|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
24.3.2006 11:22:45   
Pia67
Živjo!

Krivim vreme, da me ni na RR-ju. Z Nino sva po 2x dnevno na sprehodu. 1. z novim ruzakom dopoldan, 2. pa popoldan za Krko z vozičkom. Prav kičasto je, zvončkov cele kupe in ostale pritikline pomladi. Tudi tekači se razgaljajo in njihove ritke tudiuser posted image
Vikend očka je pohitel in naju danes razvaja, Nina trenutno spi, ker se manekenke morajo naspati (v zakupu imam digitalec). Na žalost je tudi cmoknila in se pobuškala ob radiator user posted image . Ko obdelam fotke, javim.

Drugče pa nič novega. Kofe berem, da ni ratal, no, pa drugič. Glede uvajanja hrane se ne bom silila v ospredje, ker mislim, da to ni nobena znanost. Pač majni ljudje tudi ne jedo vsega. Včeraj je malicala ajdovo kašo in prav vesela sem bila, da ji je šla v slast.

Veseli me napredek vaših malčkov user posted image

Damjana

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
24.3.2006 11:49:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1127
24.3.2006 17:00:59   
teta beta
2ursae, to o ribežlu sem tudi jaz brala na onem forumu in grem danes v Merkur. (No, moj se mi je samo režal - ne samo režal, zvijal se je od smeha - in rekel, kako me lahko tako naserjejo in da je to bla bla itd., pa kaj me briga, naj se smeji, bogpomagi, sem pač naivna.) Ampak a to pol pomeni, da tudi s kovinsko žličko naj ne bi jedli al kaj?

Tudi jaz imam rada monty phyton

tery, ta lonček od babylove od 6m dalje ima mehak silikonski nastavek, Daša ga je takoj porajtala in taudi sama našla. Po moje bi celih dva deci spila, če bi bilo kaj not, tak vleče. Včeraj smo ji pa dali čaj po žlički, ene dve žličke, danes bo spet dobila.

Sicer sva pa zunaj vsaj dvakrat ali še več. Zdaj pa šibam.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
24.3.2006 21:34:19   
ninocka
Midva sva se dons tud martinckala na soncku (in mami ob kavici), pol sva sla pa domov na kurjo zupco in je prsu ocka mal prej in smo sli se na en sprehod.
Sem si ogledala vse ta nove bajte tle pr nas in moram rect, da sva bla nad enimi kar navdusena, ampak se vid, da je delano za trg in je vse tko favlast narjeno. Drugac pa pr nam (misljeno v nasi ulici) pospeseno gradijo 8 novih hisk (so jih stlacl v en kot in so cist izventipske kot ostale tuki user posted image ), 2 so lih nardili, 3 se delajo in za 2 so skopal ene luknje. No in vse te bajte se bojo baje priklople na isti vodovod kot sva midva, ki pa je narobe narejen. Ze tko nimava nobenga pritiska, v bodoce pa sploh ne pricakujeva vec tekoce vode user posted image
Moj se cist vsakic pizdi, ko vid te novogradnje user posted image

Evan se naprej veselo ceblja babab dada atatat  (obcasno tudi mam mam), danes je "jedu" lumpijeve piskote (na koncu je natakarica odnesla celo salcko oslinjenih in rahlo nagrizenih piskotov), je bil pa ful smesen, ko sva ga s kolegico pogledale in drzi piskot v ustih roke ma pa ob seb. Je zgledu k en prekajen zakajencek, k lih komi z usti se cik drzi...user posted image user posted image user posted image
S frendico sva ful debatrirale o eni drugi kolegici, ki jo je po vec kot letu slucajno srecala. Zenska je ratala klosar-narkomanka, umazana, smrdi, obleke dobiva na karitasu, spi nekje v eni garazi, briga jo za vse... Frendica je cist v bedu, ful ma more zarad tega in sploh ne ve kaj ce narest... Je pa problem, ker se je ta kolegica narkomanka ze enkrat zdravila (1.5 leta v tujini) in je bla 4 leta cista zdej pa spet. Baje nima vec kot 40 kil in nos na sebi plasti oblacila (3 hlace, ne vem kolk puloverjev), da zgleda bolj "pr seb" pa je se zmer ziv okostnjak...
mal sem zamorila, ampak je vse skupi ful grozno...pa prav ponosne smo ble nanjo, ko ji je ratalo se spucat...

Tazana sem se ful nasmejala zgodbici o prfoksi, ki je ni...user posted image in pa o fantku in tvojmu...user posted image mi smo dali delat osebno, ker je cenejsa, pa itak nimam namena z njim kam izven EUja potovat. Za tuki je pa osebna dost.

2ursae
bravo za Anzeta user posted image user posted image user posted image user posted image   - no vidis, saj bo slo, se mu pac nikamor ne mudi user posted image - no sej tud nasmu ne user posted image . Sem sla zadnjic mal prebrat na avgustovke kaj ze njihovi vse obvladajo, pa me je skor kap sunla - itak ze vsi sedijo, vecina se jih je zacela ze dvigovat in postavljat na nogice user posted image ....mi pa sam lezimo in se kotalimo in plazmo v rikverc user posted image . Vsake tok casa pa se dvignemo na kolena in nos zarijemo v blazino in to je to. A ja, pa most je zacel delat, sam to ni dobr, a ne user posted image ?
MI tud utapljamo Evanovo sobo, si vsak vecer recem, da se mormo pa naslednjic v kopalnici kopat, pa vedno pozabim. Ful uziva, cofota z rokami, nogami, posprica vse okrog, smeji se unim rackam in jih daje v usta...Sej kr naj se veseli kopanja, sej ne bo dolg, k ga bom mogla pa verjetno vlect v kopalnico user posted image
Pomladansko ciscenje mam ze cist splanirano v glavi, sam realizirat ga je se treba. To bo pa mal tezje, glede na to DA SE MI NE DA!!!! SEj bom sla pocasi  sobo za sobo, pa bom lih do jeseni konc, pol bo pa ze jesensko na vrsti...user posted image
A so ti ze prsli spucat zrak? A to je z aromoterapijo? Ker mojga so tud klical, da so jim cifro dali eni najini prijatli, k jih sploh ne poznava user posted image (poleg tega mamo pa mi sluzbene stevilke in jih nikol nikamor ne pisemo in dajemo kr tko) in jih je lih komi odpravu. Bos porocala, ce boste kaj lazji dihali, ko bo zrak ociscen. Jst bom zaenkrat se kr odpirala okna in zracla user posted image PA dobra si, ker si se upala dat kr tko stevilko. Jst jo tko nerada dajem komu, ga moram res ene parkrat vidt, da jo povem. Bi pa jst pol isto razmisljala kot ti...kaj ces, zenske glave...

