|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
17.8.2007 14:02:10   
teta beta
2ursae, Daša je enodnevnih izletov kar navajena in ni panike. Itak se mi zdi, da je pravi mali nomad (sem hotela napisat ciganka, pa sem si premislila), ker jo vlačiva povsod zraven, kamor gremo. In ker sem jaz dosti na terenu, je tudi ona.
Je pa kul, da boš kar iz roke rodila, vsekakor boš svetovni medicinski fenomen user posted image .

Pety, mamut je ful lepa sobica user posted image .

Tery, barvna mizica s stolčki mislim da je samo ta od mamuta - mizica 30 evrov, en stolček 15. Potem imaš še masiven les (miza 40, stol 20) in en cenejši komplet (miza in dva stola) vse skupaj 18 evrov. Tega ima ena moja kolegica in je z njim zelo zadovoljna. No, jaz pa sem kupila samo mizo, ki je v bistvu klubska miza, model LACK za 10 evrov, imajo v različnih barvah. Stolčke pa namreč že imam, zato nisem kupovala.

ninočka, vse najboljše tvojemu dragemu!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.8.2007 19:42:30   
tažana
čer.
no jest lahko rečem, da sem se pozdravila user posted image . danes sem bila še doma ker zjutraj me je še zvijalo pa če je bila zadeva res nalezljiva ne morem otrokom tega nosit. tako da smo bili ves dan doma (jest že včeraj) in se nam je skoraj zmešalo user posted image .  a še katera težko zdrži ves dan doma user posted image  (brez obiskov). če pomislim za nazaj je bilo res malo takšnih dni da smo bili ves dan noter. tudi, če je dež ali sneg padal smo nekje bili (vsaj medve s Katarino). pa četudi sva se samo v avto nabasali pa k našim dvema šli user posted image .  očitno moram res vsak dan dobiti dozo druženja z znanci user posted image .  možek je pa pravo nasprotje, tako da imava kar težave usklajevati vse potrebe user posted image .

pety: sem malo brskala po netu in videla nekaj podrobnosti te sobice in je ful luštna!
tisto zadnjič ko me je katarina "ubogala" je bolj naključno. res, da jo navajam da ko rečem STOP mislim resno in vsako njeno neslišanje pospremim z oštevanjem, to ne velja vedno. sploh ko je njena sestrična zraven (ko sploh nič ne sliši user posted image ) je tudi njena skušnjava veliko večja.
to pa sem uvedla zaradi tega, ker jin ni mar da izgine iz mojega vidnega polja- malo ji je mar ali me vidi ali ne user posted image . če sem tekla za njo je tekla tudi ona tako da...
no pa še to naj povem da Vid ful bolj razločno govori kot Katarina. ona še sama sebi pravi NINA.

kaj pa letošnje praznovanje rojstnega dne? mi ta misel že kar nekaj dni hodi po glavi? a kaj ponovimo?

katalog: jest bi ga pa sam malo prelistala tako da če ga bo katera s seboj imela ga bom mal ukradla user posted image . (če bo kaj časa)

lep večer vam želim

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 12:42:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.8.2007 12:56:57   
benika
user posted image

VSE NABOLJŠE EVAN!!!!Lepo praznovanje vam želimo vsi skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
18.8.2007 14:04:25   
2ursae
Evan, vse najboljše za rojstni dan !!user posted image

user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.8.2007 14:51:56   
tažana
EVAN VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.8.2007 21:28:42   
teta beta
Čestitke, Evan!!! Vse najboljše, veliko srečnih uric z mamico in atijem in veselja z majhnim bratcem!!! Koš poljubčkov od Daše!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.8.2007 22:27:01   
Pia67
Najprej:

Veliko lepega v tretje letu, Evan . In tako naprej ...
Nina in Damjana

No, končno spodobena možnost dostopa do Interneta user posted image . Glede našega srečanja sem mislila na vikend 25., 26. 8. (napisala sem vikend čez 14 dni, mal nerodno, se opravičujem), ker je bilo kar nekaj časa nazaj govora o tem, da se bomo nekateri že vrnili z dopusta, drugi pa še ne greste.

