|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 9:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
   RE: septembrke 2005
7.8.2007 15:35:23   
Pia67
Najprej opravičilo za moj mrk na RR-ju. Z Nino vsa imeli rota virus, jaz pa sem nadaljevala z gnojno angino, tako, da slab teden nisem počela drugega kakor crkljala Nino, pucala, prala, likala, kuhala, metala stran. No, nekaj takega. Taki dnevi. Če bi se razpisala, bi najbrža mal jamrala. Itak, ni bilo tko grozno, ker sva šli tudi naokoli. Pa tud zase sem ukradla nekaj časa. In komaj čakam dopusta, ki pride na vrsto čez slaba 2 tedna.

Ninocka, na ZS ti odgovorim kaj mislim o CR, da ne bom plašila ostalih user posted image .
Teta Beta, hvala user posted image za tvoj resnično zelo dober spomin, saj mnogokrat zelo dobro sklepaš in nas opozoriš na najrazličnejše zadeve. Ja, res je bilo tako. Papala sem po teku še v obdobju pred omenjeno pogodbo. Sedaj pa včasih popijem kak kefir ali pa se nalijem s čajem, ko me zvije po kakem res dolgem teku. Tako piše v priročnikih in po več kot uro trajajočem teku res ne moreš takoj zaspati in se noč zavleče kar v jutro.

Drage moje, pogodba je pogodba in moram že zaradi sebe biti vzgled. In če bi si privoščila kake hedonistične izgrede glede hrane, bi me hitro odkrili. Tako, da raje ne tvegam, preveč marta je bilo vloženega. In potem bo še huje. Obdržati prigarani manjko. Ampak to je že druga zgodba.

Se beremo, več o drugih stvareh, ki ste jih napisale drugič. Še dobro, da vas imam in da se kaj dogaja.

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
7.8.2007 21:00:05   
ninocka
Ojla,

jst pa danes zjutraj odprem RR in na prvi strani nasa 2ursae in Anze user posted image user posted image user posted image Sem sla koj slikce gledat user posted image user posted image

Se ene par odgovorov sem vam dolzna:

namazan kos kruha - ne jemo - karkoli je namazanega na kruhu, pol sploh noce tega jest. Pri nam so ful aktualne suhe zemlje user posted image

OK in se moji odgovori koncajo, ker me moj podi z racunalnika, ker ima igriceuser posted image .
Vec napisem jutri, ce bom mela  kaj casa, ker se v sluzbi spet igram sefa - je taprav zbolu in ga moram nadomescat in potem opravljam svoje in njegovo delo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
8.8.2007 9:09:02   
ninocka
Evan porajta bolj mene, pri kaksnih moskih opravilih pa seveda Samota, ker skupaj kosita, šraufata itd. Sicer tud men rad pomaga (kuhanje, pometanje, sesanje). Drugače sem pa še zmeri jst no. 1 trenutno user posted image user posted image user posted image
Me je pa učeri popolnoma skenslu, ko sva mogla it domov. Pazu se je pri mojih oz. ga je mel v vartsvu moj oči. Tamal je pa itak čist mahnen nanjga in pa tud na druzga dedka (Samotovega očeta). Ko bi mogla it domov, se je moj oči odloču, da pelje na sprehod še našo kužiko in je tamal pograbil povodec, jst sem šla seveda za njima čez vrata, pa mi začne mahat in govort čao, čao. Jst grem valda kr za njima in se je obrnu in reku Ne, ami tam in pokazu na naša vhodna vrata in mi spet pomahal. Tko da sem mogla prav počakat, da sta šla onadva ven, pol pa jst za njima. Seveda tud ni šel direkt z mano v avto, ampak je šel še en krog okrog bloka, pol si je pa balgodovolil it domov user posted image user posted image  ma, sem bla prav užaljena user posted image

A se da vaše male tud "nasrat" da kaj nardijo? Evana lahko prepričamo skor v vse. Zadnjič sva midva zjutri gledala eno knjigico z živalmi in sta bla not 2 bernca in je Evan takoj povedal, da je to Gaja in še ena Gaja zraven (pri samotovih majo bernko Gajo). Pol mu pa rečem, da nej gre to še očiju povedat in vzame knjigico, se ful začne dret oči, oči in laufa v spalnico, skoč na pojtlo in mu pokaže Gajo. Seveda pri tem tud zbudi mojga, kar je bil pa itak moj skriti plan user posted image user posted image

