2ursae
|
jutro, mi zadnje čase tko nemirno spimo, da sem čist fuč , pa še dnevni ritem imava potem čisto podrt. Samo upam, da bo kmalu minilo. Bom kar na vprašanja navalila: tery, a je zdaj z Nikom vse ok? Ne vem, kaj je to 6. bolezen, tako da si ne predstavljam. Kdaj se začnejo trest? Nimam pojma, pa zase tud ne morem rečt, da se tresem, ko imam vročino - morda se pe eni ljudje tresejo, drugi pa ne . Terapijo imamo še kar 1x tedensko, imamo termine že od prej zmenjene in ker terapevtka nič ne reče, da bi kakšnega skenslali, ji tudi jaz ne predlagam. Mi je kar fino hodit k njej. Doroteja, za tvojo mami ... upam, da se bo čimprej potolažila. saj to je za njo res hudo, vsak, ki sliši, da ima raka, že vidi v tem smrtno obsodbo. No, če je ta oblika res najbolj nedolžna in so ostali izvidi fajn, srčno upam, da ga bo premagala. Najbrž zdaj rabi vzpodbudo bližnjih, pa bo šlo. Še dobro, da je tako kmalu prišla na vrsto za operacijo. kati, jaz o hojici ne razmišljam, ker je definitivno ne bomo imeli. Zadeva je namenjena le olajšanju dela staršem, za otroka je pa škodljiva. Otrok se navadi napačnih gibov in ima potem več težav z ravnotežjem, ko shodi. Menda je združenje pediatrov v ZDA hotelo hojice celo prepovedati. A nisi rekla, da hodita na NFTh? Kaj pa je z Lukcom? Tam ti bodo hojico 100% odsvetovali. Anže ima terapevtko rad, je zelo kooperativen - bolj kot doma. Pri nas ni nobenega igrišča - so praktično samo hiše in računajo, da ima vsak zase porihtano. Kupili bomo peskovnik - želvo (ne še letos, se mi zdi še prezgodaj) pa kakšen tobogan in gugalnico. Saj so dandanašnji te stvari čisto poceni. Ninočka, hvala za link, sam pri nas ne pride v poštev, ker kupujeva Romer duo plus, ki pa ni praktično nič cenejši kot v BC. Najbrž ga bomo šli kar danes tja kupit. katja, oh, a tole nas čaka na dopustu? Na začetku par kislih dni? Mi potujemo čez 1 mesec, moramo pa prigurat do Splita pa še na trajekt. Gremo pa definitivno pa AC, po magistrali že dolgo ne hodimo - saj je lepo, ne rečem, sam precej nevarno, če nisi blazno potrpežljiv. Vožnja bo po mojem še šla, me pa tud skrbi sprememba okolja. Bomo pa v hiši skupaj z mojo nono, pa že vidim, kako bo vila roke, da z malim ne znam delat, če bo sitkan . Ajajaj ... Kakšno ribo si mu pa dala? Kaj pa ostale - boste na dopustu že dale ribe svojim ? Men je P rekla, da do enega leta nič rib, pa ne vem zakaj. Morda zato, ker so hitro pokvrljive in v LJ težko dobiš svežo? Pia, kakšno titulo boš pa imela, ko boš zaključila izpit? teta beta, naš stalno pomaka prstke v žlico, v krožniček bi pa tudi, sam ga držim na varnostni razdalji . Mi smo že na mesku, bomo pa počasi začeli še s skutico in jogurtom, ker bo malemu zihr pasal na morju. Jajček bo počakal do vrnitve nazaj, pa gluten tud. Sem pa včeraj klicala P, da sem malega naročila za pregled pri 9 mesecih in se še enkrat mal pozanimala glede glutena in podobnega, in mi je sestra, ki ima posvetovalnico rekla, da pri 8. mesecih gluten že lahko, jajce (rumenjak - pol rumenjaka na teden) skutice in jogurt tudi, ribe pa šele po enemu letu. Za kravje mleko je pa rekla, da bi načeloma sicer lahko, samo da ne vsebuje nobenih koristnih snovi in da ga torej otrok ne potrebuje.