|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
12.8.2007 17:34:08   
Pia67
user posted image prebila sem se skozi zelo izčrpno branje, ker zanemarjam net in posledično raznorazne forume. Ni kaj Slovenija je res majčkena. Ampak kandidirala za predsednico pa res ne bom user posted image šala.

Vikend ata in njegov klon Nina še vedno drnjohata, ker ju zdela spemenljivo vreme, jaz pa imam v nogah kar nekaj nomočenih kilometrov in ponovno boleče grlo user posted image

Veselim se prihajajočega zelo kratkega oddiha, ki bo šele čez teden dni. ker sem kozoroginja in človek natančnih odprav imam polovico že naštimano, destinacije pa še vedno ne vem. Odvisno kakšen bo trend vremena in koliko denarca nam ostane.

Zato vprešanje, če naša razmišljanja o naslednjem vikendu čez 14 dni in snidenju septembrk 2005 še drže? Potem bo itak že veseli septembr in praznovanja RD se bodo vrstila eno za drugim. najprej Evan, potem Nina ... No, kaj pravite?

Zdaj pa odgovori in kak komentar:

- kruh, ki je namazan tekne Nini občasno. Stvar razpoloženja. Ga pa poje zelo pedantno in si skoz briše rokice user posted image user posted image Tako, da imam kar kuhinjsko krpo poleg.

Govor: očitno smo v govoru, kakor sem predvidevala krepko zadaj za vsemi. Miška je MŠ, račka pa ga-ga, pa še to ne vedno. Moj otrok je pantomimik, ki občasno, če je sila izusti stavek. Potem pa čista tema. Če se dobimo, doste videlem oz. ne slišale to čudo. Upam, da se bodo izponila predvidevanja Ninine vzgojiteljice, ki me je potolažila, da bo najbrž Nina govorila pozno, pa to še kar pravilno. Kaj čmo, to je v familiji. No, bomo videli. Špeca itak, tako, da ni blema, doseže vse user posted image

Čiščenje kahlice podobno kot ostali, kaj pa ti drugega preostane?

Oblekice za vrtec: pri nas podpirajo, da so oblačilca udobna, preprosta in lahko pralna. Torej trenirke, kavbojke itd. Občasno Nino oblečem za svojo dušo, itak se da vse oprat. Za v mivko imajo otroci v vrtcu škorenjčke (od doma, jasno)No, pa rezervna oblačilca v majčkeni borši ali pa ruzaku še kako pridejo prav v vrtcu, Teta Beta.user posted image

DM knjižica, kaj je to user posted image Bom prečekirala, hvala za info.

Katja, tudi jaz bi bila, če se spomnim kako nestrpno sem čakala na Nino, razočarana. Je pa bolje, kakor je napisala Teta Beta, da te opozorijo že prej. Bo pa januarja. Hm, kozorogi nismo od muh user posted image Držim pesti, da bo morfologija OK. Jasno, vsi navijamo za vas user posted image

2ursae, zanimiva imena user posted image . Ko sem bila v šolstvu in urejala bazo podatkov otrok, je bilo na kupe nenavadnih imen. Možnosti je res na pretek. Pa lepe fotke ste poslikal. Komaj čakam na tiste o posteljici.

KMA mislim, da nima smisla dražit očeta tvojega otroka s tem, da zavračaš denar. Mimogrede, to je bilo očitno uzakonjeno in je čas, da se zadeva uredi kakor je potrebno. Navijam za vajin dogovor, saj zadeve res nima pomena vlačit po sodišču. Če ne gre drugače, sinu odpri varčevalni račun in naj se nakazila stekajo nanj. Kupček privarčevanih denarcev bo ziher prišel prav. Tako imam jaz urejeno in mislim, da je čisto pametna poteza.

Evo, družba se je zbudila in ker še vedno rosi, gremo na tranpoline skakat...

Lep preostanek vikenda in uživaški avgustovski teden, ki pa bo mace krajši.

Damjana

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.8.2007 19:21:08   
TVN
Spet bom kratka, ker me spodaj že kličejo k večerji, pa vendar nekaj odgovorov:

Ikea in vračilo: ničesar še nisem vračala, žal ne morem pomagat, teta beta, predlagam sprehod po njihovi spletni strani. Najbrž pa ne bi smelo biti posebnih problemov.

Konfekcija: št. 92 +/- 1 številka, odvisno od modela, materiala, proizvajalca.