Moj CR - baje ni nujno, da ga imam, ampak se sama bolj nagibam k temu, da mi ga nardijo. Mi je lih sestra od Evanove P razlagala, da je njena sestra tud v prvo rodila z CR, v drugo je pa hotla po naravni poti, pa se je neki zakompliciralao in se je njen mož (zdravnik) odloču da ji nardijo kr CR in ko so jo odprli, so vidli, da je stena maternice ful tanka in da se otroka že čez vidi in bi se pri prvem močnejšem popadku maternica pretrgala. Po drugi strani bi pa prav rada rodila po naravni poti (kar je bil tudi v prvo moj namen). Mah, bom še vidla po posvetu z G na pripravah, samo ne vem kako mi bodo datum določili, ker se zna zgodit, da bom predčasno rodila, verjetno mi pa sami od sebe ne bodo dali kar datuma 1 mesec prej, ker kaj pa če rodim na rok? Ma ne vem, sem premal pametna za to user posted image user posted image
Pia, hvala za tvoj odgovor na ZS user posted image user posted image user posted image

Evana smo oddali danes in gre na morje, v soboto se vrne, v nedeljo gre v Črno, pol ma pa moj piki že 2 RD user posted image user posted image user posted image user posted image  Men se pa zdi, kot da ga še rodila nisem, ful sta hitro minili ti dve leti. Po Črni gre pa spet s samotovimi na morje... Sej sploh ne vem, a ga bom kaj vidla v avgustu user posted image user posted image  Bova mela pa vsaj kaj cajta se pripravt za novega člana (ki je še BTW še zmeraj brez imena user posted image  Kakšni predlogi, kaj bi pasalo k Evanu?) in preprat stvari, kaj dokupit... Pol gremo pa še mi enkrat na morje mal uživat. Gremo pa v prikolco in se mi tud sanja ne, kako bo. A mi lahko mal tiste, ki ste ble v prikolci (tery, ti si bla, če se ne motim), povete, kako ste se kaj rihtali, spali....

Zdej ste pa druge na vrsti da kaj napišete, da ne bom glavna čveka tuki user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
8.8.2007 13:59:20   
pety78
Punce, jaz bi šla pa še na morje....user posted image user posted image user posted image Tako hitro je minilo, dreka peka! user posted image

Tery, kam pa šibate septembra?
Pri nas smo pa Vida parkrat potunkali, pa ni blo panike. user posted image Ga je moj vprašal, če se bosta potunkala, pa je Vid rekel ja, ker ni vedel kaj je to...user posted image Joj, je bil presenečen.

2ursae, ful lepe slikce in kako velik je že Anže. Pri gre tudi kruh bolj slabo v promet, raje poje kako salamco, ali pa gloda samo žemeljco.

Nika, men se bo zmešalo.... jaz nikjer ne najdem, da moram vpisati avto. user posted image A imam sploh pravo vlogo?

Tažana, kako bo z uvajanjem otrok v vrtec? Mene pa malo skrbi, ker je Vid od aprila že doma. Joj, upam, da ne bo spet takega sranja, ko smo ga že imeli, ko je bil non stop bolan. user posted image Srčno upam, da je šlo to že mimo, vsaj tako pogosto.

Pozdravček vsem!
Petra

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
8.8.2007 14:16:37   
2ursae
kukuc,

ninočka, glede iman: na morju smo spoznali eno družinco, v kateri je starejšemu sinu ime Liam, mlajšemu pa Evan in mi je njun fotr razložil, da sta obe imeni keltski. Tko da, če ti je Liam všeč, to menda paše zraven. Al pa poglej še za kakšna druga keltska imena. .. čaki, a ni bil Highlander tud Kelt, al je bil Škot ... no, lahk mu je ime Highlander user posted image  .. ne, hec, kako je bilo že unmu ime - Sean al kaj takega. Če bi imela user posted image , bi bila pa lahk Enya user posted image , ona je tud s tistih koncev.
Naš tamal je tud ful dovzeten na predloge. Zadnjič, ko je nekaj polil, sem mu rekla, naj očiju reče, da prinese cunjo in se je takoj začel dret "oči, cuna" user posted image . Drgač pa tud mene skensla, če mu ne paše, da sem zraven. Me je praktično pregnal z zadnjega sedeža v avtu. "mami maknila, mami spedi" (mami se bo umaknila, mami spredaj) user posted image . In evo mene spet na sovoznikovem sedežu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

gre pa zdaj čez en mesec v vrtec in da se ne bova mogli več dopoldne tako igrat in cartat ipd. in mi je bilo ful hudo. Jaz bom po moje na začetku septembra čisto zmedena, kar ne bom vedela, kaj počet.

imam idejo, s čim se lahk mal zaposliš: user posted image  user posted image user posted image . resno, je čist luštn.