Zakaj sem malo pohitela. Mi2 se vrneva v petek, 24.8. domov in bom zvečer prečekirala na RR-ju kaj ste se zmenile. Glede samega datuma mi je vseeno. Komaj čakam, da vas vidim user posted image

Tako, da se lepo mejte, jaz pa si bom pripravila dežni plašč, marelo, ker bo čez kak dan deževalo. user posted image Mava pa smolo, ni kaj. No, suša na otokij je pa re precejšna, tako, da privoščim vsako kapljo dežja.

Upam, da se kmalu vidimo,

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
19.8.2007 14:27:01   
TVN
Evi, vse najboljše! Cmočki, cmočki od Nike in Vanje!

Da se na hitro oglasim. Priporočam se za 1 izvod Ikea kataloga. Tudi mene zanimajo predvsem otroške sobice, mizice, stolčki...

Pia67, lep dopust in čim več sonca!

Tažana, glede praznovanja rojstnega dne se lahko domenimo na srečanju prihodnji vikend. Jaz sem ZA. Kje, kdaj, kako - pa dorečemo ob srečanju.

Srečanje: ali bo sobota ali nedelja, kaj vam bolj ustreza? Jaz glasujem za soboto. Povejte še ostale, da se ne bomo potem menile čisto zadnjo minuto. In lokacija? Predlagam, da se dogovorimo za 1 "zaprto" (pod streho) lokacijo in eno na prostem, potem pa se odločimo glede na vremensko situacijo. Meni razen Koloseja, Tivolija (Čolnarna, igrišče), Brunarice, Zajčje dobrave... ne pade nič drugega na misel. Kar se mene tiče ni problem tudi kje izven Ljubljane.

Enodnevni izleti: so pri nas zaželeni, rada gre z avtom na potep. Podobno kot teta beta smo tudi mi vsi naravnani na gibanje, zelo malo smo doma, tako da je že od vsega začetka navajena, da se dogaja. Ko gre avto iz garaže, že pomeni akcijo. Sicer je odvisno od razpoloženja, ampak načeloma ni težav, so ji stvari kar zanimive, idealno pa je, če je kje spotoma igrišče (gugalnice, tobogan) in žogo moramo tudi imeti s seboj.

Afnanje: Nika se strašno afna, je prava mala afnica, vse za stejdž (stage).

Pety, jutri začnem s službo, pa bom bolj aktivna na gmailu, se ti javim.

Zdaj grem pa slikice naročat z morja, pa-pa!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
19.8.2007 19:46:06   
tažana
srečanje: tudi jaz glasujem za soboto. Kar se tiče lokacije sem istega mnenja kot nika.

danes ponoči smo zopet imeli akcijouser posted image . Ponoči je katarina začela kašljat in to tako, da je malo do polnoči bruhala user posted image . prav tako je danes popoldan spala samo pol ure ker je tako kašljala. Ampak čez dan pa komaj kaj zakašlja. Res čudno vse tole. Danes sem ji pa v posteljo dala moj povšter, da spi bolj pokonci in zaenkrat jo nič ne slišim, upam da bo tako ostalo user posted image .

