|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
23.8.2007 17:04:17   
Nika v službi
Ja, 2ursae, že večkrat so se pri oceni teže grdo zmotili. Meni je dr. Babnikova iz Ginekologije Murgle I(tam pri dr. Rešu, Pušenjaku...) rekla, da zelo neradi delajo ocene o teži, ker so izredno nenatančne. user posted image

Kakor koli že, pazi nase in upoštevaj nasvete, da si ne bi kasneje česa očitala.

Samo opombica glede pridobivanja teže: če se ti rediš, še ne pomeni, da detece dobiva dovolj hrane, to nima povsem direktne povezave.

Obeti so lepi, a rečemo sobota, Brunarica, začetek ob 10. uri dopoldan, potem pa kakor katera more....? Povejte, če ustreza.

Katja, koliko pa te pride ta otroška sobica, če ni skrivnost?

In kar zavidam ti, da je Beni tako priden pri striženju.... Grrr, naša Nika pa tak halo.

Zdaj grem pa res domov. Adijo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.8.2007 19:57:04   
benika
Nika, sobica pride cca. 1.400€, sestavljena je pa iz dvojnega pograda, kotne tridelne omare in dveh predalnikov.Odločamo se še edino za barvo. Najprej sva mislila vzet svetlo modro, ampak se vedno bolj nagiban k rumeno-rdeči kombinaciji.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.8.2007 20:19:12   
ninocka
Jst se strinjam s soboto ob 10ih pri brunarci. Midva bova verjetno ze takrat tam, ampak se zna zgodit, da bom s sabo privlekla se mojo francosko kolegico. No mogoce jo bom prepricala, da gre raj k moji sestri na obisk, ker med samimi mamicami res nima kaj za pocet.  Lahko se pa zgodi, da pridem celo sama, ker Evan pride z morja jutri ali pa v soboto user posted image Jst upam, da jutri, ker ga ze res pogresa in komja cakam, da ga vidim.
Boste rekle, da mam ze navideznega otroka, ker ga na zadnjih par srecanj ni blo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katja

Ampak ko sem ga jaz prvič videla ostriženega, sem gladko . Kriza. Meni sploh ni všeč.

Men, niti Samotu, tud Evan ni vsec, ko je cist posopan. Sem se sicer ze navadla, ampak vseen komi cakam, da mu spet laski zrastejo. Samo, ko pa gledam une slikce, k ma res dolge laske, mi pa ni jasno, kaj mi je blo, da ga nismo ze prej postrigli user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

jutri imam G pregled v porodnišnici, ker imam nizko ležečo posteljico, pa na UZ mi je G našla neko cisto na jajčniku  - od kje se je pa ta vzela .

no jaz sem nazaj ... ej, pozor, kaj sem izvedela na uz v porodnišnici:  una cista, ki jo je videla G, je v resnici moj mehur ,

O bog, kako te lahko ti zdravniki za BZ prestrasijo... Samo kako je pa lahko zamenjala tvoj mehur za majhno cisto, mi pa tud ni jasno...Mah, vazno, da je vse OK user posted image .
Bor pa pomoje tud ni prelahek, ampak vseeno se drzi zdravnikovih navodil. Je pa res, da ni nujno, da tvoj porast teze vpliva tud na otrokovo.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ali še kdo od septembrčkov dobi tak histeričen napad, ko je treba ostriči laske?

Nas. Nazadnje  se je 2 uri skup dru, da je mel oci otecene kot zabica.

Kovtrcek:
Evan ma kovtrcek 100*140cm. Pozimi ma pa itak se spalno vreco, zdej je pa samo z eno dekico, ki sem jo dala v prevleko (kapno) pokrit. Sem hotla dat enkrat  (se bolj zgodaj poleti) kovtrcek prat in ga pokrit z deko in je zacel protestirat in mi deko stran metat in vlect kovtrcek.
S temi stvarmi se ne  obremnjujem tok, ker ta otrok ma to cist po men - cel se razbrca, potem lezi na kovtru gor, potem se spet mal pokrije...Zaenkrat se mi zdi ta velikost OK, kasneje bomo pa kupli standardno mesro (200*140).

