Nika v službi
|
Jep, tažana, tole diši po rota virusu. Upam, da vendarle ni to, če pa je - pazite nase in skrbite za dovolj tekočine. Mi je hudo, da se ne bomo videli. Res pa je lepo, da si pomislila na Katjo. Vreme se izboljšuje, tako da mislim, da bo naša Brunarca povsem izvedljiva. Pa še fino bo, ker ne najbrž ne bo ravno tropske vročine.... Midve z Niko bova prinesli kanglico, lopatko, grabljice, vedro, mogoče kak tovornjak, žogo... Vzela bom tudi spalko za po tleh, pa kakšno deko, če jo kje najdem... Če je potrebno, lahko pritroskam tudi enega poganjalčka (Renault formulo), ki ga Nika sploh ne mara preveč oz. se ne mara z njim vozit, povejte, če pride v poštev. Midve prideva okoli 11. ure dopoldan in imava cel dan rezerviran za druženje. Le glede kosila si moram še malce naštudirati, opcija je, da prinesem s sabo menu od Pingvina, pa kaj naročimo kar tja. Kaj pravite? Tery, žal nimam nobenih DVD-jev, niti DVD-ja, pri nas sploh še nič ne gledamo TV oz. kdaj kako reklamo zvečer, če smo ravno v dnevni sobi. Kake risanke, Nodiji in podobne zadeve so za nas ZF. Tudi puzzle - mi sploh še ni prišlo na misel, da bi ji kaj takega kupila?! Mi se z igračami res zelo malo igramo, pojma nimam, a je to o.k. ali ni? Nika je po cele dneve zunaj, koplje, dela potičke, "pomaga" na vrtu, leta okrog po igrišču, se guga, pleza po toboganih, se žoga, hodi na sprehode, "pomaga" pri gospodinjskih opravilih in delu okrog hiše (pometanje, pranje avtomobila....). Skratka, konkretna opravila. Ko poslušam, kaj vse delajo vaši, se sprašujem, če delam prav, ali bi jo morala bolj usmeriti v igrače, sestravljanje, nekaj, kar pač spodbuja razvoj?! Hm, bomo kako rekle na to temo ob srečanju. Zdaj pa tudi jaz letim, delo kliče! Čau!
|