|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
1.4.2006 21:26:29   
zalolina
Ojla

Imam spet malo časa , ker je možiček uspaval punci.
KMA jaz mu ne bi za vsako ceno tiščala zelenjave, najbolje bi bilo da naredita kratek premor in prav nič ne bo narobe če bo v tem času jedel samo sadje. Čez par dni mu spet ponudi zelenjavo in mogoče jo takrat ne bo zavračal- pri moji starejši hčerki je to uspelo. Kar se pa kil tiče, sem začela z dieto šele pred kakšnim mesecem, tako da mi do moje normalne teže manjka še kakih 8 kg- upam na uspeh do poletja.
2URSAE Mi smo bili na Hvaru že 3 leta zapovrstjo, lani sicer ne, zaradi moje nosečnosti. Bili smo tudi v Jelsi pri neki gospe, ki nam je tudi kuhala in to čudovito ( vsako leto sem iz morja prišla 3 kg težja) in vsem se nam je zdelo enkratno; lep otok, super plaže, bližina mesta. Možiček sicer nekaj tarna da je to predaleč za našo Zalo, ampak mu bom malo pokazala tale forum, da bo videl, da greste tudi ostale daleč.

Pozdrav

Alenka

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.4.2006 21:38:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: smeja2

Hvala bogu da obstaja sojina nutela, ki je prav dobra!

ooo, kaj, sojina nutela? A prav "The" Nutella? Kje se pa dobi?

Zalolina, kje pa živi za gospa iz Jelse - k moja žlahta tudi oddaja apartmaje, pa si bila nemara pri njej?

nočkica

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.4.2006 22:08:13   
teta beta
tej ringaraji se je zmešalo, 2x zaporedoma me je vrgloven. zdaj pa res ne grem še enkrat pisat. če bo sploh zagrabilo... user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu zalolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.4.2006 22:18:51   
smeja2
2ursae - ni čist ta prava nutella. Jaz sam tko rečem vsem tem kremam. Je pa ta nutela od firme VALSOIA.
Dobi se jo pa v Intersparu pri dietični hrani (zraven kašic in kosmičev za naše otročke).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   [Brisano sporočilo]
2.4.2006 7:15:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smeja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
2.4.2006 15:44:24   
ninocka
Z Evanom sva bla uceraj trikrat pri P, 2x so mu dali inhalacijo ventolina, ki je celo nekaj pomagala, tko da je manj piskal. Danes zjutraj mi je pa ful cudno dihal in sva ga peljala na Metelkovo (urgenca za otroke) mert setoracijo. Zdravnica tam je bla opubna, aparat za merjenje kisika ni delal, komi sem jo prepricala, da mi da inhalacijo, na koncu jim pa se ta aparat ni delal. Mislim, zguba casa.
Sva bla potem zunaj (so mi rekli, da sva lahko, dokler nima vrocine) pri brunarci in pol mal okrog in tamal se zdaj spi (mislim da ze skor 3 ure user posted image ). Je ponoci bolj svoh spal, da ne govorim  o meni, k sem ponoci spala nic od nic - v  kosu najdlje 1.5 ure.
Jutri greva na pregled k osebni P in bomo vidli, kolk se je  kaj stanje izboljsalo (sem se odlocila, da bom ful optimisticna).

Se mi pa zdi, da bomo dobili zobke, ker ima take bele odtise zgoraj in spodaj. Ocitno bodo kar 4 naenkrat ven pogledali user posted image user posted image .

2ursea Evan tud skoz ponavlja mama mama mama (user posted image user posted image user posted image user posted image ) -  se mi ful zdi. Najboljs je pa, k ga ma moj v narocju, tamal pa mama mama mama user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
2.4.2006 16:17:02   
ninocka
Izkusnaj iz urgence na dolgo in siroko:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=864182

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
2.4.2006 17:47:52   
2ursae
tery, sem pogledala slikce user posted image . Ej, sem morala 3x vnesti geslo, da so me not spustili user posted image  - dobro varuješ svojega piščančka user posted image . Vidim, da se že pripravljate na Veliko noč - saj je tisto kostum piščančka, ne ... hmmm, čeprav zdaj, ko sem spet pogledala, bolj liči na račko. Mali je že res dec, saj si zadnjič povedala njegove mere, pa je našega že prerastel. A se spomnite, kakšni piškoti so bili, ko smo se dobile, zdaj so pa že taki kerlci pa kerlcinje user posted image . Tvoj je sploh tak dečko na tazadnji sliki, že kar v jeansu. Poziranje obvlada, vidim. Ma pa tudi moj take ključe, kot tvoj, pri nas so ful uspešnica.