toliko za danes. še 14 dni pa začnemo novo šolsko leto user posted image

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
19.8.2007 20:37:08   
benika
Kar se tiče srečanja; midva glasujeva za soboto, ker v nedeljo tašča praznuje RD in potem ne bova z Benijem mogla prit na srečanje, kar bi bila pa res škoda.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
19.8.2007 21:44:50   
ninocka
Dober vecer!
Mi smo se danes vrnili iz Crne, plan je bil sicer, da se vrnemo ze vceraj, pa ni zneslo. No, meni je itak blo vseeno, ker mi tam cist odgovarja, sploh, ko mi ni treba pretirano delat in se matrat s kuhanjem in pospravljanjem.
Evan RD smo preziveli, imel je sadno torto z enim avtockom na njej. Je bla ful dobra, narocena v isti slascicarni kot lani.
Na obisk so prisli se Samotovi starsi in smo se meli prav fino - pekli smo na zaru, cel dan neki jedli (prsezem, da sem se zredila 5 kg user posted image ), Evan je pa tud uzival. Za RD je dobil potem od naju skiro z motivi iz risanke Cars, je pa na 3 kolescka in pa enga velikega bagija od firme Bruder (imajo kopije tapravih). Se je Samo ful zapicu v te Bruderje in sva se par dni pregovarjala, pol sem mu pa dovolila, da mu ga kupi (se mi itak zdi, da si ga je bolj zase user posted image ). Od mojih je dobil ful oblekc, od samotovih pa denar, da mu kaj kupmo (verjetno najprej celado, da se mi ne razbije s tem skirojem).
Pihal je svecko (stevilko dve), smo jo mogli se ene 10x przgat, torte pa ni hotu jest, se popacal se ni nic z njo in sem mu jst pol zanalasc smetano na nos namazala. Pol je bil pa uzaljen, ha, ha... Pa lumpek si je privoscil ful dolg popoldanski spanec, tko da smo ga mogli vsi cakat in smo pol torto jedli sele ob 7ih zvecer.
Za finale sem jo pa jst na koncu se na tla vrgla priblizno cetrtino,  ko sem jo rezala za kolegico). Samo mi je tolk grdo gledal, men se je pa na koncu ze tolk smesno zdelo, da se nisem mogla nehat smejat user posted image .
Najboljs je blo pa pol zvecer, ko je sel taml spat in je rekel, da bi rad spal pr meni v postelji in se je pol ulegel, Samo mu je dal flasko in je lepo zaspal. Ko sem prsla jst spat, se ni tud premaknu, razen bolj k men se je stisnu in mi svoje stinkije (nogice) potisnil nekam v trebuh. Celo noc (no, tam do 4ih) je lepo spal, jst pa na zalost ne. Ful me je bolela sramna kost, nisem se mogla obrnt, Bevan (tko s samotom kliceva trebusnjacka, ker se zmeraj nimava imena zanjga) je pa brcal na polno in se se obracal za 360 stopinj v vse smeri. Poleg tega pa je ta pojstla oz. kavc ze tolk star in ves polomljen, da ni lih udoben za spat tud ce nisi nosec. Tko, da sem prestavla Evana potem v njegovo posteljco, da sem jst lahko par uric normalno odspala. Ampak sem bla pa presrecna, ker je tko lepo ajal in se ni zbujal in skakal po meni.

Srecanje --> jst sem za v soboto, lokacija odgovarja kakor se boste dogovorile. Evan se vrne z morja v petek, tko da ni problema (jutr gre spet s tasco na morje do petka).

Hvala vsem za cestitke za Samota (sem mu dala prebrat) in za Evana.

PS pomanjkanje ynakov, smeskov itd. je posledicsa pisanja na notebooku. Testiram UMTS MCC kartico in mam celo tipkovnico pomesano, smeskoti mi pa ne delajo user posted image  (rayen teh ob strani).

Zdej moram it pa v Evanovo potovalko prevert, kaj lahko odnese na morje in kaj moram se not dodat in spakirat, da lahko potuje naprej...

Aja se to -  jutri imam 3D ultrayvok. Se ze ful veselim, upam samo da ne bo kaksnega presenecenja in da bo nasmu Bevanu kaj odpadlo user posted image  Bom sporocila, kako je blo.

Lepo se mejte, hvala se enkrat ya vse cestitke in lepe zelje,

Nina in Evan

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
19.8.2007 22:02:31   
KiSsMyAsS
user posted image
CESTITKE ZA 2. SVECKO, DRAGI EVAN !!!!!
user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
19.8.2007 22:58:37   
2ursae
srečanje: jaz ne bom preferirala nobenega od dnevov, ker ima moja mami v soboto rojstni dan in še do sedaj ni nič povabila na žur user posted image . Ko bo praznovala, bomo šlo seveda k njej. Sicer je bolj možno, da bo to v soboto kot v nedeljo, sam kot pravim, nič še ni zacahnjenega, tko da se ne ozirat na naju.

nekaj bi vprašala: v kakšnih posteljicah sedaj spijo vaši - zanima me , če še v kinderpetu in pa dimenzije posteljice user posted image .

