|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
29.5.2007 7:53:05   
2ursae
kukuc, babnce user posted image

srečanje: evo, sem se odločila, da bova tud mi2 prišla dopoldne user posted image . Če se hočem vsaj mal naklepetat, bo to takrat, ko bo An (tako on kliče sebe) pančal. Se pa bojim, da ne bo lepega vremena, včeraj so za petek napovedali sonce z dežjem in borih 20'C - kaj bomo storile, če bo napoved slaba?

kaj je novega ... prejšnji teden sem imela morfologijo, vse je ok user posted image , za spol se je pa Gju za trenutek zazdelo, da je user posted image , sam je pol vse nazaj vzel, ker ni bil 100%. Jo imam naslednji teden spet, pa upam, da se bo bolje vidilo.

An vztrajno vse ponavlja, je blazno zabavno. Zna tud par pesmic, sam ne zapet al pa deklamirat ampak tko, da mu jo jaz govorim, on vstavlja besede, ki jih pozna.
Začeli smo še s kahlico, prvič je zjutraj naredil eno lužco, sva z mojim že mislila, kolk bo to izi .. ja, valda user posted image ... vsako jutro ga dava gor čičat, nekaj časa je gor, pol pa pravi "noče" in vstane, kahla pa prazna. Ful bi ga rada vsaj mal navadila, ker se mi v vročini tko smili s tisto plenico user posted image . Ko ga odvijem, ima jajčka čist skuhana. Bova kupila kar spodnje hlače. pa dala not racmanove vložke, pa bova videla, kako se obnese.

KMA: lepo te je spet slišat user posted image , javi se še kaj.

mejte se lepo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
29.5.2007 8:56:32   
Pia67
user posted image  bom videla, če bom lahko prišla z Nino mal prej, ker načeloma delamo do 14. ure v soboto zato, mi gre popoldanska varjanta bolj na roko. No, nič ne de, itak imam z našimi srečanji precejšno smolo (al delam al pa se zgrešimouser posted image ). Se bom probala zmenit v službi, tako, da ne bom mešala štren...
Prosila pa bi, da če obvelja dopodanska varjanta, napišete kdaj in kje bi se dobile?
2ursae, prav imaš glede vremenske, po moje bo najbolj, če bi bil Kolosej (samo predlog). Nekak se bom prilagodila večini, ker v vsakem primeru moram do LJ, ker bom na plezalni tržnici prodala del robe in kupci že nestrpno čakajo.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
   [Brisano sporočilo]
29.5.2007 11:04:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
29.5.2007 11:24:49   
Nika v službi
2ursae, dobro, da si nas dvignila z dna....

Krasno, da je z bejbijem ali bejbiko (hi, hi, mogoče bo pa pupa) vse o.k., komaj že čakam, da vidim tvoj buši.

Ja, se strinjam, da je Kolosej skorajda edina pokrita alternativa.

Pia67, mislim, da bo celodnevna varianta, s tem, da bomo nekatere prišle že dopoldan.

Kahlica: mi smo tudi včeraj poskusili, je sedla za nekaj trenutkov na kahlico, govorila lu-lu, pa ni nič priteklo. Potem je vstala, pa spet sedla, pa spet vstala, gledala noter, lu-lu, pa nič. To sedanje in vstajanje je trajalo kar nekaj časa, izplen pa je bil ničen. Se ji je pa fajn zdelo, da sedi na kahli s spuščenimi hlačkami.... Bomo počasi poskušali, najbrž bo babi poskusila dopoldan s kakanjem, ker ima obred, da gre kakat na določeno mesto - pri mizi v jedilnici se nasloni na en stol, počepne in pritiska. Tam bomo torej "podstavili" kahlico in lovili pravi trenutek.

Ej, punce, a boste te knjige prinesle na meeting - Panthleyevo in ABC dobre vzgoje, jaz bi si zadevi izposodila, če je mogoče. Ko sem na službeni poti, imam vedno nekaj časa zvečer v hotelu in bi prav rada prebrala kaj takega. Lahko si tudi skopiram določene sekcije, recimo....

