urbancek
|
Da se malo javim, zadnje dni tako ali tako nisem imela drugega časa, kot da sem voščila malim oktoberčkom. Upam, da ste vsi lepo praznovali. Pri nas se vsak dan dogaja kaj novega. Prišli smo v tisto obdobje nabiranja bušk. Danes mi je padel s stolčka, ko je plezal gor in dol po poličkah (trip-trap). K sreči ni bilo nič hudega, le ustrašil se je, pa še ati je preprečil, da bi treščil na tla s celega. Pa vsi smo sedeli za mizo, ene parkrat sem mu zabičala, da bo ap (to razume in se nagajivo smeji) in au. No, pa je dobil svojo porcijo. Seveda ga nič izučilo, ker je čez pol ure že spet veselo plezal gor in dol. Sedaj so mu najbolj zanimive stopnice, pa na kavču je tudi tako hitro, da tisti, ki ga prvič vidi, kar debelo pogleda. Ja, pravi nagajivček je postal ta naš Nejc. Vsak dan pogrunta kaj novega, da se mu vsi smejimo. Paziti pa moramo, da se ne smejimo pri traparijah, ki so zanj nevarne, saj tiste stvari, za katere se smejimo, zelo rad ponavlja. Včeraj smo imeli testiranje na alergije. Prerasel je alergijo na jajca in mleko - JUPI . Prav vesela sem, ker me je pošteno skrbelo cepljenje. Sedaj pa lahko pokličem v ZD in se zmenim za datum (seveda, če ne bo vmes zbolel sedaj, ko se napoveduje bolj slabo in hladno vreme). Toliko za sedaj Lp
|