Govor: počasi se premikamo, upam, da v pravo smer. Domači jo že lepo razumemo, ker poznamo vzorec govorjenja in izgovorjave. Miš = miš, račka = aca, ačka ali ga-ga. Tvori že kratke stavke, govori v 2. (ne vidiš = ko nečesa ne vidi, dol padeš - ko ji rečemo, da lahko dol pade) ali 3. osebi ednine (Nita to nič več, Nita pjava (plava), Nita lačna, Nita išče tika-tako ...). Še vedno smo vztrajno na K = T, G pa občasno postane celo G, včasih še vedno D.

Moška/ženska vloga: Enkrat je očijeva mazica, drugič mamina. Enkrat rada bolj kuha in pospravlja, spet drugič bi samo šraufala. Nisem opazila, da bi bila kakšna od komponent izrazitejša. No, ja, avti so ji nedvomno noro všeč, to je že res.

DM album sem zamudila, pa tudi ne vem, če bi se sedaj imela čas ukvarjati še s tem. Je pa sicer taka zadevščina krasna - za spomin, darilo, za posebne trenutke in praznovanja.

KMA - tudi jaz bi pač vzela tiste "fičnike" in jih položila na otrokov račun. Pa če se le da se poskušajta zmenit brez sodišč, upam, da so ti na CSD-ju dali kak pameten nasvet.

Katja - in kateri januar naj bi sedaj bil PDP?! Konec januarja je lahko tudi vodnar(ka), kar je seveda še bolje od kozorogauser posted image  (glej moj rojstni datum).user posted image

Srečanje: kar se mene tiče, še vedno velja, sem pa za srečanje v soboto.

Posesivnost: obupno, vse mora biti njeno in po njenem. Sicer je vik in krik.

Nike se prav veliko ne da "nasrat", da kaj naredi. Če se ji da in je razpoložena in je njej všeč, potem ja, sicer pa pokaže svoj karakter.

Bodiji: pri nas že sedaj, pa smo še pleničarji, ne pridejo več tako v poštev kot včasih. Kaj pa vem, jo raje napravim v majčko in hlačke ali krilce.

Uf, upam, da sem vsaj na veliko večino vprašanj dala odgovor, kak komentar pa mogoče še kasneje...

Pa, pa!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.8.2007 20:05:53   
tažana
sem zdejle od nike brala pa sem se spomnila še nekaj.

moška/ženska vloga
Katarina kar velikokrat uporablja moško osebo: Padu sem ali  podobno. 

Samo to sem hotela napisat!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.8.2007 20:47:56   
teta beta
KMA, jaz bi tudi naredila isto, kot predalagajo ostale. Denar bi  nakazovala na otrokov najstniški račun, stike z otrokom pa bi tudi dovolila - sodeč po tem, kako si ga opisovala, se bo itak kamlu naveličal in se začel tem stikom celo izogibat, kakor hitro bo videl, da te to ne jezi. Sicer pa se ne boj, otroka ti res ne more vzet (to naredijo samo v primerih, če se mama npr. drogira, otroka zlorablja, zapostavlja, pretepa itd.), vendar pa ima po drugi strani otrok pravico do očeta, ki mu je ti ne moreš odvzeti in nimaš pri tem nič (ne glede na to, da ne plačuje). Zato je ziher bolje, da se poskusiš dogovoriti brez sodišča. Kot je napisala tažana, čim bolj prijazno, potem bo pa najbrž tako odnehal. srečno!

2ursae, jaz tudi zelo malo še uporabljam bodije. bolj ne, kot ja. Predvsem ji ga dam gor zdajle, ko je ponoči hladno in se čisto razkrije, da ima pokrite ledvice. Za jesen bom pa videla. Ravno včeraj sem ji pospravljala cotke in sem pustila samo nekaj bodijev, ki so ji prav. Še dobro, da jih nisem več kupovala.

Tery, Daša vse lepo izgovarja. Reče miška, račka... to ni panike, včasih se lovi pri kakšnih težje izgovorljivih kombbinacija črk. Kaj pa vem, npr. klobuk, včasih reče prav, včasih kolobuk ipd.
Kahlico očistim tako, da vržem kakca v stranišče, nato pa še nekajkrat sperem z vodo. Če še ni očiščeno, obrišem s toaletnim papirjem.

nika, WB! Lepo, da ste uživali.

