|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
11.5.2007 12:03:04   
2ursae
teta beta, mah, nič se niso uredili tile nohteki, jaz upam, da se bo izboljšalo poleti, ko bo bosaril naokoli in zračil tačke. Drugač ga pa po nihtkoh namažem zvečer z oljčkom al pa z bepantenom, mal kombiniram, pa postrižem ravno tolk, da se mu ne more zatrgat. So pa mini tile nohteki user posted image , je kar težko naciljat tapravo dolžino.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
11.5.2007 21:11:24   
tažana
čao, čao

pety: jest sem sedaj po vseh vrtcih v tržiču. me pokličejo samo takrat ko je kakšna na porodniški. drugače pa Katarina hodi na deteljico. pa če bodo odprli še en oddelek bo ta novi oddelek na deteljici jest pa bom po mojem mnenju tam delala. samo se starši zmišljujejo in vprašanje če bo še en oddelek. so ravno  14 dni nazaj rekli, da bo nova skupina ker je 9 otrok vpisanih potem pa so na sestanek prišli samo starši 5- ih otrokuser posted image . to pa ni dovolj da bi občina odobrila novo skupinouser posted image . tako sem spet zviselauser posted image .
lahko pa še ti poizkusiš pa ga že sedaj vpišeš mogoče potem službo dobimuser posted image . hecam se ampak je pa resnično.
lepo se imejte se grem crkljat pa james bonda gledatuser posted image . predvsem tisto prvoker bom vrjetno kmal zaspalauser posted image .

lahko noč

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
11.5.2007 21:34:41   
2ursae
tažana, jaz bom tud dons na Bonda obsojena user posted image . Mi ti ta stari filmi niti niso všeč (razn uni ta prvi, k je not Sean Connery user posted image ), mi je ful hecn gledat "starinske" cunje, avte, obleke, hi-tec opremo, zlasti računalnike na kartončke user posted image . Jutr imamo pa hokejski dan, to je pa že mal boljš user posted image .

Naš Anže že fuuuuul govori user posted image . Ne sicer še dveh besed hkrati, ampak se mu besedni zaklad širi s svetlobno hitrostjo ... ma če ni danes osvojil 10 novih besed: kit, rak, voda, noga, anž (manjka še "e", intenzivno delamo na tem user posted image ), mebe (mobitel), opa ... skratka, zadeva se je odprla user posted image . Ful ponavlja enozložnice, pa tud dvozložnice mu že kar fino gredo. Skratka, imamo pestro.

user posted image  tud že malček brca, že čutim metuljčke ... mmmm, zdaj se bo začelo pa tisto pestro obdobje - k bi videle moj trebuh user posted image  pišuka je že velik. 

ja nič, to bi bilo kar vse, grem mal pogledat, kaj moj počne, pol pa počas ninat user posted image

Nočko 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
12.5.2007 13:25:23   
tažana
me pokličejo samo takrat ko je kakšna na porodniški. ups sem šele sedaj vidla ne na porodniški ampak na bolniški- na žalost.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
12.5.2007 14:42:26   
ninocka
Evan spi, moj je na paintbolu, jst mam delavce pri bajti, pa nic se mi ne da delat...

Ah, sej sem ze oprala 2 stroja perila - za dons sem izpolnila svojo normo user posted image

Drugace pa se pri nam cist nic ne dogaja, Evan se je iz cetrtka na petek ponoci 2 uri jokal in mu ni nic odgovarjalo. Najbolj bi mu pasalo, da bi jst sla lezat k njemu v njegovo pojstelco, ker me je skoz vleku not. A si predstavlate user posted image ?
Pac nismo spali od 12:40 pa do 3h zjutraj in pol je tamal zaspal za natanko 3.5 ure user posted image user posted image Ne vem, a mu nic spanca ne manjka, al kaj?

Je pa vceraj povedal svoj prvi stavek (ce temu lahko tako recem). Iz tistih parih besed, ki jih pove, je sestavil (pazte ta hud stavek): ACI AM AM (prevod: oci na mizi imas kosilo) user posted image . Jah no, pohvale malemu vseeno user posted image
Sicer pa ful govori v nekem svojem jeziku, najbolj pogosto ponavlja besedo baja baja baja (ce kera razume - a lahko prosim prevede user posted image ). In se vedno je totalno nor na avtomobilcke, bagerje, traktoje...