Moj je bil danes dopoldne kakšno uro v kratkih rokavih. Joj, kolk je fajn, ko mal kožce pokaže, je čist sexy user posted image . Komaj čakam, da se rešimo teh cot.

Ninočka, sem prebrala user posted image . Ni kaj, obup user posted image . A si predstavljaš, da bi bila tale tvoja redna P? Kako pa zdaj Evan, je že bolje?

mejte se 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
2.4.2006 20:31:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.4.2006 13:13:59   
tažana
lep, sicer deževen pozdrav iz Tržiča.
danes imam kar ogromno časa. Katarina spi, možek je danes začel delat pospravla sem vse (skoraj), zdej pa mal berem.
ninočka: tut jest sem že marsikje slišala, da moraš včasih mal pogledat, ker zdravnik je dežuren- niso vsi za vseuser posted image
na žalost morajo vsi dežurat- res pa je da bi tut ona morala ozirma bila pripravljena vsaj priznati svojo nevednost!!

tale vreme prav lenobno vpliva name dober da sva bile dopoldan dalj časa zunej.

hvala za dobre misli glede mojga očeta. sedaj je že po operaciji in se presenetljivo dobro drži. smo mislili, da bo bolj pasiven za okrevanje. mogoče je vzrok zato, ker je bila operacija lažja kot tista pred dvemi leti (3 srčne zaklopke so mu zamenjal). najbolja se pa veseli obiska svoje vnukinje se mu kar obraz razjasni.

no lepo se mejte pa kmalu še kaj napišem

Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.4.2006 16:11:09   
teta beta
Tako sem zmatrana, da se mi ne ljubi veliko pisat, samo da se malo javim. Cel dopoldan sva letali naokoli, ker sem si morala jaz podaljšat delovno pogodbo in s tem zdravstveno zavarovanje, pa še za naše sezonske delavce sem morala vložit za vize. V glavnem, z enega urada na drugega, pa spet na prvega, pa nov obrazec kupit, ker ni bil pravi, pa kopije manjkajo... ampak glavno, da je fertik. Še uvajanje sva spustile zaradi tega, zdaj ji pa ne bom dajala jabke, se mi zdi pretežka za zdajle. Mogoče se še pol kaj javim.
lp.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
4.4.2006 8:12:22   
Pia67
Živjo!

Kaka gužva. Vidim, da tudi ostale bolj malo pišete user posted image

Čez dobro uro grem v LJ, sem imela vse splanirano, pa je moja mama začela, da je Nina premajhna, pa da ona noče zraven(mame ne rabim, ampak sem ji želela narediti veselje), ker bo skoz živčna, če se bo kaj zgodilo itd. Skratka, otroka naj raje pustim za nekaj ur v tabrhu, jaz pa po delovsko knjižico in robo za izpit v LJ. Trenutno sva brez zavarovanja, ker rabim stran iz delovske knjižice, kjer je naveden zaključek delovne dobe sfotokopirat in odnest na CSD. Kako sranje...

RR me je že zadnjič 2x vrgel ven in je šel ves roman šek k user posted image

Govorimo še ne (najbrž bo še nekaj časa, da bo kaka mama user posted image , ne vidim smisla v tem, ker gre zgolj za ponavljanje zlogov, pa brez zamere), zato pa napredujemo na socialnem področju, Nina oponaša naše geste, gibe. Natančno opazuje dogajanje okoli sebe iz vozička in kaže na stvari in spusti vedno enak zvok. Morda to pomeni TO? po njeno. Jaz pa ji veselo razlagam. Aha, pa udarja s paličicami in se veseli zvoku, ki ga naredi. Zelenjave še vedno ni čisto vzljubila, ima pa rada mesek in nora je na skuto. To je vse.