Kruhomat: Tery, jst ga nimam, niti se nikol nisem spuscala v te raziskave. Sem pa zacela razmisljat, da bi ga kupila, ker se bo baje kruh podrazu, sam kaj, ko mi skor nic kruha ne pojemo (v torek sem kupila 4 zemlje, pa so danes se zmeri 3 v vrecki).

Teta beta, jst sem tud vlogo za znizano placilo oddala kar  pri vzgojiteljici al pa pri podpisu pogodbe. Pol sem pa se cakala, da smo dobili odlocbo od obcine.

Sobica: zdej set me cist napalile s to Ikeo in mammutom (BTW jst mam extra 2 kataloga, jih prinesem na srecanje, ce katera zeli). Sem ze zacela razmislajt, da bi Evanu in Bevanu mogoce za zacetek blo to cist OK.
Drugace bomo pa mi kupili (verjetno ze naslednje leto) sobico v Marosu od enega italijanskega prosizvajalca. V Evanovi sobi so ze not njihove omare, dokupit morva samo postelje. Problem je edino, ker imava mansardno stanovanje in ne pride v postev klasicni pograd, poleg tega pa ne vem, a naj nardim,  a bodo 3 postelje al 2...Dobr, da lahko se cel let razmisljam o temuser posted image

Jst sem bla pa dones v Rutaju in sva kupila marelo (zvoncek) za na vrt, ker so jo imeli znizano iz 90 na 30 Eur. Moj je pol vzel kar 2 (ko mi je najprej to prjavu, sem mislnla, da se heca, pol pa vidim, da je dejansko res placal 2). Ampak pazte, dober mesec nazaj sva hotla v Obiju kupit isto tako marelo za 170 Eur, pa si je Samo (na sreco) presmisli in reku, da jo prideva nazaj iskat, ker nama ne gre v avto (sva mela ze ene par stvari not)user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bi se zdej zrla na polno...user posted image user posted image

Jupi, jst pa samo se jutri delam, pol mam pa 1 teden dopusta user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.8.2007 21:59:44   
teta beta
Tery, v bistvu ne vem, kaj naj rečem glede naslednje nosečnosti. Zadnjič enkrat mi je moj poslala en sms, da si želi še eno malo Dašo, zdaj pa nič konkretnega o tem (so imeli eno fešto user posted image ). Načeloma velja nekako, da bi najprej šli na svoje ali vsaj zelo konkretno delali na tem, ker imamo tu bolj prostorsko stisko. Po drugi strani je pa to še en razlog več, da res čimprej začenmo delat.

Odločbo za plačilo vrtca že imam, ne vem pa, ali so jo tudi oni dobili ali naj jim jo nesem (na občino pa sem vložila sama). No, saj bom jutri poklicala in se pozanimala.

nika, pri nas Brenard striže Dašo doma in ni take panike. Ponavadi gleda vmes risanke, miga z glavo, nekaj hoče protestirat, ampak vpije pa ne.

2ursae, tudi Daša je bila premajhna. Vendar so bili pri meni tudi pretoki slabši, zelo na meji. Terapija: počitek in ležanje na levem boku. Tudi jaz sem bila teden dni v bolnišnici, da sem gledala v luft, pretoki pa so se izboljšali. No, še vedno pa je trajalo potem en mesec, da sem rodila. glede merjenja - meni je enkrat ena specializantka izmerila Dašino težo 4 kg (prej so jo pa stalno merili okrog 3kg, 3,10). Se pravi bi se naj v dveh dneh zredila za eno kilo user posted image . Sem takoj vedela, da se je zmotila, ampak sem bila tiho. Naslednji dan (sem bila stalni gost) je bila pa ravno njena mentorica in ko je videla njene meritve, jo je poklicala in ji potem razlagala, da mora pazit, da ne vzame premera trebuščka slučajno poševno, ker so potem rezultati napačni. No, Daša se je na koncu rodila z 2.990. Važno je, da so pretoki v redu. Dokler otrok dobiva dovolj hrane, ti ne bodo prezgodaj sprožili poroda.

sobota, Brunarca, ob 10. - sem za. Kaj pa če bo dež? Najbrž Kolosej.