2ursae men je tud trebuh ze ful zrastel, vceri sem prvic oblekla nosecniske hlace. Mi je kr mal cudno, ko gledam ta moj trebuh, se moj je bil cist sokiran vceri in mi je ene 3x reku: Sam ti mas pa ze res trebuh! Kot da jst ne vem, sej ga s sabo nosim...user posted image Cutim pa se ne nic, ceprav jih ene par pri novemberkah ze pise, da ful cutjo metuljcke.

Nase srecanje - jst sem tud za, da ga nardimo cimprej - mogoce kaksno soboto v juniju? Jst naslednjo ne morem, ker grem v Crno praznovat 30ko (user posted image user posted image user posted image , sem ze stara user posted image user posted image user posted image ), naslednji vikend je pa RR piknik. PA se mi zdi, da se do junija lih lahko uskladimo. Ceprav (kokr se spomnem se iz casov porodniske) bolj, ko smo planirale, manj smo se vidle, manj ko smo planirale, veckrat smo se dobile user posted image

Jst pa pogresam ene par punc, se cist nic vec ne javijo - Katja, Tiat, Amelie, KMA....dejte mal porocat kaj je z vasimi soncki!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
12.5.2007 19:57:25   
tažana
dan.
no evo jest sem pa očitno dežurna tuki gor user posted image . mi je danes user posted image  vse pospravu - moram ga javno pohvalituser posted image . jest sem dežurala pri fotru. zopet smo ga peljali na Golnik. in mi je ful hudo- danes se je poslovil od mene če slučajno ne zdrži do jutri user posted image . ful se matra in zares je ful bogi. ko bi človek vsaj lahko kaj pomagaluser posted image .

ko sta šla danes Katarina in oči ven sta šla k vodi- tamala samo da po vodi brska. no po nekaj minutah se je pa gospodična usedla v vodo tako da je bila čist mokra user posted image . torej sta zaključla s svojo zabavo in se šla preoblečt. drugače pa tudi katarina že precej govori.
najpogosteje slišimo: PAMA- sama
STAN- vstani
PLIDI- pridi
E BOVA- še bova
E MAVA- še imava
E DELA- ne dela
PILA BOM- pila bom
KAKALA BOM- kakala bom (kar ne pomeni da potem kaka v kahljico- razen izjemoma danesuser posted image )
E BOM- še bom
ZAJ- nazaj
TIČKA- ptička
BECKE- ovca
MUCKI- muca (becke in mucki- je vse v množini kljub temu da misli enega user posted image - ne vem od kje to)
MILA BOM- umila se bom
tale bom kar pogosto postavlja k že znanim besedam se ne spomnim vseh.
drugače pa se trudi ponavljati besede, ki jih sliši. če je beseda pretežka jo ne izgovori. prav zanimivo mi je kako pogosto uporablja črko K oziroma na koncu besede povsod pritika KA ali KE. ne vem od kje je to prišlo. sicer me ne moti ampak tiste TIČKE pa včasih zelo neprimerno zvenijouser posted image user posted image .
tako grem še mal sestrico poklicat jo je menda danes precej zvilo ko je bila pri atku.

lepo nedeljo

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
12.5.2007 20:23:21   
tažana
samo povem da sem se lotila oziroma probala slikce v album dat. in ja uspelo mi je. res da so samo 3 ampak se mi mudi večerjat, ker sem ful LAČNA.
oglejte si slikceuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
12.5.2007 21:36:29   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Cutim pa se ne nic, ceprav jih ene par pri novemberkah ze pise, da ful cutjo metuljcke.

nič se sekirat, pri nas tud nekatere oktobrke še ne čutijo metuljčkov, se pa pri prvi nosečnosti spomnim, da sem jih začutila okol prvomajskih praznikov, torej pri cca 20. tednih. Je še cajt user posted image

Tažana, a da je s tvojim očetom že tko hudo user posted image . Drži se user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.5.2007 23:06:23   
teta beta
Dober večer!