Tery, Anžeta je mož postrigel. On je glede tah stvari ful natančen, sam pri malem otroku, kjer imaš pač 3 minute časa, da vse poštimaš, to ni šlo user posted image . Pol ga je pa njegova mat skritizirala, da ga je zašuštral ... ja saj, na ona proba. Men je trav cotkan, bolj kot prej s čupco. Pravi fante.

Vedno pozabim omenit še en napredek, ki smo ga deležni odkar smo doma z morja (je tista kahlica vse ostalo zasenčila user posted image ) - namreč ne sedimo več na trip-trapu, ampak ima iz IKEE en višji stolček in prav pridno sedi gor user posted image . Je pa to stol za 3+ leta:
user posted image

lepo se mejte, moram počas kuhat, imam danes malega doma user posted image . Sem celo dopoldne poslušala zvok sesalca - mali je z njim "brusil" mizco v dnevni. Moj mu namreč dela pojstlco in ga je Anže v kleti videl, kako je brusil stranice user posted image . So posrečeni tile naši čmrli. K da bi sebe gledal.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
   [Brisano sporočilo]
8.8.2007 16:08:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
8.8.2007 18:02:01   
ninocka
Spet jst user posted image user posted image
Tery, kako ste pa spali? Verjetno je Nik spal pri vama v postelji. Pri nas to na zalost ne bo mogoce, bo mogu spat v svoji posteljici. Sej to me itak najbolj matra -  kam jo postavt?

2ursae - glede imena - ena RRjevka (a so bli slovenci?) ima Liama in Evana (februarcica) in ravno iz tega razloga nocem dat Liam. Je pa bla tudi varianta, samo se mi zdi pa mal mem, da imava dve tko redka imena pa obedve isto kombinacijo (pa sploh ker bi jo jst kopirala). Sicer pa so ga v sluzbi poimenovali Joshua (en sodelavc), Valerij (ena sodelavka) in Tian (ena druga sodelavka) user posted image user posted image user posted image

DMova knjizica - jst sem se odlocila, da jo bom tud nardila, ampak Evana od 1 - 12 meseca (1 leto), tiste ta njboljse fotke. Zdej jih morva pa samo se zbrat. Ce bi se akcija mal kasnej koncala, bi pa se do druzga leta slikce not dali. PA sej bo vseen lepo, bom pa pol za 2 leto posebi, pa za 3 leto posebi....

Matr, ze 3 dni se trudim prebrat, kaj so novemberke07 napisale v 1 tednu, pa mi ne znese...so take cveke user posted image , da se mi ze brat ne da vec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3783
8.8.2007 19:56:00   
tažana
čer.
evo mene je spet malo manj tukaj. ta teden spet delam pa mi potem malo časa zmanjka- predvsem zato, ker moram obvezno s Katarinco za 2 uri venuser posted image .

danes smo imeli v vrtcu iskalno akcijo. ena mamica je včeraj odnesla čevlje od neke druge punčke. najbolj nerazumljivo je bilo to da je odnesla tiste, ki jih je njena punčka imela na nogah + še ene user posted image . tako da je tista punčka morala bosa domov user posted image .
no ta nesrečna mamica je utemeljila, da imajo ravno take doma in da jih ne najdejo pa je mislila, da smo jih mi našli user posted image . na njeno srečo ali nesrečo so bili ti čevlji podpisani tako da smo jih danes lahko vrnili pravi lastnici (punčka je v njih namreč danes prišla v vrtec) potem je morala pa ta druga punčka bosa domov user posted image .- cela zmešnjava

drugače pa vse po starem. katarina je ta teden v varstvu pri stari mami, šele v ponedeljek gre zopet v vrtec.

glede odvajanja plenic: že dva dni ne pove za kakat user posted image . (ima mama en kup dela user posted image )

ninočka: za ime ti ne znam nič svetovat- brez idej!

pety: glede ovajanja še nič ne vem. z vzgojiteljico še nisem nič kontaktirala- je na dopustu. začelo se bo septembra pa približno en teden traja. ne vem pa točno koliko je novinčkov mislim da nekje 6 (nisem prepričana) res pa da še nikoli nisem bila zraven, ko se jih toliko naenkrat uvaja. ja pa tudi jest upam da ne bo toliko bolan pa predvsem da se bomo dobro ujeli. pa sej se bova še kaj vidle pa kakšno rečeva! a si med tednom kaj tukaj!? kdaj začnete s selitvijo?

