ninocka
|
Dober vecer! Kako ste kaj prezivele frej dan? Midva sva mela generalko dnevne sobe, sem tko zmatrana... Sva pa pucala cist vse, se kavce sva zdrgnla... Pa skor po 1 letu imava dnevno spet normalno postavljeno (prej sva mela kavce mal razstavljene zaradi Evana). Evanu sem tud ene par igrack stran vrgla (polomljene), pa mal jih razsortirala. Sva hotla se slike obest, pa nama je zmanjkalo energije Sva si pa prvoscla kosilo v Jurmanu in sem papala za posladek bananino - nutelino torto (smajli, ki si oblizuje vseh 20 prstov ). sam sem bla tolk sita, da je tud cele nisem vase spravla... Jutr grem k frizerju, v ponedeljek sem bla pri kozmeticarki... Popoldne moram pa na zavod za transfuzijo po izvide (sem dala vceraj kri) in po ampulo, da dobim piko v rito Stanje v sluzbi je se zmeraj katastrofalno - sefe ima vnetje enega zivca in ima polovico obraza delno omrtvicenega. Pa se 1/2 studentov je sla na dopust, pa se drug sodelavc bolan, en na dopustu...men se pa mesa dobr, da so tile nasi studentje tolk razumevajoci, da ne morem vec tolk delat in potem ful namest mene stvari nardijo, mene pa pustijo pocivat oz. urejat druge stvari. Jih moram res pohvalit Evan se je pa v soboto vrnil z morja, v nedeljo pa sva ga peljala v Crno na "gorski dopust". Baje kar uziva, pomaga pri vrtnih opravilih (kosenje trave, obracnje sena, nabiranje jabolk...), samo jest noce, pa mene pogresa. Sej jst ga tud ful, sem se zadnjic kr zjokala, ko sem se z mami pogovarjala po telefonu, pa sem ga zadaj slisla na polno neki cebljat No, sej je samo se 2 dni, pa ga bom vidla V petek greva s samotom v Crno, bova sla pa verjetno cez AU in se ustavla se v Celovcu v Toysu, da mu kupva kaj za RD. Sicer nimam pojma kaj (imela sem namen hisico), zdej pa nisem vec tolk prepricana... Se manj se mi pa sanja, kja naj kupim Samotu za 30ko (praznuje v petek ). Evanov RD bomo praznovali v Crni, pridejo se tast in tasca, pa bomo meli mal piknika. Upam, samo, da bo lepo vreme. Pol je pa tasca rekla, da bi ga naslednji teden spet vzela na morje...sej ga cel avgust skor vidla ne bom Sicer je to se pod vprasajem, ker imava 22. RA (kontrolo), pa bi ga mogli pol tist dan nazaj pripeljat. Teta beta, sem zadnjic prebrala, da greta s tvojim v Ikeo in sem mela ful v glavi, da gresta danes. Pol pa vceraj nisem mogla pridet do racunalnika (moj+igrce ), da bi pogledala, kdaj si napisala (sem ful panicarla, da se ne bos BZ gor vozila, ker je danes zaprto ). Ko sem cakala, da neha, sem ze zaspala vmes in se pol zbudila in laufala na racunalnik, da vidim in da te obvestim (bi ti kr SMS poslala ob 1h ponoci ). Sem vidla, da si sla pol v bistvu ze v torek, tko da sem se sekirala za brezveze 2ursae (in seveda se ostale), za kataloge lahko tud jst pogledam na smartinki (mi je itak usput). Ce jih dobimm vam sporocim, pa mi boste povedale naslove, da vam jih posljem. Grem pa jutri precekirat. Sem danes Samotu rekla, da ma Ikea nove kataloge, pa mi je reku, ce mi niso demo verzije poslali, k sem tak ikea fanatik V resnici sem pa sploh pozabila, da so novi katalogi ze zunaj, ce se ne bi ve pogovarjale o tem KMA - jst bi tud denar vzela in ga nakazovala na knjizico od tamalega (no, jst bi bla pol se tolk zleht, da ce bi samo kaksen dan zamujal z nakazilom, bi mu ful tezila + se terjala bi ga za vse mesece nazaj z obrestmi vred - bi drugic 2x premislu, preden bi mi sel kaj sikat... ). Pa cim manj se kregaj z njim, pust mu obiske (pod tvojim nadzorom seveda), pa ga bo kmal minila volja. Sej itak ne bo vedu, kaj naj dela s tako majhnim otrokom... Vzet ti ga pa tudi ne more kar tako, tko da se s tem ne obremenjuj prevec. Zdej grem pa pred TV se izlezavat in pocivat, sem vso bananino torto (+se kaj zraven) pokurla s tem pospravljanjem... Tiste, ki imate dohodnino za placat - ne pozabit, da je jutri zadnji rok!!! + vlogo za otroske dodatke ste ze poslale?