Ninočka: user posted image , da ste se lepo imeli. Bevan user posted image  - a se še kar nista odločila, a? Kaj pa ime Adam user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.8.2007 9:18:03   
pety78
EVAN, vse najboljše, bodi malo bolj nagajiv in ne rabiš ubogat na prvo besedo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teta Petra in Vid! user posted image user posted image user posted image

Punce, a srečanje bo to soboto? Ja, jaz sem za. Kaj pa če se dobimo kje na Gorenjskem, recimo v Kranju...? user posted image No, LJ mi tudi odgovarja. Ampak bolj popoldan, ker naš tamau zaspi okoli 12. ure, potegne pa tudi do 16, če je treba. Ampak bi ga že zbudila. user posted image Kdaj ste pa imela namen?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.8.2007 14:57:48   
Nika v službi
Oj! Hja, zaenkrat zmaguje sobota, edino za 2ursae mi je res škoda, če bi se tako poklopilo, da ne bi mogla priti. Pa saj so družinska praznovanja vendarle ob nedeljah, daj, mami malce namigni, da je treba spoštovat slo-tradicijo!user posted image

Tažana, upam, da s Katko ne bo hudega. Je pa tale kašelj lahko precej trdovraten. Je imel sodelavec cele "ibunge" s ta malo kar nekaj tednov, ker je ponoči noro kašljala, čez dan pa je bilo o.k. So bili na vseh mogočih pregledih....

Ninočka, sem se prav nasmejala ob tvojem postu, pa izraz "trebušnjak" za malega razgrajača, je tudi inovativenuser posted image . Kako je šlo na 3D UZ-ju? Držim pesti, da je vse o.k.

2ursae, Nika še vedno spi v postelji 120x60 z ograjico, nivo je bil pred nekaj tedni spuščen povsem na dno (ker mi je padla ven - prvič!). Posteljica bo verjetno v uporabi še do spomladi prihodnje leto, ko načrtujemo renovacijo 2. nadstropja in mansarde. Nika bo dobila svojo sobo, midva pa se bova tudi za nekaj let (kdo ve, mogoče pa za vedno) preselila gor. Bi mi bilo malce neprijetno, da bi bila Nika v nadstropju višje, midva pa spodaj....

Pety78, pa saj ideja ni za odmet, če imaš kakšno primerno lokacijo (igrala, pesek, voda, po možnosti), na dan z njo. Mislim, da je stvar glede lokacije diskutabilna, kot sem že rekla, kar se mene tiče, ni nujno, da je LJ.

Glede ure pa bi jaz rekla, da bi se spet lahko zmenile za cel dan, potem pa kakor bi komu ustrezalo. Midve lahko prideva okoli 11. ure. Je pa fino, če je kje v bližini kaka gostilna ali kaj podobnega, zaradi kosila za naše ta maučke....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.8.2007 15:24:32   
benika
Ti Pety, v KR ni prov nobenga fajn placa za naše srečanje, vsaj da bi jaz vedela zanj. Lahko se zmenimo kr na našem vaškem igrišču, jaz vas pa pol povabim k meni na piknikuser posted image NI BLEMA!

Ninočka, si me fajn nasmejala s trebušnjačkom. Pri nas še kr vztrajamo pri Ani. Ravno brskam po netu za blazino za dojenje, ker je moje spanje ratalo prava nočna mora in mi pomaga le ornk blazina med nogami.

Drugače imam pa resne težave z izbiro vozička za našo 'Ano'. Ko sem zadnjič mojega morila s Quinnijem je dobil živčni zlom in mi jasno dal vedet, da me ima že poln k... in da nej kr sama rihtam te zadeve, ker on revež že tri leta posluša samo o vozičkih. Sej mulca narest mu pa ni bil noben problem, se takrat ni nč pritoževaluser posted image Eh, desci, desci.