Tery
, ja men je tud P v RA povedala isto glede hranjenja. Sam pol sem jo pa jst ful poslusala in delala tko in se obremenjevala s tem, in nismo nikamor prsli, na koncu sem pa rekla bom delala po svoje, pa bomo vsaj kaj pojedli. In kaj pogruntam - da ga ze itak tko hranim, sam ko sem mela pa tisto "pravilno hranjneje" v glavi, ga pa nisem znala in sem izvajala svasta...Ampak to je vedno pr men - mi v bolnici recejo da mora met tamal ze 3 goste obroke, se ful trudim in nikakor ne pridem cez (vedno mi je za enga zmanjkalo casa), pol si pa recem, da ga ne bom silila in da sta tud 2 obroka OK in smo v enmu tednu ze skor na  4. Ja, pr men pisha dela svoje na polnouser posted image

Teta beta
, jst mam tud ta loncek od Nubyja (DM) in ga je tud ful hitr posteku. Je pa na temu silikonski cucelj, na aventovem je pa plasticen.  Razlika je po moje v obliki cuclja in pa iz tega ne tece ven ce ga okrog obrnes, pri flaskah pa kaplja.  V bistvu ne vem, to je sam moje razmisljanje...
Kaksen je pa piscanec v cokoladni omaki? A mi posljes recept...men je dobro vse kar je s cokolado...mljask
Korencek pa skuham na pari in potem pretlacim z vilico al pa palicnim, pa mal mleka dodam, da je bolj tekoc, al pa se kaksno drugo zelenjavo. Najlazja varianta pa je, da mu dam Hippovo kasico Mlad korencekuser posted image

Maja
a tebe se zmer caka previjanje na storih? Kaj pa ce jo vidva s Krisom raj na morje popihata, pa naj oci sam isce svizce?

Ameli
, Evan tud pluva hrano, lezalnik sem ze 1x oprala, pa ga lahko spet, lupinica je pa vsa od korencka, brokolija, banane...Sam ne vem kako naj jo operem - mam Maxi Cosi, a  je ze kera razmisljala o tem? Pa ne vem, kako Evan ve, da gre korencek najtezji dol s cunj, in lih takrat, ko ga jeva, najbolj pluva in kiha in kaslja, da leti tist korencek vsepovsod?

KMA, ja ljudje so ratali ful nestrpni, mene najbolj pizdi (oprostite izrazu), ker ko grem cez prehod za pesce s tamalim, moram prav pazit, da me kaksen norc ne povozi. Da bi pa kdo ustavu in me cez spustu...no way. Enkrat se je moj lubi na sred prehoda ustavu in zaustavu avtomobile, da sem lahko sla cez z vozickom...
Ce se mi pa kdo urine, mu pa povem svoje - se mi je v H&M enkrat ena mama  pred mano zrinla in sem ji rekla, da je vrsta za mano in ne pred mano, pa da so za mano tud ludje ki cakajo...Se je neki prtozvala, pa je nisem smerglala 5 posto in jemogla it pol ful nazaj.

Pety avtosedez bo Romer, za stolcek pa se ne vem.

Evo, zdej sem pa odgovorila in se razpisal za vse te dni nazaj, ko nisem bla lih najbolj pr volji. Mi je danes postalo jasno zakaj, na obisk sem namrec dobila M.
Jutri gremo na Roglo, ce bo lepo vreme, ker so od mojga starsi in sestricna s tamalim in srtic in teta ze tam in se gremo mal sprehajat.

Se to: uceraj sem po CSIju gledala eno oddajo o otrocih z hudimi deformacijami (a je gledala kera slucajno)?  Je bil en fantek, ki so mu prerezali lobanjo in mu potem z zickami vlekli kosti narazen, da mu je zrastlo 2 cm novih in se je obraz mal boljs oblikoval. V glavnem, vsakic, ko ga je pokazal, sem se zacela tult zraven in ko so ga peljali v operacijsko sobo, mi je skor srce pocu.
Hvala bogu, da imajo nase zverce samo lazje razvojne tezave!!!
Poljubcki vsem vasim malim cmockom!!!
No, pa spet jokam...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
24.3.2006 23:22:01   
teta beta
Ninočka, prosim, da ne opisuješ več takih oddaj... brrrrr, groza, mene že zdle trese, kaj šele da bi gledala.

Piščanec s čokolado je v bistvu mehiška jed, meni pa je doma manjkalo cel kup sestavin - čili, paradižnik, mandlji, koriander, mleti klinčki - in ni bilo nič kaj mehiško. Bistvo je, da piščančje meso nasoliš in poporaš in povaljaš v moki in ga z vseh strani zlato rjavo popečeš. Potem vzameš meso ven in popečeš čebulo, česen in čili zrezno na majhne kocke. To zaliješ z žlico kisa (vinskega), dodaš meso in zaliješ z dva deci kokošje osnove, dušiš pol ure na rahle ognju. Paradižnik blanširaš, olupiš in narežeš na majhne kocke in ga zmešaš z nastrganimi mandlji, noževo konco mletega koriandra, noževo onico mletih klinčkov in eno žlico drobtin. Meso vzameš ven in ga lahko še hrusljavo zapčeš na žaru (jaz ga nisem). Omaki od pečenja primešaš mandljevo mešanico, pustiš nekaj minut rahlo vreti in počasi dodajaš naribano čokolado, da se stopi. Preliješ čez piščanca in voila.

