|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
31.5.2007 14:31:50   
Nika v službi
Hvala, ninočka za informacije. Super, da je material že tam, torej pritroskam samo formulo?!user posted image  Ne, resno, res jo lahko pripeljem, čeprav je vprašanje, če bo Evanu všeč, ker taka bolj "otročja" varianta. On očitno obvlada že vse vrste sofisticiranih vozil, tako da ne vem, če bo tale formulca kaj prida. Povejte, če pripeljem ali ne.

A da pečejo? Ja, super, bomo pa tam naročile. Lahko vprašaš, ampak ni panike, ker lahko na licu mesta vidimo in se potem odločimo. Jaz bom Pingvinovo ponudbo prinesla, potem pa se bomo odločile.

Glede passworda in gesla se tudi jaz priporočam na ZS.

In kdaj pridete torej ostale?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
1.6.2007 11:41:09   
Nika v službi
Halo??? Kje pa ste vse?! Jutri je že dan D! Kdo vse torej pride in kdaj:

Vanja (Nika35) - 11:00

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
1.6.2007 12:24:19   
tažana
no če že mene ne bom se bom pa v imenu Katje zmenilauser posted image . sem poslala SMS in mislim da pride.
vse lepo pozdravlja in sporoča da so ostali brez računalnikauser posted image .
prosi pa tiste, ki boste prve na kraju zločina, da jo pokličete, da bo vedela kdaj ste se začele zbirat- da ji ne uidete!
to se pravi Pia ker si prva napisala kdaj pridež spomni babe da pokličete Katjo!

pri nas pa očitno ne bo tako hudo. včeraj Katarina ni nič bruhala čez dan, edino drisko je fejst imela. danes pa tudi driske ni več samo vročina je prišla. pa upam da se po vročini vse skupaj umiri!

uživejte

Neposredna povezava do sporočila: 3478
1.6.2007 12:26:40   
Pia67
Nika35, raj se vpraš kje se dobimo, glede na vremensko napoved user posted image  Mene to bolj matra user posted image

Sicer pa so se septembrke 2005 že pofočkale, tažanina Katarina je bolna. škoda...

Jaz sem že napisala, da prideva okoli 15. ure. Kje pa bomo, pa bom spremljala tekom današnjega in predvsem jutrišnjega dne.

Neposredna povezava do sporočila: 3479
1.6.2007 12:27:17   
2ursae
za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image  a čmo it v Kolosej, al si upamo riskirat?

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.6.2007 9:22:50 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3480
1.6.2007 12:30:10   
Pia67
No, pa sva s Tažano skoraj v piko hkrati poslaleuser posted image   Seveda se bom spomnila na Katjo in ji poslala sms kje se dobimo. Če bom seveda to pravočasno ugotovila user posted image
Drgač pa, tažana fajn, če bi lahko prišli. Držim pesti, da bo Katarina v svojem elementu user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
1.6.2007 12:52:47   
tažana
pia: nič ne mislim okrog hodit. pravijo, da je rota virus (če je sploh bil) nalezljiv tudi nekaj dni po tem ko izgine driska- torej nas ne bo razen če prestavimo za 1 tedenuser posted image . no lahko pa drug teden ponovimouser posted image . sem že spraševala nokrog če se dobi kakšen otroški "pajac" ki preprečuje prenos virusov in podobnih stvariuser posted image user posted image .
no obilno slikajte da vidim koliko so otroci zrasli!! (če je kdo že mamico prerasel)user posted image

tery: hvala za slikce!!!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
1.6.2007 14:20:08   
Nika v službi
Hja, kaj naj rečem, obeti res niso ravno rožnati.... Meni je načeloma vseeno, če se dobimo tudi v Koloseju.
Jaz sem sicer bolj "ciganske" oz. nomadske sorte in bi mi ustrezalo, da se recimo dopoldan (razen če res ne bo ravno scalo) dobimo pri Brunarci, potem pa če se zares izkaže, da nam vreme ne bo naklonjeno, lahko še vedno spokamo in se preselimo v Kolosej. Kaj pravite na to?

