|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
21.5.2006 13:31:22   
kati*
katja na dopust gremo v Grčijo (1,5h z letalom) na Halkidiki (kaj ne zveni kot kraj iz Pike nogavičke user posted image ). Sej sem tud jaz mal nestrpna, a se mi zdi lažje 1,5h z letalom kot pa 4 ure in več v avtu. Sicer pa komaj čakam.

žabarke kje je ta slavna brunarica?

lp, K

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
21.5.2006 13:52:20   
KiSsMyAsS
Evo me punce user posted image user posted image user posted image  Ne nism vas zapustila, sm pa bila jst zapuscena in bom tako tut ostala. Moj dragi ima rajsi travo od mene, svojih prijateljev nebi zapustil niti za minuto. In najbolj ga je motilo to - oz. mu je bilo tezko povedat kam gre ker enostavno hodi okrog kot 15 - letnik. Zdaj me je zacel ze zmerjati in mi rekel : ces da zenske smo pa zato, da smo doma in smo tiho. Ko sm rekla, da jst ne zivim na balkanu, mi je rekel ce me hoces takega me mej pa tih bot, spreminju se pa nebom. To mi rece clovek, ko sm 2 leti skrbela za njega, se borila z besedami njegove mame in usemi tezavami. Nazadnje sm izpadla **** in njegova izjava, da Luka ni njegov sin je bila najhujsa od vseh. Groza kaj je temu cloveku naenkrat padlo v glavo. In da me ne rabi, ker me je meu samo za sex user posted image  Mislim ej.... Grem se skulirat na luft - z vami pa ostajam v kontaktu punce. Lepo se mejte in imejte se radi user posted image user posted image  Jst zau nimam te srece. Papa, KMA

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
21.5.2006 20:26:13   
2ursae
o, madoniš, nič vprašanj, al kako? Izgleda, da vedno bolj obvladamo user posted image .

Katja, sem pogledala vaše slikce, se vam res vidi, da ste se imeli fino. Pa ne bi nikoli rekla, da ima Beni šele 8 mesecev - že kar "hodi" naokoli pa to user posted image . Res ste posrečeno izbrali motive - v krokodiljem žrelu user posted image user posted image .

kaj sem opazila, pa naj me ktera popravi, če sem katerega spregledala - septemberčki(ce) ste vsi ful blondkani. No, z izjemo Daše. Moj je pa precej temen. Ne vem, a je z vsemi dojenčki nasploh tako, al je to le pri nas slučaj.

KMA, jaz sem tudi prebrala tvoj prispevek na družinskem forumu. Res škoda, da tvoj ni dorastel izzivu in sreči, ki ju nudi otrok. Ti je pa ena dobro napisala, da ga potem, ko se bo skesano hotel vrniti k vama, nikar ne jemlji k sebi. Res, človek te ni vreden, še posebej, če se hoče izvlečt s takimi izjavami, da otrok ni njegov, pa da te je mel sam za sex user posted image . Bljak. Pol pa nič čudnega, da te njegova mat ni marala, ker je najbrž tebe krivila, da je sin že v mladih letih dobil otroka. Pa najbrž ji je kdaj še kaj čez tebe rekel, da bi sebe opravičil. No, ne vem, ker ga ne poznam, sam mal razmišljam. Držim pest za vaju z Lukcom, da čimpraj prideta k sebi in se poštimata user posted image user posted image . Fino, da sta lahko šla k staršem.

Kati, kje je brunarca, ti bo pa najlepš Ninočka napisala, ona obvlada tamkajšnjo okolico.

Teta beta, a si ti enkrat govorila, da si Daši kupila nekja s temo South Parka? Jaz bi mojmu tud nekaj tazga kupila ... sam plis, ne rečt, da sta dobila v Avstriji user posted image

Zanima me - a vas vaši že kaj posnemajo - govor in geste? Pri nas še nič, pa vem, da bi to počasi moralo priti na plano.

Mi smo že uvedli jogurt, tamalmu zelo tekne. Na vse 4 pa še noče, čeprav ga precej spodbujam. Kar nogice spodmakne izpod sebe in že je na bušiju. Pol pa v rikverc user posted image

Mejte se, upam, da se kmalu vidimo. Me veseli, da je veliko zanimanja in da nas bo veliko user posted image user posted image . Kaj pa Celje - teta beta, se bosta potrudili in prišli? A ste opazile, da je Celje nekako center Slovenije - tata beta pride na kofe in k žabarkam in k štajerkam (šit, vidim, da ne poznam nobenega "mastnega" izraza za Štajerce user posted image )

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 21.5.2006 20:27:24 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
21.5.2006 21:09:20   
Pia67
OK, brunarico bomo že našle, ker je ninocka ze enkrat zelo dobro opisala, samo v iskalniku treba najt (madona sem pametna). Kdaj pa bi bile za kavo?