Pia, kar se mene tiče, sem za. Edino, pravkar sem se spomnila, da bo menda tisti vikend sestrič proslavljal rojstni dan in pravosodni izpit. Ampak ker ima roj. dan že naslednji vikend, bomo po moje mi praznovali že takrat, za on žur pa itak še sploh nič ne vem, kje bo (tu ali v LJ), kdaj (podnevi ali zvečer), hehe - pravzaprav sploh ne vem, če sem povabljena user posted image . Tako da - zaenkrat ja, sem za kavo!!

nika, ikea ima možnost vračila 2 meseca. Ampak to gre za umtauschen, jaz bi pa kar denar nazaj vzela. Itak bo to v roku 8 dni, tako da s tega vidika ne bi smelo biti problema.

Včeraj smo bili na roj. dnevu z dvema dojenčkoma starima cca. dva meseca. Mater, se mi je zdelo fajn, da je Daša že skoraj dve leti - nobenega joka, nošenja, ukvarjanja z dojenjem oz. hranjenjem, nobenih krčev.. Sva pa z mojim oba malo pomagala pri organizaciji, on je pekel, jaz pa sem malo nosila na mizo, pomila posodo, skuhala kavo ipd., da sta se lahko onadva bolj posvetila gostom, še posebej gostiteljica, ki je praznovala. Daša je bila pa seveda afna na kubik. A se vaši otroci tudi kaj afnajo? Ful je posrečena, res.

nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.8.2007 22:43:58   
2ursae
nika, WB user posted image . Super, da si tako navdušena nad Umagom.

teta beta, a veš, da sem ravno par dni nazaj, ko se je Ani lepo sam igral, jaz pa ležala na kavču, spraševala, kaj mi je treba še enega user posted image  (seveda v hecu) - tko smo že fajn razkomoteni, spanje laufa, hrana laufa, ni ga treba več tako pazit, vedno bolj je samostojen ... mene pa čez 2 meseca spet čaka vse jovo na novo - boh ne daj kakšnih krčev user posted image user posted image user posted image . Mam zaradi tamalega kar slabo vest, se imamo smai 3je prav fino.
Naš Anže je kar se afnanja tiče prava nagajiva opica user posted image , zabava 100 na uro. Ful mi rad skriva stvari in se reži kot pečen maček, ko jih iščem (valjda vem, kam je skril, ampak tako uživa, ko se čudim, kam je dal user posted image ), rad kuje nenavadne besede in se mu ful fajn zdi, k nimam pojma, kaj pomenijo (danes je bil ves dan na sporedu "buf kung" user posted image ), rad govori "beda" namesto česa drugega (npr. deklamirava pesmico - on ponavadi pove besedo na koncu verza, pa jih nekaj še pove, pol pa kar na lepem "beda" - pa točno vem, da ve, kaj bi moral rečt) pa ful je še takih ...
Če boš kaj hodila v IKEO, dej pol poročaj, kako je po novem ... če boš šla pa kmalu, bi ti bila pa ful hvaležna, če vzameš še zame kakšen katalog - seveda v primeru, da prideš na srečanje user posted image . Mi2 greva konec meseca.

tery, jaz tud kakca iz kahlice stresem v WC, sperem z vodo in pobrišem z wc papirjem, lužco pa sam zlijem in splaknem kahlico.
Izgovorjava: naš tud daje not dodatne samoglasnike ali pa mal premeče črke, npr. "desna" je "desana", "luknja" je "lunka" ... Je pa včeraj izjavil kapitalno besedo :"nadrezkar" (eno od očitovih orodij) - men se zdi ful težka beseda. Tko je hecn, k najprej, ko je slišal to besedo, je sploh ni hotel izgovorit, pol je to očitno malo premleval v bučkici in po eni uri je izjavil "nad rezkar" (s pavzo), nasledni dan pa že kot po maslu "nadrezkar". Z mojim sva se tolk narežala user posted image . Pa v IKEI sva kupila ene stole, k jim rečeva kar tako, kot je pisalo v katalogu - "Stefan Stuhl". In danse mi tamal k strela z jasnega začne govort "štefanštul" user posted image user posted image , pa ga zihr nisva omenila že kakšen mesec dni.
mi2 definitivno sva za srečanje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
13.8.2007 20:33:48   
teta beta
Mah, ne, 2ursae, saj nisem mislila takouser posted image . Čisto fajn je, da bo Anže dobil družbo, hotela sem samo rečt, da kako je bilo fajn, ko sva bila midva lahko malo bolj na izi, če bi imela pa dojenčka, je pa malo več dela. Sicer je pa po moje čisto drugače, ko imaš drugega. Prvič si še cel tak zelen, drugič pa grejo zadeve lažje in hitreje od rok.

