|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
26.5.2006 13:45:10   
2ursae
še nekaj bi vprašala - a ktera ve, kje bi lahko kupila tako malo hladilno torbico za Anžetovo papico okol prenašat?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.5.2006 14:55:37   
ninocka
Ursa, jst sem jo lih pr svakinji zdej vzela (dela v firmi, kjer prodajajo drugim firmam majice, kapice, torbe...). Je svetlo modre barve, stala je pa okrog 1200. Ze dva dni veselo prenasam futer noter, ma pa na pokrovu se mrezico, kamor zataknem zlicke in slincke. Jo bom poslikala in dala objavla slikco.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.5.2006 15:03:37   
2ursae
nini, a bi jo lahko jaz tud pri njej oz. tebi vzela? Če bi jo prinesla v ponedeljek, jaz pa teb $? če je možno user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.5.2006 18:53:07   
ameli
Hojla, izgubljena ovčka se javlja.
Bila sem v totalni gužvi (izpit + diploma + mark + mož +..+...+..) groza.  Sem pa vas redno brala in vidim, da se žabarke pridno zbirate. Upam, da boste imele lepo vreme. In pofotkajte se!

Mark je že 2 dni siten in ga zopet samo nosim in cartam. Sem danes odkrila vzrok: 5-ti in 6-ti zobek silita na plano.  Če bo šlo s takim tempom, bo jih do prvega leta imel več kot pol zunaj. Sem mu pa kupila Nukovo prvo ščetko in si jih vsako večer sam poščetka user posted image user posted image user posted image .

Začel je tudi plaziti, ampak naenkrat se več ne zna obrniti s trebuha na hrbet user posted image . Leži kot avijonček z rokami v zrak??!! Pokazat zna tudi pa-pa in če ga vprašam, kje ima mami tika-taka me prime za uro user posted image user posted image user posted image . Pogleda za lučko, žirafo,...
A se že kateri user posted image  samostojno usede? Mark še ne kaže nobenih znakov. Pa tudi vstaja ob opori še ne.

Doroteja upam, da bo tvoja mamica čimbolje prestala operacijo in da bo hitro okrevalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
2ursae tudi jaz iščem takšno hladilno torbico, ki ne bi bila prevelika (ker sem ponavadi tako naložena s stvarmi, da vlačim kot mulauser posted image )
A že vse prevažate svoje mulčke v avtosedežih? Mi smo še v lupinici, ker še sedeža nismo nabavili. Pa tudi potem bom Marka na dolgih furah še vedno vozila v lupinici, se mi zdi bolj varna?

Tak, to bo vse zaenkrat,
lep vikend

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.5.2006 20:42:41   
2ursae
ooo, Ameli, a tolk zob že imate. Mi imamo pa prvega!! ... sem vam čisto pozabila povedat.
Moj se že skoraj samostojno usede. Mal ga moram še za bok prijeti, pol pa gre. Mislim, da bi se lahko že, sam še ni poštekal, da bi mu ta veščna prav prišla. Enkrat, ko si bo to fejst zaželel usesti se, mu bo uspelo.
Moj mulo je že v avtosedežu, sam trogam s seboj tud lupinco in če je zaspan, preden štartava, ga dam v lupino, kjer lepo zaspi. Za na morje bo pa po mojem še v lupini - je pot kar dolga. Še dobro, da imam tik pred odhofom RA in bom tam vprašala, če je že zrel za sedež. Itak nameravamo naresti tako, da bomo štartali bolj proti jutru, da bo lahko prvi 2 uri kar odspal in za to je najboljš lupinca.
Upam, da te tvoje mnoge obveznosti ne požrejo preveč user posted image . Pa velik sreče in uspehov pri študiju.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.5.2006 9:01:58   
Anonimen
najprej en lep pozrav vsem skupaj!

kojk čas hitro mine, ze dolgo se nisem oglasila, no danes mam pa cas!
kako ste kaj in vasiuser posted image . moj je, ravno kar, prebolel bronhitis, al kako se ze rece, in sva bila en teden v bolnici na kisiku! no vceraj sva prisla domov in ze veselo kobeca po hisi kot da mu ni bilo nic.
med tem casom mu je zrasu se cetrti zobek, tako da imamo zdaj stiri zobke in grize vse kar mu pride pod zobke.
aja pa se to, decembra bom prvic teta, ful se ze veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.5.2006 10:12:45   
2ursae
punce, priznam in me je v dno duše sram: včeraj sem pojedla en vaš čips user posted image user posted image . Brez skrbi, danes letim po novega user posted image , upam da bo zdržal do ponedeljka.

