|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
16.5.2006 19:39:21   
doroteja23
Joj jaz sem pa ful žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!  Ne, nič ni narobe z Alino. Hvala bogu. Včeraj nismo bli v Ljubljani ker ni blo potrebe, ker ni novih izvidov.

Sem pa danes zvedla da ima moja mami raka na maternični sluznici in gre v četrtek v bolnico. Ne vem kaj je to leto. Vse nam gre narobe. Sicer pravi ta njena ginekologinja, da ima druge izvide vredu in da je to full dobro. Je pa rekla da če bi ona izbirala katere vrste raka bi imela bi izbrala tega, ki ga ima moja mami. Ne moreš verjet da se lahko v enem letu zgodi zoliko slabih stvari. Najbolj bo pa se vidlo kak je ko bo v četrtek v bolnici in jo bojo operirali in se bo pol vidlo kak je na stvari. Problem pa je v tem da je moja mami full občutljiva in se samo joče in nima nič pozitivnega mišljenja. Jaz pa poznam nekaj žensk, ki so imele raka na maternici in so še pol imele otroke.

No to bi blo vse sploh ne morem razmišljat da bi kaj napisala.
V glavnem da je moja pikica ok, drugo pa še bo. Upam no.!!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 20:03:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.5.2006 8:53:45   
2ursae
jutro,

mi zadnje čase tko nemirno spimo, da sem čist fuč user posted image , pa še dnevni ritem imava potem čisto podrt. Samo upam, da bo kmalu minilo.
Bom kar na vprašanja navalila:

tery, a je zdaj z Nikom vse ok? Ne vem, kaj je to 6. bolezen, tako da si ne predstavljam.
Kdaj se začnejo trest? Nimam pojma, pa zase tud ne morem rečt, da se tresem, ko imam vročino user posted image  - morda se pe eni ljudje tresejo, drugi pa ne user posted image .
Terapijo imamo še kar 1x tedensko, imamo termine že od prej zmenjene in ker terapevtka nič ne reče, da bi kakšnega skenslali, ji tudi jaz ne predlagam. Mi je kar fino hodit k njej.

Doroteja, user posted image  za tvojo mami ... upam, da se bo čimprej potolažila. saj to je za njo res hudo, vsak, ki sliši, da ima raka, že vidi v tem smrtno obsodbo. No, če je ta oblika res najbolj nedolžna in so ostali izvidi fajn, srčno upam, da ga bo premagala. Najbrž zdaj rabi vzpodbudo bližnjih, pa bo šlo. Še dobro, da je tako kmalu prišla na vrsto za operacijo.

kati, jaz o hojici ne razmišljam, ker je definitivno ne bomo imeli. Zadeva je namenjena le olajšanju dela staršem, za otroka je pa škodljiva. Otrok se navadi napačnih gibov in ima potem več težav z ravnotežjem, ko shodi. Menda je združenje pediatrov v ZDA hotelo hojice celo prepovedati.
A nisi rekla, da hodita na NFTh? Kaj pa je z Lukcom? Tam ti bodo hojico 100% odsvetovali.
Anže ima terapevtko rad, je zelo kooperativen - bolj kot doma.
Pri nas ni nobenega igrišča user posted image  - so praktično samo hiše in računajo, da ima vsak zase porihtano. Kupili bomo peskovnik - želvo (ne še letos, se mi zdi še prezgodaj) pa kakšen tobogan in gugalnico. Saj so dandanašnji te stvari čisto poceni.

Ninočka, hvala za link, sam pri nas ne pride v poštev, ker kupujeva Romer duo plus, ki pa ni praktično nič cenejši kot v BC. Najbrž ga bomo šli kar danes tja kupit.

katja, oh, a tole nas čaka na dopustu? Na začetku par kislih dni? Mi potujemo čez 1 mesec, moramo pa prigurat do Splita pa še na trajekt. Gremo pa definitivno pa AC, po magistrali že dolgo ne hodimo - saj je lepo, ne rečem, sam precej nevarno, če nisi blazno potrpežljiv. Vožnja bo po mojem še šla, me pa tud skrbi sprememba okolja. Bomo pa v hiši skupaj z mojo nono, pa že vidim, kako bo vila roke, da z malim ne znam delat, če bo sitkan user posted image . Ajajaj ...
Kakšno ribo si mu pa dala? Kaj pa ostale - boste na dopustu že dale ribe svojim user posted image ? Men je P rekla, da do enega leta nič rib, pa ne vem zakaj. Morda zato, ker so hitro pokvrljive in v LJ težko dobiš svežo?