Včeraj smo bili na obali, V Portorožu in Piranu. Sejem je bil zelo zanimiv in predvsem mamljiv. O cenah pa raje ne bi, ampak sanjamo pa lahko, kajne. V Piranu smo malo posedali na obali in metali kamenčke v morje, nato pa si ogledali akvarij. Daša je čisto navdušena nad morjem, zna vse povedat, kje je bila in kaj vse je videla. Sva ji obljubila, da v kratrkem spet pridemo, žal nismo vzeli s sabo šotora, da bi prespali. Tako da - jaz sem absolutno za srečanje, če le ne bomo tisti vikend na morju. Kdaj bo to, pa res nimam pojma, tako da se kar zmenimo za srečanje, bom skoraj ziher prišla. Vseeno mi je kdaj.

Danes pa smo šli popoldne malo lovit ribe, midva sva vsak potegnila ven po eno in ju potem vrnila v vodo. Daši jih je pobožala in tudi potem, ko sta že bili nazaj v vodi je še kar govorila "še božala ribico" in si ni dala dopovedat, da mora počakat, če bomo spet kaj ujeli. Zadnjič sem videla v katalogu od Pikapolonice set - palico in dve plastični ribi, ker ji moram nabavit, predem gremo naslednjč spet. Hoče sama palico metat in koleščka sukat.

Ajd, je pozno, se drugič oglasim. Nočko!

< Sporočilo je popravil teta beta -- 13.5.2007 23:12:47 >

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.5.2007 9:05:15   
Pia67
Nina ima suho kožo predvsem po ličkih in ima kar ekcem, kljub mazanju z raznoraznimi kao mastnimi kremami. No, upam da se bo stanje izboljšalo. Nohtki so ukrivljeni zaradi dožine, ker imam velike muke pri striženju.
Zvečane pigmentacije nima, čeprav sem jaz videti ko kaka palačinka(sem čisto pikasta), je Nina vsaj glede polti in kože izrezani oče in kljub pohajkovanju po soncu, zgleda ko kaka sirotka.
Trenutno pa je tudi Nina malce oskubljena, ker sem se je usmilila(noro se poti v glavo) in jo ostrigla kar sama, ko se je igrala na vrtu in sva potem kodre nabrali v vrečkico (ne vem kaj bom storila s tem, bom pa raje počakala z metanjem stran). Zdaj je ko kaka ostrižena ovčka, kodri so kakor venček okoli glave in zdi se mi naenkrat prav drobčkana.
Drugače nič novega, govorjenja bolj malo, nekaj petja (Mi se mamo radi..., Prihaja Nodi,) jasno v popačeni obliki in Nininščini. zato pa toliko bolj spretnega gibanja in pobegov k sosedom, do gradbišča in pom hiši gor in dol. razmišljam, da bom odstranila kljuke in mo pač morali zadeve s sabo nosit, ker Nina vsa odpre in povsod pride.
Je pa zaljubljena v prave avtomobile in ji je največje veselje, ko sedi v njih, vrti volan, šalta in ključe tlači v vse luknjice, ki se ji zdijo prave.

Aja, končno sem naredila izpit in imam naziv alpinist-vaditelj.user posted image

To je zaenkrat vse.

In kdaj se dobimo? user posted image  19. 5. 2ursae ne more, ker ima že prijeten shodek user posted image . Kaj pa nedelja, 20.5.? Naslednji vikend je pa itak piknik...

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.5.2007 9:55:36   
Nika v službi
Grem od zadaj:

Pia67, čestitke za izpit in novi naziv! Opala!

Piknik: jaz sem bolj za junijsko varianto, tile majski vikendi so pri nas bolj zasedeni. Meni bi recimo 02.06. primerno sedel, ker sem načeloma bolj za sobotne variante. Nedelje mi trije res ljubosumno čuvamo in se zlepa ne damo prepričat v kakšne aranžmaje, ki se ne vklapljajo povsem v naš plan...