Nočko!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.3.2006 16:56:24   
2ursae
evo mene, je šele popoldne, jaz pa že utrujena. Smo jo danes mahnili na en dolg sprehod rabutati zvončke. Vzeli smo lopatko, šli v gozdiček in jih je moj možek s čebulcami vred skopal in potem posadil pri nas doma user posted image . Upam, da se bodo hitro razrastli user posted image .

Ja no, včeraj so nam prišli čistit zrak. Valjda je šlo za predstavitev nekega uber sesalnika, ki zna tud spucat zrak. Itak, da nisem bila izžrebana user posted image , ampak komaj čakajo, da najdejo žrtev, h kateri gredo predstavljat svoj sesalec. Tko, kot je rekla Ninočka. Moj je valjda vedel, kako bo, še preden so prišli k nam in se mi je sam smejal, češ, a ti res misliš, da si bila izžrebana. Skratka, zadeva je res super, nič ne rečem, stane pa 500 jurjev. So mi po telefonu rekli, da traja predstavitev pol ure in valjda pride ta tip k nam in začne razglabljati o onesnaženosti v stanovanju, kar je trajal 20 minut, tko da sem ga kar prekinila in vprašala, kolk zadeva košta. Pol nam je spucal zrak v dnevni sobi (in je res fajn, dodal je še aromo borovca in je dišal kot na morju, sam seveda bolj sintetično user posted image ) in je hotel še druge prostore, pa še mal sesat, ampak sem mu kar rekla, da nimamo cajta - valjda sem naivno računala, da bo konc v pol ure in se nam je mudilo na sprehod - in smo se zmenili, da pride spet jeseni, ker so take stvari bolj aktualne pozimi. To je to.

Kaj še ... aja, intenzivno kupujeva digitalni fotič, sem se zadnjič s taščo skregala in je bil aparat ravno pri njej in je pol valjda nisem še prosila, če nam ga posodi user posted image  (kot veste, sva ga imela na posodo). So imeli enga dobrega v Leclercu v akciji, ampak sva bila prepozna, so jih že prodali.

Ninočka, mi mamo tud Maxi Cosi lupinco, pa je menda prevleka pralna .. sam je še nikoli nismo probal dol dat. Malega hranim v naročju in mi seveda umaže majico, ki jo pol izi slečem in dam prat user posted image .

Teta beta, hrano žihr z vilicami pretlačiš (oz. ješ user posted image ), saj vilice ne predelajo vsakega koščka hrane tako intenzivno, kot mixer.

mejte se

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.3.2006 20:50:08   
pety78
Tery, vse najboljše Niku in seveda tudi Vidu za pol leta. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   [Brisano sporočilo]
27.3.2006 7:52:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.3.2006 9:41:45   
2ursae
oooooooooooo, novi rojstni dnevi user posted image user posted image user posted image
NIK in VID vse najboljše !!! Pa ubogajta starše user posted image

kako ste se kaj navadili na novo uro? Nam je včeraj kar zmanjkalo cajta, smo imeli manjši kaos user posted image , ampak izgleda, da smo "back on track".

Nekj bi vprašala v zvezi z gosto hrano: po koliko časa ste mlečni obrok popolnoma nadomestile z gostim? Mi namreč po dveh tednih še kar bolj poskušamo in komaj čakamo, da pride joška na plan, kjer si lahko oddahnemo od težaškega dela z žlico user posted image . Je pa res, da je zmixane bučke že kar lepo snedel, zdaj sem mu pa nehala mixat in mu le pretlačim, pa se spet zmrduje. Nameravam sicer vztrajati, sam ne vem, kdaj približno naj bi se mi po zelenjavnem obroku nehal dojit.

to bo vse za zdaj, mejte se

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   [Brisano sporočilo]
27.3.2006 9:57:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.3.2006 10:13:10   
ninocka
Lepi dnevi, pa ni vec septembercic na RRju user posted image user posted image

Najprej vse najboljse Niku in Vidu za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Nismo sli na Roglo, ker je moj predragi prepozno vstal, kljub temu da sem ga ene 3x zbudila, potem so pa se rekli, da tam ni lih kaj lepo vreme, pa smo raj v LJ ostali. Smo bli mal po BTCju in na soncku spili kavico, popoldne smo sli pa se s svakinjo in necakinjo in svakom tuki pr nam mal naokrog in do brunarce na kavico.
Uceri je pa tko pihal,, da se nisem upala it ven z njim, pol se je pa kr naenkrat zjasnil in mal soncek posijal, smo se pa na hitrco popokali in sli mal na sprehod. Prav pase mi zdej ven hodt, k sem celo zimo v bajti prezivela.

Drugac se ni pa pri nam nic novga in pretresljivega zgodilo. No, razen to, da smo probali sadno skutico in jo je po prvih kislicah na obrazu tko zmazu, da verjet nisem mogla.

2ursae
mi smo sele zdej v zadnjih 3 tednih  mleko popolnoma zamenjali z gostimi  obroki. Prej je pa se vedno spil neki mleka cez. Mu zdej ful cajcka dajem in trenutno imamo 3 goste obroke (ob 11, 14 in ob 18-19h) in pa 3 mlecne (6:30-7, 16, 20h). Prej sem mu vmes se skoz ful mleka ponujala in ga tud posledicno stran metala, ker ga ni spil. Pol se mi je pa razsvetlil, da ne rabi vec mleka za hranjenje in sem mu tiste vmesne ukinla, za zejo ma pa cajcek. Spije pa tam okrog 150 -200 ml mleka na obrok, goste hrane pa poje tud tam priblizno od 150 - 200g (vcasih tud manj in vcasih tud mal vec).
A zdej kaj lazji dihate, ko imate ociscen zrak? user posted image

Ura mi je cist ritem podrla, sploh glede Evanovga hranjenja (tok mutim s temi urami, da se cist zapletemuser posted image ) in vceraj smo ga tud prej spat dali in kr ni zaspal se pol ure. Upam, da se bo postimal.
Kako jih boste pa ve  zdej spat dajale? Po stari uri in postopoma presle na novo, al takoj po ta novi?