Pia, kakšno titulo boš pa imela, ko boš zaključila izpit?

teta beta, naš stalno pomaka prstke v žlico, v krožniček bi pa tudi, sam ga držim na varnostni razdalji user posted image .

Mi smo že na mesku, bomo pa počasi začeli še s skutico in jogurtom, ker bo malemu zihr pasal na morju. Jajček bo počakal do vrnitve nazaj, pa gluten tud. Sem pa včeraj klicala P, da sem malega naročila za pregled pri 9 mesecih in se še enkrat mal pozanimala glede glutena in podobnega, in mi je sestra, ki ima posvetovalnico rekla, da pri 8. mesecih gluten že lahko, jajce (rumenjak - pol rumenjaka na teden) skutice in jogurt tudi, ribe pa šele po enemu letu. Za kravje mleko je pa rekla, da bi načeloma sicer lahko, samo da ne vsebuje nobenih koristnih snovi in da ga torej otrok ne potrebuje.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.5.2006 9:05:31   
Pia67
Živjo!

Kako zatišje na našem forumu user posted image No, upam, da je lepo vreme krivec za mrk.

Nina spi 1. dopoldanski spanec, zjutraj je začela zavračati mlekec in raje popapa drvarsko malico (polenta in sadje). Postavlja se na vse 4, guga. Itak pa se ne sekiram več, ker smo stari 8 mesecev in to ni še tako zaskrbljujoče. Ne vem od kod men fama, da mora Nina pa kar neki puzat. user posted image

V Sparu sem odkrila špagete brez jajc (BIO nevem že kaj). Če katero zanima. Nina papa koščke zelenjave in sadja, če ji razgrnem na njen pultek (to je že enkrat omenjala 2ursae).

Drugače pa nič novega. Upam, da bo vsaj v nedeljo lepo vreme, ker se gremo kopat v Dolenjske Toplice. Frodyjev obroč je res zakon, Nina prav uživa.

Odgovori:

Kati*, letos sem želela zaključit plezalno "kariero" s piko na i. Imela sem izpit za alpinista, pa mi je ostala še zimska tehnika. Jaz pa sem že kovala načrte kako bom prodala alpinistično robo na junijski plezalni tržnici. Pa ne bo nič iz tega. Doma si ne želim imeti luštev, ker ni ravno odgovorno, da se jaz nekaj grem po hribih in se mi kaj zgodi.
Hojce pa ne bova imeli. Raje jo dam v stajico, prav uživa v njej, ker se odriva od stranic in se dviguje v sedenje ob opori.

Ninocka, plazenje otrok je res zelo različno, kakor sem zgoraj napisala je z moje strani neumno, da si belim glavo zakaj se dete plazi bočno ob pohištvu in ne kakor ostali otročki. Plezanje po horizontali user posted image ?

Tery plazečih faz je 14, baje. Tako piše. Kje pa smo, se pa res ne ve user posted image Upam, da je Nik bolje. Pa koliko časa se je "kuhalo" dokler ni bolezen izbruhnila.

Doroteja, saj bo. Če so ostali izvidi OK, je veliko boljše izhodišče. Hvala bogu, da so pravočasno odkrili. Mene tudi čaka PAP, še dobro, da si me "spomnila".

Se beremo,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.5.2006 11:43:43   
kati*
živjo punce

no, vidim da ste zelooo proti hojci, jaz sem malo manj proti, a je verjetno vseeno ne bomo kupili, ker je pravzaprav tud nima kje "voziti".

2ursae v četrtek greva prvič na fizioterapijo, pa še to le za eno uro (no, bomo videli kaj bo fiziot. rekla). Itak pa vem, da mi bo hojco odsvetovala, pa je ne bom o tem niti spraševala. Sicer pa je itak tako, da ima vsaka hiša svoje mini igrišče user posted image , a skupna igrišča so fina zaradi družbe otrok in mamic user posted image .

tery
Luka je rojen 30.09. (rok sem imela sicer 10.10.) in je glih za glih ujel september - rodil se je ob 11ih zvečer. Tako da skor ne bi bila septemberka user posted image . SIcer pa me prav zanima kako bo kaj pridkan pri fiziot., je pa tako kot ti praviš - zdaj je ratal tud Luka dobrovoljček. Včasih se je pa sam jokcal (oz. naj popravim - bolj je tulil kot jokcal).
doroteja rak mat. vratu je zelo dobro ozdravljil (odkrit razmeroma zgodaj) - obstaja pa tudi cepivo (naj tvoja mami povpraša pri G), ki bo preprečilo ponavljanje.

