|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
24.10.2006 6:21:59   
Udb
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1157447 

nalin, tukaj imaš link! Ampak po pravici povedano - jaz ga na tvojem mestu ne bi brala! Men je bilo žal da sem ga, ker se zdaj po nepotrebnem sekiram!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
24.10.2006 6:31:40   
žlička
Hojla udb...zopet midve pridne na svojem delovnem mestuuser posted image  Se spominjas, ko smo si pisale se s trebuscki, polne pricakovanja....sedaj pa je ze leto naokoli, ko imamo nase pikce. Mi bomo jutri upihnili prvo sveckouser posted image

Kar se tice cepljenja. Mene je tudi groza, imamo pa jutri cepljenje. Pa ne vem kako bo, ker je bil soncek skoz nekaj smrkav, poln nosek, danes je bolje, ceprav se ni 100%. Bomo videli kaj bo rekla pediatrinja in kaj bo prinesel cas po celjenju!

Mene pa zanima kako je z uveljavljanjem bolniške, ce ima partner le začasni naslov kjer stanujeuser posted image . ali je to dovolj ali mora imeti STALNEGA?

Vsekakor bom povprasala se pediatrinjo kako je s tem!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
24.10.2006 6:47:07   
Udb
Ja, žlička, čas gre zelo hitro! Mi smo meli rd včeraj in moram reči, da se mi je na trenutke oglašala močna nostalgija!user posted image

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
24.10.2006 9:10:23   
AKŠ
joj sedajle sm se spomnila......

sej ne da bi katero plašila, ampak mogoče je pa res cepljenje krivo za vso tole dogajanje pr nas doma....

v glavnem mi smo imeli cepljenje za rdečke,.... 13.9. Kmalu po tem smo zboleli in smo bolani ŠE DANES!!!!!!! Začelo se je s suhi kašljem, vročino (zanimivo) je imela samo dva dni na začetku. Malo ji je tudi teklo iz nosu. Da o tečnosti ne govorim, sploh pa nebi omenila spanja ponoči, ker da na dneve sploh ni bilo....jok, obračanje, stokanje - in to traja še danes.

Dobili sva antibiotike, ki so zadevo uredili - ko pa smo jih nehali jemat, se je zadeva čez en dan ponovila. Sedaj Lea kašlja kot ta velika (se mi kr smili), iz nosa teče v potokih - ampak to je tisto rumeno/zelena sluz - upam da je to res tisto čiščenje pred ozdravitvijo, ker drugač se mi bo zmešal!!!!

V sredo - jutri imava sistematski pregled in se bom malo pozanimala glede tega -ali je lahko to reakcija na cepivo, ker bit bolan mesec dni mi je pa že absurd!!!

aja še to - raziskave krvi pa naj bi pokazale le virozo......

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
24.10.2006 10:38:38   
Aja32
Ojla,

no, mi smo imeli to cepljenje konec avgusta... In ni bilo nobene očitne razlike...
Jaz mislim, da vas ne sme pretirano skrbeti, sigurno se najde le peščica otrok, kateri imajo reakcijo, v večini pa cepljenje dobro prenesejo. Je pa res, da mora biti otrok 100% zdrav, da se lahko cepi. Vsaj tako je tudi meni rekla pediatrinja.
Glede na to, da je okrog nas polno virusov, je res težko obdržati popolnoma zdravega otroka (ask me!!!) - ne da bi vsaj malo kašljal ali smrkal. Zato vam predlagam, da če kakorkoli sumite, da otrok ni čisto pri zdravju, da po dogovoru s pediatrom enostavno cepljenje prestaviti na kakšen drug dan. Vsaj jaz bi tako naredila.

Drugače se pa mi borimo proti smrkanju in kašljanju... Fiziloška teče v potokih, nosek se dobro čisti, edino Luka je izgleda blazno nesrečen, ko v mojih rokah zagleda Sterimar piksno... user posted image
Ampak kaj hočemo - raje potrpimo, kot da bi se nam ponovno unela ušeska.

Nana27 - kaj je že to POČITEK???!!!user posted image user posted image user posted image Te besede več ne poznam, odkar se je rodil Luka... user posted image Se tolažim s tem, da bom počivala na stara leta...