Mejte se, upam da se
danes kaj razjasni, da gremo mal ven...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.3.2006 10:55:50   
maya_slo1
Pety78, avtosedeža še nismo kupili, stol za hranjenje imamo pa takega, ki se pritrdi na mizo.

2ursae, moj dragi ima rad Monty Phytone, zase pa še ne vem, sva enkrat DVD v videoteki vzela pa sem jaz zaspala zraven, ker sem bila utrujena ne ker bi me dolgočasili.
Tudi mi smo imeli malo zmede včeraj zaradi te ure, je Kris do 19:00 zunaj na terasi spal, ker sem jaz dragega gledala kako dvorišče pospravlja in seveda pozabila zaradi podaljšane svetlobe, da je treba malega čez eno uro že skopat in spat dat tako, da smo ga skopali pravi čas, spat je šel pa eno uro pozneje, ker je bil ves naspan od prej.
Mi imamo z gostim obrokom enake probleme kot ti. Eno uro po gostem obroku, ki mu ga dam od 2 do 2,5 ure po mlečnem, bi že mlečnega imel. Jasno, ker mu gosti obroki še ne grejo kaj preveč v slast.

Ninocka, tudi če bi šli na morje mi previjanje na štorih ne uide, ker nas bo dragi čez vikende v gore gnal. Saj, če tiso peglanje klancev peš ne bi kakšne kalorije pobralo bi se upirala z vsemi štirimi tako pa upam na kakšen kilogram manj. Mi pa vse eno ne dišijo preveč hribi na dveh nogah. S kolesom pa prav uživam klance peglat in komaj čakam, da bo mali toliko zrasel, da bo znal sam na kolesu sedet in bomo šli lahko na daljše ture. Zdaj se dobi kolo za tamalčke, ki ima namesto sprednjega kolesa »štango«, ki se pripne zadaj na odraslo kolo in lahko mali poganja ali pa ne kakor mu paše tako, da bo dragi mulčka za seboj vlekel jaz se bom pa izživljala nad svojimi nogami in kolesom.user posted image Komaj čakam!
Kris bo imel že danes urnik po novem času!

Tery, Kris ne izgleda kaj pretirano srečen, ko nas gleda jesti, ima pa takrat še enkrat večje oči in fiksiran pogled na jedca, kadar se mu pa še posebej fino zdi začne pa še oponašati zapiranje in odpiranje ust.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.3.2006 11:26:20   
teta beta
haj!

Mi smo včeraj poskusili malo korenčka! Sicer ni bila ne vem kaka pozitivna izkušnja, ker je Daša že ratala sitna, malo lačna, in sem rekla mojemu, da jo najprej še malo podojim, on pa ji je pol kar dal tiste pol žličke v usta in je bil jok. Potem smo imeli družinsko kosilo in sem omenila, da sem ji dala pol žličke sokca, pa mi je svakinja rekla, da ji lahko dam tudi več, da ni panike. Korenček je pa ful sočen, ne vem, katera je že davno tega pisala, da se sploh ne da soka iztisnit.Je res razlika med trgovinskim in domačim (eko). No, danes je dobila malo več žličk, dejansko pa jih je pojedla mogoče tri ali dve user posted image . Bomo videli kaj bo. Ni videt najbolj navdušena, mogoče bom čez nekaj dni poskusila še s sladkim korenčkom. A je katera dajala svinjsko korenje (rumeno)?

V soboto smo bili spet na plavanju, v bistvu sva čisto cel dan preživele zunaj, zjutraj na tržnico, potem pa šetnja po Celju do treh. V Golovcu je bil tudi sejem Poroka, ampak žal naš ati ni bil najbolj navdušen, da bi šli pogledat user posted image . Trenutno sem brez avta, saj mi je v soboto vse olje steklo ven, kar špuro sem puščala za sabo, ampak k sreči sem prišla domov, ne da bi mi mašina zaribala.

Glede ure smo tako-tako. Včeraj je šla Daša spat že zelo zgodaj, ob pol osmih, recimo da je ob 8 zaspala, ampak je bila pa ful zmatrana, ker je spala čez dan samo zjuraj slabo uro in okrog enih slabe pol ure. Dogajal se ji je pa cel dan, ker so bil zgoraj na obisku od mojga sestra z družino, potem smo bili z našimi na kosilu, potem sa moj ati in brat prišla še do nas in odpeljala moj avto, na sprehod sva šli itd. Aja, en namig, še ga še niste sprobale -  Dašo ful fascinirajo milni mehurčki!

Še tole bi vprašala - kolikokrat na dan skuhate čaj? A skuhate zmeraj sproti? Jaz zaenkrat prakticiram tako, da cirka opoldne skuham eno šalco, potem ga pa nekaj nalijem v njem lonček, nekaj ga pa dam v termovko. Itak še nič kaj ne spije. Še pol deci ne.

Lp!

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.3.2006 12:06:11   
Pia67
Živjo!

S podobnimi težavami se ubadam tudi sama, mislim na število obrokov, čaj, spanje in premik ure.

Ker Nina ni ljubitelj mleka, je bil prehod na 3 goste obroke preprost. Gost obrok sem ji ponudila namesto mlečnega in po njem še nekaj mleka, ki pa ga je vedno zavrnila (nekaj potegov in konec). Tudi spremenjena ura ni naredila prevelike zmede, namesto ob 5.30 (na žalost se ji krajša doba spanja), se zdaj zbujava ob 6.30 in po jutranjem mlečnem obroku je okoli devete ure sadni obrok s malček kaše (kašic ne kupujem, raje skuham polento, zdrob, proseno kašo in po novem tudi ajdovo). Za gasit žeji ji ponudim čaj med obroki, popije ga le kak deci. Čaj naredim 2x dnevno, da je kolikor toliko svež.