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 16:08:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.5.2006 19:31:01   
ninocka
Mi smo pa hotli izprobat Fredov obroc v banji, pa je blo tako dretje, kot bi ga klala. Pol pa sem mu dala obroc dol, pa tud v ta velko banjo ni hotu in me je, ko sem ga drzala se polulal.
Ko je zagledal njegovo banjico, se je pa kr odrival od mene, da bi sel cimprej not.
Bomo mogli spet probat, ampak mogoce enkrat, ko ne bo tolk zaspan user posted image
Doroteja user posted image user posted image za Alino, da je vse OK. Hudo mi je za tvojo mamo, ampak mislim da bo OK. Tud od ene moje kolegice sestra je mela raka (ni hotla k G, ker se je bala, da ji ne bi kaj nasli, na koncu je blo pa skor prepozno), pa je zdaj vse OK user posted image user posted image . Tud tvoja mami se bo pozdravla, tebi in tvoji druzini pa posiljam en velik user posted image in user posted image za sreco.

Tery a da je 6 bolezen fasu? Sej to ni nalezljivo, da bi kje pobral? Od kolegice tamala ma pa norice, tko da cakam, ce jih je tud nas kje staknu al bo slo mim.

Kati jst mislim, da hojca ni primerna za Luko. Ce pa hodta v RA - tist je pa sploh prepovedan! Sam se vec skode mu bo nardila!

Tko na hitrco, moram it ene omare sestavljat, zdaj ko je zaspal.

Ne morem verjet, da ma jutr moj mali pikec ze 9 mesecev!!!!user posted image user posted image

PS: se to vedno pozabim vprasat - kam sta se pa Maja in njen Kris zgubila? Da jih ni kak svizec ugrabu? Maaajaaaa!!!!user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.5.2006 21:04:45   
2ursae
Ninočka, kako je bilo pri P? Kako izgleda posvetovalnica - a si bila kaj vprašana?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.5.2006 9:53:59   
ninocka
Posvetovalnica, a se nisem napisala? Ojoj, sem ratala sklerozna...user posted image

Evan tehta 8550 (v bodiju in plenicki) in je velik 74.5 cm, obseg glavcice 45 cm. Po tezi je nekje v nizji sredini, po velikosti je pa na zgornji meji.  Pogledala je jajcka, lulcka in poslusala srcek in pregledala fontanelo na glavi. Vprasali so me ce se ze plazi in posedli smo ga, da vid ce sedi zravnano (ma se rahlo ukrivljeno hrbetnico, to pa itak vem se iz RA). Mogla bi dat se vodo, pa smo pol ugotovili, da jo je dal ze v bolnici in to je blo to. user posted image

Nobenih testov, preprijemanja kocka, a me ze oponosa pri hisnih opravilih, a ze puca svojo sobo user posted image ... nic.

Zdej pa ne vem, a je to vsepovsod tko, al sam pr nam ne delajo nekih ekstra testov?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.5.2006 10:16:01   
2ursae
ja, sem slišala, da te vprašajo, če posnema hišna opravila. Pa kaj, a nej mu malo metlco kupim user posted image ? Kako naj bi to posnemanje sploh izgledalo. Pa če povem po pravici, ko sem z njim, hišnih opravil ravno ne izvajam user posted image  ... morda bi jih pa morala - saj vemo, da mora moderen moški znat kaj postorit pri hiši, ne user posted image . O matr, le kaj bi lahko posnemal? ... pucanje mize al kaj user posted image ... user posted image  ...punce, kakšne ideje?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
18.5.2006 14:58:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.5.2006 16:26:19   
Pia67
Tery podpiram KAVO, da se končno prideva pokazat user posted image

Zdaj pa k prehrani:
- v Merkatorju imajo makarončke živalskih oblik. Sestava: koruza in riž. Poreklo: Avstralija. Torej brez glutena, zanimivih oblik. V običajnem Merkatorju jih nisem dobila, sva šli v hipermarket in danes jih je snedla s krožnička (brez omake, ki je bila princeski postežena na običajen način).
Sicer Nina zaenkrat ni preobčutljiva na gluten, pa ji vseeno ne dajem kruha itd. Doma pečem koruzni kruhek in ima zelo rada skorjico. Špagetki pa so brezglutenski.