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
4.4.2006 12:25:14   
ninocka
Ucerajsni obisk pri P me je prav razveseli. Je rekla, da tamal  ne piska vec user posted image user posted image user posted image in zmanjsala ventolin na 6 ur. Jutri pa spet kontrola in upam, da bo OK. Ga moram pa kr fajn odkasljevat, sam klinc, k se je ze tok navadu, da ko mu s prstom podrezam, sploh ne zakaslja.
Izboljsanje predpisujem predvsem inhalacijam in moji trmi, mi je pa rekla sestra (ko sva ji povedala tezave na metelkovi), da tam vse aparature delajo, sam jih ne znajo uporabljat. KO je pa vidla kera zdravnica je bla, se je pa kr zgrozila in rekla, da nisva edina, ki sva se prtozla cez njo. In da mormo mamice bit kr vztrajne in se vcasih tud skregat z zdravnikom. Smo pol nardil se sistematski poregled (pri 6 mesecih ga nisem mela, ker je bil tamal skoz bolan), ampak ne bo lih veljaven, ker je 1.5 mesca prepozen za 6 mesecev in 1.5 meseca prehiter za 9 mesecev. Evan tehta (kao - tehtan je bil v bodiju, stumfkih, plenicki in se tetra plenicki) 8200, velik je 72 cm. Za AD3 kapljice je rekla, da jih moram jemat 4 na dan (isto kot prej), to je blo pa tud vse. No, pogledala je se jajcka in lulcka, nogice (ma ravne user posted image ). Nobenih rozin, kock, volne...user posted image

Tery, sem pogledala slikce. Kolk je ze zrastu! Glede na to, kako se za kavo menmo, bojo nasi ze hodil takrat, ko se bomo spet vidle user posted image user posted image user posted image user posted image Pol bomo pa obujale spomine: a se spomnte, ko smo ble prvic na kavi in so bli se tok majhni in smo lahko celo kavo spile in mal pocvekala  in ne skoz za njimi skakale user posted image user posted image user posted image

Tast in tasca sta kupila nov avto - Xaro Picasso, svakinji so ga pa ukradli ene 14 dni nazaj.
Trenutno sem pa v ful pripravah za obletnico mature in pospeseno iscem naslove in telefonske sosolcev in sosolk. Ne morem verjet, da je ze 10 let, kar sem maturirala in mela maturantski ples...nori casi...kje je vse to...ce me zdej pogledas, ne bi nikol reku, da sem bla vcasih wild thing user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful je lep dan ratu, Evan mi je pa prej v naraocju zaspal, ko sem se z  mami po telefonu pogovarjala. Ful je ratu tecen, ker se ne more dvigovat in do kaksne stvari ne more prilest in potem zacne ful uzaljeno jokat in edino kar pomaga je, da se z njim igras.

Zdej mam pa mal cajta, grem pa papirje pospravt (zdej ko je dohodnina oddana) user posted image

Mejte se!

PS: pojma nimam kaj je z RRjem - men tud skoz ven mece in nekje sploh ne morem posta objavt user posted image
Iz varnostnih razlogov bom zdej ta post skopirala...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
4.4.2006 13:26:54   
ninocka
Sem nardila nov album - od 6 mesecev naprej (je sam par slikc), pa ena je se iz bolnice.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
4.4.2006 14:11:05   
tažana
Čao, čao

evo jest mam en kup cajta ko jeuser posted image začel delat. sva šli zjutrej s katarino ven je bla taka megla pa mraz kot pri norcih, zdej pa sonček sije Katarina pa spiuser posted image .
vidim da imate vse ene posle s takimi in drugačnimi papirji. tut jest se pripravljam na akcijo ta teden. morem možeka odjavit od zavarovanja, ker je bil po meni zavarvan, pa u vrtec morem Katarino vpisat, pa po 8 mesecih končno zrihtat začasno bivališčeuser posted image . pri nas to traja. je moguuser posted image  zrihtat podpis od stanodajalca ampak on za vse rabi navdihuser posted image user posted image .
namreč pri nas doma se vse dela z navdihom ali pa ničuser posted image user posted image  sem včasih tko jezna...

