|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
4.4.2006 19:56:51   
nana 27
Thunder, ja sem čisto pozabila, da si junij delimo z rakci user posted image  Ima katera nasvet, kako iz cunjc sprati sledi korenčka? Sem bila nerodna pa sem eno žličko frutka polila po body-ju user posted image  Nalin, si poskusila Žanu dat kakšen frutkov sokec po žlički? Miha ima zelo rad okuse jabolko - korenček, hrušla - melisa, jabolko - čaj (s tem sem začela jaz), ali pa mu poskusi po žlički dati čajčka, ki ga pije sedaj, da osvoji tehniko požiranja z okusom, ki ga že pozna. Uporabljam pa kar plastično žličko od Hippa, ki smo jih dobile v paketu v porodnišnici poleg čaja za dojenje, ker je večja in bolj globoka. Za gosto hrano imava pa žličke od Aventa. Srce00, imamo dudke (kavčukove in silikonske) od NUK-a in jih uporabljamo le za uspavanje. Ko zaspi, jo pa ven zabriše. Pa včasih, ko mi zmanjka idej za igro, mu jo dam v rokico in jo daje v usta - ponavadi skupaj s plastiko, da se drgne po dlesnih. Presenetil me je, ker zna sam prijeti in piti iz flaške z ročaji. Tako se je v bistvu navadil prevaliti z boka na bok. Nastavila sem mu flaško z ročki desno ali levo od glavice in v dosegu rokic in je z obema segel po njej. Najprej je imel vse mokro po majčki in je s cucljem ciljal mimo po obrazu in končno našel usta user posted image  in sem si mislila, da je pač imel krompir in slučajno zadel usta, zdaj pa zmeraj najde ustka, dvigne noge v zrak in pije user posted image  Sem posnela že nekaj filmčkov tega pitja, da so mi sploh verjeli, da zna in da ne gre za "ko svizec zavije čokolado" Dajte poskusit, ker je res zanimivo, kako jim je flaška zanimiva pa še super je, ker se navajajo na samostojno pitje. Mogoče to bolj "pali" pri flaškarjih user posted image  Jaz mu dajem po eno kapljico Oleovita - to je D3 kapljice iz Avstrije. Kakšen dan pač pozabim, ker mi čisto uide iz glave, smo pa zato veliko zunaj in na sončku, če je tako kot danes.   

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.4.2006 20:06:54   
MojcaG
pozdravljene punce!

še ena dvojčica!user posted image
pozdravljeni srce00 in maya. srce00, tudi jaz sem iz velenja, imam pa eno princesko.
in ta princeska pridno je gosto hrano, saj je vsa navdušena in lepo je vse, kar ji ponudim. no, skoraj vse. če ji kaj ni dobro, to zelo nazorno pokaže: kar strese jo in se nakremži. sva pa bolj zgodaj začeli zato, ker je že prava umetnost dojenje - nekaj najbolj smotanega za njo -  in je jedla, ko je že res mogla - bila fejst lačna. in zato premalo pridobivala na teži. adaptiranega mleka pa niti ni hotela povohati, ni važno katerega in ne glede kako dolgo sem vztrajala.
se že obrača - iz hrbta na trebuh v hipu, potem pa ne ve, kaj naj počne. rada bi namreč že kam prilezla, seveda ji ne uspe. in potem deluje kot gosenica: rito u luft, pa čisto dol, da ja pridobi kak milimeter. nazaj na hrbet se pa ne obrne, po moje, ker noče, saj je to znala npr. na previjalni. tudi previjanje je že prava umetnost, ker tako kolovrati. jaz pa lovim njeno rito.user posted image user posted image user posted image

stara sem pa 28 pomladi!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.4.2006 20:10:00   
MojcaG
tako kot pri nani27, tudi mi uporabljamo oleovit in tudi kako spustimo, ker smo veliko zunaj.

in ja, dudo imamo, najprej je bila silikonska, zdaj iz kavčuka. aventove.

nana27, tudi mi "znamo" piti iz flaške z ročaji. polivamo, seveda, ampak hoče sama držat flaško. tudi tisto brez ročajev. tam so šele poplave.user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.4.2006 20:22:53   
nana 27
ja, tudi brez ročajev, je zanimivo držat flaško user posted image user posted image user posted image  Ko jo pa jaz držim, me pa kar z rokicami tolče po moji roki. Čisto nič potpežljivosti user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.4.2006 21:50:18   
srce00
sem ugotovila da sem res najmlajša tukaj....
moja malčka že spita..uu kakšna tišina....jutri gremo na morje za en dan....
pa ve....kaj lepega počnete

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.4.2006 22:08:22   
sabinke
Dva dni me ni na internetu pa taka biblija za prebrat user posted image .