v Ikeo gremo jutri. Bom poskusila izmakniti še kak katalog zate (je že nekaj kandidatov). Matr, ti katalogi so vedno taka vroča roba user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
13.8.2007 22:50:07   
2ursae
teta beta, če ne bo šlo s katalogom, pa ni hudega. itak je na netu (ga ravno gledam user posted image ), sam men to ni isto, še vedno raje listam kot klikam user posted image . Na predstavništvu v Lj, kamor sem danes fanatično klicarila (beri: 2x user posted image ), ker sem želela izvedet, če so kataloge že dobili, dobim pa sam telefonsko tajnico, ki mi zdrdra, da lahko dobim katalog 2007, o novih pa niti besede user posted image . Grrr.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3807
14.8.2007 11:07:50   
pety78
Teta beta, mi gremo pa v Ikeo v četrtek. Boš povedala, če je kaj fajnega gor. user posted image Gremu Vidu kupit sobico pa še kaj drobnarij. A kaj veš, kako je s prevozom v Slovenijo? A to gor izbereš, plačaš, pripeljejo ti pa oni, če je nakup nad 1000 EUR?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
14.8.2007 13:02:34   
2ursae
pety, men se zdi, da se za prevoz lahko zmeniš kar na ljubljanskem predstavništvu ... o brezplačnem prevozu po Slo pa žal ne vem ničesar. Morda dobiš več info, če pogledaš njihovo spletno stran.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
14.8.2007 22:22:25   
TVN
Ojla, oj! Jaz samo na kratko: a bi lahko katera tudi meni prinesla Ikein katalog? Teto beto sem že zamudila, Pety, a bi bila ti tako dobra in ga vzela še zame?

Hvala, hvala.

Sicer pa na kratko - danes smo uživali v Atlantisu, včeraj smo nakupovali, pa urejali papirje za vrtec in otroški dodatek, jutri je praznik, pa se bomo verjetno sprehodili malce po centru mesta, pa Tivoli in kosilce nekje na vrtu kake gostilne, četrtek je rezerviran za morje in potem pride petek in konec dopustauser posted image

Nič, grem dol, me moj kliče..... Nočko!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.8.2007 14:24:34   
tažana
samo na hitro.
a se menimo za srečanje  to soboto 18.08 ???

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
15.8.2007 14:44:09   
benika
Po moje se menimo za drug teden v soboto ali nedeljo.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
15.8.2007 20:57:56   
teta beta
Ojla!

Punce, nič ne bo s katalogom, ker jih sploh še nimajo not, se mi zdi, da so vsi kar zgubljeno hodili po trgovini. "Im haus" bodo šele naslednji teden. No, jaz sem enega vendarle dobila, ko sem čakala na izdajo blaga. Videla sem, da je eni ženski (mislim, da tudi Slovenki) prodajalec dal en katalog, ko ga je prosila zanj. In ko sem jaz prevzela svoje blago, sem ga tudi vprašala, kje bi lahko... pa nisem niti dokončala stavka, ko je potegnil katalog izpod pulta in mi ga dal. Za več pa nisem težila. Je pa kar tanjši od lanskega, mogoče  bo potem on debelejši (na tem nič ne piše, prosimo vrnite na kasi user posted image ).
Pety, ko sem čakala na blago, sem videla tudi ravno to, o čemer sprašuješ. Transport v Slovenijo stane 30 € za I. cono (do vključno Celjske regije), za II. pa 45 €. Zdaj pa - nisem ziher, ali je na to še dodatno 20 % od vrednosti blaga ali velja ta procent za transport po Avstriji (nisem se natančno mar jemala), ampak mislim, da velja zgornja fiksna cena. Predlagam, da pogledaš na njihovo spletno stran www.ikea.at