Se še slišimo. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.8.2007 23:31:18   
2ursae

Samo kako je pa lahko zamenjala tvoj mehur za majhno cisto, mi pa tud ni jasno...

user posted image user posted image  saj to je hec, ona je izmerila, da je cista velika tam nekje 4x4x4 cm ... ogromna torej user posted image . Saj sploh ne vem za sigurno, a jo imam ali ne, k je moja G na napotnico napisala, da se vidi le prek vaginelnega UZ, tukaj so mi delali pa samo abdominalnega in je G, ki ga je delala, samo zamahnila z roko, češ, da je moja G sigurno videla le mehur ... ni v bistvu niti preverila, jaz pa tud nisem težila user posted image .

Sicer pa je tud mala povezava med mojo težo in otrokovo - ko sem mislila, da Bor prehiteva v teži, mi je G potrdila, da lahko mal bremzam tko, da ne jem ogljikovih hidratov in sladkorja, tko da nekaj malega že mora bit na tem in nisem čist v temo brcnila ...

user posted image user posted image user posted image  vidim, da se počasi pripravlja že drugi val user posted image  user posted image user posted image  najbrž bodo v začetku naslednjega leta začele deževati dobre novičke user posted image user posted image .

pa da vam povem, kako lahko en mali dvoletni sinek iz racionalne in odrasle ženske (kot sem jaz user posted image ) naredi eno smešno, zmešano babnico user posted image  - trenutno je naša najljubša trgovina Leclerc, ker tam zraven nekaj gradijo in gremo redno na gradbišče pogledat, kako hruške mešajo beton. No in danes tam gledamo in izgleda, da bo ena hruška začela beton ven točit. Vsi napeto čakamo, kdaj bo stric odprl loputo in spustil beton iz hruške in ko se je to končno zgodilo, začnem jaz (ne Ani, jaz) od navdušenja skakat gor in dol - sredi ceste, prosim lepo - in ploskat user posted image user posted image user posted image . Jaoooo ...

Pol brunarca/ kolosej ob 10h user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
24.8.2007 8:40:16   
Nika v službi
user posted image Jutro!

Torej, za Pio67, Tery in še koga, ki zadnje dni ni preveč aktiven oz. prisoten pri dopisovanju:

BRUNARICA BIZOVIK, jutri, SOBOTA, 25.08.2007 od 10. URE DALJE - v primeru dežja KOLOSEJ igralnica zgoraj.

Ninočka, tvojo francosko kolegico kar pripelji, bomo malo trenirale francoščino (no, jaz znam zgolj nekaj besed) in angleščino (po potrebi še nemščino, italijanščino....)user posted image

Uf, tole z nakupom vaše marele (senčnika) me pa spominja na našo prigodo z barskimi stoli za kuhinjo. Sva jih najprej gledala v Rutarju za cca. 130€ po kosu (potrebovala sva 2 kosa, torej 260€), ker jih niso imeli na zalogi, sva potem šla slučajno še v Merkur center na Rudniku, kjer je notri tudi Lesnina ali kaj je že tam, in povsem ENAKE stole našla, kupila in odpeljala za cca. 140€ OBA, torej 70€ na kos!!!

Katja, jaz bi tudi vzela rdeče-rumeno kombinacijo, je bolj nevtralna. Saj bo "Ana" tudi notri, a ne?user posted image

2ursae, ja tudi mi počasi postajamo otroci, a ne?

Zadnjič je moj hodil po podstavku od senčnika pri Čolnarni, ker je Nika tako hotela.user posted image  Je prav smešno izgledalo, ker se je non-stop v glavo tolkel po špicah od marele, Nika je pa vzklikala "še, še". Ma, res smo malce nori.

Pa spet zgodbica: kolega ima tudi punčko, ki sta jo z ženo dolgo pričakovala, sedaj je ta punčka že mala damica, ki hodi v 3. razred OŠ.
Pa vendar, ko je bila nekako teh let, kot so sedaj naši malčki, je očka pripravila, da je splezal na ulično svetilko sredi enega precej obljudenega naselja blokov v Ljubljani (ne želim, da se kdo prepozna v tej zgodbi, ker je kolega relativno znan).
Je toliko časa prebijala, oči, splezaj gor, da je ta popustil. Pa ravno takrat pride mimo njegov .... recimo mu šef, je pa najvišja mogoča instanca v instituciji, kjer kolega dela, in malce čudno gleda, kaj ta človek dela na ulični svetilki. Meni se je takrat in še sedaj, ko si v živo predstavljam sceno, to zdelo tako neznansko smešno, da me vedno, ko se spomnim ali zamislim dogodek, popade smeh.