Ninočka, naša Nika reče "BAJ" bagru, mogoče ima tudi Evan kakšno tako asociacijo, glede na to, da sta očitno oba mahnjena na mehanizacijo vseh vrst.user posted image

Nohti: tudi mi imamo strašne probleme z nohti na nogicah, posebej oba palčka sta kritična. Ima vse rdeče, zatečeno... P mi je rekla, da naj mažem z Bepanthen plus ali še z eno drugo kremo, ki mi jo je dala na recept (sedaj se ne spomnim imena, taka mala tubica v modro beli embalaži), dajem alkoholne obkladke ali obkladke s fiziološko raztopino  preko noči, pa seveda čim več zračim.... Načeloma pa ima palčke bolj ali manj rdeče in otečene ves čas, tudi pokaže nanje in reče "buba". Ko bomo imeli cepljenje (24. t.m.), moram spet preveriti, če se res ne da ničesar drugega narediti.... Se mi prav smili, ker je tak revček s temi nohtki.

Glossglockner + Orlovo gnezdo: a res še ni bila nobena tam? Hm, bom očitno morala povprašati na forumu počitnice....

Govorjenje: Tudi Niki se besedni zaklad počasi širi. Sedaj je naredila prehod iz "mama" in "baba" na "mami" in "babi"user posted image  Stavki so za nas še ZF, črk R, Č, Ž še ne izgovarja, Š pa ji gre lepo od ust oz. jezika. Večinoma ponavlja enozložnice za nami in govori v svojem jeziku. Bo že....

Zdaj pa moram na kolegij. LP!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.5.2007 11:13:30   
pety78
O,  tolk sem napisala, pa me je ven vrglo.
Zdaj pa bolj na hitrco...

Tažana, jaz bom Vida septembra vpisala v Deteljco, tako da upam, da kaj pripomorem k tvoji zaposlitvi. 
Nohtki so tudi nam delali nekaj preglavic, sedaj so pa ok, sicer je včasih še malo pordelo ob palčkih, ampak mislim, da ga ne boli. Mu jih pa ne režem tako zelo, da bi se mu lahko zarastli v kožo.

Govor: povezuje že tudi tri besede skupaj, kot so ati šou papa, dedi auto pejau, drugače pa ati aja, teta aja, papa,   ....pove, ko gledava knjigico, kaj dela muca (piše, poje, aja, pleše, ...). Je mala papiga, vse ponavlja za nami. Zadnjič je rekel poka duš, ko je dedija slišal. Mormo fejst pazit.
Zapoje že kuža pazi in muca maca, ampak samo prvi dve besedi, nadaljuje pa mamica. Sem opazila, da mu šumniki gredo že skor od začetka. Čist lepo reče kuža, deča (rdeča barva, ki jo vedno prepozna), šou (šel), piše, žiža (sosedova Živa),...

No, na kahlico pa še ne gremo. Se sicer vsede gor, v hlačah seveda, gleda risanko in žveči žemljco. Da bi ga z nago ritko gor posadila ... ni šans.
Tudi jedec je bolj slabi. Ma, od teh bolezni nima apetita in res malo poje. Je čist suhcen. Sploh ne vem, kaj naj naredim, so mu vse hlače prevelike v pasu.

Joj, kolk pa obožuje tobogane, da smo mu ga morali kupit v soboto. Gre sam gor, se sam dol spusti in zakriči piiiičiiiiii.

Evo, sedaj pa tudi jaz piiičiiim. Imejte se lepo!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
14.5.2007 15:43:54   
Nika v službi
Ej, simpatično, tole "piiičiiim"!user posted image

Tudi Nika je nora na tobogane, spleza že sama na ta veliki tobogan, ki ga imamo v parku pred hišo, vendar se sama ne spusti dol, ampak počaka, da jo nekdo spodaj ulovi oz. prestreže. Je res strm in hiter in na koncu te kar katapultira. Brez problemov pa se driča po ta manjšem, seveda brez dodatnih osebkov spodaj.

Prehrana je tudi pri nas bolj tako, je pa Nika krepka punca in se sploh ne sekiram. Glede na njeno kilažo, izgled, dirjanje in količino hrane, ki jo poje, mi sploh ni jasno, kako to, da ne pridobi bolj vitke linije....

