2ursae
|
živjo, živjo, hehe, ne morem verjet, kako daleč sem že prišla z uvajanjem goste hrane - že talam nasvete na forumu o uvajanju Mi smo v zadnjih dveh dneh pogruntali, da je kopanje v resnici žur, še boljš pa je, če smo mokri vsi . Prej se je vedno držal roba, da se je ne bi utopil, zdaj pa frči voda na vse strani, račke romajo v usta (pa kaj naj) in tale vodica je nasploh zakon. Ko je včeraj videl banjico, se je zakotalil na previjalni v smer proti njej in začel proti njej stegovati rokice in rogoviliti - očitno je hotel kar not skočit . Skratka,zvečer se imamo prav fajn, sam preselit se bomo morali v kopalnico, ker voda ni ravno laminatu prijazna snov. Napredek imamo tudi pri dvigovanju s podlage - ko leži na hrbtu in ga primem za roke, se dobršen del poti navzgor že sam potegne . Saj vem, da vaši to že obvladajo, no zdaj se je odprlo tudi nam. Aja, pa tisti "mama" jaz ne štejem za prvo Anžetovo besedo . Se mi zdi, da mora vedeti, kaj govori, da lahko govorimo o prvi besedi. Se vam ne zdi? Tery, super, super. Da se bo Nik zdaj še naprej fajn razvijal, se ima za zahvalit samo tvoji vztrajnosti in skrbnosti. Res, a ni fajn, da imamo RR? Bi bilo pa res dobr, če bi se tale zdravnica iz RA navdušila nad RR, se včlanila in pol talala nasvete nam, ki nas skrbi za pravilni gibalni razvoj . Mi imamo tudi Airex blazino, sam rdečo. Super zadevca. Doroteja, kombinezončka sicer še nisem pospravila, ga pa ne nameravam vč uporabljati. Sam nikoli ne veš ... do ledenih mož sredi maja še nismo ven iz hudega. Ninočka, iz česa pa sklepaš, da sem jaršanka? Ker nisem , sem draveljčanka (V Šiški). Sem najprej mislila, da misliš janševka, pa mi tud ni bilo jasno, kdaj sem to izjavila . Privat varstvo je pa menda zelo kul zadeva in tudi ne tako zelo draga, vsaj v primerjavi s stroškom vrtca ne. Če je res tvoj Evan tako zelo dovzeten na bacile in viruse, bi bilo najbrž res najboljše, če se vrtcu izogibata. Ja, Katja, a ni hec, kako je vse ostalo zanimivo, mama je pa itak zraven in ji ni treba kakšne posebne pozornosti posvečat . Pol pa pride popoldne oči domov in je mali čist srečen, v smislu: oči, pa si me končno prišel odrešit! . Zadnjič, ko je oči prišel domov, se je tamalmu od samega veselja začelo kar kolcati , sem se temu še dva dni smejala. Ful je fajn, k tako porajta očija, poznam par moških, ki se za otroka skoraj ne zmenijo . Ni kaj, tudi najin čas bo prišel, boš videla. Sinki so itak mamičine mazice . Našega še ne dajem stati, tako da ti ne morem povedati, kako je s tem. a boste imele kaj pomladanskega čiščenja? Mene že mal prijemlje, sam kaj, ko nimam časa, edin, če bo moj mal malega pomirkal. Sam on mora pa klet zrihtat ... ej, ej, ej, izgleda, da bomo kar packi mejte se na kofetu, jaz sem brez avta.