|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2006 0:55:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: oktober 2005
2.4.2006 8:30:14   
nana 27
Uf, Nalin..pokonci ob 1h user posted image  Pri nas se je pa danes Miha zbudil ob 4h zjutraj in ni več nazaj zaspal user posted image  Je bila polna luna? Res ne vem, kaj se dogaja z njim. Je končno na pohodu zobek? Rumena, user posted image user posted image user posted image  čestitke za malega zobka! Urbanček, ti pa si res superca, da zmoreš vse delo na kmetiji in štiri otročke user posted image user posted image user posted image  poštimat.   Vsem lepo nedeljo!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
2.4.2006 11:13:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
2.4.2006 19:12:43   
uma
Smo ga ravnoprejle povečerjali- mnjammmmmmm. Ampak ga nisem jaz nabrala ampak taščauser posted image user posted image

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

Neposredna povezava do sporočila: 679
2.4.2006 19:51:34   
urbancek
Čestitam za zobke - pri nas pa imamo samo polna usta sline in ne samo usta, vse naokoli je slinasto, zobka pa od nikoder.
Zelo uživa, ko me vleče za nos, pogruntal je tudi, da je zelo fino vleći za lase. Vsak dan znajo kaj novega ti naši malčki. Je pravi mali klepetavček, na nogice pa se tudi že postavlja. Na vsa usta se smeji, ko ga dvignem, da stoji (je pa kakor mala baletka - zaenkrat stoji še na prstkih, prav na trdo pa si ga tudi ne upam postaviti zaradi kolkov).

Lp

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.4.2006 21:57:18   
srce00
ojla punce....a si lahko vzamem to pravico da se vam pridružim...stara sem 22 let in imam 2 sinka...eden je star 2 leti drugi pa je rojen 19 oktobra 2005.nekaj sem brala vaših tem sam vse prebrat...uh nekaj dni....

če me hočete vzeti medse..mi povejte...lp

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.4.2006 22:07:56   
žlička
dober večer vsem in dobrodošla srce00! seveda je vsaka dobrodošla!

Pri nas nič novega...slinimo se in rokice papamo in čakamo kdaj pride zobek ven. Zaenkrat še nič ne kaže.

O ja , Nalin-tudi mi jemo regrad!

Drugače pa sva začela hodit na plavanje in je super!!!!! Ne vem kdo bolj uživa user posted image  ali mamiuser posted image user posted image user posted image

Lep začetek tedna vsem, čeprav bo deževenuser posted image ...aprilsko vreme, nimamo kaj!Naj vam prinese veliko lepih trenutkov z vašimiuser posted image .

< Sporočilo je popravil žlička -- 2.4.2006 22:09:49 >

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 0:17:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
3.4.2006 8:30:08   
nana 27
Srce00, pozdravljena!!! Kako pa je ime malemu oktobrčku? Tri dneve je starejši od Mihca. Imaš oba fantka doma, ali kateri obiskuje vrtec? Ja, tudi naš je ta vikend začel bolj konkretno oblikovati zloge. Prej so bili samo soglasniki na programu, zdaj pa že spravi skupaj razne gu-gu-je, be be- je, brrr-je...res je posrečen, ampak mama ali baba pa še ne zna, čeprav ga hecam v tej smeri. Če udarjam po kolenih in ga ima kdo drug v naročju, me opazuje in oponaša. Pa zdaj ga učim, da dela pa pa z rokicami, ampak je za te finte še bolj trd. Odziva se, če ga pokličem po imenu in če proti njemu stegnem roke in mu nakažem, če gre z menoj, se nagne naprej in dvigne rokice. Prav posrečen je user posted image   Danes je pa prav lep dan. Upam, da ne bo začelo deževati, čeprav je napoved takšna. Lep dan vsem! 

Neposredna povezava do sporočila: 684
3.4.2006 8:31:06   
srce00
punce imate ve vaše malčke že kaj v hojici....
jaz domna dam vsak dan za par minut in to obožuje....že naredi par korakov...in kot pravite se tudi naš malček slini zobka pa še nobenega...

drugače pa me zanima če je katera iz velenja.....

Neposredna povezava do sporočila: 685
3.4.2006 8:59:31   
soncek&luna
srce00 dobrodosla med nami user posted image

jaz mojega se nimam v hojci (ga verjetno tudi ne bom, imava premalo prostora za to), ga imam pa v skokici in je takrat najbolj veselo bitje user posted image ...

ceblja tudi moj kot za stavo... se je pa nehal 'kotalit' iz trebucka na hrbet in obratno user posted image ... se nic ne sekiram, bo ze... maha z rokami ze kar dolgo, jaz pravim da se tepe... je pa se vedno tak dobrovoljcek...