Sedaj pa letim domov, danes neobičajno zgodaj! Čau!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
15.5.2007 8:04:16   
2ursae
uf, kje sem nas našla - na drugi strani! Zdaj, ko prihaja vse več mesečnic, na prvi strani sploh ni več placa za vse, pa še kakšna odpre kakšno vprašanje, pa si takoj okoli.

Tko da rečem samo dobro jutro user posted image

Nika, tam na Orlovem gnezdu še nisem bila, tko da ti ne morem pomagat

Neposredna povezava do sporočila: 3414
15.5.2007 20:42:39   
teta beta
Ojla!

Meni je načeloma vseeno, kdaj bi bil piknik, v soboto ali nedeljo, mogoče raje v soboto, ampak šlo bi tudi drugače. Če pa že Nika predlaga 2.6., se malo anketirajmo okrog tega datuma - vam ustreza? Meni ja.

Pia, čestitam za izpit!

Pety, Vid in Daša bi se prav lepo pomenila user posted image . Tudi pokaduš, ker sem se jaz navadila to uporabljat, kadar je treba, namesto še kaj hujšega. Saj se brzdam, ampak včasih pa ne gre.

Nika, jaz tudi še nisem bila na Orlovem gnezdu, ga vedno samo vidim z avtoceste. Poročaj, kako bo!

Danes je Daša dobila svoj prvi avtomobilček na daljinca. Hm, ja, saj vem... ampak to je bilo po čudnem spletu okoliščin. V petek ima njen sestrič rojstni dan (3.) in sem mu danes kupila ene hlače in pač ta avtoček. Potem pa je moj rekel, da mu vseeno raje ne bi dali tega in da naj bo pač od Daše (oz. od njega user posted image ). Problem naj bi pač bil v tem, da je njegova sestra rekla, da si bosta s starejšim tsalno v laseh in zobeh in bo imela stalno štalo, če mu kupimo kaj takega, podobno kot je bilo že z darili za božič. Jaz se sicer s tem ravno ne strinjam, ampak v redu, naj bo, vem pa, da je niti enkrat ne vprašam več, kaj bi kaj podarili. no, kakorkoli, Daša je navdušena in je že poštekala ročko za naprej-nazaj. Nazaj si ga sicer ponavadi prinese ročno, ga pa včasih tudi pelje v rikverc.

Lp, upam,da se nam uspe zmeniti za piknik oz. srečanje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.5.2007 13:24:11   
Pia67
Hvala za čestitke glede opravljenega izpita in novega nazivauser posted image

Glede datuma našega piknika, shoda, druženja, karkoli že, je vsaj meni zelo, zelo fajn: 2.6.user posted image mi še bolj ustreza kakor kak majski vikend. Če bom imela delovno soboto, bova prišli popoldan, pa še tržnica rabljene plezalne opreme bo, tako, da bom lahko ubila 2 muhi na en mah. user posted image

Aja, Nika, Orlovo gnezdouser posted image user posted image user posted image , ponavadi sem ga le ošvrknila s pogledom, sem imela druge cilje glede Velikega Kleka in je šlo to mimo mene, nekaj takega kakor vrh Triglava, kjer še nisem bilauser posted image , sem pa prekrižarila vso S triglavsko steno.

No, še nekaj. Nina se je včeri cepila proti klopnemu meningitisu. 1. odmerek. Nič posebnega, ene 5 solzic in štempiljka na ročici za nagrado, ker se je hrabro držala. Računali niso še nič, ker nimajo cene storitve, le cepivo ima fiksno ceno: 16.33 €.

Evo, to je za danes vse,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.5.2007 6:57:16   
Nika v službi
Mi smo pa sprejeti v vrtec!user posted image  V roku 5 dni moram podpisati pogodbo in dvigniti ostale papirje, predvidevam, da zdaj pride na vrsto tisti zahtevek za zmanjšano plačilo vrtca.... Vstop je 03.09.2007. A bo uvajanje prej ali od takrat dalje, kakšna je običajna praksa?