zdej grem pa večerjat moj je že nestrpeno lačen. jest pa kar tukaj visim. user posted image  še malo pa bo vse sam pripravil user posted image  kaj naj še napišem...user posted image

pa, pa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
   [Brisano sporočilo]
8.8.2007 20:23:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3785
8.8.2007 21:54:46   
teta beta
ninočka, dašo se da tudi nasrat za takšne primere, kot si jih ti napisala. Da se jo pa - včasih! - nasrat tudi za kakšno stvar, ki je sicer noče naredit ali pa se ji ne da. Npr. ko ji že ni več za jest in leti stran, ji rečeš, da ji bo muhica pojedla in kar pride nazaj ali pa odganja muhe.
Kaj pa vem, kaj bi kaj pasalo k Evanu. Liam mi glih ne paše zraven. Meni osebno je trenutno zelo všeč Voranc. Ali pa Izak. Drugače pa še kaj bi še šlo zraven - npr. (imam ravno odprto eno stran z imeni, ker sva z Dašo iskali eno indijansko ime, ker je dobila indijansko punčko iz Amerike) Adam, Andrej, Alen, David, Filip, Erik, Klemen, Kris, Lovro, Mark(o), Matija, Rok, Urban, Uroš. Ali pa kakšna tuja imena: Aylen, Daniel, Fabian, ... hm, kaj pa vem, okusi so pač različni.
Highlander, ja user posted image . Ali pa še boljše, McGywer user posted image .

2ursae, user posted image  se smejim tvojemu predlogu za zabijanje časa. no, resno, saj zaposlena sem kar. Zdaj se usklajujeva in gledava načrte za hiško. Tako da sem čisto notri v tem. Jaz si točno predstavljam, kakšno hiško bi imela, moj pa bi rad imel še eno teraso, ki nikakor ne paše v moj koncept. Oz. bi šlo, ampak potem bi moral biti vhod hiše z druge strani, na vzhod, kar je pa glede na postavitev v okolje, glede na garažo in potek ceste mogoče malo nepraktično... v glavnem, smo še v fazi dogovarjanja.

Tery, meni je pa point trip trapa v tej fazi ravno v varovalu. Drugače lahko kar odmislim, da bi Daša kaj pojedla. Zdajle ko sva bile kar nekaj časa pri naših doma, sva imele že kar težave. Jedla je itak na svojem malem stolčku in za svojo "mizo" - štokerlom (kuhinjski stol brez naslonjala). Ampak ko se ji ne več dalo, je vstala in šla po svoje. Jaz pa za njo nosila. Ker pri Daši ni fora v tem, da ne bi jedla, pač pa da jo začnejo zanimat druge stvari. Poje pa sicer precej. Upam, da se bo v vrtcu navadila sedet za mizo za ves obrok.

Jutri gremo v Avstrijo, gremo v Ikeo, pa v Kik bom šla, da nakupim Daši nekaj trenirkic in še kaj udobnih oblačil za v vrtec. Kaj imajo otroci navadno oblečeno za v vrtec? Nam so na tistem sestanku rekli, da čim bolj udobno, trenirke ipd.

Grem si še malo pripravit. Lep pozdrav!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.8.2007 9:08:26   
pety78
Tery, v Breli je čudovito, sem bila nekaj let nazaj tam. user posted image user posted image user posted image Imate lep sprehod ob morju do Baške vode, do Makarske je pa cca 10km, če se prav spomnim, ampak se splača kak večer z avtom tja zapeljat. Plaže so peščene, morje je čisto in je ful mir.

Mi smo bili pa na Krku 15 dni in to s šotorom. Joj, kak je blo fajn in vse lepo tak hitro mine. user posted image  user posted image

Tažana, mi smo sedaj pri tašči, dokler stanovanja ne porihtamo. Sem pa seveda vsak popoldan po 18. uri fraj, pa se lahko kaj dobimo na kakem igrišču.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.8.2007 9:47:03   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Highlander, ja user posted image . Ali pa še boljše, McGywer user posted image .

ja, itak user posted image . če lahk po svetu hodijo Brusliji pa Džejmsdini, pa Sandokani, bo pa menda en Highlander čist lepo sprejet. Ops, oziroma Hajlender user posted image . No, Ninočka, kaj bo: Hajlender al Mkgajver user posted image .

pa dobro jutro user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.8.2007 13:15:11   
benika
Pozdravček,

pravkar sem se vrnila z morfologije, ampak od tam sem odnesla le to, da zapuščam decembrke in se selim med januarčice. Očitno sem noseča 18 tednov in ne 20, kot je kazalo na prejšnjih pregledihuser posted image Moram reči, da sem kr malo razočarana, pa ne zato, ker so mi prestavili PDP, ampak zato, ker sem tako težko čakala, da mi zmeri in pregleda otročka in pove, da je vse OK. Spadam namreč med populacijo paničnih user posted image  in ponavadi iščem težave tam kjer jih ni. V glavnem, povedal mi je, da je mali velik za 18 tednov, da je sicer vse OK, da se lepo razvija, težak naj bi bil cca. 250g (k ena ornk žemlca, je reku G), možgani so, noge, roke tud, želodec ima (se pravi da lačen ne bo)...In tako imam ponovno morfologijo čez 3 tedne in upam, da takrat pa bo vse tako kot mora biti.