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
21.5.2006 22:28:27   
benika
Jao 2ursae, ko bi ti vedela, kako včasih pogrešam dneve, ko sem malega posadila v ležalnik al pa kasneja na tla in je mirno sedel, jaz pa sem vmes lahko kej naredila.Zdej se pa dnevi vrtijo samo okol njegovega šibanja po stanovanju in merkanja v katero luknjo bo prst vtaknil, kaj bo zbasal v usta, ob kateri stvari se bo dvignil....Matr, tako mamo zaščiteno stanovanje kot v norišnicah na zaprtem oddelku, kjer so še stene iz peneuser posted image . Tako da če mali še ne vstane se nč ne sekirej, še pogrešala boš te dneveuser posted image .
Beni pa ni blond.Mogoče se samo tko vidi na sliki. Ma bolj temno rjave laske kot ne.

Jaz pa mam eno vprašanje za vas. Benjamin ima ponavadi dokaj miren spanec, vseeno pa ga parkrat na noč razmeče in ko se vali po postelji, se z glavico buta v leseno vzglavje. Zaenkrat sem mu nad glavo zložila brisačo, ampak prav dolgo pa tasko ne bo šlo, saj se bojim, da jo bo potegnil na obraz in je ne bo znal spravit s sebe.
A ma mogoče katera kako idejo, kaj bi mu lahko dala nad glavico, da se ne bi treskal v vzglavje?

Glede kavice pa; a bi blo možno, da ne bi bila v sredo? Mam namreč popoldne frizerja, pa ne bi rada priletela samo za 5 minut k vam?

KMA, ti pa nehej jokat in se počasi vzemi k sebi! Zaradi tega debila se ne boš sekirala, ker vaju ni vreden!!!Sedaj morš mislit na Lukca, ki prav dobro čuti, da je s tabo nekaj narobe.Stisni ga k sebi in začnita življenje brez njega.Sej bo šlouser posted image .

Tažana, a vidve tud prideta na kavico?

Kati, a kr v Grčijo? Jaz bi šla tud, a me vzameta za varuškouser posted image ?Že vidim, kako vama bodo na letališču zaračunali dodatno prtljagouser posted image user posted image user posted image .Mi smo s seboj na Hrvaško peljali 2 kufra samo stvari za Benjamina, kje so bile potem še najine stvari in ostala šara. Verjetno si je folk mislu, da se selimo v hotel al kej podobnega, ker so naju ful čudn gledal, ko sva pol ure vlačila kufre iz avta.

< Sporočilo je popravil katja -- 21.5.2006 22:37:17 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
21.5.2006 22:33:12   
2ursae
itak se bo v sredo menda vreme ful skisalo, tako da ne vem, če nam bo ta teden uspelo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
21.5.2006 22:42:20   
benika
user posted image Mi pa res nimamo sreče. Mogoče se nas pa le usmilijo tisti tm gor in nam pošljejo sončka.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.5.2006 22:46:03   
benika
Brunarca je pa (tle pr men ): z avtoceste zavijes dol na odcepu za bizovik, potem zavijes desno (ce gres iz smeri BTC - Leclerc) oz levo ce prides iz smeri Leclerc - BTC. Se peljes ene 500 m po Litiski, zavijes levo na Bizovik (je tabla) in se peljes samo se naravnost in prides direkt do brunarce. Sem vam napisal, ce boste kdaj kompletna druzina v LJ, pa ne boste vedli kam na kavico - priporocam. Do zdaj so bli se vsi ful navduseni, ko bojo tamali starejsi, je pa sploh super, ker majo tako velko igrisce za njih in ful igrac.

Da ne boste iskale za nazaj!

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
21.5.2006 23:18:40   
ninocka
Dober vecer!

