ninocka
|
Nisem mogla včeraj dokončat, upam, da mi bo zdaj ratalo. Samo je še zmeri not, ker kri še ni OK. Upam, da bo danes že lahko šel domov. Včeraj so mu delali UZ in so ugotovili, da ima eno mišico natrgano levo-desno, eno pa gor-dol. Baje je doba okrevanja 2 meseca, pa fizoterapija itd. Sem pa s sodelavcem zamenjala za vceraj in danes in sem dopoldne v sluzbi, jutri naj bi bla popoldne, pol pa spet dopoldne. So mi sli ful na roko in sem ful vesela. Evanove glivice so pa katastrofa - v četrtek sva ga peljala k P, pa ni blo njegove, je bil nadomesten zdravnik. Glivice so se mu že ful razširle po celi ritki in še po telesu. nadomestni P ga je komaj pogledal, predpisal mu je canesten (kljub temu, da sva mu obadva razlagala, da mu ne pomaga), na koncu je pa rekel, da je to neka nova alergija in naju poslal ven. Evanu se je čez vikend ful poslabšalo, glivice so se mu razširile do sredine hrbta, po rokicah, okrog ust. Sem ga mela brez planičke (zračenje ritke) pa se je spraskal do krvi in potem ni hotu niti lulat. Tko da sem ga včeraj še enkrat peljala k P (po moje že 6ič v teh 5ih tednih). In je rekla, da tist, kar se mu je razširilo niso glivice (un P je reku, da so) ampak alergija (le na kaj, ker itak nismo nic novega jedli) in je dala zdravniško obvestilo za vrtec, katere hrane Evan ne sme (morska hrana, mesni izdelki, paštete, svinjina... - ker tega drugač poje na kile in kile ). Ker sem še zmeraj vztrajala, da so to gljivice in ne alergija, mi je zabrusla, da je ona že 27 let v tem fohu in menda ve... Men se pa ne zdi tko, še dermatolog bi mogu verjetno bris vzet, da bi ugotovil . Mogoče sem pa jst smotana, kaj pa vem... ampak glede na to kako se je širilo in kako zgledajo, sem milijon procentna, da so glivice. Edino kar sem dosegla je menjava kreme in smo zdaj dobili daktarin, pa še to mi je dala s ful težkim srcem. Pa zamenjat mormo pleničke (ne bom neki pametovala, ker se lahko tudi motim, ampak jst sem misila, da to nima veze z vrsto plenic - ponavadi so plenice problem pri pleničnem izpuščaju ), tko da sem sla učeri mu kupit ene pamperske pa sploh nisem vedla kaj naj vzamem... Bomo vidli kako bo, sem ga pa včeraj namazala po ritki z eno kremo (elcom). Sem jo mela že od prej doma, samo si nisem upala mazat, ker je kr agresivna. Mi je pa rekla P, da lahko samo 1x na dan namažem, takrat, ko mi jo je dla za Evanove lišaje po nogicah, je pa rekla, da jo lahko večkrat na dan mažem...še sama ne ve, kaj govori... Tko, naše poročilo, ostalo pa vam napišem kasneje (odgovore itd...)