jutri mava še tretje cepljenje pa spet ne bo cepljena ker ima spet pikice zdej še po trebuščkuuser posted image - pa nič novega ni jedla jest pa tudi ne! bom kar nazaj polno dojit začela user posted image

čez vikend sem imela celo paniko! kupila sem lumpijeve robčke za rito- pa tako smrdijo da mi je bilo cel dan slabo. ampak jest ne bi bila jest, če ne bi pomislila kaj pa če sem spetuser posted image user posted image . sem šla kupit test pa ni ničuser posted image . zdej bi pa že rada dobila to tardečo, da bom vsaj mal vedla kateri dnevi so. a katera uporablja kakšno kontracepcijo? pa če še doji?

a ste vaše user posted image  že vpisale v vrtec?
jest končno razumem kako težko je mamicam prinest otroka v vrtec pa it , če se ta joka (ker verjele ali ne, takoj ko mamica gre otrok, vsaj večina, neha jokat). jest mam še pol leta do takrat pa mi je že zdej groooooznouser posted image .

no to bo dost grem še mal pospravit čao

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
4.4.2006 18:54:48   
maya_slo1
Zalolina, za prvomajske praznike ne gremo nikamor namesto na morje gremo pa na Pokljuko.

Ninocka, ja res ni prijetno, ko se ne moreš mami ali očetu zaupat. Zaupaš v upanju da te bosta malo potolažila na koncu ti pa le še bolj zagrenita stvar. Ne vem kaj je to, saj bi pri vseh njihovih izkušnjah in pameti lahko vedeli kaj potrebuješ ali pa ravno zaradi tega do teh stvari prihaja, ker so tako »pametni«!
Tale UZ inhalacijska napravica, ki v šusu vse opravi se mi sliši kot nategancija. Mene bi čisto ven vrglo, če bi se mi to zgodilo. Popi..dla bi! Drugače sem čisto pohlevna, ko gre za otročke in živali pauser posted image !

Teta beta, Kris je imel tudi malo vnet predel okoli zadnjika, ne vem če je bilo zaradi uvajanja se mu je pa vnelo, ko je bil tisti trši drekec prilepljen na njegovo rito, ker nisem vedela da je pokakan. Zdaj mu pri previjanju prav posebej namažem tisti predel z bepantenom ali ognjičevo kremo in se ni ponovilo je pa res da se mi malokrat prešverca s kakcem v plenici.

KMA, če tvoji žverci ne paše zelenjava mu jo probaj malo z mlekom zmešat, če tudi potem ne bo bolje mu pa zelenjava verjetno ne paše…jaz bi na tvojem mestu dajala sadne kašice na vsake toliko časa bi pa spet z zelenjavno probala…lahko ga pa na finto vržeš, če bo vžgala seveda in mu daš malo zelenjave v sadno kašico pa verjetno še opazil ne bo. Ne, vem še nisem probala.
Shujšala še nisem kolikor bi si želela ampak počasi bo že.

2ursae, mene tudi kar stisne ko se spomnim, da bom morala nekega dna malega v vrtcu pustiti…upam, da bomo dobili vrtec letos in da bom imela čas ga počasi uvesti vanj preden grem na pripravništvo…najprej bova skupaj v vrtcu, potem me eno ure ne bo, pa dve….res, včasih kar spat ne morem zaradi tega. A da v tujini je drugače??!! Ker sva z dragim začela šudirat da bi on prejel službo v tujini, no pa imam en razlog ZA! več, ker bi jaz potem tudi tam delo poiskala.
Je pa moj dragi tudi tak kot ti in ful ne mara da ima kdo malega preveč v rokah, moji in njegovi mami ga že po pol ure iz rok puli.

Tažana, vlago za v vrtec bomo mi oddali ta mesec…po tem bomo pa videli, če bomo dobili ker jaz kao lahko otroka doma pazim, ker nisem zaposlena in s tem očitno nimam interesa naslednje leto službe iskat! )«&«!)!««##$/&%/«#!!!!

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 21:17:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya_slo1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 21:19:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1193
4.4.2006 21:25:48   
doroteja23
Oj! Da se vam malo javim. Pri nas je vse po starem. Še vedno nismo nadomestli obroka, ker Alini ne gre v slast ta gosta hrana. Zadnjič sem ji dala meso in ji je blo malo bolj všeč. Drugače pa ji gre kr na bruhanje, da sem že prav obupana. Ne vem kaj naj naredim.