Jaz sem stara skoraj 33 in Melita je moja prva. Živimo v Piranu in zato ji nisem nikoli dajala nobenih kapljic D vitamina, ker sva bili čisto VSAK DAN zunaj, ne glede na burjo, dež in druge vremenske neprijetnosti. Ko sem namreč na kapljicah prebrala, kateri so vse stranski učinki, sem se odločila, da jih ne bom dajala.

Drugače pa me zanima, če se tudi vaši ljubčki zbujajo ponoči in klepetajo. Melita je danes ponoči DVE URI nekaj pripovedovala, se obračala, tolkla z roko po posteljici. Nič jokala! Kaj narediti v takem primeru? Jaz ponavadi čakam, da se utrudi ...

Danes je bil krasen dan. Upam, da so se za jutri zmotili ...
Aja, mi pa ne hrustamo regrata, ampak ŠPARGLJE, jami jami. user posted image

< Sporočilo je popravil sabinke -- 4.4.2006 22:12:51 >

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.4.2006 22:08:30   
soncek&luna
oj srce00, moj tamal tut spi, mal prejle sem zlikala danasnjo zehto... zdej pa download-am fotke iz fotkica na racunalnik

Mami, pika moja!

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.4.2006 22:20:47   
nana 27
Tudi naš fantek že pridno pančka - že od pol osmih. Tudi jaz sem zlagala cunjice in pospravljala igrače.  Če se začne pogovarjat, prižgem lučko (imamo tako fino, kjer se da prilagajat jakost) na najmanšo jakost in spim dalje ali pa poslušam in se smejim brbljanju in cviljenju. Nekje sem prebrala, da je dobro v posteljo (oz. v kakšen kot) dat kakšno nenevarno igračo, da se otrok zamoti, ko se zbudi. Piran??? Mmmmm..jst zdele biti tudi v Piranu user posted image user posted image user posted image  To pa je super! Morski zrak in sonček... Sabinke, sva ravno z možem debatirala, da bi v začetku junija šli v kakšen apartma v vaš konec, da bi se lahko z malim ob obali z vozičkom sprehajala. Ali kakšnega poznaš in bi ga priporočila?

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.4.2006 8:09:10   
MusiMarusi
Dobro jutro...kako ste postale pridne..prav super user posted image user posted image
Srce: jaz imam 28 let in je moj prvi user posted image
Rumena: sem te spoznala k si napisala, da si imela CR, pa punčko Lano, da si rodila v LJ, pa po datumu... Ja, mi smo super, mali je pridkan, zdaj sva začela z uvajanjem papice. Saj lahko bi se kaj zmenile, da vidimo kakšna je kaj sprememba user posted image  iz porodnišnice user posted image ?
Lep dan, upam da brez dežja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.4.2006 9:30:27   
Tejcika
Evo, pri nas že dežuje user posted image !!!! Včeri je blo pa tok fajn, še dobro da sem mal več regrata nabrala, da ga bo še za dons.

Nač mali se je včeraj zvečer prvič sam prevalil s hrbta na trebuh user posted image . To kotaljenje mu je tako všeč, da zdaj pridno raziskuje tla v dnevni in išče igrače. Sam, kok je pa hecen, če se ne more obrnit tist trenutek, ko si je on zamislil, se začne ful kregat in vpit!!!

Mam pa eno vprašanje. Pogosto mu po obrazeku ratajo take micene pikice, kot kaki mozoljčki. Nič ga ne motijo, ne srbijo. Zdravnica je rekla, da so lahko alergijske, ampak da ni nič takega user posted image . Zdej ma pa na ličkih še bolj suho kožo. Mažem ga z bepantenom, pa ni nič boljše. A je imela katera podoben problem, s čim ste mazale vaše user posted image ?

To, ko ste razlagale o ročajih za flaške, mi mamo aventovo flaško, a sem pašejo taki ročaji kot na magični lonček?

Tud mi mamo dudo, silikonsko aventovo.

Jaz bom poleti 30, Thunder 10 dni sem starejša od tebe, glede na to da sem rojena 13. še dobro, da nisem vraževerna user posted image !!!! Tine pa je naš prvi otroček.

lp,T.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.4.2006 10:23:35   
nana 27
Ja, ročaje se da dobit prav za te flaške. Mi smo flaško in ročaj ter nastavek kot za magični lonček dobuli za darilo. Nastavek bom dala gor čez kakšen mesec. Pikice? Tudi naš jih ima, ampak to zato, ker se tako slini in z rokicami slino prenaša po obrazu. Baje je bolje, ko se pojavi zobek in ni več toliko slinjenja. No, naj povedo to mamice, ki že imajo malo starejše sončke. Vsem lep dan!