Sicer pa pri meni kakšni alternativni termini v juniju in do 14.07. odpadejo, ker imam že vse vikende polne. Žal.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
1.6.2007 20:20:06   
2ursae
nika, kako si se kaj zmenila s teto beto? Bova mi2 z Anžetom tud prišla okoli 11h, če ne bo glih ful scalo, pa predlagam kar brunarco user posted image . Pa un jedilnik definitivno prinesi s seboj, uno pečenje, k ga je omenjala ninočka, pa sploh mega zveni user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3484
1.6.2007 20:57:50   
TVN
2ursae, s teto beto sva se popoldan slišali po telefonu in sva zmenjeni tako, da jo jutri zjutraj nekje do 9. ali 9:30 pokličem in dokončno potrdiva, kje se dobimo. Načeloma je tako, da če ravno ne bo padalo, gremo k Brunarci.

Sem pa pozabila v službi menu od Pingvina, tako da ga bom zdajle sprintala z neta, kaj č'mo demenca....

Se vidimo okoli 11.00 do 11:30, takrat naj bi prišla teta beta in midve z Niko. Super, da prideta tudi vidva z Anžetom oz. vi trije....

Če se nam še kakšna pridruži dopoldan, kar pogumno.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
2.6.2007 8:37:09   
Pia67
Ne vem kaj naj napišem Katji user posted image ???

Omenila sem, da bo vreme takšno kakršno je, že včerajšna napoved je bila takšna in mislim, da je najbolje, da se vidimo v Koloseju ter pričakujem, da tudi ostale konkretnejše napišete kje se dobimo. Že zaradi tega, da katjo obvestim pravočasno. Če prav razumem Niko, bo v primeru nedežja(širok pojem v današnji situaciji) brunarica.
Upam, da ostale, ki vam bolj odgovarja popoldanska varjanta utegnete kaj napisati v zvezi s srečanjem. Lepo prosim...
Tažana, razumela sem te, da najbrž ni rota virus, zato sem se že veselila, da morda le pridete in vem, da je zadeva v primeru rota virusa nalezljiva še nekaj dni po izbruhu... Kar se tiče naslednje sobote, jaz žal ne morem, zato te ne morem podpret v prestavljanju srečanja. Sicer pa, nikoli ne moremo vsi na srečanje.user posted image

Poklicala bom 2ursoe okoli 11. ure, da preedebatirava kako se je zmenila dopoldanska skupina, ker enostavno ne morem čekirat prek neta, delam v proizvodnji ...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
2.6.2007 8:57:32   
TVN
Dežuje in morda bo res najbolje, da se dobimo v Koloseju. Jaz bom zdajle poklicala teto beto in predlagala, da se dopoldanci (zaenkrat teta beta, 2ursae in nika35) dobimo kar v Koloseju. Saj se eventuelno lahko še prestavimo, če posije sonceuser posted image

Sicer pa predlagam, da uporabljamo telefone za dogovor. Pia, moja št. je v imeniku, ki sem ti ga nedavno poslala, pokliči, ko boš štartala in ti povemo, kje smo in kakšna je situacija. Potem lahko sporočiš enako Katji.

To je moj predlog, če ima katera kaj boljšega, naj mi sporoči na mobi, ker ne bom več gledala na net.

Se vidimo!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 9:54:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 10:22:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
2.6.2007 10:46:01   
ninocka
JST PRIDEM MED 13:30 IN 14H (ups. črke), brez Evana.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
2.6.2007 13:29:57   
tažana
no evo une kofetkajo jest pa sama doma user posted image user posted image user posted image user posted image  (Katke ne štejem ker spi). pa prav paše mal miru ker je prav tečna tele dni. cel dan poslušam AMI PLIDI, AMI STAN, AMI OKO...
nič ne zna več sama. zjutraj mi je ob pol sedmih u posteljo prinesla tisto tablo zapisat pa se mi je zadrla na ušesa AMI LUNO!! user posted image
prej sva bili pri nečakinji - ja samo prst ji je pokazala pa se je že jokala. v trgovini se je jokala ko jo je mama v svoj voziček dala, potem se je jokala ko je šla mama ven iz avta...- nič ji ni provuser posted image . upam da tale tečnoba z boleznijo zgineuser posted image .

no tako če je še keri dolgčas doma naj pa tuki z mano user posted image  popije!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
3.6.2007 11:09:57   
benika
Čao!