No, da vam povem, kaj se nam je še danes (skoraj) zgodilo. Bili smo na kosilu v eni restavraciji in smo jedli zunaj. Ko sva bile z Dašo notri na stranišču, je šla potem še seveda pregledat cel lokal in je letala naokrog. sem ji govorila, ne letaj in sem ji še posebej rekla, da se ne bi slučajno zaletela v kakega strica, ki bo nosil posodo. In glej ga zlomka, v notranjem salonu al kaj je že, mi je ušla in letela proti vratom na vrt, v tistem pa je not prišel natakar, ki je odnašal našo posodo. Daša se mu je zaletela v noge in padla po tleh, on pa je zmanevriral, da je posodo "odložil" naprej na mizo, da ni padla na Dašo. Ob tem je seveda razbil kar nekaj krožnikov in še kozarce, ki so stali pripravljeni na oni mizi. Grozno! meni je bilo ful bad, ker je bila v bistvu moja krivda, ker nisem pazila nanjo, natakar se je pa tudi kar malo tresel, misleč kaj bi se lahko zgodilo. Je rekel, da se mu je nedavno zgodilo isto, ko sta se dve punčki igrali pod mizo in je ena naenkrat skočila izpod nje. Tako da še enkrat - previdnost je mati modrosti!!!

Uživajte, lep pozdrav!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.8.2007 21:05:05   
ninocka
Dober vecer!

Kako ste kaj prezivele frej dan? Midva sva mela generalko dnevne sobe, sem tko zmatrana... Sva pa pucala cist vse, se kavce sva zdrgnla... Pa skor po 1 letu imava dnevno spet normalno postavljeno (prej sva mela kavce mal razstavljene zaradi Evana).  Evanu sem tud ene par igrack stran vrgla (polomljene), pa mal jih razsortirala. Sva hotla se slike obest, pa nama je zmanjkalo energije user posted image
Sva si pa prvoscla kosilo v Jurmanu in sem papala za posladek bananino - nutelino torto (smajli, ki si oblizuje vseh 20 prstov user posted image ). sam sem bla tolk sita, da je tud cele nisem vase spravla...

Jutr grem k frizerju, v ponedeljek sem bla pri kozmeticarki... Popoldne moram pa na zavod za transfuzijo po izvide (sem dala vceraj kri) in po ampulo, da dobim piko v rito user posted image
Stanje v sluzbi je se zmeraj katastrofalno - sefe ima vnetje enega zivca in ima polovico obraza delno omrtvicenega. Pa se 1/2 studentov je sla na dopust, pa se drug sodelavc bolan, en na dopustu...men se pa mesa user posted image user posted image user posted image dobr, da so tile nasi studentje tolk razumevajoci, da ne morem vec tolk delat in potem ful namest mene stvari nardijo, mene pa pustijo pocivat oz. urejat druge stvari. user posted image user posted image user posted image Jih moram res pohvalit user posted image user posted image user posted image

Evan se je pa v soboto vrnil z morja, v nedeljo pa sva ga peljala v Crno na "gorski dopust".
Baje kar uziva, pomaga pri vrtnih opravilih (kosenje trave, obracnje sena, nabiranje jabolk...), samo jest noce, pa mene pogresa. Sej jst ga tud ful, sem se zadnjic kr zjokala, ko sem se z mami pogovarjala po telefonu, pa sem ga zadaj slisla na polno neki cebljat user posted image user posted image user posted image No, sej je samo se 2 dni, pa ga bom vidla user posted image user posted image user posted image V petek greva s samotom v Crno, bova sla pa verjetno cez AU in se ustavla se v Celovcu v Toysu, da mu kupva kaj za RD. Sicer nimam pojma kaj (imela sem namen hisico), zdej pa nisem vec tolk prepricana...
Se manj se mi pa sanja, kja naj kupim Samotu za 30ko (praznuje v petekuser posted image ).
Evanov RD bomo praznovali v Crni, pridejo se tast in tasca, pa bomo meli mal piknika. Upam, samo, da bo lepo vreme.
Pol je pa tasca rekla, da bi ga naslednji teden spet vzela na morje...sej ga cel avgust skor vidla ne bom user posted image
Sicer je to se pod vprasajem, ker imava 22. RA (kontrolo), pa bi ga mogli pol tist dan nazaj pripeljat.