Teta beta vidve sta že prešle na gosti obrok?

Ena je spraševala če sem se kaj pomirla. Morem  vam povedat da malo pa ja. Se mi je oglasla ena mamica, ki je imela njena pikica luknjico na srčku in je pred kratkim prestala operacijo. Malo mi je razložla in mi dala upanje da bo vse ok. Čeprav še vedno ko samo pomislim kaj naju čaka padem v jok.

Aja. Mo
islim da nas bodo začeli zobeki matrat. Je Aina že šar dne taka tečka. Ampak to je še najmanjši problem.

Pa še to. Spet mam neko kontrolo v LJ. Sem dobla pošto, da se morema javit tam. Sploh ne vem za kaj gre. Vem samo da je nama v pedtiatrični takrat rekla da je vse ok. Zato ne vem zakaj morema it k tej genetičarki. Me je spet malo strah. Upam da ni kaj narobe. Najrajši bi jo polkicala, pa vprašala za kaj gre.

No to bi blo zaenkrat vse.

Bodite pridne in naj bojo vaši sončki zdravi.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
4.4.2006 21:55:38   
teta beta
dober večer!

jaz sem danes spet cela zlamana, ker sva bili celo popoldne na obisku pri kolegih z 2,5 m sinčkom in smo smo se sprehajali in celo popoldne čvekali in naša Daša ni NIČ spala in to človeka utrudi. Spet razmišljam, kaka je bila naša pri 2,5 m in spet se mi zdi, da je dala več feedbacka kot ta mali navihanček. Najbrž sploh ni res, ampak spomin se ti res zamegli. V tem primeru mi je pa žal, da nimam kamere, čeprav potem bi pa imeli najbrž ure in ure istih filmov, ki jih na koncu nihče ne bi gledal.

Kaj je novega pri nas? Nič, razen tega, da Daša že pogleda v smeri ure, če jo vprašaš, kje je ura. A to vaši že delajo? Zdajle se res ne spomnim, ali je katera že to omenila. Jutri imamo posvetovalnico in tretje cepljenje.

Ninočka, dobre novice o Evanu user posted image ! Vsak dan bo bolje! Slikice grem pa pol gledat.

Tery, ful so luštne slikice, zdaj sem si končno vse ogledala user posted image .

Tažana - navdih... user posted image user posted image user posted image  Midva uporabljava kondome. Pa menzesa tudi še nimam.

Tery, Daša ima tudi zdaj malo bolj trdo blato ali pa kot bi izločila še kakšne neprebavljene delčke korenčka oz. jabolčka. Pa bolj slabo kakamo zdaj user posted image . Ima pa zdaj tudi ona smrdljive prdce, prej so se samo slišali, zdaj jih pa tudi vohaš user posted image .
Ja, se že postavi na kolena. Ampak naprej se plazi samo na postelji, ker je mehko, na tleh pa ne.

Doroteja23, kakšen gosti obrok??!!!! user posted image  Kje pa! Uvajam šele en teden in je doslej poskusila samo korenček in jabolko. In pri obeh je bilo tako, da je drugi dan pojedla skoraj vse, ostale dni pa ne. Jaz ne vem, če mi bo sploh kdaj ratalo uvest normalno hrano. Kako jim preprečite, da ne stegujejo rokic po žlici?

Ajd, to je to, gremo spat. Lp!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
4.4.2006 21:57:46   
teta beta
Aja, Doroteja23, če bo lepo vreme, jo v četrtek mogoče mahnem v MB. Imaš kaj v planu?

Neposredna povezava do sporočila: 1196
4.4.2006 22:07:28   
doroteja23
Sicer imam zdravnika, ampak bi šlo. Kdaj pa boš v Mb? midve imama kontrolo v RA.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1197
4.4.2006 22:19:49   
teta beta
Ninočka, kaj pa je tist za ena slika, najbrž še iz porodnišnice, kjer sta dva dojenčka gor? Tako nenavadna mi deluje user posted image .

Doroteja, saj še ne vem, malo prej mi je padlo v glavo. Upam, da bo lepo vreme, drugač pa mogoče tudi v petek. Kdaj pa kaj tebi ustreza?

