|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
3.11.2006 21:37:18   
MusiMarusi
Lepo pozdravljene po dolgem času!
Odkar sem v službi nimam več nič časa...groza...samo hitim od vrtca do službe in nazaj user posted image
Nana27: pripada ti cel regres, saj je vezan na dopust kot si napisala...jaz sem ga dobila en mesec preden sem šla v službo..ampak, zato ker ga obračunavajo parkrat letno (npr.za novozaposlene) in so takrat še mene vključili.
V Avtrsiji sem bila prejšni teden in moram rečt, da se splača, predvsem v C&A in H&M ima tam full večjo izbiro za naše malčke..povso lahko plačaš z Eurocardom..če iamš možnpst iti med tednom, ti full bolj priporočam, saj so ob vikendih gužve in če greš z user posted image  ni ravno prijetno.

Lahko noč!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
3.11.2006 22:21:35   
nana 27
O, MusiMarusi, kam si se skrila? Pa še mojcoG zelo pogrešam. Glede regresa sem že uredila, ampak vseeno hvala za odgovor. Je Dan zdrav  - mislim zdaj, ko je vrtcu? Naš je konstantno nekaj prehlajen, ampak važno, da se prekuži  s temi zadevami, pa bo. Glede nakupovanja me pa zelo mika. No, saj sem praktično čisto pozabila nase in ne znam več zase nakupovat, čeprav grem v trgovino z namenom, da kupim kaj za svojo garderobo. Iz trgovine odkorakam pa s kakšno malenkostjo za malega user posted image  Mah... No, zdaj grem pa res spat user posted image

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   [Brisano sporočilo]
3.11.2006 22:59:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
3.11.2006 23:32:15   
MojcaG
pozdravljene punce!!

evo mene! najprej hvala vsem za čestitke in čestitke tudi vsem našim enoletnikom!! user posted image user posted image  user posted image  
saj ne morem verjeti, da je minilo že eno leto.. te dni smo preživeli v prazničnem vzdušju, kar naprej praznovali in svečke pihali... Liu pa šiba z razvojem bliskovito dalje..., ma, vsak dan je nekaj novega. sva se uvajali v vrtec in mi je tam tako všeč, da bi bila cele dneve tam. user posted image  

pri nas vzgoja zgleda nekako takole: Liu me bo ubogala, če bo začutila, da mislim resno. prav testira me. lahko se naredim resno, v sebi se pa smejim, ko kaj (smešnega) ušpiči - takrat me ne bo šljivila. mi pa probleme pri vzgoji ustvarjajo člani širše familije, ker ji vse dovolijo. npr. pri mojem bratu se lahko igra z računalnikom, tipkovnico, miško. pri nama pa ne, ker naredi v sekundi totalen raztur. in ko pride od brata - njegovega varstva - bi se igrala po njegovo in je nekaj časa prav vztrajna. ampak ji je tudi kmalu jasno, da iz te moke ne bo kruha. user posted image

lep večer vsem... jaz grem ajoajouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
4.11.2006 10:08:58   
nana 27
Ja, Nalin se strinjam s teboj. Jim je treba kar pokazati, da se nekaj ne dela. Tudi jaz delam podobno kot Matej. Resen ton glasu in močan prijem za rokico. Stvari, nevarne za Mihovo zdravje, sem umaknila na višje police, za druge stvari pa pri nas velja, da se ući iz izkušenj. Rad je odpiral pipo pri bideju in glej no glej, ko je ven pritekla vroča voda, se je ustrašil in zdaj je mir. Za druge reči, kot so miška, tipkovnica, printer, cd-predvajalnik, pa mu dopovedujem in prepovedujem, da se jih dotika in zaenkrat kar v redu izgleda. Drugače pa sem nekje brala (ali pa gledala po TV), da otroka osamiš za minuto na njegovo starost. Ne vem pa, od kdaj se to počne, ampak če drugače ne gre, zakaj pa ne. Mogoče bi prav prišel nasvet mamic, ki imajo več otrok. Urbanček, če boš našla kaj časa, prosim napiši kako postavljanje meja izgleda pri vas.