No, vidim, da se termin 02.06. polni, sedaj smo pofočkani: teta beta, pia67 in nika35. Čakamo še ostale.

Na temo Orlovega gnezda sem že dobila nekaj informacij tukaj na RR-ju + od sodelavca v službi. Bom vsekakor poročala, ko zadevo realiziramo.

V nedeljo smo praznovali, po dolgih letih sem bila spet v Jamarskem domu na Gorjuši in moram priznati, da je prav fino. Imajo igrišče, pa gozdiček je zraven, nedeljska kosila so polno zasedena.... Res, prijetno.

Zdaj grem pa na kavo, ker sem danes prišla v službo neobičajno zgodaj....

Pa, pa!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
17.5.2007 7:50:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3418
   [Brisano sporočilo]
17.5.2007 10:03:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.5.2007 10:32:45   
ninocka
Dobro jutro,

upam, da mi bo ratalo kaj napisat, preden pride avtobus folka user posted image

Evan ma ful hude glivice okrog jajčk in ritke, zdej se mu je začelo širit še na nogice in trebušček. danes zjutraj je tako jokal, ko sem mu dala pleničko gor in se vlekel za njo in skoz govoril AU AU. Men so kr solze pritekle in sploh ne vemkaj naj nardim. Že 3 tedne ga mažem s Canestenom, umivamo ga vsakič s čisto brisačko, zračmo ritko, zgleda pa kot da bi mel mehurje... Zdravnica pa pravi, naj samo s Canestenom mažem. Dones smo konec z antibiotiki in bom vidla, če bo kaj boljš, ker drugač ne vem, kaj naj nardim. Pa seveda ga bom peljala še enkrat k P, da ga pogleda in mogoče da kaj druzga za mazat.

Men je tud 02.06. OK za naše srečanje. Upam samo, da ne bom delala, ker je ratala ena zbrka s temi našimi sobotami. Jo bom pa zamenjala. Kdaj bi pa se dobile (ob kateri uri) - dopoldne, popoldne...

Sem včeraj poslušala tamalga in sem ugotovila, da kar tvori neke dvobesedne stavke (še bom, še boš, tu je, tam je...). sicer niso bogve kaj, ampak neki pa je user posted image
Sicer ma pa on čist en svoj jezik, ki ga pač nihče ne razume. Mi je ena kolegica govorila, da je mela njena nečakinja isto - skoz je goovorila, ampak čist neki po svoje, pol je pa kr naenkrat spregovorila v nam razumljivem jeziku user posted image  Mogoče bo pri Evanu isto.

Pia čestitke za naziv. Kako je pa s tvojim programom za hujšanje pri Super mami? A si že začela al še ne?

Nika - super za vrtec. Z uvajanjem pa začneš s tistim dnem, ko je vpisana v vrtec (vsaj pri nam je blo tko).

Jst pa doživljam krizo 30 let user posted image user posted image , sem šla k frizerju in sem se postrigla in pobarvala, pa šla sem k kozmetičarki.... Sem rekla, da si moram mal privoščit, ker si že dolg nisem nič za svojo dušo

No, pa je prišel Bus poln razpizdenih strank, ker so bli danes izklopi...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.5.2007 15:43:49   
Nika v službi
Čisto na hitro odgovori tebi, tery:

1. NE, če imaš v mislih vodoravno lego in DA, če misliš zlaganje v navpično smer
2. DA, čeprav jo opozarjam, da naj hodi po celem stopalu. Občasno ni nič narobe, celo spodbudno za razvoj stopala, preveč pa jim ne sme preiti v kri, ker potem imajo tendenco hoditi po prstih. Tak je bil odgovor v RA.
3. DA

Super za dodatke na listi za piknik: teta beta, pia67, nika35, tery in ninočka. 5 nas je že!user posted image
Uro bomo še definirali, bi pa lahko začeli že dopoldan, a ne? Tam okoli 10. ure?! Povejte, lahko tudi prej, ker nekateri zgodaj vstajate, midve z Niko prideva vsekakor po 10. uri.

