MojcaG
|
ojla! pri nas je bilo tudi zvečer pestro.. liu je že zaspala okoli sedme, kot ponavadi, okoli desetih pa je začela kašljati, sicer ni bolana, vendar jo je nekaj dražilo v grlu. tudi mene, saj imamo res suh zrak v stanovanju in ne vem več, kako še naj vlažim. v glavnem, kašljala je v spanju in se napenjala, sem jo vzela v naročje, in je od tega napenjanja bruhala. mene je skoraj kap, saj še ni nikoli bruhala! sem jo umila, dala za pit, spreoblekla, ji dala slezov sirup in je takoj zaspala nazaj. ob treh se je ponovil kašelj, ji dala takoj sirup, in je mirno spala do jutra. danes ok, mene pa še kar skrbi, kako in kaj. jo je pa včeraj en fantek ugriznil v vrtcu, tako da se ji pozna, ampak se ni kaj dosti sekirala. sem prepričana, da bosta sama poravnala račune! se hecam. sem se prestrašila, ker mi je vzgojiteljica rekla, da je imela bližnje srečanje z zobki. jaz sem pa najprej pomislila, da si je kak zobek zlomila, tako da sem si v bistvu oddahnila, da je bil "le" ugriz. vsem želim, da bodo škrateki zdravi, akš tvojemu očetu še predvsem, verjetno ne bo več časa za net, zato vsem tudi lepe praznike!
|