Lp Auser posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
25.10.2006 11:26:11   
urbancek
Žiga od žličke - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
25.10.2006 11:52:18   
AKŠ
Žiga vse najboljše......jaz pa že hitim za teboj...hihihi

LEA

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
25.10.2006 12:03:15   
Aja32
ŽIGA - vse najboljše.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
25.10.2006 13:01:33   
KBM
Žiga vse naj naj..........

user posted image  

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
25.10.2006 20:19:51   
žlička
hojla!

Hvala za cestitke!user posted image

Evo tako naporen dan da je kaj. zacelo se je s pediatrom in cepljenjem, sledil je pregled pri zobozdravniku. Potem je sel Ziga domov in se je pazil pri dediju, jaz pa v trgovino v nabavo in po tortico. Nato domov, kjer me je tako zvilo-dobila sem M in sem imela take krče, da sem jokala zraven kot dež. Čez dve uri je bilo bolje, tko da smo popoldne nazdravili z domačimi in popapali malo torte. Glavna zabava pa bo v soboto. Jaz sem pa cist zmatrana. Grem kar v posteljo!

lp

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
25.10.2006 21:49:28   
AKŠ
da se še midve na hitro javimo.....

danes sva imeli sistematski pregled.....,ki je bil zelo zanimiv in poln smeha....naša biba je take "klamfe srala", da je mela še dohtarca solzne oči od smeha.....

težki smo 8720g in veliki 75cm.....rišemo kot piccaso....hihihi - tko je rekla dohtarca.....plezala je vse povsod kjer je lahko, najbolj zanimive so ji tiste stopničke, ko jih uporabljamo da splezamo na mizo....je plezala gor po njih ko ta velik....

no in ko smo že hotel iz ordinacije, je Lea za previjalno mizo vrgla en svoj čevelj in zdravstveno izkaznico - medicinska sestra je morala celo previjalno skor raztavit, da smo prišli do svojih stvari....

ja to je pač naš mali hudiček....

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
   [Brisano sporočilo]
25.10.2006 23:45:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
26.10.2006 12:04:43   
KBM
Dober dan!!

No AKŠ,Lea je pa res faca - no važno je da je zdrava in navihana!!
Mi imamo jutri sistematski pregled in bomo videli kako se bo naša Karin odrezalauser posted image !Danes smo imeli fth in je prvič jokala in skoz po meni plezala,sploh ni hotela biti pri fizioterapevtki!Ne vem ,kaj jo je pičilo,da je zdaj mami zakon!Tudi doma se hoče vedno crkljati ali biti v naročju,samo da sedi zraven mene ali na meni je vse okuser posted image !Ali ste ve tudi imele takšne problemeuser posted image

No včeraj smo tudi dobile vabilo za zobozdravnika in sicer smo naročene 20.11!user posted image

Drugače smo pa ok,bile smo že zunaj na sončku je prav prijetno!user posted image
Sedaj pa spi in imam jaz čas zase!
No se še kaj tipkamo - lepo se imejte in uživajte v lepem jesenskem vremenu!!

Lp Mojca!!

< Sporočilo je popravil Boris -- 26.10.2006 12:06:11 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 2038
27.10.2006 13:23:40   
KBM
Dober dan!!user posted image

No mi smo danes imeli sistematski pregled!
In sicer Karin ima 7kg in 800g,kar je sicer pod težo normale in sicer se moramo spet decembra pridit pokazat kako napredujejo kilogramčki!Jaz upam,da bo bolje!!Sicer je pa čist po atiju,ker je on isto imel probleme ko je bil majhen s težo!
Ja veliki smo pa 72cm!

Pa pikico smo dobili v ramo!Malo je zajokala in to je tud vse!
Drugače je pa vse ok,samo napotnico za okulista imamo,ker je fizioterapevtka opazila da z enim očesom bolj gleda oz je bolj aktivna.No bomo videli kako bo izvid pokazal - bolje da gremo prej kot pa da je kaj narobe!!user posted image

Sedaj Karin spi,upam,da ne bo imeli kakšne reakcije,rekla pa je pediatrinja,če bo imela zaotekle bezgavke ali spuščaje moramo takoj prodit nazaj!!
Ali je katera imela kaj reakcije?