a ste videle tole:

"Obeti:
V ponedeljek bo oblačno in deževno. Meja sneženja se bo v noči na torek spustila do nadmorske višine okoli 1500 m. Dež bo v torek dopoldne ponehal. Delno se bo razjasnilo, popoldne bodo še krajevne plohe. Pihal bo severni veter, na Primorskem burja."

kaj čmo?

Jana, živjo. Fajn, da si se malo javila. Bogec tvoj user posted image , ampak zdaj je hudo že mimo. 

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 27.5.2006 10:15:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.5.2006 16:18:06   
kati*
glede na obete ... bi jaz prestavila piknik user posted image ... ali je možno bit noter v brunarici? kaj pa ve menite?

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.5.2006 9:56:50   
Pia67
Živjo!

Jaz bi piknik prestavila. Do vključno srede bo vreme bolj hladno(me ne moti...) in malček vlažno na momente. Drugače mi je vseeno kateri dan drug teden. Bom prestavila zadeve, ki sem jih mislila uredit v ponedeljek, tako, da z moje strani ne bo nobenih "popadkov" glede vročine in UV žarkov itd user posted image
V brunarici seveda še nisem bila, tako, da ne morem komentirat ali bi se dalo bit notri ali ne.Načeloma sem raje zunaj...

Danes sem se spravila vkuhavat bezgov sirup. mislim, da bo za Nino fajn, ko ji ga bom ponudila v kakem čaju. Posušen bezeg za čaj pa tudi imam. No, drug teden bo tudi že zadosti domačih jagod in kanim narediti nekaj jagodove marmelade za ozimnico. Špinača pa je tudi že v kockahuser posted image

Ima katera še kako idejo kaj naj shranim za hladnejše dni?

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.5.2006 13:13:16   
benika
Pia. kaj pa kumare? Bučke? Jih itak naribaš in daš v skrinjo. Pa kakšen kompot?

Jaz sem tudi za to, da prestavimo piknik.Ni hudič, da nam vreme ne bo en dan naklonjeno.

Pa to bi vprašala. Kako sedaj oblačite mulčke, ko greste ven? V primeru, če je sonček in toplo vreme?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.5.2006 16:11:35   
ninocka
Dober daaaaan!!!!

Ja, najboljs da prestavmo piknik, ce je tako grdo vreme napovedano. A se na ta teden, al na naslednji teden?
Ceprav, ce pogledate napoved za naslednji teden, nam tud nc kaj lepo ne kaze user posted image user posted image http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp

V brunarci not se pa ne da bit. Mislim, je prostor, ampak jst tam ne bi bila - ponavadi not visijo tiste vaske Tilke oz. domacinski pijancki.
Razen, ce se dobimo jutri v koloseju spodaj na kofetku, piknik pa  prestavmo na prvi lep soncen dan?

Katja, jst ga mam v kratkih hlacah in bodiju s kratkimi rokavi, pa stumfki in sandalcki (zarad stanja na nogicah). Ce pa sam sedi v vozicku, mu dam pa se to dol, da si mal smradkote prezraci user posted image . Pa kapica oz. klobucek, ce jo/ga  obdrzi na glavi (zarad sonca)

2ursae, sori, nisem mela casa poslikat. Bom dones. Ce ti bo vsec, ti jo lahko prinesem al ti pa povem kam jo pejt iskat (ti al pa mozek).  user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek!!! Mi jih se zmeri nimamo nic user posted image . Res me zanima, kaj mi bo rekla zobozdravnica?