Je pa to hranjenje fajn, ker lahko že kam greva, ne da bi jaz motovilila s flaškami. V nedeljo sva šli na Veliko planino in sva imeli termovko, pa en glaž sadne kašice, nekaj riževega "stiroporja", suho žemljo in 1 skutico. Pa je Nina preglodala del dneva. Nahrbtnik je super, ker je pihalo, je bila protivetrna zaščite strehice dobrodošla, previle sva se v zatišju na od sonca topli klopi Jarškega doma. Skratka, dan, ki ga ne pozabiš kar tako.

Ninocka, prevleka Maxi Cosija se odlično pere. Imam sicer starejši model, ki sem ga rabljenega seveda oprala in to že nekajkrat. Zadeve seveda ne suši v sušilcu ampak na zraku. Madeže pa... nekaj opcij. Itak jih probaj odstranit predno daš v stroj, ker se potem vse zapere. Ah, ne bom pametna, saj obvladaš.

Teta beta, čaj skuham 2x dnevno, včasih pa še to ne. Zoprno je, ko sva se vrnila s sprehoda, pa je bil ledeno mrzel, pogrevanje pa odpade. Rumenega korenja nisem dajala, ker ima tako intenziven okus, ža itak se borimo z papanjem zelenjave, raje bi kaj sadnega. Je pa koleraba in rumeno korenje omenjeno v Receptkih sestre Vendeline za dojenčke (sama natur hrana user posted image Aja, hvala za zapisan recept. Se bom potrudila, da ga enkrat ščaram, je že sprintan in v kuharski mapi.

Maya_slo1, jaz bi si takega "gamsa" samo želela (no, vse ima svoje dobre in slabe plati). Saj ne boste šli ne vem kam (če ne drugega, dodatne robe za otročka je zajeten kup, en nosi malčka, drug pa je šerpa vsega ostalega, ne verjamem, da bi lahko bilo tako zelo hudo in daleč, saj so nižji, zanimivi kuclji).

2ursae, filtriranje zraka, zanimivo. No, če ti ne bodo utrujali, da ti po filtraciji ne bodo hoteli še kako robo vsilt in prodat, potem čisto fajn. Jaz za vsako marketinško akcijo vidim posledice, če ne drugega, ti težijo po telefonu in sprašujejo, če bi, zakaj ne bi in kdaj bi prišli. user posted image Saj jih razumem, od tega živijo.

Uživam na soncu in svoji terasi, ki dobiva novo podobo. Kupila bom "gadafija" za Nino, da bova kar zunaj, ko se pošteno ogreje. Zelenjavni vrt je sveže posajen, komaj čakam prve zelenjave. Regrat sem nabrala po dopoldanskem teku. Nina je po bolezni malce spremenila ritem in spi 10 ur ponoči in 2 uri skupaj čez dan. Upam, da bo to trajalo še nekaj časa, saj tako vsaj nekaj naredim. Razmišljam o bazenčku in peskovniku, gugamo se že, tobogan tudi imamo, ko bomo že veliki.

Se beremo,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.3.2006 12:47:33   
2ursae
jah, mi smo danes kar doma, zunaj piha kot za stavo in sva se že na stopnicah samo obrnila in smuknila nazaj v bajto. Zdaj spančka, mal sem mu pa okno priprla, da dobi malo zrakeca.

Prej sem se pozabila pohvaliti, da že odkrivamo čare, ki se skrivajo v škatli. Ful rad brska po škatli, kjer ima igrače. Leži na hrbtu in se obrne na trebuh proti škatli, jo zagrabi za rob in prevrne, pol pa veselo brska med vsebino. Včeraj je bilo sploh spektakularno, ko se je najprej igral z eno kroglico, pol jo je pa odložil poleg sebe, se obrnil do škatle in po njej brskal tako dolgo, dokler ni našel še druge kroglice, se prekotalil nazaj na hrbet, zagrabil še prvo kroglico in se veselo igral z obema. Brihtno, ne user posted image .

Danes smo jedli porazno, ne vem, če je bilo vsega skupi za pol žličke user posted image . Kar jokal je in pol, kaj sem hotela, podojila sem ga in ni več hotel papati. Najbrž bom z brokolijem zaključila, ker je možno, da ga pač ne mara.

Tery, jaz mu dajem zelenjavico okoli po enajstih in ta obrok nameravam počasi popolnoma nadomestiti. Je tko, da se dojiva ob 8h, pol je na vrsti ta dopoldanski obrok, ob 14h dojenje, ko se vrneva s šetnje, popoldne pa je bolj na gosto, tam ob 17h, ob 19h, pa še mal pocuza tik pred spanjem. Tudi obrok ob 17h nameravam počasi nadomestiti, zdaj mu dajem sokec, pol bom pa rižek al pa sadno kašco, bom videla.
Nastajanje mleka se pa itak prilagodi situaciji, kot jaz vem, ga ne more kar zmanjkati. Itak se gremo zdaj postopno odstavljanje, kot se temu reče.
Moj mali ful rad gleda, če jem kruh z Nutello. Ne vem zakaj, ampak takrat ful uživa, pa bolj kot cmokam in govorim s polnimi usti, boljš mu je. Upam, da mi tak način jedenja ne bo prišel v navado in da se ne bom kdaj na kakšnem obisku spozabila user posted image

Ninočka, mi smo se kar navadili na novo uro, vse počnemo ob istih urah kot prej.

Teta beta, čaja ne dajem, mi tolk mal poje, da je skori isto, kot da bi se samo dojila. Mu pa dam po novem ppoldne sadni sokec, katerega kar popije. Včeraj je pil 100 ml eno uro! Mal se je igral z lončkom, pa mu pitje ni šlo, pol s flaško in to je potem počasi izpraznil.
Dajem mu navadno korenje, na unga pa še pomislila nisem. A je kaj boljši?