Vse dopustnice WB!

2ursae, sem si pogledala slikice iz Hvara. Anže je tak cuker in frizurca mu ful paše. Ti si pa tud lepa nosečkauser posted image

Tery, kdaj pa odhajate septembra na dopust? Boš poročala a vremenskem in morskem stanjuuser posted image Mi namreč odhajamo v Makarsko 23. septembra.

Ninočka, a ime bi rada? Uf, kaj pa vem. Ni idej.

DMova knjižica...mi smo naročili 5 izvodov in držim pesti da bo vsaj fajn izpadlo. Gorenjci itak pohopsamo vse, kar je zastonjuser posted image user posted image user posted image

Benija lahko nategnemo za kakšno stvar, za vse pa ne. Zna že kr lepo rečt NE! Največkrat pa grdo pogleda in reče; Mamica Katja, pusti Benčija pri miru.user posted image  

lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.8.2007 9:26:54   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: katja

Benija lahko nategnemo za kakšno stvar, za vse pa ne. Zna že kr lepo rečt NE! Največkrat pa grdo pogleda in reče; Mamica Katja, pusti Benčija pri miru.user posted image  

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si ga kar predstavljam, mulca. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, Vid ponavadi kar uboga, ko ga kaj nahecam, včeraj ga je sicer moj nekaj spraševal, da sta mi razlagala, kje sta bila, pa ko hočemo, da bi rekel cerkvica, čakamo in čakamo (vprašali smo, kje je zvonilo), pa reče...ne boš rekel....in se začne smejati. user posted image

A vaši tudi dostikrat govorijo v drugi osebi (boš jedel, boš šel, k meni greš - k tebi grem....) ?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.8.2007 10:41:10   
benika
A vaši tudi dostikrat govorijo v drugi osebi (boš jedel, boš šel, k meni greš - k tebi grem....) ?

Naš pravi Beni jedu bo, al pa Beni bo šou....najraje pa ima Beni lump bil, zraven se pa reži ko zmešan.

To moram povedat, kaj se je zadnjič zmislu; leživa v postelji in me je uščipnilk. Jaz sem se naredila da jokam in je prletu moj dragi in vprašal Benija zakaj mami joka. In kaj mulc strese; Mami joka, k Benči trpiuser posted image Sem mislila, da se bom uscala od smeha.

Ninočka, na forumu imena je tema ravno zate, zdej ko zbiraš ime. Naslov ima Nenavadna imena al nekej podobnega. Da padeš dol od smehauser posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.8.2007 15:02:58   
2ursae
kukuc

pri nas smo uspešno preživeli prvo noč brez plenice user posted image user posted image . Pa se je zvečer ful vode napil, ampak se začuda čez noč ni nič polulal, zjutraj pa lepo na kahlco user posted image . Le tako naprej user posted image . Štos je v tem, k sva mu mislila za ponoči plenico kar še dajat, pa se mi je včeraj zvečer totalno uprl, da noče plenice in zelo zgovorno držal nogce skupi user posted image . Mal je edin sitno, k sva z mojim ponoči ful preverjala, če je kaj moker (noči niso ravno tople user posted image  - spimo že v celi pižamci: dolge klače in dolgi rokavi + dekica - dokler zdrži z njo), pa se je pol na konc dobro izteklo. Zaenkrat.

tery, ja posteljica bo mal posebna, bo k hišca, s polkni in fernki user posted image . Bom dala fotko v album, ko bo gotova. Zaenkrat ful dobr izgleda, jo bomo postavili že ta vikend, sam še ne bo imela detajlov: polkna, poličke, zavesce, tko da bo s fotko treba še mal počakat do finiša, ko bo tipi topi. Me mal skrbi, kako jo bo sprejel, sam upam, da ne bo panike.

pety, pri nas včasih govori v drugi osebi (npr. "nočeš"), zdaj je mal prešaltal na 3. osebo, obvlada namenilnik in nedoločnik user posted image , skratka ena slovnična župca. V glavnem pa kar zadane, največkrta se poslužuje kar svojega imena ("Ani vilco dubu", "traktorčka mucku dal", "Ani imel", "Ani mamici dal"...)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.8.2007 15:06:24   
pety78
Vsem nosečkam....