Ameli, a tolk zobkov mate? Uh, bi si Mark bolj "zasluzu" zobarja, kot Evan user posted image .  Evan ze samostojno sedi, ze hodi ob opori (npr. ob kavcu), zdej se mi je pa se zacel obracat in dvigovat v vozicku. Sem ga dons pustila 3 minute samga, jst sem sla pa mojmu lubiju pokazat, kako lahko dvignem en skarpnik, ki ga BTW nisem mogla dvignt in sem pol obupala. V tem so se pa zaceli sosedje z balkona dret, Nina, Nina, tamal ti bo padu! Tamal ti stoji! Men se je  kr srce ustavlo. Prlaufam do njega, on pa stoji in lize streho od vozicka. Mislim...
Pa se zmeri smo v lupinci. Sva ga dala v avtosedez takrat, ko sva jih dobila (da sva vidla, ce mu pase barva sedeza  user posted image user posted image ), pa je tko drobckeno zgledu not, da sva se odlocila, da bo zaenkrat se kar v lupinici. Sicer pa nima se niti 9 kil.

Teta beta, jst ga tud ne mazem z nicemer oz. z nobeno kremico. Na glavo mu dam klobucek, strehico od vozicka nastemima tko, da je cist v sencki, pa se stran od sonca ga obracam oz. ga imam v senci. Za na morje bom pa kupila kaksno, sam ne vem se kero. Ampak visok faktor pa definitivno.
Glede tega, da bi se men kaj nardilo, sploh ne panicarim, bolj me je strah, da bi se Eviju kaj. Se zmeri se vcasih zbujam ponoci in poslusam dihanje, pa skoz mam take cudne sanje (vsako noc), da tamal lezi zraven mene, da je premal oblecen in da mi pade s pojstle. Pol ga pa skoz lovim (v resnici) in se stegujem po njemu, da bi ga zadrzla. Evi seveda sladko spi v svoji posteljici, oblecen in ne more nikamor past, jst pa s kovtrom pokrivam in k seb vlecem user posted image . Pol se pa vsa panicna zbudim in ugotovim, da sem cist nalimana na mojga in da jetamal OK. In naslednjo noc spet jovo na novo...
A ma se kera take more? Men je to ze cist tu mac...

Doroteja - drzim pesti jutri za tvoj mamico. Vse bo OK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana fajn da si se spet oglasila. Bogi tvoj, Evan je mel tud bronhiolitis in smo bli tud v bolnici. A si "uzivala" na zeeeloo udobnih sedezih oz. posteljah? Pazi ga, da se mu ne ponovi - nam se je 10 dni po prihodu iz bolnice se enkrat ponovilo, sam smo se pocajtali z inhalacijami in ni blo treba (na sreco) se enkrat v bolnico.

Pia kaj pa se kaksno drugo sadje? Pa bucke, petersilj,... v bistvu nimam pojma, kaj bi se lahko zamrznla. Blitvo?

Vceraj sem imela piknik za moj RD in pa se skarpo smo delali, tko da smo meli skarpiknikariado user posted image . Zjuraj je prisel moski del ekipe in zacel z gradnjo (ful so bli smesni), pa se svakinja s tamalo, od 14h  naprej pa se zenske. Zacetek  piknika se je zevlekel na 17 uro (ker do takrat se niso  koncal, pa se prekleto vroce je rataloi), pojedli smo vse in smo se meli fuuul dobro. Najbolj sem pa vesela skarpe in da se je nas vrt zacel koncno urejat. Bom dal v album slikce, kako je zgledal vrt prej, kako je zdaj s skarpo in kako nama je zrisala arhitekta. Sej pocasi ga bomo pa v red spravli user posted image
Lubi mi je pa za RD kupil silkepil in sem si prej noge brile oz. depilirala in sploh NE boli! Sem mela ze enga prej, k sem si ga kupila s prvo studentsko placo se v srednji soli, un pa je bolel...
Tko da zdaj imam lepe, gladke noge kot Heidi Klum (al kera ze ta silkepil reklamira) user posted image user posted image Sam se dolge in suhe bi mogle bit user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.5.2006 18:53:04   
2ursae
ja, mi2 bi lahko jutri prišla mal v kolosej na kofetek, če se zmenimo. Bom sicer dopoldan izkoristila za ene opravke (mali in mami bosta dobila osebni izkaznici user posted image ), pol okol 12h pa žihr.

Ninočka, jaz mor k sreči nimam več, sem jih pa imela. Sem sanjala, da je tamali sam doma in spi, jaz sem pa nekje v Lj in mi kapne, da je revež sam v Višnji Gori, pa nikakor nisem mogla prit domov. Brez avta, vlaka ni bilo, busa tud ne, noge sem imela težke ... skratka, šit.
Se pa tud jaz ponoči zbudim, ko je vse tiho in poslušam, če mali še diha user posted image .