Zakaj sem se tako razpisala o prehrani? Danes me je klicala kolegica kateri grem na obisk, da se zmeniva kdaj prideva z Nino. Potem pa me je mal spraševala o prehrani in je bila šokirana, ker Nini dajem adaptirano mlek 3 in ne kar kravje. Saj sem jo že omenila (čokolada, kruh, , golaž itd). Rekla sem ji, da ne bom komplicirala okol kosila, ker bo Nina pač pojedla kak Hipp, ona pa je nekaj mlela o mesni omaki in makaronih user posted image Kaj mi je storiti? Saj je prijazna, samo Nina ne bo malcala kar nekaj. Madona, sem kar mal težka.
No, za nameček mi je rekla, da se ne ozira več na noben urnik in ko pade, pade (prej je bila zelo rigorozna). Upam, da bom z Nino vseeno nekako hvatala krivine na tujem terenu in da ne bo preveč razštelana, ker je posledično sitna. Take pa je nisem vajena in sem potem čisto iz sebe, če joka. user posted image

Sem pa pozabila omenit, da Nina uživa na otroških igriščih. Konjički na fedrih so zakon, gugalnica in tobogan pa v maminem naročju. Vriska, da je kaj.

Aha, pa še to. Kapljice A in D vitamina. Glede na sonček, koliko kapljic dajete malčkom?

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.5.2006 16:33:24   
kati*
ojla

modva sva pa cel dan špancirala po Lj in sva oba čist fuč user posted image .

Sva bila na fizioterapiji in je sicer vse OK (tery ful je bil pitkan, ga je še fiziot. pohvalila user posted image ), le mal ga vleče v desno user posted image in ga bom na različne načine morala mal spodbujat. Mi je pokazala prijeme in moram reč - zelo prijazna zdravnica.

2ursae - hišna opravila? Naš zadnje čase z lončkom razbija z vso močjo po trdih površinah user posted image , če to spada med opravila, ki jih posnema, se moram kar mal zamislit user posted image

tery
bravo za vrtec - mi ga pa nismo dobili user posted image oz. tistega ki sem ga dobila (privat) nisem zadovoljna, pa ne vem kaj bi. Mi gremo na dopust 13. junija in že komaj čakamo; me je pa tud en mičken strah ker gremo z letalom in vsa procedura ... bomo videli.

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.5.2006 16:33:58   
kati*
aja ... midva sva za kavo user posted image

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.5.2006 20:00:31   
ninocka
Oj, midva sva tud za kavo.
Dons so baje mele avgustrovke srecanje pr brunarci in so si nardile kar en mali piknik. Mi je povedal sefe, ko me je prsu vprasat, ce nisem jst tud avgsutovka user posted image
Ce se mi ne bi ful domov mudil, bi jih sla pozdravt user posted image user posted image , jih grem pa vprasat, ce so res ble tam user posted image

Povejte kdaj in kje, midva prideva!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.5.2006 20:07:12   
2ursae
jaz sem tud za user posted image , pa bi kar brunarco predlagala, men je bilo ful všeč. Vedno, ko se vrnem s sprehoda vsa žejna, se spomnim nanjo user posted image .
A čmo rečt kat naslednji teden - če bo vreme. Bi pa takoj povedala, da v četrtek ne morem, ker imamo opoldne terapijo. Tko da ... plis, kakšen drug dan user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.5.2006 22:16:57   
teta beta
Naj gre v rit, vrglo me je ven! Bom ponovila samo svoje vprašanje, ker se mi drugega ne da in nimam časa.

Kdaj ste dale otrokom riževe stiroporčke, dopoldne, za kosilo ali popoldne? Ali je to kot samostojen obrok?