A ste ziher pri spolu? user posted image Ker je moja svakinja slaba dva meseca nazaj rodila fantka, ki je bil do 14 dni pred porodom Lana, doma pa sobica oranžno roza, pa roza cotke, ....Ja, je bil štos, ja! user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.8.2007 21:24:29   
teta beta
dober večer!

Že dva dni sem tako zmatrana, čaka me pa še toliko dela, da je joj. Včeraj smo cel dan bili v Avstriji in sva kupila ene omare in danes sva nekaj sestavljala, prestavljala, itak se je pa izkazalo, da sva nekaj čisto po nepotrebnem kupila in bova peljala nazaj (za 137 evrov se že kar splača). A ima katera izkušnje z vračilom v Ikei? Poleg Ikee sva si ogledala še park vzorčnih hiš, ki stoji tam zraven, dobila nekaj dobrih idej in celo našla hiško, ki nama je ful ustrezala. Za Dašo sem nakupila kar nekaj cot v Kiku, moram rečt, da se je kar splačalo. skupaj je bilo 55 evrov, bilo pa je 11 artiklov, se pravi, povprečno en kos je bil 5 evrov. Sem ji pa vzela 3 hlače od trenirk, ene podložene za jesen-zimo, puhast brezrokavnik, 2 pletena puloverja, pižamo in 3 majice z dolgimi oz. kratkimi rokavi. Kupovala sem ji številko 92, čeprav ji je to za zdaj še tako-tako. Ene stvari so ji že kar prav, ene pa še malo bolj ohlapne oz. dolge. Ampak 86 se mi je pa zdelo nesmiselno vzet. koliko pa imajo vaši malčki zdaj številko konfekcije?

Katja, boljše, da so ti že zdaj povedali in prestavili PDP, kot pa da bi potem po roku čakala ko blesava. Zdaj ne vem, a si ti prvič rodila pred ali po roku, ampak verjemi mi, da ti sploh ni več važno, kak bo porod, samo da bo in da že enkrat končno rodiš (17 dni čez rok).

Pety, Daša največkrat govori o sebi v tretji osebi, včasih v drugi, zadnji čas pa si že kar pogosto reče tudi v prvi osebi (ne morem, ne bom, jedla bom...).

2ursae, pri nas je bilo tudi tako. Ni hotela dat gor plenice za ponoči. In včasih je bilo vse ok, včasih je bila pač mokra. Jaz jo zdaj zvečer vprašam, če bi imela pleničko in včasih jo tudi damo gor, včasih ne. Je pa res, da se Daša ponoči navadno vsaj enkrat zbudi in pol tudi takrat pove, če bi šla lulat.

Moram pa še povedat, da je Daša že od nedelje brez dude. Do srede ni bilo nobenih težav, niti spomnila se ni na njo, razen v nedeljo zvečer, potem pa sva se vrnili domov (prej smo bili en teden na morju in potem še midve 10 dni pri mojih) in v sredo zvečer je hotela imet dudo, smo jo iskali, ampak je "nismo našli", včeraj smo imeli itak vse pobrkano in jo je zvečer tudi hotela imeti, malo je jokala, ampak je šlo in tudi danes jo je hotela, ampak je tudi šlo. Naredim pa tako, da se zraven nje uležem v posteljo in ji ponavadi povem kakšno pravljico, Žabjega kralja ali Muco copatarico, dolžino priredim po potrebi in vmes zaspi. Slaba stran tega je, da čez dan sploh ne spi več, razen če se kam peljemo z avtom, in pa da ponoči ali (pre)zgodaj zjutraj, ko se zbudi, rabi dlje časa, da zaspi nazaj.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.8.2007 21:59:40   
tažana
čer.
jest sem pa sama... moj možek je šel službeno na en koncert. sem nameravala tudi jaz ampak sem bila popoldan na gasilski slovestnosti (smo igrali in sem morala 1,5 ure stati in poslušati tiste dooolge govore) pa sem sklenila, da nisem več sposobna namiru sedeti in poslušati. sem šla raje še atku svečko prižgat pa z mami mal poklepetat...user posted image