Pri nas sicer nič posebno novega. Izbrali smo novo pediatrinjo, cepljenje imamo 05.06. popoldan, potem enkrat junija še srečanje v vrtcu za novovpisane otročke oz. njihove starše (upam, da ne bo ravno takrat, ko bom službeno odsotna).... Konec meseca pa planiramo naš Salzburg, Grossglockner in Orlovo gnezdo. Jupi!

Pa, pa!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
29.5.2007 11:55:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
29.5.2007 12:26:31   
2ursae
uf, če se bomo pa dobile v koloseju, pa ne morem obljubit, da bova prišla že dopoldne ...zadnjič, ko sem bila s tamalim tam, je kar hitro začel silit domov, ker mu tam ni zanimivo, med tem ko bi se pri brunarci lahko gugal in plezal in bi zihr dalj zdržal user posted image .

nika, Pantleyevo še berem, tko da ti je žal ta moment ne morem posodit user posted image , lahko pa ti jo prinesem na vpogled, pa se morda sama odločiš, da jo kupiš ... če si članica Sveta knjige, jo lahko tam dobiš. Men je res dobra, pa pozabim, kaj piše not in mi je ugodno, da jo imam skoz pri roki. Še posebej zdaj, ko bomo imeli dva komada, tam not je namreč kar dosti o pripetijah med sorojenci user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 29.5.2007 12:29:11 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.5.2007 12:36:08   
Nika v službi
o.k. bom šla v knjižnico... pogledala, prebrala, če bom presodila, da je širše uporabno, pa grem še v nakup.

Glede lokacije pa - saj bomo videle, kakšno bo vreme in se uskladimo dan prej...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
30.5.2007 7:53:20   
2ursae
ful bi rada kaj napisala, k se mi ne da učit (danes imam na sporedu zakon o prisilni poravnavi, stečaju in likvidaciji user posted image ), pa nimam kaj user posted image .

torej, dobro jutro moje septembrke in mali pingvinčki (a boste na srečanju v famoznih majicah? Moj An jo bo zihr imel), a ste lepo pančali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
30.5.2007 8:01:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
30.5.2007 8:11:22   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery
2ursae, sem včeraj v katalogu od DM videla, da imajo kratke hlačke "Anže" user posted image

ooo, hvala za info, bom pogledala v štacuni user posted image . Ma, kolk je naš fant popularen user posted image .

Zdaj pa res šibam, bom kar računalnik ugasnila, da me ne bo raje vleklo tipkat kot pa čičat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3460
30.5.2007 9:39:36   
Nika v službi
Jutro! Pri nas imamo danes presojo sistema ISO 9001:2000 in imam enega ful luštkanega presojevalca z BVQI tukaj.... Ma, je fleten, škoda, ker ima dokaj nepriljubljeno vlogo....

Čez nekaj minut bom na vrsti jaz, da me "presodi" in imam malce treme user posted image

Mi pa nismo dobro spali, je Nika celo noč nekaj pojokavala, klicala mami, babi, in ne vem še koga, se premetavala....

Hja, majčke o.k., vendar če bodo take temperature bo bolj težka, edino, da jo oblečemo preko dolgih rokavov. Upam, da bo Niki majica še prav. Je sploh ne nosimo, sem jo pospravila bolj za suvenir....

Lep in uspešen dan!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
30.5.2007 10:12:00   
Pia67
user posted image  jaz sem itak mislila Ničo oblečt v majico za srečanje, ker jo občasno nosi, al prek bodija z dolgimi rokavi al pa samostojno, ko je toplej.

Glede srečanja in dopoldanske & popoldanske varjante se edino to bojim, da mi septembrsko moštvo 2005 ne bo pobegnilo domovuser posted image . Skratka, zapeljala se bom mimo zbornega mesta in preverila, če je še kdo, al pa bom poklicala, ker sem si zadnjič končno priskrbela vaše številke. Upam, da prideva do 15. ure v soboto, upam pa, da mi rata frej dobit. Bomo videl, ker je tudi pri nas presoja za ISO, tako, da sem presojo že imela, pa še bom na tapeti... Nika35, upam, da je bilo vse OK...