2ursae, Beni še vedno spi v postelji 140x70, vsaj še cca. 2 meseca, ko bo dobil svojo sobo, potem bo pa spal v taveliki postelji.

Ninočka, kako je bilo na 3D UZ? Še vedno vztrajate pri user posted image ? Ti veselo zbiraš predloge za ime fantka, jaz pa rabim predlog za dekliško ime. No babe, mal pomoči bi mi prav prišlo!

Tažana, upam, da se Katka hitro poštima in da vama uspe prit v soboto.

lp zaenkrat

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
20.8.2007 15:45:07   
Nika v službi
Ej, Katja, če se ne motim, imam jaz še vedno doma blazino za dojenje - če potrebuješ, ti jo podarim. Sporoči!

Glede vozička ti lahko samo toliko rečem - če bi jaz še enkrat kupovala, bi znova izbrala Quinny 3XL Freestyle comfort. Zame je zakon, sem ga že mislila prodat, ko smo kupili marelo od BBY, pa je sedaj Quinny še kar naprej v uporabi. Nika še vedno spi v njem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
20.8.2007 16:31:21   
benika
Nika, z veseljem jo vzamem, če jo imaš, ampak jo bom odkupila, ker niso prav poceni. Hvala ti.user posted image

Ja, tudi jaz pikiram na Quinny Freestyle. Najprej sem hotela imet Jane slalom pro, pa so tako svinjsko dragi, da te boli glava. Sicer ga prodaja moja kolegica, ampak brez košare, katere se pa ne da več dobiti, ker je voziček model 2004. Tako da bomo verjetno pristali pri Quinny-u, samo še to ne vem, al bo Freestyle al pa Speedy.

Neposredna povezava do sporočila: 3844
20.8.2007 19:16:18   
ninocka
Dons mam ful cajta tle gor prezivet, ker sem sama - Evan na morju, moj je sel pa na Dunaj user posted image user posted image user posted image

Mi je kr dolgcas, sicer sem bla zdej pri sosedi na obisku, da sva mal pocvekale (odkar sem v sluzbi, se ful tezko uskladiva), prej pa celo porodnisko viseli skor prilepleni ena na drugo user posted image Pa ziviva 3 m narazen user posted image
Da ne govorim, da se do Anje odpravljam ze celo stoletje, pa mi ne znese user posted image

Na 3D  UZ je blo ful dober, vse se je vidlo, obrazek (lep po mami user posted image ), rokice, nogice, petka, nemorem verjet, kako dobro se je vidla hrbtenica user posted image Se zmeraj je Bevan, ampak jst spet nisem nic locla, kje je lulcek in jajcka, ceprav se jih je baje fewnomenalno vidlo (verjetno njej, ker ima izostreno oko...). Sem dobila par slikc in CD, ampak je samo 3 sekundni filemcek obrazka (to sem mal razocarana) in pa ful slikic. Drugace je pa vse OK,  tezek je med 1100-1300 g, mere ustrezajo tednom nosecnosti. G je bla tud ful prijazna (dr. Res), nama je vse pokazala in razlozila.
Lezal mi je pana desni strani z obrazkom obrnejnim proti mojmu srcku in pa z nogicami na mojmu mehurju (me je kr ene parkrat konkretno brcnil in sem mogla pol ful na WC laufat user posted image ).  Pa obrazek si je z rokico skrival in je rekla G naj nardim par pocepov, da se mal premakne, pa ni nic pomagal. Pol pa tud jst nisme lih vztrajala pri neki hudi telovadbi in skakanju, da mi slucajno ne bi kaj ven padlo. Pa se SAmo je reku, da me nima namena direkt od njih v Postojno peljat user posted image
V glavnem ful zanimivo, skoda ker pri nasih prvorojenckih tega ni blo.

2ursae :
Posteljica:
nas spi se v 60*120 z resetkami, da mine pobegne user posted image Verjetno bo se kar neki casa spal v tej  posteljici, ker potem bova kupila otrosko sobo (postelje) v obliki pograda  in upam, da bo do takrat ze znal spat sam.
Enodnevni izleti: bolj mal hodmo na kaksne enodnevne izlete oz. letos niti nismo mogli (zarad Samota), tko da res ne vem povedat a bi se dolgocasil, al ne. 