Katarina o sebi govori v prvi ali tretji osebi.
številka oblek: kar malo škoda se mi zdi kupovati 92, ker imam občutek, da bo takoj prerasla user posted image .
plenica ponoči je obvezna. ker naša princeska še vedno ponoči pije user posted image . takoj ko se zbudi zavpije, da gre skozi ušesa: MAMI, PILA BOM! sicer poizkušam pozornost odvrniti od tega ampak potem se pa kar non stop zbuja user posted image . tako da do nadaljnega niti ne bom preveč silila v nasprotno. tako ali tako pa ima zagovornika doma, njen očka namreč prav tako ponoči pije user posted image .
Katja: pa kako lahko pustiš, da Benči trpi user posted image ! kakšna mama pa si user posted image user posted image

pety: če bi to vedla bi te že kaj poklicala user posted image . te ob priliki pokličem- enako velja za tebe user posted image . tako ali tako imam občutek, da bom drug teden imela cel bataljon otrok za merkat, ker se moja sestrica tudi seli, pa gremo potem kar pred vrtec, kjer je okrog in okrog ograja- je zelo dobrodošla user posted image .

sedaj grem pa žehto zložit. mami mi je Katarino merkala pa še vso žehto speglala. bravo mami user posted image

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.8.2007 13:18:37   
KiSsMyAsS
Lep pozdrav

No pa sva mi2 tudi nazaj s pocitnic, ki so se koncale zlo hitro (ampak smo si usaj en mejhn odpocil od tezav)

Spet se je zacela dogajat drama s strani mojga bivsega - oceta od tamauga. Narazen sva ze 1 leto in v tem casu ni niti enkrat placal dolocene prezivnine zanj. 2 dni nazaj pa mi je po posti z nakaznico poslal teh 15 tisoc - kot je bilo doloceno pa sem jih seveda zavrnila, nama gre s tamalim cist dobr brez njegovih 15 tisoc 1x na leto. In dan za tem, dobim grozilni mail : "Naredila si napako, ko si zavrnila denar. 15.8. bom poslal se enkrat in ce bos zavrnila, se bos konec tega meseca obrisala pod nosom za otroka. Bolje zate, da si najdes dobrega odvetnika."

To je samo ena izmed njegovih grozenj zaradi otroka, jaz enostavno ne vem vec kaj naj storim. Ko sem bila na socialni - mi je socialna delavka rekla, ces da on ima pravico do otroka pa ceprav ne placuje zanj, sama pa se trgam na 3 dele, da ga prezivljam, on pa doma lepo sedi in meni nic tebi nic boli ga briga. Njega se dodatno podpihuje njegova mama in mu narekuje ces - poslji denar, pa ti bo pustila blizu otroka. Ampak on mi je v teku 1 leta grozil z usem mogocim - bombo, da me bo ubil, sama nisem upala na sprehod, da me nebi slucajno kje vidu. Ko sm to povedala na sociali mi je rekla samo mirno - ces da se da to zment preko njih, ce pa ne, se gre pa na sodisce. Ampak z njim se jst nemorm niti pogovarjat, kaj sele da bi mu zaupala prit v blizino otroka, po vsem tem kar je pocel user posted image ni sans.

Uglavnem zdj ta tedn mam razgovor za sluzbo, sproti pa grem se na sodisce vprasat, kaj naj nardim glede tega, mogoc mi bojo znal kej povedat.

Izpovedat sm se mogla, nevem vec kaj naj nardim, cez 2 dni mam rojstn dan in on mi ga hoce dobesedno pokvart. user posted image

user posted image za lustne slikce z morja usem.

Lepo se imejte, pa ceprav je vreme mal slabse zdj.

Papa

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.8.2007 15:59:14   
2ursae
uf, KMA ... kaj pa vem ... po mojem je boljš, če se za njegove obiske zmenita skupaj, brez sodišča. A tamalčka sploh kaj obiskuje? Ima to željo? Ker če se ti zdi, da mu do malega niti ni, da je tak bolj zato, da tebe ustrahuje, ga niti ne bo hodil pogosto obiskovat, ti pa vzemi tiste fičnike, da se bo decu vsaj zdelo, da nekaj dela za otroka ... Itak če misli, da ti bo sodišče otročka kar vzelo in ga dalo njemu, nima treh čistih. Pri nas mora bit z mamo nekja orng narobe, da ji vzamejo otročka. Sicer ga pa ti najboljš poznaš in menda lahko sklepaš, a bo res šel na sodišče ali ne. Zoprna situacije, upam, da so ti na CSD kaj pametnega svetovali.

teta beta, a pol, ko je otroček brez plenice bodiji sploh še pridejo v poštev? Men so ful praktični, ker mu v mrazu majčka ne leze gor in ima hrbet lepo pokrit, sam se mi pa po drugi strani zdi brez veze matrat še z odpenjanjem in zapenjanjem takrat, ko gre na kahlico ... kaj misliš? K med drugim je funkcija bodya tudi ta, da fixira plenico, zdaj pa to odpade.