Neposredna povezava do sporočila: 3462
30.5.2007 10:36:55   
Nika v službi
Ej, Pia67, še nisem na vrsti, očitno se je pri predhodnikih malce zavleklo. Torej, še pokorno čakam....

Upam, da je pri tebi šlo o.k. in da bo čim manj korektivnih ukrepov, pri nas jim rečemo pinkiji... (ker so zapisani na roza papirju).

Sem se spomnila, da smo se včeraj tehtali in je tehtnica pokazala 13,7 kg. Koliko pa vaši piški sedaj tehtajo?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
30.5.2007 10:42:14   
ninocka
Sem ful napisala, pa me je ven vrglo. Še enkrat se mi ne da vsega pisat, edino za srečanje: jst v soboto delam. Če bomo v koloseju, pridem sama (ker Evan med 12-16h spi), če bomo pa pri brunarci, pa pridem po službi sama, ko se bo Evan zbudu, ga bom šla pa iskat in prideva nazaj.

Nika, tehta pa cca. 11,5 kg

To je vse, ker sem jezna, ker mi je ven vrglo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3464
30.5.2007 12:44:48   
Nika v službi
Oj, ninočka, bad, tole metanje ven, sem tudi že jaz doživela enkrat ali dvakrat....

Kako pa kaj tvoj dragi, je bolje?

A hočeš povedati, da tvoj Evi spi 4 ure v kompletu?! Halo? Kaj mu daš za jest, da toliko spi?user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
30.5.2007 12:49:19   
Nika v službi
Aja, Pia67, sem preživela audit. Očitno bo šlo brez pinkijev, vsaj na mojem področju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
30.5.2007 13:25:14   
teta beta
Hojla!

Upam, da nisem jaz zdaj katere zafrknila, ker sem rekla, da bi prišla že dopoldne. v bistvu sem tudi jaz imela v mislih celodnevno varianto (kot je napisala Nika), le da bi midve z Dašo odpeketale že najkasneje ob 15. Glede lokacije mi je vseeno, odvisno od vremena. Majčka ji je bolj tesna, ampak jo menda še spravi gor (problem je čez glavo), tako da jo bomo preskusili. Sicer pa jo je imela gor po tistem samo še enkrat, nekaj časa pa jo je nosil en medo.

Pri nas smo s kahlico tako-tako. Že itak smo v fazi "ne sveže pleničke gor, ne ritke previt, ne, ueee, nee" tako da je dostikrat tudi "ne lužice, ne lulat, ne na kahlico", ampak po drugi strani pa včssih že tudi sama prinese kahlico ali pa Emo in kahlico, ali pa ko ji razlagam, da bo treba menjat plenice, dokler ne bo vedno šla na kahlico, včasih gre in se sama usede in tudi lula (no, to se je naredilo 2x). Sicer pa vedno lula zjutraj, dopoldne še včasih, med opoldnaskim spancem ima skoraj vedno suho plenico in ko se zbudi, jo dam na kahlico in naredi lužico, popoldne pa je že bolj tako-tako. Kaka pa zelo redko v kahlico, dozdaj je vse skupaj kakšnih 5x, 6x. Dostikrat reče tudi, da bi travico zalila (zunaj, ker je tako videla ssvjo sestrično), ampak tisto ni pa še nikoli.

Daša tehta 10,680 (pred slabim mesecem) in so jo namerili 80 cm.

Ninočka, to je tudi meni padlo takoj v oči - 4 ure skupaj????!! Ali je bilo to mišljeno tu nekje vmes plus še kosilo? Meni je takrat enkrat izjemo ratalo, da je spala dobre tri ure, potem pa nikoli več.

