|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
13.12.2006 19:12:10   
KBM
Nalin  - kako je kaj Žan?
No jaz glede vročine ti ne morem nič svetovati,ker nimam zaenkrat izkušnje glede tega - samo pri prvemu cepljenju je imela vročino pa še to minimalno - tako,da je Calpol pomagal!!
Upam,da se kmal pozdravita!!Držim pesti in pošiljam en zdravilni objemčekuser posted image

No mi smo dobili vabilo za Dedka Mraza,ki ga imamo v ponedeljek!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.12.2006 20:34:35   
Udb
Nalin, čimprej se pozdravite!

Tudi mi imamo dedka mraza - v nedeljo. user posted image Prinesel bo pa otroški računalnik - fajn!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.12.2006 21:24:00   
nana 27
Nalin, javi, kako je z Žanom. Držim pesti, da antibiotik končno prime!  Punce, pri nas pa Dedek Mraz išče sanke user posted image  Snega res ni, ampak mi smo se že opremili za zimo in nam manjkajo še sanke. Malo sem gledala po internetu in je kar veliko sank za tako majhne. Se mi zdi, da bi morala kupiti take, ki imajo ograjico, ki bi se jo dalo kasneje dol.  Se vam katere dopadejo?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.12.2006 21:25:45   
nana 27
pa še te.. 

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.12.2006 21:26:48   
nana 27
kaj je zdaj to? Bom poskusila še enkrat:  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.12.2006 21:28:28   
nana 27
he he, ne gre user posted image  user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 22:09:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
14.12.2006 7:08:50   
žlička
hojla....

nalin... kako ste preziveli noc? upam da je zanu danes ze bolje

mi smo ze imeli dedija mraza ze ful zgodaj letos pri meni v sluzbi...prinesel pa je lesenega konjicka

nana...meni so vsec tiste klasicne lesene, ce se da odsraufat ograjico, pridejo v postev tudi kasneje...se za mamico in ockata

aja...ste spali kaj bolje danes ponoci...upam da je bila to le kratkotrajna faza

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 11:07:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
14.12.2006 11:45:27   
nana 27
Nalin, si ga peljala k pediatru? Meni je svakinja rekla, da ponavadi čez dan pri malih ni vročine, ponoči oz. popoldne je pa lahko kar hudo, zato vsaj pokliči pediatra in vprašaj. Upam, da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 11:52:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
14.12.2006 12:54:59   
KBM
Nalin,upam da bo Žan kmalu zdrav in še končno ta vročina mineuser posted image
je pa res,da zvečer je vsaka bolezen najhujša!!Takrat se pokaže v najhujši oblikiuser posted image

Ja glede sank,so meni tudi všeč lesene - tiste,ki jih je že žlička omenila!!
Drugače jih pa še nimamo,jih bo treba kupit,upam pa da bo tudi kaj snega letos.
Danes je tako lepo vreme zunaj smo iz Karin bile cel dopoldan zunaj - zdaj pa spi!!user posted image

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 2287
14.12.2006 13:14:08   
nana 27
Mojca, kako pa oblečeš Karin za na sprehod? Miha zaradi jemanja antibiotikov ne peljem ven, ampak ko ga pa bom, pa ne vem, koliko cunj naj gor nataknem.Razmišljala sem, da bi ga peljala gledat lučke v Ljubljano - stara Ljubljana do Magistrata pa še do Ljubljanice. Mami je včeraj že postavila smrekico in Miha je čsito nor. Očke ima tako velike, kot kakšen junak iz risank. Takoj je začel vleči dol balončke in zraven vriskal user posted image  Smo ga komaj stran odvlekli.  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
14.12.2006 16:32:47   
KBM
nana 27 ,danes je bilo bolj mrzlo,čeprav je bil sonček smo imele trenerkico spodaj po vrhu pa termo hlače in bundico pa kapo in šal in rokavičke!!
Pa še škornjčke!!user posted image
Zadnjič je bilo pa bolj toplo smo pa bile v kavbojkah in spodaj termo nogavičke in bundo - brez šala in rokavičk,samo kapico!!

No to je vse glede oblačenja!user posted image

Včeraj je sosed zunaj štimal smrekico,pa je bila že tema in je Karin full uživala ,ko je dajal lučke gor in jih prižgal skoz je gledala skozi okno in se smejala in plesala - full so ji všeč lučke!!
Danes je pa gledala že zjutraj skozi okno in ni bilo lučk,saj vidijo se ne podneviuser posted image in je kar čudno gledala - no saj bo kmalu spet tema in bomo uživali v gledanju lučk!user posted image

Drugače bomo pa mi drug teden štimal smrekico in lučke - to bo veselje!!user posted image

Lp Mojca

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 6:37:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 6:39:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2291
15.12.2006 7:09:33   
Udb
zGLEDA da bomo tudi mi zboleli. user posted image  MArcel je prekašljal in prejokal celo noč...tako da sem kot zombi!! Vročine nima, podnevi je vse ok, ... ne vem. Bom videla.

Neposredna povezava do sporočila: 2292
15.12.2006 9:23:55   
Aja32
Zdravo punce...

