|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
21.10.2006 8:00:03   
nana 27
Iskreno sožalje user posted image   Jaz bi v taki situaciji verjetno praznovanje prestavila za kakšen mesec prav iz tega razloga. Še bolj vam hudo, če boste praznovali in vedeli, da bi lahko dedek praznoval z vami. Mogoče bi naredila kaj majhnega brez tortice in šele čez mesec dni darila in torta. Pogovori se še s starši in z babico, kako oni vidijo to praznovanje in jim povej za svoje strahove in občutke. Drži se user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.10.2006 8:51:09   
Udb
Moje sožalje! Hudo je če ti umre nekdo s kateremu si si blizu. Glede praznovanja...ne vem sicer kakšne ste imeli plane. Kakšne velike fešte verjetno res ne bi delala. Pa ne zato, ker se to spodobi ali ne, ampak zato, ker verjetno ne bo nikomur do tega. Vsekakor pa bi verjetno imela tako ožje praznovanje. Saj dedek bo z vami - ne ravno s telesom, ampak v mislih pa sigurno!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 9:46:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 9:48:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.10.2006 17:55:41   
urbancek
AKŠ - moje sožalje

Glede r.d. se pogovori s tistimi, katere si nameravala povabiti. V vsakem primeru pa bi za deklici pripravila vsaj majhno praznovanje, saj ona ni prav nič kriva, da je ravno sedaj umrl dedi.

Drži se

Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.10.2006 18:01:15   
urbancek
sonček&luna - vse najboljše malemu Aljažu

user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.10.2006 20:44:35   
Udb
Oj, babnice!user posted image

Naš mali je včeraj shodil! In sedaj se sploh noče več usesti! user posted image Ga lovim po celem stanovanju. Danes smo imeli tudi tortico, pa jutri še enkrat - mamo bolj majhno kuhinjo, pa je blo treba razdelit! user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.10.2006 13:10:14   
KBM
Lep pozdrav!!

AKŠ moje sožaljeuser posted image ,mislim,da je bolje da prestaviti praznovanje za kakšen mesec kot so že druge napisale!!

Drugače pa Aljaž čestitke za prvo svečko,ki si jo upihnil včeraj!!

user posted image

No mi smo včeraj praznovali rojstni dan in je bilo kar super!!
Karin je dobila veliko daril in veliko obiskov je prišlo,slikco od tortice bom kasneje priložila v album!
Nalin jaz mislim,da je za prvi rojstni dan zanimiva kakšna knjigca ali pa kocke ali pa kaj podobnega - no Karin je dobila veliko za oblečt,knjig,okvirjev za sliko,igrač in pa bonov za Baby center!!
Skratka bilo je lepo - ja občutki so bili pa lepi in res te kar gane tako hitro čas beži!!user posted image

No danes gremo pa malo na izletek in sicer v Bohinj - vreme je lepo ravno za sprehode!!user posted image

Udb čestitke za prvo svečko in prve korake!!user posted image user posted image

lp Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 22.10.2006 13:14:17 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.10.2006 15:03:13   
urbancek

VSE NAJBOLJŠE OSTALIMA VČERAJŠNJIMA SLAVLJENCEMA

Matic od amajde
Pia od Cmokca

user posted image

user posted image

VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJIMA SLAVLJENCEMA

Žan od nalin
Miha od Nane27

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.10.2006 21:03:24   
nana 27
Hvala za čestitke!Udb, vse najboljše ob rojstnem dnevu Marcela in seveda čestitke za prve korake user posted image user posted image user posted image  Praznovanje je uspelo in mami je čisto fuč. Upam, da mu bo od vseh vtisov sploh uspelo spati in da noč ne bo prehuda. Dobil je veliko daril in jedel je tortico. Občutki pa..dopoldne sem se spominjala lanskega 22. oktobra. Popoldne pa je bilo čisto preveč akcije in nato še pomivanje posode, kopanje in uspavanje, da sem kar utrujena in vesela, da je praznovanje za nami.No, zdaj se grem pa pripravit za službo oz. se grem še malo naspat. Vsem lep teden!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.10.2006 22:26:51   
KBM
nana27 in nalin čestitke za prvo svečko!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
   [Brisano sporočilo]
22.10.2006 23:43:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
23.10.2006 7:07:48   
Udb
user posted image user posted image user posted image  Vsem oktobrčkom!