Katja, moj ima oblečen body kratek ali dolg rokav, dolge hlačke in nogavičke. Pa klobuček, seveda.

Pia, za ozimnice pa nimam idej, tega ne prakticiram. Pa se je zdajle kar malo zamikalo ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.5.2006 19:51:00   
Pia67
Živjo!

Jaz bom jutri prečekirala stanje dežja(če bo zelo deževalo, se ne bom odpravila v LJ, ker mi gre tovorjenje vozička+dežne plahte not in ven v avto preprosto na živceuser posted image . Sem že nekajkrat prakticirala in sva bili z Ninčo bolj ali manj mokri). No, opcija je pokrita garaža pri City-ju, ampak imam še druge opravke, če se zbrcava do LJ. Skratka, če prideva, bom ob 12. krožila po Koloseju in zbegano iskala 9. mesečnike user posted image

Hvala za nasvete glede ozimnice, bučke in kumare zavzamejo kar nekaj prostora v zmrzovalni in končni efekt je bolj beden(rabiš kar mekaj vrečk, ker je tovrstna zelenjava vodena). Bom jih raje prepekla in shranila v olju z začimbami-mnjami. Kmalu bo ribez in kosmulje, gozdne jagode so že (z Nino sva bili pod Gorjanci in se je mama D. basala z gozdnimi dobrotami, dete pa je lačno glodalo pestko user posted image )od zelenjave pa grah, korenje.

Teta beta, jaz Nino mažem z Vichy-jem, faktor 30. In to na debelo. user posted image Je res prava sirotka, sicer ima rahlo zagorele nogice in rokice, če se temu lahko tako reče. Mal se vid razlika med smetanasto belino pokritega dela telesca in rumenkasto-rožnatim navdihom soncu nastavljajoči se kožici.

Katja, v vročini ima Nina ponavadi kratke hlače (se dajo razstaviti z zadrgo) ali pa oblekico. Zgoraj pa bodi s kratkimi rokavi. Nogice so vedno bose, ko se postavlja ob kak stolček ali pa brca po travi prav uživa, da jo žečka po podplatkih. Na glavi obvezno klobuček. Je pod razpeto marelo ali strehico vozička. Bere se pretiravajoče, toda, če bi videli njenega očeta, bi se strinjali z ravnanjem. Ne morem pozabiti njegove rite, ko je zaspal na plaži. user posted image Šimpanzke v ZOO bi mu globoko zavidale.

Ninocka, moje more so, da sem cmoknila v hribih in mi ni pomoči. Potem pa se prav "posrano" spravim plezat v kako plezališče, kjer bi si v najslabšem primeru zlomila gleženj (kar tudi boli, ampak ostaneš živ). Zato me hribi še nekaj časa ne bodo videl v kaki verikali.

Upam, da se vseeno vidimo.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.5.2006 21:06:05   
kati*
jaz sem tud za Kolosej varianto - ob 12ih?

lp, K

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.5.2006 21:22:22   
teta beta
Hojla!

A tako ste se torej zmenile?! No, jaz pravim enako kot Pia - če ne bo preveč scalo, bova šli na pot in v kolosej, sicer ne. Jaz sem itak nameravala v BTC, ker moram nujno v muellerja po plenice. Moja boga Daša ima že celo večnost vneto ritko. Sploh se ji ne pocajta. Pa je kak dan že čisto v redu, pa potem spet rdeče, zdaj pa ima celo ranice. V torek jo začnem zdravit z daktarinom.
Pa neke pikice so se ji spustile po trebuhu in malo tudi po hrbtu. Zdaj pa ne vem, ali je mogoče od hrane (možno le od teletine ali od graha) ali pa od mleka oz. kreme. Zadnjič je namreč moj dragi skopal in urihtal Dašo, naslednji dan pa opazim tam zraven ono Johnosonovo mleko, ki je bilo v paketu iz porodnišnice. Ali pa tudi od kake svinjarije, itak nese vse v usta.

Bom samo s te strani odgovorila na vprašanje, ne da se mi še enkrat nazaj gledat.