gosto hrano imava ze 2x na dan... ceprav od vceraj naprej kar 4x, ker moj malcek zavraca mleko user posted image ... mu je gosta hrana tako vsec, da noce vec mleka pit... stisne skupaj ustnice, da se z iglico ne bi mogel skozi...mu priblizam flasko s cajem pa zine, kot bi hotel celo flasko pojest user posted image ... sem vceraj poskusila tudi z navadnim mlekom pa isto ni hotel... zdaj gostim s piskotkom in rizevimi kosmici

glede regrata, ga imam pa zdaj za ves teden, je vceraj bila odprta trznica pri mami user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 686
3.4.2006 9:01:18   
sabinke
Dobro jutro,

tudi jaz se bom prvič priključila oktobrski skupini, saj je moja Melita rojena 24. 10. Trenutno spi dopoldanski spanec, saj sva bili danes kar zgodnji - zbudila se je že ob sedmih user posted image . Berem o podvigih vaših pikic ... Hm. Melita je trenutno  predvsem zelo razgibana. Obrača se s hrbta na trebuh in obratno, vleče nogice v usta, tolče z rokami naokoli, ščipa in cuka za lase, da je joj. Včeraj pa je začela še "kašljati". Prava mala igralka.

Ponoči se še vedno dvakrat dojiva, tudi če mi je danes uspelo, da sem jo ob 23.00 zamotila samo z dudo in je spala naprej do dveh, juhu!

Sicer pa o kakšnih zobeh niti sledi.

Aja, pa nad gosto hrano ni preveč navdušena. Še najraje je do sedaj okušala polento user posted image . Prava mamina hčerka.

Lep ponedeljek vsem!

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 687
3.4.2006 9:06:01   
rumena
Srce00 dobrodošla. Mi hojice nimamo, pa tudi stolčka še ne, ampak ga moramo kupiti, ker mi iz ležalnika že dol bingla, če jo dam v položaj za sedenje (ko jeva).
Glede zobkov pa tako, da se moja sploh ni nič slinila, ni bila sitna, tako da sploh vedla nisem, dokler ni zobek zaškrtal po žlički. Je pa res šele komaj ven pokukal.
Moja pa reče "ata", pa cvili tok, da se jo do ven sliši.
Kaže na lepo vreme, izkoristite ga. čao

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 688
3.4.2006 10:08:37   
maya**

Pozdravljene punce

Jaz sem tukaj cisto nova. Imam Lano, roj.15.10.2005. rojena je nekaj tednov pred rokom, tako, da sva tudi midve oktoberke.
Vidim, da se tukaj pogovarjate ze zelo dolgo in rada bi se vam pridruzila.
Naj vam povem nekaj o svojem soncku. Na zadnjem pregledu, pred mesecem je bila 65,5cm velika in 7200g tezka (ob rojstvu 53cm, 3460g). je zelo pridna in ponoci tudi spi ze od dveh mesecev starosti. Ze 3t imava tudi zobeke. Z vsem hiti in ne bi rekli, da se je prej rodila.
Samo obracat se ji pa sploh se ne mudi. Sele vceraj se je prvic malce poigrala z nogico. No, obrne se, ce ji jaz samo nakazem. Drugace pa je nasmejana non-stop.

No saj to je zaenkrat vse. Samo toliko, da se malo predstaviva. Zdaj, ko vem, da se tu redno pogovarjate, se vam bom ze se kdaj pridruzila.

Lepo pozdravljene vse.

maya

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 689
3.4.2006 10:57:11   
uma
Vse nove oktobrke dobrodošle.
Danes sem klicala za izdide pa me je hotela sestra kar odsloviti da naj pokličem jutri.user posted image Se nisem dala odsloviti in moram poklicat ob 13. Zdaj sem pa že res nervozna. Se tako vleče.

Žak sedaj leži na postelji z nogami v zrak in se na veliko igra. Kar se tiče govorjenja imam tu jaz včasih kar prisluh da je izustil mama. Ampak to je samo tako za moja ušesauser posted image user posted image .. NIč hudega bodo že spregovorili. Prevračamo se tudi in smo zelo živahno na tleh. ZDaj tudi že kar dolgo zdrži sam z igračkami.
V prehrano smo uvedli še korenček in prav veselo je tudi to.  Vsak dan je bolj "lušno".

Čestitke za zobek (ke). Pri nas še nič zaenkrat.

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 11:40:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
3.4.2006 11:56:49   
srce00
SPET SEM MAL PREBRALA VAŠE ODGOVORE IN UGOTOVILA DA STE ZANIMIVE....
JAZ IMAM DNEVE NATRPANE IN SE TAM PA TAM USPEM VSESTI ZA RAČUNALNIK...
ZDAJ OBLEČEM DOMNA IN ODHITIVA PO JANA V VRTEC...
DANES SVA BILA ŽE ZUNAJ 2 URI,PA ŠE BOMO SAJ MORAMO IZKORISTIT TA SONČEN DAN....
DOMEN JE ZELO TEŽAK FANT PRI 3 MESECIH JE IMEL 7.500 VELIK PA 63...
PREKOTALI SE ŠE NE SAJ JE PRETEŽAK...HAHA
NITI GA NE SILIM KO BO BO...
JE PA RES ZELO NASMEJAN,MALO JOČE IN NIKOLI GA NI ZVIJAL...
JE ŽE GOSTO HRANO....NAJVEČ SADNE KAŠICE,JUHO,KORENČEK...PA TUDI KRUH...
LETIM PO JANA PA ŠE SLIŠMO KASNEJ....