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.4.2006 10:27:34   
MojcaG
Tejcika: 13. junija imaš rojstni dan??

pikice imamo tudi mi tu in tam.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.4.2006 10:55:10   
maya**
tudi moja ima pikice okoli ust. pa so mi isto rekli, da je zaradi sline. takrak ko je imela prvi zobek se je zacelo, pol se mal umirilo. pol spet pri drugemu zobku isto. zdaj jih ima pa spet user posted image user posted image user posted image  ????? ze tretji zobek?? zobki nasi mali kar kot po tekocem traku rastejo!! prvega je dobila ze pri 4,5m.
je pa nogice sploh se ne zanimajo. vceraj mi je med. sestra rekla da cisto mozno, da zato ker se je 3t prej rodila. pa tudi ortoped nama je rekel, da se na kolkih vidi, da je prej rojena.

mala joka. morem letet. adijo

maya

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.4.2006 13:17:14   
sabinke
Kar se tiče apartmajev na Obali, sem bolj slabo informirana ... Če je prišla prijateljica na obisk, je pač pri nas prespala. Drugače pa je dobro obiskana agencija Maona (v Piranu), ki ima kar nekaj apartmajev.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.4.2006 13:23:44   
sabinke
Tejčika, najina malčka sta torej rojena na isti dan user posted image .
Tudi moja Melita ima na ličkih izjemno suho kožo, mislim, da zaradi sonca ... Mažem pa jo z Weledino ognjičevo kremo, ki je S U P E R. Z njo sem odpravila tudi suho kožo in izpuščajčke po nogicah.

Bi vas pa vse vprašala, če se vam ljubi napisati, kako zgleda vaš dan:
- kdaj vstanete
- kako se zabavate s svojimi user posted image , kako se igrate
- ali se kaj tudi sami zamotijo, kaj počnejo
- kako vam uspe skuhati, zlikati, pospraviti (ali pa se ne obremenjujete s tem user posted image )
- kdaj greste spat
- kdaj poskrbite kaj zase user posted image  ...

Pri nas je danes prav hladnoooo, jooooj, kdaj bo konec te zime.

< Sporočilo je popravil sabinke -- 5.4.2006 13:27:46 >

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.4.2006 13:35:45   
soncek&luna
- kdaj vstanete  med 7.00 in 8.00
- kako se zabavate s svojimi , kako se igrate uffff prevec za napisat
- ali se kaj tudi sami zamotijo, kaj počnejo ga dam v igralnico in prizgem vrtiljak, se zna sam prav lepo zamotit
- kako vam uspe skuhati, zlikati, pospraviti (ali pa se ne obremenjujete s tem ) kuham, ko mali spi, al pa ce zanj zraven delam, ga dam v igralnico; likam vedno zvecer, ko ga dam spat; pospravljam pa, ko se sam igra al me pa opazuje 
- kdaj greste spat spat hodim med 22.00-00.00
- kdaj poskrbite kaj zase ... kaj si predstavljas pod to? jaz se razvajam zvecer, ko gre mali spat, ce pa rabim frizerja ga odpeljem k mojim starsem al pa k prijateljici

maya, tudi mojega user posted image  nogice ravno ne zanimajo prevec, pa se je rodil na tocno na rok... ga pa vse drugo zanima in se sploh ne sekiram.... tudi prevalit se je ze znal iz trebuscka na hrbet pa tega noce vec delat... zdej je pri njemu aktualno mahanje z rokami in nogami user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.4.2006 13:42:21   
rumena
Danes pa kaže, da bo dež.
MusiMarusi: lahko bi se kaj dobile, no tudi z drugimi oktobrčicami se bi lahko kdaj dobile, da se spoznami v živo. Saj nekatere ste se v nosečnosti že dobivale.
Stara sem 24 let in Lina je moja prva pikica.
Naš dan je pa tak:
Vstaneva ob 9 uri, se najeva, malo pospravim, medtem se Lina sama zamoti, nato se pa igrava skupaj. Če je lepo vreme greva na sprehod za dobro uro, pa spet jeva in gre spat. Medtem skuham kosilo za moža, ki pride ob 15 uri domov. Pa Lina spet je, popoldne pa se skupaj igramo, telovadimo, pojemo, kam gremo( na obisk, v trgovino)...Pa Lina spet je, in je, nato gre spat in je tukaj že večer, ko se umivamo, cartamo in greva ob 20 uri spat. Potem pa imava midva z možem mala časa še zase. Med tem časom, ko Lina podnevi spi, pa jaz pospravljam.