No, se še slišimo. Pa - pa!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
30.5.2007 16:54:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
30.5.2007 21:00:05   
tažana
čer.
evo še mene. malo me čas priganja. spet delam (en dan sem bila vmes frej) (so me spet klicali, da je ena zbolela) tako da časa manjka...
v soboto mi pridemo vsi trije- neznamo nič posebej delatuser posted image . prihod napovedujem na popoldanski del dneva tako da Pia mislim da ne boš samauser posted image . vseeno pa bi bilo fino da napišete okvirno uro kdaj katera pride da se znamo organiziratuser posted image .
ne vem če se kera spomne. kakšen teden nazaj sem spraševala če bi lahko katera na CD zapekla slike od skupnega rojstnega dne. jest nimam niti ene se sploh ne spomnim zakaj jih nimamuser posted image . bom imela prazne CD-je s seboj tako da bom delala menjave.
tery: bom probala mal presnet tegale NODIJA. če mi rata prinesemuser posted image

a je katjo že katera obvestila drugače ji pošljem SMS?

lepo se imejte 

Neposredna povezava do sporočila: 3469
31.5.2007 7:35:15   
Pia67
Ej, hvalauser posted image za vašo skrb glede popoldanskega dela srečanja. Mal sem se paranoično bralauser posted image , ker bi vas res rada videla, z mojim sobotnim delom pa je tsko, da vedno v zraku visi, da delamo. in ponavadi res delamo, včasih mi celo rata frej dobit in bom delala v tej smeri tudi za soboto, 2.6.
Aja, v Tivoliju je tudi prireditev za otroke (ne spomnim se kako se imenuje), po moje po oreng gužva, tako, da bova mi2 naše srečanje nadaljevale pod Turncem-Šmarna gora (omenjena tržnica opreme).

Kilaža Nine je čist frišna, včeri sva se stehtali: 11,8 kg. Zelo malo poje in mi ni jasno od kod ji kaka deka več. Upam, da ni po men, ko mi vse zaleže.

Nika35, user posted image  za dobro presojo in nič "pinkijev"... user posted image

Tery, a 15 delov ima puzzle user posted image , vau, pa že sestavi. Za Nino je to ZF, jaz sem bila čist user posted image , ko je Nina pravilno vnesla manjkajoče živalice v pravilne odprtine in nekako nalepila noge, rep, očke, uhlje v sestavljenko. Na žalost ne premorem DVD pekača, no še DVD predvajalnika ne, drgač bi ti prekopirala zadeve, Ninockine DVD-je Nina gleda pri dedku in babici user posted image

Tazana, lepo, da si se spomnila na Katjo, jo boš ti obvestila?

Mi že dihajo za ovratnik, grem.

Se veselim snidenja,

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
31.5.2007 7:58:22   
tažana
dobro jutro.
jest odpovedujem prihod na naš piknik user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katarina je ponoči začela bruhat in drisko ima tako da...
glede na to da je bila njena sestrična v bolnici zaradi rota virusa nas ne bouser posted image user posted image .
pa tako zelo sem se trudila in odpovedovala vse mogoče stvariuser posted image .
sicer ji ni hudega ko ravno ne bruha in driska, je čist živahna tako da upam da ne bo hujšega.
obvezno pa se priporočam za ogled slik. aja pa Katji bom ravno tako napisala. se še kej oglasim- sedaj sem tako ali tako doma.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
31.5.2007 8:32:57   
Nika v službi
Jep, tažana, tole diši po rota virusu. Upam, da vendarle ni to, če pa je - pazite nase in skrbite za dovolj tekočine.
Mi je hudo, da se ne bomo videli. Res pa je lepo, da si pomislila na Katjo.

Vreme se izboljšuje, tako da mislim, da bo naša Brunarca povsem izvedljiva. Pa še fino bo, ker ne najbrž ne bo ravno tropske vročine....

Midve z Niko bova prinesli kanglico, lopatko, grabljice, vedro, mogoče kak tovornjak, žogo... Vzela bom tudi spalko za po tleh, pa kakšno deko, če jo kje najdem... Če je potrebno, lahko pritroskam tudi enega poganjalčka (Renault formulo), ki ga Nika sploh ne mara preveč oz. se ne mara z njim vozit, povejte, če pride v poštev.