Pazite, kaj počnete zavoljo vaših (naših) čmrljčkov, lahko vas (nas) strpajo v vse splošno znane ustanove, ki zdravijo tovrstne norosti....user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
24.8.2007 9:06:07   
pety78
Punce, jaz sem za, ampak...kje je ta Brunarca? user posted image user posted image user posted image A boste kaj privlekle s sabo, recimo igrače, kake dekice za po tleh? Dajte mi povedat, saj veste, da sem srečanja pri Brunarci prešpricala. user posted image  user posted image
Kako bo pa s kosilom in spanjem za malčke?

Neposredna povezava do sporočila: 3882
24.8.2007 12:58:54   
Nika v službi
Ej, Pety, a ti to resno z dekicami?! Pa saj nimamo več malih štručk! A mogoče bi pa ti kampirala na tleh?!

Also, Brunarca je po obvoznici oz. AC, izvoz Bizovik. Ti boš verjetno prišla iz Tržiča, torej boš verjetno zapustila AC na koncu in šla po Celovški ter potem dol nazaj na obvoznico v smeri Primorske. Greš torej ta krog, pa valjda ne proti Vrhniki in morju, ampak v smeri NM, torej mimo Rudnika itd., na izvozu Bizovik pa zaviješ ven ter pri semaforju zaviješ levo, greš naravnost še nekaj 100 m in pri naslednjem semaforju zaviješ spet levo. Tam je tudi tabla Brunarca Bizovik. In greš ves čas naravnost, dokler ne "trčiš" v Brunarco. Itak je poti tam konec.

Če sem kaj zabulila oz. malce nerodno opisala (ne obvladam terminov severna, južna obvoznica in te stvari), naj me katera popravi. Važno je, da trofiš izvoz Bizovik in greš v smer Bizovika. To je ves kunšt. Je ful izi za najdit.

Tam je brunarica (si moreš mislituser posted image ), kjer prodajajo pijačo, slane prigrizke, sladoled in te zadeve, mislim pa da kakšne konkretne papice nimajo (ninočka, popravi me, prosim).
Zunaj so klopi, mize, tako da je načeloma dovolj prostora, da se tam vse posedemo. Zraven je potoček (voda, kamenčkiuser posted image ), igrišče z igrali, gugalnice, peskovnik, vrtiljak, tobogan, lesen vlakec, celo nekaj večjih vozil je bilo videt, pa lončki, lopatke, tovornjački (nekatere igrače so že precej polomljene, pa vendar), vse za skupno uporabo. Že pred časom je ninočka omenila, da sicer lahko prineseš svoje igrače, vendar da zna biti težava, ker so tam otroci vajeni, da je vse njihovo in se potem igrače pač raznesejo okoli, izgubijo, itd. Jaz ne bom prinesla nič, mogoče edinole žogo.

Spanje pri nas ni noben problem, ker Nika pač spi v vozičku. Hrano (kosilo) pa lahko naročimo, recimo pri Pingvinu, jaz bom prinesla s sabo njihov list s ponudbo.

Če ima katera kakšno boljšo idejo, pa na dan z njo.

Se vidimo jutri, se že veselim!

p.s. Lahko pa našim možem, partnerjem naročimo, da lepo skuhajo kosilo in nam ga dostavijo...user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
24.8.2007 13:07:29   
pety78
Ha, ha, ha, Nika, sem si čisto drugače predstavljala. Pač ena brunarca s pijačo, zunaj kaka klop, pa nisem vedela, kaj bodo otroci počeli. Če je pa toliko stvari za počet, je pa seveda sploh super. No, hvala za informacije, mislim, da bom našla. Pridemo pa tudi zjutraj okoli 10 ure.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
24.8.2007 15:12:32   
2ursae
oh, ženskice, jaz sem ravno odpakirala Anžetove mini oblekice ... pa to je tako mičkeno user posted image  ... no way, da je bil on nekoč tak piščanček user posted image .