Pri nam se ne dogaja nic posebnega, Evan je odkril radosti stanja na nogah in se zdaj ob vsako najmanso mozno stvar dvigne. Njegovo plazenje po vseh 4 je nadomestilo sibanje po 3 in odrivanje z eno nogo. Seveda se tko premika tolk hitr (lahko bi rekli da je brz ko munja user posted image user posted image ) in je cez vikend ene 3x padu na glavo user posted image , od tega ima tud eno busko na licnici user posted image . Pazu ga je moj (ne vem kako mu rata, da se tamal v 5 min ko ga pazi 3x prevrne), je Evan tolk joku, in ko sem prsla pogledat kaj se dogaja, je kr men v narocje rinu.
Glede odrivanja ga bomo pa se slisali na RA. Jo mava ta teden v cetrtek, tko da jst ne morem v cetrtek na kavico.

Kaj pa ce se na hitrco zmenmo in se dobimo v torek?
A ste vidle kako so se mele avgustovke (res so ble pr brunarci)? Majo slikce objavljene. Sem razmisljala, kaj pa ce si me tud en mali piknik nardimo, pa vsaka kaj prnese (cips, smoki...), pijaco si pa tam narocimo?

2ursae
, sem pogledala slikce od Anzeta in  jst vsa raznezena O, lej ga Anzete in je bil lih moj zraven. PA me vprasa, kdo je pa Anze, jst pa : JA, od nase Urse ( in si mislim: kako ne ves???). Moj pa:  Glej k majo isti DVD player (XORO) kot midva user posted image user posted image Moski user posted image !! PS: A mata res Xorota?
Evan pa posnema razbijanje (ce z zlico al pa ropotuljo tolces ob nekja, pol to dela tud on) in pa pujska (bom na kavi pokazala, ker ne znam razlozit, ni pa to pravi pujsek, da ne bo kera misnla user posted image ).

Doroteja hvala za cestitkeuser posted image

Pia a mas nov avatar, al sem jst mal munjena? Mi mormo se zmeri dajat 4 AD3 kapljice.

Za kavico se pa zmente, jst sem itak inventar pr brunarci, pa bom tam ob petku in svetku (no v cetrtek me ne bo user posted image ).

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.5.2006 9:52:25   
2ursae
jst mam jutr ene delavce pr hiš, tako da odpadem user posted image  ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.5.2006 10:30:05   
kati*
katja lepo razložena pot do brunarice user posted image . Dajmo kar datum določit pon 29. maja ob 11ih kaj menite? Odpade le v primeru dežja. Sem pa naredila seznam za na morej za LUko - pa me je res mal groza prijela user posted image - kolk kg je že omejitev za na letalo? user posted image Mah -sem rekla, da 2 kovčka in en manjši nahrbtnik vzamemo - kar bo več bom pa ven metala. Pa raje kaj dol kupim. Sem glih z Bojanom govorila, da bova kanglice in podobno kupila kar dol pa bo dol verjetno tud ostalo - bom šenkala kakamu domačinu user posted image

2ursae mi bi tud moral imet delvce pr hiš, pa sem jezna ko user posted image user posted image user posted image , ker se nanje nikol ne moreš zanest. Delali bi namreč dodatno sobico in Luka bi dobil svojo sobo. Pa je očitno še en cajt ne bom dočakala.

dons je pa lep dan - izkoristite ga!

papa

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.5.2006 10:33:43   
2ursae
ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image , ja mamo xorota user posted image . Matr, desci user posted image . Sem se ob tem spomnila na en vic:

v ponedeljek se računalničarji v službi pogovarjajo, kaj so počeli čez vikend. Pa en pove: "ej, sem šu v soboto v diskača, pa se je tam ena ful sexy bejba zagrela zame. Pa pleševa in se totalno obeša po men. Vau, pa jo povabim k sebi domov in ona je takoj za stvar. prideva, odklenem vrata in ona me napade že v predsobi. Pa se začneva mečkat in obleko trgat drug z druzga. Tko je bilo vroče, da nisva zdržala do spalnice, ampak sem jo kar posadil na mizo poleg računalnika in ji začel ..." "Vau, stari, a res, kakšen računalnik pa maš?" "kolk ma pa spomina?" "a je un ta nov procesor not?" "kakšno grafično kartico maš?"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
22.5.2006 10:35:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: kati*

pon 29. maja ob 11ih

jaz sem za user posted image ..edin mogoče kakšne pol urce kasneje, mi2 takrat enkrat glih malcava, pa bi to raje opravila še doma.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 11:40:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
22.5.2006 14:05:38   
Pia67
carsko user posted image , v mislih sem že sestavljala prošnjo naslovljeno na vas, da bi prestavili kavo na ponedeljek. V petek pridejo postavljati zimski vrt, ne moj, da ne bo pomote, ker je to zadnja zadeva, ki bi si jo privoščila, temveč za moja starša. In ker ju ne bo v NM, sem nadzor prevzela jaz. No, saj bi šlo, da bi skočila v LJ, samo hudič ima vedno mlade in dosedaj so delavci že 2x popravljali napake. Zaradi montaže pa mora vse pasat v nulo.
Velja torej za ponedeljek, ura pa mi ni toliko pomembna, ker sva z Nino kakor 2 ciganki in jeva tam kjer nanese. user posted image

