mami od Filipa
|
Saj ne vem kje naj začnem. Sva bila s Filipom na morju slab teden, pa vas je še enkrat več. Najprej vse ta-nove in novi lepo pozdravljeni. Najbolj pa Maya, ker sta Lana in moj Filip rojena na isti dan. Upam, da bom lahko odgovorila na vsa zamujena vprašanja....sem bolj med starejšimi v našem forumu, poleti bom stara 33 in Filip je moj prvi in upam ne zadnji otroček. Urbanček - vsa čast za 4 otroke. Moraš bit kar pridna, da vse porihtaš. Stanujemo v Ljubljani (Zelena jama) in vsak dan jo kam mahnemo na sprehod - vseeno pa dajem Filipu kapljice AD3, ker je nor nanje. Obožuje jih, zato se z njimi posladka, ko vstane - mu jih dam na dudo. Dobi tudi kakšno kapljico čez dan če je zelo siten, da se pomiri. Dude so pri nas obvezna oprema in velja pravilo: večja, kot je, boljša je. Imamo dude Nuby in Chicco - tiste, rjave, ki so cele za prežvečit. Ni čudno, da ste vsi takšni jedci, ko vam pa kar mrgoli zob. Bravo za vse zobke - to bodo mele miške dela. Mi nimamo NITI ENEGA ZOBKA! No, vseeno mu že dodajam marsikaj in do sedaj vse kar golta - pravi gurman (jabolko, banana, hruška, krompir, cvetača, bučke, korenček, riž) mu pa vse pripravljam sama in edino za na pot na morje sem kupila en Frutek, pa ma tudi to rad. Pomojem je bolje pripraviti svežo hrano našim malčkom, če se le da. MojcaG, praviš, da imate poplave, ker hoče iz flaške pit.....mi imamo flaške z držali Nuby (Baby center), ki imajo takšen cucelj, da nič ne teče, če prav močno ne potegneš (non dripping niple sistem) sicer smo imeli na začetku težavo, ker ni dovolj pocuzal, ko pa je zaštekal sistem je blo pa super, zdaj ni nič polito. Uma držim pesti!
|