|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.10.2006 16:48:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: oktober 2005
29.10.2006 17:46:17   
KBM
Čestitke vsem,ki ste upihnili svečko!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.10.2006 17:55:12   
nana 27
Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image  Punce, kje dobite take luštne slikce? Saj bi tudi jaz kakšno gor "prilimala" pa ne vem kje iskat user posted image   Nalin, bravo za službo user posted image  Vse naj naj user posted image user posted image user posted image  in dobre sodelavce ter šef-a/ico user posted image         

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.10.2006 22:50:28   
urbancek
nana 27 - evo, ti jih bom nekaj pripopala. Tudi jaz sem jih dobila pred kratkem ne enem čveku.

Lp

http://www.syllienachtvlindertje.nl/index2.htm

http://hiti.dk/animationer%20index.htm

http://www.gify.nou.cz/

http://www.yatoula.com/gif/pages/femme.html

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=12&ziel=figuren

http://users.volja.net/techgirl1/Avatarji,%20slikce,%20smeski.htm

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.10.2006 7:23:25   
AKŠ
žAK - čestitkle  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.10.2006 22:47:17   
soncek&luna
ojla,
da se vam mal javim....

najprej cestitke vsem oktobrcicam in oktobrckom za prvo svecko.

moj mali skrat je mal zbolel... cez teden mu je temperatura padala in rastla, vceraj pa je zacel kar posteno kasljat... ga je tako tezko poslusat, se mi kar srce trga. temperature na sreco nima vec, nosek je tudi boljs. danes sva se sla pokazat k dr. , diagnoza vnetje zrelnice in glasilk. je dobil inhalacijo in dve dozi zdravila kar tam. za doma pa je dr rekel, da je dovolj slezov sirup in veliko tekocine. imava pa prepoved prehodov po vetru user posted image

tolk zaenkrat.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.10.2006 8:14:02   
nana 27
Sonček&Luna, cartaj malega. Upam, da bodo zdravila čim prej prijela. Mene Mihovi njegovi prehladi, kašljanje, vročina, neapetit  ter posledično bruhanje, čisto vržejo iz tira. Kot sem se že enkrat hecala, poskušam tudi z domačimi recepti, da bi Miha čim prej bil zdrav in imam že pravo domačo lekarno z zelišči in čajčki user posted image  Urbanček, hvala!!!Sem že včeraj videla, da si mi odgovorila, ampak v službi samo na hitro pogledam, ker nočem pisat gor. Ne vem, kaj lahko naš računalničar izbrska, zato si med malico vzamem pet minutk in pogledam, kaj se dogaja oktobrčkom in oktobrčicam. Mene je včeraj tako presenetilo, ko sem dobila plačilne listke za letošnje leto oz. za izplačilo regresa, porodniško sem itak dobivala od države. Priznam, da prej nisem bila pozorna na to in da niti ni bilo časa, da bi gledala na KLIKU, kaj so mi nakazali iz službe. Ali ste ve letos že dobile regres (tiste, ki ste v službi), ali vam ga bodo izplačli šele sedaj, ko ste prišle nazaj? Kolikor poznam zadeve, če ti pripada celoten dopust, ti pripada tudi pravica do celotnega regresa. Se mogoče motim?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.10.2006 8:21:28   
Aja32
Oj, a katera ve, ali se lahko v Celovcu v C&A ali H&M plačuje s plačilnimi karticami? Mi imamo prebliske, da bi šli danes malo do Celovca, evri so pa seveda v zaprtih bankah... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.10.2006 8:25:46   
nana 27
Pred meseci sva z mojim nakupovala v H&M v Celovcu s plačilno kartico Eurocard.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.10.2006 8:27:44   
Aja32
Hvala... Sej ne vem kaj kompliciram... Itak se pa lahko z Eurocardom dvignem na bankomatu v Avstriji... Vsaj po mojem... LP A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.10.2006 8:36:01   
nana 27
Če boste šli, dobro nakupujte!!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.10.2006 8:54:17   
soncek&luna
aja, verjetn imajo sigurno moznost placila s karticami ali eurocard ali pa vsaj visa.
drgac pa ja, na bankomatih brez problema dvignes kes.

uspesen nakup. danes je idealen za to.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
   [Brisano sporočilo]
31.10.2006 9:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
31.10.2006 10:13:00   
Udb
Danes praznuje Liu (MojcaG). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
   [Brisano sporočilo]
31.10.2006 13:23:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
31.10.2006 16:34:06   
KBM
Liu čestitke!!!

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 2066
31.10.2006 21:02:21   
urbancek
Liu od MojceG - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
31.10.2006 21:10:11   
urbancek
Da se malo javim, zadnje dni tako ali tako nisem imela drugega časa, kot da sem voščila malim oktoberčkom.
Upam, da ste vsi lepo praznovali.

