2ursae
|
kukuc, vidim, da ste bile včeraj pridne. Pohvalno - ful se rada zjutraj z bovlo kosmičev vsedem pred RR in vas berem Tery, Anže ne zlaga ničesar v ravni vrsti, mu tud tega nismo nikoli predlagali, sam od sebe pa tega ne dela. Zakaj? - a je to spet kakšen razvojni mejnik . Po prstkih hodi, če mu rečeš. Spremembe ... joj, ne mi omenjat, danes ga bova dala spat v svojo sobco, se seli iz spalnice - kaj bo, ne vem . Načeloma, seveda, da ima rad, da stvari furajo po njegovo, je pa čist odvisno od njegove volje, kako sprejme prepoved oz. spremembo. Ne vem, kje je to pobral, ampak ko mi kaj trmoglavi in ga vzamam v naročje, da bi ga potolažila, me začne kar davit - na čisto pravi način, me z rokicami prime za vrat in začne stiskat - kot v filmih . Drgače pa ne trmari dolgo, se ga da s čim drugim zamotit . Mi je pa ravno mož zadnjič rekel, da me moj otrok sploh ne uboga in debelo pogledam ... pol sem pa mal opazovala situacijo in res, mojmu detetu moram 100x rečt, da me končno uboga. Ampak, zdaj berem Pantleyino "Z otrokom lahko sodelujete" (btw, not je en test, kakšen starš si in jaz sem demokratičen starš - Hmmm, lahko skopiram test in vam prinesem na srečanje ) in bom situacijo izboljšala . Upam Srečanje: jeee, mi2 prideva, sem pa bolj za popoldansko varianto, če bi šlo. Če ne pa kul tud dopoldne - če bo dopoldne, kolk časa pa boste? Ker Anže mi zaspi med 12. in 13. uro, pa spi 2 uri in ne bi rada pol tam sama visela in čakala, da se zbudi ... Vrtec: mi smo se odločili in drugo leto še ne gremo . Sem pa cel april (mesec, ko pri nas lahko oddaš prijavo) nosila izpolnjeno prijavo v torbici, če bi me slučajno pičilo. Sem bila enkrat že v vrsti na pošti, pa sem si premislila lepo se mejte, grem še k oktobrkam 07 pogledat. Joj, punce, k boste videle, kakšen trebušček imam že
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 18.5.2007 8:05:31 >