|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
3.4.2006 17:05:14   
soncek&luna
thunder, jaz mu delam zdej goste obroke... zjutraj je jedel rizevo kasico pa piskotek not... za kosilo je jedel mesno kasico in je potem celo popil 60ml mleka user posted image ... drugac mu pa caj ponudim... danes ga je popil ze 200ml... popoldanskega obroka se ni imel, ker spi ze 3 ure... mu bom dala pa kasico iz hruske pa caj al pa mleko, ce ga bo hotel (vedno ga pripravim za vsak slucaj)... jaz mislim, da ga zobki dajejo, ker tolk malo poje - zdej se bo mami se bolj redila, ker potem za njim poje user posted image

uma, upam, da se bos pozdravila cimprej user posted image , mehur se hitro pozdravi - tle bi lahko jaz delala ze doktorat na tem podrocju user posted image ... zelezo tudi hitro 'nazaj pride' - velik regrata pojej... s scitnico pa upam, da ne bo kaj pretirano narobe

Mami, pika moja!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 701
3.4.2006 17:45:47   
Tejcika
Sabinke:  najina sta pa na isti dan rojena!!!!! user posted image

Uma: s krvjo sem jaz tud imela težave user posted image , po vsaki jedi popij malo pomarančnega soka, al pa limonado, ker c vitamin izboljšuje absorbcijo železa v črevesju, jaz sem jemala tablete Hematopan, ki že imajo dodan c vitamin, sam jih je treba plačat, držim pesti za ščitnico!

Srce00: mi smo iz Dravograda in Tine je prvi user posted image

Tine se te dni močno trudi prevalit s hrbta na trebuh, pa mu še mal manka, sej ni čudno, ko ma pa tako rito. Mamo racmanke, pa je še mal večja, kot pri drugih plenicah. Neki se mu nakazujejo zobki, ma ga zaenkrat ne matrajo!

lp,T.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 702
3.4.2006 17:59:28   
Udb
Uf, smo pridne zadnje čase! user posted image

Uma, ja sranje! Glej da se kmalu pozdraviš! Regrat je dober za železo, pa pesa... Pol se pa lahko kdaj dobiva, ne? Da vidim Žaka!!!

Thunder, ponavad so otročki ful pridni na krstu - naš ni niti pisnil! Vse skupaj je prespal! Je pa res da je bil star 1,5 meseca. user posted image

Vse nove - LEPO POZDRAVLJENE!

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 703
3.4.2006 20:12:09   
uma
Hvala vsem za lepe želje. Vse se bo porihtalo. Nekaj prej drugo pozneje, saj se mora. Jutri pa bomo videli za ščitnico. Kako bo s tem ker še dojim ne vem. user posted image

Thunder mejte lepi krst (še posebej lepo vreme). Če bo pajokal bo pa pevec- vsaj tako pravijo. Miše nismo imeli krsta, nameravamo pa maja ali junija.

Udb, kako je pa z Marcelom? Še vročina?
Sem te že zadnjič mislila poklicat, ko sem bla v NM, pa sem šla ven s sestrično in se tako zmatrala (zdaj vem zakaj), da sem šla samo domov ker nisem bila za nobeno druženje več. Te bom pa presenetla enga lepga dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image in pridem. user posted image user posted image user posted image Pa ne rečem sam tako. Tud jaz bi rada vidla Marcela- tega sončka.

Uživajte!!

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 704
3.4.2006 20:54:19   
nana 27
Thunder, kaj je bilo s pikicami na Borovi glavici? Udb, kaj pa Marcel? Se že bolje počuti? Hja..tudi pri nas protestira pri mleku. Noče. Da bi hotel vsaj gosto hrano, pa tudi tu ni pretiran jedec. Kako ve pripravite bučke? Danes sem pripravila bučko, lepo spasirala pa je malo jedel in se pačil. Pri krompirju že pri prvi žlički hoče bruhati. Noro rad pa je korenje - domače ali pa iz Hippovega kozarčka in kolerabico. Kupljenih sadnih kašic ne mara, doma pripravljeno sadje pa ima zelo rad. Kaj pa vaši? S čim začinite hrano? Tudi mi bomo imeli krst v mesecu juniju ali pa že konec maja. Bomo videli, če bo kaj pevca user posted image  Uma, to je pa zanimivo, da sploh nisi čutila, da se z mehurjem kaj dogaja. Mene so vnetja mučila po nekajkrat na leto preden sem bila noseča. Ko me je enkrat peklo v nosečnosti pa sem popila toliko tekočine kot je je šlo vame, da sem na koncu lahko smao še bruhala. Baje pri vnmetjeih ni fino jesti preveč slanih jedi in sadnih sokov. Meni so pomagale kapsule iz brusnic: http://www.nutrilab.si/?stran=sesta&sesta_kat=2&sestavina=48

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 705
3.4.2006 21:17:21   
thunder
Vzrok za pikice je bil korenček - na katerega sem by the way najmanj pozornosti polagala. Še sreča da si v rokovnik pišem kaj mu dam za jest in mi je hitro kapnilo kaj bi lahko bilo narobe - seveda sem do tega spoznanja prišla tudi preko RR ko sem tudi na "alergijah" spraševala če je kdo imel podobne težave... U glavnem zdaj vem kaj je, bom pa čez kake 14 dni spet poskusila mogoče je pa bilo to le prehodno obdobje. Sem pa nana 27 upoštevala tudi tvoj nasvet in ga namazala z bepanthenom in je hitro šlo nazaj.