Pri nas se vsak dan dogaja kaj novega. Prišli smo v tisto obdobje nabiranja bušk. Danes mi je padel s stolčka, ko je plezal gor in dol po poličkah (trip-trap). K sreči ni bilo nič hudega, le ustrašil se je, pa še ati je preprečil, da bi treščil na tla s celega. Pa vsi smo sedeli za mizo, ene parkrat sem mu zabičala, da bo ap (to razume in se nagajivo smeji) in au. No, pa je dobil svojo porcijo. Seveda ga nič izučilo, ker je čez pol ure že spet veselo plezal gor in dol. Sedaj so mu najbolj zanimive stopnice, pa na kavču je tudi tako hitro, da tisti, ki ga prvič vidi, kar debelo pogleda. Ja, pravi nagajivček je postal ta naš Nejc. Vsak dan pogrunta kaj novega, da se mu vsi smejimo. Paziti pa moramo, da se ne smejimo pri traparijah, ki so zanj nevarne, saj tiste stvari, za katere se smejimo, zelo rad ponavlja.

Včeraj smo imeli testiranje na alergije. Prerasel je alergijo na jajca in mleko - JUPI user posted image . Prav vesela sem, ker me je pošteno skrbelo cepljenje. Sedaj pa lahko pokličem v ZD in se zmenim za datum (seveda, če ne bo vmes zbolel sedaj, ko se napoveduje bolj slabo in hladno vreme).

Toliko za sedaj

Lp

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
31.10.2006 22:17:30   
KBM
Urbancek - lepo je slišati,da ni Nejc alergičen na jajca in mleko!!user posted image

No mi smo tudi bili cepljeni v petek in ni imela nobenih reakcij!!user posted image Drugače pa tudi mi nabiramo buške,vsepovsod se že plazi in vstane in potem tudi izgubi ravnotežje na vsake toliko časa!No je pa res kaj se ji zdi zanimivo,pa čeprav je že padla na tistem mestu,še vseeno rine v drugo tja!user posted image Pač nič jo ne izuči!!
Pa prav navihana je postala in kadar ji ne paše več jesti ali karkoli,da ji ne paše začne na veliko delati šobice in vihati nos!!user posted image Prav smešna je!!
In na glas se dere NE NE NE NE,kadar ji kaj ne paše!!user posted image
Drugače pa se je sedaj navadila,dajati stvari v roke drugim,naprimer če se igramo z kockami mi jih daje v roke!!No sicer jo spodbujam in ji govorim,no daj meni!!user posted image

Lp Mojca

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
   [Brisano sporočilo]
31.10.2006 22:18:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
31.10.2006 22:20:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.11.2006 10:37:04   
AKŠ
ojla puunce.....Tia74 nujno rabi našo pomoč - no ja nujno - ni ravno nujno je pa zaželjeno.....

sem se pogovarjala z njo, pa pravi da se ji ni skoraj nobena javila na njeno temo.....dajmo ji malo pomagati in izpolnite tole  zadevico.....je zanimiva - malo se poigramo z otroci, pa bo rešena.....jaz sem že izvedla zadevo in se vmes full nasmejala ob dogodivščinah male nadobudnice,,,,,

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1172600

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.11.2006 20:38:43   
urbancek
Kje pa ste danes vse? Ali vas je veter odpihnil?

Mi smo bili cel dan aktivni, s ta veliko punco sva hiteli po opravkih, mlajša in ati pa sta varovali ta mala dva. Sta pa danes oba kar precej sitna, ker ne moreta iti ven. Pri nas zelo piha. Sem prej popoldne mislila, da bo malo pojenjalo, pa sem se uštela.
Ali ste bili z malčki kaj na pokopališču. Jaz sem jih pustila doma, ker je bilo zvečer zelo mraz, popoldne pa sta oba spala, tako sva šla prižigat svečke samo midva z atijem.

Sedaj pa moram preveriti kaj se dogaja v kuhinji, ker kuham korenčkov sok.

Lp

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.11.2006 20:59:05   
KBM
Dober večer!!

Ja mi smo bili včeraj zjutraj na pokopališču in smo kar hitro vse uštimali,ker se je pripravljalo na dež!!In res,ko smo prišli domov je začelo deževati!!

No danes je pa pri nas padal sneg,pa še pihalo je!!Tako,da nismo bile nič zunaj,je bila pa tečka cel dan in je že šla ob sedmih spat,ponavadi gre ob osmih!!user posted image
No jutri je pa spet slabo vreme napovedano!!Sedaj se je pa začelo - zima zima belauser posted image

Drugač smo pa ok!!
Lep večer Mojca!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.11.2006 21:20:19   
nana 27
No, da se malo javim.Pri nas je vse po starem, le da sem jaz v službi. Je bilo pa super, da je bil ta teden malo krajši. Ker bo jutri vikend in bomo doma, me zanima, kako za ven pri takih temperaturih oblečete vaše zakladke in koliko časa ste z njimi zunaj. V vrtcu gredo zelo malo ven, tako da zdaj prav nič ne vem, ko so se temperature čez noč spremnile, kako in kaj. Vidim, da se je zgoraj pri Vzgoji vnela vroča debata o kaznovanju enoletnikov. Kako postopate ve? Jaz najprej dopovedujem, potem uporabim oster glas in nato jakost malo povišam, nato pa odstanitev s kraja zločina. Ker se boji tiskalnika (ga je enkrat odpiral in je začel prinat), mu rečem, da bo televizor hud!, če bo tipko pritiskal in moram rečt, da zaenkrat to deluje in zdaj kaže s prstom na televizor in maha z roko user posted image  Aja, kako je uspelo nakupovanje v Avstriji. Se splača iti malo pogledat  ali pa kaj kupit? Vsem želim lep vikend!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?