2ursae
|
ojej, doroteja, tebi pa res ni lahko. Bom jutri zjutraj definitivno mislila nate in držala pesti, da so izvidi OK... revca, upam, da boš sploh lahko spala ... ... pa zihr javi, kako je, da si bomo lahko tudi me oddahnile. Mi je zdaj kar bad pisat o pikniku, ko ima doroteja take probleme , samo ni kaj: jaz tud ne bom nič pekla, bom prinesla kupljeno. Kakšen čips pa piškote, pa če bom še kaj uporabnega videla. Jaz tud kartona nimam, bom pa prinesla ležalke za na plažo pa deko, OK? Tortilija čips je men ok. Ja, tažana, kaj pa, če bi Katarino dala ob 12h spat v voziček? Bi bilo fajn, če bi lahko prišli tudi vi2. Ej res, kje je teta beta? Pa Ameli? Dobr, Ameli ne piše vsak dan, teta beta pa precej redno, tako da je njena odsotnost še bolj opazna ... teta beta, kje si, še en odgovor si mi dolžna A na Eurosongu so zmagal Finci? Kul, menda je komad kar mal metalen oz rokovski (ne vem, ker teh stvari ne gledam). Moram slišat, glede na to, da metal poslušam. Drgač so pa Finci kar se muske tiče zakon - Sentenced, Children of Bodom, Apocaliptica .. yeah Seznami za - jaz imam le seznam zdravil, sem mal brskla po RR in imam tole: *kaj za od sonca opečeno kožo (Bepanthol losjon) *sirup Calpol *gel za zobke *svečke paracetamola (Svečke paracetamola so proti vročini, bolečinam; isto kot sirup Calpol, Daleron, Lekadol, Panadol. Tko da je eno ali drugo dovolj, odvisno kaj ima otrok rajši.) *razpršilo za nosek *fiziološka raz *kakšno dobro kremo za sončenje *kaj proti komarjem *kaj proti alergiji (Kamagel ali Fenistil gel) *kakšne obliže, mogoče povojčke *kaj proti driski (Prolife napitek) *kaj proti zaprtju (glicerinske svečke) *pa seveda vsa običajna zdravila, če jih ima *razkužilo za rane, samo pazite, da ne peče in posebej opozorite, da kupujete za dojenčka *toplomer *Linex proti driski *Nelit *5 % glukozo seznama še nisem preučila, tako da ne vem, a je gor kaj preveč al premalu (npr ne vem, čemu glukozo, pa ne vem, kaj je to Nelit). Imam namen o tem pobarati P, če ima pa katera od vas kakšno pripombo, pa na dan z njo. Tery, kam pa greste na morje? Pia, super slikce . Drgač pa: moj otrok zna pomahat pa-pa!! . Pa kar iznenada - dopoldne še ni znal, popoldne pa že. Ajd, ne pomaha vedno in še ne ve, da je to za adijo, ampak če mu pomaham, pomaha nazaj. Će pa rečem le pa-pa in nič ne maham, pa ne stori ničesar. Še malo, pa bomo dobili zobek, se že čuti oster rob desno spodaj . Pa začel se je postavljat na kolena - sedi in se potegne npr. za rob postelje al pa spleza po meni, ko leživa in se igrava in že kleči - s tem, da se drži za rob oz. mene, seveda. Da ne bo ktera mislila, da samostojno. Pravi pobožnež Danes je, ko je bil v svoji banjici, je porednež spulil čep !! Kar naenkrat je začelo tečt on pa ves zadovojljen s svojim ulovom v roki . Še dobr, da se kopamo že v kopalnici. nočkico, lepo ninajte
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 23.5.2006 22:10:21 >