Pa kaj je s tem vremenom user posted image  Mi smo že čist jesenski, smo včeraj pekli štrudl, danes se pa nacejamo s kompotom user posted image . Kaj se vam zdi - se bo sploh še kaj ogrelo?

lep vikend, grem štumfe oblečt user posted image

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 17:56:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.8.2007 12:17:23   
tažana
ahoj!

najprej naj povem v zvezi z bodiji. jest jih sovražim v vrtcu!!! če se otrok slučajno polula je za preoblečt tudi zgornji del user posted image . pa še ni mi najbolj pogodu da moram stalno bodi odpenjat in zapenjat. sem že nekajkrat naredila tako, da ga sploh nisem zapela v času ko je bil otrok v vrtcu (je pa tako dolg da tudi slučajno ne zleze iz za hlačk). poizkusi s številko večjo spodnjo majčko user posted image .
katarina pa tako ali tako ne nosi več bodijev. ko se je otoplilo sem jih ukinila, ker ji je bilo samo še bolj vroče, tistih nekaj kar jih je ostalo pa včasih dam za spat popoldan.
račka, miška: ja mislim da je kar tako kot mora biti.

čiščenje kahlice: še predno vsebino stersem v WC, natočim vanjo vodo. in potem še enkrat splaknem. če še kaj ostane pa vzamem moker robček in obrišem.

KMA: poizkusi biti pretirano prijazna do njega s pogojem, da otroka samega z njim ne pustiš! mogoče ga bo pa to odvrnilo od teženja. včasih je dobro delati prav to kar nekdo hoče potem pa vidi da ni več zanimivo user posted image . drugega predloga nimam, me pa to ful razjezi jest bi takemu človeku kar z nohti v obraz skočila user posted image . uf!

no evo moja pričakovanja so se uresničila, včeraj sem imela v varstvu bratranca od Katarine, pa je bila katarina ful prijazna do njega. če je zraven še sara ga ponavadi tudi porajta ne včeraj mu je pa posvečala vso svojo pozornost. sestrica mi je kuj predlagala še enga user posted image . user posted image

zdej grem pa mal lenarit, kosilo se že kuha, katarina spi, žehta se pere... torej nič dela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.8.2007 15:25:11   
TVN
Hej, hoj, mi smo tudi nazaj iz Umaga. Da vam povem - sem bila na Hrvaškem po kakih 20 letih, od Umaga nisem pričakovala veliko, vrnila pa sem se povsem navdušena. Hotelski kompleks Sol Garden Istra je čista desetka! Hotel fenomenalen, hrana fantastična, ljudje izredno prijazni, cene povsem normalne, bazenski del zelo zelo lep, plaža krasna - imaš vse, mivko, kamenčke, skale... Mi smo se kopali na delu, kjer je dno mivkasto, kar je bilo res super. Nobenih copat nisi rabil, nič ni bilo treba gledat, da bi si kje nogo odrgnil na kakšnem kamnu...Igralni del je pa je potekal v enem zalivčku skal nedaleč stran, kjer je Nika ustvarjala gradove, mostove, kopala svoji ribici, vozila ladjico, itd.
Je pa veliko bolj uživala v bazenu kot v morju! Prav zaradi tega smo dopoldan hodili "na morje", popoldan po kosilu pa "na bezen". Hit je bila tudi vožnja s cestnim vlakcem iz Katora do Umaga in nazaj, pa seveda gugalnice, tobogani, peskovniki in ostale zadeve, ki jih je imela na voljo v sklopu "activities" pri hotelu. Ful imajo dobro organizirano za otroke, povsem v slogu ostalih hotelskih verig po Sredozemlju - animatorke, otroški vrtec, predstave, igrače.... Ma, čisto navdušeni smo bili. Res ne veš, da si na Hrvaškem!

Ste bile kar pridne s pisanjem, prebrala sem vse, pogledala tudi slikice od 2ursae (ja, Anže je res že pravi dec!), za kaj več pa mi bo zdajle zmanjkalo časa, saj moram še vse razpakirati, zloudati slikice, dati prat... Prihodnji teden se bova s Tomažem ukvarjala najprej s papirji (vloga za zmanjšano plačilo vrtca, vloga za otroški dodatek), potem bomo skočili še na morje k babici in dediju ter v toplice k atu in mami, teden bo res hitro minil in že bo treba nazaj delat.

Ajd, letim zdaj! Pa, pa.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.