Mi smo imeli pa danes pregled pri zobozdravniku... In ta naš mali hudiček... Ker nama seveda ne pusti ne vem kako pokazati zobke, sem se jaz bala, da bo isto počel pri zobozdravnici... In glej ga vraga - lepo pusti dohtarci odpret usta, pretipat vse zobke, pretipat celo dlesen... user posted image user posted image user posted image Jaz pa čisto v skrbeh, kako bo to vse skupaj izgledalo...

Vse je OK, kontrola čez pol leta... Mu pa štirice ven lezejo in rekla, da je lahko zato malo bolj občutljiv...

Smo pa danes presenetljivo dobro spali - zbudil se je dvakrat, ampak to samo za cca. minuto in je spal nazaj... Tako, da upajmo, da bo tako tudi ostalo...

Danes popoldne imamo namen odcapljati do mesta, da dobimo vsaj malo božično-novoletnega filinga...

Lp A

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
15.12.2006 9:25:39   
Aja32
Udb - poskusi s slezovim sirupom... nam je kar pomagal pri taki situaciji...
Jaz sem ga dala v deci čaja 5 ml in ga je spil  - pa se je kašelj umiril... LP A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
15.12.2006 9:26:44   
KBM
Upam,da ne bo Marcel zbolel - držim pesti!user posted image Pa en zdravilni objemček pošiljam!!
Nalin ,kako pa kaj Žan?Danes?
No glede smrekce,pa tko,mi jo bomo imeli sicer na mizi takšno majčkeno - jo moramo še kupituser posted image !Pa na oknih lučke - saj tako je v načrtu!!
Nalin,mislim pa,da bo Žanu ziher kaj v napoto smreka!!user posted image Ker Karin karkoli vidi,da je novega,pa da lahko prime ali podre je takoj tam!!user posted image

aja32,te je pa presenetil,tudi mene je Karin - meni ne pusti,da pogledam koliko zobk imauser posted image ,zobozdravnici je pa lepo vse pokazalauser posted image ,pa so navihani naši mali sončki!!Jaz vedno pravim samo,da so zdravi,pa čeprav so včasih mali nagajivčkiuser posted image

< Sporočilo je popravil Boris -- 15.12.2006 9:29:57 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
15.12.2006 12:23:20   
nana 27
Ja, Mojca, samo da so zdravi user posted image Udb, res poskusite slezov sirup pred spanjem. Tudi Mihu je pomagal user posted image  Nalin, poročaj, kako je kaj Žan? Baje je tole najhujši čas za viroze in angine. Najhuje je, ker otroku lahko pomagaš pa lahko celo nekaj dni ni nikakršnega učinka user posted image  Tudi jaz sem pogumna in sem postavila v dnevni sobi veliko smreko - na tla. Najprej sem bila malo zaskrbljena, kako bo, ker je Miha ves čas dol vlekel lučke, ampak mu ves čas prigovarjam, da naj smrekico in balone boža in ne vleče dol. No, zdaj mu je zanimiva samo, če ga vprašam, kje je, drugače pa se pod njo z igračami igra in hodi mimo nje. Za igrat ima tudi dve ovci iz jaslic, ki pa sta bolj za žvečenje user posted image  Lep dan je. Mrzlo in sončno. Prav lepo se imejte!  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
15.12.2006 12:31:26   
MojcaG
ahoj..

vsem, ki ste bolani, želim, da čimprej ozdravite...

jelko bom tudi jaz pogumno postavila na tla, v dnevno sobo, in upala na najboljše.user posted image  okraske pa bova naredile iz slanega testa, in sicer medvedeke, zvezdice, snežake, .. notri pa bom dala še tisto zadevo, ki obarva pecivo - npr breskvice, da bodo še barvni in dišeči! koooomaj čakam! jaz sama postanem otrok v tem času, čist noter padem v tole vzdušje, pa božične pesmi kar naprej poslušam...

imam pa spet težave z darilom, ker mi je babi splela idejo in ji za miklavža kupila sintesajzer! user posted image  

res je lep dan, uživajte kar se da!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
15.12.2006 13:13:18   
Aja32
Ste pa res korajžne glede smrekic... Jaz še vedno premišljujem kaj naj naredim...Samo verjetno jo bomo mi tudi postavili. Že itak nimamo nobenega filinga, da se bliža božič in novo leto, pa da bi bili še brez novoletne jelke v stanovanju... user posted image

No, bomo videli... Lp A

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
15.12.2006 13:19:53   
nana 27
MojcaG, se priporočam za recept za slano pecivo user posted image  A modelčke imaš kupljene? To je pa zares dobra ideja user posted image  Aja, jaz sem si rekla, da če bo prehuda skušnjava za Miha in bi dol vlekel lučke in balone, bi jo dala na balkon user posted image   

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
15.12.2006 13:56:33   
KBM
Mi bomo pa še videli kam bomo postavili smreko(v načrtu je ,da bo na mizi),če ne drugam pa na balkon - imaš prav nana 27user posted image
No bomo videli -  kako bo!

Danes je pa spet lep sonček!!user posted image Popoldan gremo pa po nakupih,če ne bo prišlo kaj vmes,drugač pa jutri zjutraj!!

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 15.12.2006 13:57:18 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?