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.4.2006 10:36:14   
ameli

Pri nas dežuje že od jutra in nič ne kaže, da bo nehalo user posted image user posted image . Mark pa je prava mala sitnobica in sploh ne vem več, kako naj ga animiram (ko bi vsaj lahko šla malo ven user posted image ).
Ninočka sem zelo vesela, da je Evan bolje. Mi je pa ravno včeraj razlagala ena prijateljica, da je njena user posted image , ki je bila rojena 3 tedne prezgodaj imela nonstop zdravstvene težave do 18. meseca, potem pa je naenkrat vse minilo. Upam,da bo pri vas prej vse OK. Lep avtar user posted image user posted image user posted image user posted image
Doroteja sem videla, da se ti je na sosednjem forumu oglasilo kar nekaj mamic, katerih user posted image  so imeli težave s srčki. Boš vidla, da bo vse OKuser posted image . Sicer pa sva midva z Markom sedaj vsak torek v MB in če imaš čas javi, da gremo na user posted image . S kopanjem končama ob 10-ih, tako da imam čas od 10.30. Mogoče bi lahko Teta beta prestavila izlet na torek? 
Teta beta Marku je nemogoče preprečiti, da bi mi udarjal po žličkiuser posted image . Edino kar lahko storim je,d a žličko čimbolj močno držim in se izmikam njegovim udarcem. Tale svinjarije po stanovanju še nikoli nisem imela. Ko se bo to obdobje končalo bomo mogli "zašpahtlat" dol s sten pol markovega jedilnika.
Tery Mark ima blato zelo pestrih barv in trdot - odvisno od tega kaj je. Ker ima zelo red zeleno zelenjavo iima blato ponavadi močno zelene barve. Na kolena pa se še niti približno ne dviguje.
Pia kako kaj izvidi?? Upam, da je OK.

Sedaj pa grem kakece pucat. Se javim še kaseje.

Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.4.2006 10:45:51   
Pia67
Živjo!

Glede vrtcev, sem pravkrat izpolnila prijavnico, ki je bila celo na spletu. Vau, kako smo informacijsko podprti v NM user posted image Ta teden, pa še drug imamo v NM vpis za novo šolsko leto. Imam pa zamirkan vrtec, ki ima ves hrib za stavbo eno samo igrišče, od mene pa je oddaljen 5 minut. Carsko, če mi rata.
Drugače pa bom danes uredila zavarovanje za naju, ker sem včeraj dvignila delovsko knjižico, povedala šefli svoje in ignorirala zdajšnjega računalničarja, ki me je zopet moledoval naj neki porihtam na spletni strani. Konc...

Ninocka, hvala za info o slincih, sem šla v M&C v LJ in kupila 10 res carskih, snežnobelih slinčkov. Me veseli, da je Evan sve spedenal in da je zdrav. Na druge pa se ne oziraj. Štos ni v polaganju na tla, mrazu itd. ampak v prenašalcih virusov in bakterij. A potem bi dala svojega malčka v popolno osamo ?

TetaBeta, jaz dam Nini v roke njeno žlico in si jo med mojimi žlicami tlači v ustka. Predmete pa pogleda kakor je razpoložena, ne vedno. Definitivno pa vedno gleda ptiče, ki letajo okol in ko ji rečem ptička, vrti malo bučko.

Tery, blato je včasih čist kompaktno, včasih pa mal bolj mehko. Definitivno pa trše kot pred uvajanjem. Nimam pa občutka, da bi bil tvoj malček počasen. Zakaj? A veš koliko zadev še bo user posted image

Nisem si mogla kaj, da nisem Nini kupila en zgornji del trenirke, ki je jasno kao fantovski, zato pa ima rožnate semiš čeveljce. Kar mal sladkobno delujejo.

Upam, da se je že zbudila, ker morava na CSD, mislim, da tudi njo matrajo zobki. Torej veliko mirnih noči, kljub zobčkom za vse sotrpinke.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

otroški čevlji
chebeltza

Bi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?

da (36%)

ne (25%)

nikoli (9%)

ne vem (9%)

odvisno od cene (6%)

če bi mi bili zares všeč (16%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!