AJA ODKOD PA PRIHAJATE.... A IMATE ŠE KAJ OTROČKOV....

Neposredna povezava do sporočila: 692
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 12:00:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu srce00)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
3.4.2006 12:30:16   
MusiMarusi
Ojla,
lepo pozdravljene vse nove oktoberke user posted image
Rumena: malce sem brala forum za nazaj...saj sem se vam pridružila nedolgo nazaj (kaka dva meseca)..zaradi težav z računalnikom...in se mi zdi, da sva bile medve skupaj v sobi v porodnišnici...saj si imela CR 12.10. in lepotičko Lano, jaz pa CR13.10. in imam fantka Dana? user posted image user posted image ?
Ste pa pridno pisale ta vikend, pri nas smo pa praznovali rojstne dneve in ni bilo časa.
Nam se tudi nič preveč ne mudi z kotalenjem, toda telovadimo pa 100 na uro, nogice so skoz v zraku, z rokicami udriha povsod, pa full ima rad dudo...kaj pa vaši...naš jo obožuje user posted image ??
Lep dan vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 694
3.4.2006 12:32:13   
MusiMarusi
Aja še to sem pozabila odg. Srce: sem iz Lj.-Šiška in je to moj prvi sonček.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 695
3.4.2006 14:03:03   
nana 27
Srce00,jaz sem iz okolice Domžal in Miha je prvi otroček.  Ja, naš tudi ni telovadec. Mogoče ga tudi daje teža. Se pa lepo guga z boka na bok, tako da dviguje nogice. Z mojo pomočjo pa se prekucne v položaj za kravice. Iz trebuha na hrbet pa se ne prevali in zgleda, da se še nekaj čas ne bo.  Drugače je pa prav fino, da nas je čedalje več. Zdaj se bodo zgleda pojavile še male oktobrčice. Prej so prevladovali fantki.  Vreme se je skisalo, tako da sprehod odpade user posted image  Prav želim si, da bi vsaj en teden v kosu sijalo sonce. To zdaj ni nič. En dan sonce, drug dan pa dež user posted image  Ste že kaj razmišljale, kam boste šle poleti na dopust?

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.4.2006 15:03:26   
uma
Jaz sem iz Dolenjskega konca-blizu NM IN ŽAK JE MOJ PRVIuser posted image .

Sem končno dobila izvide. Imam močno vnetje mehurja (pa sploh ne čutim),sem zelo slabokrvna-železa skoraj nič in s ščitnico nekaj ni ok. Tako da sem dobila antibiotike, pa železo. Jutri pa v LJ v bolnico na pregled za ščitnico. Kar nekaj se je nabralo. Samo zdaj vsaj vem kaj mi je da se tako počutim.

Na morje gremo 5.avgusta v Kozarice Pakoštane. Komaj čakam.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 15:11:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
3.4.2006 15:12:22   
srce00
pri nas morje odpade ker nameravema enkrat graditi hiško in je treba šparat....itak me sploh ne vleče ker sem lani bila noseča in smo bili na pagu...pa skoz dež...sem rekla nikol tk daleč,pa jan je bil majhen...šli pa bomo v toplice za kak dan ali dva...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 699
3.4.2006 16:18:07   
thunder
Ojla! Spet ste ble full pridne in ste ogromno predebatirale...

Pozdravček tudi vsem novim oktoberkam, srce00 jaz pa sem iz Velenja.

Sonček&luna a tebi tudi odklanja mleko? Kaj mu pa potem daš za jest? Tudi jaz bom zgleda morala uvest več gostih obrokov (do zdaj ima enega doplodan) ostalo pa dojenje, vendar z muko - ponoči ni problem - se zbuja včasih na vsako urouser posted image  in očitno hoče nadoknadit kar čez dan spusti - ker čez dan ful slabo pije (5 min) in ko se odmakne ga ne prepričaš niti pod razno da bi še pil, ko vidi žlico pa se ves trese. Sicer pa imava v ponedeljek posvetovalnico 6m pa da vidim kako napredujemo. Komaj čakam da vidim na čem smo.

Uma držim pesti da se čim prej pozdraviš.

Bor se tudi nekaj trudi da bi rekel mama pa mu ne rata, reče pa vava in pa te-te, ta-ta.

V nedeljo imamo krst. Upam da bo priden. Smo včeraj bli na rojstnem dnevu in je bla full gužva. Če je bil pri meni se je vsem režal ko zmešan, če pa ga je kdo drug prijel pa je že bil joooookuser posted image  in čim sem ga prijela jaz - tišina kot bi odrezal. Ma je navihan...

Zobki so zgleda pri nas tudi nekje u planu  ker si tako zelo tiši stvari v usta, pa ful je siten, če ga počoham po dlesnih pa se umiri, čeprav še niso pretirano napete.

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?