Ameli, luštna slikca! Daša se sama usede že skoraj en mesec. V avtosedežu se vozi že tudi en mesec. Mislim, da je avtosedež zelo varen, nič manj kot jajčka. Pa tudi spi lahko v njem.

2ursae, bravo za zobek!

Jana, pozdravljena po dolgem času!

Pia, jaz sem pa mislila, da bomo šli danes bezeg nabirat, pa sva bila oba tako zmozgana, da ni bilo šans. Pa mogoče pol, ko se vreme spet porihta. Sicer pa razno sadje v kompote, zelenjavo pa očiščeno in narezano v skrinjo.

Katja, jaz Dašo še vedno oblečem bolj, kot vse ve. Vedno ima dolge rokave (tanko majčko), spodaj pa body brez rokavov ali s kratkimi rokavi. Če ima oblekico, ima še štramplčke, če ima hlače pa ne. Dolge hlače, seveda. Na glavi obvezno bodisi rutko, bodisi klobuček, bodici čepico.

Danes je moj postavljal prežo (v okviru lovskega pripravništva) in sva šle z Dašo tja jim nest hladen pir in še nekaj kar je pozabil. Sinoč je to on meni razložil, kako se pride do tja približno takole - pri oni kapelici kar naravnost do konca makadama, potem levo, potem se nakj časa pelješ in desno, pol pa levo gor. Punce, dve uri sva se j...ale po hostah! Bi lahko celo štorijo napisala o tem, ampak vas ne bom utrujala, pa tudi ne da se mi preveč. Grem počasi spat, tako da vas lepo pozdravljam. Mogoče se pa jutri vidimo!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.5.2006 21:29:22   
2ursae
kul, pol Kolosej ob 12h. Torej tam spodaj, kot zadnjič - pri Subitu. Za tiste, ki ste nove, to je en plac doli v hali, pred vhodom v pizzerijo Subito. Se vidimo user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.5.2006 8:09:03   
ninocka
Mi2 tud prideva, pa Ursa teb se torbo prnesem. 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.5.2006 8:29:54   
teta beta
Fajn, pol se pa vidimo!

Ninočka, jaz uporabljam slikepil že več kot 10 let. Ni boljšega! Pozimi pozabim na noge tudi več kot za mesec, če se mi zgodi. Dlačice so pa itak že ful tanke in redke, tako da ni panike.

Ajd, grem poštudirat, kaj bo Daša oblekla. Moram it malo ven pogledat.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.5.2006 8:43:08   
teta beta
Štrample, definitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 1544
29.5.2006 9:37:27   
benika
Tud midva prideva mal čez 12! Jiiiiiiiiiii, komaj čakamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
29.5.2006 10:33:23   
2ursae
mi2 bova najbrž mal zamudila - še spančka, pa še jest mora. Prišparite mi en zic pa en plac za voziček user posted image
Ninočka user posted image user posted image  za torbo. Hvala! Ti častim user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
29.5.2006 17:53:39   
benika
Evo, slikice od danes so v albumu. Geslo na ZS.

lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
29.5.2006 19:07:07   
ninocka
Sej nimam nic za povedat, razen to, da sem se mela ful fino in da upam, da se kmal vidmo na pikniku user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
29.5.2006 19:47:38   
2ursae
men je bilo tudi ful luštno, sem bila kar sitna, ko sem morala ob pol treh že zapustiti sceno user posted image user posted image .
Mi je žal, da nisem malo več poklepetala s kati in katjo in si pobližje ogledala njuna frocka. Bom na pikniku nadoknadila user posted image .
Do kdaj ste pa še bile?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.5.2006 20:34:19   
benika
Uf 2ursae, men je tud ful žal, da nisem mal poklepetala še s tabo...pa Anže je tok cortkanuser posted image . Kmal po tistem ko si šla, smo se preselile en štuk višje.Imajo ful dober plac za otroke in tamali so se plazili, uživali...Blo je zakon! Poglej si slike v albumčku. Domov smo pa šle nekje ob pol petih.

lp

< Sporočilo je popravil katja -- 29.5.2006 20:35:09 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Telesno kaznovanje
lenkav

Ste bili kot otrok kdaj tepeni?

Enkrat ali dvakrat (27%)

Občasno (38%)

Pogosto (13%)

Zelo pogosto (6%)

Nikoli (15%)

Število vseh glasov: 528

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!