Imam eno vprašanje in sicer: a lahko oddaš prošnjo za vpis v vrrtec kadarkoli ali samo do določenega roka?

Benija sva mislila vpisat v cerkveni vrtec v našem kraju saj je tam še precej prostih mest in prijave sprejemajo kadarkoli, ampak sva ugotovila, da je zanj potrebno plačati polno ceno vrtca + 30 Euro dodatka na mesec, saj nimajo koncesije.

lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
3.6.2007 13:16:46   
tažana
o dan katja. pri nas lahko otroka vpišeš kadar koli, če je le prostor.
v tisti vrtec sem prošnjo poslala pa so me zavrniliuser posted image .

kako je bilo na "pikniku"??

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
3.6.2007 21:10:06   
TVN
Čer! Ej, tažana, na "pikniku" v Koloseju je bilo prav luštno. Lepo se je bilo spet srečati po daljšem času in malce poklepetati. In naši pingvinčki in pingvinčice so takoooo sladki. Kakšni čmrlji so že vsi, ojoj, čas res tako hitro beži. Hja, smo spremljali romanco med Anžetom in Niko (slike sledijo), potem je Nik demonstriral zlaganje puzzlov in vožnjo z Nikino formulo, Daša že zna povedati cel kup stvari, enako tudi Beni. Hit je seveda njegova "avtošola"user posted image

In ja, seveda, imamo še eno nosečko - lepo so se zvrstile - oktober, november, december. Katera je nova user posted image , pa naj kar sama pove, da ne bom izdajala kakšnih skrivnosti....

Smo bile kar pride, midve z Niko sva prišli okoli 11:30, pa sta bili tam že Urša in Tanja ter seveda oba piškotka, Daša in Anže. Vztrajali smo do 18. ure....

Buškota od 2ursae in ninočke sta prav simpatična. Kaj naj še povem - nič, FINO je bilo. Še kdaj bo treba ponoviti!

Katja, pri nas so vloge sprejemali samo do konca aprila, vendar sicer velja enako - če je prosto, lahko vlogo daš kadarkoli. Najbolje, da malce povprašaš naokoli po bližnjih vrtcih.
In za konec NOVICA: Nika je danes popoldan naredila prvo lužico in kakca v kahlico user posted image user posted image  Ej, kaj smo bili veseli in kako smo ploskali. Potem sem jo do večernega kopanja pustila kar brez pleničke in je strašno uživala. Bomo še poskušali nadaljevati, mogoče pa uspe.

Zdaj grem pa pozobat nekaj jagod, tuširanje in enkrat izjemoma malce prej spat.

Nočko!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.6.2007 10:26:19   
Nika v službi
Dobro jutro! Ja, kje pa ste vse?!

Meni je danes ful dolgčas user posted image , komaj čakam, da bo ob 12. uri kolegij, da se vsaj kaj začne dogajat....

Pa še ta dež.... Uf, zoprno.

Včeraj smo žurirali na Dolenjskem, je bratranec praznoval 40. rojstni dan in nas je bilo kakih 40 komadov + otrok za cel oddelek vrtca. Po ne vem koliko letih sem se šla "zemljo krast". A se še spomnite? Ma, vam rečem, živa uživancija. Sem bila Italija in sem se tako razširila, da ni za povedat.user posted image  Brazilijo sem dobesedno pohrustalauser posted image user posted image  Živ kolonialist!

