje!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.5.2006 19:03:23   
ninocka
Se neki sem se spomnla, k sem pozabila.
Mi smo veraj dobili vabilo za zobozdravnika in ga imamo ze naslednji teden.
Me prav zanima, kaj mu bo pregledala, ko pa nimamo se nobenga zoba, ha ha user posted image

PA se un vic, k sem ga oblubla ze neki casa nazaj:

Nek moški je nekega dne šel po cesti, ko gre mimo žabe, ki ga ogovori:
"Če me poljubiš se bom spremenila v čudovito princeso."
Možakar se je sklonil, pobral žabo in jo spravil v žep.
Žaba je ponovno spregovorila in rekla:
"Če me poljubiš in me spremeniš nazaj v čudovito princeso, bom vsem povedala kako si pameten in pogumen in da si moj heroj."
Možakar je vzel žabo iz žepa, se ji nasmehnil, in jo pospravil nazaj v žep.
Žaba je zopet spregovorila in rekla:
"Če me poljubiš in spremeniš nazaj v čudovito princeso, bom tvoja ljubeča sopotnica za cel teden."
Možakar je zopet vzel žabo iz žepa, se ji nasmehnil, in jo vrnil v žep.
Žaba je vsa obupana zaklicala:
"Če me poljubiš in spremeniš nazaj v čudovito princeso, bom ostala s teboj celo leto in počela kar boš hotel!"
Zopet je možakar vzel žabo iz žepa, se ji nasmehnil, in jo spet pospravil v žep. Koncno žaba popizdi, in možakarja vpraša:
"Koji ti je ****?! Povedala sem ti da sem čudovita princesa, da bom s tabo ostala celo leto in da bom naredila karkoli boš hotel?!
Zakaj me nočeš poljubiti?!"
Možakar ji je odgovoril:
"Glej, jaz sem programer. Jaz nimam časa za punco, ampak govoreča žaba je pa ful zakon!"

LP, Nina

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.5.2006 20:19:11   
kati*
PIKNIK pri Brunarici v pon. 29. maja ob 11:00 , če pride kdo kasneje ali prej pa ne bo nič narobe; sej nimamo kakega pomebnega poslovnega sestanka user posted image

Na ninockih predlog (če kateri paše kaj drugače, pa naj pravočasno javi).

- tery & Nik ... bi prinesla pijačo (3 velike plastenkei)?
- Pia67 & Nina ... pite, kozarčki
- 2ursae & Anže ... čips, palčke, ipd
- ninocka & Evan ... pecivo, čokolado (ni važno kakšno, sam da je user posted image )
- katja & Beni ... sadje
- kati* & Luka ... dekice, fotoaparat, pap. krožnički, pijača (3 plastenke)
- teta beta & Daša ... čips, palčke, ipd
- doroteja23 & Alina ... za vaju pa ne vem - mogoče bi vama pasalo malo sprostitve -prideta?

To bo žur! user posted image

ninocka
vabilo za zobarja user posted image ? Mi nismo nič dobili, pa tud ne vem, kaj bi tam delali, glede na to, da Luka zelo težko odpre usta takrat ko ti želiš

Pia67 dej nehi - sploh nisi izpadla zateženo - itak pa imaš ti največ poti do LJ (se mi zdi) in je pohvalno, da se ti sploh da priti user posted image

lp, K

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
   [Brisano sporočilo]
25.5.2006 21:00:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.5.2006 21:21:04   
2ursae
punce, konc, prepozne ste - jaz sem danes že kupla 2 čipsa in ene piškote (preden sem videla na seznamu, kaj naj bi prinesla). Tako da jaz prinesem to user posted image . Lahk pa dokupim še palčke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.5.2006 21:52:41   
doroteja23
Oj! Kati hvala da misliš na naju, ampak midve se neboma udeležile. Čeprav bi mi res pasalo malo sprostitve, ampak v ponedeljek ima mami operacijo, pa še malo mi je daleč. Če pa bi imela še kak opravek pa bi se vam z veseljem pridružla. In upam da vas kdaj tud spoznam v živo, kar si zelo želim in Alina tud.user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.5.2006 8:51:24   
Pia67
Evo, pa bo 12. ura več kot dobrodošla, ker obetajo ohladitve. me mal asocira na pregovor o ženskah in slabem vremenu (beri moje "ropotanje" o vročini in sopari, potem pa se izcimi kislo vreme user posted image

Hvala Ninocka za info o placu, če bi pogledala na zemljevid (mahnjena sem na raznorazne karte), bi opazila vodo. Voda pa res lepo pohladi, včasih je ob sopari za Krko prav hladno. Ampak, ta RA je pa res fajn. Tudi jaz bi šla malo pokazat Nino. Jaz nič ne opazim user posted image , sicer ni panike, ker se je začela bolj samozavestno postavljat na vse 4 in grabit igračke v širšem krogu. Glede zobozdravnika, baje pretipajo dlesni in ugotovijo koliko še manjka zobkom, da pokukajo na plano. Sicer pa velja rek, kasneje, ko pokukajo, bolj so kvalitetni.
Kar se tiče peštanja hrane. Najbolj grozno je to, da Nina poje vse, potem pa ji dam še kak piškotek in popapa malce večji košček. Takrat na pultek zbruha vse npr. kosilo in piškotek. Nikoli se ne bi mislila, da je toliko hrane v otroškem želodčku. user posted image Da bi ji peštala z vilico? Saj sem probala, pa dlje od gobega mletja hrane ne prideva, kak kos sira že, pa breskev, lubenico ali pa melono. Pri kruhu, piškotih je pa kriza.