Tery, Nina se tudi postavlja na vse 4 (na stopalca) vendar jo kar zanaša. Na kolena pa noče. A, da je to značilno za 9. mesec. No, še mal pa bo že 9 mesecev. Skratka zgleda, ko kak voliček, rita v zrak, glava v tla, zaripla se guga, potem pa se počasi poleže in obrne. Hvala, ker si to napisala, se mi zdi, da bova z Nino doktorirale, ker se samo bočno drsa po tleh.user posted image

Ninocka, ja to je poskusni avatar. Omejitev 73x73 naredi moje nizkoresolucijske slikce v zmazke. Teh zadev sploh ne obvladam, sem prav besna, ko režem slikce, potem pa...

Katja, lahko probaš z onimi valji, ki jih imajo za učenje plavanja (v Atlantisu so okol 800 SIT, misalim pa, da se jih dobi tudi v kaki športni trgovini), so taki, spužvasti, dolgi okol 1,5 m. Priveži jih okol stranic z notranje strani in konce štrikcev skrij, da jih ne bo razvezoval (Nina hoče vse odvezat), pa da ne bodo predolgi. Mislim, da ne bo dvigoval glavice med spanjem in jo rinil na spužvico in se pobuškal. No, ne vem, da ne bom preveč pametna.

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
22.5.2006 14:38:18   
kati*
torej 29. maj velja, sam uro moramo prestavit - ob 12ih?
da nas pofočkam (ker nisem čist ziher kdo pride, pa ker vas jaz mal slabše poznam user posted image ). Na ta način bi vas tud mal spoznala user posted image

- tery & Nik
- Pia67 & Nina
- 2ursae & Anže
- ninocka & Evan
- katja & Beni
- kati* & Luka

a sem prav napisala? Sem katero izpustila?

Madonca, sej so sami fantje, Nina bo prav oblegana user posted image

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 14:40:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
22.5.2006 14:51:49   
Pia67
Ja, Nina pa bo res čist paf v moški družbi. user posted image Kje ste septembrske punčice?

Drugače pa vabljene na ogled 3 fotk, ki so nastale na včerajšnjem izletku na Trško goro (porabile sva 2 uri v vsako stran in sem bila pošteno skurjena).

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1493
22.5.2006 15:58:50   
kati*
ej ... enostavno vam moram povedat ... trenutno na LJ vrtijo Telebajske in Luka nepremično gleda z odprtimi usti (iz ust se mu cedi slina user posted image ) in zraven se smeji, vriska, vpije EEEEEEE ... skratka totalno veselje ... haloooo! Nimam srca da bi mu ugasnila TV, ki sicer pri nas skoz gori , a ga večinoma noben ne gleda (tud Luka ne). Tile telebajski so pa čisto veselje. user posted image

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
22.5.2006 20:27:07   
tažana
ravno kar sem dobila klic da je sestrična dobilauser posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tok vesela.user posted image user posted image user posted image

no zdej pa k našim temam.
za v ponedeljek načeloma nimam nobenih zadržkov. edino mal me skrbi, ker okrog 11-12h dam Katarino spat v posteljo in spi vsaj dve uri. to samo po sebi ne bi bil problem , ampak če ne spi je tečna ko user posted image user posted image user posted image . pa samo joka kot bi jo iz kože dajal. v avtu se pa tut ne bo naspalauser posted image user posted image
meni bi osebno bolj odgovarjalo če se dobimo okrog 9huser posted image
no bom še vidla kako bo! nič ne obljubim

kati*: tut pri nas nepremično gledamo telebajske, vendar brez zvokov. največje veselje je če njena sestrična 1,5 let skače in teče pred njouser posted image .

sem pa danes prišla na idejo da bi na evrovizijo ziher zmagali če bi Katarino prjavlauser posted image . renči,tuli in hruli ravno tako kot Finci, edino da je bolj fletnauser posted image

nič to bo zaenkrat vse morem za možeka ene listke skup lepit!
lep pozdrav

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.5.2006 23:08:38   
ninocka
Men tud ponedeljek odgovarja.
Za kaj vec pa nimam dons casa napisat.
Bom jutri.