Ta teden se pri nas doma dogaja - danes imamo letni pregled klim, popoldan nabavo "špeže" v Mercatorju, jutri nas čaka cepljenje user posted image , v sredo grem nakupovat spodnje hlačke za Niko (ej, a ste to že kaj kupovale in katero cifro kupiti?!), pa bodije in nogavičke, pa ladjice za v kad in na morje in še kakšna malenkost bi se našla, v četrtek je (cerkveni) praznik, v petek nam pridejo namontirat bunko namesto kljuke na vhodna vrata (smo imeli pred časom ciganske obiske, pa smo jih zalotili in poklicali policijo, sedaj pa bom dala gor bunko, da se vrata ne morejo odpreti), prihdnji teden pa grem na službeno pot in bo spet zanimivo....

Se vidi, da imam čas, ko takole klofam, a ne? Mah, grem spit eno kavo....

Čau!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.6.2007 10:35:39   
2ursae
juhuhu, a ni dons en lep dan user posted image . Ja no, sej vem da je deževen ponedeljek, ampak jaz sem tolk vesela: sem izvedela, da bomo imeli še enga fanta user posted image user posted image  A ni to super user posted image . Saj ne mislit, punce bi bila enako vesela, sam zdaj, ko vem, kaj imamo, se čutim ful bližje svojemu malemu otročiču, kot da je pa zdaj zares dobil tako oprijemljivo identiteto. Sem bila na morfologiji, se je vse krasno videlo, pa dve fenomenalni fotki imam - obrazček s profila in pol še celega otročka s profila. Skratka, res sem blazno vesela user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa hotla sem vam še povedat, kakšnega oboževalca imam doma: že mesece mu zvečer pojem ene in iste uspavanke (saj veste, k priporočajo, da je vse ustaljeno in enako, da se otroček počuti varnega in mu je domače) in včeraj, ko začnem, on men "noče"user posted image . Pa em začela s tisto, če jo poznate "oblački sivi mački ..." in in men "še, še", pa če je nisem ene 20x zapela, k je tko navdušeno vzklikal, da "še" user posted image  in pol ko pride tekst "... so čolne prevrnili, so vodo nanje zlili.." on "bum" (k pesmica s tem pove, da je začelo deževati) user posted image user posted image  madona, uspavanje pa tako user posted image .

Včeraj mi je rekel "mamica" user posted image user posted image . Kolk je to s takim milim glaskom sladko slišat user posted image user posted image . Pol je pa vsem besedam začel dodajat "-ca", tolk sva se z mojim nasmejala. Počasi začenja s trozložnicami user posted image  

naj še jaz povem, da mi je bilo na srečanju ful všeč, pa Anžetu tud, je bil v avtu še skoz dobre volje in doma tud ves razigran user posted image . Kolk sta se z Niko lepo za rokce držala user posted image user posted image , tega ne bom nikoli pozabila. Benijeva "avtošola" bo pa itak postala legenda user posted image

držte se

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.6.2007 10:40:39   
2ursae
Nika, mi imamo ta teden tud čist poln user posted image , v sredo pa še testiranje na alergološki user posted image , brez veze. Moja P tko hitr od sebe da napotnico, da je joj.
Pišuka ženska, kter praznik pa je v četrtek - ej, saj me je totalno sram, ampak če ni dela prost dan, kar pozabim, kaj praznujemo user posted image .
Glede bunke na vretih pa ful pazi, ko bo Nika starejša, da te ne bo ven zaklenila - to, kot berem na RR, se kar zna zgodit. Greš ven po pošto, pa malček za tabo zapre vrata, ti se pa znajdi, saj jih sam ne zna odklenit user posted image .
Zemljo krast mora bit pa po teh letih ful zakon se igrat user posted image , čist verjamem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.6.2007 11:26:56   
ninocka
O 2ursae, a pol bo pa Žiga user posted image user posted image  user posted image user posted image
Mene tud že vsi sprašujejo, kaj bom mela in če že vem, al nočem povedat...user posted image  Karkoli bo, bom vesela. Men je samo groza, ko se spomnem, da mormo še ime zbrat...