Lp, nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.5.2006 22:50:03   
benika
Teta beta, če misliš Rižolino, ga Beniju dajem že od 4. meseca, vmešanega v večerni obrok mleka. Sem mu ga probala dat tud kot samostojni obrok skupaj s sadno kašico, pa je tako ustka zapirov, da mu še železa ne bi mogla takrat v usta potisnituser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.5.2006 9:41:57   
2ursae
teta beta, jaz stiroporčkov še nisem dala, je pa dobra ideja, bom probala. Mislim, da imajo tud take brez soli. Samo to ne bo imel kot samostojen obrok - v službi smo babe, ki smo hujšale, to žvečile user posted image , tako da prav kalorično najbrž ni.

pia, jaz kapljice dajem kar normalno, je pa res, da je mali po hrbtnih straneh dlani in obrazčku že čisti zamorček user posted image . Ma ne vem, jaz bom kar nadaljevala z običajno dozo, čez 1 mesec imava P, pa bom vprašala. Saj preveč tega itak ne more bit.
Se mi pa ne zdi, da kompliciraš pri prehrani, če še ne daješ kravjega mleka. Čisto prav si naredila, da boš Nini pač posebej postregla.

tery, kul za vrtec user posted image . Mene ža tašča prosi, naj kaj malega pustim pri njej, da bo mal trenirala za takrat, ko se bo pri njej pazil, jaz ga pa kar ne morem dat iz rok ... ne morem verjet, da se naš porodniški bliža koncu user posted image . Pa zdaj, ko je takooooo luštno.

ehehe, tud jaz imam nekaj malega slikic v albumu. Nič nisem zaklenila, ker je na slikcah mali taka packa, da mi ga sigurno nobeden ne bo ukradu user posted image  - saj vem, iz tega se ni za hecat. Pardon.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.5.2006 18:28:36   
doroteja23
Malo boljša novica. Moja mai je doma. Sicer samo za vikend. V ponedeljek gre nazaj da ji naredijo še ostale preiskave. Pol pa gre na operacijo. Malo se je pomirila, ker smo ji malo razložli kolko je takih žensk, ki so tud bile na njenem mestu in niso obupale. Danes je bla še na preiskavah za prsa. Prsa so ok. Pa UZ in je pokazal da ima miome! Kaj slučajno katera ve kaj so miomi? Jaz upam da nebo nič hudega in da bo po operaciji vse ok.

Alina je ok. Danes smo sicer meli malo pogovarjanja ponoči in pol je zaspala nazaj. V ponedeljek imama cepljenje. Aja pa še to. Novo fizioterpevtko imama. Je full prijazna in Alina tudi z njo lepo telovadi.

se pišemo

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.5.2006 20:13:21   
kati*
doroteja23 miom je nemaligna (nerakava) rašča iz mišičnega in vezivnega tkiva, ki se razvije v maternici in to je vsekakor zelo dobra novica za tvojo mami user posted image

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.5.2006 23:20:43   
doroteja23

user posted image user posted image Ninocka vse najboljše!!!user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.5.2006 16:14:52   
Pia67
Živjo!

Danes sva bili v BTC-ju. S kolegico sva naredili kompromis, ker se je napovedovalo objokano vreme, v nakupovalnih centrih pa je vedno suho. user posted image No, nisem ravno zapravljala, ker striktno šparam za hude jesenske dni. Ampak mimo blaga na kilogram (Kilometer štacuna) pa le nisem mogla it. Nini sem kupila svetlomoder frotir, ki ima nekaj elastana in ji bom sešila kopalni plašček. V M&C je bil 5.600 user posted image , v H&M pa 3.600, no to je že bolj sprejemljivo. Bo imela pač unikat, jaz pa bom malo trenirala šivanje, ker me snubijo v eno privat podjetje za oblikovalko in šivilijo obenem. Bomo vidl, mene zanima le, če redno plačujejouser posted image Nisem pa mogla bit ravnodušna do črtastih "farmskih" hlač H&M, ki so jasno modre in fantovske.
Njena (kolegičina) punči je res punči, spedenana v nulo in moja robavsica je res zgledala ko kak fantek (tudi po velikosti).

Glede datuma kave mi je vseeno, samo, da bo vreme kolikor toliko. Se prilagodim user posted image Ne bom več težila zaradi petka, potem pa me ni bilo. Grrr.

Teta Beta, jaz ji dajem stiroporček pred kosilom, če je videt mal lačna. Tako, da brez kakih poželjivih am, am počaka na kosilce. Potem ga gloda, drugače pa ga ima za ugotavljanje zemeljskega pospeška (beri: mami padel je, poberi ga). Imava neslanega, sem ter tja pa ji dam tudi trikotničke z okusom po cimetu&jabolku. Kao bio, kupljeni poleg Alnature v DM-ju.