Kati*, res ni bilo najbolj fer, da sem vas utrujala z vročino, sploh, če je tak plac, pa navsezadnje tam nisem bila in sem se delala pametno. Je pa res, da sem ponavadi oblečena kak sloj oblačil premalo, ker mi je takoj vroče. Če drugi hodijo v bundah, sem jaz v flisu. "Teve" nosim že dobra dva meseca, brez štunfov seveda, da nisem ko kaki Čehi.user posted image
Jaz bom vseeno prinesla kozarčke, pa bomo videle kako bo. Upam, da ne bomo potrebovale podpore čaja in podobnih ogrevalnih substanc.

Se vidimo,

Damjana

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
26.5.2006 9:09:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.5.2006 9:41:21   
benika
Naš otrok je včeraj odkril nov šport in sicer: Kako se v najkrajšem času popolnoma zagozditi med steno in stajicouser posted image Ko mu to uspe, se njegov smeh spremeni v huronsko kričanje in mene je ene parkrat kar katapultiralo iz kuhinje v dnevno. Tako se je drl, da sem mislila, da mu vsaj pol roke manjkauser posted image .

Ja nč, mulci rastejo. Stajico imamo pri nas samo še za odlaganje odvečnih igrač, saj v njej noče več bit, vestno zapiramo vsa vrata, drugače nam na kolenih takoj uide izpred oči, dviguje se ob vseh možnih predmetih (stabilnih ali ne), najraje pa to počne ob mojih hlačah, ker mu je v iber smešno, da on vleče hlače dol, jaz pa goruser posted image

Kaj še? Ena izmed njegovih najljubših igračk sta plastična posodica in kuhalnica. In kaj je naredil včeraj? Splazil se je do vetrine in brez kakršnekoli slabe vesti začel s kuhalnico mlatit po šipi.Uf, še dobr, da mam hitre reflekse.Štekarje imomo tud že vse zaščitene, saj mali vsakodnevno preverja, če je notr kej štroma.Rože smo dvignili vsaj meter od tal, ker je uboga difenbahija že ostala brez dveh listov...V glavnem, smo trenutno v fazi demoliranja in škodovanja okoljuuser posted image user posted image

Ninočka, a zobarja al kaj? Ja no, tud pri nas ne vem, kako bo tole zgledalo. Če Beniju daš prst v usta, potem ugrizne.Ubogi zobar.

Kaj pravite za ponedeljek? A prinesem celo sadje, naredim sadno solato? Prinesla bom tud vilice, pa boste lahko mulčkom peštale. Lahko pa prinesem tud paličnega, da boste pasirale sadje.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
26.5.2006 12:32:52   
2ursae
hmm, Katja, po mojem s paličnim ne bo šlo, ker bi morala it miksat nekam, kjer imajo štrom, najbrž za barski pult ... edin, če pooblastimo Benija, da nam kje tam okoli najde elektriko user posted image .
Jaz bom papico za svojga tamalga itak prinesla, tako da zaradi naju kakšne župce ni treba delat. Uf, kaj je zdaj fino, ko jogurt je, takale potovanja so postala čist simpl.

Ninočka, imam Zappa - sam sem do sedaj uporabljala le podvozje, na katerega sem montirala MC lupinco. Ja, podvozje je super. Kot cel voziček pa ne vem, ampak najbrž je user posted image , saj je vendar Quinny.

Tažana, kaj pa vi2? Bi šlo? ... za piknik mislim.

da povem - včeraj sva se s tamalim skoraj cel dan potepala, pol sva pa še moža pobrala in smo šli še mal naokol in cajt je hitro minil. Ugotovila sva, da si doma ne bova utegnila skuhat in da je najboljš, če se zategneva skozi McDonald's in tam kaj vzameva. Ej, punce, katastrofa - saj je okusno, ampak tako majhno user posted image . Moj je vzel McChicken sendvič, 2x ugriznil in že ga ni bilo več. Če bi kdo prodajal tako majhne krofe, bi mislili, da se dela norca. Res, nikakvo. Pa "velik" pomfri - nič od nič. Ja, drago pa k žafran. Na prvi pogled sicer ne, ampak v korelaciji s količino pa definitivno. Pol sva se pa še cel večer delala norca iz tega: "mož, jaz sem lačna, kdaj bova pojedla tist, k sva iz Mc prinesla" pa "u, lej, jaz sem si pa še dobre pol prišparal" in pri tem pokazal na par drobtinc, ki so še ostale na krožniku.
Mislim, nikol več.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Hipoterapija
Taddy78

Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?

Ja, vem (27%)

Sem že slišala, ampak ne vem točno (16%)

Ne, bom pa poiskala kaj o tem (37%)

Ne vem, me ne zanima (21%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!