Katja: men so bla vsec imena za puncko Ema, Ela, Aisha (tist sh naj bi bil sumnik), Tisa, Nikola, lepo mi je tud Ana, ampak je necakninja, tko da je odpadlo,  Laura, Zara...
Se mi zdi, da je za puncko ful lazje zbirat, kot za fantka, ze prvic je blo isto...
Jst sem tud z mojim Q-jem zadovoljna, moj bi sicer menjal za enga ABCjevga (tak mal spacey), ampak me ne bo preprical, ker se mi zdi skoda denarja, ker je Q se zmeraj dober + zaenkrat se dovolj funkcionlaen napram dolocenim novim.

Tazana - to smo meli mi tud eno obdobje - ponoci kaslanje na polno, podnevi pa ne sluha in duha o njem. Mogoce je suh zrak, al pa se ji osusi grlo (to se men tud dostkrat nardi), pa moram spit vodo. Lahko ji pa das mal pred spsnjem Prospan za izkaslavanje. Upam, da ni kaj hujsega...

Pety - men je tud mamut ful lustna sobica, ampak mi je zal (ampak tko zal) neprakticna. Ce bi v stratu planiran bil samo Evan, bi jo pa verjetno mel za otroska leta, pol bi jo pa menjali. Tko je pa na zalost user posted image user posted image user posted image odpadla (sem jo mela pa tud jst ugledano). Mu bom pa kupila vsajj stolcke in mizico iz tega kompleta user posted image
Ko smo ze pri Ikei - ko smo prisli z morja, me je v kaselcu ckala ene kartica od Ikee in je gor pislao HIP HIP HURA. Men ni blo nc jasno, pol pa mal boljs pogledam, so pa Evanu poslali cestitko za RD in zraven se en kuponcek za eno igracko, ki jo lahko dvigne v trgovini. Se mi je zdelo ful lepo od njih user posted image user posted image user posted image

Vam moram popvedat, kako nas napreduje v govoru: osvojil je CIN CIN (zvonec), BUM BUM (grmenje), DIN DON (zvonjenje v cerkvi), bejz, pa ful lepo vprasa Kje je oci al pa Kam je sel oci?  user posted image user posted image Smo  grozno napredni pri govoru, a ne user posted image user posted image user posted image

Drugace pa obvlada voznjo avtomobila (vceri ga je moj oci vzel k seb v avto in sta se na dvoriscu premaknila za 5 m oz. sta se preparkirala). Evan je sedel na sprednjem sedezu in ful sofiral in gledal levo in desno user posted image user posted image JE bil cist navdusen, ker je lahko peljal avto user posted image Dovolila sem pa samo zato, ker sta se res samo preparkirala na dvoriscu, ce bi hotu it oci z njim po ulci se vozit, ga pa ne bi pustila.
Pa ful lepo ze sam hodi po stopnicah gor in dol - zadnjic sem mamici kazala kaj vse sem za Evana spakirala in je svetu pr nama, kr naenkrat ga pa ni blo nikjer in grem pogledat, pa lepo pr mojmu ociju na dvoriscu neki pocne. Cez 3 min je bil pa spet v sobi. Pol se mu je tolk dobr zdel, da je nonstop hodu gor in dol in ganisi smel prjet, ker je hotu sam. Tko da smo ga na koncu pustili, ko smo bli zunaj so bla vrat aodprta, on je pa lahko sam hodil v hiso in iz nje. Je pa res, da je taka ograja tam, da se lahko lepo prime in si pomaga, ceprav gre gor po stengah ze tud brez drzanja.