Kje sta pa teta beta in ameli?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
23.5.2006 8:09:04   
ninocka
No zdej pa mal vec user posted image
Sva sla s tamalim uceri v BTC, ker sem mela tam se ene opravke (mal posnofat po dolocenih trgovinah za darila za 2 kolegici) in sem mu na koncu nabavla za 13 jurjov stvari v H&M, daril pa ne user posted image user posted image .
Pol sva sla pa se mal v sluzbo se pokazat in sva tko zabila prakticno cel dan. Popoldne smo sli pa se v lesnino ene stole narocit in spat. Moj je sel vceri se k sestricni iskat stajico in fliperja, ampak ga se nismo izprobali. Sem ga dala samo na parketu not, pa se je naprej nagnu in skor prevrnu (spet) na glavo. Dons ga bomo pa v banji izprobali.
Tery - bravo NIKuser posted image user posted image user posted image user posted image
link do piknika od avgustovk: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14781&asortType=3&apage=2, upam, da bo delu user posted image
MOram rect, da so nasi septembercki lepsi user posted image user posted image (tud avgustovcki so cortkiuser posted image ).
Z DVDjem sva pa kr zadovoljna (sicer pa jih jst niti ne folgam vec, ker jih menjamo na skor na 3 mesce), ampak je bil pa ze 1x na popravilu, ker ni hotu DVDjev vracat user posted image

Tazana
a mislis, da v vozicku pa ne bo spala? Moj tud spi med 10 -11, ga kr popokam v vozicek in pol kr dol pade in spi skor 2 uri (ce se mu kdo lih na uho ne dere).

A lahko kera prpelje kartone za po tleh? Sej bi jih jst prnesla, sam glede na to, da bom pes, ne vem kako bo slo user posted image
Jst bom spekla eno jogurtovo pecivo, ki ni nic redilno, razen tolk, kokr je redilen jogurt. Da ne bomo mele slabe vestiuser posted image . Pa se kaj bom prnesla, ko se spomnem, kaj bi. Tortilja cips? A kera je to?

2ursae user posted image user posted image user posted image za vic. Jst vem tud enga dobrga z zabo, sam se mi ga ne da pisat. Bom poiskala mail, pa ga skopirala.

Kati a res gleda telebajske? Jst se nisem sprobla, bom dons al pa jutr, ce jih kje najdem. Sej zato pa so tak hit, nobenmu ni jasno zakaj jih otroci do dolocene starosti tolk postekajo user posted image

Pia, sem vidla, da mas nove slikce, jih bom se pogledala.

Morm it, ker se mali razgrajac oglasa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   [Brisano sporočilo]
23.5.2006 20:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
23.5.2006 21:34:48   
doroteja23
Ojla! Da se vam na hitro oglasim. Včeraj sma meli z Alino cepljenje. Moram vam povedat da sem bla prav šokirana, ker ko jo je cepil sploh ni zajokala. Še p. je bil nad njo navdušen. Sem bla prav ponosna na njo. Mojo malo čebelo.

Smo pa imeli burno noč. Ponoči je tak user posted image jokala da je prav kričala. Sem jo mogla prav budit.

Imam pa jutri en težak danuser posted image . Zjutraj morem poklicat za izvide za mojo mami. Jutri pride namreč domov v ponedeljek gre pa na operacijo. Jaz pa morem poklicat zjutraj v bolnico, da vidim kak so drugi izvidi. Me je prav strahuser posted image user posted image kaj bo reko. Mi že zdaj roji vse živo po glavi. Pojma nimam kaj me čaka. Ne vem kaj naj naredim, da nebom misla na to. Pa še po njo bom mogla jutri it, ker drug ne more.
Joj kaj vse še bom mogla dat skoz. Se mi zdi da ti skrbi in te bolnice kr krajšajo življenje. Pa še kolko me čaka te bolnice. Sploh ne upam pomislit na to. 

Aja jaz tud pogrešam ameli in teto beto!

DAša vse najboljše za 8 mesecev. Joj kak mine. Še malo pa bo leto naokrog. Sploh nočem pomislit na to.