Teta beta, sem zadnjic prebrala, da greta s tvojim v Ikeo in sem mela ful v glavi, da gresta danes. Pol pa vceraj nisem mogla pridet do racunalnika (moj+igrceuser posted image ), da bi pogledala, kdaj si napisala (sem ful panicarla, da se ne bos BZ gor vozila, ker je danes zaprto user posted image ). Ko sem cakala, da neha, sem ze zaspala vmes in se pol zbudila in laufala na racunalnik, da vidim in da te obvestim (bi ti kr SMS poslala ob 1h ponoci user posted image ). Sem vidla, da si sla pol v bistvu ze v torek, tko da sem se sekirala za brezveze user posted image user posted image user posted image

2ursae (in seveda se ostale), za kataloge lahko tud jst pogledam na smartinki (mi je itak usput). Ce jih dobimm vam sporocim, pa mi boste povedale naslove, da vam jih posljem. Grem pa jutri precekirat. Sem danes Samotu rekla, da ma Ikea nove kataloge, pa mi je reku, ce mi niso demo verzije poslali, k sem tak ikea fanatik user posted image user posted image user posted image V resnici sem pa sploh pozabila, da so novi katalogi ze zunaj, ce se ne bi ve pogovarjale o tem user posted image

KMA - jst bi tud denar vzela in ga nakazovala na knjizico od tamalega (no, jst bi bla pol se tolk zleht, da ce bi samo kaksen dan zamujal z nakazilom, bi mu ful tezila + se terjala bi ga za vse mesece nazaj z obrestmi vred - bi drugic 2x premislu, preden bi mi sel kaj sikat...user posted image user posted image ). Pa cim manj se kregaj z njim, pust mu obiske (pod tvojim nadzorom seveda), pa ga bo kmal minila volja. Sej itak ne bo vedu, kaj naj dela s tako majhnim otrokom... Vzet ti ga pa tudi ne more kar tako, tko da se s tem ne obremenjuj prevec.

Zdej grem pa pred TV se izlezavat in pocivat, sem vso bananino torto (+se kaj zraven) pokurla s tem pospravljanjem...

Tiste, ki imate dohodnino za placat - ne pozabit, da je jutri zadnji rok!!!
+ vlogo za otroske dodatke ste ze poslale?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.8.2007 23:00:25   
teta beta
ninočka, ti si pa zares skrbna, to je zelo lepo od tebe! Hvala vseeeno!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
16.8.2007 7:43:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.8.2007 8:19:12   
2ursae
sam povem, da sem jezna k user posted image user posted image user posted image , sem imela ful napisanega, pa me je van vrglo. Proklete p user posted image . Ma res bi lahko to poštimal, k sem že na drugih forumih (ne na RR) videla, da svoj post lahko rešiš ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.8.2007 8:37:21   
2ursae
še enkrat grrr. skratka, dokler imam še v glavi:

IKEA - menda so na šmartinki katalogi že, grem tud jaz danes pogledat ... če katera nuca ... jih bom itak kar ene par vzela, pol se pa že hitr najdejo kandidati zanje user posted image .

Včeraj smo bili na Bledu, smo se imeli ok ... tja smo se ful dolg vozili (debeli 2 uri), tko da smo že prišli mal tečni .. .drugače je tam ful lepo, mi je bilo zelo všeč, samo Anže ... tam je vidu en vodnjak (oz. fontano), k mu je bil všeč in smo se med šetkanjem ene 5x ustavili pri njej, da je tam šaril in se zabaval, pol pa ko smo šli kam drugam, je sam sanjal, da bi šel nazaj k vodnjaku, jezero mi ni bilo ne vem kolk všeč ("ne bi te vodice"), račke tud ne preveč, konji so bili "beda" user posted image , za čolničke mu je dol viselo. Mislim, ne da jih ni hotel gledat, sam niso mu bili pa za dol past, sanjal je sam o vodnjaku, pa da bi šel "mov" (domov) pa v "klet": kako so pa kaj vaši na takih enodnevnih izletih - a tud ful hrepenijo po drugih stvareh, pa silijo domov k svojim igračam, al se pač prepustijo dnevu in uživajo v novih dogodivščinah?
Pol, ko smo ob ene 19h prišli nazaj domov, smo jo, jasno, šibali takoj v klet, k je ravno cel dan hrepenel po njej, in se tam zabaval s svojimi pripomočki, pa me je nekaj nagovarjal, da mu pomagam, sam sem bila žal tolk hin, da sem mu rekla, da ne morem, ker sem utrujena, pa mi je rekel "mamica boga, mamica šla gor sama". Pa sem mu rekla, da bom pri njem ostala, ker ga moram mirkat (moj je tam nekja brusil) in da greva lahko gor sam skupaj, pa je moj mali zlati mucek pospravil svoj vrtalnik in kable in me peljal gor ... a ni zlat, no user posted image .