Ful berem, kako ste cele dneve zunaj z malimi, pa me zanima, kje jih imate in kako se zabavajo? Moj namreč v vozičku spi, če se pa zbudi, pa ene pol ure še potrpi s tem, da gleda ven, pol mu pa že ni več prav. Si sploh ne morem predstavljati, da bi bila ves dan zdoma, on bi bil pa samo v avtu al pa v vozičku user posted image . Da bi šla jaz kam v družbo, on bi pa to mirno prenašal v vozičku ... no way.

še nekaj sem hotela, bom drugič, se je dete zbudilo user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.3.2006 14:42:18   
maya_slo1
Teta beta, svinjskega korenja Krisu še nisem dala, komarčkov čaj od HIPP-a pa naredim enkrat na dan, približno 1dl in ga hranim zaprtega na sobni temperaturi, ko ga popije (kar se malokrat zgodi) mu pa še 1dl naštimam.

Pia67, res je da ne bomo imeli predolge ture…dve, tri urice največ z leti bomo pa stopnjevali. Saj jaz sem čisto vesela da imam takega »gamsa«, sem si takega tudi zmeraj želela. Štos je v tem da nimam jaz kondicije kot ti…zate verjamem, da ti je »mala malca« v hrib peš gonit 3 ure. No, saj sva že preden sva Krisa dobila nekaj malega okrog šibala pa mi je kar šlo, samo da me ni kaj ogovarjal medtem, ko sem v klanec grizla, ker sem tečna za znoret, ko se matram in bi ga takrat najraje zadavila kam da me je zvlekel!user posted image Pa to ni bilo visokogorje! Saj ne vem kje sva bila najvišje…kamniško sedlo mogoče? user posted image Bom pa vsekakor navijala za čim več kolesarskih izletov…Vršič, Nanos, Mangart…da bom cel dan gor grizla potem pa gasa dol…ni boljšega! Vršič je super…sploh če imaš tamalčka s seboj…spozna krave (malo napadalne sicer) in ovce (ki se kar same čohat pridejo) od blizu!

2ursae, jaz sem z malim zunaj v glavnem, ko spi…če se med sprehodom zbudi mirno gleda ven, zbujenega imam pa redko zunaj…mu mora biti pa takrat vsekakor zanimivo tako, da ga imam v naročju in se sprehajava. Bolje bo poleti, ko bo lahko cel čas zunaj skupaj s svojimi igračkami.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.3.2006 20:07:11   
tažana
no pa se še jaz na kratko oglasim.

medve s Katarino uživava v soncu. ven greva dvakrat na dan in sva zunaj tam nekje dve uri (včasih več, včasih manj). je pa veliko zbujena v vozičku saj doma spi v postelji tam okrog treh ur.
glede uvajanja goste hrane sem se odločila, da sploh več ne bom komplicirala. sem ji včer dala za jest zelenjavo (karfjolo, korenje) iz goveje juhe pa mal sem z juho zalila pa je jedla ko en tavelikuser posted image . dons sem ji pa tut kar mal vegete dala v zelenjavo pa je tut dobro jedla.
s sadjem sva za nekaj časa prekinile, ker ima ene pikice po obrazu pa ne vem točno od česa so a hruška, jabolko ali bananauser posted image
a katera ve koliko časa te pikice ostanejo oziroma kdaj zginejo?

jutr grem šeenkrat probat če dobim prfokso za diplomo. ampak morem možeka v avtu pustit, da ne bo slučajno zvedel za mojo zaroto iz prejšnega tednauser posted image user posted image user posted image .
uživejte še naprej

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.3.2006 22:07:53   
teta beta
2ursae, rumni korenček je malo bolj sladek kot rdeč. Meni osebno ni glih boljši, preprosto zato ker ga nisem navajena, doma ga nismo ne vem kako uporaljali, nekaterim je pa še bolj okusen kot rdeč. Ji ga bom pa poskusila dat, bomo videli.

Zunaj imam Dašo v vozičku, spi pa skorajda ne več v njem. Če sva veliko časa zdoma pol že, sicer pa ne. Voziček ima že dvignjen v pol ssedeč položaj, da gleda ven in opazuje, če sva na kaki kavi ali kaj takega, jo vzamem ven v naročje, ko pa se mi zdi, da bi zaspala, ji spustim ležišče. Ko sediva, se zabava z vsem mogočim (sladkorjem, igračko, plastenko, tolče po mizi...), ko se voziva pa gleda okoli. Saj tudi njej kdaj ni ne paše in ni tako rožnato, ampak načeloma ni problema.

tažana, po moje pikice izginejo, ko gre "nezaželena" snov iz telesa. en fantek s plavanja je alergičen na banano, mi je bil ful hecno, ko sem zvedela, ponavadi je namreč ravno banana tisto, kar daš najprej in je najmanj problematična. Fajn zrihtaj za diplomo.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.3.2006 9:47:34   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moz se nekaj mesecev zbuja iz kome, zena mu nenehno stoji ob
strani. Ko se koncno zbudi, ji pomigne, naj se mu pribliza. Ko se zena
usede zraven njega, rece:

"Ves kaj, z menoj si bila skozi vse slabe case. Ko sem bil odpuscen, si me podpirala, ko mi je propadel posel,
prav tako, ko sva izgubila hiso, si se vedno stala ob meni, ko mi je zacelo pesati zdravje, prav tako. Ves kaj, draga?"

"Kaj, srce?" ga vprasa nezno.
"Mislim, da mi prinasas smolo."

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.3.2006 11:22:18   
doroteja23
No da se še jaz oglasim po dolgem času!

Pri nas ni nič novega.Razen tega da smo včeraj imeli posvetovalnico. Zdaj ima 6670g in 63 velika. Meni se zdi to full malo proti vašim. Je pravi palček. Ampak pediater pa pravi, da je dovolj velika in da ima dovolj g. No te že, če on tak pravi. Pa cepljene sma ble včeraj. Nič vročine in nič reakcije. Hvala bogu. Upam da nebo zdaj kaj dobla. Je pa reko da naj jema vse razen mleka, rib in svinjskga mesa. Zanimivo pa se mi zdi da lahko je mlečne izdelke.