Skoz vas pozabim vprasat - a dajete kaj vasim lizike al pa bonboncke? Jst dam Evanu vcasih liziko (1x na 3 tedne), pa jo neki casa lize, pol jo pa odstopu Samotu user posted image .  Mu je pa bolj zanimovo kot verjetno okusno user posted image .
Bonboncke ma pa ful rad, sploh une softije, tiste bi kar naprej jedu in jih prav skrivam. Dobr, da jih jst ne jem, jih pa je Samo in ziher kje vrecko pozabi, tamal se pa takoj dere AM AM, AM AM...Mislim, to mu gre v rit, konkretna hrana pa ne user posted image Vceri je pa se v avtu najdu mentose in mu jih je Samo dal user posted image , potem je pa celo pot do LJ skoz tezil za njih, ko se je spomnil user posted image

Pa se eno vprasanje za tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. za Tazano
-  a mormo mi spet dat vlogo za znizanje vrtca s septembrom, al to velja 1 leto od zadnje oddaje? Vem, da jo bom oddala ponovno novembra (zaradi rojstva Bevana), ampak a jo moram slucajno ze kaj prej? Da ne bom kaj zamudila in placevala polno ceno vrtca.

Tko, pa sem se razpisala na polno. Zdej grem pa ne vem kaj delat, ker pospravljat se mi tud pod razno ne da. Upam, da bo vsaj po TVju kaj pametnega, ceprav iskreno dvomim...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
20.8.2007 20:57:51   
tažana
čer.

no tako, danes popoldan je Katarina dobila vročino, tako da bo jutri doma. za varstvo bom porabila sosedo, ki smo jo že večkrat porabili za podobne situacije.user posted image
drugače pa otroci v moji okolici v veliki večini kašljajo in smrkajo in nasploh niso videti zdravi user posted image . presnete viroze user posted image .
danes smo doma začeli z majhnimi popravki stanovanja. v našo "prelepo" kuhinjo bomo vključili nekaj novih elementov (pomivalca in nov štedilnik). no pomivalec ni nov, ker sva ga dobila rabljenega in ko smo ravno pri delu bomo pa zamenjali štedilnik, da se znebimo plina (štedilnik je nov user posted image ), pa ploščice so zanič pa nova pipa bi bila tudi več kot dobrodošla seveda rabimo tudi novo korito, zaradi prostorske omejitve, nov kuhinjski pult, da bo vse skupaj lepše izgledalo. no potem je pa še kolega, ki nama bo pult naredil in omarico za korito, svetoval če nama naredi še nove vratca za ostale omarice imava pa novo kuhinjo user posted image .
zanimivo kam naju je vse to pripeljalo pa samo pomivalca ki sva ga dobila v dar, sva hotela priklopit user posted image . na koncu koncev pa še deloval ne bo, ker je 2 meseca čakal v garaži user posted image .

pa še eno lepo novico imam.danes mi je avto crknil tako da sem do nadaljnega brezuser posted image . čakam da se mi še kaj lepega zgodi user posted image .
no tako zdej grem pa spat.

lahko noč

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.8.2007 8:07:27   
Nika v službi
Katja, danes bom pogledala za blazino in če jo imam, ti jo prinesem na srečanje. Bo to dovolj zgodaj? Če je slučajno po nekem čudnem spletu okoliščin ni (kar zelo dvomim), ti pa sporočim, da ne boš brezveze čakala. Sicer pa bo ena kavica povsem dovolj za odkup. Resno mislim. Zelo resno.user posted image

Ej, ninočka, kako je lepo slišati tole tvoje pripovedovanje o mali pikici oz. pikcu, ki se premetava po tvojem trebuščku. Ko sem prebirala tvoje poročilo o UZ-ju, me je kar malce "zasrbelo", da bi imela še kakšnega....

Sicer pa je danes zjutraj rodil sodelavec oz. njegova draga - še v drugo imajo punčko.user posted image  
Sedaj čakam novic še od enih drugih kolegov, ki so danes že 5. dan čez rok. Očitno čaka na lepše vreme....

Obeti za konec tedna so kar lepi, tako da bo srečanje celo mogoče izvesti na prostem. Oglasite se še ostale, Tery, teta beta, KMA, 2ursae... glede termina in lokacije.