za srečanje mi2 ne veva, ali bova prespala ali bova šla kar domov - jaz s svojim bušijem nisem več tako zelo okretna, pa hitro se utrudim in bom šele videla, kolk bom zdržala za Anžetom letat user posted image . So mi v porodnišnici rekli, da moram počivat ...

pety, ti na srečanju povem, kaj sem izvedela glede žimnic za ikea posteljice ...

moram pa rečt, da mi trenutno bolj slabo kaže z ikeo, ker se je moj skregal s svojimi in imam Anžeta že od srede doma (reveža sem včeraj v porodnišnico s sabo vlekla user posted image  - še dobr, da je šel moj tud zraven). Tko da sem brez varstva. Saj ne, da imam kaj proti, super je, da je z mano, sam kaj, k bi morala študirat, počivat, it na CSD, pripravljat potrebno za Bora ... najbolj me pa grize ta IKEA, bi ful rada šla naslednji teden, pol kasneje si pa počasi več ne upam user posted image , pa itak rabim pol še čas, da s tistim, kar bi gor kupila, še kaj uredim: sešijem zavese, posteljnino, pa posteljico bomo prebarvali na belo ...

se vidimo jutri, se že ful veselim user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
24.8.2007 15:31:07   
Nika v službi
2ursae, te je začel čas preganjat, a ne? Ja, si kar predstavljam... Milijon opravkov. Se tudi jaz veselim, da bomo kakšno rekle jutri. Če nam bodo naši črvčki dovoljevali....

A da bi kdo drug počuval Anžeta, pa ni variante? Recimo tvoji? Ali kak stric, teta, prijateljica, skratka nekdo, ki ga Anže pozna, da ne bi bil prehud šok?

Jaz sem s tem relativno kar dobro priskrbljena - če ni mojih, lahko Niko pustim tudi pri mami in atu (Tomaževi starši), pa tudi prijateljica bi za silo lahko vskočila, čeprav je to že manj všečna varianta, ker je Nika vseeno ne pozna tako dobro. Preživela bi tudi s stricem in teto ter sestričnama....

A ste kdaj že razmišljale o najemu varuške za kakih par uric?

Ajd, grem domov, potem pa se vidimo jutri, bova poskušali z Niko pohitet, da bova čimprej tam (zajtrkujemo ponavadi šele ob desetih)....

Pa, pa!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
24.8.2007 16:56:26   
ninocka
Pety, a to ti  zdaj, ko se pripravljas na akcijo in novega dojencka, tko zgledas (tvoj avatar) user posted image user posted image user posted image Si ratala opasna-hot-sexy mama user posted image user posted image user posted image
Glede brunarce tije ze Nika povedala, edino tebi se bolj splaca it po obvoznici mimo city parka in fuzin, pol je pa ze izvoz Bizovik, tam potem zavijes desno (ker prides po drugem koncu), ostalo jepa isto kot je NIka napsial. Samo zenske, ne se ustrasit,ker lih na izvozu delajo in popravljajo cesto, se zna zgodit,d aboste mal stale v guzvi, ceprav naceloma jutri naj je ne bi bilo.

Evan pride danes domov user posted image user posted image user posted image komi cakam tega mojga strumfa user posted image Je pa pol tko, da se mu cist utrga, ko me vidi in samo nori in divja, skace okrog, prnese mi vse igracke pokazat, se stiska k men, me odriva stran, na koncu me pa zacne od silne vneme se tepst user posted image user posted image user posted image Vem, da je to zato, ker ne ve, kako bi bil blizji men, samo je pa malo bolece...user posted image

Varuska:
jst sem ze razmisljala, od mojga sodelavca punca je varuska in ce bom kdaj rabla, bom kr njej rekla. Pa ji placas tist in je zgodba zakljucene, ne pa da ti pol se kdaj naprej mecejo, ko so mogli pridt  zvecer otroka cuvat...no, sej ni taka kriza, ampak moja mami ne vozi, kar pomen, da morta obadva s fotrom pridt, Samotovo mi je pa ful tezko se stem obremenjevat, ker itak cele dneve necakinjo cuva...