No sedaj pa grem malo še po netu pobrskat,potem bo pa že Karin kmal budna!!

Lp Mojca!

< Sporočilo je popravil Boris -- 27.10.2006 13:24:57 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
27.10.2006 15:26:19   
Aja32

No, da se še midva malo javiva...

Luka je ravnokar prišel iz vrtca... Danes je bil baje pošteno utrjen dopoldne, saj smo se zbudili ob pol šestih.... Namreč še vedno se malo odkašljuje in ga je to zbudilo.... Potem smo se pa pogovarjali in seveda smo na spanje lahko pozabili... user posted image user posted image user posted image Tako, da bomo danes šli verjetno vsi trije naenkrat spat....user posted image

Drugače smo zdaj nekako zdravi - vsi trije pa jemo pošteno dozo vitaminov, tako da upam, da bomo vsaj kakšen teden brez prehlada....user posted image

Kako ste ostale?

No, moj trebuh pošteno raste - počutje je OK, edino hitro postanem utrujena.... ampak itak počivam bolj malo... dopoldne, ko je Luka v vrtcu (seveda, če ni bolan), vsaj kaj postorim po stanovanju, drugače mi itak ne uspe...

In dnevi prav hitro minevajo... tako, da m bo ta druga nosečnost prav hirto minila...

LP A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
27.10.2006 15:28:35   
Aja32
Mi smo imeli pri 10 mesecih in pol sistematski zaradi vrtca - težak je bil 9980 g in 77,5 cm visok... user posted image user posted image user posted image

Lp A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
27.10.2006 15:38:10   
nana 27
Pozdrav še od nas! Tudi mi smo bili na sistematskem. Miha je velik 85cm in tehta 11.800g. Cepljen ni bil, ker je dva dneva smrkav in ker se ne ve točno, ali je samo prehlajen, ali se bo iz tega kašljanja in smrkanja razvilo kaj več.Drugače pa že pridno hodi in je prav smešen, ko lovi ravnotežje.  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
27.10.2006 15:53:28   
Aja32
Bravo Miha - no, zdaj ga boš po mojem samo še lovila.... user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo vse ok in da je samo prehlad....
No, midva greva malo ven, dokler tako lepo sije sonček...

Lp A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   [Brisano sporočilo]
27.10.2006 22:03:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.10.2006 15:53:25   
Aja32
Čestitam Nalin za službo... user posted image user posted image user posted image

No, mojedva oz. trije (še kuža) že dve uri spijo v spalnici in se ne dajo motiti... Luka se še vedno odkašljuje in seje  ponovno ponoči zbudi zaradi tega... Potem je pa trajal cca. dobre pol ure, da smo ponovno zaspali nazaj. Ob sedmih pa se zbudil prava "tečka" - sam sebi je bil v napoto... user posted image Dopoldne se je situcija že uredila in tudi dobra volja je prišla nazaj... user posted image

Imam pa filing, da mu gre zobek ven... Namreč že dva dni ima malo driske in pokaka se tudi do 4x na dan... Tako je bilo tudi pri ostalih zobkih... Pa tudi malo bolj občutljiv je bil... Tako, da ne vem... Upam, da je zob, da ni spet kakšna virosa. user posted image user posted image user posted image

Toliko za enkrat, pa lp....

AKŠ - Lea, vse najboljše....

Neposredna povezava do sporočila: 2045
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 18:24:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.10.2006 20:21:43   
urbancek
Lea od AKŠ
Nik od Teje N

VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.10.2006 20:37:50   
žlička
LEA VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo na hitro zurcek je uspel, mali pikec spi, mami pa oci bosta pa tudi kmalu ker sta utrujenauser posted image

lp

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.10.2006 21:17:34   
AKŠ
evo, naša mala slavljenka že pridno spi....upihnili smo prvo svečko in bilo je veselo....

dobila je kup lepih darilc in kr naprej ploskala zraven...najbolj pa jo je navdušila žoba, ki se v temi sveti in pomika po stanovanju, ter zraven poje še neka disco muska....full je simpatična...

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.10.2006 16:43:22   
urbancek
Žak od ume - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?