Pa kaj je pogruntal, kar iz jasnega "mamica globoko luknjo v roki, Bor not", pol sem ga pa vprašala, kaj imam v trebuhu in on meni "zino" (blazino) user posted image . Se pravi, da je Bor v globoki luknji v moji roki user posted image user posted image user posted image . Ojej. Pa ve, da ko pride Bor, bomo šli na kostanj. Je bila zadnjič ena pesmica o kostanju in je govoril, da bi kostanj (pa zihr nima pojma, kaj je to) in sem mu rekla da pol, ko Bor pride in zdaj on čaka, da bo prišel Bor in bomo šli kostanj jest user posted image .
Pa zadnjič je prijavil "Ani panda, bambus papal" user posted image user posted image

mejte se lepo, to bo od mene vse.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.8.2007 19:53:50   
tažana
dan.
še dobro da nismo zmenjeni ta vikend! jest sem namreč spet zbolelauser posted image . (driska pa bruhanje user posted image  )
sem ves dopoldan prespala, ker za drugega nisem imela moči. popoldan pa nisem bila veliko bolje. Katarina je bila dopoldan v vrtcu popoldan pa pri mami. ko jo je pripeljala domov sem jo komaj spat spravila user posted image . aljažu se pa tut nekaj kuha user posted image .

zdej katarina spi medva bova pa nadaljevala popoldansko dejavnost (ležanje in smiljenje sama sebi user posted image ).

enodnevni izleti: se pri nas odnesejo zelo dobro. tako ali tako nismo veliko doma. večino časa preživimo zunaj tako, da doma niti nima veliko igrač.

toliko za danes... drugič kaj več

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.8.2007 9:19:45   
pety78
Nika, nisem pravočasno videla tvoje želje, ampak niti sama nimam kataloga. Sploh jih ni bilo nikjer, kot je že Teta beta povedala.
Nabavili smo nekaj posode in kuhinjskih pripomočkov, en kup cot za Vida iz H&M-a in iz Toysa en veeeeliiik traktor s pedali in prikolico, ki ga naš pikec dobi seveda za rojstni dan. user posted image Drugače pa me kakšno pohištvo iz Ikee ni pritegnilo.user posted image Dnevna soba se mi ena ful dopade v Momaxu, ki je nasproti Ikee, vendar nam mere ne ustrezajo, zato bomo dali kar po naročilu delati (aja, Nika, javi se mi na mail....user posted image ).
Bomo pa naročili otroško sobico Mammut, da nam jo dobavijo v Slovenijo. Baje pripeljejo brezplačno, če je vrednost nakupa nad 1.000 EUR, torej, če bo katera kaj naročala, lahko to skupaj naredimo in se izognemo potnim stroškom. user posted image

Moram pa javno pohvalit Tažanino Katarincouser posted image , kaj je to en prisrčen  in nasmejan otroček. Smo se videli zadnjič pred vrtcem v Tržiču. Mala je skoz nasmejana, urna ko strela, na koncu koncev pa mamico še lepo uboga. Kaj češ boljšega. user posted image Pa ritka je že brez plenic. user posted image user posted image user posted image Naš Vid pa še ko en dojenček, plenice, duda, ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer se je razgovoril, na koncu, ko so odhajali jih je pa najprej pospremil s papa, nato pa še s poka duš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mulc! user posted image
Tažana, čimprej se pozdravite! user posted image user posted image user posted image

Za srečanje sem, ampak datum napišite s kakšno barvo, ki se je ne da sfalit. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 10:17:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 10:21:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.8.2007 10:37:51   
2ursae
evo, danes sem bila na Šmartinski in si nagrabila par Ikea katalogov ... imajo jih na tone, če katero zanima, naj gre, ga bo zihr dobila. Imam pa 2 odveč, tko da ju lahko pošenkam na srečanju, al pa magari pošljem po pošti, če ne zdržite do takrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.8.2007 11:41:08   
pety78
Ninočka, VSE NAJBOLJŠE SAMOTU ZA 30 LET!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Tery, Ikein katalog si pa lahko na netu pogledaš.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 12:55:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.