2ursae, ful zoprno tole... kaj pa tvoji, da bi ga mogoce samo za en dan pocuvali?

Hrana pri brunarci in spanje - zgleda je nimajo, ceprav so vcasih kuhali golaz in pekli. Al je pa to samo po narocilu, ne vem... Jst bom Evana okrog 1h (odvisno od stopnje zaspanosti) odpeljala domov in ga dala spat, pol pa pridem sama nazaj. Ko se bo zbudil, ga grem pa lahko iskat, ce bo se kera tam

Nika, moja french friend - raj je ne pripeljem, ker ma vcasih prav butaste ideje glede otrok in vzgoje (sama jih nima, niti jih ne zeli imet). Drugac boste pa z njo tezko ang trenirale, ker govori bolj tko, ampak glede na celtotno populacijo francozov pa kar odlicno. Ker francozi sploh ne znajo anglesk - sem spoznala ze ene par njenih kolegov in kolegic, ki so prisli dopustovat v SLO in HR, pa je od tega samo 1 znal ang. Moja sestra je bla pa pr njej  na obisku in so sli na en zur, kjer je blo okrog 150 ljudi in je samo ena znala govort user posted image , pa se to baje tolk, kot znajo nasi osnovnosolci oz. se slabse.

Sej sem vam velik povedala, drugac bom jutr skoz tih user posted image user posted image user posted image
Se vidimo,

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3887
24.8.2007 18:57:21   
Pia67
user posted image Mi2 prideva user posted image user posted image user posted image , odvisno od vremena na en ali drug plac okol 10. ure. Super, da ste se zmenile, sem prav vesela, da sva odšli s Krka, ker kljub boljši vremenski, naju je napral popoldne in sva šli kar proti NM in že kuhava večerjo, potem pa spat.

Se vidimo, komaj čakam,

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
24.8.2007 20:03:55   
tažana
dan.
končno se še jaz malo javljam. jutri pridemo vsi. aljaž bo šel vmes še mal denarčkov služit medva pa ostaneva. sicer še ne vem točno kdaj pridemo- ko se zrihtamo user posted image . sej ne boste že ob 12- ih šle!

se vidimo. za vsak slučaj imam telefonske številke če se spet izgubim user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
24.8.2007 21:46:52   
TVN
Ej, to je prav super, da nas bo toliko. Pia, WB!

Ninočka, se strinjam, da imajo Francozi in Italijani precejšnje probleme z angleščino, čeprav moji poslovni partnerji relativno dobro govorijo angleški jezik. Tudi ko smo potovali po Provansi, sem bila presenečena, ker je večina kar lomila angleščino, ko so videli, da jaz s svojimi 10 besedami francoščine ne pridem ravno daleč. Mi je pa jezik blazno všeč, že večkrat sem rekla, da bi se rada naučila nekaj več francoščine, pa nekako vedno zmanjka časa, energije....

Tudi jaz bom jutri bolj tiho, ker tukaj tako veliko govorimuser posted image

Do jutri. Nočko!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 22:17:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
25.8.2007 7:53:34   
benika
Pol Brunarca, danes od 10. ure dalje!

Mi2 bova prinesla šotorko, igrače in mal prigrizka (sadje in podobne zadevšne).

Nika, ti le prinesi menu od Pingvina, jaz itak zadnje cajte ne zdržim brez hrane, kar se močno vidi po obsegu mojega trebuhauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 9:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.8.2007 22:31:48   
teta beta
Čer!

Že vse spite? No, naj nas spravim z dna strani in samo še enkrat povem, da je bilo včeraj zares super na srečanju. Obe z Dašo sva zelo uživali. Komaj čakam na 6.oktober, da ponovimo user posted image .

Toliko zaenkrat od mene. Sem kar zbita, je bil kar naporen vikend, pa še M sem dobila. Aja, da vam povem, midva od zdaj naprej kao "ne paziva več" oz. ne uporabljava več zaščite. Kdaj se bo zgodilo, pa bomo videli, forsirala ne bova.

Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
26.8.2007 23:34:03   
ninocka
Si me prehitela, teta beta, sem lih hotla napisat, ce smo se vcer tolk nacvekala, da nobena nima nic vec za povedat user posted image user posted image user posted image

Jst sem se mela tud super, tud jst komi cakam na 6. oktober. Se pa opravicujem v Evanovem imenu, ker je skoz lutal in se je lih komi prsu pokazat user posted image

Vceri smo mi (kao) pojedli (pojedel je ene 4 zlice pireja) sele okrog 6ih, tko da pol sploh nisva hodila nazaj, ker se mi je zdelo, da ste ze verjetno vse sle.
Sta pa s Samotom pokosila travo in jo pograbla, pa men je mal pomagal pometat, pa polzka je odnesel v gozd...
Sem se mu pa ful nasmejala, ker je zacel na polno oponasat Samota / sta gledala eno zabo tam v vrtu in je moj neki reku, pa Evan zaceblja za njim, pa se Samo skloni in da roke na hrbet, pa Evan za njim...pa se obadva sta mela obute enake oranzne coklcke (une croxe al ka so ze)...ma, sta bla ful lustna.
Ko sva se pa dajala spat in smo se oblacli, ga je pa neki prjel in se je usedel na previjalki in me zacel ful objemat in se stiskat  kmen...sploh me ni spustil,  sem ga komi pol oblekla.
Pa ko sva sedela na kavcu oz. jst sem lezala, on je pa sedel na men in sem ga vprasala, kje ma bratca, je dvignu majcko in mi dal lupcka na trebuh user posted image user posted image user posted image
Pol sta se pa z Bevanom igrala KUKU in mi je dvignu majcko, reku KUKU in mi dal lupcka...user posted image ful je bil dober...

Dons naju je pa skoz klical in se drl za nama Oci, oci, oci  (in ce se mu ni javu Amo (samo)), mene pa ami, ami, ami in pol Nina user posted image user posted image Sploh ne vem od kod si je ta imena tolk zapomnu, ker midva se med sabo vecinoma kliceva lubi\lubikauser posted image user posted image

Sem vam hotla povedat na srecanju, da mi je sestra zadnjic prerokovala z verizico kolk otrok bom mela in kerga spola. Pa mi je pokazal, da bom mela 3 otroke, najprej 2 fantka in tretja bo puncka user posted image Pol je pa se Samotu, mu je pa pokazalo samo 2 fantka in valda takoj zezanja v smislu, a puncka bo pa od postarja...itd. Pol pa sestra ugotovi, da mu je nad napacno roko prerokovala in nardi se enkrat in mu pokaze isto kot meni. Me prav zanima, ce bo tretji otrok (ko bo) res puncka user posted image user posted image

teta beta user posted image user posted image user posted image jupi,  spet bomo kmal brali dobre novicke user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte, se beremo...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
27.8.2007 8:27:00   
2ursae
mi2 sva se tud ful fajn imela user posted image . Pa ne vem, kaj naj rečem glede oktobrskega srečanja: ful bi rada prišla, po drugi strani bi pa ful rada prej rodila user posted image  ... v dobro dilemo ste me spravile user posted image .

Jaz sem začela že s kar resnimi pripravami na user posted image , čez vikend sem prala k zmešana user posted image , zdaj me pa čaka še likanje user posted image  ... une male cotke gredo ful počasi ...

teta beta user posted image user posted image  za odločitev. se mi je zdelo, da bo prizor katje, ninočke in mene s trebuščki na uni klopci z nogami u luftu kakšni od vas naredil lušte user posted image .

se tipkamo user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
27.8.2007 8:46:02   
pety78

teta beta user posted image user posted image  za odločitev. se mi je zdelo, da bo prizor katje, ninočke in mene s trebuščki na uni klopci z nogami u luftu kakšni od vas naredil lušte user posted image .

se tipkamo user posted image

He, he, he, res ste nas zrajcale, babe. Pri nama je še isti večer bilo....eh, nič pazit....user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav bi še mogla mal počakat....user posted image Ampak mislim, da tako ni panike. user posted image Tak da....user posted image

Teta beta, veliko sreče!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sva se pa tudi midva imela super. Tolk se mu je dogajalo, da je spal slabo uro, kar seveda ni v njegovi navadi.
Včeraj so nas obiskali bivši sosedi iz Ljubljane, ki imajo punčko 3 mesece starejšo kot Vid in 6 letnega fantka, pa ju ima naš mali ful rad. Živa pa tudi obužuje Vida. Smo bili ja celo porodniško skupaj. No, in ko so ob 16h odšli, sem dala malega spat tak za kako urco..........ampak si je vzel čas in spal do jutra. user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
27.8.2007 8:57:17   
Nika v službi
Ja, punce, res ste fina druščina in prav prijetno mi je v vaši družbi. Da malih čebljavčkov sploh ne omenjam!