Neposredna povezava do sporočila: 2080
4.11.2006 11:38:38   
Anonimen
IMAM TRI OTROKE. 20 LET, 8 LET IN 8 MESECEV. SAME FANTE. JA PRI VZGOJI NIKOLI NE VEŠ KAJ JE PRAV. DANES STARSI PREVEČ NUDIMO OTROKOM. ZAČETI JE TREBA ŽE KO JE ČISTO MAJHEN. NAJSTAREJŠI SIN JE ZELO UBOGLJIV. SREDNJEGA PA KOMAJ KROTIM. MOGOČE IMA PA ŠE KATERA MAMICA KAKŠNE IZKUŠNJE.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
4.11.2006 22:58:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
5.11.2006 10:24:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.11.2006 11:32:13   
KBM
Dobrodošla jilic1!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.11.2006 20:39:19   
Udb
Čer!
Čisto smo se zapustile! user posted image user posted image
Jaz trenutno večerjam user posted image , mali spi.
Vsak dan pogruntamo nekaj novega, zanimivega - pa hecnega. user posted image Raste kot konoplja - koliko pa poročam v čet, ko imava sistematski in cepljenje.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.11.2006 23:11:56   
urbancek
Končno malo miru,otroci po sobah, user posted image na sestanku jaz pa s pivcem (brezalkoholnim) v roki prebiram, kaj se novega dogaja.

Nana 27 -ni stoprocentnega recepta za vzgojo. To je tako odvisno od vsakega otroka posebej. Jaz imam 4, pa niti z dvema ne morem ravnati enako. Pri vsakem od njih imam pogruntano drugačno metodo postavljanja mej. Pri ta veliki je nekaj časa zalegel prepoved računalnika, pri drugi ne zaleže skoraj nič (čisto prava ubrisana pubertetnica, ki jo je najbolje pustiti v trenutku njene jeze ali histerije čisto pri miru, potem ko mine, pa zaleže pogovor). Včasih je pri njiju zalegla kakšna čez rit, sedaj se pa tega načina praviloma ne poslužujem več. Res pa sem drugi punci pred kakim mesecem pripopala tako klofuto, da je kar pozijala (ker tega ni vajena), ampak je bila še kako upravičena, ker poniževala me pa ne bo - ona to dobro ve, zato je tudi poskusila v  trenutku svoje jeze to izkoristiti, pa se je kaj kmalu opravičila.
Pri večjem fantu zaleže, če rečem, da bo mami huda (to pomeni, da povzdignem glas) ali pa da bo mami žalostna (se delam, da jokam), pri ta malem pa smo zaenkrat pri neeeeeeeeeeeeeeee, aaap, avvvvvvvvvvvv, pa ne boste verjele, kar dobro ve za kaj se gre. Včasih me prav nagajivo pogleda in še enkrat poskusi, potem pa praviloma odneha. Res pa je, da v stanovanju nimamo postavljenih takih stvari, ki bi bile vredne, če bi se polomile, saj pri vsem direndaju, se kaj hitro zgodi kakšna nesreča. Pa tudi od prtov smo se za nekaj časa poslovili, ker mi ga je največja enkrat, ko je bila majhna potegnila dol z mize z vso vsebino (k sreči ni bilo nič vročega in ostrega). Me je do konca življenja izučilo, vrata tudi zapiramo (Nejc obožuje čoftati po WC-ju), čistila imam visoko, prav tako so visoko tudi noži .
Imamo pa vsesorte štorje vsak dan in se z njimi tudi sproti spopadam. Nobeden starš ni padel pameten na svet, učimo se celo življenje. Najhuje je pri prvem, ko poslušaš druge kako bi to oni naredili. Zanesti se moramo predvsem na svoj čut, ki praviloma ne zataji, napake pa delamo tako vsi. Edino česa se je bati pri vzgoji je, da se otroku vse dovoli, ker s tem postajajo starši suženj otroka (poznam tak primer). Toliko o vzgoji pri nas.

Drugače pa nam ga ta mal vsak dan kaj ušpiči. Preden je šel spat mi je iz povijalne omare zmetal ven košarice v katerih imam nogavice od obeh fantov. Me še čaka sortiranje. Zraven pa se je tako zabaval, da sem komaj ohranila resen obraz, ko sem mu dopovedovala, da ne sme.

No pa je konec blaženega miru -user posted image se je pravkar vrnil s sestanka in že nekaj razpreda kaj so imeli, kot bi me trenutno to kaj brigalo, saj mi lahko zjutraj pri kavi vse pove.

Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.11.2006 7:12:45   
nana 27
O, vidim, da imate povsod pestro. Pri nas ne zaostajamo dosti. Ko nastane tišina, se že nekaj dogaja user posted image  Kaj nas še čaka user posted image  Jaz sem pa doma, ker sem zbolela. No, saj danes je bistveno bolje kot včeraj, tako da bom verjetno že jutri šla delat. No, se še javim...grem zdele še malo spat.  

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.11.2006 8:38:28   
AKŠ
evo še mene punce....tale služba mi da vetra....tko da sem res bolj malo na natu - ampak se bom mogla mal poboljšat.....

ja mi smo OK, mala biba je full pridna ko me ni - babi in dedija uboga. Smo pa trenutno v fazi "čebljanja", ki ga ni in ni konca (bo kot mami -hihihi)

ja imam pa veselo novico - danes sem v službi začela z novim delovnikom. SAMO DOPOLDAN; BREZ VIKENDOV IN PRAZNIKOV!!!!!

prej sem imela vse to

tolk sm vesela.......

aja - še slikice iz RD sem dala v album.....le poglejte si jih

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.11.2006 11:35:37   
KBM
Lep pozdrav!!!

AKŠ,joj kolk je Lea luštna,pa kar dva frajerčka je imela zravenuser posted image ,na rojstnem dnevu!!
Slikce so res luštne!!user posted image Oglasi se kaj,da se zmenimo za kakšno pijačko!!
No pa fajn,da delaš samo zjutraj in brez praznikov in nedelj!!user posted image

Drugač pa naša Karin tudi vsak dan kaj novega pogrunta in se ji moram prav smejati,ker včasih je res full posrečena!!user posted image

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.11.2006 11:43:18   
Aja32
No, pa da se še jaz malo javim...

Po dolgem času sama doma - namreč prejšnji teden in še včeraj je bil najin škorc doma - kaj bi vam le pisala novosti - bili smo spet bolni... Ves prejšnji teden (itak so bili pa prazniki vmes, tako da je manjkal vse skupaj samo 4 dni)... Diagnoza - vneto desno uho in močan prehlad ter kašelj... In spet antibiotiki... user posted image Z user posted image sva bila ponovno čisto iz sebe glede tega... Prav premišljevala sva, če bi se le dalo preboleti zadevo brez antibiotikov... Ampak kaj ko nama je ful kašljal (sploh pa ponoči) in je imel pošteno gnojen kašelj...
OK - pustimo to... Danes je ponovno stopil v vrtec... prav veselo je odkoracal, ko je zagledal ostale otroke...

Imamo pa še en bolečo zadevo - revček ima čisto zatekle dlesni, namreč spodaj mu ven lezejo zobki in je čisto bogi... Non stop so roke v ustih, dlesni si drgne z vsemi  mogočmi pripomočki, ki jih najde... Res komaj čakam, da se mu dlesen predere in da zlezejo ven... Da ga neha boleti...

Jaz je počutim kar v redu... Trebuh mi gre že malo v napoto... Se počutim kot pingvin... Sploh pa, ko se hočem skloniti in zavezati čevlje ali pa pobrati Lukatove igrače... user posted image user posted image user posted image
Mali/mala je ful živ/a. Živo nasprotje Lukcu... Brca pošteno, sploh pa zvečer, ko hočem zaspati... Naslednji torek imam pregled in dobila bom ponovno injekcije za pospešitev razvoja pljuč - izgleda, da se tudi temu nekam mudi...

Ati je čisto navdušen - gleda, kako se premika trebuh sem ter tja... Namreč pri Lukcu je to doživel samo enkrat...

Toliko zaenkrat... Upam, da ste ostali bolj zdravi kot naša familija... LP Auser posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.11.2006 11:48:04   
Aja32
AKŠ - ful cute fotke... Lea pa itak izgleda prava lepotička... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 6:53:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.11.2006 7:05:12   
nana 27
Nalin, a ni pri tem cepljenju tako, da reakcija nastopi en teden po cepljenju, če sploh nastopi? Drugače pa držim pesti, da ti uspe dobiti službo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.11.2006 7:12:42   
KBM
Tudi jaz držim pesti,da dobiš službo!!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 17:51:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.11.2006 18:14:40   
nana 27
O, Nalin, čestike user posted image user posted image user posted image  Že vse popoldne firbcam, če si se javila. user posted image Super novica je tole in da si še sama zadovoljna, je pa ogromno.

Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.11.2006 19:40:42   
MojcaG
nalin čestitke!!!user posted image  user posted image  user posted image  

aja: upam da mali princ čimprej ozdraviuser posted image !

naše dete si je prestavilo uro za spanje na zimski čas, ob šestih še komaj drži učke narazen. zdaj me pa zanima, ali imamo samo mi takega zaspanuha ali kaj? njena vrstnica npr hodi baje spat ob devetih, obe pa spita do okoli sedmih zjutraj... in čez dan tudi spi, sicer ne ful dolgo... je pa res, da je kar naprej v gibanju.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.11.2006 20:26:15   
nana 27
Mojca, pri nas je že okrog 18h taka koma, da ga komaj zabavam do 18.45 in nato zaspi v postelji s flaško v nekaj minutah. Ponoči se prebuja (odvisno od dneva od 1x do 5x na noč) in se zbudi okrog 5.30 in nato še gode in se nekaj pogovarja sam s seboj do 6h. Podnevi spi 1x - od 12.00 do 13.30, ampak spet najhujša kriza nastopi malo pred 11. uro. Včasih zaspi zraven krožnika in v stolčku za hranjenje.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.11.2006 20:41:43   
Aja32
Pri nas je tudi koma med šesto in sedmo... Potem ga nekako zamotimo in se on zbrihta.... Nakar ne bi zaspal do pol desetih, desetih... Tako, da sva se danes odločila, da ga dava prej spat... Pa smo se oblekli v pidžamo ob 7.45, pa je trajalo do zdaj, da je zaspal.. Trmaril, se metal po postelji, jokal... Ampak zjutraj je pa čista koma, če gre spat ob pol desetih... Pa še to seveda zaspi, če je eden ob naju zraven...
Sem pa kupila včeraj knjigo Spi, dete, spi oz. kako navaditi malčka mirno spati... user posted image No, napol sem jo že prebrala... Ker pač pričakujemo še enega, moramo tole malo poštimati, ker drugače ne vem kako bo vse skupaj izgledalo... user posted image user posted image user posted image Ampak OK - vsi se učimo...

Dobro pančajte, čim manj prebujanja.... LP A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.11.2006 20:49:04   
MojcaG
nana, resno? zaspi v stolčku za hranjenje?user posted image  user posted image  user posted image  gledam te videosmešnice na prva tv in se čudim, kako uspe otrokom takole zaspati... user posted image  liu se tudi proti jutru prebuja, ampak nima namena čebljati, zahteva svojo "uspavalo" - flaško, ampak ne s čajem, temveč hoče sok. ponuja mi flaško, in govori "na! na!" (na pomeni daj mi  in pa tudi to reče, ko ona komu kaj da) dobi pa kakav user posted image , da dobi v želodček nekaj toplega. no, to jo "vrže" nazaj v spanec do okoli sedme ure. bi z lahkoto potegnila dalje, ampak hodi v vrtec in ne "spodbujam" več poležavanja.

kaj pa že kaj povedo naši oktobrčki in oktobrčice? naš besedni zaklad zgleda nekako takole:

ati, ata - njena najpogostejša beseda
mama
nana = tako kliče babi
dedi
tjan = boštjan (oba njena strica)
dahi = mačka
ovov = kuža
opa = to reče, ko se spotakne ali ko pade
njam njam = ko želi tabletko za zobe
am am = ko je lačna
na = nekaj hoče imeti ali pa nekaj hoče dati
aji aji = ko leži
tin tin = tinki binki (pri nas so vsi telebajseki tinkibinkiji, se jih še morem naučituser posted image )

... pa oponaša živali, kretnje, glasove, poje (po svoje) in kar naprej pleše.

kako pa kaj ostali??

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Počitnice.
пеперутка16

Pri koliko mesecih bi svojega otroka peljali na morje?

Manj kot 3 mesece. (43%)

Pri 6 mesecih. (7%)

Pri 9 mesecih. (14%)

Pri 1 letu in več. (36%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!