Bučke jaz posolim (čist mičkeno) skuham v čisto malo vode, odcedim in zmešam z banano (da pride malo bolj gosto, ker se mi same bučke zdijo ful tekoče) ali pa jih zgostim z riževo kašico od milupe. Je pa jedel tudi same. Ima jih rad sam ga po njih ful napenja, tako da se jim bova za en čas odpovedala - se vse pozna na nočnem spanju!

Najraje itak je vse kar vsebuje banano - sladkosned (čist po mamici).

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.4.2006 22:01:58   
rumena
MusiMarusi: ja, 12.10. sem rodila s cr našo Lino. Ti pa si tista, ki si v sobi ležala pri vratih, imam prav? Kako si me prepoznala? Kako je svet majhen. Tudi jaz imam težave z internetom, tako da enkrat sem gor, potem pa spet izginem za nekaj časa. Lepo, da sva na vezi. Drugače, sta uredu?

sonček&luna: ali mu daješ že meso? Pa piškotke tudi, katere pa, ali so Mannerjeve ok?

Nana 27: hvala za informacije, se bom pozanimala!
lp

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.4.2006 23:02:30   
soncek&luna
rumena, ja, jaz sem kar pogumna bla in sem mu ze prejsnji teden dala mesno Hippovo kasico , za od 4. mesece naprej... vceraj pa sem mu pri babici&dediju dala kasico iz krompirja+korencek+2 zlici juhe+malo pecenega piscancka+adaptirano mleko... mu je prav pasal...

vceraj sem mu dala tudi navaden bebi piskotek - pri babi&dedi; drugace pa imam doma Plazma piskotke... je tudi ze sam piskotek jedel, samo sem bila skoz zraven.. za Mannerjeve pa ne vem... verjetno so cist uredu, zakaj pa ne...

Mami, pika moja!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 23:41:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 709
4.4.2006 7:02:34   
srce00
a še vse spite...aja nisem vam povedala da vas bom vsako jutro presenetila z besedo DOBRO JUTRO PUNCE...ker peljem jana v vrtec pol imam pa čas nekaj minutk za računalnik ker domen še spi....vidim da ste zelo pridne pri pisanju....
drugače pa me zanima če malčkom dajete ad3--jih kaj zvija...
in če imajo dudike...moj je ne mara

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 710
4.4.2006 7:04:44   
srce00
aja...thunder pol bi se pa lahko kdaj za kakšno kavico dobili....da bi mal o malčkih poklepetali če si za...

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.4.2006 7:48:19   
soncek&luna
dobro jutro srce00, jaz mojemu kapljic ne dajem... pediater mu je predpisal samo eno kapljico, ker sva na adaptiranem mleku od zacetka in je v tem mleku ze tako dovolj tega vitamina, pa ga je se ta kapljica zvijala... zdej pri gosti hrani pa, ko bo soncek bo dobil dovolj vitaminov

dudo moj uporablja samo res za tolazbo in da zaspi, potem jo sam ven vrze... imava pa aventove dude... sem mu kupila tudi nukovo pa se je zacel davit user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.4.2006 9:18:02   
Udb
Uma, zmenjeno!!! user posted image

Marcel je veliko bolje! Zdaj se mu je začel še nosek fajn pucat. Tako da smo današnjo noč že kar nekaj spali - samo 4x smo pucal nosek. Vročine nima. Edino kašlja, ko se mu iz noska nazaj cedi! Se pa kar fajn kregava, ker ne pusti nosa pucat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
4.4.2006 10:13:56   
žlička
drugače pa me zanima če malčkom dajete ad3--jih kaj zvija...
in če imajo dudike...moj je ne mara

jutro tudi od naju!
AD3 mu dajem in nismo imeli nikoli problemov. Dudiko pa ima, le za tolažbo da zaspi, pa včasih čez dan, ko je utrujenček.

Tudi midva se le dojiva, sem mu dala edino 2x malo banane za polizati, je bil zelo zadovoljen. Bom počakala do dopolnjenig 6 mesecev. Drugače pa tko gleda ko nesem kaj v usta ali če pijem, da bi mu tudi jaz že kar dala kaj za papati, ampak menim tako kot Nalin

lp vsem pa upam na kaj sončka

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu srce00)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.4.2006 12:42:36   
maya**
pozdravljene

madonca tle ste pa res pridne klepetulje. bom jaz kar veckrat dala mojo misko atiju pa malo sem klepetat prslauser posted image .

uma:imas sreco v nesreci, da te mehur ne boli. mene je tako mocno bolelo in zvijalo, da sem mogla sred noci na urgenco po inekcijo. najhujsa bolecina v zivljenju. res. drzim pesti zate, da se hitro pozdravis in da s scitnico ne bo hujsega.