Midve prideva okoli 11. ure dopoldan in imava cel dan rezerviran za druženje. Le glede kosila si moram še malce naštudirati, opcija je, da prinesem s sabo menu od Pingvina, pa kaj naročimo kar tja. Kaj pravite?

Tery, žal nimam nobenih DVD-jev, niti DVD-ja, pri nas sploh še nič ne gledamo TV oz. kdaj kako reklamo zvečer, če smo ravno v dnevni sobi. Kake risanke, Nodiji in podobne zadeve so za nas ZF.

Tudi puzzle - mi sploh še ni prišlo na misel, da bi ji kaj takega kupila?! Mi se z igračami res zelo malo igramo, pojma nimam, a je to o.k. ali ni? Nika je po cele dneve zunaj, koplje, dela potičke, "pomaga" na vrtu, leta okrog po igrišču, se guga, pleza po toboganih, se žoga, hodi na sprehode, "pomaga" pri gospodinjskih opravilih in delu okrog hiše (pometanje, pranje avtomobila....). Skratka, konkretna opravila. Ko poslušam, kaj vse delajo vaši, se sprašujem, če delam prav, ali bi jo morala bolj usmeriti v igrače, sestravljanje, nekaj, kar pač spodbuja razvoj?! Hm, bomo kako rekle na to temo ob srečanju.

Zdaj pa tudi jaz letim, delo kliče!

Čau!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
31.5.2007 9:01:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3473
31.5.2007 10:22:57   
ninocka
Jst sem pa danes in jutri na dopustu user posted image user posted image user posted image bedno je samo,da mo ram v soboto delat user posted image
Sem sla pa zjutraj v Hoferjja in semEvanu kupila un grad za skakanje za 25 EUR. Mije blo lani ful zal, da ga nisem dobil oz. kupila.

Glede spanja - Evan mi zaspi nekje med 12 -13 uro in potem potegne do 15 -16 (al pa se dlje). Doma mi namrec spi med 3 in 3.5 ure, v vrtcu pa dobro uro in pol user posted image .  Sem bila prav presenecena, ko mi je vzgojiteljica na govorilnih urah rekla, kolk spi. Sicer pa pocne se dolocene druge stvari v vrtcu drugace kot doma (neki boljs, neki slabs).

Tery user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem mogla tolk aplavzkov dat, ker se mi zdi to res izjemno). Ce se rabis Nodija, povej, bom jst mojmu rekla, da naj jih presname.
Tazana, upam, da s Katarino ni prehudo. PA skoda, ker ne pridete user posted image Sem ti pa jst tud hotla rec, ce lahko Katji posljes SMS, da se dobimo.
Nika, ce bomo pri brunarci, se ti ne splaca nosit lopatk in teh stvari, ker je tega tam dosti. Pa se zgubi lahko kaj, ker potem ostali otroci mislijo, da je to od igrisca in in raznosjo vsepovsod okrog. Glede avtocka - boljs, da ne prineses, ker ne bomo Evana dol spravle user posted image user posted image Za hrano sem pa jst tud, da kaj narocimo, ceprav se mi zdi, da zdaj ze tud tam pecejo cez vikend (cevapcice...), pa  lahko pol tam kaj narocimo. Lahko grem pa vprasat.

Evanove glivice so se pa spet poslabsale. V ponedeljek sva narocena pri dermatologu, do takrat je pa rekel, da naj uporabljamo samo hladilno mazilo in puder (glede na to, da nobene krema ni prijela).

Za slikce od RD grem pa jst zdej Samotu rec, da jih da na net, na uno naso stran, da si pol lahko same snamete. Vem, da obljubljam ze 100 let on pa men, pa nama kr ni zneslo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3474
31.5.2007 12:44:59   
tažana
čao ninočka. če boš tja gor dajala slikce, a mi lahko pošlješ še enkrat user name in password, ker s tastarim ne pridem gor user posted image . ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.