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.4.2006 14:14:17   
nana 27
 - kdaj vstanete - od 5h do 6.30
- kako se zabavate s svojimi , kako se igrate  - nosim naokrog, dam v posteljico in prižgem vrtiljak; ko leži, skačem in se pačim, da se smeje; mu pojem; gledava slikice v knjigah; mečkava reklame; spuščava vodo in umivava rokice; navijem valčke od Straussa in skupaj pleševa; zelo rad pleše na govejo glasbo in zraven cvili user posted image ; pa hranjenje tudi jemljem kot zabavo.
- ali se kaj tudi sami zamotijo, kaj počnejo - igra se v igralnici in se krega z igračkami, z nogicam ruši igralnico in pri tem kriči od zadovoljstva - sam se zamoti za najeveč 20 minut,
- kako vam uspe skuhati, zlikati, pospraviti (ali pa se ne obremenjujete s tem ) ko se mali kaj igra; ko ga prevzame ati; ko gre mali spat; skuhava z možem čez vikend in med tednom samo še kaj majhnega dokuham in imamo kosilo,
- kdaj greste spat - spat grem od 23. do 00. ure, Miha pa ob 7.30 (uspavanje je atijeva zadolžitev - ponavadi ni problema, ker Miha kar na cuclju zaspi)
- kdaj poskrbite kaj zase - tukaj pa slabo kaže. je bolje kot na začetku, ampak zame je sprostitev tale forum, prebiranje knjige...za sebe nimam veliko časa.  Weleda kremica je pa tudi pri nas zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.4.2006 14:17:47   
urbancek
Joj, pa ste bile res pridne.
Pri nas pa ne vstajamo več tako pozno kot smo. Sedaj me vrže pokonci že med 6.00 in 7.00. Prej mi je včasih kar nazaj zaspal, sedaj pa je potrebno vstati, da še ta večjega ne zbudi (če slučajno že ne mori atija s kavo - uživa, ko kuhata kavo za mami - vsaj nekaj pametnega ga bomo naučili - kuhati kavouser posted image user posted image - to me bo ta mlada nekoč vesela). Gre pa potem kar hitro nazaj spat, tako, da imam takrat čas pospraviti in pripraviti za kosilo. Ko vstane ga nahranim in če je lepo vreme, gremo vsi trije ven (jaz in ta mala dva). Če je slabo vreme, pa se tudi že sam zabava. Naštimam mu lok z igračkami in jih lovi. Privezala pa sem še enega medija, ki mu je zelo všeč. Kar cvili zraven.
Spat pa hodimo pozno. Po navadi počakam, da večji zaspi, ker ga sicer zbudi. To pa je okoli 9.30 (zadnje čase nekaj štrajka in stalno hodi iz sobe in nekaj izsiljuje - upam, da ga bo minilo), potem pa nesem še Nejca. Mami pa ima, če ni preveč utrujena takrat čas za računalnik, pa seveda takrat, ko oba spita in čakam ta večji dve, da prideta iz šole - kot na primer sedaj (kuhano je že, samo še ta velika pride in ati, ki je šel po seno na Mežaklo, pa gremo jest). Ja, pa tašča je šla na eno operacijo. Gospa ni mogla počakat do jeseni, glede na to, da ni nič nujnega, ampak je morala iti sedaj, ko se je zunaj pričelo delo (znajdi se)- tako bom letos za vse sama. K sreči mi bo prišla malo pomagat moja mami, ker drugače pa res ne vem kako bom sfolgala. Pe še kuhala ji bom vsaj en teden če ne še dalj časa.

A ja, včeraj je prikukal ven prvi zobek - KONČNO, glede na to, kako se je revež slinil in že par dni sitnaril.

Stara sem 37 in je to četrti otrok

Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil urbancek -- 5.4.2006 14:23:13 >

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.4.2006 16:14:56   
sabinke
Jaz imam včasih kar slabo vest, če se ves čas ne ukvarjam z user posted image . Pa nikakor ne prenesem, če joče ali sitnari ... Jo takoj dvignem ali pa se afnam kot opica, da lahko npr. pomijem posodo ali skuham kaj zanjo.