2ursae, hvala za info glede kapljic, bom pridna pa Nini dajala dozico. A takega zamorčka imaš. Blagor ti, moja sirotka ne gre brez zaščitnega faktorja 30 ven, ker je hitro roza, pa še slači se skoz (nogavičke, kapica, hlače zavihat do pleničk itd).

Tery, super, tako blizu. Moj kolega se na drug konc LJ vozi, pa je bil zelo vesel, da ga je sploh dobil. V NM ni takih težav, otroka daš kamor se ti poželi.

Doroteja23, za mano sta 2 taki operaciji (vedno konjski miom, ki ni šel laparoskopsko ven, jaz pa nisem nič čutila in je pač zrasel). Tako, da imam 3x rezan spodnji del bušija, na srečo gre vedno po isti brazgotini, tako, da ni blema. Okrevanje je okol enega meseca, dviguješ lahko čez pol leta. Je pa odvisno kje se nahaja sam miom, jaz sem ga vedno imela na steni maternice zadaj. Zato je tudi malo težje operirat. Nič strašnega ni. Je pa res, da sem po CR veliko hitreje okrevala, ker sem bila pač motivirana-Nina user posted image No, upam, da mislim prav glede tvoje mami. Da gre za miom. Veliko žensk ima to in vedno smo v šok sobi ležale 3, ki smo imele to operacijo.

Upam, da tokrat ne zamočim in pridem na kofe. Prav želim si vas vedet.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.5.2006 10:21:39   
benika
Lep vremensko skisani pozdravček iz Kranja!

Mi smo danes, tako kot Katarina od tažane, stari 8 mesecev. Benjamin je to proslavil z 2 urnim jokom že ob 7. zjutraj. Mislim, da mu rastejo zgornji zobki. Ob 9 uri mi ga je končno uspelo uspavat za pol ure, sedaj se pa kot prerojeno bitje igra s krokodilčkom in naokoli razmetava kocke.

Kati, kam pa greste na dopust? In to z letalom? Jao, jaz si ne bi upala.

Na kavico bi pa tud midva prišla, ampak kot Kranjčanka blage veze nimam kam prit in kje je ta brunarca. Mogoče bi se Tery midve zmenle in bi šle skupaj?Zdej me pa res že tkoooo zlo firbec matra kako lepi zgledajo vaši mulčki in mule!

Dons zjutri me je skorej kap, ko sem božala Benija in mu na vratu otipala bulico. Zdej pa ne vem, al je to zamašena lojnica al kej drugegauser posted image . Sem že pakirala torbo za k zdravniku, pa sem ugotovila da je nedelja. Jutri morm poklicat, pa da vidim, kaj bodo medicinske glave rekle.

A mogoče katera ve, kas se dogaja s KMA? Zadnjič sem jo brala na forumu družina, ko je jokala, da jo je dragi pustil zaradi mamil, zdej me pa mal že skrbi, kaj se je zgodilo, ker se mi je zdela ful obupana, pa še nekatere so jo obtožile, da je narkomanka.

Nč, zverinca kliče, lakota je nevzdržnauser posted image .Lp

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.5.2006 13:18:05   
tažana
veo da se po dolgem času spet malo "pofočkam".

moram priznat da odkar moj  user posted image  dela imam še manj časa za RR. sva s Katarino skoz zunej, ko pa prideva dam Katarina u postli zaspi jest pa pospravljat.

no mogoče se še jest kaj oglasim na kavici zdej mam avto pa še možek dela skoraj vsak dan.
katja: tut meni se ne sanja kje je ta brunarica ampak z zemljevidom nam bo že uspelouser posted image user posted image .

na vprašanja ne bom nič odgovarjala ker se mi ne da brat nazaj. lahko pa nahitro poročam o nas.

imam  2 zobka spodaj zgoraj še čakamo.
plazi se še vedno ne tako da ostaja na istem mestu kamor jo položimuser posted image
tudi na noge se ne postavlja še čisto nič.
ker moram vedno za vse imeti krivca sedaj krivim njene kile. (10kg) velika je tam okrog 73-74.

no to je nakratko vse. lepo se mejte čao, čao

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!