punce nocem biti nevljudna ampak vas lahko vprasam koliko ste stare? sej vem da se to dam ne sprasuje ampak imam obcutek da sem najmlajsa. danes sem sla prvic na telovadbo za dojencke in sem bila tam kot ena mula!!! kot da bi sestrco prpeljala tja ne hcerkouser posted image  

pa se eno vprasanje imam za vas. mojo lano hranim z gosto hrano ze od 4m ampak v zadnjem tednu sem opazila pikice po hrbtu. prvo sem mislila, da je od hruske, pa sem nehala s tem, pol ji je ratalo tudi po banani. pa skor ne vrjamem, da bi kar dve reci zapovrstjo naredile alergijo.. pikice ima pa po hrbtu in prsnem kosu. zjutraj skoraj nic zvecer pa kar dosti. pa sm razmislajala je mozno da je na pralni prasek?? ker drugace je edino lahko se  korenje, ampak korenje je ze od 4m in do zdaj se nic ni bilo. kaj mislite?zdaj sem ji zacela jaz kuhat. konec kupljenih kasic. mogoce bo boljse.

zaenkrat bo to kar vse. lepo se imejte. pojdite danes na soncek.

maya

Neposredna povezava do sporočila: 715
4.4.2006 13:31:37   
srce00
MAYA-jaz sem stara 22 in imam 2 otročička.pa ti

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 13:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srce00)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
4.4.2006 14:03:22   
soncek&luna
maya, cist mozno, da so pikice od praska ali pa mehcalca, se posebej, ce si zamenjala znamko praska...

po starosti pa mislim, da sem med starejsimi oktobrcicami user posted image , cez slabe 3 tedne bom dopolnila 34 let ... user posted image  pa je moj prvi soncek

Mami, pika moja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.4.2006 14:43:53   
nana 27
Sonček, jst sem pa mislila, da si mlajša he he  pa ne vem zakaj user posted image  Sem si mislila že takrat, ko so te po televiziji kazali pri dekompresiji (saj te nisem zamešala, a ne). Jst bom čez dva meseca 28.      

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.4.2006 16:05:54   
thunder
Jaz bom čez 2 meseca 30 (to bo feštauser posted image ) in imam 2 s(o/i)nčka! Madonca sem stara...user posted image user posted image user posted image . Nana a ti si tudi junija rojena - katerega pa?
Kolko pa si ti stara maya**?
Srce00 kamot se lahko zmeniva za kak čvek. Jaz sem itak skos terenska.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.4.2006 16:25:37   
nana 27
2. junij. Pa ti?dvojčki smo taboljš he he...se moram mal pohvalt, če me že Miha ne more user posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.4.2006 16:49:17   
thunder
23. - jst sem pa že rakica!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.4.2006 17:00:54   
maya**
jaz sem jih ravnokar imela 24. pa to je moj prvi diamantek.

no sj tukaj ste se vse mlade. ampak danes ko sem bila na telovadbi za male so pa res bile same starejse. sem se RES mula pocutila med njimi. je pa tut mozno, da imajo ze kaj vec otrok. tudi na materinski, ko smo vpisovale letnico rojstva sem bila tudi najmlanjsa.

soncek&luna: nisem zamenjala praska, sem pa dodala persilov gel. tistega, ki ga das noter v boben zraven perila. bom naslednjic spet po starem prala.

zdaj pa spet letimo na soncek vsi trije (ati, lana, jaz). ga moremo zauzit do zadnje minute.

maya

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 723
4.4.2006 17:30:05   
soncek&luna
nana27, sej mi noben ne ugane moje prave starosti... kolk se mi to fajn zdi user posted image ... in ne nisi me zamesala, jaz sem bla tista na tv user posted image  (so rabil statistko user posted image )

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.4.2006 19:47:21   
uma
Marička ste pa res pridne s pisanjem. En dan nisem gor pa je že ogromno za prečitat. Saj je prav. Jaz sem bla danes v LJ na polikliniki za ščitnico. Imam jo povečano, ampak bo zdravnica šele po krvi videla kako in kaj dalje. Delala mi je UZ in mi rekla, da je lahko posledica poroda in bo po enem letu samo šlo nazaj v svoje prvotno stanje ali pa je bazedovka. Bo videla po krvi in mi pošlje izvid domov. Če je bazedovka dobim zdravila (drugače ne, ker dojim) in mi je rekla da bom morala razmišljat nehat dojit, saj tukaj ni samo problem v zdravilih ampak tudi v samem mleku , ker so hormoni "podivjani" in gre vse preko mleka v otroka. Skratka bomo videli kako in kaj.
Ja, mehur me pa res nič ne boli al pa da bi me kaj peklo. Samo izcedek je mal čuden. No zdaj jemljem tablete pa bo.

Drugače pa  mi jemo riževo kašico, krompir in korenje- zaenkrat. Lepo počasi naprej.

Stara pa sem 27 let in moj prvi sonček. Sem mislila (ko sem bla še mladauser posted image user posted image user posted image ), da bom pri 21 že imela 2 otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa se ni izšlouser posted image user posted image user posted image user posted image Vse ob svojem času.user posted image user posted image

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?