Čau!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
18.5.2007 7:56:53   
2ursae
kukuc,

vidim, da ste bile včeraj pridne. Pohvalno - ful se rada zjutraj z bovlo kosmičev vsedem pred RR in vas berem user posted image

Tery, Anže ne zlaga ničesar v ravni vrsti, mu tud tega nismo nikoli predlagali, sam od sebe pa tega ne dela. Zakaj? - a je to spet kakšen razvojni mejnik user posted image user posted image . Po prstkih hodi, če mu rečeš. Spremembe ... joj, ne mi omenjat, danes ga bova dala spat v svojo sobco, se seli iz spalnice - kaj bo, ne vemuser posted image . Načeloma, seveda, da ima rad, da stvari furajo po njegovo, je pa čist odvisno od njegove volje, kako sprejme prepoved oz. spremembo. Ne vem, kje je to pobral, ampak ko mi kaj trmoglavi in ga vzamam v naročje, da bi ga potolažila, me začne kar davit user posted image  - na čisto pravi način, me z rokicami prime za vrat in začne stiskat - kot v filmih user posted image . Drgače pa ne trmari dolgo, se ga da s čim drugim zamotit user posted image
Mi je pa ravno mož zadnjič rekel, da me moj otrok sploh ne uboga in debelo pogledam ... pol sem pa mal opazovala situacijo in res, mojmu detetu moram 100x rečt, da me končno uboga. Ampak, zdaj berem Pantleyino "Z otrokom lahko sodelujete"  (btw, not je en test, kakšen starš si in jaz sem demokratičen starš user posted image  - Hmmm, lahko skopiram test in vam prinesem na srečanje user posted image ) in bom situacijo izboljšala user posted image . Upam user posted image

Srečanje: jeee, mi2 prideva, sem pa bolj za popoldansko varianto, če bi šlo. Če ne pa kul tud dopoldne - če bo dopoldne, kolk časa pa boste? Ker Anže mi zaspi med 12. in 13. uro, pa spi 2 uri in ne bi rada pol tam sama visela in čakala, da se zbudi ...

Vrtec: mi smo se odločili in drugo leto še ne gremo user posted image . Sem pa cel april (mesec, ko pri nas lahko oddaš prijavo) nosila izpolnjeno prijavo v torbici, če bi me slučajno pičilo. Sem bila enkrat že v vrsti na pošti, pa sem si premislila user posted image

lepo se mejte, grem še k oktobrkam 07 pogledat. Joj, punce, k boste videle, kakšen trebušček imam že user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 18.5.2007 8:05:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 8:48:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
18.5.2007 11:12:43   
pety78
Tery, ne skrbi. Naj te takšne in drugačne sodelavke ne prestrašijo. Ni merilo, da ko ena oseba enkrat vidi otroka komentira njegov razvoj. Je kak dan, ko zlaga kocke simetrično, kak dan jih pa ne, .... Ti ga vsak dan opazuješ in ga najbolj poznaš. Tako da brez panike!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
18.5.2007 11:34:27   
2ursae
tery, za avtiste je menda značilno tudi to, da ne morejo vzpostaviti očesnega kontakta z drugo osebo. Pa ne da so le napredni, fuuuuuuuuul so napredni - ne gre tle za zlaganje enih kock, ki otroka že samo po sebi veseli, ampak bi pri teh letih moral praktično skoraj da ne že računat in brat. Ni panike. Moj user posted image  točno iz teh razlogov noče imet doma družinskega zdravstvenega vodnika, ker pravi, da ko enkrat to začneš brat, "kao" ugotoviš, da je tvoj otrok itak duševno in telesno prizadet pa še na smrt bolan user posted image . Se čist strinjam z njim.
Verjamem pa, da te lahk tak komentar mal iz tira vrže, mene bi tud ... se spomnim, sem imela en trenutek, ko sem mislila, da ima anže CP in sam zato, ker sem mal po RR prebirala in zasledila opis otročka s CP in sem v tem že takoj Anžeta vidla user posted image . Zato tud jaz ne talam okol takih komentarjev drugim mamam, saj nisem strokvnjak tega področja, pa čist brez veze zasadiš skrb otrokovi mami.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.