Drugače pa se mi že zdaj dva dni user posted image ponoči. Vendar ko jo pokličem takoj nazaj zaspi.
Aja testov pa nama niso delali. Vprašal je samo če že kaj sedi, pa sem rekla da je ne posedam, ker je fizioterapevta da je ne smem. Pa je reko, da če je ona tak rekla, naj upoštevam.

Zdaj pa nekaj odgovorov, ki se jih spomnim.

Teta  beta jaz delam čaj od hippa in sicer po potrebi. Kolko ga pač spije, kar pa ni veliko. Jaz ji ne dajem rumenega korenčka. Ji dam rdečega. Mi nikoli nismo uporabljali rumenega. Tak da sploh nisem poskusla. Bi mogoče mogla.

Jaz še ji ne dajem gost samo gost obrok. Še vedno ji dam mleko na vvrh. Še nismo tak daleč, nam ti gosti obroki delajo kr nekaj težav. Tak da smo še kr na začetku. Upam da bokmalu boljše.

Ninočka kakšno skutico pa ji daješ?

Pa vse najboljše vsem, ki ste praznovali šestmesečnico.user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.3.2006 21:56:02   
Pia67
Živjo!

Mal odklopa od pisanja prošenj za službo, ni veliko ponudnikov, imam pa vsaj čisto vest, da sem vsaj probala. user posted image

Veter je pa res nagajiv, Nino sprehajam raje dopoldan, če pa imam kako mazihistično željo, zapakiram voziček v cerado in se upiram sunkom vetra, Nina ponavadi zaspi in prav ima...

Danes sem bila na sprehodu z mamico, ki ima 9-mesečno hčerko. Veliko nasvetov, prijeten čvek ob kavi, ki mi je prav pasal. Koliko stvari nas še čaka user posted image

No, zdaj sem naredila tak uvod kot kak in moji komentarji so:

Doroteja23, Alina ni majčkena, srček ji dela toliko kolikor zmore in telešček se je prilagodil temu. Prav fino ji gre, če vaju je pediater pohvalil, je ogromno. Sicer pa velikost ni vse, jaz sem bila velik otrok, potem pa me je čofnila puberteta in zdaj na obletnicah vse sošolce gledam bolj iz žabčeve perspektive. Tako, da me dimenzije Nine ne ganejo, ker je še toliko faktorjev, ki bodo morda prinesli velikost, blontnost in še bi lahko naštevala.
Sicer pa, sem danes v Oni prebrala zanimive članke o nosečnosti, o razvoju otrok in v enem izmed njih prebrala, da se rodi 1 ženska na 100.000 ostalih, ki ustreza kriterijem Barbike, 1 moški na 50 tistih, ki jim manjka del kromosoma X (torej mislim na moškeuser posted image , ki ima predispozicije Kena. Torej, se za najini hčerki ni za bat.

Maya_slo1, ej, saj nisem mislila tako rigorozno. Si me pa spomnila, mojih puhajočih začetkov v hribih. Niti najmanj mi niso dišali. Važno je, da vsi 3 uživate, glede vzpona pa, nisi edina, ki ji je zoprno, odveč. Vrh z razgledom in občutkom, da si nekaj naredil zase, poplača vse. Se pa strinjam, da je kolesarjenje prav fajn in tudi jaz čakam, da kolikor toliko zrastemo in gremo na kak izletek.

2ursae, Nina je vedno bolj budna na sprehodih pa jo zamotim podobno kakor Teta Beta, ko pijem kavo, ji dam žličko, vrečko sladkorja, sabo imam igračke, ki jih drugače ne dobi v roke in so ji vedno zanimive, ker so "nove". Na vozičku imam vetrnico, ki jo zavzeto opazuje, čeprav v tem vetru ropotava kot mali helikopter user posted image Ni pa vedno tako, včasih se premetava po vozičku, tako, da jo potem vozim z eno roko, z drugo pa jo držim za roko in tako utihne. Ampak tvoj fantek , vau. Ko bi Nina kazala toliko zanimanja za take premike. Ona gosposko sedi na svoji ritki in ko zmanjka robe spusti specifičen glas, kar pomeni, daj zmigaj se in zamenjaj igračke.

Zdaj pa delat naprej…
Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1146
29.3.2006 8:35:12   
ameli
Jutro
Jaz sem 100 na uro padla v študij in je za RR tako malo časa (berem pa vas user posted image ). Da se pohvalim: pravo sem naredila z 10 user posted image user posted image , drugi petek imam pa logistiko in tako vstajam ob 3-huser posted image in se učim do 6-ih, ko se zbudi Mark.
Drugače pa imamo mi novi prehrambeni hit: brstični ohrot! Mark ga obožuje! Sem ga dobila od našega pridelovalca bio prehrane. Najprej nisem vedla, če ga že lahko je user posted image . Nikjer ni nič pisalo, zato sem poklicala p in mi je rekla naj mu da dam. Sem mu za začetek skuhala le eno kroglico in je bilo itak premalo. Drugi hit pa je sliva! Sem jih komaj dobila, sicer niso bio, Mark pa jih ima vseeno rad.
Jaz sem prav tako bila zmedena s tem ritmom hranjenja. Sedaj imamo nekako tako: ob 6-ih flaška, potem ob 9-ih uvajanje novitet + mlečna kašica. Ob 12-ih flaška, ob 15-ih gosti obrok in ob 18-ih flaška.
Saj ne vem, če je to ok? Sem prav malo jezna na materinsko šolo. Nič nam niso povedali niti o hranjenju, niti o handlingu, ....... samo o dojenju! Pa nimam nič proti dojenju, kje pa, ampak to je še najbolj instinktno opravilo. Vse ostalo pa se moraš naučiti!!!!
Po navodilih 2ursae sem dala Marku glodat korenček. Moram priznat, da vedno, ko mu dam hrano v roke pozabim dihat! Ful me je strah, da bi se zadušil! Z zobki si lahko že odguli koščke in potem mu jih lovim iz ust user posted image . Včeraj sem me odločla, da tega več ne bom počela, pa če bo imel močne dlesni ali ne!
Teta beta jaz bi mu dala svinjsko korenje, ampak ga je v prodaji težko dobiti. Mogoče pri kakšnem kmetu. Čaj mu skuham samo 1× na dan po 1 dcl, včasih mu dam melonin sok, največkrat pa kar vodo, ker jo ima rad.
2ursae jaz imam srečo, ker Mark zaspi v vozičku že po 5-ih minutah in spi tako dolgo, dokler se ne ustaviva. Na kavico pa še z njim nisem šla, ker pri nas terase še ne obratujejo. Si pa mislim, da bo to problem, ker ne prenese mirovanja.
Tažana vso srečo danes s prfoksom user posted image
Doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image  za Alino.