DAnes pa praznuje moj mucek!! Kar ne morem verjeti, da ga poznam že celo leto.

Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.10.2006 8:09:30   
AKŠ
evo da se malo javim....jaz se kr držim....jutri bo verjetno malo hujše ko imamo pogreb, ampak bom preživela, saj me bo pokoncu držala moja mala princeska....

ja rojstni dan bomo praznovali, le da v bolj okrnjeni postavi....bomo imeli tortico in malo za prigriznit, medtem ko neke velike fešte ne bo.....

joj skoraj pozabila: čestitke vsem ki ste upihnili svečko!!!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
   [Brisano sporočilo]
23.10.2006 9:09:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
23.10.2006 9:10:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.10.2006 10:18:13   
AKŠ
se držim...sej bo....

pa kr neki počnem da se zamotim....

in zato mi je uspel prenest še nekaj frišnih slikic na album.....si jih lahko ogledate....tako naši otročki rastejo....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
23.10.2006 10:26:11   
Aja32
No, da se še midva malo javiva...

VSE NAJBOLJŠE!!!!!... Upam, da ste se imeli lepo in da ste uživali in ubujali spomine...

No, mi smo pa SPET zboleli.... user posted image user posted image user posted image Torej,  ati je itak non-stop na meji, da obleži, mene je včeraj zagrabil nos in glavobol, Luka ima pa spet zamašen nosek in začel je kašljati... Torej poraba papirnatih robček je zelo velika...

Luka je imel včeraj popoldne malo povišano temperaturo, ampak mislim, da ne bo velike panike... Že danes je veliko boljši, edino iz noska mu ful teče... Je pa res, da mu na vsako uro pucam nosek s fiziološko, tako da gre kar pošteno ven... Pa včeraj sem mu začela dajati sirup za izkašljevanje in zgleda, da mu kar odgovorja... In upam, da se bomo hitro zlizali...

Mene pa ful glava boli od včeraj - glede na to, da imam zamašen nos, ni nič čudnega... izgledam pa itak kot užeta limona... Obesim perilo, pa sem zadihana, kot da bi tekla okrog bajte... user posted image user posted image

Upam, da ste vi kaj bolj zdravi...

AKŠ - drži se...

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 23.10.2006 10:27:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2018
23.10.2006 12:52:17   
KBM
AKŠ drži se!!user posted image

Marcel čestitke za user posted image  rojstni dan!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
23.10.2006 21:03:37   
urbancek
Svit od BAGI in Marcel od Udb  - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
23.10.2006 21:10:36   
Udb
Čez 26 min pred 1 letom se je rodil moj Marcel! Hvala vsem za čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 2021
23.10.2006 21:10:37   
nana 27
AKŠ, drži se user posted image  Nalin, vse najboljše tudi Žanu. Kaj sta mu kupila za 1. rojstni dan? Veš, da sem tudi jaz včeraj v mislih "letela "nazaj in se spominjala, kako sva odštevali minute do najihnih sončkov na tistem dolgem hodniku. Še dobro, da si imela v avatarju svojo slikico, da sem te prepoznala. Žan je v vrtcu, a ne. Kdaj imata že cepljenje? Ta teden? Upam, da je zdrav in da uživa v vrtcu. Mene pa skrbi, kako bo s cepljenjem oz. reakcijo. Trenutno je doma, ker bi rada, da bi bil zdrav. Prebrala sem pa kar hude zadeve glede tega cepljenja. Še katero skrbi cepljenje? UDB, vse najboljše malemu Marcelu in tebi, ki si ga eno leto crkljala in prenašala njegove muhe - bravo Marcel in mami!!!!  Aja, imate pa res smolo s temi prehladi. Ali sploh uspeš kaj počivat? Upam, da nisem katere izpustila. Vidim, da ste nekatere kar pridne in da se oglašate. Boris, kako je kaj Karin? Verjetno ne bo treba več velikokrat na fth. Imejte se lepo!!! user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
23.10.2006 21:12:33   
Udb
Nana, midva imava cepljenje 2.11.! Do zdaj nisem kaj dosti razmišljala o te, potem sem pa včeraj brala na RR o reakcijah, in priznam da so me punce pošteno prestrašile! No, upam na najboljše!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
23.10.2006 21:20:05   
nana 27
Veš, tudi mene je prestrašila tista debata od cepljenja..upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
23.10.2006 22:03:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?