Urbanček, ti, ki si že bolj izkušena mamica in imaš hkrati stokrat več dela kot jaz - kako se ti spopadaš s tem? Veš, da te prav občudujem!!!! Zagotovo ne moreš kar skočiti vsakič, ko otroček zajoče ...

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.4.2006 16:59:28   
Tejcika
- kdaj vstanete med 6 in 7,pol pa poležujemo še do 8
- kako se zabavate s svojimi , kako se igrate pojeva pesmice, berem mu knjigice, hodiva po stanovanju, se mu pačim ...
- ali se kaj tudi sami zamotijo, kaj počnejo zamoti se z igračami in telovadnico, zdrži max 30 min
- kako vam uspe skuhati, zlikati, pospraviti (ali pa se ne obremenjujete s tem ) ko se igra ali pa ko spi, je pa že ful lažje kot na začetku, seveda pa ni tako pospravljeno kot prej
- kdaj greste spat med 22 in 23
- kdaj poskrbite kaj zase ...zdaj mi je končno uspelo it mal laufat, takrat ga pazi ati, je pa bolj malo časa zame

Sabinke: kje se da kupit Weleda krema, a jo majo mogoče tud v DM?
MojcaG: rojstni dan imam 13.7.

S čim boste pa mazale user posted image  ko bo močnejše sonce. A so kreme z zaščitnimi faktorji res škodljive za dojenčkovo kožo?

lp,T.

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.4.2006 18:01:36   
nana 27
Weledo imajo v DM-u. Mislim, da je zdaj v akciji.Jaz sem jo kupila v Mullerju.

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   [Brisano sporočilo]
5.4.2006 18:47:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabinke)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
5.4.2006 18:57:09   
mami od Filipa
Saj ne vem kje naj začnem. Sva bila s Filipom na morju slab teden, pa vas je še enkrat več.
Najprej vse ta-nove in novi lepo pozdravljeni. Najbolj pa Maya, ker sta Lana in moj Filip rojena na isti dan.
Upam, da bom lahko odgovorila na vsa zamujena vprašanja....sem bolj med starejšimi v našem forumu, poleti bom stara 33 in Filip je moj prvi in upam ne zadnji otroček. Urbanček - vsa čast za 4 otroke. Moraš bit kar pridna, da vse porihtaš.
Stanujemo v Ljubljani (Zelena jama) in vsak dan jo kam mahnemo na sprehod - vseeno pa dajem Filipu kapljice AD3, ker je nor nanje. Obožuje jih, zato se z njimi posladka, ko vstane - mu jih dam na dudo. Dobi tudi kakšno kapljico čez dan če je zelo siten, da se pomiri. Dude so pri nas obvezna oprema in velja pravilo: večja, kot je, boljša je. Imamo dude Nuby in Chicco - tiste, rjave, ki so cele za prežvečit.
Ni čudno, da ste vsi takšni jedci, ko vam pa kar mrgoli zob. Bravo za vse zobke - to bodo mele miške dela. Mi nimamo NITI ENEGA ZOBKA! No, vseeno mu že dodajam marsikaj in do sedaj vse kar golta - pravi gurman (jabolko, banana, hruška, krompir, cvetača, bučke, korenček, riž) mu pa vse pripravljam sama in edino za na pot na morje sem kupila en Frutek, pa ma tudi to rad. Pomojem je bolje pripraviti svežo hrano našim malčkom, če se le da.
MojcaG, praviš, da imate poplave, ker hoče iz flaške pit.....mi imamo flaške z držali Nuby (Baby center), ki imajo takšen cucelj, da nič ne teče, če prav močno ne potegneš (non dripping niple sistem) sicer smo imeli na začetku težavo, ker ni dovolj pocuzal, ko pa je zaštekal sistem je blo pa super, zdaj ni nič polito.

Uma držim pesti!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.4.2006 19:23:39   
mami od Filipa
Aja, pa še to .... Tejcika sprašuješ glede zaščitnih faktorjev. Zdajle, ko sva bila s Filipom na morju (glej album), sem kupila od L'oreal-a faktor 40 za otroke (Miller). Dva dneva sta bila tako topla, da smo imeli otroke samo v bodijih s kratkimi rokavi. Tko so užival! Kar se tiče škodljivosti takšnih krem, verjamem, da niso zdrave, ampak verjamem pa tudi da je bolje namazat z njimi otroke, kot pa jih nezaščitene izpostaviti soncu. Pa še to, veš kolk stvari jim še škoduje...bolš da ne začneš razmišljat. Vse v mejah normale, pa bo.

(odgovor članu mami od Filipa)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?