Pia, mislim, da si ti pisala, da daš Nini riževe oblatke. Ali ji ne zaleti po njih?? Jaz sem poskusula, pa si je Mark odgriznil tako velik kos, da je imel polna usta. Sva mu oba  z  možem potem to ven krampala!

Kako negujete zobke? Jaz samo z gazo namočeno v prekuhano vodo malo zbiršem (kolko mi pač pusti). Me je pa včeraj pošteno ugriznil!

Teta beta ali si kupila fredov obroč? Se da mogoče ta obroč namestiti na kopalke? V nedeljo smo se šli kopat in bilo je res super. Namesto plenic sem mu dala kopalke (rdeče) in je bil res pravi mačo!!! V torek  pa začnemo s tečajem in že komaj čakam. Mu namerava kupiti ta obroč, ker se drugače preveč pošprica po obrazu. Mi je pa bilo dosti boljše, ko je imel kopalke, ker se mi zdi, da se plenice tak fejst napihnejo.

Lep deževen pomurski pozdrav.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
29.3.2006 9:59:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

se rodi 1 ženska na 100.000 ostalih, ki ustreza kriterijem Barbike, 1 moški na 50 tistih, ki jim manjka del kromosoma X (torej mislim na moškeuser posted image , ki ima predispozicije Kena.

user posted image user posted image  Pia, pa a res 1 od 50 user posted image  ... ker, ko jaz gledam okol po cesti, bi rekla, da prej 1 od 500.000 user posted image

Ponoč je bila toča user posted image , mali se, hvala Bogu, ni zbudil, čeprav je močno nabijalo na strešno okno.

Mi smo spet na paličnem mešalniku user posted image , drugače noče jest. Papamo korenček, včeraj je bil kar njami, danes bomo vajo ponovili.

Ameli, jaz sem zadnjič Anžetu za hec dala v ročice krhelj jabolčka, da bi videla, kaj bo storil z njim. Pa ga je frajer takoj nesel v usta ... ti povem, da sem mu ga takoj vzela, si res ne upam riskirati, da bi se mu kaj naredilo. Mogoče bomo probali kdaj, ko bo še mož doma ... pa kakšen kolega zdravnik user posted image . Sem pa nekje prebrala, da takrat, ko ima detece že zobke, naj mu ne bi dajali takih stvari. Moj jih sicer še nima, ampak un jabuček je izgledal premehak.
Bravo za izpit user posted image user posted image

mejte se lepo

Teta beta, a mate že zgornje zobke?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   [Brisano sporočilo]
29.3.2006 10:41:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.3.2006 10:53:56   
teta beta
dobro jutro!

Mi smo že z jutranjega sprehoda, Daša spi zunaj v vozičku, jaz pa da se na brzaka javim. Včeraj smo imeli en tak brezspalni dan in nisem uspela nič napisat. Naredila sem napako, ko sva šle na spehod opoldne in se mi je zdelo, da bo spala, zato sem jo dala v košaro. Zaspala ni, jaz osel sem pa šla lazit še v en hrib in sredi hriba jo je popadel neutolažljiv jok, pihalo je kot za stavo, ampak sem jo morala vzeti ven. Ni in ni bilo mira, na koncu pa sem jo dala sedet v čisto zgornji del košare. Uspelo nama je priti dol do naselja, ampak pol sem jo sredi ceste spet morala vzeti ven in jo poujčkat. Nato je hvalabogu zaspala in se zbudila takoj ko sva prišli domov. Skratka, včeraj nisem naredila nič! Košara pa se definitivno seli na podstrešje.

Pia67, zdi se mi, da si enkrat pisala, da ima Nina eno blazinico ali povštček ali nekaj takega pod glavo, ko si šla rolat z njo. A je to isto kot un travel pilow in če je, kje si dobila tako majhnega? Včeraj sem hotela iti z njo dol v gozd, pa je ful preveč treslo, glavica ji je preveč mahala sem in tja.

Ameli, jaz sem svinjsko korenje kupila zadnjič na eko tržnici, verjetno se tudi sama ne bi spomnila nanj, če ga ne bi tam videla.
Zobkov še nimamo, ji bom pa verjetno vseeno začela malo drgniti po dlesnih, da se navadi. MEnda se dobi tak silikonski naprstnik prav za to. Imamo sicer tudi set krtačk, ampak tisto si lahko porine pregloboko v usta.
Fredov obroč smo kupili, mislim pa, da se na koplake ne da namestiti. Lahko ga vseeno uporabljaš. No, Daši je zanimiv predvsem oralno user posted image . Z usti se zažene vanj in to je to. Problem je, ker je še malo majhna oz. drobna in z rokicami ne seže čezenj v vodo. Na tečaju ima spodaj še take podložke, sicer pa itak bolj uživa brez obroča.

2ursae, nimamo še zobkov.

Včeraj je popapcala skoraj ves korenčkov sokec, verjetno ji bom danes dala zraven še malo naribanega korenčka.

Se mi pa zdi, da bi ji morala že dati kako kašico-kosmiče. Čez dan se namreč doji na dve uri, čeprav prespi pa celo noč ali vsaj 6 ur. Kdaj dajete kašice - dopoldne, popoldne ali zvečer pred spanjem? A ste začele najprej s sadjem in zelenjavo in potem s kosmiči ali istočasno?

Lp, grem hitro še kaj postorit.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!