No se pišemo. Vam poročam če bom zmožnauser posted image user posted image .

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
23.5.2006 22:07:21   
2ursae
ojej, doroteja, tebi pa res ni lahko. Bom jutri zjutraj definitivno mislila nate in držala pesti, da so izvidi OK... revca, upam, da boš sploh lahko spala ... user posted image  ... pa zihr javi, kako je, da si bomo lahko tudi me oddahnile.

Mi je zdaj kar bad pisat o pikniku, ko ima doroteja take probleme user posted image , samo ni kaj:

jaz tud ne bom nič pekla, bom prinesla kupljeno. Kakšen čips pa piškote, pa če bom še kaj uporabnega videla. Jaz tud kartona nimam, bom pa prinesla ležalke za na plažo pa deko, OK? Tortilija čips je men ok.

Ja, tažana, kaj pa, če bi Katarino dala ob 12h spat v voziček? Bi bilo fajn, če bi lahko prišli tudi vi2.

Ej res, kje je teta beta? Pa Ameli? Dobr, Ameli ne piše vsak dan, teta beta pa precej redno, tako da je njena odsotnost še bolj opazna ... teta beta, kje si, še en odgovor si mi dolžna user posted image

A na Eurosongu so zmagal Finci? Kul, menda je komad kar mal metalen oz rokovski (ne vem, ker teh stvari ne gledam). Moram slišat, glede na to, da metal poslušam. Drgač so pa Finci kar se muske tiče zakon - Sentenced, Children of Bodom, Apocaliptica .. yeah user posted image

Seznami za user posted image  - jaz imam le seznam zdravil, sem mal brskla po RR in imam tole:

*kaj za od sonca opečeno kožo (Bepanthol losjon)
*sirup Calpol
*gel za zobke
*svečke paracetamola (Svečke paracetamola so proti vročini, bolečinam; isto kot sirup Calpol, Daleron, Lekadol, Panadol. Tko da je eno ali drugo dovolj, odvisno kaj ima otrok rajši.)
*razpršilo za nosek
*fiziološka raz
*kakšno dobro kremo za sončenje
*kaj proti komarjem
*kaj proti alergiji (Kamagel ali Fenistil gel)
*kakšne obliže, mogoče povojčke
*kaj proti driski (Prolife napitek)
*kaj proti zaprtju (glicerinske svečke)
*pa seveda vsa običajna zdravila, če jih ima
*razkužilo za rane, samo pazite, da ne peče in posebej opozorite, da kupujete za dojenčka
*toplomer
*Linex proti driski
*Nelit
*5 % glukozo

seznama še nisem preučila, tako da ne vem, a je gor kaj preveč al premalu (npr ne vem, čemu glukozo, pa ne vem, kaj je to Nelit). Imam namen o tem pobarati P, če ima pa katera od vas kakšno pripombo, pa na dan z njo.

Tery, kam pa greste na morje?

Pia, super slikce user posted image .

Drgač pa: moj otrok zna pomahat pa-pa!! user posted image user posted image  . Pa kar iznenada - dopoldne še ni znal, popoldne pa že. Ajd, ne pomaha vedno in še ne ve, da je to za adijo, ampak če mu pomaham, pomaha nazaj. Će pa rečem le pa-pa in nič ne maham, pa ne stori ničesar.
    Še malo, pa bomo dobili zobek, se že čuti oster rob desno spodaj user posted image user posted image . Pa začel se je postavljat na kolena - sedi in se potegne npr. za rob postelje al pa spleza po meni, ko leživa in se igrava in že kleči user posted image user posted image  - s tem, da se drži za rob oz. mene, seveda. Da ne bo ktera mislila, da samostojno. Pravi pobožnež user posted image
    Danes je, ko je bil v svoji banjici, je porednež spulil čep !! Kar naenkrat je začelo tečt on pa ves zadovojljen s svojim ulovom v roki user posted image . Še dobr, da se kopamo že v kopalnici.

nočkico, lepo ninajte

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 23.5.2006 22:10:21 >

(odgovor članu doroteja23)
    Neposredna povezava do sporočila: 1500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
    Otroška logika - psihologija!
    BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
    Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ali ste zadovoljne z izbiro nosečniških oblačil?
    kincapika

Si želite več izbire nosečniških oblačil in kakšne?

Da, več elegantnih (26%)

Da, več športnih (31%)

Da, več ekstremno modnih (11%)

Ne (31%)

Število vseh glasov: 833

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!