Jst sem se mela tud v soboto ful fino, sem bla tko sproščena, noben me ni vleku in za nobenim mi ni blo treba okrog laufat... user posted image  Sta me pa potem Nik in Beni okupirala. Nik je bil tko dober, ko mi je skoz avtočke daju za igrat, Beni pa, ko me je skoz klical Teta! in mi v knjigici navdušeno kazal papriko user posted image
Ja teli naši škratki so res ful sončki in samo ponovim, kar sem rekla že na srečanju - dobr smo se potrudile in nardile lepe otroke user posted image user posted image user posted image

Ampak govorijo pa vsi ful napram Evanu. EH, SEJ JE ŽE TKO ČVEKA, KAJ ŠELE BO, KO BO RES ZAČEL GOVORIT (pardon) črke)

Zdej moram pa delat, itak nimam niti 10 min časa, da kaj napišem in pol pišem na obroke in sproti pozabljam, kaj sem hotla povedat.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.6.2007 15:05:15   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za še enega lulčka! Bo Nika lahko izbirala, kateri ji je bolj všeč. Saj razlika tam +-2, 3 leta sploh ni kaj takega, a ne?user posted image

Ej, pesmice pa ne poznam, ampak očitno jo tako dobro interpretiraš, da je An čisto preč od navdušenja. Torej, na naslednjem srečanju nam jo boš zapela, prav?

Ja, za slikice najinih sončkov, ko se držita za rokice, se tudi jaz priporočam. Kar na mail pošlji, pliiis.

Zakaj pa greste na alergološko?!

Ja, draga moja, v četrtek praznujemo SRT (Sveto rešnje telo in kri), je zapovedani cerkveni praznik s procesijo, na žalost pa pri nas ni dela prost dan kot večinoma drugod po Evropi.

Nevarnosti glede bunke se zavedam, pa vseeno hvala za opozorilo. Sem že sedaj imela sama pomisleke, ampak je hišni svet soglasno sklenil, da gremo v akcijo. Ta špas sploh ni poceni. Že tako imamo varnostna vrata Val, zamenjava kljuke z bunko in nova ključavnica pride reci in piši nekaj čez 200€! Grrrr. In potem, da se mi res zgodi, da se nekdo zapre ven - to bo user posted image !

Zjutraj sem nekaj stokala o dolgčasu, sedaj imam pa tako norijo, da se ven ne vidim. Saj, ponavadi se stvari zgostijo po kolegiju ali pa v petek popoldan....

Se beremo!

p.s. Ninočka, ti moram prav povedat, da si krasna nosečnica. V soboto si bila prav nobel user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.6.2007 20:33:35   
ninocka
Da vam porocam, kako je bilo pri dermatologinji.
Potrdila je da ima HUDO obliko glivic, ki so se razpasle po celem telescku. Primarna okuzba je bila seveda ritka, ostale, ki so se razsirila pa so alergija na glivice oz. idi (lih vceraj sem brala to v zdravstvenem leksikonu in sem pol tam ful pametna izpadla - me je vprasala, ce sem medicinka user posted image ). V glavnem, Evan nima nobene alergije na hrano, kot je trdila njegova P, ampak samo glivice in alergijo na glivice.
Dala nama je eno kremo in neko zdravilo, glede na to, da prej samo kreme niso pomagale. Ker sva dobila bele recepte, sem jih sla k njegovi P prepisat, in mi je ful odsvetovala tisto zdravilo in da njej se ni zdelo tolk hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Alergije pa ni niti omenila vec.
Za kremo je pa rekla, da je to isto kot canesten, ampak pac neka druga firma, sestra mi je pa pol rekla, da ima se nekaj noter.
V glavnem, zdej bomo najprej probali brez tistega zdravila, samo kremo, potem pa ce ne bo pomagalo pa se zdravilo.
Upam, da se mu bo cimprej pozdravilo, ker je res bogi in dons je skoz kazal na ritko in govoril AU AU user posted image user posted image

Evo na hitrco, zdej moram pa poiskat link od une nase strani, da bo dal Samo slikce iz RDja gor.

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.