Za tiste, ki niste bile prisotne, pa bi se nam rade pridružile na praznovanju 2. RD, je tukaj obvestilo: rezervirajte si soboto, 6. oktobra.

Glede na to, da nas ni prav malo, pa da bo verjetno praznovanje nekje v Ljubljani ali bližnji okolici, predlagam, da se čimprej zmenimo za lokacijo, ker bo potrebna rezervacija. Mislim, da je tam do sredine septembra skrajni čas. Na dan s predlogi.

Po mojem mnenju bi bilo fino, da ima restavracija oz. gostilna igrala, ker bi se ta mali lahko malce zabavali. V tem trenutku mi pade na misel edinole Jurman, pa tista pizzerija (ki ima še nekaj druge hrane) pri Domžalah, Paparotti. Sicer je luštkan tudi Kaval, vendar je nekaj dražji, ena od bolj neinovativnih idej je tudi Kolosej ter praznovanje spodaj v Subitu, pa Mons, Polna skleda...

Kaj pa na relaciji Ljubljana - Grosuplje, mogoče imaš ti, 2ursae, kakšno idejo? A je kdo organiziral praznovanje v Kongu? A imajo kaj za otroke? Jaz sem bila tam zgolj v igralnici (pa ne otroškiuser posted image ), ostale ponudbe ne poznam preveč....
Ali pa Rudnik? Je tam kaj primernega?

No, saj imamo še kar nekaj časa, ampak predlogi so vseeno dobrodošli.

Teta beta, user posted image , to pa je novica. Slutim, da bomo na praznovanju že imeli novo temo za čvekuser posted image

In Pety, opala, pa saj ste čisto zaštartale! Bravo, bravo in srečno!

Nika je zaspala po normalnem urniku, je očitno ni nič utrudilo. Včeraj pa je bila cel dan v varstvu pri babi in dediju, ker sva se midva crkljala v savni v Atlantisu. Nika pa je šla z mojima na Ljubelj, pa v Tržič na kavico, pa potem k Mihovcu na kosilo in domov. So imeli prav luštkan izlet, midva pa sva tudi uživala 100/h.

Se še pišemo, sedaj me delo kliče! Čau!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
27.8.2007 10:40:50   
benika

Tery, zadnjič ko sva se pogovarjali o pogradih...midva sva sedaj izbrala ta pograd na zgornji sliki, v paci pa je bil tudi pograd na spodnji sliki, pa se pol prostorsko ni izšlo. Vzela sva tudi dva predalnika, ki sta zraven najinega pograda in še eno kotno omaro. Potem je pa zmanjkalo prostorauser posted image . Za nekaj let bo, pol bosta pa itak dobila vsak svojo sobo.

user posted image

user posted image
Pety in teta betauser posted image user posted image user posted image , sem jaz kr vedla, da vam bomo naredile lušte po otrocihuser posted image . Če pohitite še ostale, bomo potem drugo leto vse na porodniški in bo spet več časa za srečanjauser posted image .

lp

< Sporočilo je popravil katja -- 27.8.2007 10:41:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3899
27.8.2007 13:07:40   
Nika v službi
user posted image

Ojla! Meni je pa zgornja varianta ful všeč (no, če bi imela recimo 2 otročička), je od Malega princa. Postavitev v diagonalo mi je simpatična.

Ful cortkane otroške sobice ima tudi Kerin Povirk http://www.kerin-povirk.si/, vendar je precej drag.

Sicer pa je tale tvoja izbira, Katja, izredno všečna. Predvsem barvno mi je zelo zelo všeč. Po mojem mnenju, mnogo bolje kot modra varianta!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.