Danes grem v vrtec oddat vlogo za znižanje plačila vrtca, pa zdravniško potrdilo in ostale papirje prinašam. Meni je ful čudno, da so pri nas rekli, da dokumente prinesemo po 15.08., kolikor vem, naj bi bil rok vsaj 15 dni pred vstopomuser posted image  Kakor koli že, danes ob 10. uri sem zmenjena s svetovalno delavko. Potem moram pa še dogovoriti termin za srečanje z vzgojiteljico. Uf, tale vrtec me že kar malce preganja - upam, da ga bo Nika lepo sprejela....

Ninočka, kolikor se jaz spoznam na te zadeve, se nova vloga odda do 15. novembra, za tiste, ki so že v vrtcu, je ni potrebno oddajat sedaj, ampak šele takrat. Mi, novinci, bomo takrat morali oddati novo vlogo s podatki za l. 2006.
Naj me katera popravi, če učim kakšno krivo vero....

Lizike, bonbončki: pri nas niso ravno v igri. Liziko je Nika sploh dobila prvič pri frizerju, enkrat samkrat do sedaj. Sama lizike še nisem kupila. Tisto je takrat polizala približno do polovice, potem pa jo je dala meni. Pa vsa packava je bila, kar ji ni bilo preveč všeč.
Bonbončke bi sicer jedla, ker jih ima rada naša babi, vendar ni nobene krize. Ji damo občasno tiste želejeve, poje enega in ne teži za novimi. Ni torej noben odvisnik od bonbonov. Bi pa zato "ubijala" za čokolado. Če nečesa ne mara in ji rečeš, da je notri čokolada, takoj na široko odpre ustauser posted image

Ajd, pejmo delat. Pa-pa!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.8.2007 8:27:43   
2ursae
kuku user posted image

se sam na hitrco javljam, imam danes še ful dela user posted image . Doma zdaj delamo notranjo ograjo, oz. vse je sprojektiral, nažagal, pošmirglal, pobarval, povrtal in sešraufal moj dragi (na veliko Anžetovo veselje, ki je vsako minuto visel zraven), tko da ko pride revež domov, se praktično takoj lotimo dela in smo v pokretu še čez osmo zvečer ... jaz sem bila včeraj čist hin. Upam, da bomo danes z zadevo zaključili, izgleda pa ful lepo user posted image .

Ninočka, bonbončkov si mu še ne upam dat, sploh ne unih ta trdih, da se mu ne bi kje kaj zataknilo ... ne vem, če bi že znal polizat user posted image . Glede na to, da to itak ni neka zdrava stvar, bom kar še počakala. Za lizike sem pa ravno brala v "naši ta stari knjigi user posted image " (od P. Leach), da je lizika najslabša stvar za zobe, ker jo otrok tolk dolg valja po ustih. Pravi, da je boljš, da se naenkrat naje bonbončkov ali čokolade. Pri nas ima itak rad čokolado, za ostalo pa še ne sitnari.

Srečanje: najverjetneje prideva, menda vreme bo user posted image , za uro mi je vseeno, lahko že dopoldne, lahko popoldne ... res, kot se zmenite ... bi pa raje Lj kot kje proti Gorenjski, ker morava mi2 do Ljubljane še prit. Če je pa nuja, pa lahko tud kje izven Lj. Men osebno brunarca paše, mi je ful blizu.

Teta beta, poglej, poslala sem ti zs!! user posted image  Kako je bilo pri vas zadnjič s točo in nevihtami?

Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.8.2007 8:40:10   
2ursae
aja, še glede srečanja: se pravi, meni ustreza ali dopoldne (v tem primeru bova tam tudi prespala) ali pa popolne, sam tam šele nekje po 17. uri ... spimo od enih do pol štirih (tam nekje), pol pa še kosimo, tko da se vse skupaj zavleče, pa čeprav maximalno pohitimo. Ker mi, prosim lepo, jemo tud po celo uro ... se gospodeku nikamor ne mudi user posted image . Saj je čist luštno, razen seveda, če nismo kaj zmenjeni, pol je mal sitno.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 8:49:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.